GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πολιτική τσίπα...

. Του Θάνου Δημάδη Δημοσιογράφου-πολιτικού συντάκτη . Χρειάστηκε τελικά η επέλαση του πύρινου εφιάλτη σε όλη τη χώρα για να επ...

.
Του Θάνου Δημάδη
Δημοσιογράφου-πολιτικού συντάκτη

.
Χρειάστηκε τελικά η επέλαση του πύρινου εφιάλτη σε όλη τη χώρα για να επιβεβαιωθεί αυτό που είχε δηλώσει προ ολίγων ημερών ο Γιώργος Παπανδρέου στη Βουλή, ότι η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική «τσίπα». Διότι αν είχε έστω και ελάχιστη, ο μέχρι πρότινος οπαδός της συναίνεσης και της μετριοπάθειας πρωθυπουργός δε θα απέρριπτε με περισσή αλαζονεία την πρόταση για σύγκληση συμβουλίου πολιτικών αρχηγών. Εκτός αν ο κ. Καραμανλής και οι Υπουργοί είναι τόσο ικανοποιημένοι από την αποτελεσματικότητα που έχει επιδείξει ο κρατικός μηχανισμός εν μέσω της εθνικής κρίσης που τότε τα σχόλια περιττεύουν. Μόνο αυτό δεν ακούσαμε κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών. Είδαμε και ακούσαμε όμως άλλα…
Είδαμε Υπουργούς να μιλούν για ακραία και πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα που πλήττουν τη χώρα μας. Ακούσαμε στελέχη της κυβέρνησης να αντικρούουν την κριτική που τους ασκείται με το επιχείρημα των εκατοντάδων δασών που χάθηκαν την εικοσαετία ΠΑΣΟΚ. Διαβάσαμε ραβασάκια βουλευτών που ζητούσαν να τακτοποιηθούν τα δικά τους «παιδιά» στην πυροσβεστική κάνοντας πράξη με τον τρόπο τους την… επανίδρυση του κράτους. Πληροφορηθήκαμε για την ανελέητη μάχη χαρακωμάτων μεταξύ Φούρλα και Κόη για το ποιος θα καρπωθεί την μεγαλύτερη νομή εξουσίας στο Πυροσβεστικό σώμα. Μάθαμε ότι το «πράσινο» τελικά είναι αυτό που «καεί το πράσινο» σύμφωνα με τα λεγόμενα του κ. Γιακουμάτου ο οποίος αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα της γαλάζιας ιλαροτραγωδίας. Ενημερωθήκαμε από την κυβέρνηση για τα μέτρα που προτίθεται να λάβει- κατόπιν εορτής βέβαια- για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών αφότου η μισή Ελλάδα είχε παραδοθεί στις φλόγες. Και το κυριότερο, εμπεδώσαμε την μόνιμη επωδό του πρωθυπουργού ότι «το δάσος θα παραμείνει δάσος» που μόνο ως στάχτη στα μάτια των πολιτών μπορεί να εκληφθεί. Και όλα αυτά την ώρα που άνθρωποι σκοτώνονται εν ώρα καθήκοντος, πολίτες τυλίγονται στις φλόγες για να σώσουν τις περιουσίες τους, ολόκληρα χωριά γίνονται παρανάλωμα του πυρός και ο δασικός πλούτος της χώρας μας σβήνει. Λένε ότι όταν μπαίνεις στην πολιτική οφείλεις να έχει συναίσθηση της πραγματικότητας και της αλήθειας. Δυστυχώς όμως έχουμε μία κυβέρνηση που όπως φαίνεται ζει στη δική της πραγματικότητα και πιστεύει την δική της αλήθεια.
Ο πρωθυπουργός και τα στελέχη της κυβέρνησής του κατηγορούν το ΠΑΣΟΚ για «πολιτική εκμετάλλευση πάνω στα αποκαΐδια». Μάλλον το μόνο που τους νοιάζει είναι αν η κατάσταση θα βοηθήσει το ΠΑΣΟΚ να ανακάμψει εκλογικά. Ακόμα και αυτές τις ώρες το Μέγαρο Μαξίμου σκέφτεται τις δημοσκοπήσεις. Η διαχείριση της εξουσίας δεν είναι όμως μόνο ποσοστά δημοτικότητας και καταλληλότητας. Οφείλει να αναρωτηθεί ο κ. Καραμανλής γιατί φθάσαμε σε αυτό το σημείο και να κάνει την αυτοκριτική του.
Τα ερωτήματα για τον πρωθυπουργό και την κυβέρνησή του είναι αμείλικτα. Όταν οι επιστήμονες προειδοποιούσαν για τα ακραία καιρικά φαινόμενα που θα έρθουν- και με δεδομένο το αρνητικό παρελθόν μας με καταστροφικές πυρκαγιές- δεν άκουσε τίποτα ο κ. Καραμανλής και οι Υπουργοί του; Δεν έλαβαν κανένα προληπτικό μέτρο; Τα στελέχη της κυβέρνησης εξακολουθούν να πιστεύουν ότι με την ανεπάρκεια σε ανθρώπινο δυναμικό, πυροσβεστικά οχήματα και αεροσκάφη το πυροσβεστικό σώμα μπορεί να είναι αξιόμαχο; Συνεχίζει να σφυρίζει αδιάφορα ο πρωθυπουργός για την πολιτική συμπεριφορά του κομματικού βολέματος στην πυροσβεστική με την οποία έχουν εξοικειωθεί οι βουλευτές και οι Υπουργοί του ακολουθώντας την παράδοση των συναδέλφων τους στο ΠΑΣΟΚ; Εμμένει στη θέση της η κυβέρνηση ότι οι ελλείψεις σε πυροσβέστες οφείλονται σε δημοσιονομικές αδυναμίες την ώρα μάλιστα που προσλαμβάνονται χιλιάδες αγροφύλακες προϊόν κι αυτοί της ίδιας πολιτικής κομματικού ρουσφετιού;
Οι κυβερνήσεις έρχονται και παρέρχονται. Οι επιπτώσεις των λαθών και της ανεπάρκειάς τους όμως παραμένουν. Και αυτές θα την πληρώσουμε εμείς οι ίδιοι, τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Το δάσος, αν ξαναγίνει ποτέ δάσος, εμείς δε θα ζούμε για να το δούμε. Αυτό που θα προλάβουμε όμως το χειμώνα να δούμε είναι για ακόμα μία φορά η ίδια θεατρική παράσταση. Με τις πλημμύρες και τις νεροποντές να καταπίνουν ανθρώπους και περιουσίες και τους ιθύνοντες για ακόμα μία φορά να λένε τα γνωστά. Να μιλούν για τα ακραία καιρικά φαινόμενα, το διαλυμένο κράτος που παρέδωσε το σύστημα ΠΑΣΟΚ και να κάνουν και πάλι ασκήσεις επί χάρτου λαμβάνοντας μέτρα όταν θα είναι πια πολύ αργά. Θα πληρώσουν όμως οι πολίτες το εισιτήριο για να είναι για πολλοστή φορά στο ίδιο έργο θεατές;

70 σχόλια

  1. α ρε δημαδη εγραψες παλι. μπορεις τελικα ομως να μας πεις? Που ανήκεις? Στο ΠΑΣΟΚ ή τη Ν.Δ. γιατί δεν εχουμε καταλάβει ακομα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. kala ta les dimosiografe, alla opos kseris ta lamogia den exoun politiki tsipa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί δεν έγινε συμβούλιο των πολιτικών αρχηγών σε προβλήματα πολύ πιο σημαντικά, επι κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ; Εκεί ήταν όλα καλά έτσι; Ενώ με τη Ν.Δ, όλα χάλια, συμβουλια αρχηγών, αποφάσεις, κατακραυγή, διαπόμπευση απο εχθρικά ΜΜΕ. Μάγκες αλλάξτε πλευρό, ότι μαλακία και να πείτε πάλι τη πλάτη του Κώστα θα δείδε, για αυτό άντε γαμηθείτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ντηλαντή το Γκιοργκάκη έχει tsipa; Μη τρελαθούμε τώρα καύσωνας που είναι. Γκιοργκάκης και Κωστάκης το ίδιο σάπιο σύστημα υπηρετούν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπαρχει ενας ανυπαρκτος προθωπουργος με μια ανυπαρκτη κυβερνηση.
    Γιαυτο ΞΥΠΝΗΣΤΕ απο τον υπνο σας.
    Το μονο που τους ενδιαφερει ειναι οι δημοσκοπησεις και να βολευουν τα δικα τους τα παιδια. Το παραδειγμα με την Βουλευτη Παπακωστα ειναι ενδεικτικο.
    Ξυπνηστε απο την λοβοτομη που σας κανανε και καταλαβετα πως αυτοι-ΟΛΟΙ τους προσινοκοκκινογαλαζιοι κομματολαμογια ενδιαφερονται μονο γιαυτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με τις πρόωρες εκλογές ασχολούνταν στο ΠΑΣΟΚ και κατ’ ανάγκη και στο υπουργείο Εσωτερικών, όταν η χώρα κυριολεκτικά καιγόταν, ακολουθώντας το παράδειγμα του κριτή του πρωθυπουργού και αρχιδιού της Υπαξιωματικής αντιπολίτευσης, που προτίμησε αντί του συντονισμού της λασπολογίας και προπαγάνδας της κατά της κυβέρνησης να ασχολείται με τη συμμετοχή στα... εγκαίνια της έκθεσης για τον Πραξιτέλη, και τον υπουργό Δικαιοσύνης, που μιλούσε και αυτός σε κομματική εκδήλωση δίπλα στη φωτιά που έκαιγε την Κόρινθο!

    Νομάρχες, δήμαρχοι και περιφερειάρχες του ΠΑΣΟΚ, ενώ οι πυροσβέστες έδιναν μάχη με τις φωτιές, αυτοί με τη σειρά τους έδιναν με τα ΜΜΕ τη μάχη της δημοσιότητας ΓΙΑ τις φωτιές, το δε πρωί της περασμένης Τρίτης έλαβαν ένα έγγραφο από το υπουργείο Εσωτερικών, με ημερομηνία 20 Ιουλίου, που τους ενημέρωνε να παραλάβουν αντίτυπα της νέας, κωδικοποιημένης νομοθεσίας για την εκλογή βουλευτών ως και εάν κάτι πρόκειται να αλλάξει!

    Αιχμάλωτοι δηλαδή των απεχθών πρακτικών του προγραμματισμού τους, αλλά και της αλαζονείας τους, η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή και η ‘’Αντιπολίτευση’’ (ο θεός να την κάνει) του κ. ΓΑΠ (εξκιούμι?) ασχολούνταν με την... προετοιμασία των εκλογών, ώστε τον Σεπτέμβριο να κατορθώσουν - εάν ο πρωθυπουργός το αποφασίσει- να αιφνιδιάσουν για μια ακόμα φορά τους πολίτες που δεν ανέχονται κανέναν εξ αυτών, υποτιμώντας κατ αυτόν τον τρόπο το θέμα των πυρκαγιών (ποιος τους χέζει τους πολίτες και τη Δημοκρατία), πολύ περισσότερο που η έννοια του περιβάλλοντος, αλλά και του δημοσίου συμφέροντος, δεν είναι δα και στο... DNA αυτής αλητείας που διαδοχικά εναλλάσσονται και νέμονται την εξουσία!

    ''PASOK πίσιnous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ρε Δημάδη (Δήμος + Αιδοίον),

    Μια μυστηριώδης και επιστημονικά ανεξήγητη χημική αντίδραση συμβαίνει μέσα σου με αποτέλεσμα να σε πολώνει και να θολώνει την όρασή σου μονοχρωματικά πράσινη.

    Γι αυτό σου λέω, όταν γράφεις, βγάζε το δάχτυλό σου από τον... κώλο σου!!!

    KL
    bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το πιο κουφο το ακουσαμε σε δελτιο ειδησεων απο συνδικαλιστη(πασοκο)της Πυροσβεστικη:Αν ερθουν τα ρωσσικα αεροπλανα πως θα καταλαβαινουμε τους ρωσσους πιλοτους αφου εμεις δεν ξερουμε ΡΩΣΣΙΚΑ??????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε δημάδη φύγε!!! ΠΑΡΑΤΗΣΕ ΤΑ.
    Ό,τι και να κάνεις δεν μπαίνεις σε όργανο του ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!
    ΛΑΜΟΓΙΑ της κακιας στιγμής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. <>"Επιβεβαίωσε ότι δεν έχει πολιτική τσίπα..."

    ...έχει όμως πολιτική πούτσα, οπότε ξεβρακώσου σκύψε και ετοιμάσου για την επιβεβαίωση!

    ΜΑΛΑΚΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΡΕ
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΣΙΠΑ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΚΩΛΟΔΕΞΙΕ 1.27 ΕΣΥ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΓΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΥΤΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    "Μαχητής"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. αα ρε δημαδη εγραψες παλι.πρωτοπορος.
    συνυπογραφω το κειμενο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. a re dimadi εγραψες παλι.πρωτοπορος.
    συνυπογραφω το κειμενο σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. re mlk ΓΑΒ ΓΑΒ SKASE RE NOYMERO AXREIE XEFTILA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. KAI MIA APORIA

    O CAPTAIN MIPOS EINAI O CAPTAIN IGLOO
    EXEI KAMIA KALI FRESKIA PSARIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ο ΤΖΩΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΞΙΟΦΑΣΙΣΤΑΣ.Ο ΤΖΟΝΥ WALKER PREPEI NA EINAI.ΤΖΩΝ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΥΤΣΑ ΑΠΟ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟ ΝΑ ΔΕΙΣ
    ΓΑΜΙΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΝΙΩΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. RE MLK ΓΑΒ ΓΟΥΦ ΓΚΡΡ ΤΡΑΒΑ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΠΡΕΣΣ
    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. να πατε αλλου α γαβγίσετε ρε μαλακες.
    δηλαδη αν θελετε να γαμησετε το blog με τις μαλακιες σας τι να πούμε.
    πρεπει να μην εχετε να κανετε τιποτε αλλο στη ζωή σας τελικα.

    blogger

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. O κομματισμός έδρασε καταλυτικά στη απορύθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία το 2004 καθ' ομολογία του τότε αρμοδίου υπουργού κ. Βουλγαράκη εκρίθη ότι είναι ένα σώμα τόσο υψηλής ετοιμότητας -χρησιμοποιώ λόγια του κ. Βουλγαράκη- ώστε, όπως προσετέθη, να θεωρείται ευρωπαϊκό και διεθνές υπόδειγμα.
    Και αυτή η Υπηρεσία του 2004 που με φροντίδα, με ενίσχυση σε μέσα, σε προσωπικό, σε αξιοκρατία από το 1998 έως το 2004 έγινε αυτό το υπόδειγμα, μέσα σε αυτά τα 3,5 χρόνια αποδιαρθρώθηκε, έγινε χώρος αναξιοκρατίας, χώρος κομματισμού, χώρος επιχειρησιακής παράλυσης.
    Επομένως η ευθύνη βαραίνει την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποδώσει παρά μόνο επιχειρησιακές ευθύνες στους αρχηγούς των Σωμάτων. Οι πολιτικές ευθύνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. αα ρε δημαδη εγραψες παλι.πρωτοπορος.
    συνυπογραφω το κειμενο σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 1:27
    Oi Salwmes den ehoun poutsa houn mono kwlo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 3:06,4:07,5:53
    Fainetai oti kapoious malakes enohlei to BLOG kai theloun na to katastrepoun .
    O fasismos deihnei ton tropo poy skeptetai .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ότι η κυβέρνηση δεν έχει πολιτική «τσίπα».
    ==
    ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΑ ΚΙΛΑ ΣΑΠΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΘΑ ΕΤΡΩΓΕ ΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ "ΓΕΙΤΟΝΙΣΤΙΚΗ" ΛΑΙΚΟΥΡΑ ΦΡΑΣΗ!

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΤΟ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΚΑΤΑΛΟΓΙΣΤΟ.

    ΔΗΜΑΔΗΔΕΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΝ ,ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Νομιζω ότι ο Δημάδης είπε ότι αν είχε πολιτική τσίπα ο Καραμανλής μετά από τόση καταστροφή θα είχε παραιτήσει κάποιον, θα είχε αποδώσει κάπου κάποιες ευθύνες.
    Δεν το έκανε.
    Αντ αυτού κρύβεται. Έχει ή δεν έχει τελικά πολιτική τσίπα.
    Και νομίζω αγαπητε 7:54 αν πληρωνόταν ο Δημάδης δε θα βριζε το ΠΑΣΟΚ και δε θα στήριζε την κυβέρνηση σε άλλα θέματα με την αρθρογραφια του.
    SBN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. EPITELOUS STAMATISTE NA GAMATE TO BLOG RE ANEGEFALOI MALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. THE WEEKEND OF BETRAYAL
    (Το Σαβ/ριακο της προδοσιας)

    Δεν ξερω αν ηταν δακτυλος του Ρουσ-
    σοπουλου η αν η διαπλοκη αλλαξε
    γραμμη.Το γεγονος ειναι οτι και
    εμεις οι υπηκοοι μαθαμε απο τα κα-
    ναλια των εργολαβων, επιτελους, οτι
    εκτος απο το κακο που μας εχει βρει
    εδω, πυρκαγιες αγριες με ανθρωπινα
    θυματα και εκαντοταδες χιλιαδες
    στρεμματα καμενα, μαινονται και
    στην Ιταλια,τη Σερβια,τη ΦΥΡΟΜ,
    τη Βουλγαρια,κλπ.
    Το 2005 και το 2006, που κατα-
    στροφικες πυρκαιες κατεκαψαν
    Ισπανια, Πορτογαλια, καθε μερα
    ειχαμε τηλεοπτικα πενταλεπτα, εκει-
    νες τις χρονιες ομως δεν ειχαμε
    τετοιο κακο εδω,οποτε δεν χρειαζο-
    τανε να περασουμε τη γραμμη οτι
    εδω καιγομαστε εξ αιτιας του
    σημειωματος της Παπακωστα και γιατι
    ο Φουρλας δεν πινει καφε μαζι με
    τον Κοη.(Λαε προδομενε για ποσο
    ΜΑΛΑΚΑ σε παιρνανε!!!).
    Εν πασει περιπτωσει η διαπλοκη
    πουλησε τη "μεγαλη δημοκρατικη
    παραταξη" και τον ΓΑΠ μαζι, αλλαξε
    γραμμη και δειχνει που και που τι
    παιζει στη γειτονια.
    Εδω στο blog, κατι πραγματικοι δη-
    μοκρατες, νοσταλγοι του διεφθαρμε-
    νου χθες, σιγουρα τα εχουν βαψει
    μαυρα.
    Αυτη ομως που πραγματικα σκιζει τα
    στηθια της, ειναι η μαιμου CAPTAIN,
    η πλαστογραφος, με τις γοβες
    στιλετο.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Δημάδη τέτοιες μαλακίες ούτε εγώ δε τις γράφω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 1.- ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Επρεπε ο Καραμανλης να παει σε συμ-
    βουλιο αρχηγων και τουτο για να
    βρεθει επισημα με τον ΓΑΠ, να του
    εξηγησει αυτοπροσωπως, πως οι
    ΠΑΣΟΚΟΙ κανανε οικοπεδα την κατακα-
    μενη Πεντελη (95/98) και τη μοιρα-
    σανε στα λαμογια τους να κτισουν
    τις βιλες τους με τα κλεμενα.
    Οποιος λεει οτι δεν βλεπει τις
    βιλες στα καμενα της Πεντελης
    ειναι πολυ 2nd hand μουνοπανο.

    2. ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΓΑΠ

    Το προβλημα το εχει ο ΓΑΠ ,που θα παει να κρυφτει ο ανθρωπος,εαν μετα απο ολο αυτο το κακο χασει τις ΕΚΛΟΓΕΣ . Τωρα αν μετρησουμε και την "εγκυρη" παρπουσιαση των εργολαβικων ΜΜΕ, τοτε ενας τοπος του μενει του ΓΑΠ, CASABLANCA, να τα κοψει και να τα πεταξει στα σκυλια.


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Πυρκαγιά σε ιματιοθήκη Νοσοκομείου των Ιωαννίνων.

    …Στα Γιάννενα
    καίνε ΒΡΑΚΙΑ Μαρία,
    Πενταγιώτισα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Caftain, then koften tis malakien ligaken???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Εσυ ΛΟΥΤΡΑΔΗ γραφεις μεγαλυτερες παπαριες οταν γλυφεις το ΠΑΣΟΚ

    SBBN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. τι το ψαχνετε ρε παιδια και οι δυο τους τα ιδια σκατα κρυφοπασοκοι ειναι και δυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. 8.45 wrote:
    Και νομίζω αγαπητε 7:54 αν πληρωνόταν ο Δημάδης δε θα βριζε το ΠΑΣΟΚ και δε θα στήριζε την κυβέρνηση σε άλλα θέματα με την αρθρογραφια του.
    SBN

    8:45 μμ


    Απάντηση:
    Το ότι είααι νούμερο μας ήταν ήδη γνωστό. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ακόμα είναι ότι έχεις πάρει και συγκεκριμένο ISBN για την ΜΑΛΑΚΙΑ που έγραψες.

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. lefa, to kokoko diko soy einai?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. έχουμε και bάτσους εδώ... όπως λέμε bloopers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. παιδία λίγη προσοχή με το ποιος χρησιμοποεί και ποια νικσ ο chris loutradis ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΞΑΝΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΦΥΓΩ ΣΤΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΟΡΓΑΝΑ .
    Θα ενημερωθεί και το πρεσσ για να πράξει τα δέοντα
    Χρήστος Λουτράδης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 1.- ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Επρεπε ο Καραμανλης να παει σε συμ-
    βουλιο αρχηγων και τουτο για να
    βρεθει επισημα με τον ΓΑΠ, να του
    εξηγησει αυτοπροσωπως, πως οι
    ο Θείος του ο δήθεν Εθνάρχης έκανε οικόπεδα
    τα περίφημα ΒΡΑΧΩΔΗ ΟΡΗ !!
    και τα μοίρασε στο σόι του για να
    να κτίσουν τις βιλες τους με τα κλεμενα.
    Οποιος λεει οτι δεν βλεπει τις
    βιλες στα καμενα της Πεντελης
    ειναι πολυ 2nd hand μουνοπανο.

    2. ΦΩΤΙΕΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    Το προβλημα το εχει ο πρωθυπουργός ,που θα παει να κρυφτει ο ανθρωπος,εαν μετα απο ολο αυτο το κακο χασει τις ΕΚΛΟΓΕΣ . Τωρα αν μετρησουμε και την "εγκυρη" παρπουσιαση των εργολαβικων ΜΜΕ, και εφημερίδων της ‘’παράταξης ‘’ τοτε ενας τοπος του μένει του Κωστάκη , Ραφήνα , playstation 3 με Σαλώμη , νηπιαγωγό που έγινε σε 6 μήνες χειρούργος και τα δίδιμα του σωλήνα .

    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οκτώ... πυρκαγιές κατακαίνε την κυβέρνηση, δημιουργώντας στρατηγικά προβλήματα αξιοπιστίας της και θέτοντας εν αμφιβόλω (ή επισπεύδοντας μπροστά στα αδιέξοδα;) τον σχεδιασμό για πρόωρες κάλπες το φθινόπωρο
    1. Μακριά απο τα δύσκολα
    Φόβος του πολιτικού κόστους
    Το «μοντέλο διακυβέρνησης» που έχει επιλέξει ο κ. Καραμανλής, να μην εμπλέκεται προσωπικά στα δύσκολα θέματα που μπορεί να του επιφέρουν πολιτικό κόστος, φαίνεται να υιοθετούν ήδη και οι υπουργοί του. Στο θέμα των πυρκαγιών, για παράδειγμα, ο υπουργός Εσωτερικών Προκόπης Παυλόπουλος, που είχε αναλάβει σε... ουδέτερο χρόνο (Μάρτιο με Μάιο) τον συντονισμό της κυβέρνησης για τις πυρκαγιές, δηλώνοντας σε πανηγυρικές συνεντεύξεις με τον κ. Φούρλα ότι το κράτος είναι για πρώτη φορά έτοιμο τόσο γρήγορα και τόσο ολοκληρωμένα ώστε να δώσει τη μάχη της πυρόσβεσης, όλο αυτό το διάστημα έχει... εξαφανιστεί. Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ε. Μπασιάκος σαν να μην υπάρχει πουθενά. Το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, επίσης, αποφεύγει επικοινωνιακά να εμπλακεί με την υπόθεση. Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν έχει κάνει ούτε μια περιοδεία στα καμένα, ενώ την ημέρα που η χώρα είχε κυκλωθεί από τις πυρκαγιές με αποτέλεσμα να υπάρχουν και τρεις νεκροί, ο κ. Καραμανλής προτίμησε να παραστεί στα εγκαίνια της έκθεσης για τον αρχαίο γλύπτη Πραξιτέλη, έκθεση που διοργάνωνε το υπουργείο Πολιτισμού.
    2. Κόης vs Φούρλα
    Ελλειψη συντονισμού
    Η... αρχή της μη εμπλοκής όπου μπορεί να υπάρξει για τον αρμόδιο πολιτικό κόστος, ήταν και ένας από τους λόγους που υπήρξε παντελής έλλειψη συντονισμού. Είναι χαρακτηριστικό πως στον... μήνα της φωτιάς, που κατέκαψε τη χώρα, η Κυβερνητική Επιτροπή δεν συνεδρίασε παρά δύο (!) μόνο φορές, ενώ δεν υπήρξε ούτε καν μια συνεδρίαση Διυπουργικού Συντονιστικού Οργάνου. Και το κυριότερο, μέσα σε ένα μήνα δεν έγινε καν κατορθωτό να αντιμετωπιστεί το μείζον πρόβλημα του συντονισμού μεταξύ Πολιτικής Προστασίας και Πυροσβεστικής, μεταξύ δηλαδή των δύο ανθρώπων που συντόνιζαν τις δυνάμεις στα πύρινα μέτωπα, του κ. Φούρλα και του κ. Κόη. Για να καταλάβουμε καλύτερα τη σημασία του θέματος, το να μην... μιλιούνται (!) ο επικεφαλής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας και ο αρχηγός της Πυροσβεστικής, είναι σαν να γίνεται πόλεμος και να μην μπορούν να συντονιστούν (και να μη μιλιούνται μεταξύ τους) ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ και ο αρχηγός Στρατού! Και η κυβέρνηση να εμφανίζεται αδιάφορη να επιλύσει το πρόβλημα! Ποιος, όμως, πόλεμος μπορεί να κερδηθεί κατ αυτόν τον τρόπο;
    3. Εγκαίνια και μέτωπα
    Ελλειψη αντανακλαστικών
    Με δεδομένο ότι η κυβέρνηση δεν τα πάει καλά με το περιβάλλον (βλέπε προσπάθεια αναθεώρησης του άρθρου 24 ή τροπολογία στη Βουλή για τα αυθαίρετα), αλλά και υπό τον φόβο να μην εμπλακούν ο πρωθυπουργός ή οι κορυφαίοι υπουργοί για το πολιτικό κόστος, επιδείχθηκε έλλειψη αντανακλαστικών και υποβαθμίστηκε το θέμα. Είναι χαρακτηριστικό πως ο αρμόδιος για την Πυροσβεστική, υπουργός Δημόσιας Τάξης Βύρων Πολύδωρας, όταν η φωτιά έφτανε στην Πάρνηθα, βρισκόταν στην... Αμφισσα, προκειμένου να τιμηθεί για τον ενδιαφέρον του για την... Αγροφυλακή (!), ενώ την ώρα που η φωτιά κατέκαιε την Κορινθία, ο υπουργός Δικαιοσύνης Αν. Παπαληγούρας μιλούσε σε κομματική εκδήλωση της ΟΝΝΕΔ! Κορυφαίο παράδειγμα, βεβαίως, ο ίδιος ο πρωθυπουργός, με τα εγκαίνια της έκθεσης του Πραξιτέλη, αλλά και με την προσπάθεια δημιουργίας ενός «διεθνούς προφίλ» ενόψει των εκλογών - αντί να πρωτοστατεί στον συντονισμό για την αντιμετώπιση των πυρκαγιών.
    4. Θυμήθηκε τον Πούτιν
    Μη αναζήτηση διεθνούς βοήθειας
    Η κυβέρνηση απέφυγε ουσιαστικά να ζητήσει βοήθεια για την κατάσβεση των πυρκαγιών, αλλά και για την αντιμετώπιση των ζημιών, από την Ευρωπαϊκή Ενωση, ενώ χρειάστηκε ένας μήνας (και μετά από παρέμβαση της αξιωματικής αντιπολίτευσης) ώστε ο πρωθυπουργός να ζητήσει βοήθεια από την Ε.Ε. Γεγονός, μάλιστα, που εμφανίστηκε από τον φιλικό Τύπο και ορισμένα ραδιοτηλεοπτικά μέσα ως... μείζονα παρέμβαση - άλλωστε, ίσως και γι αυτό να έγινε!
    5. Απομόνωση
    Αρνηση συνεννόησης
    Ο πρωθυπουργός με την άρνησή του να δεχθεί την πρόταση των κ. Παπανδρέου και Αλαβάνου για σύσκεψη των αρχηγών, ώστε να υπάρξει συνεργασία στην αντιμετώπιση της πύρινης λαίλαπας, εμφανίζεται απομονωμένος στο πολιτικό σκηνικό. Αλγεινή δε ήταν η εντύπωση, στελέχη της κυβέρνησης, όπως ο υπουργός Επικρατείας (που ωστόσο έχει κλειστό το πρες ρουμ) ή ο υπουργός Εσωτερικών (που κατά τα λοιπά κρύβεται) να επιτίθεται με οξείς χαρακτηρισμούς κατά του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, επειδή ζήτησε... συνεννόηση των αρχηγών!
    6. Το καμένο χαρτί
    «Δίνουν» Πολύδωρα
    Οι πυρκαγιές, πάντως, δημιουργούν και εσωκομματικές εντάσεις στην κυβέρνηση, αφού τόσο ο πρωθυπουργός, όσο και πολλοί υπουργοί «δίνουν» τον υπουργό Δημόσιας Τάξης. Οπως όλα δείχνουν, θεωρούν τον κ. Πολύδωρα «καμένο χαρτί» και εκμεταλλευόμενοι τόσο τα λάθη του όσο και την «παλικαριά του» (να επισκέπτεται τα καμένα όταν οι άλλοι κρύβονται) ενώ ακολουθούν το «μοντέλο» των ομολόγων, όπου θυσιάστηκε ο κ. Σάββας Τσιτουρίδης ώστε να διασωθεί το οικονομικό επιτελείο! Ούτως ή άλλως, πάντως, η υπόθεση θα ανάψει εσωκομματικές φωτιές στην κυβέρνηση, ιδίως στην περίπτωση που δεν έχουμε πρόωρες το Σεπτέμβριο!
    7. Απομακρύνονται
    Ερωτήματα για τις πρόωρες
    Πριν κατακάτσουν οι φλόγες, είναι δύσκολο να πει κανείς αν ο -σίγουρος- σχεδιασμός του πρωθυπουργού για πρόωρες κάλπες τον Σεπτέμβριο θα ενισχυθεί ή θα επισπευσθεί. Αλλωστε κανείς αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να γνωρίζει -με την αναποτελεσματικότητα κυβέρνησης και κομματικού μηχανισμού- αν οι πυρκαγιές θα αντιμετωπιστούν ή αν θα συνεχιστούν και τον Αύγουστο!
    8. Τα «μπιλιετάκια»
    Κομματικοποίηση της Πυροσβεστικής
    Οι πρόσφατες αποκαλύψεις για τα «μπιλιετάκια» υφυπουργών και βουλευτών προς το υπουργείο Δημόσιας Τάξης προκειμένου να προαχθούν «ημέτεροι» σε θέσεις-κλειδιά πείθει και τον πλέον κακόπιστο για την πλήρη κομματικοποίηση της Πυροσβεστικής. Σε δύο χρόνια 26 αποστρατείες ανώτερων αξιωματικών (όχι μόνο γιατί δεν πρόσκειντο στη ΝΔ, αλλά και γιατί αν και «γαλάζιοι» ήταν... «φουρλικοί») αποδυνάμωσαν πλήρως το Σώμα, δημιουργώντας απίστευτες και τραγελαφικές καταστάσεις! Είναι χαρακτηριστικό πως τοποθετήθηκαν περιφερειάρχες ακόμα και άνθρωποι που έως τώρα είχαν υπηρετήσει μόνο σε διοικητικές θέσεις - που δεν γνώριζαν, δηλαδή, τι θα πει... κατάσβεση της φωτιάς!

    Τζών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Aug 1 1999

    Στρατιωτικό ανακοινωθέν αναφέρει ότι:

    O κομματισμός έδρασε καταλυτικά στη απορύθμιση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, η οποία το 1998 καθ' ομολογία του τότε αρμοδίου υπουργού εκρίθη ότι είναι ένα σώμα υψηλής ετοιμότητας -χρησιμοποιώ λόγια του κ. Υπουργού του ΠΑΣΟΚ- ώστε, στο μέλλον με την συμβολή της ΝΔ, να μπορέσει κάποτε να θεωρείται ευρωπαϊκό και διεθνές υπόδειγμα.

    Αυτή η Υπηρεσία του 2004 που με φροντίδα στοργή και ΠΟΡΔΕΡΜ, με ενίσχυση σε μέσα (πολύ μέσον μιλάμε) και προσωπικό με αξιοκρατία τύπου ΠΑΣΟΚ, από το 1998 έως σήμερα έγινε υπόδειγμα προς αποφυγή (βλέπε Πεντέλη), μέσα σε αυτά τα χρόνια χάρη σε εμάς αποδιαρθρώθηκε, έγινε χώρος αναξιοκρατίας, χώρος κομματισμού, χώρος επιχειρησιακής παράλυσης, γενικά ένα κολοχανείο σύμφωνα με το όραμά μας και κατά τα πρότυπα της κυβέρνησης μας, την κυβέρνησης του γλυκού νερού, της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ.

    Επομένως η ευθύνη δεν βαραίνει μόνον την κυβέρνηση και τους αρμόδιους υπουργούς αλλά και ολόκληρο το σύστημα ΠΑΣΟΚ αφού με τόση κομματικοποίηση παντού επήλθε τελικά η μπουρδελοποίηση του κράτους. Ποτέ κανείς δεν μπορεί να αποδώσει παρά μόνο επιχειρησιακές ευθύνες στους αρχηγούς των Σωμάτων, οι πολιτικές ευθύνες ανήκουν εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση, στους μαλάκες (εσάς) που μας ψηφίζουν και στα κορόιδα που μας χρηματοδοτούν ακόμα για να γράφουμε μαλακίες σαν και τούτη.

    ‘’PASOK πίσιnous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Είμαι ο πραγματικός και ο 10.59 είναι απλός κλέφτης. Οι ψευδεπίγραφοι είναι πολλοί. το βλέπουμε σε καθημερινή βάση. Τα γραφόμενα των τζων, captain, pasok poisonous παραποιούνται συστηματικά.

    Οι απειλές σου 10.59 δε θα περάσουν, ούτε η τρομοκρατία ενάντια στην ελεύθερη έκφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ρε λουτραδη στ αρχιδια μας εισαι δεν εισαι εσυ. ειχαμε μια καουρα.
    αν εισαι διπλη προσωπικοτητα και παλι στ αρχιδια μας.
    χεσε μας τωρα και τραβα να γραψεις καμια απ τις γνωστες σου πασοκικες παπαριες

    pipi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΒΑΛΑΜΕ ΤΟ ΛΥΚΟ ΝΑ ΦΥΛΑΕΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ

    Ο κομματικος μηχανισμος του ΠΑΣΟΚ
    στην πρωτη γραμμη εναντια στις
    φωτιες!!!! Αλλο και τουτο παλι !!!
    Αυτοι που εχουν εναποθεσει ολες τις
    ελπιδες τους στα αποκαιδια θα πανε
    να σβηνουν τις φωτιες !!!
    Ρε συντροφοι αμα σταματησουν οι
    φωτιες τι θα λεμε μετα?
    Θα μπορουμε να λεμε οτι οι φωτιες
    φετος ειναι αποκλειστικο φαινομε-
    νο της Ελλαδας του Κωστακη?
    Ρε συντροφοι ξαχασατε οτι κουβαλα-
    με καταμαυρο ρεκορ, 1.500.000
    στρεμματα το 2000?
    Ρε συντροφοι ξεχασατε οτι οι πιο
    πολλες βιλες στα καμμενα της
    Πεντελης ειναι καταπρασινες, ειναι
    καταδικες μας, κτισμενες τοτε
    που αρχισανε τα Deals των Ολυμπια-
    κων εργων?
    Αφου ξερετε οτι στον ανοικτο δια-
    λογο δεν φτουραει ο δικος μας ?
    Βαλτε το μυαλο σας να δουλεψει λιγο
    Ειναι πολυ ευκολο να τραβηξει ο
    Μπουλης, στη δευτερολογια, καμμια
    δορυφορικη φωτογραφια της Πεντελης
    με ονοματα και διευθυνσεις, και
    εκει που παμε για μαλλι να βγουμε
    κουρεμενοι.
    Εαν δεν μπορειτε να βοηθησετε,του-
    λάχιστον αφηστε να καουν πανω απο
    2.000.000 στρεμματα, μπας και
    δουμε ασπρη μερα.
    Εκτος, λεω εκτος, αν ο διαλος με το
    αγγελικο προσωπο, ο ΓΑΠ,(ετσι δε
    λεει ο ιδιος οτι λεγανε οι Τουρκοι
    για αυτον?) εχει συλλαβει σατανικο
    σχεδιο, και θελει να στειλει μη-
    νυμα στους εμπρηστες οτι το ΠΑΣΟΚ
    αποκεντρωνει σε Νομαρχιακο επιπε-
    δο τη πολιτικη τους καλυψη και τη
    νομικη τους στηριξη.
    Υπαρχει το προηγουμενο με τον
    Τζωρτζατο και αλλα συντροφια της 17Ν.


    ΠΕΝΤΕΛΗ(95000 στρεμματα με τη μια)
    μετα την αναδασωση του ΠΑΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΚΤΥΠΑΜΕ ΤΗ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ ΣΤΗ ΡΙΖΑ

    Ο Γιωργαρος ο Θαυματοποιος, γνωστος
    και ως ο νονος του ΚΑΝΑΚΑΡΗ, εκανε
    παλι το θαυμα του!!!

    Σου λεει εχουμε φοροδιαφυγη του
    κερατα, υπαρχουν πολλοι συμπατριω-
    τες μας που δεκα πουλανε ενα κοβουν
    Υπαρχουν ομως και πολλοι συμπατριω-
    τες κυριως μισθωτοι που θελουν
    δεν θελουν πληρωνουν φορους κανο-
    νικα πριν καν παρουν το μηνιατικο
    τους, κατ ευθειαν απο το Pay roll.
    Αρα δινουμε ισχυρο κινητρο, τους
    κανουμε σημαντικη εκπτωση 40% επι
    του ποσου, μαξιμουμ 8000 ευρω συ-
    νολικη εκπτωση, καιτους λεμε παρτε αποδειξεις, ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΜΕ ΤΗ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ Η ΤΟΥ ΠΑΡΕΧΟΝΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΑΣ, και
    ελατε να σας κανουμε εκπτωση.
    ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΠΟ 01/08/07, δηλαδη
    μεθαυριο ζηταμε αποδειξεις.
    ΑΓΑΠΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ? ΖΗΤΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ
    (Ως γνωστον η μαιμου CAPTAIN, η μο-
    νιμως κυκλοφορουσα πανω σε γοβες στιλετο, θα βγει παλι να πει τις
    μαλακιουλες της, πλαστογραφοντας
    την υπογραφουλα της,NO PROBLEM)


    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Είναι προφανες ότι στο άρθρο μου σε καμία περίπτωση δεν υπερασπίζομαι τα κακώς κείμενα του ΠΑΣΟΚ επί κυβερνήσέών του, που δυστυχώς ήταν πολλά. Καυτηριάζω απλώς τη στάση μίας ολόκληρης κυβέρνησης που κρύβεται πίσω από τη λόγική των ακραίων καιρικών φαινομένων και ενός πρωθυπουργού- που σε άλλα ζητήματα να τα έχει πάει περίφημα- στην προκειμένη περίπτωση όμως έχει τεράστιες ευθύνες για το μπαχαλο ενός κράτου που ο ίδιος ονομάζει ..."επανίδρυση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. GIA PES MAS RE THANO POU TA EXEI PAEI PERIFIMA DILADI?
    STIS YPOKLOPES, STOYS PAKISTANOUS, STIN ASTINOMIA, STIN PAIDIA, STIN OIKONOMIA, STIS DIMOSIES SYGKINONIES, STA EKSOTERIKA H' STOUS KOUMPAROUS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. 5.14

    STIS FOTIES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. η λέξη "περίφημα" ήταν σχήμα λόγο. Όπως κάθε κυβέρνηση έτσι και αυτή έχει κάνει καλά και στραβά. Η αντιμτώπιση των πυρκαγιών εντάσσεται στις κακές στιγμές της θητείας της. Υπάρχουν όμως ζητήματα στα οποία έχουν γίνει θετικά βήματα, τα οποία δεν είναι επί τως ώρας να τα αναλύσουμε., Ο απολογισμός θα είναι το αντικείμενο άλλου άρθρου και σίγουρα θα γίνει στο τέλος της τετραετίας.
    Και αυτό που λέω έρχεται σε απάντηση κάποιων που πιστεύουν ότι χαρίζομαι είτε στο ΠΑΣΟΚ είτε στη Ν.Δ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. RE POYSTRA ΤΖΩΝ ΦΑΣΙΣΤΑ ΔΕΞΙΕ.ΠΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΑΓΙΟΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αγαπητέ Ρημάδη

    Καλά έκανες και το γύρισες τούμπα,
    γιατί παρά το συνεχές γλείψιμο της μαμάς σου στη Χαριλάου Τρικούπη αν συνέχιζες το δικό σου γλείψιμο (αλήθεια, ποιος έχει μεγαλύτερη γλώσσα, εσύ ή η μαμά;) στον Καραμανλή, την ΠΑΣΟΚική πιστοποίηση για τη ΜΚΟ την έβλεπα να πάει περίπατο. Μετά το σημερινό παίρνεις πάλι παράταση. ΜΠΡΑΒΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. πολυ που χεστηκε ο δημαδης φιλε μου 7:03. μαλλον περισσοτερο εχουν αναγκη να τον γλειφουν μερικοι ως δημοσιογραφος. εσύ αλήθεια τι επαγγέλεσαι; σερβιτόρος της χαριλακου τρικουπη; το πιο πιθανόν... οποτε λογικο να μη σε εχουν γραμμενοι ολοι στα αρχιδια τους .
    john79

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. πολυ που χεστηκε ο δημαδης φιλε μου 7:03. μαλλον περισσοτερο εχουν αναγκη να τον γλειφουν μερικοι ως δημοσιογραφος. εσύ αλήθεια τι επαγγέλεσαι; σερβιτόρος της χαριλακου τρικουπη; το πιο πιθανόν... οποτε λογικο να μη σε εχουν γραμμενοι ολοι στα αρχιδια τους ; ; ; ; ; ; ;
    john79

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *