GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαίωση του Press-gr για τον Χριστόδουλο

Πάλι σήμερα στο χειρουργείο... , Ανακοινώθηκε ότι σήμερα ξαναμπαίνει στο χειρουργείο ο Αρχιεπίσκοπος, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστούν τα π...

Πάλι σήμερα στο χειρουργείο...
,
Ανακοινώθηκε ότι σήμερα ξαναμπαίνει στο χειρουργείο ο Αρχιεπίσκοπος, σε μια προσπάθεια να ξεπεραστούν τα προβλήματα στο έντερο. Το Press-gr το είχε προαναγγείλει ότι αυτό θα γίνει μετά βεβαιότητος, όταν κανάλια και εφημερίδες έλεγαν ότι "παίζεται", από την Τετάρτη (Διαβάστε εδώ). Και δεν είναι η μόνη επιβεβαίωση. Για να ξέρετε ποιοι προηγούνται στις ειδήσεις και τις πληροφορίες...

30 σχόλια

  1. άντε να ψοφήσει επιτέλους να ησυχάσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η νεολαία του λαικού ορθόδοξου συναγερμού εύχεται περαστικά στον αρχιεπίσκοπο και εθνάρχη μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χριστοδούλου του Μακαριωτάτου και Θεοπροβλήτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, πολλά τα έτη.


    ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι θεοπρόβλητος ρε θεομπαίχτη θεματοφύλακα; Με ίντριγκες συνωμοσίες και παρασκήνιο εκλέχτηκε από το αδελφάτο της Ιεραρχίες. Συκοφάντησε για καταχραστή των Θηβών, κάνεις πως δεν τα ξέρεις ρε λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η νεολαία του χοντρού Καρά Τζαφέρ δεν πήρε ούτε μια ψήφο στα Πανεπιστήμια. Οι οπαδοί της είναι αναλφάβητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παπαθεμελής ο μόνος γνήσιος ορθόδοξος. Όχι στις απομιμήσεις του ΛΑΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όποιος ξεκινάει την ημέρα του ευχόμενος τον θάνατο ενός άλλου ανθρώπου -όσο αντιπαθής και να είναι ο δεύτερος- είναι σκουπίδι.

    5:55
    ο καρκίνος δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των αρχιεπισκόπων.
    Πρόσεξε μην σαπίσουν και τα δικά σου άντερα από τον οχετό που έχεις μέσα σου.

    Ο Προφήτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σαν ανθρωπο του ευχομαστε περαστικα. Εχει ηδη βασανιστει αρκετα και εχει υποστει αρκετη δοκιμασια.Τουλαχιστον να μην υποφερει αλλο.Τον συμπαθουμε και του συμπαραστεκομαστε οπως θα καναμε σε καθε συνανθρωπο μας ανωνυμο.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΚΑΚΑΡΙΟΤΑΤΟΣ ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΘΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΟΜΠΑΙΧΤΗΣ.

    ΚΑΛΟ ΨΩΦΟ ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΕ !!!!!!!!

    ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΜΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΝΑ ΣΕ ΤΡΩΝΕ !!!!!

    ΠΑΛΙΑΡΧΙΔΙ ΘΑ ΣΑΠΙΣΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΓΗ.

    ΝΑ ΤΙ ΘΑ ΠΑΘΕΙΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΡΡΗΣΕΙΣ ΜΝΕ ΤΗ ΚΑΥΣΗ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Να ξεκουμπιστεί από την Αρχιεπισκοπή, αυτός και η βρωμερή κλίκα του (Θεόκλητος, Επιφάνιος, Γιοσάκης κ.λπ.) και να ζήσει χίλια χρόνια.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΠΙΘΥΜΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ.

    ΤΩΡΑ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΤΥΜΠΑΝΙΣΜΟ ΣΤΗ ΚΟΙΛΑΡΑ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ.
    ΝΑ ΤΙ ΕΠΑΘΕΣ ΜΑΣΚΑΡΙΟΤΑΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ .ΕΠΑΘΕΣ ΥΠΑΤΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΑΡΚΙΝΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κύριοι (και κυρίες, αν παρακολουθούν) δεν τον πάω καθόλου τον Χριστόδουλο, παρ' όλα αυτά του εύχομαι, ανθρώπινα, περαστικά.

    Σε κάποιους κύκλους (θεωρητικά) δικών του ανθρώπων συζητιέται η "πληροφορία" ότι τα περί ηπατίτιδας είναι σκόνη, υπάρχει στην πραγματικότητα κάποιο aids στην ιστορία... Ίσως κακοβουλία, αλλά αυτοί που το συζητάνε, πρέπει να ξέρουν κάτι παραπάνω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. συμφωνω οτι μαλλον εχει AIDS ο χριστοδουλος . το AIDS προκαλει διαφορες λοιμωξεις αλλα μπορει να προκαλεσει και διαφορους καρκινους ιδιαιτερα στα σημεια που εκδηλωθηκαν στο μασκαριοτατο.

    τετοια φημη υπαρχει και για τον μητροπολιτη αττικης που ειχαν βγει στη φορα οι κασσετες που αποκαλυπτε οτι ηταν ομοφυλοφιλος.λεγοταν οτι πηγαινε συχνα στο εξωτερικο για ειδικη θεραπεια.

    ΜΑΛΛΟΝ AIDS ΕΧΕΙ Ο ΧΟΥΝΤΟΔΟΥΛΟΣ .ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΣΟΙ ΕΙΧΑΝ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΤΟ ΤΕΛΑΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η σχέση του Αρχιεπίσκοπου με τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ κ. Γ. Καρατζαφέρη ξεκινά τη δεκαετία του '80. Τότε που ο κ. Χριστόδουλος, μαζί με τους μητροπολίτη Θηβών κ. Ιερώνυμο και τον από Αλεξανδρουπόλεως και νυν Θεσσαλονίκης κ. Ανθιμο, πρωτοστατούσε στις κινητοποιήσεις κατά του νομοσχεδίου του αείμνηστου Αντώνη Τρίτση για την αξιοποίηση ή τη «δήμευση», όπως τη χαρακτήριζε η Εκκλησία, της περιουσίας της. Οι τρεις αρχιερείς και διεκδικητές του αρχιεπισκοπικού θρόνου μιλούν από εξέδρα στην πλατεία Συντάγματος παρουσία χιλιάδων πιστών. Ο κ. Γ. Καρατζαφέρης είναι ο δημοσιογράφος της Δεξιάς, ο οποίος καλύπτει τα γεγονότα με την τηλεοπτική του κάμερα. Οι βιντεοκασέτες στέλνονται στο σπίτι κάθε μέσου οργανωμένου δεξιού και με αυτόν τον τρόπο σπάζεται το «εμπάργκο» της κρατικής ΕΡΤ κατά του τότε προέδρου του κόμματος κ. Κ. Μητσοτάκη. Αυτές οι βιντεοκασέτες επανέρχονται σήμερα και προβάλλονται από τον τηλεοπτικό σταθμό του προέδρου του ΛΑΟΣ. Και ανάμεσά τους προβάλλονται οι σκηνές κατά τις οποίες ο Γ. Καρατζαφέρης γνωρίζεται με τον κ. Χριστόδουλο, στο γραφείο του, στη Μητρόπολη Δημητριάδος. Το βίντεο συνεχίζει με την ομιλία τού Αρχιεπισκόπου στο Σύνταγμα για την αναγραφή του Θρησκεύματος στις ταυτότητες. Δείχνει τον κ. Χριστόδουλο να κρατά το λάβαρο της Επανάστασης του '21, το οποίο μεταφέρθηκε ειδικά από το Μοναστήρι της Αγίας Λαύρας για τη συγκέντρωση της Αθήνας. Προβάλλει τη λεγόμενη λαοσύναξη της Θεσσαλονίκης, αλλά και προσωπικές στιγμές του Γ. Καρατζαφέρη με τον Αρχιεπίσκοπο. Η τελετή θυρανοιξίων ναού τον οποίο ανήγειρε ο Γ. Καρατζαφέρης στην ιδιαίτερή του πατρίδα, με τον κ. Χριστόδουλο να προεξάρχει, τα εγκαίνια ναού στο σπίτι του κ. Καρατζαφέρη, με τον κ. Χριστόδουλο να βρίσκεται και πάλι εκεί, τα μαθήματα δεοντολογίας του Αρχιεπισκόπου σε νέους δημοσιογράφους της σχολής του προέδρου του ΛΑΟΣ είναι μερικά από τα στιγμιότυπα τα οποία απαθανάτισε η τηλεοπτική κάμερα και προβάλλονται σήμερα.

    Ποιες είναι οι σχέσεις του κ. Καρατζαφέρη με την Εκκλησία; Ελάχιστες, όπως λένε οι ιεράρχες. Μόνον που πριμοδοτήθηκε από αυτούς εξαιτίας των συνθημάτων και των απόψεών του. Και η απόδειξη της πριμοδότησής του εμφανίστηκε κατά τη διάρκεια των δημοτικών εκλογών του 2002, όταν ο υποστηριζόμενος από τη ΝΔ υποψήφιος υπερνομάρχης Αθηνών κ. Γ. Τζαννετάκος καταποντίστηκε στον πρώτο γύρο με ποσοστό 26,70% με τον κ. Γ. Καρατζαφέρη να λαμβάνει 13,60%. Ο κ. Χριστόδουλος συνεχάρη τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, ο οποίος έκανε τότε τα πρώτα ουσιαστικά βήματά του στην εκτός Νέας Δημοκρατίας πορεία του. Και πολλοί συνεργάτες του Αρχιεπισκόπου χάρηκαν για τον καταποντισμό τού προερχόμενου από την Αριστερά κ. Τζαννετάκου, ο οποίος επέκρινε έντονα τον κ. Χριστόδουλο για το θέμα των ταυτοτήτων και τον αποκαλούσε στα τηλεοπτικά παράθυρα «κ. Παρασκευαΐδη».

    Η επιλογή του ονόματος Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός του κ. Καρατζαφέρη μόνον τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηρισθεί. Βεβαίως, απέχει πολύ από τα χριστιανοδημοκρατικά κόμματα τα οποία ιδρύθηκαν στην Ευρώπη κατά τη διάρκεια του Μεσοπολέμου, αλλά ο πρόεδρος του κόμματος έσπευσε να στηρίξει τον κ. Χριστόδουλο στη διένεξή του για το ζήτημα των Νέων Χωρών με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ.κ. Βαρθολομαίο. Μερικούς μήνες βέβαια αργότερα, οι τηλεοπτικές κάμερες τον απαθανάτισαν στο Φανάρι την ημέρα των Θεοφανίων να βρίσκεται δίπλα στον Οικουμενικό Πατριάρχη, να χαμογελάει και να θεωρεί μεγάλη τύχη το γεγονός ότι ένα περιστέρι κάθισε στο κεφάλι του.

    Η εμφάνιση του γνωστού από τα τηλεοπτικά παράθυρα παπα-Τσάκαλου δίπλα στον κ. Καρατζαφέρη και το ενδεχόμενο υποψηφιότητάς του στις βουλευτικές εκλογές δείχνουν την προσπάθεια του προέδρου του ΛΑΟΣ να ενισχύσει το προφίλ του στα πιστά μέλη της Εκκλησίας. Ο παπα-Τσάκαλος, εάν πολιτευτεί, θα είναι ο πρώτος ιερέας τουλάχιστον στα χρόνια της Μεταπολίτευσης ο οποίος διεκδικεί βουλευτική έδρα. Και η Εκκλησία θα πρέπει να λάβει τις αποφάσεις της, αφού φαίνεται ότι ιεροί κανόνες δεν επιτρέπουν μια τέτοια κίνηση.

    Ψήφους από την Εκκλησία αντλεί ο κ. Π. Μαντούβαλος, ο οποίος εάν τελικά συνεργαστεί με τον κ. Καρατζαφέρη αναμένεται να πριμοδοτηθεί κυρίως από τους παλαιοημερολογίτες του Πειραιά, οι οποίοι τον στήριξαν για να εκλεγεί βουλευτής με τη ΝΔ.

    Ομως ο πολιτικός ο οποίος έχει σε πολλά ζητήματα - όπως το Σκοπιανό ή το νέο βιβλίο της Ιστορίας - τις ίδιες απόψεις με τον Αρχιεπίσκοπο και τους αρχιερείς είναι ο πρώην υπουργός κ. Στ. Παπαθεμελής. Ο Θεσσαλονικιός πολιτικός δεν έχει ανάγκη επίδειξης των σχέσεών του με την Εκκλησία, καθώς μεγάλωσε, γαλουχήθηκε και προσέφερε πολλά σε αυτήν κατά τη διάρκεια της μακρόχρονης πολιτικής σταδιοδρομίας του. Διατηρεί στενές σχέσεις σχεδόν με όλες τις εκκλησιαστικές οργανώσεις της Βόρειας Ελλάδας, οι οποίες αποτελούν το πιο συμπαγές κομμάτι των πιστών που διαθέτει η Εκκλησία. Και βέβαια βρισκόταν πάντα κοντά στις κινητοποιήσεις της Ιεραρχίας για ζητήματα όπως το θέμα των ταυτοτήτων και είναι μπροστάρης της υπεράσπισης του ονόματος Μακεδονία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αμερικανική επίθεση στον Γ.Καρατζαφέρη και τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό
    του Γιάννη Παναγιωτακόπουλου
    μέλους της Κεντρικής Επιτροπής του ΛΑ.Ο.Σ.
    υπεύθυνου Οργανώσεως της ΝΕ.Ο.Σ.


    Η επικεφαλής του State Department Κοντολίζα Ράις.

    Η έκθεση του State Department πιέζει για την ανέγερση Ισλαμικού κέντρου για τους μουσουλμάνους της Αθήνας.
    Έκπληξη προκάλεσε η πρόσφατη έκθεση του State Department σχετικά με τις θρησκευτικές ελευθερίες, η οποία στο σκέλος της που αφορά στην Ελλάδα εξαπολύει μία έμμεση επίθεση κατά του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου και μία άμεση πολεμική κατά του Γ.Καρατζαφέρη και του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Η έκπληξη αυτή έγκειται κυρίως σε δύο γεγονότα:

    1. Στην συγκεκριμένη ονομαστική στοχοποίηση, πράγμα τόσο σπάνιο όσο και επικίνδυνο, καθώς επτά στους δέκα ηγέτες διεθνώς με τους οποίους έχει ασχοληθεί ονομαστικά το Αμερικανικό Υπουργείο Εξωτερικών, έχουν γίνει στόχοι δολοφονικών επιθέσεων, και
    2. στον αφορισμό μίας πολιτικής παράταξης που με δημοκρατικές διαδικασίες έχει εκλέξει αντιπρόσωπο της στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.

    Ισλαμισμός και διαχωρισμός Κράτους-Εκκλησίας

    Η έκθεση ουσιαστικώς αποδίδει εύσημα στην κυβέρνηση Καραμανλή για τις κινήσεις που έχει κάνει προς την κατεύθυνση της «θρησκευτικής φιλελευθεροποίησης» της Ελλάδος, επισημαίνοντας ως μόνο μελανό σημείο την καθυστέρηση της ανέγερσης του Ισλαμικού κέντρου στην Παιανία, γεγονός που χρεώνει κυρίως στις αντιδράσεις του Αρχιεπισκόπου Χριστόδουλου. Εδώ μπορούμε να παρατηρήσουμε την σταθερότητα της αμερικανικής πολιτικής στην στήριξη της Ισλαμικής διείσδυσης στα Βαλκάνια, τέσσερα μόλις χρόνια μετά τα γεγονότα της 11ης Σεπτεμβρίου. Αυτή η πολιτική σαφώς αντιστρατεύεται τα συμφέροντα, όχι μόνον της Χριστιανικής Ευρώπης, αλλά και του ίδιου του Αμερικανικού λαού, αφού η αναζωπύρωση της Ισλαμικής τρομοκρατίας που με μαθηματική βεβαιότητα θα προκύψει, δεν θα περιοριστεί στην χερσόνησο του Αίμου. Ήδη τα εκρηκτικά των επιθέσεων της Μαδρίτης και του Λονδίνου, που κατά πάσα πιθανότητα προέρχονται από το Κοσσυφοπέδιο, αποδεικνύουν πως η βαλκανική Ισλαμική τρομοκρατία αποτελεί ένα εξαγώγιμο προϊόν. Οι έρευνες της CIA και της NSA για τις προ 11ης Σεπτεμβρίου διασυνδέσεις των Αλβανο-αμερικάνων Ουτσεκάδων με τον Μπίν Λάντεν ίσως αποδείξουν πως το προϊόν αυτό είχε εξαχθεί προ πολλού και πέραν του Ατλαντικού.

    Στην συνέχεια υπάρχει μία θετική αναφορά στις αποκαλύψεις που έγιναν για τις διασυνδέσεις διαφόρων κληρικών με παραδικαστικά σκάνδαλα και καταχρήσεις, οι οποίες όπως επισημαίνει με θετική διάθεση η έκθεση, ξανα-έφεραν στο προσκήνιο την συζήτηση για τον διαχωρισμό Εκκλησίας και Κράτους. Αυτό το σημείο δεν αναζωπυρώνει μόνο τις υποψίες μας για την προέλευση της ενορχηστρωμένης επίθεσης που σε υπερβολικό βαθμό δέχθηκε πέρυσι η Εκκλησία, αλλά έρχεται να προσθέσει και άλλο ένα σημείο ταύτισης των θέσεων της Ελληνικής διεθνιστικής Αριστεράς με την Αμερικανική επιδιωκόμενη «Νέα Τάξη». Φαίνεται πως σε ότι αφορά στο Ελληνικό αύριο, τα σημεία ταύτισης των δύο αυτών φαινομενικά αντίθετων πόλων αρχίζουν να αυξάνονται θεαματικά.

    Ο πολιτικός εχθρός

    Έτσι μάλλον εξηγείται και το γεγονός ότι η μόνη αρνητική αναφορά σε ελληνική πολιτική δύναμη - που έτσι κι αλλιώς πολύ σπάνια συναντιέται σε ανάλογες εκθέσεις - γίνεται για τον ΛΑ.Ο.Σ. και τον αρχηγό του Γ. Καρατζαφέρη. Παρουσιάζεται η δράση του ως ανασταλτική των όσων «θετικών» προαναφέραμε και χαρακτηρίζεται το κόμμα του ως φορέας ενός ριζοσπαστικού Εθνικισμού, και εκφραστής «ρατσιστικών, ξενοφοβικών και αντισημιτικών» απόψεων.

    Για το μεν πρώτο σκέλος δεν νομίζω ότι χρειάζεται να αναφέρουμε κάτι αφού δεν αισθανόμαστε την ανάγκη να απολογηθούμε για τις ιδέες μας ή να ζητήσουμε την άδεια των Ηνωμένων Πολιτειών προκειμένου να αγωνιστούμε για την ανεξαρτησία, την πρόοδο και τον πολιτισμό του Έθνους μας (1). Το μόνο που θα μπορούσαμε να πούμε είναι ότι φαντάζει τουλάχιστον κωμικοτραγικό, ο εκφραστής του πιο ακραίου επιθετικού Σωβινισμού και ο φυσικός αυτουργός των σύγχρονων ιμπεριαλιστικών εγκλημάτων να μας τραβάει το αφτί για τις Εθνικιστικές μας ιδέες.

    Για τους δε υπόλοιπους χαρακτηρισμούς όμως δεν μπορούμε να μην επισημάνουμε ότι ξεπερνούν τα όρια της συκοφαντίας. Οι θέσεις του ΛΑ.Ο.Σ. στο ζήτημα της μεταναστευτικής πολιτικής - θέσπιση ποσόστωσης στην υποδοχή μεταναστών, τέτοιας που να μην επιβαρύνει την οικονομία και την Εθνική - Κοινωνική συνοχή της χώρας- είναι σαφώς ηπιότερες από την πολιτική που οι ίδιες οι Η.Π.Α. εφαρμόζουν για το ζήτημα αυτό. Τα σύνορα των Ηνωμένων Πολιτειών με το Μεξικό έχουν γίνει ο τάφος μεγάλου αριθμού εξαθλιωμένων λαθρομεταναστών που δέχονται ακόμα και τα πυρά των Αμερικανών συνοριοφυλάκων στην προσπάθειά τους να τα περάσουν. Παρότι χώρα μεταναστών, η Αμερική εφαρμόζει ιδιαιτέρως σκληρά μέτρα σε ότι αφορά στην έγκριση εγκατάστασης, αλλά και στην ίδια την διαμονή αλλοδαπών στο έδαφός της. Στα κρατητήρια και στα διάφορα μικρά ή μεγάλα «Γκουαντάναμο», ακόμα κρατούνται εκατοντάδες αλλοδαποί, που παρά την πάροδο πολλών μηνών δεν έχουν το δικαίωμα να δουν ούτε τους δικηγόρους τους. Αν λοιπόν οι υπηρεσίες του υπουργείου Εξωτερικών των Η.Π.Α. ψάχνουν για ρατσισμό και ξενοφοβία, καλύτερα ας στραφούν πρώτα προς το υπουργείο Εσωτερικών της χώρας τους.

    Η τελευταία κατηγορία, αυτή του αντισημιτισμού, είναι η γνωστή καραμέλα που χρησιμοποιείται εναντίον οποιουδήποτε στον πλανήτη ασκήσει την παραμικρή κριτική στην πολιτική του κράτους του Ισραήλ ή του διεθνούς Σιωνιστικού κινήματος. Ίσως σε αυτή την κατηγορία θα μπορούσε να απαντήσει καλύτερα από εμάς ένας Εβραίος συμπολίτης μας, ο οποίος όπως τόσοι άλλοι συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ήρθε κατά την πρόσφατη εθελοντική αιμοδοσία της Νεολαίας Ορθόδοξου Συναγερμού στον «Ευαγγελισμό» να ζητήσει ως βοήθεια κάποια φιάλη αίματος για τον πατέρα του που επειγόταν να υποβληθεί σε εγχείρηση. Η απόφαση των μελών της ΝΕ.Ο.Σ., χωρίς δεύτερη σκέψη ήταν ομόφωνη, να του δοθούν τρεις φιάλες αίματος. Η θέση των νέων αυτών, όπως και όλων των μελών και των στελεχών του ΛΑ.Ο.Σ. ήταν και παραμένει αιχμηρά επικριτική απέναντι στις όποιες αθέμιτες παρεμβάσεις του Σιωνιστικού κινήματος στα εσωτερικά ανεξάρτητων κρατών ή στην ομαλή λειτουργία της διεθνούς κοινότητος. Αυτό όμως αποτελεί πολιτική κρητική που σαφώς δεν παράγει κανένα αρνητικό κριτήριο καταγωγής ή θρησκευτικών πεποιθήσεων απέναντι στους Ισραηλινούς πολίτες ή τους Εβραίους το θρήσκευμα. Δεν πιστεύω ότι αυτά τα απλά μαθηματικά είναι ακατανόητα στους συντάκτες της εν λόγω έκθεσης, απλά προφανώς το ζήτημά τους είναι άλλο.

    Ανεξέλεγκτη δυναμική

    Το ζήτημα που ανησυχεί τις Η.Π.Α. είναι η δημιουργία στην Ελλάδα ενός ανεξέλεγκτου πολιτικού χώρου με μια εξ ίσου ανεξέλεγκτη αυξητική δυναμική, που είναι πολύ πιθανόν να απειλήσει στο μέλλον το δικομματικό σύστημα εξουσίας που εδώ και πολλές δεκαετίες τους έχει εξυπηρετήσει σε ότι και αν θέλησαν. Αντιλαμβάνονται ότι το διπολικό αυτό μόρφωμα δεν πρόκειται να απειληθεί ιδιαίτερα στο μέλλον, όπως δεν απειλήθηκε και στο παρελθόν, από τα κόμματα της Αριστεράς, αλλά από ένα Πατριωτικό κίνημα που να μπορεί να συσπειρώνει όλους τους Έλληνες που αντιδρούν στην πολυ-πολιτισμικοποίηση και στην κοινωνική, εθνική και ηθική αποσάθρωση της Ελλάδος. Η δυνατότητα αυτού του κινήματος να συγκεντρώνει σε έναν νέο πολιτικό πόλο, προσωπικότητες και ψηφοφόρους προερχόμενους από όλο το πολιτικό φάσμα θα μπορούσε να αποβεί μοιραία για το πολιτικό κατεστημένο της χώρας.

    Αυτό το κίνημα φαίνεται ότι δημιουργεί ο Γιώργος Καρατζαφέρης, και η ανταπόκριση των Ελλήνων στα σαλπίσματα αγώνος του Λαϊκού Συναγερμού φαίνεται ότι αρχίζει να ανησυχεί τους υπερατλαντικούς «εταίρους» των κ.κ. Καραμανλή και Παπανδρέου. Οι παρεμβάσεις του Προέδρου του ΛΑ.Ο.Σ. που τον έφεραν πρώτο σε ερωτήσεις στο Ευρωκοινοβούλιο, τα αυξανόμενα ποσοστά που εμφανίζουν ακόμα και αυτά τα πετσοκομμένα γκάλοπ, η μαζική κάθοδος του κόσμου στα συλλαλητήρια του κόμματος και η απαρχή πλέον σοβαρών οργανωτικών προσπαθειών, στέλνουν σήματα κινδύνου προς εκείνους που δεν θα ήθελαν σε αυτή την τόσο ευαίσθητη περιοχή, αυτός ο τόσο «απείθαρχος και δυσκολοκυβέρνητος λαός» (2), να σηκώσει κεφάλι.

    Η στοχοποίηση αυτή πρέπει να στείλει σήματα κινδύνου και προς τους Έλληνες πατριώτες, οι οποίοι καλούνται πλέον να είναι σε εγρήγορση. Ας αναμένουμε τις προβοκάτσιες, ας είμαστε προετοιμασμένοι για τα κάτω από την ζώνη κτυπήματα, ας λάβουμε σοβαρά υπ’ όψιν μας ότι κάποιοι θα επιχειρήσουν την πολιτική -και ίσως όχι μόνον - εξόντωση του Γ.Καρατζεφέρη. Χρέος μας είναι να εντείνουμε τις προσπάθειες μας, να δυναμώσουμε τον αγώνα μας, προκειμένου όλο και περισσότεροι Έλληνες να αποτελέσουν με την αγάπη τους, με την συσπείρωση και την οργάνωσή τους, την ασπίδα γύρω από τον Γ.Καρατζαφέρη, γύρω από τα στελέχη, τους αγωνιστές και ολόκληρο το κίνημα, που τόσο ωμά πια μπήκε στο στόχαστρο εκείνων που φοβούνται την έγερση του Ελληνισμού.

    ΠΑΡΑΠΟΜΠΕΣ

    1. Σύμφωνα με τον πατέρα της αβασίλευτης Δημοκρατίας, σημαντικό εκφραστή της προοδευτικής παράταξης και πρωθυπουργό Αλέξανδρο Παπαναστασίου «δεν είναι ο πολιτικός εθνικισμός μόνον ζήτημα αισθήματος, αλλά και όρος προόδου και πολιτισμού. Διά τούτο όσον περισσότερον προάγονται τα έθνη, τόσον περισσότερον αισθάνονται ότι έχουν υποχρέωσιν να αγωνίζονται δια την ανεξαρτησίαν τους και δια τον πολιτισμόν τους» (Ο ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ, Αθήναι 1916)
    2. «Ο Ελληνικός λαός είναι απείθαρχος και δυσκολοκυβέρνητος και γι αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ δηλαδή να πλήξουμε την γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μην μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, στην Αν. Μεσόγειο, στη Μ. Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των Η.Π.Α.» (Χένρι Κίσσινγκερ, Σεπτέμβριος 1994, από την κλασική πια ομιλία του, κατά τη βράβευσή του από επιχειρηματίες των Η.Π.Α. στην Ουάσιγκτον)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ, κ. Γ. Καρατζαφέρης μετέβη στο Αρεταίειο, στην εντατική μονάδα του οποίου νοσηλεύεται ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλος και ενημερώθηκε για την εξέλιξη της υγείας του.

    Εξερχόμενος του Νοσοκομείου έκανε την εξής δήλωση:

    «Όλο το Έθνος προσεύχεται για το Ποιμενάρχη του.

    Ενώνω κι εγώ μαζί τους την προσευχή μου για τον σεβαστό από 37ετίας φίλο μου.

    Οι θεράποντες ιατροί πιστεύουν ότι μέσα στη εβδομάδα θα μπορέσει να μεταβεί στην οικία του.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τον πόνεσα!

    Από την πρώτη μέρα που ανέβηκε στον θρόνο, ήμουν σκληρός επικριτής του. Τον θεωρούσα επικίνδυνο για την πολιτική μας ζωή, έτσι που είχε εντελώς απεμπολήσει την πνευματική του αποστολή, την χριστιανική του ταπεινότητα και είχε αναδειχθεί σε ηγετική μορφή της ελληνικής ακροδεξιάς.

    Και ξαφνικά…

    Συνταράχτηκα. Πώς θα αντιμετωπίσει αυτός, ο άκρατος νάρκισσος, ο λαμπερός σταρ των καναλιών, μία τέτοια δοκιμασία;

    Απολείπειν ο Θεός Χριστόδουλον…

    Θα θυμηθεί την διδασκαλία που γνώριζε και διέδιδε – αλλά σπάνια ακολούθησε; Θα επιστρέψει στις βασικές αξίες της «επί του όρους ομιλίας»;

    - μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι, ότι αυτών έστιν η βασιλεία των ουρανών
    - μακάριοι οι πενθούντες, ότι αυτοί παρακληθήσονται
    - μακάριοι οι πραείς, ότι αυτοί κληρονομήσουσι την γην
    - μακάριοι οι πεινώντες και διψώντες την δικαιοσύνην, ότι αυτοί χορτασθήσονται
    - μακάριοι οι ελεήμονες, ότι αυτοί ελεηθήσονται
    - μακάριοι οι καθαροί τη καρδία, ότι αυτοί τον Θεόν όψονται…

    Και ίσως αναλογιστεί αυτά που είπε σε μία ομιλία του (Ζάππειο, 20-12-2001): «Η επί του όρους ομιλία μας διδάσκει ότι δεν μπορείς να μιλάς, παρά μόνον σκυμμένος. Αν δεν είσαι σκυμμένος όλος επάνω στο πρόβλημα του άλλου, ο λόγος σου είναι κούφιος, είναι “χαλκός ηχών και κύμβαλον αλαλάζον”».

    Τώρα η λιμουζίνα Phaeton και τα Four Season’s είναι μακριά, πολύ μακριά. Τα χειροκροτήματα στις εκκλησίες (που δεν είχαν ξανακούσει τέτοιον ήχο) απόηχος χλωμός.

    Τώρα η γυμνή αλήθεια.

    Την έχω ζήσει κι εγώ, όταν ντυμένος μόνο με κάτι σαν σάβανο, μπαίνεις και βγαίνεις στα χειρουργεία.

    Από καρδιάς σου εύχομαι, Αρχιεπίσκοπε, καλή δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η Νεολαία Ορθόδοξου Συναγερμού εύχεται και προσεύχεται εν ταπεινώτητι ταχεία ανάρρωση και περαστικά στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Χριστόδουλο. Μακαριώτατε το Έθνος των Ελλήνων προσεύχεται υπέρ υμών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το ποσοστό του 4% που συγκέντρωσε η Φ.Ο.Σ. της Θεολογικής Σχολής Αθηνών στις πρόσφατες φοιτητικές εκλογές, της έδωσε τη δυνατότητα να συμμετάσχει με έναν εκλέκτορα, στις κοσμητορικές εκλογές που διενεργήθηκαν την 29η Μαΐου του 2007. Ενώ το ίδιο θα συμβεί και στις προσεχείς προεδρικές εκλογές του τμήματος Θεολογίας, κάνοντας πλέον σε όλους γνωστό ότι η Φοιτητική Οργάνωση Συναγερμού αποκτά σημαίνοντα ρόλο στα τμήματα που συμμετέχει.

    Φ.Ο.Σ.
    Δύναμη ανατροπής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Όλοι οι Έλληνες προσεύχονται για τον Μακαριώτατο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και Δημοτικός Σύμβουλος Θεσσαλονίκης κ. Γ. Καρατζαφέρης έκανε την εξής δήλωση:

    «Είναι απαράδεκτο ημέρα δοκιμασίας της Θεσσαλονίκης από την έκρηξη των μετασχηματιστών της ΔΕΗ, που είχε σαν αποτέλεσμα η πόλη να μείνει χωρίς ρεύμα για μεγάλο χρονικό διάστημα, ο δήμαρχος της πόλης αυθαίρετα και ανεύθυνα, να αναβάλει το διοικητικό συμβούλιο που είχε προγραμματιστεί για το μεσημέρι στο οποίο θα μπορούσαν να ληφθούν χρήσιμες αποφάσεις, από την στιγμή μάλιστα που υπήρξε και διαρροή της τοξικής ουσίας "κλοφέν".
    Ο στρουθοκαμηλισμός είναι επικίνδυνος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπόψιν της ΚΟΜΙΣΙΟΝ με επείγουσα ερώτηση Καρατζαφέρη η έκρηξη σε κέντρο υπερηψηλής τάσεως της Θεσσαλονίκης και φόβοι για διαρροή κλωφέν .

    Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. και Αντιπρόεδρος της ευρωπαϊκής Πολιτικής Ομάδας "ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ/ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" Γ. Καρατζαφέρης κατέθεσε την εξής επείγουσα ερώτηση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή:

    "Εκρηξη σημειώθηκε στις 28.6.2007 σε κέντρο υπερυψηλής τάσεως στην πρωτεύουσα της Μακεδονίας, την Θεσσαλονίκη, ενώ φόβοι υπάρχουν για πιθανή διαρροή ποσότητας κλωφέν από πυκνωτές μετασχηματιστή.



    Επιτρέπεται από τη Νομοθεσία της ΕΕ η χρήση κλωφέν και ,αν όχι, ποιοί είναι οι κίνδυνοι για τη δημόσια υγεία και ποιές οι προβλεπόμενες από την Κοινοτική Νομοθεσία κυρώσεις;"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Γ. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ - ΝΑΥΠΛΙΟ

    Ο Πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ κ. Γ. Καρατζαφέρης το Σάββατο 30 Ιουνίου συνοδευόμενος από τον συντονιστή Εκλογικού Αγώνα, Νομαρχιακό Σύμβουλο στην Υπερνομαρχία Αθηνών - Πειραιώς κ. Παναγιώτη Θεοδωρακίδη και τον Γραμματέα Οργανωτικού του Κόμματος κ. Διονύση Παγάνη, επισκέπτεται το ’ργος και το Ναύπλιο.

    Το αναλυτικό του πρόγραμμα έχει ως εξής:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατί όλους εμάς ενώνει η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα κόμμα που προτάσσει τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ως ύψιστη πολιτική ιδεολογία και επιζητα κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, με το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ πλουσίων και φτωχών στο μέτρο του δυνατού πάντοτε. Λέμε ΟΧΙ στα υπερκέρδη του τραπεζικού κεφαλαίου αλλά λέμε ΝΑΙ στην εθνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ η οποία βάλεται και προσβάλεται ποικιλοτρόπως (όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΙΓΑΙΟ, βιβλίο ιστορίας ΣΤ' δημοτικου κτλ κτλ). Επίσης λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ΠΑΓΚΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ και στην νέα τάξη πραγμάτων και φυσικά υπερασπιζόμαστε θεσμούς και αξίες που επίσης αντιστέκονται σε αυτή τη κατεύθυνση π.χ. εκκλησία.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

    ΛΑ.Ο.Σ.

    _________________
    ΛΑ.Ο.Σ. ΔΥΝΑΤΟΣ-ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

    ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙ .

    ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΛΥΠΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ . ΜΗ ΚΡΑΤΑΕΙ ΤΗ ΚΛΙΝΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΤΖΑΜΠΑ.
    ΝΑ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΚΑΝΑΣ ΑΛΛΟΣ ΑΣΘΕΝΗΣ.

    ΑΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Από AIDS είχε πεθάνει και ο μητροπολίτης της Νίκαιας (Κοκκινιάς) που ψωνιζόταν τα βράδυα με νεαρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Γιατί δεν γράφετε τίποτα γιαυτόν που διόρισε με πολλά ζόρια ο Χριστόδουλος Αρχιγραμματέα της συνόδου Κύριλλο Μισιακούλη την πουστάρα την ξεφωνημένη
    που έχει ένα φάκελο νααααααααααααα!!!! σταλμένο από τις μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας και ΗΠΑ,
    που είναι και Ρουμάνα,
    που σπίτωσε το σύντροφό της στο Λυκαβηττό,
    που του αγόρασε και πανάκριβο αυτοκίνητο, και που αυτός πιάστηκε για σωματεμπορία,
    που έκανε πάσα τεκνά στα κατά καιρούς αφεντικά του στη Σύνοδο:
    τον Δαμασκηνό Καρπαθάκη επίσκοπο Διαυλείας
    τον Δανιήλ Πουρτσουκλή δεσπότη της Καισαριανής
    τον Θεολόγο Αποστολίδη δεσπότη στις Σέρρες
    και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *