GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

O καύσωνας στην Καλαμάτα...

ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΕΔ...

ΣΤΟ ΤΕΙ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΔΥΟ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΑΝ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ ΚΑΘΩΣ ΟΙ ΑΙΘΟΥΣΕΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΜΟ ΕΝΩ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΣΤΟ ΙΚΑ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟ 24ΩΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ...

.......................news kal

35 σχόλια

  1. lipothimisan ta gomenakia stin kalamata?
    spatali reymatos apo dimosioys ipalliloys?
    eleos me tetoia themata mono stin plaka mporis nata pareis.
    get a life re...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καυσωνας..καυσωνας..
    Ρε τι καυσωνας γαμωτο το χριστο του, το γυφτοπασοκ...
    Ρε καυσωνας μιλαμε..
    132 βαθμους στην Πατρα.
    333 στην λουτρακι.
    143 στην Φιλιπουπολη.
    66,5 στην Μεσολογγι..
    Και 23 ακριβως στο μπουρδελο της Χαρ.τρικουπη..
    Μα ειναι δικαιοσυνη αυτη?

    Αστα.
    Γαμησε τα ρε λεμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝΕ ΤΑ ΣΤΕΡΦΑ ΑΠΟ ΤΑ ΓΑΛΑΡΙΑ ΠΡΟΒΑΤΑ
    ΣΤΙΣ ΠΟΛΕΙΣ ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ
    [ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΓΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΑΥΡΙΟ]
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ]
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Egw pantws sto grafeio mou exw 24.5C,
    Ta gomenakia tha lypothimisane apo ta xidia extes to vradi h apo tipota allo....


    elvetos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. xaxaxaxxxaxaxxaxaxa giati lete mono gia tin kalamata re press-gr posa amfitheatra panepistiomiou me klimatismo kserete eseis stin ellada???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. POY ANHKOUN OI AGIOS KAI LOUTRADHS?
    POU ANHKEI TO PRESS GR?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Λιποθύμισαν οι φοιτήτριες εξαιτίας του καύσωνα που επικρατούσε στην περιοχή του αιδίου τους.

    ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ψεύδη, ασύστολα ψεύδη.

    Οι λιποθυμίες δεν ήταν από την ζέστη.
    Σύμψωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες ήταν από συγκίνηση για τις δηλώσεις περί της Επένδυσς στην Παιδεία...



    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. *** Διορθωμένο ***

    Ψεύδη, ασύστολα ψεύδη.

    Οι λιποθυμίες δεν ήταν από την ζέστη.

    Σύμφωνα με ανεξακρίβωτες πληροφορίες ήταν από την συγκίνηση για τις δηλώσεις περί της Επένδυσης στην Παιδεία...

    :-)

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ... όσο για σένα 5.08, ότι καύσων και αν επικρατούσε στην περιοχή που προανέφερες, εσύ δεν το ξέρεις ούτε θα το μάθεις ποτέ.

    Ειναι βλέπεις μια περιοχή που με τις ιδέες σου και τον τρόπο που τις εκφράζεις, δεν θα σου επιτραπεί ποτέ η προσέγγιση όπως πιστεύω ούτε στο παρελθόν.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΡΕ ΚΥΡΙΖΙΑ ΟΛΗ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ (ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΣΤΟ "ΑΝΑΦΤΕ" ΕΙΝΑΙ. ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΠΙΣΤΑ ΤΙΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΤΟΥ ΓΑΠ ΠΕΡΙ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙ ΛΕΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μη μας άγχεστε κύριοι. ΟΧΙ ΑΓΧΟΣ!

    Ειδατε τι έπαθε ένας συνάδελφος σας στο Διδυμοτοιχο πριν από χρόνια;

    Τον έπιασε άγχος! Eίχε και λίγο έτσι επιθετική συμπεριφορά, ήταν και λιγο λούμπεν στοιχείο, δεν θέλει και πολύ...

    Τον έκανε τραγoύδι ο Νταλάρας, ξέρετε, αυτό με την αγχωμένη πωστηλένε...

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Aγαπητοι φιλοι διαβαστε σημερινα χαλια της κυβερνησης του "καταλληλοτερου" απο τον ΟΤΕ
    Η κυβέρνηση συνεχίζει, με συνέπεια, την πολιτική τής απαξίωση του ΟΤΕ. Μια πολιτική, που ξεκίνησε από την επομένη της εκλογικής της νίκης. Αφού δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν στο απευθείας ξεπούλημα, μέσω του στρατηγικού επενδυτή, κίνησαν την διαδικασία εκποίησης ενός ποσοστού των μετοχών. Η κίνηση αυτή έγινε για καθαρά ταμειακούς λόγους, προκειμένου να μπορέσει το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης να καλύψει, σε ένα βαθμό, τη γενικότερη καθίζηση των εσόδων του προϋπολογισμού.

    Το χειρότερο, όμως, είναι η συνεχής απώλεια μεριδίων αγοράς του ΟΤΕ, όπως και η αδυναμία του Οργανισμού να αναπτυχθεί εκτός Ελλάδας, κυρίως στην Νοτιοανατολική Ευρώπη.

    Ο ΟΤΕ, με τη σημερινή του διοίκηση, που ακολουθεί πιστά κυβερνητικές επιταγές, χάνει συνειδητά το τρένο της ευρυζωνικότητας και υποβαθμίζει συνεχώς τις υπηρεσίες που παρέχει στον καταναλωτή.

    Είναι πια ορατή σε όλους η απόλυτη έλλειψη πολιτικής για τις τηλεπικοινωνίες. Η μόνη πολιτική που έχει η κυβέρνηση και η ηγεσία του ΟΤΕ είναι το ξεπούλημα του Οργανισμού, οι σκανδαλώδεις εξαγορές τύπου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ» και τα πριμ, που αφειδώς παρέχονται στους ημετέρους
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. H Διαφθορα και η ουρα της....

    Σε πολλές εφημερίδες ανεγράφη η πληροφορία, σε σχέση και σε συνδυασμό με την διαρκώς επιζητούμενη από κάθε πλευρά διερεύνηση των οικονομικών του γιου του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρωμύλου Κεδίκογλου, ότι η πρώτη εξαδέλφη του κ. Προέδρου του Αρείου Πάγου προσελήφθη, ως υψηλόβαθμο στέλεχος, (στην εταιρεία ΕΛΜΕΚ) και μάλιστα σε μια εποχή που οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας αυτής, ήσαν κατηγορούμενοι για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις σε βάρος του Δημοσίου, ενώ αργότερα απηλλάγησαν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πειραιώς.

    Σύζυγος της παραπάνω εξαδέλφης είναι τέως Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Επιθεωρητής Δικαστηρίων κατά τα προ της συνταξιοδοτήσεως του έτη και σήμερα Αναπληρωτής Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής.

    Με βάση δε τα αυτά δημοσιεύματα, ο τέως Αεροπαγίτης μετά της συζύγου του, κατοικεί σε διαμέρισμα επί της οδού Αχαρνών, ενώ παράλληλα έχει και άλλο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία. Όλως συμπτωματικώς, η πολυκατοικία αυτή , κτίστηκε από την ΣΤΑΜΠΙΛΤΟΝ ΑΕ, η οποία υπήρξε η μετεξέλιξη της αμαρτωλής ως «φούσκας» του Χρηματιστηρίου εταιρείας ΜΑΚΛΩ ΑΕ. Για τα χρηματιστηριακά παιχνίδια δε, της εταιρίας αυτής, κατηγορήθηκαν μεταξύ άλλων, σε βαθμό κακουργήματος, οι μέτοχοι της εταιρίας ΕΛΜΕΚ και προφυλακίστηκε ο ένας εξ αυτών, όπως είναι γνωστό, ενώ ακολούθως τόσο το πρωτόδικο, όσο και το εφετειακό βούλευμα απήλλαξε τους πάντες για τα πάντα και μάλιστα αυτή είναι η μοναδική υπόθεση από αυτές των εταιριών που κατηγορήθηκαν για μετοχές φούσκες, που έλαβε και τη σφραγίδα της απαλλαγής από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

    Ουδεμία όμως απάντηση έχει δοθεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το πόθεν έσχες, του τότε Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Επιθεωρητού κρισίμων δικαστικών περιφερειών, για να διερευνηθεί πώς απέκτησε την χρήση ή την κυριότητα των διαμερισμάτων αυτών, με ποιο τίμημα, με ποια διαδικασία, καθόσον τα ερωτηματικά για την ταχεία και αμετάκλητη απαλλαγή των κατηγορουμένων της εταιρείας, όπου εργάζονται η σύζυγός του και εξαδέλφη του Προέδρου του Αρείου Πάγου, όπως δημοσίως παραδέχθηκε ο κ. Ρ. Κεδίκογλου, έχουν πλέον διογκωθεί, ενόψει και των όσων έχουν αποκαλυφθεί για τον πλουτισμό του γιου του κ. Κεδίκογλου.

    Όλα δε τα παραπάνω, καθίστανται ακόμη περισσότερο κρίσιμα, δεδομένου ότι η πρώτη εξαδέλφη του κ. Κεδίκογλου , προσελήφθη στην εταιρεία ΕΛΜΕΚ, με μετοίκηση από το Ηράκλειο της Κρήτης και παρέμεινε σε ενεργό υπαλληλική σχέση στην εταιρεία αυτή όσο διάστημα οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας αυτής αντιμετώπιζαν, τόσο στα δικαστήρια Πειραιά, όσο και στα δικαστήρια των Αθηνών, διαδοχικά τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και λαθρεμπορίου (έτη 1998-1999) και της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού και χειραγώγησης (έτη 2001-2003).

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η μόνη πολιτική που έχει η αντιπολίτευση και τα φιλικά προς αυτήν μμε είναι το ξεπούλημα της Μακεδονίας, της θράκης και της Κύπρου, ο επηρεασμός της δικαιοσύνης, το θάψιμο του σκανδάλου Οτσαλάν και το θάψιμο της δολοφονίας 82 αθώων στο Σαμίνα και του σκανδάλου του ΧΑΑ, με τα οποία πλούτισαν, αλλά δεν εξανθρωπίστηκαν, τα πράσινα λαμόγια.
    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Eργα και ημερες της κυβερνησης του καταλληλοτερου

    "Θυγατρική 100% του ΟΤΕ είναι η εταιρεία OTEPLUS. Το 95% περίπου των εσόδων της προέρχεται από τον ΟΤΕ. Οι δήθεν υπηρεσίες που προσφέρει στον ΟΤΕ είναι η ενοικίαση προς αυτόν εργαζομένων. Η OTEPLUS με αδιαφανείς διαδικασίες προσλαμβάνει εργαζόμενους, τους οποίους στη συνέχεια δανείζει στον ΟΤΕ, κερδοσκοπώντας μάλιστα σε βάρος τους! Η πρακτική αυτή της OTEPLUS έχει χαρακτηριστεί από τον ημερήσιο τύπο ως «σύγχρονο δουλεμπόριο». Η OTEPLUS είναι ένα όχημα εξυπηρέτησης «ημετέρων», κομματικό παράρτημα της Ν.Δ., με κομματικά εγκάθετη διοίκηση, που υπηρετεί τις κομματικές εντολές. Περίπου 1.000 αδιαφανείς και αυθαίρετες προσλήψεις έγιναν μέσω της OTEPLUS επί των ημερών της Ν.Δ., χωρίς διαγωνισμούς και χωρίς αξιολόγηση. Το σύνολο σχεδόν αυτών έχει διατεθεί στον ΟΤΕ. Είναι σχεδόν στο σύνολό τους κομματικές προσλήψεις στον ΟΤΕ μέσω της OTEPLUS. Η εθελουσία έξοδος του ΟΤΕ ήταν τελικά μεθόδευση «γαλάζιων» προσλήψεων μέσω της OTEPLUS. Η διαφάνεια, η αξιοκρατία και η ισονομία που υποσχέθηκε προεκλογικά η Ν.Δ. ήταν πλαστικές σημαίες ευκαιρίας εφήμερης κατανάλωσης. Η σκληρή πραγματικότητα της κυβέρνησης της Ν.Δ. αναφέρεται σε κομματισμό, σε παραγοντισμό και σε ρουσφέτι. Σε εύνοια των λίγων σε βάρος των πολλών. Οι ιδιαίτερα μάλιστα εκλεκτοί από τους προσλαμβανόμενους στον ΟΤΕ μέσω της OTEPLUS εισπράττουν υπερωρίες και αργίες σε βαθμό πρωτοφανή, διογκώνοντας έτσι τις μηνιαίες αποδοχές τους.


    Επικεφαλής (διευθύνων σύμβουλος) της OTEPLUS είναι κάποιος Θεοφάνης Τσιόκρης, συνταξιούχος (!) του ΟΤΕ, ο οποίος επαίρεται ότι συμμετέχει σε 5 Διοικητικά Συμβούλια, πλουσιοπάροχα βέβαια αμειβόμενος. Αμείβεται πλουσιοπάροχα, τόσο με μισθούς, όσο και με «μπόνους», προφανώς για τις υπηρεσίες που προσφέρει στη Ν.Δ. Είναι ο αρχιτέκτων των πιο πάνω απαράδεκτων μεθοδεύσεων. Είναι ο άνθρωπος που κανονίζει συνήθως τηλεφωνικά εκατοντάδες προσλήψεις «ημετέρων».


    Επειδή τέτοιου είδους πρακτικές εντός του Ομίλου ΟΤΕ αποτελούν πρόκληση για την κοινωνία και εμπαιγμό για τους πολίτες και για τους άνεργους νέους.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ρε ανάφτε λέμε όπως λέει ο γιωργάκης για να δείτε τα πράσινα άλογα που καλπάζουν στο γκρεμό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Καραμανλής

    Πήγαινε Σάββα στο καλό και στη καλή την ώρα

    θα πρέπει να θυσιαστείς για να σωθεί η …..χώρα



    Υπέβαλες παραίτηση κι εγώ θα τη δεχτώ

    ίσως απ ΄τα ομόλογα λίγο να λυτρωθώ



    Αλογοσκούφης

    Σάββα μου τράβα στο καλό, θα σε χειροκροτήσω

    μπορεί με τη θυσία σου εγώ να επιζήσω.



    Εγώ το χρήμα μάζεψα τις τρύπες να βουλώσω

    και στον Αλμούνια σκέφτομαι πως θα τα φανερώσω



    Παυλόπουλος

    Σάββα για δεύτερη φορά σου κόβουν το κεφάλι

    μα μη φοβάσαι φίλε μου δεν θα υπάρξει άλλη



    Τράβα λοιπόν στο τόπο σου παίξε το παλικάρι

    η πρώτη θέση στο Κιλκίς έχει μεγάλη χάρη



    Τσιτουρίδης

    Φεύγω για δεύτερη φορά απ΄ την κυβέρνηση σας

    με συγκινεί που μ΄ έχετε ακόμη στη ψυχή σας



    εντάξει θα θυσιαστώ αφού μου το ζητάτε

    κι αν πρέπει ο Καραμανλής ήσυχος να κοιμάται



    όμως δεν ήμουν μόνος μου σ΄ αυτή την ιστορία

    λασπώνεται η φήμη μου και είναι αδικία………….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Τι να κάνουμε ρε παιδιά...

    Κάτι πρέπει να πουλήσει το μαγαζί, αν όχι τα κουλούρια τότε τον φούρνο.
    Αυτό το μπάζο τον Βουρλούμη δεν τον παίρνει κανείς!
    Ενα μπάζο, μια σαβούρα, ένα βάρος στην χώρα μας, οχι λογω τοων απολαβών του, αλλά λόγω της ζημιάς που προκαλεί!
    Πάντως, ακόμα και ΑΝ πουληθεί ο ΟΤΕ ποιός λέτε να είναι ο πρώτος "πετυχεσιάς" που θα απολυθεί; Ποιός θα τον ήθελε στην επιχείρηση του να του την διαλύσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. να πουλήσουμε κανένα νησάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. PROS 4:46


    FILE EISAI 'H EISAI KAI POLY MALAKAS 'H TA PAIRNEIS APO KAPOIO KOMMA GIA NAGRAFEIS TETOIES MALAKIES 'H EISAI PISTO ANTIGRAFO TOY KOMMATOS TO OPOIO KAI TOSO 8ERMA YPOSTIRIZEIS

    'H SE PEIRAKSE 'H ZESTH OPOTE SYGXORISE LOGO MALAKIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. 4.46

    --

    Ωχ,λεμε.Παλι ξεχασα να υπογραψω το σχολιο και θα με περιλαβει παλι ο
    δικος μου,λεμε.
    Αστα.Λοιπον εγω ειμαι παλι,γαμωτο.

    Ξιουτ ρε τυροπασοκ,χλεχλεδες κι αχρηστοι,λεμε.


    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Για να λέμε και του στραβού το δίκιο όμως, τίποτα δεν είναι σαν την ¨Τουλούμπα" με τα στριφτά της στο ΤΑΧΤΑΜ, η τον "Μπιφτέκια" του ΕΛΤΑ με τις ακατάσχετες παραγγελίες για φαγητό επί ΠΑΣΟΚ!
    Ούτε με τον άλον τον τύπο στην ΓΓΑ που με ένα στριπτηζάδικο γινόσουν Καλατραβας και βάλε.
    Εκεί τουλάχιστον γελάγαμε πολύ!
    Κάντε λίγο υπομονή να τελειώσουν οι διακοπές, θα έχει πολύ γέλιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. PROS 6:50


    FILE EISAI 'H EISAI KAI POLY MALAKAS 'H TA PAIRNEIS APO KAPOIO KOMMA GIA NAGRAFEIS TETOIES MALAKIES 'H EISAI PISTO ANTIGRAFO TOY KOMMATOS TO OPOIO KAI TOSO 8ERMA YPOSTIRIZEIS

    'H SE PEIRAKSE 'H ZESTH OPOTE SYGXORISE LOGO MALAKIAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 6.54 o ζαράκιας της ΓΓΑ έχασε σε μπαρμπουτιέρα πίνακα του Τσαρούχη



    άτεχνοι οι πασόκοι τελείως - ο ένας χάνει τον πίνακα στα ζάρια, ο άλλος τον κατεβάζει (τον Κολοκοτρώνη) από το γραφείο του για να μη θιγεί ο Τζεμ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ...και νάταν ο Κολοκοτρώνης το μόνο που κατέβασε να πεις "συγνώμη παππού, μια θυσία ακόμα", αλλα΄δεν ήταν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 7.16 αυτός έχει κι άλλα κατεβάσματα να κάνει... πολλά ακόμα... μέχρι τους αστραγάλους μετά επικύψεως...


    το ερώτημα είναι θα τι θα πει μετά?

    "mea culpa" ή "ευχαριστώ τους Αμερικανούς"???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 7.19 Τι να απαντήσω;

    Ενα μόνο: "Περί ευθύνης Υπουργών".
    Οταν και αν υπάρξει θα έχουμε και ισονομία και καλύτερη δημοκρατία και λόγο να προσμένουμε αποτελέσματα από τέτοιες συζητήσεις.

    εν αναμονή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 7.26 μην ελπίζεις, οι πασόκοι είναι αδίστακτοι όταν πρόκειται περί χρήματος και καρέκλας - εξίσου πολύ και στα εσωτερικά τους


    ξεχνάς την ακυβερνησία επί Ωνασείου επιθανάτιου ρόγχου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Θα σε στενοχωρησω 7.34 αλλά δεν βλέπω διαφορές ούτε πρόθεση για μελλοντικές περί τούτου αποδείξεων.
    Αντιθέτως, βλέπω αγενή άμιλλα και έντονο συναγωνισμό - σχεδόν στα όρια του ανταγωνισμού θα έλεγα - για να αποδείξουν και αυτοί ότι στην Ελλάδα αν είσαι εντελώς ανεύθυνος και λίγο βλάκας δεν θα πας χαμένος, μπορείς να γίνεις οχι μόνο πολιτικός αλλά και Υπουργός, ποιός ξέρει και τι άλλο...

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΝΕΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΤΖΩΝΥ?
    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΖΩΝΥ.
    ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΟ ΕΤΕΡΟ ΗΜΙΣΥ Ο ΒΑΒΙς
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του κράτους υποσχέθηκε ο Κώστας Καραμανλής. Αλλά, καθώς φαίνεται, του άλλαξε τα φώτα. Αντί να διορθώσει ό,τι κακώς έπραξε (ή κακώς αμέλησε να πράξει) η κυβέρνηση Σημίτη, το έκανε χειρότερο. Εν προκειμένω στην ενέργεια. Η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν προβληματική επί Ολυμπιακών Αγώνων ακόμα.

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ τρία χρόνια από τότε, και ακόμα ο αρμόδιος υπουργός και η διοίκηση της ΔΕΗ ομιλούν για το πεπαλαιωμένο ή αδύναμο να σηκώσει μεγάλα βάρη δίκτυο, για την ανικανότητά της να εξασφαλίσει ηλεκτρικό ρεύμα σε μεγάλες συνοικίες της Αθήνας και σε ολόκληρες περιοχές της Ελλάδας, τις ώρες που το έχουν περισσότερο ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη, στο αποκορύφωμα του καύσωνα.

    «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», αναφώνησε χθες ο πρωθυπουργός, ωστόσο η χώρα ολόκληρη έχει μείνει πίσω από ρεύμα. Ανίκανη να διορθώσει την κατάσταση η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ανίκανο να σταθεί στα πόδια του και το σχέδιο ικανοποίησης των αναγκών με την εκχώρηση τμημάτων της ενέργειας σε ιδιώτες επενδυτές. Για τον απλούστατο λόγο, ότι ποτέ και πουθενά, στις ίδιες τις ΗΠΑ κυρίως, η αποδυνάμωση του κράτους σε τέτοιας σημασίας τομείς δεν έλυσε το πρόβλημα. Αντιθέτως, του έβαλε φωτιά.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι μόνοι που παρακαλάνε να μη σταματήσει ο καύσωνας είναι οι δημόσιοι υπάλληλοι. Μάλιστα, ακούσαμε χθες στο Δημαρχείο Καλαμάτας κάποιον να… παρακαλεί να κρατήσει μέχρι και την Παρασκευή, για να γίνει το διήμερο ημιαργίας κανονικά τετραήμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *