GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι νταβατζήδες...

Απόψε πρώτο και μεγάλο θέμα στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του EXTRA 3 ήταν το νομοσχέδιο για την συγκέντρωση των ΜΜΕ και τους "νταβατζήδες...

Απόψε πρώτο και μεγάλο θέμα στο Αποκαλυπτικό Δελτίο του EXTRA 3 ήταν το νομοσχέδιο για την συγκέντρωση των ΜΜΕ και τους "νταβατζήδες", όπως έγραψε (εδώ) το Press-gr (Για άλλη μια φορά, thanks!).

13 σχόλια

  1. Πολλές συμπτώσεις ρε παιδιά με την εκπομπή του Παπαγιάννη. ότι βγάζετε εσείς, μετά απο λίγο το έχει και το extra. Πολύ βρώμα η δουλειά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε Παπαγιαννη,
    ευχαριστεις τον ...ευατο σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΕΡΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ
    .......................................................................................
    Από το 1981 και μετά η Δεξιά προπαγάνδα έχει ανακαλύψει και διοχετεύσει στην ΄΄πολιτική πιάτσα’’ διάφορα παραμύθια για να πλήξει την Δημοκρατική παράταξη.
    Ένα από αυτά είναι και η περίφημη κουβέντα (που ποτέ δεν είπε) του Ανδρέα που επέτρεπε κλοπή 50 εκατομ. Δρχ αλλά απαγόρευε κλοπή 500 εκατομ. Δρχ.
    Απαντώντας σε αυτές τις συκοφαντίες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις ΄΄κονόμες΄΄ της οικογένειας των Καραμανλήδων .
    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ολα τα ξέρεις Κοράκι!!!!
    Για τον Πλουτισμό των σοσιαλιστών δεν άκουσες τίποτε!!!!!
    Αυτός δεν πιάνετε γιατί είναι σοσιαλιστικός άρα πάει στον ΛΑΟ.
    Προφανώς είσαι ένας από αυτούς που πλούτισες για το δικό μου καλό!!!
    Σε ευχαριστώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητοί φίλοι,
    Μου δόθηκε η ευκαιρία, μέσα από αυτό το φιλόξενο blog, να αναπτύξω κάποιες σκέψεις σχετικά με την παθογένεια του πολιτικού συστήματος στην Ελλάδα.
    Πριν σας ευχηθώ καλά μπάνια και αναχωρήσω και εγώ για διακοπές επιτρέψτε μου μια ακόμη επισήμανση.

    Το σκάνδαλο των ομολόγων, όπως και άλλα παρόμοια σκάνδαλα, προδίδουν την καθεστωτική νοοτροπία που χαρακτηρίζει το πολιτικό προσωπικό του λεγόμενου δικομματισμού.

    Το καθεστώς διαμορφώνεται από την κομματικοποίηση του κρατικού μηχανισμού και τη ρυμούλκηση της διοίκησης από τη κυβέρνηση.
    Έχουμε φτάσει το προσβλητικό για τις ευρωπαϊκές Δημοκρατίες φαινόμενο της ουσιαστικής ταύτισης κράτους- κόμματος να θεωρείται ως κάτι αυτονόητο και αναπόδραστη πολιτικο-διοικητική συνθήκη στη χώρα μας.
    Οι περισσότεροι πολίτες, μάλλον, πιστεύουν ότι δεν μπορεί να ασκηθεί πολιτική δίχως την ενθυλάκωση των οργάνων του κράτους και των νομικών προσώπων του ευρύτερου δημόσιου τομέα στο κομματικό σύστημα και την απόλυτη εναρμόνισή τους στις κομματικές σκοπιμότητες της εκάστοτε κυβέρνησης.

    Τραγική παρεξήγηση που αναδεικνύει την δραματική έλλειψη φιλελεύθερης και δημοκρατικής κουλτούρας στο τόπο.
    Η διοίκηση δεν κάνει πολιτική, ούτε ο ρόλος των πολιτικών είναι να ασκούν διοίκηση.
    Αν δεν γίνει κατανοητή και σεβαστή αυτή η απλή αρχή δεν πρόκειται ποτέ να
    απολαύσουμε το αγαθό ένα σοβαρού κράτους με μη-καραγκιόζηδες πολιτικούς.

    Η ΝΔ, που δικαίως ως αντιπολίτευση κατηγορούσε το ΠΑΣΟΚ για την εμπέδωση ενός (κομματικού) καθεστώτος, αγωνίστηκε με επιμονή καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας της να συστήσει το δικό της καθεστώς, στο βαθμό που δεν εγκολπώθηκε το ήδη διαμορφωμένο πολιτικο-οικονομικό και διοικητικό σύστημα των αντιπάλων της.
    Η ΝΔ λοιπόν διακατεχόμενη από τον ίδιο πολιτικό πολιτισμό με το ΠΑΣΟΚ δεν θα μπορούσε να μην εμπλέξει τον εαυτό της και τη διοίκηση σε σκάνδαλα.
    Αυτό και έπραξε. Το ερώτημα είναι πλέον σε ποιο βαθμό έχει προκληθεί σκανδαλισμός των πολιτών.
    Ποιος από τους δύο πόλους του δικομματισμού θεωρείται πιο σκανδαλιάρης!

    Αυτό όμως φίλοι μου εξαρτάται από την διάχυτη εντύπωση που δημιουργείται συγκυριακά, και συνεπώς από την επικοινωνιακή δεινότητα των φορέων της εξουσίας.
    Άρα, από τη σχέση των κυβερνώντων με τους διαμορφωτές του γενικού μηνύματος που αποκρυσταλλώνεται στη περίφημη κοινή γνώμη – τους νταβάδες δηλαδή.
    Εδώ ήρθαμε…
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΩΣΤΑΚΟΣ Ο ΔΑΠΙΤΗΣ Ο ΑΡΧΙΠΟΥΣΤΑΡΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη και το κώλου τα εννιάμερα . Την δεκαετία του ’80 είχαμε στην ηγεσία της δικαιοσύνης όλα τα καθίκια που είχαν φορέσει την στολή στρατοδίκη του Παπαδόπουλου . Σήμερα έχουμε ‘’γαλάζιους’’ αστέρες τύπου Κεδίκογλου και Ζορμπά που κουκουλώνουν τα Δεξιά σκάνδαλα και ψάχνουν το Χρηματηστήριο .
    Έπεσαν όλες οι αγορές του κόσμου το έτος 2000 . Είχαμε την Black Friday στην Wall street τον Απρίλη του 2000 . Μόνο στην Ελλάδα τους είπε ο Κώστας Σημίτης να αγοράσουν φούσκες μετοχές .
    Θα βάλω όμως ένα Quiz εδώ για τα Ρουσσοπουλάκια που μπαίνουν στο BLOG :
    Ποιός γαλάζιος βουλευτής έπεισε ομοιδεάτες συναδέλφους του να αγοράσουν μετοχές μιας εταιρίας του (τότε) πεθερού του με περίπου 30 ευρώ το κομμάτι την περίοδο 99-2000 . Όταν έπεφτε η μετοχή τους απέτρεπε να πουλήσουν .
    Θα ξαναανέβει τους έλεγε. Σήμερα η συγκεκριμμένη μετοχή είναι στα 3,08 ευρώ !!
    Ο Κώστας Σημίτης τους έφταιξε ;;
    Ο γαλάζιος βουλευτής ήδη χώρησε την άσχημη κόρη του μεγαλοβιομηχάνου και παντρεύτηκε μια νέα και ωραία . Αυτός δεν είχε αγοράσει καμία από τις αναφερθείσες μετοχές .
    Όποιος απαντήσει σωστά θα του στείλω ένα πλήρες έντυπο με το κυβερνητικό πρόγραμμα του Πα.σο.κ.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. o σημίτης έλεγε "όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα"


    τώρα που πήγαν τα στοιχεία στον εισαγγελέα και πέσαν οι φάπες γκρινιάζετε σύντροφοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χαχαχαχα

    ευκολα βαζεις ρε φιλε.
    Εινα κολλητος του Μειμαρακη.
    Κανει ψαροντουφεκο.
    Γουσταρει το υπουργιλικι στο Δημοσιας Ταξης,αλλα δεν...
    Κολλητος του αλλου αδαμαντα,Ζουγκλιερη-Μακη.
    Την εταιρια ΒΙΣ την λενε.
    Το παλληκαρι....μου διαφευγει ομως τ ονοματακι του,γιατι ξερεις οποιος καει στον χυλο φυσσαει και το γιαουρτι(εδω μεγαλε κολλανε ολα μαζι)...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τίνος άνθρωπος ο Σφηνιάς? Του ΠΑΣΟΚ

    Τίνος άνθρωπος ο big boss Κληρονόμος? Του ΠΑΣΟΚ

    Τι ήταν το κόλπο με τις Μινωϊκές: Το ΧΑΑ και το ξεψείρισμα του κόσμου-το ουσιαστικό μονοπώλιο των Μινωϊκών

    Τι απέτρεψε το σχέδιο των λαμόγιων του ΠΑΣΟΚ? Η ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 82 ΕΠΙΒΑΤΩΝ

    Θα πληρώσουν οι παραπάνω? ΜΗΝ ΕΙΣΑΣΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ-Εκτός του Σφηνιά, οι άλλοι γελάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους επικοινωνιολόγους της Νέας Δημοκρατίας.
    Πως καταφέρνουν να παρουσιάζουν , πρός όφελος της παράταξης ΄΄την νύχτα για ημέρα΄΄.
    Το πολύνεκρο ναυάγιο του ΄΄Σάμινα΄΄ ,όλη η ναυτιλιακή πιάτσα της Ακτής Μιαούλη γνωρίζει ότι προεκλίθει επειδή ο αξιωματικός βάρδιας έβλεπε ένα μάτς και άφησε στον δόκιμο την διακυβέρνηση του πλοίου . Κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να πείση την κοινή γνώμη ότι Πλοίαρχος ήταν ουσιαστικά ο ...Παπουτσής και εκείνος φταίει !!!
    Μέχρι και ο δυστυχής Σημίτης απολογείθηκε στην Βουλή για το ναυάγιο .
    Τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν χαλασμένη η προπέλα . Αυτοί που έχουν ακόμα και ελάχιστες γνώσεις ναυπηγικής γνωρίζουν ότι με χαλασμένη προπέλα δεν θα είχε πάει ποτέ στην Πάρο το πλοίο .
    Αλλά πρόσφατα θαυμάσαμε την Νέα Διακυβέρνηση στο ναυάγιο του Sea Diamond .
    Τώρα είναι οι ‘’γαλάζιοι φωστήρες’’ στην κυβέρνηση .
    Το θέμα ξεχάστηκε μαζί με τους δύο νεκρούς .
    ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ . ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΡΗΧΑ.
    ΟΛΑ AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . MR LOUIZIDIS. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ‘’ .
    Προσέξτε όμως αν νικήσει και το ερχόμενο φθινόπωρο , δεν θα μας κάνει την χάρη να ξαναχρησιμοποιήσει βαζελίνη . Ούτε σάλιο πλέον .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΧΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΗΘΙΚΕΣ EΥΘΥΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΩΝ 82


    ΡΩΤΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΡΓΟΣΑΡΩΝΙΚΟΥ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΧΑΑ ΟΙ ΜΙΝΩΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙΑΣΑΝ ΤΑ ΒΑΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΑΝ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΕΓΙΝΑΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΛΟΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *