GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολεμικό κλίμα...

. Ειναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται συγκέντρωση "αναρχικών" στο Παλαιό Φάληρο με κίνητρο την υποστήριξή τους στην κοπέλα ...

.
Ειναι η πρώτη φορά που πραγματοποιείται συγκέντρωση "αναρχικών" στο Παλαιό Φάληρο με κίνητρο την υποστήριξή τους στην κοπέλα που είναι προφυλακισμένη επειδή πιάστηκε επ' αυτοφώρω να βάζει γκαζάκια σε αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο πριν 2 βδομαδες...
Το ζήτημα που ανακύπτει ειναι τι θα γίνει με την ασφάλεια στο Παλαιό Φάληρο όπως και με την συμπεριφορά των διαμαρτυρομένων αλλά και των πραιτόρων που δεν ειναι και πάντα οι πιο κόσμιες... Πόσο μάλλον όταν η συνάντηση ειναι προγραμματισμένη να γίνει σε μια πλατεία που παίζουν μικρά παιδιά. Ηδη ολη η πλατεία του Παλαιου Φαλήρου ειναι αποκλεισμένη και μοιράστηκε έντυπο υλικό στους καταστηματάρχες της περιοχής να κλείσουν τα καταστήματα τους και να πάρουν μέτρα προφύλαξης..
Πολεμικό το κλίμα στο Παλαιό Φάληρο...
Στο ιντυμιντια υπάρχουν περισσότερα στοιχεία http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=726091
...kartelios

24 σχόλια

  1. Σημερινα χαλια της κυβερνησης του "καταλληλοτερου"

    «Εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά ακούνε με αγανάκτηση, το ένα μετά το άλλο, τα στελέχη της Κυβέρνησης να τους εμπαίζουν απροκάλυπτα και να πανηγυρίζουν, ότι το «σύστημα άντεξε» και ότι το BLACK OUT απεφεύχθη. Την ίδια ώρα οι πολύωρες διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος, σε συνθήκες καύσωνα, θέτουν σε δοκιμασία την αντοχή τους.

    Οι επικοινωνιακού χαρακτήρα, όμως, διαβεβαιώσεις των «αρμοδίων» της κυβέρνησης, που δείχνουν πλήρη άγνοια των κινδύνων που απορρέουν απ' την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το ηλεκτρενεργειακό σύστημα της χώρας, δεν μπόρεσαν να αποτρέψουν το BLACK OUT, που σημειώθηκε σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα.

    Κάθε μέρα που περνάει, η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΝ, θα εισπράττει τις συνέπειες της «νέας ενεργειακής πολιτικής» της, τις οποίες όμως πληρώνει πολύ ακριβά άμεσα και έμμεσα ο Ελληνικός Λαός.

    Η κυβέρνηση είναι καιρός να αναλάβει τις ευθύνες της, για το ενεργειακό αδιέξοδο στο οποίο έχει οδηγήσει τη χώρα. Να κατανοήσει ότι οι αναγκαίες επενδύσεις για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας, σε σταθμούς παραγωγής, δίκτυα και υποδομές, πρέπει να γίνουν στα πλαίσια ενός μακροχρόνιου ενεργειακού σχεδιασμού, που σκόπιμα δεν έχει ακόμα καταρτίσει.

    Το χάϊδεμα των οικονομικών συμφερόντων, που αντιμετωπίζουν την ενέργεια ως νέο Ελντοράντο, η διαμόρφωση συνθηκών ενεργειακής πείνας για να βρουν «πεδίο δόξης λαμπρό» και η συνακόλουθη απαξίωση της ΔΕΗ, στην οποία κατ' επανάληψη έχω αναφερθεί, οδήγησαν στα σημερινά τραγικά αποτελέσματα.

    Για τις πολύωρες διακοπές σ' όλη την Ελλάδα και το BLACK OUT στη Μακεδονία και τη Θράκη, η ηγεσία του ΥΠΑΝ φέρει ακέραια την ευθύνη και οφείλει να λογοδοτήσει στον Ελληνικό λαό .

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. προς όλους τους Μακεδόνες


    μόλις νυχτώσει και δε βλέπετε τη μύτη σας ο γιωργάκης κατά πάγια τακτική του θα προσπαθήσει να ξεπουλήσει τη Μακεδονία μέσα στο βαθύ σκότος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ .

    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΚΟΠΟΙΟΙ.
    ΧΤΥΠΑΝΕ ΑΘΩΑ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΖΟΥΝ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΟΤΑΝ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ .ΠΑΝΤΑ ΕΚΠΡΥΣΟΚΡΟΤΕΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΟΥ......

    ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ!!!!!!!!!
    ΑΝΑΡΧΙΑ ΠΑΝΤΟΥ !!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. άλλο μπάτσος , άλλο κάτοικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ Η ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ .
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΤΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΟ ΚΟΣΜΟ.

    ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. οι γνωστοί άγνωστοι δεν ειναι αναρχικοί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καμιά σχέση δεν έχει ο αναρχικός με αυτά τα πλούσιοπαίδα , πιόνια του συστήματος αυριανά κομματόσκυλλα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣΤΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΙΟΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΝΩΝΥΜΑ
    Ο ΤΡΕΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αναρχκε, η μαμα σου λεει οταν γυρισεις σπιτι μη ξεχασεις να παρεις λιγο γαλα γιατι τελειωσε και να βγαλεις τα σκουπιδια.Στελλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΟΥ INDYMEDIA ΘΑ ΨΩΦΗΣΕΤΕ ΟΛΟΙ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ! ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΑΠΟ ΜΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΕΚΚΡΙΣΗ ΧΟΛΗΣ.
    ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
    Η ΠΡΟΒΙΑ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΓΙΑ ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αντιελλενικους Ινδυμεδιους Απλυτους

    Μην τους δινετε τοση σημασια, η ιδεα οτι ειναι τοσο λιγοι, τους τρελαινει.

    Μετα την περιοδο της εφηβειας, για μερικους κυριως αλλοδαπους που δεν καταφεραν να μπουν σε πανεπιστημιο
    ερχεται αυτη η περιοδος Αλητειας που την μοστραρουν ως πολιτικο κινημα.

    Οι πονηροι που κρυβονται απο πισω τους και τους τσονταρουν με κανα κατοσταρικο για να τους απασχολουν ως μπραβους, ειναι πιο μεγαλης σημασιας.
    Ειναι οι ομοφυλοι τους που καταφεραν να κινουνται ως τα τωρα απαρατηρητοι και να εχουν μια σχετικη επιτυχια επαγγελματικη.
    Εαν οι διωκτικες αρχες ανακαλυψουν τα μεγαλυτερα αυτα αλλοδαπα φυντανια, μπορουν να ριξουν και καμια ισοβια καμπανα, ή εκδιωξη απο τη χωρα.
    Ως τοτε ειμαστε υποχρεωμενοι να προσεχουμε λιγο τους αλητες που παριστανουν τους πολιτικως υποκινουμενους.
    Στην πραγματικοτητα ειναι απλως Ανθελληνες.

    Ρουφους Ρουφιανους, σαλτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μην είμαστε υπερβολικοί .Το Παλαιό Φάληρο δεν κινδυνεύει από τους αναρχικούς. Κινδυνεύει από την εγκατάλειψη, τη βρωμιά , την αθλιότητα και την έλλειψη κάθε προοπτικής. Κάθε μέρα βυθίζετε και πιο πολύ στην εγκατάλειψη γενικά και έχει μετατραπεί από ένα όμορφο προάστιο της Αθήνας που ήταν σε μια χωματερή που μπροστά του η Κυψέλη φαντάζει όαση!!!
    Δυστυχώς η Δημοτική αρχή παραμένει αδρανής και απλός θεατής των καταστάσεων. Σε ουδεμία παρέμβαση προβαίνει και σε κανένα σοβαρό σχεδιασμό για να ζωντανέψει η ομορφιά του πάλε ποτέ όμορφου προαστίου.
    Δυστυχώς η κομματοκρατια που έχει επιβάλει ο δήμαρχος και ο ρόλος που έχει επιλέξει να είναι φερέφωνο και στήριγμα της κυβέρνησης , στερεί κάθε προοπτική για βελτίωση της κατάστασης.
    Αναφέρω μερικά χαρακτηριστικά γεγονότα.

    ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝΟΣ
    Για να μη φέρει σε δυσκολία την κυβέρνηση ,ενώ είναι γνωστό ότι είναι η μοναδική λύση για να αποκτήσει μια ανάσα το όμορφο προάστιο σε ουδεμία απαίτηση η σχεδιασμό και διεκδίκηση προβαίνει για να μην ενοχλήσει την κυβέρνηση.

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΤΡΑΜ
    Για λόγους αντιπολίτευσης στην τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προέβαινε σε θεατρινίστικες πράξεις αντίδρασης στα έργα του τραμ ,με αποτέλεσμα μετά την ολοκλήρωση του έργου και την έλλειψη κάθε συνεργασία με την εταιρία κατασκευής το Φάληρο τίποτα δεν κέρδισε και δεν έτυχε ενώ το έργο ολοκληρώθηκε.

    ΠΑΡΑΛΙΑ.
    Κάθε λίγο και λιγάκι διακηρύττει ο Δήμαρχος δήθεν ότι η παραλία του δόθηκε από την κυβέρνηση. Σε ουδέν έργο βελτίωσης η έστω πρόσβασης και αξιοποίησης της παραλίας έχει κάνει. Σκουπίδια, εγκατάλειψη, αθλιότητα είναι τα γνωρίσματα κάθε σημείου της παράλιας ευθύνης του.
    Ο δήμαρχος είναι ένας λαϊκιστής , ακραίος νεοδημοκράτης ,μητσοτακικής προέλευσης και σε ουδεμία παρέμβαση η έστω πρόταση έχει για τους δημότες που κάθε μέρα αγανακτούν και πιο πολύ. Το μοναδικό του έργο είναι η κυβερνητική στήριξη και η κομματική παρέμβασης μέσο του δήμου και η διεκπεραίωση κάθε ρουσφετιού για να πάρει κανένα ψήφο η ΝΔ στις επικείμενες εκλογές.
    Τελευταίο επεισόδιο που έμαθα. Αγορά αξίας αρκετών χιλιάδων Ευρώ ,διακοσμητικών φοινίκων όταν τα σχολεία βογγουν από την έλλειψη χρηματοδότησης για να λειτουργούν στοιχειωδώς
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα καραγκιοζάκια με τα θερμόμετρα ξαναχτύπησαν το βράδυ της Πέμπτης 28 Ιουνίου του σωτήριου έτους 2007. Καραγκιοζάκια όπως λέμε χελωνονιντζάκια ή όπως λέμε μαρκουτσοφόροι ή όπως λέμε ρεπόρτερ του κ@λ@υ οι οποίοι βρήκαν ευκαιρία να οργιάσουν με την φωτιά στην Πάρνηθα και στο Σχηματάρι.

    Πρώτος και καλύτερος ο Άκης Ψευδόπουλος που έβγαλε τη γραβάτα και το σακάκι, πήρε το μαρκούτσι του στο χέρι και βγήκε έξω από το κανάλι στο πεζοδρόμιο για να μας ενημερώσει σε απευθείας σύνδεση με την οδό Αγίας Παρασκευής. Να μας πεις τι βρε καραγκιοζάκο Ψευδόπουλε;;; Να δούμε στο πολύ βάθος του δρόμου τα φώτα από τα μπαρ του Μπουρναζίου; Τουλάχιστον οι άλλοι που το έκαναν είχαν μια κάμερα στην ταράτσα τους και κάτι φαινόταν από την κορυφή της Πάρνηθας!!! Και σα να μην έφτανε αυτό ούρλιαζε ο Ψευδόπουλος λες και από στιγμή σε στιγμή οι φλόγες θα του έκαιγαν το σπίτι. Γι αυτό σου λέω ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΟΣ και λίγο είναι!!!
    Αλλά τι περιμένεις από άνθρωπο που στο πρώτο του ρεπορτάζ επι NEW Channel απορούσε πως θα τα κατάφερνε να χειρίζεται την κάμερα και να κάνει ταυτοχρόνως ON Camera….

    Την ίδια ώρα ο άλλος καραγκιοζάκος στο ΣΚΑΙ μας έλεγε ότι έβλεπε να προσγειώνονται αεροπλάνα (!!!) στην κορυφή της Πάρνηθας για να εκκενώσουν το Καζίνο. «Μεγάλε πότε έφτιαξαν αεροδρόμιο στην κορυφή της Πάρνηθας και δεν μας το είπανε;». Άλλη ατάκα από έτερο καραγκιοζάκι – ρεπόρτερ με το όνομα Αχιλλέας Τόπας στο ΣΚΑΙ και πάλι: «οι άνδρες της Πυροσβεστικής έχουν βγει έξω από το Μοντ Παρνές και περιμένουν την φωτιά να έρθει…»
    Κανένα κόκκινο χαλί της έστρωσαν βρε δαιμόνιε ρεπόρτερ για να την υποδεχθούν με όλες τις τιμές;;;

    Αυτά τα διαμαντάκια πάνε πακέτο με την δαιμόνια αρχισυντάκτρια Δημητρα Κόχυλα κύριε Αλαφούζε; Που πας και τα βρίσκεις ρε μεγάλε να πάρω κάνα δύο καραγκιοζάκια για το πάρτι του γιου μου να γελάσουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ειναι πρωτοτυπη η αποψη οτι οι αναρχικοι (δηλαδη χουλιγκανς που αναζητουν ιδεολογικο υποβαθρο για να δικαιολογησουν την βια του), δεν ενοχλουν τους κατοικους! Δηλαδη ολα τα καμμενα αυτοκινητα ποιων ειναι; Τα σπασμενα μαγαζια τα καμμενα και λεηλατημενα σε ποιον ανηκουν; Σε εξωγηινους; Ειναι ανθρωποι μεροκαματιαρηδες που σε πολλες περιπτωσεις απασχολουν και ολιγαριθμο προσωπικο. Ειναι μαλιστα πολλες φορες αναγκασμενοι να μειωσουν το προσωπικο τους ή και να κλεισουν το μαγαζι τους λογω των φθορών. Εκτος εαν θελετε να μας πειτε οτι ζητανε και ισολογισμο και μετα χτυπανε! Ελεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί φίλοι .
    Εδώ και πολλά χρόνια έχω ονομάσει τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου ‘’σκατοδήμο΄΄.
    Τον ονόμασα έτσι διότι όλα τα πεζοδρόμια είναι πάντα γεμάτα σκατά από σκύλους .
    Αν περπατάς και δεν κοιτάζεις συνέχεια κάτω θα γυρίσεις στο σπίτι γεμάτος σκατά .
    Δεν υπερβάλλω .
    Στην υπηρεσία καθαριότητας υπάρχουν εκατοντάδες υπάλληλοι .
    Κύριος οίδε πόσοι ασχολούνται από αυτούς ατην πραγματικότητα με την καθαριότητα .
    Αυτά συνέβαιναν και επί δημαρχίας Καψάνη και επί Δημαρχίας Χρυσοβερίδη .
    Ο Χρυσοβερίδης σε κάποια φάση θυμάμαι είχε διορίσει τόσους αργόμισθους που περιφέρονταν ασκόπως στο Δημαρχείο γιατί δεν είχαν ούτε καρέκλα να κάτσουν .
    Το σημερινό Δήμαρχο Διονύση Χατζηδάκη , βοήθησαν πολύ στην επανεκλογή του και μερικοί τοπικοί βαρώνοι του Πα.σο.κ.
    Για να τους δείξει λοιπόν την ευγνωμοσύνη του , ο κ.Χατζηδάκης κανόνησε να νοικιάσει το Ι.Κ.Α. επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου ένα κτίριο που ανοίκει στους συγκεκριμένους βαρώνους .
    Αλλά για να καταλάβουμε πιό καλά τι σημαίνει Διονύσης Χατζηδάκης θα σας διηγηθώ ένα προσωπικό μου επεισόδιο :
    Κυριακή πρωί , 7η Μαρτίου 2004 , μπαίνω στο εκλογικό κέντρο της Νέας Δημοκρατίας επί της οδού Αγίου Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο . Ζητάω από κάποιους νεαρούς που ήταν εκεί να μου δώσουν μερικά ψηφοδέλτια να τα πάω σπίτι για να συμπληρώσουν οι γριούλες μου με την ησυχία τους σταυρούς . Οι νεαροί πράγματι μου έδωσαν ένα πάκο ψηφοδέλτια , αλλά πάνω που έφευγα παρατήρησα ότι σε όλα ήταν σημειωμένος ένας σταυρός .Σε ένα συγκεκριμμένο όνομα . Τους λέω , σας παρακαλώ παιδιά , δεν θέλω να έχουν κανένα σταυρό . Προς μεγάλη μου έκπληξη μου απάντησαν : Ο κύριος Δήμαρχος είπε ότι εσείς θα βάλετε τους υπόλοιπους 4 σταυρούς .
    Τσαντισμένος άφησα τα ψηφοδέλτια στο τραπέζι και έφυγα .
    Μαντέψτε ποίου υποψηφίου το όνομα είχαν σταυρώσει σε ΟΛΑ τα ψηφοδέλτια ;;
    Του Κυριάκου Μητσοτάκη .
    ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΤΗΣ ΠΑΛΑΙΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. oi anarxikoi den peirazoyn ton aplo kosmo
    mono apalotrionoyn poy kai poy oti broyn
    kaine kana aytokinhto
    apla pragmata
    tis ekdhloseis proteimoyn na tis kanoyn se tetoioys xoroys gia nakalyptonte apo ton athoo kosmaki
    kai gia na entyposiazoyn ta paidakia me thn dhthen agonisthkothta toys
    poso paei h agonistikothta?
    einai kalo to xartziliki h exete parapona?
    poy ta briskoyn oi kahmenoi oi anarxikoi ta lefta gia oles aytes tis afises kai ta entypa poy bgazoyn kathe mera?
    kserei o aplos kosmos pos mia aplh ektyposh 100 afison kanei to ligotero 250 eyro?
    otan ta malakismena typonoyn toylaxiston 20 diaforetikes afises thn ebdomada poy h kathe mia ypologizetai se 5000 me 10000 kommatia
    poy ta briskoyn ta lefta?
    an prostheseis se ayta kai thn afisokollhsh tvn afison
    kserete poso kostizoyn ola ayta?
    mhpos thelete na prosthesoyme kai ta dekades entypa kai efhmerides poy kykloforoyn kathe ebdomada?
    tis ekdhloseis pos tis kanoyn?
    poios plhronei ta hxhtika kai toys fotismoys?
    poios plhronei thn epibiosh ton 20 kai pleon katalhpseon?
    poios ta xrhmatodotei ola ayta?
    aytoi einai oi agonistes anarxikoi
    ola ta xarthzikomena
    an ayrio to proi apofasisoyn oi ntabatzhdes poy ta plhronoyn pos tha prepei na metalaxthoyn se patriotes, tha to kanoyn thn idia ora
    arkei na pesei kana eyro parapano
    ainte xatheite agonistes ths pentaras
    poy thelete na sthriksete kai to prezaki poy bazi gkazakia
    alla poy na breis filotimo
    edo sthrizoyn ton klefth ton dhmhtrakh
    edo sthrizoyn toys dolofonoys-tsatsoys ths 17N
    ainte xatheite agonistes me tis koykoyles
    tetoioi yphrxan panta sthn Ellada
    koykoyles foragane oi mpampades sas sthn katoxh
    koykoyles kai eseis tora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του κράτους υποσχέθηκε ο Κώστας Καραμανλής. Αλλά, καθώς φαίνεται, του άλλαξε τα φώτα. Αντί να διορθώσει ό,τι κακώς έπραξε (ή κακώς αμέλησε να πράξει) η κυβέρνηση Σημίτη, το έκανε χειρότερο. Εν προκειμένω στην ενέργεια. Η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν προβληματική επί Ολυμπιακών Αγώνων ακόμα.

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ τρία χρόνια από τότε, και ακόμα ο αρμόδιος υπουργός και η διοίκηση της ΔΕΗ ομιλούν για το πεπαλαιωμένο ή αδύναμο να σηκώσει μεγάλα βάρη δίκτυο, για την ανικανότητά της να εξασφαλίσει ηλεκτρικό ρεύμα σε μεγάλες συνοικίες της Αθήνας και σε ολόκληρες περιοχές της Ελλάδας, τις ώρες που το έχουν περισσότερο ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη, στο αποκορύφωμα του καύσωνα.

    «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», αναφώνησε χθες ο πρωθυπουργός, ωστόσο η χώρα ολόκληρη έχει μείνει πίσω από ρεύμα. Ανίκανη να διορθώσει την κατάσταση η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ανίκανο να σταθεί στα πόδια του και το σχέδιο ικανοποίησης των αναγκών με την εκχώρηση τμημάτων της ενέργειας σε ιδιώτες επενδυτές. Για τον απλούστατο λόγο, ότι ποτέ και πουθενά, στις ίδιες τις ΗΠΑ κυρίως, η αποδυνάμωση του κράτους σε τέτοιας σημασίας τομείς δεν έλυσε το πρόβλημα. Αντιθέτως, του έβαλε φωτιά.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επί τέλους, να διακρίνομε πράξεις από ταμπέλες. Κάποιοι συγκεντρώθηκαν υπερασπιζόμενοι την κοπέλα που έβαζε γκαζάκια σε αυτοκίνητα στο Παλαιό Φάληρο. Χαρακτηρίστηκαν «αναρχικοί» και άρχισε η κουβέντα αν οι αναρχικοί είναι καλά ή κακά παιδιά, αν ενοχλούν τον κόσμο ή το σύστημα και άλλα συναφή. Εμένα με ενδιαφέρει η πράξη. Ποια είναι η ταμπέλα που ανήκει ή απλώς αποδίδεται στους συγκεντρωθέντες (από άκρα αριστερά έως άκρα δεξιά) ποσώς με ενδιαφέρει. Όπως και να επιγράφονται, υπερασπίζονται την ατιμία του εμπρησμού αυτοκινήτων. Είναι απόλυτα καταδικαστέοι.
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οι αναρχικοί είναι οι εξουσιαστές που ήθελαν να γίνουν μπάτσοι αλλά τους έκοψαν επειδή μυρίζουν απλυσιά.

    ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΑ ΑΜΑΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΚΑΠΙΤΑΛΕΣ. ΔΕΝ ΚΑΙΝΕ ΤΑ ΣΑΡΑΒΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΚΟΣΜΟΥ . ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΙΝΕ ΤΙΣ ΑΜΑΞΑΡΕΣ ΤΩΝ ΠΛΟΥΣΙΩΝ.
    ΕΞΑΛΛΟΥ ΜΕ ΤΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ ΜΟΝΤΕΛΟ .

    ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΓΙΑΤΙ Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΥΠΕΡΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ .

    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ?
    ΤΟ ΚΑΨΙΜΟ ΕΝΟΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ´Η Ο ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ?

    ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ .

    ΜΙΚΡΟΑΣΤΟΙ ΞΕΦΥΓΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τι λες ρε μάγκα;
    Το δικό μου το αυτοκίνητο (μεταχειρισμένο fiat punto) γιατί το έκαψαν;
    Κομπλεξικοί χαραμοφάηδες που κάθεστε κ κάνετε επανάσταση του κώλου με τις κουκούλες σας.
    Ρε οι αγωνιστές δεν φόραγαν κουκούλες ούτε δέχονταν να τους δέσουν τα μάτια όταν αντιμετώπιζαν το θάνατο στο εκτελεστικό απόσπασμα.
    Όταν πιάνει η αστυνομία κάποιον δικό σας μυξοκλαίτε ότι δήθεν "κακοποιούν" τα κακόμοιρα τα παιδάκια, τα ανυπεράσπιστα.
    Μη χέσω.
    Τι περιμένετε δηλαδή να σας στρώσουν κόκκινο χαλί και να σας ραίνουν με ροδοπέταλα;
    Τις μολότωφ και τις πέτρες όταν τις πετάτε στους αστυνομικούς σας άρέσει διότι έχετε την κάλυψη της κουκούλας σας και όταν σας πιάνουν κλαιγόσαστε "δεν ήμουν εγώ".
    Οι κουκουλοφόροι πάντα ήταν οι ρουφιάνοι των κατακτητών και οι αρχηγοί των δοσίλογων.
    Το ίδιο είστε και εσείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. KOYKOYLES FORAGAN OI PRODOTES PALIA KOYKOYLES KAI TORA
    ALLA OSO KAI NA TIS FORATE THA SAS GNORIZOYME
    GIATI H KOYKOYLA DEN KALYPTEI THN MYRODIA
    KAI H MYRODIA AYTH EINAI THS APLYSIA S KAI TOY FOBOY
    DEN EINAI TYXAIO TO ANTIFA
    EISTE ENANTIA STO SAPOYNI
    POLEMO STO SAPOYNI EXETE KHRYXEI
    ANTE AN TA KATAFERETE ME TO FA
    KANTE KAI ANTIPAPOYTSANIS
    KOPRITES PRODOTES APLYTOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *