GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκλογικό συνέδριο των Οικολόγων Πράσινων

Το Σάββατο, 30 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην Αθήνα το έκτακτο εκλογικό συνέδριο -με τη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών της προσπάθειας- ...

Το Σάββατο, 30 Ιουνίου, πραγματοποιείται στην Αθήνα το έκτακτο εκλογικό συνέδριο -με τη συμμετοχή φίλων και υποστηρικτών της προσπάθειας- των Οικολόγων Πράσινων που αποφάσισαν να κατέβουν αυτόνομα μετά το ναυάγιο των συζητήσεων με τον Συνασπισμό. Οπως δηλώνουν, το εγχείρημα να συμμετάσχουν στις επόμενες εθνικές εκλογές της χώρας μας "θα έχει επιτυχία μόνο με την υποστήριξη όλων όσων πιστεύουν ότι είναι χρήσιμη η παρουσία των οικολογικών ιδεών και προτάσεων στην κοινωνία αλλά και στους πολιτικούς θεσμούς".

10 σχόλια

  1. Δεν κόβω καλύτερα το πέος μου και να το ρίξω στα σκυλιά , που θα ψηφήσω την πρασινάδα , τέως συνεργάτες του ανθέλληνα κρίσου πολιτικάντη Αλαβάνου . ΟΥΣΤ !!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχ ρε φτώχια καταραμένη... άλλους τους ανεβάζεις και άλλους τους κατεβάζεις...
    Θα μας λερώσουν και την αίθουσα.
    Το βίντεο που κάνουν μάθημα "απελευθέρωσης αερίων" το έχετε δει;
    Διδάσκονται δηλαδή από τον master πως να ...κλάνουν!
    Αντε μην το ξανανεβάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτόμονα?

    συζήσεων?


    ουάου!!!



    ΔΗΛΑΔΗ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΣΑΙ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΜΙΑ ΔΙΟΡΘΩΣΗ.

    Μετά από έρευνα για το βίντεο που προανέφερα, και αφού το ξαναείδα, σας πληροφορώ ότι ΚΑΜΜΙΑ σχέση δεν έχει με τους Οικολόγους - Πρασίνους.

    Το βίντεο είναι απο το Υγεία - Οικολογία το γνωστό κανάλι των οχι και τελείως καλά.

    Συγνώμη για την λανθασμένη πληροφόρηση που σας παρείχα.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κύριε 4.21 με φωνάξατε? ελπίζω να φανείτε αρκετά κύριος και να πραγματοποιήσατε την απειλή σας
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ?
    ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΙΜΑΤΖ ΜΕΙΚΕΡΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ?
    ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΙΜΑΤΖ ΜΕΙΚΕΡΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ

    AΥTΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Από το χθές πρωί, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης για το σκάνδαλο των ομολόγων, ομιλεί για διαφοροποιημένους αριθμούς, την περίοδο της διακυβέρνησης του Πα.σο.κ., και της πρόσφατης περιόδου, της δικής της. Πρόκειται περί μιας πολύ φτηνής τακτικής της Νέας Δημοκρατίας, απαράδεκτης και πρωτοφανούς στα χρονικά, αν μη τι άλλο, και χυδαία.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ενοποίησε δύο περιόδους και δύο υποθέσεις, διαφορετικές μεταξύ τους. Ενοποίησε την περίοδο της Νέας Δημοκρατίας των λεγόμενων σύνθετων δομημένων ομολόγων, όπου επινοήθηκαν τεχνάσματα, που είναι όχι μόνο πρωτοφανή για την Ελλάδα, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία, στον χώρο της διεθνούς χρηματαγοράς, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η οργανωμένη λεηλασία των ασφαλιστικών Ταμείων, με την περίοδο '99 - 2004 για λόγους πολιτικού συμψηφισμού, ενώ, οι δύο περίοδοι, σε αυτές τις υποθέσεις, είναι εντελώς διαφορετικές, ως προς την ποιότητα και προς την ποσότητα, απολύτως διαφορετικές και, κυρίως, απολύτως ανισοβαρείς.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, μετά από αυτό, καλείται από το Πα.σο.κ., πρώτον, εντός της σήμερον, να ανακοινώσει, αν η χθεσινή άσκηση ποινικής δίωξης είναι in persona, δηλαδή, αν αναφέρεται σε πρόσωπα και σε ποιον αριθμό. Εάν όχι, να το διαψεύσει. Εάν ναι, να δώσει σήμερα στην δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων, κατά των οποίων άσκησε ποινική δίωξη, αλλά με τις κατηγορίες, για τις πράξεις για τις οποίες βαρύνονται.
    Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, όταν συναντάται και συντονίζεται το επικοινωνιακό παιχνίδι μιας οποιασδήποτε κυβέρνησης, με το καθήκον και την αποστολή του οποιουδήποτε εισαγγελικού λειτουργού, τότε, πρόκειται για κίνδυνο εκτροπής του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. κύριε 4.21 ακόμη περιμένω. με ξεχάσατε. Με ξεσηκώνετε και μετά τίποτα?

    παραφράζοντας το δημοκράτη τραγουδιστή Γιώργο Μαργαρίτη "Το καλύτερο μπεγλέρι είναι μια ψωλή από χέρι", περιμένω.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προβοκατορα.
    Ο babis δεν μιλαει ετσι.Φαινετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *