GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Να αποσυρθεί...

. Οι υπογραφόμενες Ενώσεις Καταναλωτών μετά την πλήρη αγνόησή μας από τον Υπουργό, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και την επιμονή τους να προχωρήσο...

.
Οι υπογραφόμενες Ενώσεις Καταναλωτών μετά την πλήρη αγνόησή μας από τον Υπουργό, τον Υφυπουργό Ανάπτυξης και την επιμονή τους να προχωρήσουν το νομοσχέδιο για την δήθεν υπεράσπιση των Καταναλωτών μόνο με τις προτάσεις των μεγάλων τραπεζών και προμηθευτών, καλούμε όλους τους καταναλωτές σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιουνίου στις 8μμ. Ζητάμε, να αποσυρθεί το νομοσχέδιο και να ενσωματωθούν οι παρατηρήσεις των Ενώσεων Καταναλωτών.
ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ:
1. ΒΙΟΖΩ - ΒΙΟΚΑΤΑΝΑΛΩΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΖΩΗ 2. ΕΚΑΤΟ - Ελληνική Καταναλωτική Οργάνωση 3. ΕΛΚΕΚΑ - ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΩΝ 4. ΕΝΟΙΚΟ - Ένωση Καταναλωτών ΚΑΒΑΛΑΣ 5. Ένωση Καταναλωτών ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ 6. ΕΠΚΑΣ - Ένωση Προστασίας Καταναλωτών ΣΕΡΡΩΝ 7. ΙΝΚΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ - Ένωση Καταναλωτών 8. ΙΝΚΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ - Ένωση Καταναλωτών 9. ΝΕΟ ΙΝΚΑ - Ένωση Καταναλωτών
Αναλυτικά οι προτάσεις των Ενώσεων εδώ.

7 σχόλια

  1. Αγαπητοί φίλοι του BLOG , υπενθυμίζω σε μερικούς αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεξιοί ή ψηφοφόροι της Νέας Δημοκρατίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς "pasok poisonous" (βλεπε pasok volemenos) ασε μεγαλε αυτα που περιγραφεις ειναι παρωνυχιδες μπροστα σε κατι αλλα των κυβερνησεων ΠΑΣΟΚ. Ασε σου λεω μην ξυνεις πληγες και σου αραδειασει κανενας πορωμενος κανενα σεντονι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είδατε τις χειροπέδες;

    Χαχαχα... Ούτε εμείς!

    Βρε παιδιά, ποιός νομοθετεί τέλος πάντων; Το οργανωμένο έγκλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό είναι μέτρο. Έπρεπε να έχει γίνει τέτοιος νόμος πολύ καιρό τώρα.
    Είναι δυνατον να υπάρχουν φορείς που να μην ελέγχονται απο τον Υπουργό και τους "προμηθευτάς" του;
    Είναι δυνατόν να υπάρχουν φορείς μη εξομοιωμένοι με την γνωστή μας (από τις χειροπέδες) Επιτροπή Ανταγωνισμού που λειτουργούν με γνώμονα το συμφέρον του πολίτη η του καταναλωτή;

    Σιούφας, Νέες Ιδέες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
    ==============================

    Κοιτάτε τι γίνεται με την τιμή της βενζίνης.
    Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου το 2004 ήταν 52 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοίχιζε τότε 1 ΕΥΡΩ και 20 Λεπτά.
    Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 61 ΛΕΠΤΑ.
    Σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου είναι 63,5 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοιχίζει 77 λεπτά.
    Και η τιμή της αμόλυβδης είναι κατά μέσο όρο 1 ΕΥΡΩ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. Κάθε 3 μήνες οι εταιρίες κλέβουν όσα κλέψαν στο χρηματιστήριο το 99.

    Από ότι ξέρω κάποιοι φορείς καταναλωτικών οργανώσεων τοίμαζαν καμπάνια για αυτό το άγριο κλέψιμο με τη συμπαιγνία της κυβέρνησης.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Από το χθές πρωί, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης για το σκάνδαλο των ομολόγων, ομιλεί για διαφοροποιημένους αριθμούς, την περίοδο της διακυβέρνησης του Πα.σο.κ., και της πρόσφατης περιόδου, της δικής της. Πρόκειται περί μιας πολύ φτηνής τακτικής της Νέας Δημοκρατίας, απαράδεκτης και πρωτοφανούς στα χρονικά, αν μη τι άλλο, και χυδαία.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ενοποίησε δύο περιόδους και δύο υποθέσεις, διαφορετικές μεταξύ τους. Ενοποίησε την περίοδο της Νέας Δημοκρατίας των λεγόμενων σύνθετων δομημένων ομολόγων, όπου επινοήθηκαν τεχνάσματα, που είναι όχι μόνο πρωτοφανή για την Ελλάδα, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία, στον χώρο της διεθνούς χρηματαγοράς, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η οργανωμένη λεηλασία των ασφαλιστικών Ταμείων, με την περίοδο '99 - 2004 για λόγους πολιτικού συμψηφισμού, ενώ, οι δύο περίοδοι, σε αυτές τις υποθέσεις, είναι εντελώς διαφορετικές, ως προς την ποιότητα και προς την ποσότητα, απολύτως διαφορετικές και, κυρίως, απολύτως ανισοβαρείς.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, μετά από αυτό, καλείται από το Πα.σο.κ., πρώτον, εντός της σήμερον, να ανακοινώσει, αν η χθεσινή άσκηση ποινικής δίωξης είναι in persona, δηλαδή, αν αναφέρεται σε πρόσωπα και σε ποιον αριθμό. Εάν όχι, να το διαψεύσει. Εάν ναι, να δώσει σήμερα στην δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων, κατά των οποίων άσκησε ποινική δίωξη, αλλά με τις κατηγορίες, για τις πράξεις για τις οποίες βαρύνονται.
    Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, όταν συναντάται και συντονίζεται το επικοινωνιακό παιχνίδι μιας οποιασδήποτε κυβέρνησης, με το καθήκον και την αποστολή του οποιουδήποτε εισαγγελικού λειτουργού, τότε, πρόκειται για κίνδυνο εκτροπής του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *