GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σε ξεστραβώνει...

, Του Παναγιώτη Γρίβα Φοβερή ιστοσελίδα http://www.synarithmos.com/ , η οποία σε ξεστραβώνει και σου δείχνει νέους ορίζοντες για το ποιοι εί...

,
Του Παναγιώτη Γρίβα

Φοβερή ιστοσελίδα http://www.synarithmos.com/, η οποία σε ξεστραβώνει και σου δείχνει νέους ορίζοντες για το ποιοι είναι πραγματικά οι Ελληνες.

16 σχόλια

  1. Στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας πρόκειται να καθίσουν σήμερα, κατηγορούμενοι για απιστία σε βαθμό κακουργήματος, επτά μέλη της πρώην διοίκησης της ΔΕΚΑ Α.Ε., η οποία διαχειρίζεται τις κινητές αξίες του Δημοσίου.

    Οι κατηγορούμενοι, ύστερα από μήνυση του πρώην προέδρου της ΝΔ το 2000, φέρονται ότι ζημίωσαν την περιουσία του Δημοσίου κατά 500 εκ. ευρώ με τις αγορές συγκεκριμένων μετοχών.

    Τα μέλη της πρώην διοίκησης της ΔΕΚΑ σε πρώτο βαθμό (στα τέλη του 2005) είχαν απαλλαγεί από την κατηγορία, καθώς το δικαστήριο ομόφωνα είχε κρίνει ότι ακόμη και εάν υπήρξε ζημιά, η κατηγορία έχει παραγραφεί, γιατί η ΔΕΚΑ δεν ανήκει στον δημόσιο τομέα αλλά είναι ανώνυμη εταιρεία.

    Σύμφωνα με την πρωτόδικη δικαστική απόφαση, οι υπεύθυνοι έπρεπε να δικαστούν για το αδίκημα της κοινής απιστίας, το οποίο το 2000 ήταν πλημμέλημα και εντός πενταετίας παραγράφεται.

    Οι μηνυτές είχαν προσφύγει στον ΑΠ, ζητώντας να ασκηθεί αναίρεση. Αρχικά ο αντεισαγγελέας του ΑΠ Α. Ζύγουρας έκρινε ότι σωστά έπραξε το πρωτόδικο δικαστήριο.

    Ωστόσο η υπόθεση ανατέθηκε και σε δεύτερο αντεισαγγελέα, τον Φ. Μακρή, που επέμεινε ότι πρέπει να εφαρμοστεί ο νόμος περί καταχραστών του Δημοσίου, γιατί η ΔΕΚΑ λόγω της φύσης της είναι κρατική εταιρεία. Το ποινικό τμήμα του ΑΠ υιοθέτησε την άποψή του και η δίκη ξαναγίνεται.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ιστοσελίδα του Ελευθέριου Αργυρόπουλου περιέχει πολλά ενδειαφέροντα πράγματα και προτίθεμαι να αγοράσω τα βιβλία του για να τα μελετήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εεεε, βέβαια τώρα που μπήκανε οι ζέστες βλέπουμε ποιοι πραγματικά είμαστε. Ευτυχώς που είναι και Αλβανοί που έχουν πρόωρες απόκριες και ντύνονται στρατός της τσαμουριάς και δεν αισθανόμαστε έθνος ανάδελφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αδυνατώ να κατανοήσω το γιατί η ελληνική κοινωνία αλλά και η ευρύτερη ευρωπαϊκή και παγκόσμια οικογένεια αδιαφορούν έναντι του μεγάλου εγκλήματος που επιτελείται καθημερινά στη νεολαία μας. Γιατί ως αδιαφορία λαμβάνονται τα ημίμετρα που ισχύουν σε όλα σχεδόν τα κράτη έναντι της λαίλαπας των ναρκωτικών ουσιών, που σκοτώνει καθημερινά χιλιάδες νέους ανθρώπους, διαλύοντας με τον τρόπο αυτό την οικογένεια που αποτελεί το θεμέλιο κάθε κοινωνίας. Ως ημίμετρο νοείται η φυλάκιση των μιαρών σύγχρονων βρυκολάκων, των αδίστακτων εμπόρων ναρκωτικών ουσιών που ρουφούν το αίμα αθώων παιδιών ευαρεστώντας τον Σατανά και αυξάνοντας τον πλούτο τους. Ως ημίμετρο νοείται η ίδρυση και αποδοχή σε κεντρικά σημεία των πόλεων νεκροταφείων νέων ζωντανών –νεκρών. Ως ημίμετρο νοείται η φαρισαϊκή ενασχόληση των ταγών και των περισσοτέρων εξ ημών με το τραγικό αυτό φαινόμενο, στο οποίο ανώτατοι μασωνικοί κύκλοι και Αντίχριστοι συμβάλουν ριζικά καλλιεργώντας το κλίμα απογοήτευσης προκειμένου να πλουτίζουν.
    Αλήθεια αδυνατώ Χριστιανοί μου να κατανοήσω την αδιαφορία της δήθεν ευαισθητοποιημένης διεθνούς κοινότητας, η οποία είθισται και αρέσκεται στο να διυλίζει τον κώνωπα και να καταπίνει την κάμηλον. Μία διεθνή κοινότητα Ηνωμένων Εθνών που αν και ιδρύθηκε για να υπηρετεί πανανθρώπινες αξίες και ιδανικά εν τούτοις με περίσσια ευκολία επιβάλλει αποκλεισμούς και εμπάργκο σε χώρες για να εξυπηρετήσει πολιτικά συμφέροντα και μικρότητες. Και το πιο τραγικό είναι πως κλείνει τα μάτια στις χώρες εκείνες που απροκάλυπτα στηρίζουν την οικονομία τους στην καλλιέργεια αυτών των θανατηφόρων φυτών (ΠΓΔΜ, Πακιστάν, Τουρκία, χώρες Άπω Ανατολής). Και όχι μόνο αδιαφορεί η διεθνή «ευαίσθητη» κοινότητα αλλά ενίοτε και όχι σπανίως προωθεί τους βρυκόλακες εμπόρους ναρκωτικών σε πολιτικές η οικονομικές θέσεις, καθιστώντάς τους άρχοντες. Και συνεπαρμένη -υπνωτισμένη από τη εικονική ψεύτικη λάμψη που εκπέμπει ο εφήμερος πλούτος αυτών τους προβάλλει ως μεγάλους επενδυτές και ανθρώπους ευυπολήπτους της κοινωνίας!!!
    Ταυτόχρονα για να διευκολύνει τη δράση και το έργο τους προωθεί παραδείγματα εύκολου και γρήγορου πλουτισμού μέσω των ψεύτικων ινδαλμάτων που προβάλλει, έτσι ώστε να εντείνει το όλο έργο της καταστροφής. Με λίγα λόγια δηλαδή προβάλλει την ανηθικότητα και την ασέβεια που αποτελούν βασικά στοιχεία του πρώτου δήθεν ακίνδυνου κατόπτρου (καθρέπτη) που στήνει ο Σατανάς προκειμένου να παγιδεύσει τους νέους μας. Και η ανηθικότητα στηρίζεται στην καλλιέργεια των παθών και των ενστίκτων που στην τρυφερή νεανική ηλικία παρατηρείται πολλή έντονη. Είναι η πρώτη ψευδαίσθηση ευτυχίας που τις περισσότερες φορές οδηγεί σε έντονες απογοητεύσεις, τις οποίες οι βρυκόλακες έμποροι ναρκωτικών, τα μιάσματα και αποβράσματα της σύγχρονης κοινωνίας μας εκμεταλλεύονται με την προβολή του δευτέρου κατόπτρου μίας θανατηφόρας ψευδαίσθησης ευτυχίας που διαλύει τις ψυχές και καταστρέφει τα σώματα των παιδιών μας.
    Χιλιάδες παιδιά στην Ελλάδα αλλά και σ’ όλον τον κόσμο θύματα των βλαβερών αυτών φυτών πεθαίνουν αβοήθητα. Δουλοπρεπώς πέφτουν στα δεινά του Βελζεβούλ και κάνουν βιασμούς, ληστεύουν, σκοτώνουν και εμπορεύονται τη σάρκα των γυναικών, αφού τις έχουν κάνει όργανά τους. Το χρήμα, προβάλλεται ως μοναδική πηγή και αξία ευτυχίας και συνεπαίρνει τους άκαρδους εμπόρους για να κάνουν όργια και Σόδομα.
    Ω! άνθρωποι σταματήστε αυτή τη φρίκη. Δώστε τέλος στο ανεξέλεγκτο εμπόριο των βρυκολάκων με λήψη σκληρών μέτρων πρώτο εκ των οποίων θα δεσπόζει η θανατική ποινή γι’αυτούς αλλά και για εκείνους που τους καλύπτουν. Ναι, εσείς ηγέτες των κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, μπορείτε να δώσετε τέλος στην ασυδοσία των αιμοβόρων λύκων με το να αποφασίσετε αμέσως την επαναφορά της ποινής του θανάτου για τους φονιάδες της νεολαίας μας. Αφανίστε από προσώπου γης τους μασκαρεμένους, με τη στολή του σύγχρονου πλουσίου, εμπόρους που καλλιεργούν το θάνατο και μεταβάλλουν τα παιδιά μας σε ρομπότ. Απομονώστε τους εθισμένους στα ναρκωτικά υψηλά ισταμένους συναδέλφους σας, μεταξύ αυτών και ξενόφερτων Ελλήνων που έφθασαν στο σημείο να προτείνουν να ελευθερώσουν το εμπόριο των ναρκωτικών για να μεγαλώσουν το πεδίο δράσης των δολοφόνων των συγχρόνων οικογενειών, επικαλούμενοι την δήθεν ελευθερία. Με την πρότασή τους αυτή δηλαδή ήταν σαν να οπλίζουν το όπλο σε ένα μανιώδη δολοφόνο και να τον αφήνουν να σκοτώσει...
    Θεσπίστε εσείς ω ανόητοι άρχοντες της χλιδής και των σαλονιών που με τη συμπεριφορά σας προκαλείτε τον Παντοκράτορα σκληρούς νόμους ενάντια των χωρών της εγγύς και άπω Ανατολής αλλά και της Αμερικής και τους «επιστήμονες» του Σατανά που εμμένουν να καλλιεργούν τα δηλητηριώδη φυτά και να σκορπούν στην Ευρώπη, στην Αμερική αλλά και στην Αυστραλία το θάνατο. Θέστε φραγμούς στην ασυδοσία και μη χαλάτε με την απληστία και το εύκολο χρήμα τη νεολαία. Γιατί εσείς ευθύνεστε για τη βία και την απρεπή συμπεριφορά που τα παιδιά μας επιδεικνύουν. Η βία άλλωστε δεν έρχεται μόνη της... Εσείς τη χρησιμοποιήσατε για να καλύψετε τις ατασθαλίες σας και τώρα ισχυρίζεσθε ότι χάσατε τον έλεγχο της. Εσείς ευθύνεστε που παγιδευμένοι στα δίκτυα της μασωνίας καταντήσετε όργανα του Αντίχριστου και βγάλατε τον Χριστό μας από τη ζωή της σύγχρονης κοινωνίας. Εσείς και η ψευτο-πρόοδο που δήθεν επιθυμείτε μετέτρεψε τη γενιά αυτή σε ηλεκτρονική και άθεη. Εσείς προσηλώσατε τη γενιά αυτή στα ηλεκτρονικά παιχνίδια και στην ραθυμία.
    Ότι ο Κύριος έστησε εσείς το χαλάσατε με την απληστία σας και τη δουλοπρέπειά σας για το εύκολο χρήμα. Συνεχίζετε ακόμη και σήμερα να είστε τυφλοί και προσηλωμένοι στην οικονομική ευημερία των αριθμών. Καταντήσατε στυγνοί γραφειοκράτες των σαλονιών που νοιάζονται μόνο για το προσωπικό συμφέρον και την εφήμερη δόξα. Γυρίσατε την πλάτη στη δυστυχία των λαών και τον πόνο που αναδύεται από τον άδικο χαμό των αθώων παιδιών μας.
    Αντιδράστε τώρα πριν την επέμβαση του Χριστού και πολεμήστε το λιμοκτόνο αυτό προϊόν των ναρκωτικών. Αντιδράστε τώρα και σώστε τη νεολαία μας από τα ναρκωτικά, τη βία, την ανηθικότητα και το εύκολο χρήμα. Πάψτε να λειτουργείτε σαν τον Ιούδα και τον Πόντιο Πιλάτο γιατί στον ουρανό ετοιμάζεται πυρετωδώς μία μεγάλη εκστρατεία κατά των μιαρών βρυκολάκων εμπόρων των ναρκωτικών.
    Και εσείς ρασοφόροι, θυμηθείτε τις μάχες που έδιναν με τους δαίμονες οι ασκητές της ερήμου. Ετοιμασθείτε εάν πιστεύετε ακόμη στον Χριστό και όχι στην καλοπέραση να δώσετε και εσείς μία νέα μάχη με τους δαίμονες που έχουν ζώσει τους νέους μας. Γιατί παρατηρείται ιδίως στον εκκλησιαστικό χώρο ορισμένοι κληρικοί να μην μπορούν να αποχωρισθούν τα αργύρια και την ποταπή δόξα και ενώ θα έπρεπε να αποτελούν υπόδειγμα σωφροσύνης να πράττουν το αντίθετο εξοργίζοντας αθώους πιστούς. Αυτοί θα κριθούν σκληρά από τον Κύριο, γιατί εγκατέλειψαν το πεδίο της μάχης και αυτομόλησαν στο στρατόπεδο του εχθρού, δηλαδή του Βελζεβούλ.
    Γιατί είναι σκληρή η μάχη και δίνεται στους τόπους που οι βρυκόλακες στήνουν καρτέρι στα παιδιά μας. Γι’ αυτό χρειάζεται παλικάρια που να το λέει η καρδιά τους και όχι καλοπερασάκηδες... Ω! άνθρωποι σπάστε τα σύνορα των συγχρόνων νεκροταφείων των ζωντανών νεκρών. Γκρεμίστε τους πύργους των φονιάδων βρυκολάκων εμπόρων και των παρασκηνιακών συνεργατών τους.
    Ω! άνθρωποι, αφήστε τη χλιδή και τις εφήμερες ποταπές δόξες και ηρωικά αγωνισθείτε με νύχια και με δόντια για να εξοντώσετε τους αδίστακτους και αιμοβόρους λύκους που επιτίθενται στα σπίτια μας, σε πόλεις και χωριά και κατατρώγουν τη σάρκα των παιδιών μας.
    Αυτοί οι φοβεροί δαίμονες έχουν ως στόχο τον όπου γης νέο άνθρωπο και επιχειρούν να τον μετατρέψουν με όλα αυτά τα δηλητήρια που εφεύραν επιστήμονες(!) του διαβόλου σε φυτό. Και φυσικά αφού εξουσιάσουν του νου των παιδιών μας εύκολα τότε στήνεται και αρχίζει εν συνέχεια ολάκερος χορός και πανηγύρι πονηρών δαιμόνων πάνω στα αθώα νεανικά σώματα. Τότε έρχεται ως φυσικό επακόλουθο το θηλυπρεπές, χάνεται ο ανδρισμός και έχουμε την απρεπή θεομίσητη αυτή ομοφυλοφιλική ένωση, που αποτελεί κομβικό σημείο της λατρείας των Μασώνων και των Αντίχριστων προς τον Βελζεβούλ. Γι’ αυτό άλλωστε και αγωνίζονται τώρα να την νομιμοποιήσουν στο όνομα της ελευθερίας σ’ όλον τον κόσμο!!! Και ήδη πολλές χώρες που κυβερνώνται από δουλοπρεπείς ηγέτες θύματα της σατανικής μασωνίας υιοθέτησαν την πρόταση των βρυκολάκων, προκαλώντας την οργή του Παντοκράτορα. Ακόμη και εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν κόμματα και πολιτικοί δυστυχώς όλων ανεξαρτήτως των παρατάξεων που επιθυμούν διακαώς να πράξουν το ίδιο για να φανούν ισχυροί στους κύκλους της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας μασωνικής σατανολατρείας, αλλά και να δώσουν διέξοδο στις μύχιες ανωμαλίες τους.
    Εξ αυτών των ναρκωτικών ακολουθούν οι μολυσματικές αρρώστιες που ως επιδημία μαστίζουν την κοινωνία. Και το μυαλό του ανθρώπου πια, έπειτα από τόσα χτυπήματα χάνεται. Και τα κύτταρα νεκρώνονται. Τα ισχυρά δηλητήρια πειράζουν τα νεύρα αλλά και τον σκελετό των παιδιών μας.
    Γι’ αυτό οι θρησκευτικοί ταγοί ας μετατρέψουν τα επιβλητικά πολυτελή κτίρια στα οποία διαμένουν σε κέντρα αποτοξίνωσης. Η Εκκλησία επιβάλλεται να πάρει τον πρώτο λόγο και η Πολιτεία να βοηθήσει με σεμινάρια σ’ όλον τον κόσμο για το ζημιοκτόνο αυτό καρκινοειδές φαινόμενο που κυριαρχεί. Τα ναρκωτικά πλασάρονται συνεχώς και αυτό πρέπει αμέσως να σταματήσει γιατί εξοργίζει τον Παντοκράτορα. Η Εκκλησία να ξεκινήσει αμέσως καμπάνια για την απαγόρευση αυτών των προϊόντων του θανάτου.
    Εδώ και τώρα λοιπόν πρέπει να αρχίσει ένας αγώνας για την διάσωση της ελληνορθόδοξης οικογένειας με τη διοργάνωση μίας σειράς σεμιναρίων σε χωριά και πόλεις περί της οικογενειακής συμπεριφοράς των παιδιών. Τα παιδιά πρέπει να γαλουχούνται από μικρά να είναι νομοταγή στους γονείς και να έχουν πάντα το τριαδικό Θεό μας, σύμβολο αγάπης και ενότητας. Τότε ως φυσικό επακόλουθο θα αρχίσει και ο αποχωρισμός από τα μιαρά δαιμονικά ανθρωποειδή αποβράσματα που αποτελούν τη χειρότερη μάστιγα ειδικά για τα παιδιά μας. Και σεις γονείς φυλάξτε τα παιδιά σας από τους επιτήδειους που τα παρασύρουν.
    Ω! άνθρωποι αρχίστε να σηκώνετε τα μάτια σας στον ουρανό. Ζητείστε από τον Κύριό τη βοήθεια που εκπέμπει ο ουρανός και τότε ο Θεός θα σας ευλογήσει με το Άγιο Πνεύμα. Και σεις έμποροι του θανάτου αθώων ψυχών σταματήστε να καλλιεργείτε τα βλαβερά αυτά φυτά γιατί αν δεν το πράξετε, εδώ και τώρα, η τιμωρία σας από τον Κύριο θα είναι παραδειγματική. Θα τιμωρηθείτε οικτρά και παραδειγματικά.
    Ω! άνθρωποι μετανοήστε και σηκώστε το κεφάλι στον Κύριο τώρα που ουρανός και γη συμμαχούν για να κατατροπώσουν τους αντίχριστους. Μη σταματάτε τον αγώνα σας γιατί μόνο ο Θεός φέρνει τη χαρά. Σηκώστε τα χέρια και την καρδιά σας σ’ Αυτόν που δημιούργησε αυτή την αρμονία. Προσευχηθείτε γιατί με την προσευχή και τη μετάνοια θα σωθεί ο κόσμος. Ο δρόμος προς τον ουρανό είναι η προσευχή. Αφήστε τον εαυτό σας στα χέρια του Θεού για να έρθει τάχιστα η ευλογία του τριαδικού αληθινού Θεού, του Πατέρα, του Υιού και του Αγίου Πνεύματος. Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΡΥΜΜΕΝΟ ΤΕΤΟΙΟ ΤΑΛΑΝΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ. ΜΗΠΩΣ ΜΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Eipe o kyrios 06:10 :
    δουλοπρεπείς ηγέτες θύματα της σατανικής μασωνίας υιοθέτησαν την πρόταση των βρυκολάκων, προκαλώντας την οργή του Παντοκράτορα. Ακόμη και εδώ στην Ελλάδα υπάρχουν κόμματα και πολιτικοί δυστυχώς όλων ανεξαρτήτως των παρατάξεων που επιθυμούν διακαώς να πράξουν το ίδιο για να φανούν ισχυροί στους κύκλους της ευρωπαϊκής και παγκόσμιας μασωνικής σατανολατρείας, klp klp klp Toy kwlou ta enniamera kai to mouni tiw Haydos ... ola deihnoyn poso mas epireazei o kayswnas !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμπαθέστατος ο κύριος Αργυρόπουλος. Αρκεί μη δούμε και άλλον κύριο Λιακοπουλο ε?
    Έχουμε την τάση εμείς οι Έλληνες να φθανομε εύκολα στην υπερβολή.
    Ας μείνει εκεί που είναι. Ένας ερευνητής, με τα βιβλιακια του ,και τίποτα άλλο.
    Μην μας προκύψει και άλλος Λιακοπουλος ,προσοχή.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΔΙΚΗ ΔΕΚΑ
    Σχετικο: "Pasok poisonous" 5:14

    Συντροφε μας εκανες γνωστη στη ιστορικη δικαστικη διαδρομη της
    υποθεσης , στο τελος ομως δεν κα-
    λαβαμε συμφωνεις με την αναψιλαφιση
    αυτης της υποθεσης η οχι ?
    Πρεπει να μαθουμε η οχι ποιοι βαλα-
    νε γερες πλατες σε αυτο το colpo
    grosso , και με τινος τα λεφτα ?
    Με θρασος χιλιων τραβεστι πιθηκων
    υπογραφεις ως ΠΑΣΟΚ αλλα δεν μας λες ποιες νοθες αδελφες , κορουλες
    εκδιδομενων γυναικων εκαναν ξανα και ποτε την απιστια πλημμελημα.
    Συντροφε εχετε μπλεξει ασχημα με τον Μπουλη, σας εχω ειδοποιησει ο Μπουλης θα παει σε εκλογες με το Μαλανδρινο overbooked , γαλαζιοι
    πρασινοι, ροζ δεν εχει σημασια
    το συνθημα απο τον Εβρο μεχρι τη Κρητη θα ειναι "ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΦΥΛΑΚΗ"
    Παρακολουθησε προσεκτικα τι θεση περνουν οι ξυπνιοι του ΠΑΣΟΚ ,δηλα-
    δη Παγκαλος, Βενιζελος, Αννουλα.



    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπα...!!Υπάρχουν και γαλάζια λαμογια? Τι μου λες?
    Εγώ λοιπόν σου λέω για να θυμηθούμε την αθάνατη Μαρία Ρεζάν το σύνθημα είναι « Μια κυβέρνηση ..έτσι χωρίς πρόγραμμα» Θυμάσαι εγκάθετε του Ρουσοπουλου γιατί διαγράφτηκε ο καημένος Ο Πολυζος? (Βουλευτής της ΝΔ στην Πιερία για τους μη έχοντας μνήμη). Ο χοντρομπουλης αγαπητέ επειδή ούτε πρόγραμμα έχει ούτε ξέρει τι του του γίνετε βασικά ότι του κάτσει . Εκτός από το να παπαγαλίζει ότι του γράφουν ορισμένοι ινστρούχτορες (λουλης κλπ).Ένας τεμπελχανάς, πολύ πλούσιος είναι και τίποτα άλλο. Ούτε ευαισθησίες έχει, ούτε γνώσεις έχει ,ούτε πρόγραμμα, ουτε κουλτουρα. Απλά τα λαμογια,οι νταβατζιδες και οι μεγαλόσχημοι που τον στηρίζουν ανησυχούν και κάνουν κουμάντο .Ένα μηδενικό με επώνυμο.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Βγαίνει εδώ και χρόνια στην TV, είναι αυτός με τουε λεξάριθμους κλπ!

    Καινούριο Λιακόπουλο μυρίζομαι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κ. Αργυρόπουλος είναι παλιός στο κουρμπέτι του internet. Οι μυημένοι στα ακραία ελληνικά φαινόμενα τον είχαν ανακαλύψει εδώ και καιρό...

    Να και μερικά από τα καλύτερά του:

    "Το 1982 πέρασε επιτυχώς ανάμεσα από 400 αλουμινένια κουτάκια αναψυκτικών τα οποία ήταν τοποθετημένα σε απόσταση 60 εκατοστών στην κεντρική πλατεία της Κομοτηνής."

    " Ο Ελευθέριος μέτρησε το δείκτη νοημοσύνης του για πρώτη φορά το 1988 όταν έλαβε τη βαθμολογία 156 από 160 στην εξέταση της προοδευτικής κλίμακας πινάκων."

    "Ο Ελευθέριος τονίζει ότι ενώ ήταν υποχρεωμένος να παραδώσει μόνο μία εργασία για τη διπλωματική του, παρέδωσε τρεις και μάλιστα βαρυσήμαντες. Είναι πολύ λυπηρό το γεγονός ότι ένας από του καθηγητές πρότεινε να βαθμολογηθεί ο Ελευθέριος με 7,5, ενώ η αλήθεια είναι ότι οι καθηγητές αυτοί ούτε καν μπορούσαν να συλλάβουν τα γραφόμενα των μαθηματικών ερευνών του. Επίσης του επέβαλαν να πληρώσει το ποσόν των 2157 δολλαρίων για τη διπλωματική του εργασία !!! Από πότε κύριοι ο δημιουργός νέων μαθηματικών ανακαλύψεων πρέπει να πληρώνει για τις ανακαλύψεις του?"

    "Θα ήθελα ακόμη να επισημάνω ότι χρησιμοποιώντας την λεξαριθμική θεωρία, αποδεικνύω και το Πυθαγόρειο Θεώρημα, ένα θεώρημα το οποίο έχω αποδείξει με 520 διαφορετικούς τρόπους (από το 1986 έως το 1997). Η επιτυχία έχει αναγνωριστεί από το βιβλίο Guinness στο Λονδίνο το 1999 και είναι ένα από τα δυο παγκόσμια ρεκόρ που κατέχω. Τέλος, μαζί με αυτό το βιβλίο αφιερώνω στους Έλληνες και την πρώτη μου μουσική δημιουργία σε CD με τίτλο «Απολλώνειον Φως»."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. CAPTAIN 08:52
    ΠΕΡΙ ΤΙΜΙΟΤΗΤΟΣ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ
    ...................................
    Από το 1981 και μετά η Δεξιά προπαγάνδα έχει ανακαλύψει και διοχετεύσει στην ΄΄πολιτική πιάτσα’’ διάφορα παραμύθια για να πλήξει την Δημοκρατική παράταξη.
    Ένα από αυτά είναι και η περίφημη κουβέντα (που ποτέ δεν είπε) του Ανδρέα που επέτρεπε κλοπή 50 εκατομ. Δρχ αλλά απαγόρευε κλοπή 500 εκατομ. Δρχ.
    Απαντώντας σε αυτές τις συκοφαντίες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις ΄΄κονόμες΄΄ της οικογένειας των Καραμανλήδων .
    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργωνη στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Press-GR σε εχει βαρεσει ασχημα
    η ζεστη των ημερων!

    Δεν εξηγειται αλλιως που δημοσιευεις την παπαρια του καθε
    βλαμμενου τωρα τελευταια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Εμένα μου φαίνεται ο κ. Αργυρόπουλος σφόδρα σαλταρισμένος. Όσον αφορά το θεώρημα του Πυθαγόρα, είναι από πολλών αιώνων γνωστές πάμπολλες αποδείξεις και δεν τις ανακάλυψε ο Αργυρόπουλος. Θεωρείται to θεώρημα με τις περισσότερες αποδείξεις. Κάθε νεότερη απόδειξη είναι παραλλαγή παλαιών γνωστών, άρα περίπου καθένας με κάποια προσπάθεια θα μπορούσε να πετύχει μια νέα απόδειξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νομίζω ότι είναι εκείνος που, την ώρα που του μιλάει ο δημοσιογράφος, αυτός πετάει νούμερα, τα οποία προκύπτουν δήθεν από τα λόγια του δημοσιογράφου και αποδεικνύει ό,τι του καπνίσει, π.χ. ότι αύριο θα κάνει καύσωνα... Μάνο, δεν είναι σφόδρα σαλταρισμένος, για δέσιμο είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. σωστος ο αργυροπουλος τον εχω δει στον χαρδαβελλα αλλα οι πουστηδες δεν τον αφηναν να μιλησει.
    το αιωνιο προβλημα του μαλακα του ελληνα να ακουγετε μονο αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *