GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα χειρουργική επέμβαση στον Αρχιεπίσκοπο...

Ο ιατρικός ρεπόρτερ του Press-gr ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ . Δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, αν και βγήκε ύστερα ...

Ο ιατρικός ρεπόρτερ του Press-gr ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ
.
Δεν εξελίσσεται ικανοποιητικά η κατάσταση της υγείας του Αρχιεπισκόπου, αν και βγήκε ύστερα από 13 ημέρες από την εντατική. Γι' αυτό και θα γίνει νέα χειρουργική επέμβαση στο έντερο για να ξεπεραστεί το πρόβλημα που διαπιστώθηκε μετά την πρώτη επέμβαση και προκάλεσε οίδημα.

96 σχόλια

  1. Τόσες ημέρες ακούμε για το τι βασανίζει τον Χριστόδουλο.Γιατί οι γιατροί δεν τοποθετούνται δημόσια τι φοβούνται;Ανυσηχούν μην τυχον και τρέξουν όλοι οι συνταξιούχοι να του σταθούν στο πλευρό η για να μην τον αγχώσουν;Φοβάται το θάνατο μήμως΄;Όλοι εκεί δεν θα παμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε πολλές εφημερίδες ανεγράφη η πληροφορία, σε σχέση και σε συνδυασμό με την διαρκώς επιζητούμενη από κάθε πλευρά διερεύνηση των οικονομικών του γιου του Προέδρου του Αρείου Πάγου κ. Ρωμύλου Κεδίκογλου, ότι η πρώτη εξαδέλφη του κ. Προέδρου του Αρείου Πάγου προσελήφθη, ως υψηλόβαθμο στέλεχος, (στην εταιρεία ΕΛΜΕΚ) και μάλιστα σε μια εποχή που οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας αυτής, ήσαν κατηγορούμενοι για κακουργηματικές και πλημμεληματικές πράξεις σε βάρος του Δημοσίου, ενώ αργότερα απηλλάγησαν με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών Πειραιώς.

    Σύζυγος της παραπάνω εξαδέλφης είναι τέως Αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και Επιθεωρητής Δικαστηρίων κατά τα προ της συνταξιοδοτήσεως του έτη και σήμερα Αναπληρωτής Πρόεδρος Ανεξάρτητης Αρχής.

    Με βάση δε τα αυτά δημοσιεύματα, ο τέως Αεροπαγίτης μετά της συζύγου του, κατοικεί σε διαμέρισμα επί της οδού Αχαρνών, ενώ παράλληλα έχει και άλλο διαμέρισμα στην ίδια πολυκατοικία. Όλως συμπτωματικώς, η πολυκατοικία αυτή , κτίστηκε από την ΣΤΑΜΠΙΛΤΟΝ ΑΕ, η οποία υπήρξε η μετεξέλιξη της αμαρτωλής ως «φούσκας» του Χρηματιστηρίου εταιρείας ΜΑΚΛΩ ΑΕ. Για τα χρηματιστηριακά παιχνίδια δε, της εταιρίας αυτής, κατηγορήθηκαν μεταξύ άλλων, σε βαθμό κακουργήματος, οι μέτοχοι της εταιρίας ΕΛΜΕΚ και προφυλακίστηκε ο ένας εξ αυτών, όπως είναι γνωστό, ενώ ακολούθως τόσο το πρωτόδικο, όσο και το εφετειακό βούλευμα απήλλαξε τους πάντες για τα πάντα και μάλιστα αυτή είναι η μοναδική υπόθεση από αυτές των εταιριών που κατηγορήθηκαν για μετοχές φούσκες, που έλαβε και τη σφραγίδα της απαλλαγής από την Ολομέλεια του Αρείου Πάγου.

    Ουδεμία όμως απάντηση έχει δοθεί από τον Υπουργό Δικαιοσύνης για το πόθεν έσχες, του τότε Αντιπροέδρου του Αρείου Πάγου και Επιθεωρητού κρισίμων δικαστικών περιφερειών, για να διερευνηθεί πώς απέκτησε την χρήση ή την κυριότητα των διαμερισμάτων αυτών, με ποιο τίμημα, με ποια διαδικασία, καθόσον τα ερωτηματικά για την ταχεία και αμετάκλητη απαλλαγή των κατηγορουμένων της εταιρείας, όπου εργάζονται η σύζυγός του και εξαδέλφη του Προέδρου του Αρείου Πάγου, όπως δημοσίως παραδέχθηκε ο κ. Ρ. Κεδίκογλου, έχουν πλέον διογκωθεί, ενόψει και των όσων έχουν αποκαλυφθεί για τον πλουτισμό του γιου του κ. Κεδίκογλου.

    Όλα δε τα παραπάνω, καθίστανται ακόμη περισσότερο κρίσιμα, δεδομένου ότι η πρώτη εξαδέλφη του κ. Κεδίκογλου , προσελήφθη στην εταιρεία ΕΛΜΕΚ, με μετοίκηση από το Ηράκλειο της Κρήτης και παρέμεινε σε ενεργό υπαλληλική σχέση στην εταιρεία αυτή όσο διάστημα οι βασικοί μέτοχοι της εταιρείας αυτής αντιμετώπιζαν, τόσο στα δικαστήρια Πειραιά, όσο και στα δικαστήρια των Αθηνών, διαδοχικά τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και λαθρεμπορίου (έτη 1998-1999) και της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού και χειραγώγησης (έτη 2001-2003).

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με ευθύνη της κυβέρνησης, συνεχίζεται η απαξίωση των Ολυμπιακών Αερογραμμών, λόγω παντελούς έλλειψης πολιτικής και παντελούς αδυναμίας προγραμματισμού. Μεταξύ άλλων, δεκάδες πτήσεις ακυρώνονται ελλείψει πληρωμάτων και επίσης ναυλώνονται την τελευταία στιγμή αεροσκάφη αγνώστων εταιρειών, που δεν έχουν καμία σχέση με τα αεροσκάφη της Ολυμπιακής. Ενδεικτικά επισημαίνουμε ότι την εβδομάδα από 28-5-2007 μέχρι 3-6-2007 χρησιμοποιήθηκαν από τις Ολυμπιακές Αερογραμμές σε δεκάδες πτήσεις προς Ελληνικά και Ευρωπαϊκά αεροδρόμια τα ακόλουθα αεροσκάφη: OK-SWU, τύπος Β737-500 της εταιρείας TRAVEL SERVICE. F-GIXG , τύπος A320 της εταιρείας AXIS AIRLINES. ΟΕ-LMH, τύπος ΜD-80 της εταιρείας MAP AIRLINES. EI-CZH, τύπος B767 της εταιρείας BLUE PANORAMA. EI-DNA, τύπος B757 της εταιρείας BLUE PANORAMA. EC-GMU ,τύπος A310 της εταιρείας AIR COMET. OK-WGY, τύπος B737-400 της εταιρείας CSA AIRLINES. ΟK-SWU, τύπος B737-300 της εταιρείας CSA AIRLINES. SX-BVD, τύπος A320 της εταιρείας HELLAS JET. EC-JRT, τύπος B757 της εταιρείας HOLA AIRLINES. EC-KBO, τύπος B737-400 της εταιρείας HOLA AIRLINES. EC-JTV, τύπος B737-300 της εταιρείας HOLA AIRLINES.

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κύριε υπουργέ, πρώτα - πρώτα θέλω να σας συγχαρώ. Να σας συγχαρώ για την χθεσινή απόφασή σας για παράταση της θητείας του κ. Βουρλούμη. Ο κομματικός διοικητής θα συνεχίσει να ηγείται του ΟΤΕ. Να τον χαίρεστε.


    Συγχαρητήρια, επίσης, γιατί του αυξήσατε τον μισθό του, στη χθεσινή Γενική Συνέλευση, κατά 70%. Από 15.000 ευρώ καθαρά το μήνα, τώρα, ο κομματικός διοικητής του ΟΤΕ θα εισπράττει σεμνά και ταπεινά 25.000 ευρώ καθαρά το μήνα, εκτός από τα πριμ, τα μπόνους και τα έκτακτα. Επίσης, του εγκρίνατε και 100.000 επιπλέον ως μπόνους για το 2006. Έτσι, οι συνολικές μικτές αποδοχές του κ. Βουρλούμη θα υπερβαίνουν τις 700.000 ευρώ το χρόνο. Αυτές οι αποφάσεις σας είναι απαράδεκτες, είναι κοινωνικά ανάλγητες, αποτελούν πρόκληση για τον εργαζόμενο και ακόμα μεγαλύτερη πρόκληση για τον άνεργο νέο. Σας θυμόμαστε όλοι, όταν δίνατε ψεύτικες προεκλογικές υποσχέσεις, ότι θα μειώνατε τις αποδοχές των επικεφαλής των ΔΕΚΟ. Θυμάται πολύ καλά ο ελληνικός λαός τι λέγατε τότε και τι κάνετε τώρα.


    Βέβαια, δεν φαίνεται να σας απασχόλησε το γεγονός ότι, πριν λίγες μέρες ασκήθηκε εναντίον του ποινική δίωξη, για απιστία σε βάρος του ΟΤΕ σε βαθμό κακουργήματος. Το γνωρίζει άραγε αυτό το Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης; Δεν τίθεται τουλάχιστον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης; Δεν είχατε άλλον να σας κάνει τις δουλειές σας στον ΟΤΕ, που να μην έχει τουλάχιστον ποινικές εκκρεμότητες και, μάλιστα, κακουργηματικού χαρακτήρα;


    Συγχαρητήρια που παρατείνατε την θητεία αυτού του ανθρώπου, παρά το γεγονός ότι, επί των ημερών του, ο ΟΤΕ τιμωρήθηκε με πρόστιμα ύψους 11,7 εκατ. ευρώ από την ΕΕΤΤ.


    Συγχαρητήρια που παρατείνατε την θητεία αυτού του ανθρώπου που ελάχιστα φαίνεται να ενδιαφέρεται για την διασφάλιση του απορρήτου των επικοινωνιών.


    Όλα αυτά, θα τα πούμε αναλυτικά στη συνέχεια. Τώρα όμως, θέλω να τονίσω ότι, με την εκ νέου επιλογή του, ταυτίζεστε απόλυτα μαζί του και αναλαμβάνετε στο ακέραιο την πολιτική ευθύνη για όλες τις πράξεις του και τις παραλείψεις του.


    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,


    Τα όσα συμβαίνουν στον ΟΤΕ αυτή την τριετία, πραγματικά δεν έχουν προηγούμενο. Η ζημιά που γίνεται καθημερινά στον ΟΤΕ από την κομματικά εγκάθετη διοίκηση του κ. Βουρλούμη είναι τεράστια. Δεν υπερβάλλω. Απλά περιγράφω την πραγματικότητα.


    Η πολιτική ευθύνη της κυβέρνησης για την απαξίωση του ΟΤΕ είναι δεδομένη. Ευθύνη που προκύπτει, είτε από δικές της πράξεις και παραλείψεις, είτε από τις ενέργειες του εκλεκτού της κομματάρχη, του κ. Βουρλούμη.


    Ο ΟΤΕ απαξιώνεται καθημερινά, υπό την διοίκηση ενός άσχετου με τις τηλεπικοινωνίες και ξεπερασμένου λόγω ηλικίας κομματικού στελέχους. Απαξιώνεται ο ΟΤΕ, χωρίς πολιτική και χωρίς σχέδιο, βυθισμένος στα σκάνδαλα, στην αδιαφάνεια, στην τεχνολογική υστέρηση, στην προχειρότητα, στην ανευθυνότητα, στην ανεπάρκεια και στις συγκρούσεις εσωκομματικών φατριών.


    Βάλατε τον ΟΤΕ στη βιτρίνα για ξεπούλημα, αλλά όπως τον καταντήσατε, ουδείς ενδιαφέρεται να τον αγοράσει. Ο εκλεκτός σας κ. Βουρλούμης απέτυχε - ευτυχώς - να υλοποιήσει την θλιβερότερη ίσως των ιδιωτικοποιήσεων που σχεδιάζατε. Αυτό που δεν κατάλαβε, ούτε αυτός, ούτε εσείς, είναι ότι ο ΟΤΕ δεν είναι και δεν επιτρέπεται να μετατραπεί σε τραπεζικό ή χρηματιστηριακό Ίδρυμα. Ο ΟΤΕ πρέπει να είναι ένας Οργανισμός με τεχνολογία αιχμής, η ατμομηχανή των ηλεκτρονικών επικοινωνιών στη χώρα μας, ανταγωνιστικός στο νέο περιβάλλον και με βασικό στόχο την εξυπηρέτηση του πολίτη, με φτηνές τιμές και ποιοτικές υπηρεσίες. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες για τη Ν.Δ.


    Αντί γι' αυτά, ακούστε πού καταντήσατε τον ΟΤΕ. Πρώτα - πρώτα, διαλύετε τον Όμιλο με την ανερμάτιστη τακτική σας για τις θυγατρικές εταιρείες. Δεν ξέρετε τι κάνετε, ούτε ξέρετε τι πρέπει να κάνετε. Περιμένω να μου απαντήσετε κ. υπουργέ, εάν και γιατί σκοπεύετε να πουλήσετε την INFOTE, εάν και γιατί σκοπεύετε να προχωρήσετε σε απορρόφηση της ΟΤΕΝΕΤ από τον ΟΤΕ, τι θα κάνετε με την COSMOTE, τι θα κάνετε με το ναυάγιο της ROMTELECOM, εάν και γιατί θέλετε να ενισχύσετε την OTEGLOBE. Περιμένω να μου απαντήσετε συγκεκριμένα. Αυτές οι κινήσεις, δεν είναι επιχειρηματικές κινήσεις που δεν σας αφορούν. Είναι πολιτικές κινήσεις διότι αφορούν έναν Όμιλο στρατηγικής σημασίας, τον οποίο ελέγχει το Ελληνικό Δημόσιο.


    Επειδή ακριβώς δεν έχετε καμία πολιτική για τις τηλεπικοινωνίες, η ΕΕΤΤ επιβάλει συνεχώς πρόστιμα στον ΟΤΕ. Η ΕΕΤΤ έχει επιβάλει, την τελευταία τριετία στον ΟΤΕ, πρόστιμα ύψους 11,7 εκατ. ευρώ και ο ΟΤΕ έχει αφήσει απλήρωτα τα 9,2 εκατ. ευρώ εξ αυτών, δηλαδή το 79%. Την ίδια ώρα, τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί στις άλλες εταιρείες του κλάδου έχουν πληρωθεί σε ποσοστό 94%. Λογικά, δύο τινά συμβαίνουν: ή ο ΟΤΕ είναι μεγαλοπαραβάτης του δικαίου των τηλεπικοινωνιών και ταυτόχρονα μεγαλοοφειλέτης, ή η ΕΕΤΤ κακώς του επέβαλε τα πρόστιμα. Τρίτη εκδοχή δεν υπάρχει. Και στη μια περίπτωση, και στην άλλη, η πολιτική ευθύνη ανήκει εξ ολοκλήρου στην κυβέρνηση, που διορίζει τόσο την διοίκηση του ΟΤΕ, όσο και την διοίκηση της ΕΕΤΤ.


    Δεν περιμένω να μου απαντήσετε κ. υπουργέ, εάν φταίει ο ΟΤΕ ή η ΕΕΤΤ. Φταίει η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός, που διόρισαν τον κ. Βουρλούμη του ΟΤΕ και τον κ. Αλεξανδρίδη της ΕΕΤΤ, για να πειραματίζονται στις πλάτες όλων μας.


    Αλλά ας δούμε και το κοινωνικό πρόσωπο του ΟΤΕ της Ν.Δ. και του κ. Βουρλούμη. Παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον!


    Πρώτον: προτίθεται να κλείσει τουλάχιστον 150 υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα, σε νησιά και σε ακριτικές περιοχές. Οι κάτοικοι των περιοχών αυτών δεν θα έχουν πλέον ούτε άμεση ούτε γρήγορη εξυπηρέτηση.


    Δεύτερον: ο ΟΤΕ ταλαιπωρεί τους συνδρομητές και τους νέους συνδρομητές. Γυρίσατε τον ΟΤΕ στην εποχή που έβαζες μέσον για να πάρεις τηλέφωνο. Ακούστε τα κατορθώματα του κ. Βουρλούμη:

    - Αναμονή 20 ημερών κατά μέσο όρο για νέα σύνδεση.

    - Αναμονή 20 ημερών κατά μέσο όρο για επισκευή βλάβης. Στα νησιά εκκρεμούν βλάβες για μήνες.

    - Αναμονή πολλών μηνών για ευρυζωνικές συνδέσεις. Για παράδειγμα: 9 μήνες αναμονή στην Κέρκυρα, 7 μήνες στα Δωδεκάνησα, 3 μήνες στον Ασπρόπυργο.

    - Στις 12 Ιουνίου του 2007, πριν μια εβδομάδα δηλαδή, στην Αττική εκκρεμούσαν 11.356 νέες συνδέσεις. Οι 3.024 είναι ανέφικτες ελλείψει δικτύου. Εκκρεμούσε η αποκατάσταση 3.066 βλαβών και εκκρεμούσαν 2.439 συνδέσεις ADSL.

    Μιλάμε για πλήρη αποδιοργάνωση του τεχνικού τομέα του ΟΤΕ.


    Τρίτον: Οι τιμές που πληρώνει ο Έλληνας καταναλωτής είναι από τις ακριβότερες της Ευρώπης, τόσο στη σταθερή τηλεφωνία, όσο και στις διεθνείς κλήσεις και, επίσης, στις κλήσεις από σταθερό προς κινητό τηλέφωνο. Υψηλές είναι και οι τιμές της κινητής τηλεφωνίας. Και βεβαίως, η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές της Ευρώπης των 15, στις υπηρεσίες ευρυζωνικής πρόσβασης, με πολύ μεγάλη διαφορά από την δεύτερη Ισπανία.


    Τέταρτον: Η ποιότητα των υπηρεσιών είναι χαμηλή. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελούν οι πραγματικές ταχύτητες των ευρυζωνικών συνδέσεων, οι οποίες είναι μισές και πιο κάτω από τις ονομαστικές που πουλάει ο ΟΤΕ. Οι συνδρομητές των ευρυζωνικών υπηρεσιών ταλαιπωρούνται, αντί να εξυπηρετούνται.


    Αυτός είναι ο «κοινωνικός» ΟΤΕ του κ. Βουρλούμη. Αυτός είναι ο «κοινωνικός» ΟΤΕ της Ν.Δ.. Αποτέλεσμα: ο ΟΤΕ έχει χάσει μέχρι σήμερα πάνω από 70.000 πελάτες και ο αριθμός υπολογίζεται ότι θα ξεπεράσει τις 200.000 μέχρι το τέλος του χρόνου. Είναι προφανές ότι ο ΟΤΕ, με ευθύνη της διοίκησής του και της κυβέρνησης, έχει ανοίξει μέτωπο με την κοινωνία.


    Αλλά δεν έχει ανοίξει μέτωπο μόνο με την κοινωνία. Ο κ. Βουρλούμης μάλλον έχει ανοίξει μέτωπο με όλους. Η αλαζονεία περισσεύει, η περιφρόνηση σε πρόσωπα και θεσμούς είναι μόνιμη. Γιατί, μην μου πείτε ότι, δεν είναι αλαζονεία και περιφρόνηση στους θεσμούς, η συμπεριφορά του κ. Βουρλούμη προς τους εργαζόμενους, τους οποίους διώκει ποινικά , προς την ΕΕΤΤ, στην οποία συνεχώς επιτίθεται, προς την Αρχή Διασφάλισης του Απορρήτου των Επικοινωνιών, σε γραπτό ερώτημα της οποίας απαντάει μετά από 4,5 μήνες, αλλά και προς τον υπουργό Μεταφορών και Επικοινωνιών, στον οποίο διαμηνύει ότι δεν δέχεται προϊσταμένους.


    Αξίζει να θυμηθούμε την ανταλλαγή φιλοφρονήσεων μεταξύ του κ. Βουρλούμη του ΟΤΕ και του κ. Αλεξανδρίδη της ΕΕΤΤ. Ο κ. Βουρλούμης, που τον διόρισε η κυβέρνηση, κατηγορεί την ΕΕΤΤ, τα μέλη της οποίας επίσης διόρισε η κυβέρνηση, για παρεμβάσεις, που υποχρεώνουν τον ΟΤΕ να παρέχει υποδομές στους ανταγωνιστές του σε τιμές κάτω του κόστους. Η ΕΕΤΤ απαντάει, αναφερόμενη σε «βαθύ ΟΤΕ», για να επανέλθει ο κ. Βουρλούμης, λέγοντας ότι η ΕΕΤΤ εκμεταλλεύεται το κενό πολιτικής στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και υπερβαίνει τα καθήκοντά της, καλώντας ταυτόχρονα την κυβέρνηση «να πάψει να παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο και τουλάχιστον να ξεκαθαρίσει τι θέλει, ώστε και εμείς να μάθουμε πού στεκόμαστε»!!! Για τέτοια σεμνότητα και ταπεινότητα μιλάμε.


    Αυτός ο ίδιος ο ΟΤΕ της Ν.Δ. κατασκευάζει ανυπόστατες Γενικές Συνελεύσεις. Γενικές Συνελεύσεις που συνεδριάζουν κρυφά. Γενικές Συνελεύσεις ντροπής, των οποίων ζητάμε τα Πρακτικά και δεν τα καταθέτει η κυβέρνηση στη Βουλή. Με τέτοια Γενική Συνέλευση-«μαϊμού», στις 3 Απριλίου του 2007, ενέκριναν για τους εαυτούς τους «μπόνους» ύψους 20 εκατ. ευρώ, δηλαδή 7 δισεκατομμυρίων δρχ. Το ποσό αυτό, θα το μοιραστεί ο κ. Βουρλούμης με την παρέα του, μέσω προγράμματος διάθεσης μετοχών. Είναι το μεγαλύτερο πρόγραμμα παροχής δικαιωμάτων σε διοίκηση για απόκτηση μετοχών, που έχει εφαρμοστεί ποτέ σε ελληνική επιχείρηση. Είναι ένα «μπόνους» σκάνδαλο, σε εποχή βαριάς λιτότητας. Το εγκρίνετε, κ. υπουργέ; Το ανέχεστε, κ. υπουργέ; Περιμένουμε απαντήσεις.


    Αυτό το «μπόνους» έρχεται να προστεθεί στις ήδη παχυλότατες αποδοχές του κ. Βουρλούμη. Πάνω από 700.000 ευρώ το χρόνο είναι οι συνολικές αποδοχές του μετά την, κατά 70%, αύξηση. Πάνω από 700.000 ευρώ το χρόνο! Δεν του έφταναν, όμως για το μεγάλο έργο που προσφέρει. Τώρα, θα προσθέσει και το μπόνους με τις μετοχές. Άξιος ο μισθός του. Άξιος ο μισθός του, θα πει η κυβέρνηση. Γιατί; Γιατί ο κ. Βουρλούμης υλοποίησε το μεγαλύτερο πρόγραμμα «γαλάζιων» προσλήψεων. Αυτό που εφαρμόζεται στον ΟΤΕ. Χωρίς να δίνουν λογαριασμό σε κανέναν, χωρίς διαφάνεια, χωρίς αξιοκρατία, η διοίκηση Βουρλούμη έχει προσλάβει, με άμεσο ή έμμεσο τρόπο πάνω από 2.500 εργαζόμενους στον ΟΤΕ. Τελικά, η εθελουσία ήταν το μεγάλο κόλπο για «γαλάζιες» προσλήψεις. Απομάκρυναν έμπειρα στελέχη του ΟΤΕ και προσέλαβαν άσχετους. Και ο ΟΤΕ βουλιάζει.


    Τι έκανε λοιπόν η κυβέρνηση της Ν.Δ. στον ΟΤΕ; «Μια τρύπα στο νερό» είναι η απάντηση. Όταν στον χώρο των τηλεπικοινωνιών γίνονται κοσμογονικές αλλαγές, η κυβέρνηση το μόνο που έκανε στον ΟΤΕ ήταν να συγκρουστεί με τους εργαζόμενους και να εφαρμόσει την εθελουσία για να προσλάβει «ημέτερους» στη θέση όσων συνταξιοδοτήθηκαν. Πολλούς δε συνταξιοδοτηθέντες τους ξαναπροσέλαβε με υψηλότατους μισθούς.


    Η κυβέρνηση της Ν.Δ. ήταν αυτή που οργάνωσε το σχέδιο εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα της μεταπολίτευσης, που στοίχισε στον Όμιλο του ΟΤΕ πάνω από 1,3 δις ευρώ, δηλαδή πάνω από 443 δις δρχ. Αντί να επενδύσει ο ΟΤΕ αυτό το ποσό σε νέες τεχνολογίες, το διέθεσε για να αγοράσει νοικιασμένα καταστήματα, δηλαδή αέρα. Το σχέδιο εξαγοράς της ΓΕΡΜΑΝΟΣ εξυπηρέτησε συγκεκριμένα συμφέροντα, μέσα από την εξωπραγματική υπερτιμολόγηση της ΓΕΡΜΑΝΟΣ. Θέλω να ελπίζω ότι η Δικαιοσύνη θα την φτάσει αυτή την δύσοσμη ιστορία μέχρι την άκρη και ότι θα αποκαλυφθούν όλοι οι ένοχοι. Είναι θέμα χρόνου.


    Σ' αυτόν τον ίδιο Όμιλο του ΟΤΕ, επί των ημερών της Ν.Δ., χάθηκε κάθε έλεγχος. Απόδειξη: το σκάνδαλο των 45 εκατ. ευρώ στην OTEGLOBE. Ένα σκάνδαλο, που ζημίωσε και τον ΟΤΕ και τους συνδρομητές, και προσπαθούν με κάθε τρόπο να το κρύψουν από τη δημοσιότητα. Ένα σκάνδαλο, που μας έχει εκθέσει διεθνώς. Περιμένουμε τις εξηγήσεις σας και για το σκάνδαλο αυτό. Πώς φαγώθηκαν τα λεφτά, ποιοι τα έφαγαν, ποιοι φταίνε, τι παρέλειψαν κάποιοι να κάνουν και τι μεθοδεύσεις έκαναν άλλοι.


    Πλήρης αδιαφάνεια επικρατεί στις προμήθειες του ΟΤΕ και των θυγατρικών με άκαιρες, ανεξέλεγκτες και μεμονωμένες προμήθειες. Οι περισσότερες γίνονται χωρίς προκηρύξεις. Καλούνται οι λίγοι και εκλεκτοί να πάρουν τις δουλειές. Ο ΟΤΕ δεν εκμεταλλεύεται τα πλεονεκτήματα κλίμακας, δεν προγραμματίζει τις προμήθειες για το δικό του όφελος, δεν προωθεί τον ουσιαστικό ανταγωνισμό των προμηθευτών.


    Τα πληροφοριακά συστήματα βρίσκονται σε λειτουργική αποσύνθεση, οι τεχνολογικές εξελίξεις ακολουθούν τους ρυθμούς των προμηθευτών, οι ελλείψεις σε ειδικευμένο προσωπικό είναι τεράστιες, η συντήρηση των μηχανημάτων και των συστημάτων έχει ουσιαστικά σταματήσει. Εξ αιτίας αυτής της έλλειψης συντήρησης, προκλήθηκε και η προχθεσινή πυρκαγιά στο αστικό κέντρο Χαλανδρίου, με αποτέλεσμα να μείνουν χωρίς τηλέφωνα για πολλές ώρες χιλιάδες συνδρομητές.


    Η τεράστια ακίνητη περιουσία του ΟΤΕ, στα χέρια αυτού του ικανού μάνατζερ, του κ. Βουρλούμη, παραμένει απολύτως ακίνητη και, βεβαίως, ανεκμετάλλευτη. Γιατί άραγε; Σας απασχόλησε καθόλου το θέμα, κ. υπουργέ; Δεν θα έπρεπε να σας απασχολήσει, πριν τον φιλοδωρήσετε με τα πριμ, τις αυξήσεις και τα μπόνους;


    Η υπόθεση της Ρουμανίας, σας απασχόλησε; Εκεί που η ROMTELECOM έχασε 1.000.000 πελάτες, τους τελευταίους μήνες, επειδή κάποιοι ανεγκέφαλοι σχεδόν τριπλασίασαν το πάγιο. Η ζημιά είναι ανεπανόρθωτη. Η ROMTELECOM ελέγχει σήμερα μόνο το 15% των συνδέσεων. Τρία χρόνια πέρασαν, αλλά ο υπερμάνατζερ, ο κ. Βουρλούμης, δεν είχε καταλάβει ότι η ROMTELECOM διαλύεται.


    Και για να μην ξεχνιόμαστε, αυτός ο ίδιος ο υπερμάνατζερ είναι αυτός που ήθελε στην αρχή να πουλήσει τον δορυφόρο HELLAS SAT, τον μοναδικό δορυφόρο που έχει η χώρα μας. Το εγχείρημά του έμεινε στη μέση, λόγω των κοινοβουλευτικών παρεμβάσεων του ΠΑΣΟΚ. Δεν θα πρέπει, ούτε καν να το ξανασκεφτεί.


    Η κυβέρνηση της Ν.Δ. και η κομματικά εγκάθετη διοίκηση του ΟΤΕ δημιούργησαν στον Οργανισμό προσωπικό επτά (7) ταχυτήτων: οι παλαιοί εργαζόμενοι, οι νεοπροσλαμβανόμενοι, τα παροπλισμένα στελέχη, οι συμβασιούχοι, οι μερικής απασχόλησης, οι ενοικιαζόμενοι και οι «μαθητευόμενοι μάγοι» από την αγορά. Οι τελευταίοι, που δεν έχουν καμία σχέση με τον ΟΤΕ, είναι αυτοί που, στη μεγάλη πλειοψηφία τους, καταστρέφουν αργά αλλά σταθερά τον Οργανισμό. Συγγενείς, κολλητοί, φίλοι και κομματικά στελέχη οι περισσότεροι, εγκαθίστανται σε θέσεις ευθύνης, με φαιδρές διαδικασίες επιλογής, και κάνουν ζημιά σε βάθος.


    Αυτά που ξέρει, όμως, να χειρίζεται άψογα η κυβέρνησή σας και ο κ. Βουρλούμης είναι τα διαφημιστικά πακέτα. Το ποσό είναι ιλιγγιώδες: 40 εκατ. ευρώ το χρόνο. Η κατανομή γίνεται με την προσφιλή σας αδιαφανή μέθοδο. «Τρελός» χορός εκατομμυρίων ευρώ έχει στηθεί γύρω από τις διαφημίσεις του ΟΤΕ, πολλές εκ των οποίων είναι υπερτιμολογημένες, εικονικές ή και παντελώς άχρηστες. Έτσι ζημιώνεται ο ΟΤΕ και κάποιοι πλουτίζουν. Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε να κατατεθούν στη Βουλή όλες οι διαφημιστικές συμβάσεις του ΟΤΕ της τελευταίας τριετίας. Ελπίζουμε να τις καταθέσετε. Εκτός αν θέλετε να προστατεύσετε κάποιους, οπότε ίσως εμφανιστούν οι συμβάσεις αυτές από αλλού. Το θέμα αυτό είναι εξαιρετικά σοβαρό. Το περίσσευμα των υπερτιμολογήσεων, κάπου διοχετεύεται ως μαύρο χρήμα. Προειδοποιούμε, λοιπόν, όσους τυχόν έχουν ανάμιξη, να σταματήσουν το παιχνίδι αυτό. Έγινε πια γνωστό. Αυτά επί του παρόντος.


    Από την όλη αλαζονική συμπεριφορά, δεν θα μπορούσε να λείψει και η περιφρόνηση των διαδικασιών διασφάλισης του απορρήτου των επικοινωνιών. Εργολάβοι εκτελούν εργασίες σε ζωντανά δίκτυα του ΟΤΕ και ανοίγουν τα ΚΑΦΑΟ, χωρίς εξουσιοδότηση και χωρίς επίβλεψη. Το θέμα απεκαλύφθη από δημοσιεύματα και ήδη επελήφθησαν η ΑΔΑΕ και η ΕΕΤΤ.


    Ο ΟΤΕ της Ν.Δ. και του κ. Βουρλούμη διαλύεται. Ένας Οργανισμός δημοσίου συμφέροντος, με μεγάλους ορίζοντες και τεράστιες δυνατότητες ανάπτυξης, συρρικνώνεται για λόγους μικροκομματικής σκοπιμότητας. Ένας υγιής Οργανισμός μετατρέπεται σε προβληματική επιχείρηση. Ο κ. Βουρλούμης και η Ν.Δ. νομίζουν ότι ο ΟΤΕ είναι ιδιοκτησία τους. Ο ΟΤΕ, όμως, είναι ιδιοκτησία του ελληνικού λαού και κανενός άλλου. Αυτό είναι μάλλον αδύνατον να το αντιληφθεί η κυβέρνηση Καραμανλή. Θα το αντιληφθεί καλά, όμως, στις εκλογές που έρχονται.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αρρώστησε από το πολύ φαί. Κι άλλοι πεθαίνουν απ τη πείνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικα φτασαμε σε αδιεξοδο!
    Δεν ειναι δυνατον να ειναι καποιος τοσο "δεν κουραζεται δεν τρωει δεν κοιμαται .." να παρακολουθει τον φιλτατο κ.babis και ολη την σκυλοπαρεα που τον ακολουθει και του συμπαρισταται του δυστυχου..

    κ.babis,μετα πασης αληθειας και ειλικρινειας σε παραδεχομαι!

    Κανεις κατι που κανενας αλλος δεν θα μπορουσε ..
    Απο το πρωι μεχρι το αλλο ..πρωι εισαι εδω και μας ζαλιζεις ταρχιδια (ποταπο! ως θα ελεγον,αλλα ειθισται μεταξυ ανωνυμων να χρησιμοποιουνται τετοιες "ρυπαρες" εκφρασεις!)..

    και δηλαδη ρε φιλτατε babis,δεν ενθυμεισαι αυτον με την μασελα Κολγκειτ (παπαντωνιου ουτως ειπειν),υπουργο της πασοκοσκυλιας που πηγαινοερχοτανε στας ..Ευρωπας ,για να πουλησει τον ΟΤΕ και (τι ειρωνεια!) κανενας ,ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!,δεν ενδιαφεροτανε να τον αγορασει???

    Δεν ενθυμεισθε αγαπητε???
    Περιεργον,ως υποπτον ουτως ειπειν μου φαινεται!

    Αληθεια δεν το ενθυμεισθε φιλτατε???

    Και η αληθεια ειναι οτι δεν ενδιαφεροταν κανενας να τον αγορασει ΟΧΙ γιατι δεν ειχε αξια σαν εταιρεια ,υποδομες κλπ κλπ αλλα γιατι δεν ηθελε να "αγορασει" χιλιαδες αργομισθους, αχρηστους πασοκοσκυλαιους ???

    Φιλτατε αγνοειτε αυτην την πραγματικοτητα??

    Δεν το πιστευω φιλτατε.

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βρε παιδια, εδω εφτιαξαν νεα εντατικη σε αλλο δωματιο για να μην υπάρξει μόλυνση.... Ξέρετε πόσο στοιχίζει αυτό το δωμάτιο? ...και καλα έκαναν και το εφτιαξαν, αλλα αν πάθω κάτι εγώ θα παρακαλάμε οικογενειακώς, θα ψαχνουμε να βρούμε έναν γνωστό γιατρουδάκο, θα φιλήσουμε κατουρημένες ποδιές για να καταφέρουμε να με δει τις εξετάσεις μου ένας καθηγητής και να μας πεί μια γνώμη. Ούτε ιατρικό συμβούλιο ουτε τίποτα. και να σκεφτείτε οτι αυτός 'επρεπε να είναι ο πιο ΤΑΠΕΙΝΟΣ απο όλους μας και να δίνει τα χρήματα της εκλησίας για να γίνει καλά η γριούλα ή εγω που δεν έχουμε.

    Αν λοιπόν πάθω κάτι εγώ, θα πεθάνω χωρίς να γίνει οτι θα ήταν δυνατόν απο ιατρικής πλευράς, πράγμα το οποίο γίνεται ήδη για τον Χριστόδουλο.

    Αρα ΔΕΝ έχουμε τα ίδια δικαιώματα παρόλο που εχω σπουδάσει, δουλεύω σε μια εταιρία με κανονικό μισθό, ενω ο Χριστόδουλος απλά νοσηλεύεται με χρήματα που έιχε διαθέσει στην εκλησία η γιαγιά μου, οι γονείς μου κλπ.

    Που να ήξερα οτι αυτά τα χρήματα θα ήταν χρήσιμα στο παιδί τους αν αρρωστήσει και δεν έχει να τον δει καθηγητής?

    Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. aporimenos, that's fuckin life!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 9:54 πμ

    ==
    Ετσι ειναι φιλτατε,δυστυχως!..

    Αλλα οπως και να το κανουμε ,αυτος ειναι αρχιεπισκοπος Αθηνων και πασων ..Αθηνων,μην το ξεχναμε αυτο.

    Δηλαδη εχει εξουσια.

    Δηλαδη εχει "προωθησει" "βολεψει"
    "στηριξει" πολλα απο τα υποκειμενα που μας κυβερνανε.!.!

    Εννοειται και αυτον καποιος τον ..προωθησε!

    Παντως ετσι ειναι.
    Και παλι "ταπεινος" μου φαινεται.

    Θυμασαι (ασφαλως) ,τι εγινε καποτε στο ΩΝΑΣΕΙΟ??
    Θυμασαι???

    Αν οχι (που δεν το πιστευω) να σου το .."φρεσκαρω" εγω ..
    Ο ελληνοπολωνος μινεικο παπαντρεου,αυτο το σιχαμα ,αυτο το βρωμερο καθικι,που εφερε την Ελλαδα,την Ελλαδα μας φιλτατε!,καμμια τρακοσαρια χρονια πισω...αυτο το "πραμμα" φιλτατε,ειχε δυο οροφους,
    επαναλαμβανω ΔΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ!!! φιλτατε του ΩΝΑΣΕΙΟΥ νοσοκομειου φιλτατε! για δικη του χρηση...
    ΓΙΑ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΗ! φιλτατε!
    Θα ετριζαν τα κοκκαλα φιλτατε του μακαριτη Ωναση!

    Και ομως..
    Το λοιπον ΕΝΑΝ ΟΡΟΦΟ ειχε αυτος ο ξεφτιλισμενος, αγαπητε..
    και τον αλλον οροφο ειχε μια πουτανα αεροσυνοδος με τους δικους της !!!

    Ενταξει! μην κανουμε συγκρισεις..αλλα να! ενεκα βαρβαροτης με την οποια επιτιθεστε κατα του του Χριστοδουλου..

    και σορυ δηλαδη..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποτε θα φερουν καμμια εικονα
    θαυματουργη να τον κανουν καλα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και μετα την ιδια εικονα για σενα
    Τζων,γιατι σε βλεπω λυσσασμενο πρωι-πρωι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 9:57
    that's fuckin life!! οσο θα καθεσαι απλως και θα γραφεις σε
    blogs "that's fuckin life!!"

    Ελπιζω οταν θα ξεψυχας παραπεταμενος σε κανενα ραντζο
    να γραφεις ακομα απο το laptop
    σε κανα blog "that's fuckin life!!"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 10:17 πμ

    ==
    Αγαπητε?

    Δεν σας εννοησα πληρως.
    και σορυ δηλαδη

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 10.26

    κ.Τζων,
    για την θαυματουργη εικονα λεω,να σας κανει και σας καλα,γιατι σας ειδα λυσσασμενο πρωι-πρωι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. http://paravaseis.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ρε babi
    γαμώ τα σεντόνια ρε φίλε
    έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΓΚΛΟΒΙΣΜΝΕΝΟ ΔΕΞΙΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ!

    ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ 50 ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΤΟ BLOG ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. k. John

    mallon eisai psiloxefonimeni kryfoaderfi....

    anaivenes kai sy sto gnosto ktirio tis Plakas ta apogeymata?? Fovasai gia tin ygeia sou??

    O makaritis o Andreas ta eihe klepsei episimos. O Xristodoulos den prepei na ehei shesi me ola auta. Prepei na pethanei tapeina opos leei kai o aporimenos

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΠΗΔΑΓΕ ΜΟΥΝΙ 2 ΜΕΤΡΑ

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 10:29 πμ

    ==
    Α! αγαπητε! ,προκειται περι παρανοησης.

    Δεν ασπαζομαι καμμια "θαυματουργη" εικονος.

    Και επιτρεψτε μου ..
    Δεν ειμαι .."θρησκος"..
    Ειμαι αθεος.
    Δεν πιστευω σε κανενα θεο και σε καμμια θεουσα..

    Αντιλαμβανομαι ομως την "εξουσια" που εξασκουν πανω μου κατι Χριστοδουλοι...
    Και δεν μπορω να κανω κατι.
    Ειμαι αδυναμος και ανισχυρος...εναντι του
    πανισχυρου .."κυριου"!!

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. "...Στο χώρο μου έχω πλήρη κλιματισμό φίλε και δεν χρειάζεται το ντους. Είναι ανθυγιεινό..."


    ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΡΩΜΙΑΡΑ



    ΓΕΙΑ ΣΟΥ YORGO ΜΕ ΤΙΣ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΣΟΥ - ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ


    ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ TOY YORGO ΤΟ GAY FESTIVAL

    ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. χα χα χα 10.36 πατσαβούρα ήταν και κακάσχημη


    κι εκτός από τον αντρέα (που την πήδαγε με το στόμα) την πηδούσαν κι άλλοι (κανονικότατα) πολλοί εντός κι εκτός πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορεί να έχω διαφωνήσει με πολλές ενέργιες του κ.Χριστόδουλοu αλλά σήμερα του εύχομαι περαστικά .
    Δυστυχώς ξέρω από εγχειρήσεις και ειναι μεγάλη δοκιμασία ,ιδιαίτερα όταν μακραίνει η παραμονή στο νοσοκομείο μετά την επέμβαση.
    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 10:54 πμ

    ==
    Καιρος ηταν ρε μαλακα.
    Ετσι για το τυπικο της υποθεσης.
    Ειτε εσυ πεις κατι ειτε δεν πεις το ιδιο ειναι.

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11.01

    κ.Τζων.

    γιατι βωμολοχειτε πρωι-πρωι.
    Εσεις ειστε σοβαρος ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. κ.Ρυπαρογονε Τζων
    μπορει να εμφορεισθε γενικα απο σωστες ιδεολογιες το κλουβιο μιαλο σας τα χαλαει.Ενας πρωθυπουργος,οποιος και να ειναι αυτος δικαιουται αλλα και υποχρεουται να κλεισει πεντε οροφους γιατι ειανι πρωθυπουργος και κυβερναει την Ελλαδα.Δεν πρεπει να φαινεται μισερος .Πρεπει να ειναι κοντα του ολο το επιτελειο του.Αυτος ειναι ο ρολος του. Ενασ αρχιεπισκοπος πρεπει να είανι ακτημων και να ζει σε κελλι και να περναει απαρατηρητος.Κυβερναει μεσω σοφιας.Αυτος ειναι ο ρόλος του.
    Δεν κανατε μαθημα ρολων στο δημοτικο.?
    Αυτο δε΄ν απαλλασει το πασοκ ,ως τυροπασοκ γιατι το εμπιστευθηκε ο κοσμος 20 χρόνια και η ελλαδα δεν αλλαξε.Ουτε τα μεγαλα εργα κανουν αλλαγες.Αλλαγες κανει η υγεια,η παταξη γραφειοκρατιας,η δικαιοσυνη.Τι εκανε?Ενα μεγαλο τυρι. Μια μυζηθρα,.

    Ειπαμε τυροπασοκ αλλά και μαλακοΤζών.

    Παντα υμετερος


    κ Σμιθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 11:18 πμ

    ==
    I am sorry ..αδελφη
    Sincerely

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. κ Σμιθ.

    11:34 πμ

    ==
    Ειστε μαλακας και κομματι ..ακαταληπτος.

    Δυνασαι φιλτατε να γινεις κατι τι πιο ,,"φιλολαικος" ?
    Δεν σας αντεληφθην επαρκως και σορυ δηλαδη

    "Δεν κανατε μαθημα ρολων στο δημοτικο.?".

    Sorry again.
    ΝΟοο.
    Born and grew up at Melbourne

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ¨Εχετε δίκαιο κ.Σμιθ.Και μαλακοΤζων και τυροπασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ¨Εχετε δίκαιο κ.Σμιθ.Και μαλακοΤζων και τυροπασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Στην Μελβουρνη πηγεσ στο δημοτικο ,βρωμιαρη τΖων?
    Εδώ μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε πράγματα,πρόσωπα ,καταστάσεις και τον ρολο τού καθένα.Διάβασε το βιβλιο του Νταλι ο σουρρεαλισμος και το δοκειν ως φαινεσθαι του εγώ,για να αντιληφθεις τον κοσμο και σε τι ρολο ειναι στρατευμενος ο καθενας.Αμα πασ σε μια δημοσια υπηρεσια στην Ελλδα θα σου πουν ΑΑ σδεν ειμαι αρμοδιοα εγω ειναι ο Χ Αυτο ειναι ρολοι.Στην Αυαστραλια απο ευγενεια βοηθατε ο ενας τον αλλο και τον ψιλοπαιρνετε απο την πολλη ευγενεια .Να διαβαζεις Νταλι ακουσεσ>?
    αδελφη του ελεουσ


    Μετα τιμης

    κ Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πεστα κ Σμιθ.Απο που νά αρχισω νά διαβάζω Νταλι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. κ Σμιθ

    11:56 πμ

    ===

    Στην Μελβουρνη πηγεσ στο δημοτικο ,βρωμιαρη τΖων?
    ==
    Αντιλαμβανομαι ..(και ειμαι..ευτυχης!Χα!) ,οτι συνομιλω με μορφωμενο (δεν εννοω "μορφωμα"!)

    Μορφωμενο λεω υποκειμενο(υπολειπεται βεβαια της ..ορθογραφιας,αλλα τι να γινει ..μην τα θελουμε και ολα δικα μας,(bullshits!!)..

    ΝΑΙ! εκει τελειωσα το δημοτικο .


    Εδώ μαθαίνουμε να ξεχωρίζουμε πράγματα,πρόσωπα ,καταστάσεις και τον ρολο τού καθένα.Διάβασε το βιβλιο του Νταλι ο σουρρεαλισμος και το δοκειν ως φαινεσθαι του εγώ,για να αντιληφθεις τον κοσμο και σε τι ρολο ειναι στρατευμενος ο καθενας.Αμα πασ σε μια δημοσια υπηρεσια στην Ελλδα θα σου πουν ΑΑ σδεν ειμαι αρμοδιοα εγω ειναι ο Χ Αυτο ειναι ρολοι.Στην Αυαστραλια απο ευγενεια βοηθατε ο ενας τον αλλο και τον ψιλοπαιρνετε απο την πολλη ευγενεια .Να διαβαζεις Νταλι ακουσεσ>?
    αδελφη του ελεουσ
    ==
    Δεν το γνωριζω τον ..Νταλι που λες.
    Προκειται για καμμια .."αυθεντια" ? ??
    Η μηπως εννοεις τον .."εκκεντρικο" (κοινως τρελλο,βλαμμενο ) το ζωγραφο Νταλι??

    Αν με εννοεις φιλτατε!
    Δυνασαι να με εννοησεις??

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Mr John 11:01
    Να μην μου δίνεις έτσι απλόχερα τα επίθετα ΟΛΗΣ της οικογένειάς σου.
    Είναι πολύ εύκολο για ένα κωλόπαιδο σαν και σένα να βρίσει αλλά
    πολύ δύσκολο να πει έστω και ΜΙΑ σωστή πολιτική κουβέντα .
    Φαντάζομαι ότι θα είσαι ένας από τους αδρά πληρωμένους ρουφιάνους που
    πληρώνει η Ν.Δ. για να κάνει τις βρωμοδουλιές της .
    Οπωσδήποτε αυτά που γράφω δεν απευθύνονται σε ηλίθια καθήκια σαν και σένα .
    Απευθύνομαι στους ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ που διαβάζουν το BLOG για να μαθαίνουν από εμάς τους γηραιότερους πως έγιναν μεγιστάνες κάποιες οικογένειες που το παίζουν εν έτει 2007 σεμνοί και ταπεινοί .
    Ξέρω ότι εκνευρίζω τα Ρουσσοπουλικά παπαγαλάκια αλλά αυτό με φτιάχνει.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11.37

    κ.Τζων,
    Γιατι με υβριζετε ?
    Θελετε να κατελθω στο δικο σας
    πεζοδρομιο ?
    Νομιζετε οτι δεν ημπορω ?
    Να,λοιπον ακουστε.
    κ.Τζων ειστε ο μεγαλυτερος μαλακας στο σαιτ,κατοπιν ομοφωνου γνωμης,οπως διαπιστωνω σημερα.
    Ειστε επισης αδελφη,κραγμενη δημοσιως.
    Ειστε ενα ηλιθιο αποβρασμα της Μελβουρνης,μια αθλια μεταναστρια
    που δημιουργειτε χαβουζα στο περασμα σας.

    Ειδατε,οτι ημπορω να χρησιμοποιησω λεξιλογιο καταγωγιου οπως υμεις.Αλλα δεν το πραττω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΕΞΩ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΟ BLOG
    ΕΝΑΣ ΒΛΑΧΟΣ ΣΤΗΝ [ΚΑΡΑΡΑΜΕΝΗ] ΑΘΗΝΑ
    Μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ηρωα κ.Τζων,

    αυτουβριζεσθε για να προκαλεσετε οικτο και συμπονια ως αδελφη του ελεουσ.
    Ακου ,Ο νταλι σεν ειναι τελλο βλαμμενος.Εσυ εισαι αμορφωτος.Ησουν αποτυχημενος πασοκτσης και καταντησες αποτυχημενος νεοδημοκρατης.Οποια θλιβεροτης!!!!.Διαβασε στο ιντερνετ για τον αγαπημενο μου σουρρεαλιστη νταλι τους διθυράμβους και μετα τα ξαναλέμε ,βλάχο.

    Μετα τιμης

    κ.Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 12.10
    "μια αθλια μεταναστρια
    που δημιουργειτε χαβουζα στο περασμα σας.



    το yorgo περιγράφει αυτό το απόσπασμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
    ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΟΝ ΠΙΣΤΕΩ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ
    ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ
    ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΤΗΝ ΖΩΗ
    [ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΛΘΕΤΕ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΕΑΝ ΕΛΘΗ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΘΑ ΕΛΘΕΙΣ]
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Αμίν υμίν ημών!

    Oh mein got, τι χαβούζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 12:10 μμ
    ---
    Χα!!

    πολύ δύσκολο να πει έστω και ΜΙΑ σωστή πολιτική κουβέντα .
    ==
    Χα!
    Εγω δεν λεω ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ κουβεντες.
    Εγω λεω ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!

    Φαντάζομαι ότι θα είσαι ένας από τους αδρά πληρωμένους ρουφιάνους που
    πληρώνει η Ν.Δ. για να κάνει τις βρωμοδουλιές της .
    ==
    Οχι δεν ειμαι ο Ροντος εγω της Αυστραλιανης διαφημιστικης εταιρειας ,που προσελαβε το μπραβογιοργο..
    Εγω ειμαι απλα ο τζων.
    (και ειμαι παντα τζων οταν γραψω
    ΟΤΙδηποτε).

    Οπωσδήποτε αυτά που γράφω δεν απευθύνονται σε ηλίθια καθήκια σαν και σένα .
    Απευθύνομαι στους ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΟΥΣ που διαβάζουν το BLOG
    ==
    Οιωνει αν καταλαβα καλα εσυ πηρες το ρολο του .."ινστρουχτορα"???
    Πως ???
    Πως γαμω τη φυλη σου μπασταρδε???
    ΠΟΙΟΣ σε διορισε "διαφωτιστη"???
    Ποιος σου εδωσε το δικαιωμα να θεωρεις τους "αλλους" ..αναποφασιστους ,
    δηλαδη "μη εχοντας γνωμη" και εσυ ανελαβες εργολαβικα να τους .."μυησεις"????

    ‘’PASOK poisonous’’
    ==
    Φιλε κατσε στην ακρη.
    Εχεις η δεν εχεις "δηλητηριο δεν μας πεφτει λογος".

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. οι αγωγοι εξαφανισαν την πιθανοτητα
    πολεμου με την τουρκια.
    ειναι λογικο,ολα τα παπαγαλακια,
    των μεσαζοντων οπλικων συστηματων,
    τα τα εχουν βαψει μαυρα..

    ελβετια θα την κανει ο καραμανλης
    την ελλαδα.
    εξοπλισμοι τελος.
    κλαμα οι δημοσιογραφοι πλασιε
    οπλικων συστηματων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΤΟ 30% ΤΩΝ ΚΕΡΔΩΝ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ-
    ΜΜΕ-ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ,ΗΤΑΝ
    ΑΠΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ
    ΣΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΩΓΟΥΣ.
    ΑΥΤΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ.

    ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΚΤΥΠΗΜΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ελβετια θα την κανει ο καραμανλης
    την ελλαδα.
    εξοπλισμοι τελος.

    ΔΗΛΑΔΗ

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Ή ΤΑΝΚΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. εκβιαστακο παπαγιαννη τι εγινε; δεν σου φτανουν τα 500ευρα που ζητας για να τους βγαλεις στο γυαλι και εκανες και πορταλ τρομαρα σου? ουστ ρε βλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΡΑΤΟΣ
    ΠΑΣΟΚ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ
    ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ..

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ,ΚΑΧΡΙΜΑΚΗΔΕΣ,
    "ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ",
    ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΠΟΙΟΝ ΔΙΚΑΣΤΗ ΤΟΛΜΗΣΗ
    ΝΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΠΑΣΟΚΟΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ,

    ΜΕ ΔΙΑΣΥΡΜΟ,ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ
    ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ,ΠΡΟΣ
    ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΜΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ..
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΓΙΑ..
    «κίνδυνο εκτροπής του δημοκρατικού μας πολιτεύματος»!
    ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. οι αγωγοι εξαφανισαν την πιθανοτητα
    πολεμου με την τουρκια

    ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΠΑΠΑΡΙΑ

    ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΑΛΛΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΝ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΚΑΙ ΑΛΛΟΤΕ ΑΙΤΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΡΜΗ ΠΟΛΕΜΟΥ

    ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ

    ΑΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ
    ΚΑΙ ΠΙΕΖΟΥΝ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ
    ΑΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟΔΩ

    ΜΕ ΠΡΟΣΟΧΗ ΡΕΕΕ
    ΜΕ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ ΡΕΕ
    ΜΕ ΕΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΚΑΙ ΚΟΨΤΕ ΤΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
    ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΣΗΜΙΤΗ



    NOMENKΛΑΤΟΥΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ-ΑΡΠΑΓΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Γιατί ο ανακριτής Βλάχος κρατά στο συρτάρι του, το σκάνδαλο του ΟΕΕΚ, του 2002;

    Ο ανακριτής του 4ου ειδικού τμήματος του Πλημμελειοδικείου Αθηνών Δημοσθένης Βλάχος κρατά καλά κλεισμένη στα συρτάρια του, μια τελειωμένη και ολοκληρωμένη υπόθεση.
    Η υπόθεση αυτή αφορά πασοκική φάμπρικα κλοπής χρημάτων του δημοσίου μέσω ψευδών στοιχείων που κατατίθεντο στον ΟΕΕΚ το 2002.
    Ο ΟΕΕΚ με τη σειρά του πάντα πλήρωνε τα πράσινα λαμόγια.
    Εμπλέκονται σχεδόν 20 τρωκτικά, υψηλόβαθμα στελέχη στην ιεραρχία του Πασόκ. Αυτά τα στελέχη κινούνται και στο χώρο της ηγεσίας του Πασόκ και κοντά στα ταμεία του.
    Είναι αλήθεια ότι ο ίδιος ο Παπανδρέου δεν επιθυμεί αυτή η καραμπινάτη και σκανδαλώδης υπόθεση να φτάσει στα δικαστήρια;
    Μήπως ήρθε η ώρα να μάθουμε την αλήθεια και ποιά είναι τα υψηλόβαθμα πράσινα λαμόγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. θα τον εχουν φακελωσει τον βλαχο
    οι καχριμακηδες και τον εκβιαζουν.
    καποια παρανομια θα εχει κανει.
    ασε που στα δυσκολα μπορει να
    καλεσουν σε βοηθεια και τον
    "επαναστατικο αγωνα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΔΙΑΣΥΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ,
    ΑΛΛΑ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΛΑΧΟ..
    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑΣ,ΚΑΙ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ,ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΗΣ
    ΑΠΟΛΥΤΑ ΚΑΘΑΡΟΣ.
    ΕΤΣΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.
    ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚΙΚΟ
    ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ

    νταβατζηδες των εξοπλισμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. 12 51
    βερυκιε ,πουστακι των μεσαζοντων
    εσυ τα γραφεις αυτα..
    κοπηκαν οι μιζες και τωρα μου
    το παιζεις οικολογος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΟΙ ΑΓΩΓΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ
    ΜΑΥΡΑ ΚΟΡΑΚΙΑ ΜΕ ΝΥΧΙΑ ΓΑΜΨΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ
    ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕΕΕΕ

    βερυκιος
    παπαγαλακι μεσαζων οπλικων συστηματων
    "τουρκοφαγος"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΩΣ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ
    ΒΕΡΥΚΙΟ
    ΑΝΕΚΑΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΗΤΑΝ
    ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΡΕ ΜΠΑΜΙΕΣ ΤΟΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΟΝ ΒΕΡΥΚΙΟ;

    ΤΟΥ ΚΟΒΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΕΤΣΙ;

    Ο ΗΛΙΑΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΡΕ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. k.τρισαθλιε τυροπασοκ ποισονους ,αρχιβλαχο και κυριε Μπαμπης το παιζετε δασκαλαιοι εδω μεσα.?
    Καλα λεει ο ρυπαρος ηρωας Τζων.Εγω μιλαω την γλωωσα του αλονιου και του σαλονιου.Τωρα μιλαω του αλονιου.Πιος θα μας σωσει ρε?
    Η βασουλα?
    Ο παπουτσης με τη Σαμινα?
    Ο παπαντωνιου που πηρε ηδη σουτ?
    Η δημοσιογραφος Σιλβανα θα μας μαθει το παιδειας?
    Ο σκληροπυρηνικος καρατεμαν Ευθυμιου?
    Ο κυκλοθυμικος Παγκαλος>?>
    Ο κλωνος Σεγκολεν Δαμαντοπουλου που ηθελε και τα Αγγλικα κυρια γλωσσα?Θυμαστε >?
    Ο καπλανιδης που υποστηριζει μονο τους ποντιους?
    Ο βενιζελος που υπονομευει> τι εκαμε στο Δικαοσυνης>
    Η θα μασ σωσει το μεγαλο εργο η γεφυρα Ριου ή η Εγνατια?
    Αυτο μουθυμιζει τους βλαχους που δεν εχουν παπαυτσια και πεινανε και φορουν ωραιες γραβατες.

    Μετα τιμης
    \
    κ.Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ ΚΥΡΙΕ ΣΜΙΘ

    ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΜΟΡΓΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΦΑ
    ο αγωνας ακυρωθηκε

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΡΔΗ
    ο αγωνας δικαιωθηκε

    ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ
    ο αγωνας ματαιωθηκε

    ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ
    ο αγωνας πραγματωθηκε


    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΡΕ ΣΕΙΣ


    ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕ ΤΑ ΓΙΑΛΙΑ Ο Κ.ΣΜΙΘ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. τον βερυκιο αυτη την πονηρουλα πουσταρα οπου την βρω θα την γαμησω.
    το εχω υποσχεθει στην μανα μου.
    καθε βραδυ το υστερικο κολοπαιδο ουρλιαζε για αεροπορικες επιδρομες των τουρκων.
    με τα ομολογα ουρλιαζε οτι θα χαθουν οι συνταξεις.
    η μανα μου εχει μαθει καταθλιψη απο τον αληταρα.
    τα επαιρνε απο τους μεσαζοντες οπλων το ξεφωνημενο παπαγαλακι.
    ΘΑ ΤΟΥ ΧΩΣΩ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΙΖΑ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΜΟΡΓΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΦΑ
    ο αγωνας ακυρωθηκε

    ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΒΑΡΔΗ
    ο αγωνας δικαιωθηκε

    ΛΙΑΚΟΥΝΑΚΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΥ
    ο αγωνας ματαιωθηκε

    ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΤΟΥ
    ο αγωνας πραγματωθηκε


    ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΣ ΠΑΣΟΚ-ΝΔ


    μακης τριανταφυλοπουλος,
    παπαγαλακι των νταβατζηδων,
    αγωνιζομαι για την απαξιωση των υπαρχοντων,και την ιδρυση νεου
    αυθεντικου κομματος των νταβατζηδων
    κομματων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 1.27

    ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΥΜΩΝΕΙΣ
    ΚΑΝΕ ΠΡΑΞΗ ΤΗΥΝ ΑΠΕΙΛΗ ΣΟΥ...ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΓΩ
    ΗΛΙΑΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. μακης τριανταφυλοπουλος,
    παπαγαλακι των νταβατζηδων,
    αγωνιζομαι για την απαξιωση των υπαρχοντων,και την ιδρυση νεου
    αυθεντικου κομματος των νταβατζηδων
    κομματων

    ΖΟΥΓΚΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ
    ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΜΠΛΕ ΠΑΠΑΓΑΛΟ ΤΟΥ ΜΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Εχεις πρόβλημα με τον Μάκη ε;
    Το γιατί λέω να το ερευνήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ Κο ΜΑΚΗ ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΤΑΝ ΤΟ 1998?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. Ο ΜΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ


    ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ


    ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΣΤΟΝ ΟΓΔΟΟ ΟΡΟΦΟ ΕΝΟΣ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΛΕΩΦΟΡΟ ΜΗΠΩΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΑΣΤΕ, ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΗΝ ΞΕΡΕΤΕ, ΣΥΝΕΠΩς ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΤΟ ΒΡΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. Να το δούμε και αυτό.
    Πρώτα όμως να κάνουμε ένα webwhois στο ripe.net για το 21χ.χ.χ.χ και μετά ναδούμε σε ποιόν xr;hsth παραχώρησε DHCP την IP αυτή ο provider αυτή την ώρα; Είναι ανάγκη να μας απειλούν για να είμαστε ευπρεπείς και ειληκρινείς; Μέχρι και ο μακαρίτης ο Fidel σου φταίει ρε γάιδαρε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. Ο FIDEL ΔΕΝ ΕΦΤΑΙΓΕ.
    Ο ΜΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΜΗΠΩΣ ΣΕ ΛΙΣΤΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΚΑΠΟΙΟΥ ΕΥΑΓΟΥΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. 2.02, 2.08, δεν είμαστε όλοι εδώ μέσα ούτε δημοσιογράφοι ούτε Αθηναίοι.
    Τι πειράζει να αναφέρετε ποιο είναι αυτό το κτίριο, γραφείο, ευαγές ίδρυμα; Αφού μπαίνετε στον κόπο να την πετάξετε τη σποντίτσα, γιατί δεν μιλάτε πιο καθαρά; Και μη μου πείτε ότι φοβάστε. Τι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. 2.14 ΕΣΥ ΘΑ ΤΑ ΕΒΑΖΕΣ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ? ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Ναι, αλλά όταν κάποιος λέει: 8ος όροφος, κεντρική λεωφόρος, κλπ, αυτόματα φωτογραφίζει κάτι που αρκετοί γνωρίζουν. Άσε που τα σχόλια είναι ανώνυμα. Ή μήπως όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. κ.Σμιθ

    και σας ειχα ενημερωσει οτι εδω μεσα γρηγορα θα καβαλησετε το καλαμι,αλλα φωνη βοωντος εν τη ερημω...
    Κατ αρχην χαιρετιζω τον αγαπητο μου κ.Δεξια Παρενθεσις(το σκυλακι σας εννοω)και κατοπιν υμας.
    Θα αποδεχθω οτι ειστε ειλικρινης και ουδετερος αναλυτης,εαν μας παραθεσετε αντιστοιχως ,τους ''κεκοιμημενους''
    της νεας διακυβερνησης στις καταλληλες θεσεις.
    Να μη σας κουραζω,βοηθειαν προσφερω,''ποινην εκτιω''.
    Ο γιγας Σιουφας (χιχιχιχιχι)
    η κυρια'' δεξιος ωμος πεταριζει'' ιστοριαν διδασκει νεας εποχης,κ.Γιαννακου
    Ο πολυς Μανολο της Ναυτιλιας,αξιος συνεχιστης Παπουτση(θα συμφωνησω μαζισας) και sea diamond.
    O...Παγδατης της Οικονομιας,Αλογογκουφης
    Ο Τζωρτζ Κλουνυ της ενημερωσης,Αντωναρος (χιχιχιχι)
    ο SIR PAPALIGOYR(do not waste my time) της αμολυντης δικαιοσυνης,
    H ψηλη yes-woman Ντορουλα,που θαβει τα θεματα...ουλα.
    Ο Γερασιμος της απασχολησης (ημαρτον θε μου)
    και τοσοι αλλοι και τρισ αλι.

    Μετ ευχων

    Mr. Olizandebe

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. 1:27 το καλυτερο ποστ ever ΕΥΓΕ κυριε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 2.40 ΑΓΑΠΗΤΕ ΦΙΛΕ, ΗΤΑΝ ΤΕΛΙΚΑ ΕΥΚΟΛΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕ ΑΔΙΚΕΙΣ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΒΕΒΑΙΟΣ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. Αν. Παπαληγούρας: «Θλιβερή η επίθεση του ΠΑΣΟΚ στη Δικαιοσύνη»

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ ON LINE
    Τετάρτη, 27 Ιουνίου 2007 12:57 Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το


    «Είναι θλιβερή και ξεδιάντροπη η νέα επίθεση του ΠΑΣΟΚ κατά της Δικαιοσύνης. Η αξιωματική αντιπολίτευση απειλεί δικαστικούς λειτουργούς, υβρίζει την ανεξάρτητη Δικαιοσύνη, επιχειρεί να εκβιάσει τη δικαστική κρίση σύμφωνα με το συμφέρον της».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΡΩΚΤΟΔΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΡΩΚΤΟΔΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΠΛΕΟΝ ΘΑ ΟΝΟΜΑΖΕΤΕ ΠΡΩΚΤΟΔΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Το αρθρο περι ΟΤΕ, ηταν το πιο ολοκληρωμενο μεχρι στιγμης απο ολα οσα εμφανιστηκανε εδω μεσα.

    Εδω δοκιμαζεται κανονικοτατα η αντικειμενικοτητα καθενος απο τους αναγνωστες. Οποιος δλδ δυσανασχετει μονο και μονο επειδη φερει την υπογραφη καποιου pasokou,
    πασχει απο μονομερεια ή παθος κατα pasok. Tο οποιο pasok ειναι πιο απαισιο και απο το ιδιο το κκε. Ισως διοτι το τελευταιο κρινεται και ως ξεδοντιασμενο, αφου εκ των πραγματων ειναι ξεδοντιασμενη και η μαρξοφορεμενη μητερα Αρκουδα του!

    Εν πασει περιπτωσει, αυτος ο μαυρος ο Βαρλααμ πρεπει να σταλει ταχιστα εκει που ανηκει: στην ερημο.

    Αργοτερα, ο ελληνας θα μαθει και για οσα κουμασια περιφερονται στους διαδρομους της Δικαιοσυνης και υποκρινονται οτι την υπηρετουν.

    Ο ενας μετα τον αλλον, καποια στιγμη θα μαθουν οτι ο Ελληνας βρηκε επιτελους χρονο και τροπο και ορεξη να ασχοληθει μαζι τους και να διακρινει το ποιον τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 2.40


    μεγάλη λεωφόρος=μιχαλακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. Ο/Η aporimenos είπε...
    Αρα ΔΕΝ έχουμε τα ίδια δικαιώματα παρόλο που εχω σπουδάσει, δουλεύω σε μια εταιρία με κανονικό μισθό, ενω ο Χριστόδουλος απλά νοσηλεύεται με χρήματα που έιχε διαθέσει στην εκλησία η γιαγιά μου, οι γονείς μου κλπ.

    Που να ήξερα οτι αυτά τα χρήματα θα ήταν χρήσιμα στο παιδί τους αν αρρωστήσει και δεν έχει να τον δει καθηγητής?

    ***************

    Με όλο το σεβασμό aporimene: Αν οι γονείς σου ή οι δικοί μου ή οποιοσδήποτε είχε δώσει ή κληροδοτήσει λεφτά στην Εκλησία ΑΕ, δεν τους φταίει κανένας για τη βλακεία τους! Καλά να πάθουν να πεθάνουν στο ράντζο του δημόσιου νοσοκομείου παρέα με τους αρουραίους, αφού δεν διέθεταν ούτε στοιχειώδη εγκέφαλο!

    Κάθε δεκάρα στους τράγους πάει σε όργια, καλωπισμούς και καλοπέρασή τους, σε επέκταση του σιχαμένου θεοκρατικού και μισανθρωπικού franchise τους, σε διαιώνιση της κοσμικής εξουσίας τους και άσκηση πολιτικής αντί των πολιτικών. ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ δεν πάει σε φιλανθρωπίες ή οτιδήποτε ανθρωπιστικό.

    ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΡΑΣΟΦΟΡΩΝ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. 17v συγγνώμη αλλά εθελοτυφλείτε. Εγώ γνωρίζω άπειρες περιπτώσεις ιερέων ή/και ενοριών που κάνουν τεράστιο φιλανθρωπικό και κοινωνικό έργο. Και είναι η συντριπτική πλειοψηφία. Δεν ξέρω πού είδατε τα αρνητικά παραδείγματα...Η εκκλησία είναι αγάπη, εμείς μόνο αυτό βλέπουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. ο 6.24 εχει την εντυπωση οτι τωρα μας δουλεψε!

    ( και η καθαριστρια στα κεντρικα μιας μεγαλης τραπεζας ξερει ενα δυο πραγματακια για την εταιρεια που εργαζεται, αλλα ειναι ανικανη να αντιληφτει τι κανουν και πως λειτουργουν οι μεγαλοτραπεζιτες αφεντικα της )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. Η ekklezia ειναι Διαχειριση χρηματος. Οι ιδιοι ΔΕΝ παραγουν απολυτως τιποτα ( παρ' οτι κατα καποιον τροπο εργαζονται ).

    "Συγχωρουν" εγκληματα, και σ' ανταλλαγμα παιρνουν λεφτα.

    Μια φορα το χρονο, πουλανε και καμια Ανασταση. Κατ' αναλογια, το ΚΚΕ πουλαει καθ' εκαστην διαρκως αναζεσταμενη Επανασταση κατα των κακων Αστων` δηλαδη αυτων που αντιταχτηκαν στο να γινει αρπαγη της Μακεδονιας απο τους σλαβους ομοφυλους τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. Ξέρω πολλά περισσότερα από όσα ξέρει μια καθαρίστρια για την εταιρεία της γιατί απλούστατα συνεισφέρω και εγώ στον φιλανθρωπικό μηχανισμό. Και ομολογώ πως το κοινωνικό έργο της εκκλησίας είναι υπερτεράστιο και γιγαντιαίο. Ξεχειλίζει από αγάπη. Διατίθεμαι να ξεναγήσω όποιον καλοπροαίρετα θέλει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΚΑΤΩ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ
    ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣ


    ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. Αγαπητέ 17ν και λοιποί ομοϊδεάτες, κάθε άνθρωπος εκτιμά συνανθρώπους και θεσμούς με βάση τις προσωπικές του παραστάσεις, τα βιώματα τις προσδοκίες. Επίσης κάθε άνθρωπος δικαιούται να επιλέγει με ποιο τρόπο θα διαθέτει τα χρήματά του (εάν για παράδειγμα θα τα τρώει στα μπουζούκια, στα βιβλία, στα ταξίδια ή θα τα προσφέρει στην Εκκλησία, στους Γιατρούς χωρίς σύνορα, στον κολλητό του για να βγει με μια ωραία γυναίκα και να την εντυπωσιάσει, κλπ). Συνεπώς δεν αντιλαμβάνομαι το μένος σας σας για γονείς και άλλους που επέλεξαν να τα διαθέσουν στην Εκκλησία. Και κάτι ακόμη, ασφαλώς υπάρχουν κληρικοί όλων των βαθμίδων που δεν τιμούν ούτε το ράσο, ούτε το πετραχήλι, ούτε τα παντελόνια τους, υπάρχουν δηλαδή και σκάρτοι κληρικοί, όπως υπάρχουν και σκάρτοι γιατροί, δημοσιογράφοι, δικηγόροι, μηχανικοί, ηλεκτρολόγοι. Η ύπαρξή τόυς όμως δεν μπορεί να χαρακτηρίζει ολόκληρο τον κλήρο, ούε ολόκληρη την Εκκλησία. Επίσης, για ποιο λόγο, αυτό το οποίο πράγματι συμβαίνει σε όλους τους επαγγελματικούς κλάδους πρέπει να περιορίζεται μόνον στην Εκκλησία και όχι σε κακοχαρακτηρισμό και μένος απέναντι σε όλυς τους γιατρούς, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους κλπ? τέτοιο αλάθητο, ούτε ο Πάπας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΛΑΕ ΞΥΠΝΑ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Η ΜΕΙΝΕ ΜΕ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΩΝ ΚΑΙ ΤΝ ΠΑΠΑΔΩΝ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. pou exei karkino o xristodoulos sth mhtra h sto sththos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. Γιατί δεν γράφετε τίποτα γιαυτόν που διόρισε με πολλά ζόρια ο Χριστόδουλος Αρχιγραμματέα της συνόδου Κύριλλο Μισιακούλη την πουστάρα την ξεφωνημένη
    που έχει ένα φάκελο νααααααααααααα!!!! σταλμένο από τις μυστικές υπηρεσίες Ελλάδας και ΗΠΑ,
    που είναι και Ρουμάνα,
    που σπίτωσε το σύντροφό της στο Λυκαβηττό,
    που του αγόρασε και πανάκριβο αυτοκίνητο, και που αυτός πιάστηκε για σωματεμπορία,
    που έκανε πάσα τεκνά στα κατά καιρούς αφεντικά του στη Σύνοδο:
    τον Δαμασκηνό Καρπαθάκη επίσκοπο Διαυλείας
    τον Δανιήλ Πουρτσουκλή δεσπότη της Καισαριανής
    τον Θεολόγο Αποστολίδη δεσπότη στις Σέρρες
    και αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *