GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το ...έργο Λαλιώτη για τα "έργα" του ΠΑΣΟΚ!

Απολογητής της περιόδου των κυβερνήσεων Σημίτη (την οποία αποκήρυσσε μέχρι πρόσφατα) και στον τομέα των δημοσίων έργων -που αποτέλεσαν το ...


Απολογητής της περιόδου των κυβερνήσεων Σημίτη (την οποία αποκήρυσσε μέχρι πρόσφατα) και στον τομέα των δημοσίων έργων -που αποτέλεσαν το συνώνυμο της διαπλοκής- έγινε ο Γιώργος Παπανδρέου κατά την τετραήμερη περιοδεία του στη Βόρεια Ελλάδα, κατά μήκος της Εγνατίας Οδού. Μετά από τρία χρόνια, ξαναφύρισε από εκεί που ...ξεκίνησε.
Αυτό, πράγματι, είναι ...έργο Λαλιώτη!

50 σχόλια

  1. "Μετά από τρία χρόνια, ξαναφύρισε από εκεί που ...ξεκίνησε."

    Το σωστο:

    "Μετά από τρία χρόνια, ξαναΓύρισε εκεί απ'οπου ...ξεκίνησε."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλή εβδομάδα
    Ξεκινάμε με τις κλασσικές Δεξιές μαλακίες .
    Περί Διαπλοκής .
    Ποιά εταιρία είναι σήμερα πρωταθλήτρια σε ανάληψη Δημοσίων έργων
    Αγαπητά Ρουσσοπουλάκια μου;;
    Είναι η ΑΤΤΙΚΑΤ .
    Η πράσινη ‘’φούσκα΄΄ του Χρηματιστηρίου που χρόνια φωνάζατε .
    Του υποτιθέμενου ΄΄πράσινου΄΄ διαπλεκόμενου κυρίου Πανούση.
    Τότε συναγωνίζονταν την ΑΚΤΩΡ του κ. Μπόμπολα.
    Σήμερα επί Ν.Δ. είναι πρώτη με διαφορά μπροστά .
    Ξυπνήστε Ρουσσοπουλάκια μου και δείτε τα ανάκτορα του ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ
    Ρουσσόπουλου !!!
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι του press-gr λοι εμεις που ζούμε σε αυτή τη χώρα χρησιμοποιούμε την Αττικη οδό, τη γέφυρα στο Ριο, την Εγνατία κλπ,κλπ.
    Έχουμε άποψη και γνώση για τα μεγάλα έργα. Ξέρουμε ποιός τα έφτιαξε και το κυριότερο βιώνουμε τις θετικές επιπτώσεις τους στην καθημερινότητά μας, στη ζωή μας. Είναι επομένως τζάμπα ο κόπος σας να ευθυγραμμιστείτε με την Ρουσοπούλεια γραμμή. Δεν οδηγεί πουθενά και δεν σώζει τον πανικόβλητο πλέον, παρατηρήστε την συμπεριφορά του τελευταία, Καραμανλή.

    Και μιλώντας για διαπλοκή αναρωτιέμαι αν πήρατε είδηση το νομοσχέδιο Ρουσόπουλου για τα ΜΜΕ κι αν έχετε κάποιο σχόλιο επ' αυτού.
    Αν λέω, αν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάστε όλη αυτή τη καταστροφική εργολαβία της οικογένειας Μητσοτάκη περί αεροδρομίου που δεν είναι έτοιμο που θα πέσουν αεροπλάνα, που δεν υπάρχουν αρτηρίες πρόσβασης που...που...!!!
    Τη ξεχάσαμε όλη αυτή τη καταστροφολογία, μας τη θυμίζει ο πρωθυπουργός με τη θεωρία για τις σκοτεινές δυνάμεις του χτές. Πραγματικά η δεξιά δεν μπορεί να ξεχάσει το χτές με τίποτα, ξυλοδαρμοί στα αστυνομικά τμήματα, υποκλοπές ( πραιτορες Urbanis), διαπλεκόμενη δικαιοσύνη, Νομοσχέδιο για ρυθμίσεις σε συχνότητες και ψηφιακή τηλεόραση παραμονή εκλογών, ομηρία σε συμβασιούχους και υποσχέσεις στους πάντες k.l.p.....Σ΄αυτή τη χώρα ζούμε και εμείς, κάντε μια προσπάθεια μπας και σωθείτε αδέλφια, αλλά δεν το βλέπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κυριε Fart,
    ;( αλλεως πως κλανίολε)
    χαιρομαι δα τα ευνοικα σχολια σας και σας χαιρετω δις δια την επασυναντηση μας.
    Τινες εδω νομιζουν οτι
    αι παντογνωστες πασων επιστημών και πασης δοξασιας ,ενώ ειναι πασιγνωστον οτι εντρυφουν μονο τιραμολα και ζακουλα μετα μαλακιας.
    Οπως ο κ.babis o k Tzων και αλλοι λιγωτερο γνωστοι κουραδολογοι που επαλαμβανουν τα σχολια τους.
    Αυτοι δεν εχουν ουτε σκυλο γιοα συντροφια ουτε μηλο(αντιλαμβανεσθε..)και ειναι ρυπαροι γαραγκιοζηδεσ.

    Μετα τιμης

    κ Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. agapito press-gr min mas kourazeis me tetoiou eidous post, tha itan kalutero na vgalete ena monimo post pou tha leei kateytheian ston kosmo na psifisei ksana Nea Dimokratia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ayta ta 3 kai kati xronia o laos katalave pws einai na zeis me aksioprepeia ,ayta ta tria xronia o laos eide ta pragmatika megala erga ypodomis,ayta ta tria xronia o laos eide oti i diafthora epapse na yparxei, edw kai tria xronia den yparxei anergia,den yparxei ftwxia ola douleuon roloi stin xwra panepistimia-asfalistika tameia - oi dimosies ypireseies-ta nosokomeia
    ta skandala exoun papsei na yparxoun apo tote poy o anipsios tou ethnarxi kai to sofo epiteleio tou anelave tin diakyvernisi tis xwras
    gia ola ayta pou petyxe o Karamanlis o laos tha ksanapsifisei NEA DIMOKRATIA


    ta parapanw einai mia apodeiksi gia to ti borei na prokalesei ston anthrwpino organismo i zesti kai to synexes diavasma epi treis imeres

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. EYRO2DAY
    Ειδήσεις: ΕΠΙΚΑΙΡΑ


    Ελλ. Ναυπηγεία: Ατυχές συμβάν με πρώην εργαζόμενο


    Την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2007 και ώρα 07:30 π.μ. ένας πρώην υπάλληλος της Ελληνικά Ναυπηγεία εισήλθε στο χώρο της εταιρίας και ανέβηκε σε έναν από τους γερανούς του ναυπηγείου διαμαρτυρόμενος για την απόλυση του.

    Οπως επισημαίνεται, σε σχετική ανακοίνωση της εταιρίας, ο πρώην υπάλληλος εργαζόταν στο τμήμα ΦΑΞ της Γενικής Γραμματείας μέχρι την 30η Μαΐου 2007. Το συγκεκριμένο τμήμα καταργήθηκε το Φεβρουάριο του 2006 και έκτοτε ο πρώην υπάλληλος ήταν άνευ απασχόλησης.

    Κατά τη διάρκεια του συμβάντος, η Ελληνικά Ναυπηγεία απέκλεισε την περιοχή και κινητοποιήθηκε το Τμήμα Ασφαλείας του ναυπηγείου. Επιπλέον, ειδοποιήθηκε άμεσα η Λιμενική Αστυνομία και η Πυροσβεστική καθώς και ο ιατρός και το νοσηλευτικό προσωπικό του ναυπηγείου που μετέβησαν στο χώρο του συμβάντος. Τέλος, η εταιρία ζήτησε τη συνδρομή ψυχολόγου.

    Περίπου στις 10:30 π.μ. ο πρώην υπάλληλος αισθάνθηκε αδιαθεσία και μεταφέρθηκε επειγόντως με το ασθενοφόρο της Ελληνικά Ναυπηγεία στο ιατρείο, συνοδευόμενος από τον ιατρό εργασίας και νοσηλευτικό προσωπικό. Ακολούθως, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

    Το συγκεκριμένο περιστατικό είναι ιδιαίτερα ατυχές και η εταιρία προτίθεται να καλύψει το κόστος των ιατρικών εξόδων του πρώην υπαλλήλου, που θα προκύψουν ως απόρροια του γεγονότος, καταλήγει η ανακοίνωση.

    (22/06/07 - 20:03)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΑΡΑΓΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ «ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ…όχι των εργαζόμενων ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ … ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ «ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ…όχι των εργαζόμενων …ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ( ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ) …ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ , 8-10 ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ….ΜΟΝΟ ΤΑ «ΠΟΜΟΛΑ» …ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ …ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ …ΝΑ ΜΟΥ «ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ…ΚΑΙ…ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤ-ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΟΥ Εξόντωση )ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ … Και είπαμε λεφτά εχΟΥΝ …ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ και άλλες ανταγωγές…. ΑΛΛΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100..000 ΕΥΡΩ …ΔΕΝ ΕΧΩ ούτε ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ …

    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ …ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ διαμαρτυρία και την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ …Η ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩ …ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητοί μου,
    Φοβάμαι ότι από τις ιδεολογικές νομοτέλειες περάσαμε στη τελεονομία των νταβάδων.

    Σε λίγο οι πάντες θα θεωρούν ως το φυσιολογικότερο πράγμα στο κόσμο την ύπαρξη της διαπλοκής και την δικτατορία των νταβάδων εντός του δημοκρατικού συστήματος ανάδειξης αντιπροσώπων.

    Οι πολιτικές-πόρνες του συστήματος σε αγαστή συνεργασία με τους αναμεταδότες των μηνυμάτων των νταβάδων από τα ΜΜΕ που αυτοί ελέγχουν, θα «πείσουν» τους πάντες, ότι, δήθεν, δίχως την ύπαρξη του παρακυβερνητικού ολοκληρωμένου συστήματος που ελέγχει εξ ολοκλήρου τη χώρα δεν μπορεί να υπάρξει πρόοδος και ανάπτυξη.

    Το «πείσουν» το έβαλα σε εισαγωγικά για να προδηλώσω το παράλογο του μηνύματος, το οποίο όμως δεν έχει ανάγκη να υποστεί τον βασανιστικό έλεγχο της διεθνούς εμπειρίας και λογικής, καθώς δομείται ως αναπόδραστη πραγματικότητα στο υποσυνείδητο των Ελλήνων πολιτών από τους φορείς που το διαμορφώνουν και από εκείνους που το εκπέμπουν.

    Η διαπλοκή και το σύστημα των νταβάδων, όπως πάει, θα αντιμετωπίζεται σαν αναγκαίο κακό, όπως τόσες άλλες στρεβλώσεις στη διοίκηση, την εκπαίδευση και την αγορά στη χώρα μας.

    Αναφέρομαι στην «αυτονόητη διαπλοκή», την έννοια της οποίας έκανε αποδεκτή ως αναγκαίο κακό το ΠΑΣΟΚ, αλλά διασκεδάζει και νομιμοποιεί όσο κανείς άλλος η ΝΔ.
    Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η ιδεολογικοποιημένη αριστερά δεν απασχολείται με τέτοια ταπεινά ζητήματα, εκτός και αν θίγεται συγκεκριμένα και φανερά!
    Τότε βγάζει τη καταγγελία από τη κωλότσεπη και ζητά προστασία από τους θεσμούς νομιμοποίησης της διαπλοκής.

    Μπερδευτήκατε;
    Έτσι δουλεύει η διαπλοκή, μπερδεύοντας τη δημοκρατία με την ολιγαρχία, την νομιμότητα με την ιδιοτέλεια και το δημόσιο συμφέρον με την ευημερία λίγων «καλών οικογενειών» και των «καλών πελατών» τους.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Είμαι ο 10.46 και επειδή φοβάμαι ότι πάλι θα παρεξηγηθώ,
    σας λέω ότι ζητώ το αυτονόητο σε περιόδους κρίσης.

    Να ξαναανακαλύψουμε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    Να απαιτήσουμε την ουσιαστική διάκριση εξουσιών.
    Να αξιώσουμε επιτέλους την ουσιαστική διάκριση της δημόσιας και από την ιδιωτική σφαίρα – του κράτους από την αγορά και της κοινωνίας από τις ομαδοποιήσεις καταναλωτών.

    Πολεμήστε τη λογική του ρουσφετιού.
    Δίνει παρηγοριά στον άρρωστο και ζωή στο σύστημα που τον σκοτώνει καθημερινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Υπαρχουν φορές που τα post με αφήνουν αδιάφορο, άλλες που αφυπνίζουν οτι πιο snob έχω μέσα μου και κάτι λίγες που αισθάνομαι οτι κάποιος διατύπωσε με έναν εναλλακτικό τρόπο τις σκέψεις μου.
    Αγιε και λίγοι ακόμα, δεν έχω να προσθέσω τίποτα...

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Πως πλούτησε ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής , εργολάβος Δημοσίων έργων ??? (μπαμπάς του σημερινού πρωθυπουργού μας ) .
    Είχε τον αδελφό του Κωνσταντίνο Υπουργό Δημοσίων έργων στην κυβέρνηση Α.Παπάγου .
    Τα ανωτέρω σαν μερικά ιστορικά διδάγματα απο εμας τους γέρους προς την Ρουσοπουλική νεολάια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Είμαι 37 ετών, στην καρδιά της ελληνικής πολιτικής. Δεν ξέρω αν ο Walter σου είπε για το υπόβαθρό μου. Είμαι μισός Αμερικανός και μισός Έλληνας. Γεννημένος στο San Fransisco, είμαι μετανάστης στην Ελλάδα. Ο παππούς μου και ο πατέρας μου είναι ίσως οι πιο διάσημοι και κακόφημοι πολιτικοί στην Ελλάδα από το 1900. Αυτήν την στιγμή, ο πατέρας μου είναι επικεφαλής αυτής της καταραμένης χώρας σαν πρωθυπουργός για ακόμη μία φορά. Ο αδελφός μου είναι βουλευτής με το πνεύμα της δεκαετίας του 1960. Η μητέρα μου προήδρευε και προεδρεύει σε διάφορες γυναικείες οργανώσεις. Ο γαμπρός μου 100% είναι πολιτικός για τα πανηγύρια. Περιστασιακά, και εγώ ο ίδιος στήνω μία παράσταση ως υιός του. Είμαι ένας μεταμφιεσμένος Έλληνας με αμερικανική καρδιά.

    Νίκος Παπανδρέου.

    ==
    Δεν εχω να προσαψω τιποτα εναντιον του κ.Νικος Παπανδρεου.
    Απεικονιζει σωστα μια πραγματικοτητα..

    Φιλε Νικος ,και γω τα ιδια νοιωθω ,αγαπητε.
    Και γω ΕλληνοΑυστραλος ειμαι φιλτατε ,και σας καταλαβαινω απολυτα.

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από το 1981 και μετά η Δεξιά προπαγάνδα έχει ανακαλύψει και διοχετεύσει στην ΄΄πολιτική πιάτσα’’ διάφορα παραμύθια για να πλήξει την Δημοκρατική παράταξη.
    Ένα από αυτά είναι και η περίφημη κουβέντα (που ποτέ δεν είπε) του Ανδρέα που επέτρεπε κλοπή 50 εκατομ. Δρχ αλλά απαγόρευε κλοπή 500 εκατομ. Δρχ.
    Απαντώντας σε αυτές τις συκοφαντίες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις ΄΄κονόμες΄΄ της οικογένειας των Καραμανλήδων .
    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένεος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργωνη στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δε μας είπες όμως ρε "Pasok pisinous" τα πλούτη του ο Λαλιώτης από που τα έβγαλε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έφαγε αυτός και οι κολλητοί του απ' το Κτηματολόγιο ή όχι;
    Έφαγε αυτός και οι κολλητοί του απ' τα Δημόσια Έργα;
    Κάθε φορά που ακούω το όνομα "Λαλιώτης" το έχω συνδέσει με έναν αδίστακτο προπαγανδιστή που με τη συνεργασία του Κουρή δημοσίευε παραποιημένες φωτογραφίες στην Καφριανή για να ρίξει το Μητσοτάκη.
    Πες μου ένα καλό που έκανε ο Λαλιώτης τόσα χρόνια με το ΠΑΣΟΚ για την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 1.11
    Taxeis dei ?
    Pes mas poy einai na pame na ta doymai kai emeis...!!!!

    Paliopseyth kai apateona!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΘΑ ΠΑΕΙ


    Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΑΔΑ

    ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΦΕΤΟΣ;;;

    ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΑ ΜΠΛΟΥ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Παλιοψεύτης και απατεώνας είναι ο Λαλιώτης και μάλιστα με τη βούλα δικαστηρίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΛΑΛΙΩΤΗ ΠΑΙΧΤΑΡΑ
    ΒΑΛΕ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ,
    ΤΟΝ ΓΑΠ,ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΖΟΚΙΝΓΚ,
    ΣΤΑ "ΔΗΜΟΣΙΑ ΕΡΓΑ" ΣΟΥ.
    ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ
    ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΟΦΗΜΙΑ ΣΟΥ..
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ..
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ.

    ΑΓΑΘΙΑΡΗ ΓΑΠ,ΟΛΟΙ ΣΕ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ.
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ
    ΚΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΛΑΛΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ
    ΣΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ ΤΟΥ ΡΙΟ,ΤΟ ΠΑΙΝΤΙ.

    ΛΑΛΙΩΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιατι μονο στην ελλαδα εχουμε
    κουκουλορορους στα πανεπιστημια?
    Γιατι μονο στην ελλαδα υπαρχει
    διαπλεκομενη μαφια αρπαχτικων,
    που αυτοαποκαλουνται "προοδευτικοι"
    "πανεπιστημιακοι" και χρειαζονται,
    τραμπουκους-εκβιαστες.
    τους οποιους βεβαιως,πιθανον
    να τους παραμυθιαζουν ιδεολογικα.

    Γιατι μονο στην ελλαδα απο ολες τις
    χωρες τις ευρωπης εχουμε "νεα τρομοκρατια"..?

    Γιατι μονο στην ελλαδα μια
    διαπλεκομενη κρατικοδιαιτη,
    επιχειρηματικη μαφια,χρειαζεται
    τραμπουκους-δολοφονους για
    να εκβιαζει τους κρατικους λειτουργους.

    Οι "προοδευτικη" καμορα-μαφια δεν
    χρησιμοποιει ,οπως η κανονικη
    μαφια ποινικους μπραβους,
    αλλα παραμυθιαζει..η ισως σημερα
    πληρωνει, "ιδεολογους"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. οι κουκουλοφοροι των πανεπιστημιων,
    θα εξαφανιστουν μονο εαν σταματηση,
    η λεηλασια του δημοσιου χρηματος.
    να σαπισουν στην φυλακη ,οι κλεφτες
    "αριστεροι" καθηγητες,και οχι
    παρασυρμενοι νεαροι φοιτητες.
    για οσο διαστημα επιτρεπεται η
    λεηλασια,των κονδυλιων, θα υπαρχουν και κουκουλοφοροι.."τραμπουκοι" των
    κλεφτρονιων.
    αυτο ηταν το μαθημα απο το παντειο.

    Γιατι οι "αριστεροι" καθητητες
    στα πανεπιστημια,προστατευουν,
    τους κουκουλοφορους?

    Μονο με την καλυψη και την προστασια.. της "τρομοκρατιας"
    θα μπορουν να συνεχιζουν ανενοχλητοι,σε ολα τα πανεπιστημια,
    την λεηλασια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις"

    Επισκεψη στο σπιτι του κεδικογλου
    κουκουλορορων,αφοπλισμος φρουρου.

    Ο κεδικογλου βρισκεται στο στοχαστρο
    πασοκ και νταβατζηδων,γιατι
    ασκησε αναιρεση στην δικη της
    ΔΕΚΑ.

    αρα..πασοκ,μμε-νταβατζηδες-
    "επαναστατικος αγωνας" μαιμου.
    συμμαχια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΓΑΠ
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΔΕΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ
    ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕΙΣ,
    ΕΣΥ.
    ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΟΥ ΣΕ ΑΝΑΓΚΑΣΑΝ
    ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΙΣ ΤΟ "ΕΡΓΟ" ΣΗΜΙΤΗ,
    ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ
    ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΦΤΡΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΗΜΙΤΗ.
    ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΙ
    ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ.
    ΕΙΣΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΟΧΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ.

    ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ.
    ΑΦΟΥ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΥΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΗΝ
    "ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ
    100000000 ΧΡΟΝΙΑ"
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ
    ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΑΠ, ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΑΥΤΕΣ
    ΤΙΣ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΓΙΑΤΙ Ο "ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΕΤΑΡΥΘΜΙΣΤΗΣ"
    ΣΗΜΙTΗΣ ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ..ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16?

    ΕΝΤΑΓΜΕΝΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΤΟ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ
    ΣΧΕΔΙΟ..
    ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΤΟΥ ΦΟΡΤΩΝΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΜΑΡΤΙΕΣ
    ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΡΩΜΕ.
    ΧΑΧΑΧΑ

    ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΑΝΑΝ,
    Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΕ ΑΝΟΙΧΤΑ,
    ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΗΜΙΤΗ ,ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ
    ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΡΥΦΤΗΚΕ?

    ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΦΘΑΡΕΙ.
    ΓΙΑΤΙ?

    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ
    ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ?

    ΓΙΑΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΑΛΙ
    ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ .

    ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,
    ΚΡΥΦΤΗΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΨΕΙ ΤΟΝ ΓΑΠ,
    ΣΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΣΤΟ ΑΡΘΡΟ 16 ΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΠΑΠΑΡΗΓΑ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ?
    ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ
    ΤΟΥ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ ΤΟΥ ΓΑΠ.
    ΕΝΩ ΤΟΝ ΣΗΜΙΤΗ ΤΟΝ ΕΜΦΑΝΙΖΑΝ
    ΠΕΡΙΖΗΤΗΤΟ ΣΟΦΟ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΩΚΟΥΝ...ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΝΑ ΜΑΣ
    ΤΟΝ ΑΡΠΑΞΟΥΝ.

    H ΓΝΩΣΤΗ ΜΕΘΟΔΟ ΠΡΟΩΘΗΣΗΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗΣ ΦΟΥΣΚΑΣ..

    "ΘΕΛΟΥΝ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ"
    "ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ
    ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΣΗΜΙΤΗ,ΟΙ ΞΕΝΟΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΤΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΕΡΝΟΥΝ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΧΩΡΑΦΙ
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΜΑΙ ΟΤΙ ΘΕΛΩ ΛΕΩ
    ΜΠΑΜΠΗΣ [ΕΛΛΗΝΙΚΑ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Laliotti, η χωρα σου σε εχει αναγκη. Γιατι δεν δινεις σημασια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τι να κάνει και το γιωργάκη?

    μήπως είναι δικό του το μαγαζί?

    ούτε την ψιλή κυριότητα ούτε την επικαρπία έχει.


    αυτά ανήκουν στο σημίτη και τους μμε-νταβατζήδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ.
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ
    ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΣΤΗΝ
    ΔΕΚΑ.
    ΘΑ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ ΔΕΝ
    ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. σε λιγο θα τον βαλουνε τον γαπ, να ουρλιαζει,οτι "το παρακρατος της
    δεξιας" διωκει τους αγωνιστες της
    επαναστατικης οργανωσης ΔΕΚΑ.
    Τους εθνικους ηρωες του επους,
    στην σοφοκλεους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΣΕΙΣ ΠΕΣΤΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΑΦΡΑΓΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΝΩΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΗΣ ΒΑΣΟΥΛΑΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ) ΕΦΤΑΣΕ ΝΑ ΣΠΟΥΔΑΖΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΙΣΙ (ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΗΤΑΝ ΜΑΘΗΤΗΣ ΤΟΥ 8 ΚΑΙ ΟΛΟ ΕΛΕΙΠΕ ΜΕ ΚΟΠΑΝΕΣ Η ΑΟΠΒΟΛΕΣ)... ΜΕΤΑ ΕΓΙΝΕ ΠΟΛΥ...ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΜΕ ΤΟ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ ΒΡΕΘΗΚΕ ΜΕΓΑΛΟΕΚΔΟΤΗΣ.
    ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ;;;;
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ;;;
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΘΑ ΨΑΞΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΟΣΑ ΛΕΦΤΑ Ο ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Μου αρέθουν οι θεωρίες θυνωμοθίας!!! όταν τις ακούω βελτιώνομαι.

    καφενείον η ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το εξυπνο χρημα ξεφορτωνει τραπεζες
    στην σοφοκλεους.
    Ποτε τα ασφαλιστικα ταμεια θα
    κλειδωσουν τα κερδη τους?
    Αυτα γιατι δεν πουλανε?
    Γιατι δεν πουλανε τις μετοχες
    των ιδιωτικων τραπεζων?
    Γιατι δεν πουλανε εστω,τα ταμεια
    που εχουν υπερβει το 23% απο τον νομο?
    Δεν το επιτρεπουν οι νταβατζηδες?
    Μηπως μια απο τους αιτιες..του
    σκανδαλου ηταν να πουλησουν τα
    κρατικα ομολογα ,για να εχουν
    ρευστοτητα να φορτωθουν μετοχες.
    Αφου δεν τσιμπανε οι μικροεπενδυτες,να τις φορτωσουμε
    στους ασφαλισμενους...
    Γιατι δεν πραγματοποιητε η υποσχεση του τσιτουριδη,να δημοσιευονται,στο ιντερνετ,οι
    αγοραπωλησιες των ταμειων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Αγαπητοί κύριοι.

    Να γιατί πρέπει όλοι μας να ψηφίσουμε το ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Α.Παπανδρεου για πρωθυπουργό.

    Το να γράψω εγώ για την ηγετική , πρωτοπόρα και διεθνώς αναγνωρισμένη προσωπικότητα του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου , δεν είμαι ο κατάλληλος , ούτε μέσα στη μικρότητα μου έχω τα κατάλληλα επιστημονικά εφόδια για να το κάνω αυτό με αναλυτικό και επιστημονικό τρόπο . Οφείλω όμως από ορισμένα αντικειμενικά ,λαϊκά και εύκολα αναγνωρίσιμα προσόντα για τον Γιώργο Παπανδρέου να πω δυο λόγια που ο κάθε απλός και έντιμος Έλληνας μπορεί να διαπιστώσει χωρίς επαναλαμβάνω να έχει ειδικές γνώσεις.
    Στη σύγκριση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς ο ΓΑΠ είναι μακρά μπροστά. Αυτό όσο και να αμφισβητείτε από ορισμένους κύκλους στην προσπάθεια αποδόμησης του για καθαρά αντιπολιτευτική των τακτικής , έρχεται η Διεθνής κοινότητα και ο διεθνής παράγων να μας υπενθύμιση την μεγάλη αναγνωσιμότητα και την αποδοχή που έχει παντού.
    Αφήνοντας τον εξωτερικό χώρο στον όποιο ο ΓΑΠ παίζει σε γήπεδο χωρίς ουσιαστικά αντίπαλο, στο εσωτερικό μέτωπο ο ΓΑΠ έχει και τα κότσια και τη δυναμική και τις γνώσεις για να φέρει την πραγματική ανανέωση. Έχει δώσει εξετάσεις σε αυτό και το παραδέχονται όλοι όσοι τον έζησαν σε υπεύθυνες κυβερνητικές θέσεις. Πάλι στη σύγκριση του με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, αντικειμενικά τα προσόντα του είναι σαφώς ανωτέρα. Να μιλήσουμε για εργατικότητα, να μιλήσουμε για ειδικό πολιτικό βάρος, να μιλήσουμε για εμπειρία και δυνατότητες. Παντού ο Γιώργος Παπανδρέου υπερτερεί και αυτό όλο και περισσότεροι έλληνες κάθε μέρα το αναγνωρίζουν και περιμένουν τις εκλογές για να του αναθέσουν τις ευθύνες της διακυβέρνησης της χωράς για ένα καλύτερο μέλλον για τους εαυτούς των και τα παιδιά των με προοπτική και όραμα για τους πολλούς και συγχρόνως να τερματισθεί ο βιός της χειρότερης κυβέρνησης που είχαμε ποτέ όπως αντίστοιχα το παραδέχονται πια όλο και περισσότεροι Έλληνες.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. λαμογιο λαλιωτη με διαρηξεις
    στα γραφεια της ΓΣΕΕ,θα κανεις
    παιγνιδι.
    αδιορθωτε βλακα.
    αυτα σημερα δεν περνανε μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ρε παιδια μην κατηγορειτε τον
    λαλιωτη,εγω την εστησα την
    προβοκατσια.

    καχριμακης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. καχριμακη εισαι το προτυπο μου..
    εσενα μιμουμαι..

    γιωργος παπανδρεου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τα "κτήρια" μπορεί να γέρνουν.
    Τα "κτίρια" απλώς δεν υπάρχουν.
    Τα "οικτήρια" δεν γνωρίζω...
    Τα "κτίσματα" μπορεί να γέρνουν.
    Τέλος... τα κλύσματα(!) είναι πλέον απαραίτητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Είναι απίστευτο πόσο χαμηλά βρίσκονται στις σελίδες αυτές εδώ όλοι όσοι υποστηρίζουν την κυβερνώσα παράταξη!
    Πόσο πληγώνει τον έλληνα το φαινόμενο να μην υπάρχει "λογος" σ' αυτούς που ανέδειξαν μια παράταξη σε κυβερνητική θέση!
    Πώς αντέχεται η ιδέα πως οι κυβερνήτες μιας τόσο λαμπρής πράγματι χώρας, ενός ιστορικού λαού στιρίζονται σε ανθρωποειδή επιπέδου μαϊμούς;
    Πώς μπορεί ο λαός αυτής της χώρας να έχει σε πλειοψηφία ανθρώπους που ο εγκλέφαλός τους βρίσκεται κάτω από τη μέση τους!
    Είναι φοβερό!
    Μα την αλήθεια, ψάχνω καθημερινά να βρω ένα λόγο πολιτικό, ένα λόγο με συνέπεια , με περιεχόμενο νου, αλλά κάθε μέρα απογοητεύομαι! Πως μπορεί να είναι τόσοι πολλοί οι συμπολίτες σου που αδυνατούν να αντιληφθούν τι τους παίζεται;

    Καλά, αγαπητοί μου, πού έχετε ζήσει; Ή έχετε τόση ανάγκη από χρήματα, που πουλάτε την ψυχή σας;
    ΄Η εξαθλίωσή σας είναι ηθική ή οικονομική; Θα προτιμούσα το δεύτερο, γιατί αυτό διορθώνεται! Αλλίμονο όμως για τη χώρα να είναι το πρώτο, γιτί τότε το παιχνίδι είναι χαμένο!
    Για ηλιθιότητα δε συζητώ. Δεν είναι δυστυχώς, γιατί κι αυτό θα το προτιμούσα!
    Και καλά, δεν είδατε ποιος έκανε τα έργα. Δεν ακούσατε; Γιατί δε ρωτάγατε;
    Βλάκες δεν είσαστε.

    Μη δεχόσαστε να σας δουλεύουν οι "καταλληλότεροι"!!!

    YAMAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. LALIOTIS COME BACK

    Πατριωτες βγειτε στο δρομο και γλε-
    ντηστε , γυρισε ο Κωστας για να μας
    επιστρεψει ολα τα κλεμενα λεφτα του
    πιο μεγαλου απο τα μεγαλα εργα , του ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟΥ. Τωρα μπορει να βγουν τιποτα κρετινοι και να μας πουνε πηγε κανενας φυλακη ?? και να
    γελανε οτι αυτοι ειναι γατες και λαμογια πρωτα που ξερουν και να κλεβουν και να τη βγαζουν καθαρη.
    Δεν καταλαβαινουν οτι για αυτο το
    λογο ο Μπουλης θα τους παει για δευτερο συνεχομενο ανετο Παρτυ.
    Πασοκοι με τα εργα σας οι ψυχες των δολοφονημενων στα Τεμπη και στο
    Πεταλο πετανε ως νυχτεριδες στις
    κρεβατοκαμρες σας.
    Παντως πρεπει να ομολογησω οτι εχε-
    τε κανει προοδο. Απο τοτε που σχιζατε τις ζαρτιερες σας και σκουζατε οτι η Συγγρου ειναι εργο βιτρινας, απο τοτε που λυσαγατε
    να μην διαθεσουν οι Σπαταναιοι τα
    χωραφια τους, με ευλογο αντιτιμο,
    για να γινει το αεροδρομιο, μεχρι
    τοτε που καταλαβατε οτι η Ελλαδα
    δεν γινεται με τιποτα Αλβανια, δεν περασε πολυς καιρος μονο 20
    χρονια.
    Σιγα-Σιγα, και την ΕΟΚ/ΕΕ καταλαβα-
    τε, και οτι το Χρηματιστηριο δεν ειναι για να κονομανε οι ημετεροι αλλα λειτουργει με κανονες μεσα στη
    ελευθερη αγορα, και οτι δεν πρεπει
    με τιποτα ως αλλοι εφιαλτες να υπογραφουμε συμφωνιες τυπου Μαδριτης/97 και ουτε να λεμε yes
    σε αισχρα σχεδια Αναν, και ουτε
    τα εργα να τα διδουμε με το μαθη-
    τικο τυπο, και ουτε συντροφοι
    να δινουμε τον Προαστιακο , πραγματικα μεγαλο εργο μεσα στην Αττικη οδο με αναθεση.
    Με εκεινη την εκτροπη του Αχελωου
    τι γινεται , γιατι βγαζετε διαχρο-
    νικα καραγκιοζη του κερατα τον ιδρυτη σας?
    Κοιταξτε αλλη μια πλακα που θα σας
    κανει ο Μπουλης , το εχετε παρει πρεφα οτι πριν τις εκλογες θα εγκαινιασει το περιφημο οραμα ζωης της Μελινας , το μουσειο της Ακροπολης??? Σας λεω εχετε μπλεξει ασχημα με τον Μπουλη. Να δω τι θα κανετε οταν θα ελθει το νομοσχεδιο
    για τη ψηφο των μεταναστων, και οταν ο Μπουλης τους θυμισει οτι τις
    εκλογες του 2000 τις πηρατε στον ποντο με τους Σολονιν και τις τεως
    ερυθρες πουτανιτσες της τεως ΕΣΣΔ.
    Με αγαπη.




    CAPTAIN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αγαπητέ Άγιε,

    Περί τα πολιτικά, η διάγνωση πάντα ήταν ευκολότερη από τη θεραπεία.

    Λοιπόν, επειδή το περιβάλλον που διαγνώττεις υφίσταται μόνο επί εδάφους γραφειοκρατίας, πως θα σου φαινόταν η προσωπική ευθύνη ως θεραπευτικό μέτρο;

    Και για να γίνω σαφέστερος, φαντάσου να διοριζόταν Διευθύνων Σύμβουλος σε κάποιο Οργανισμό ένας τεχνοκράτης, με εντολή να υπηρετήσει τον Οργανισμό και όχι το κόμμα. Και φαντάσου μια πολιτική ηγεσία που θα τον στήριζε...

    Ξέρω, επιστημονική φαντασία. Αλλά πάντα μ' άρεσε!!

    Λυπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ολα τα ξέρεις Κοράκι!!!!
    Για τον Πλουτισμό των σοσιαλιστών δεν άκουσες τίποτε!!!!!
    Αυτός δεν πιάνετε γιατί είναι σοσιαλιστικός άρα πάει στον ΛΑΟ.
    Προφανώς είσαι ένας από αυτούς που πλούτισες για το δικό μου καλό!!!
    Σε ευχαριστώ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  46. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  47. KLAS MY ΜΠΟΥΤΣ ΡΕ BABIS!!!!!

    MAΣ TA EXEIΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  48. αΓΑΠη μου... σε θέλω πολύ... λιώνω για σένα... κάνε με να νοιώσω σκλάβος σου... κάνε με δική σου τώρααααα...

    Ναι πρόεδρε μου... ναι αΓΑΠη μου... ναι κανακάρη μου... ναι απίστευτε σέξυ αφέντη μου...

    Τώραααα... δεν αντέχω άλλο... σε θέλω σαν τρελός... σε ψηφίζω σαν μαλάκας... σε γουστάρω σαν πούστης...

    Ελα αΓΑΠη μου... τελείωσε με...


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  49. PASOK poisonous + BABIS = LOVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Η ΚΑΡΙΟΛΑ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *