GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χωρίς τον ταχυδρόμο...

. Σήμερα, Τετάρτη, ο ταχυδρόμος ... δεν θα σας χτυπήσει το κουδούνι μεταξύ 12 και 1 το μεσημέρι. Κάνει, όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι στα Ε...

.
Σήμερα, Τετάρτη, ο ταχυδρόμος ... δεν θα σας χτυπήσει το κουδούνι μεταξύ 12 και 1 το μεσημέρι. Κάνει, όπως και οι άλλοι εργαζόμενοι στα ΕΛΤΑ, στάση εργασίας εναντίον "της απελευθέρωσης της ταχυδρομικής αγοράς". Διαβάστε, αν θέλετε, λεπτομέρειες εδώ.

5 σχόλια

  1. Βλέπω πως κάποτε έβαζε το ΠΑΣΟΚ δικούς του ταχυδρόμους και τώρα βάζει η ΝΔ. Όλες αυτές οι δήθεν ΔΕΚΟ που έγιναν δήθεν ανεξάρτητες, ακόμη από τους πολιτικούς διευθύνονται και προσλαμβάνονται οι υπάλληλοι. Έβλεπα πρόσφατα άνθρωπο της ΝΔ να τοποθετείται με προσωρινή πρόσληψη και μετά με μόρια να τοποθετείται στην θέση σαν μόνιμος με ΑΣΕΠ, όπως έκανε το ΠΑΣΟΚ. Με άλλα λόγια τα ίδια καθάρματα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, όταν έκαναν παρόμοιες προσλήψεις. Αυτά δεν τα καταγγέλουν οι ταχυδρόμοι, αλλά θέλουν να κλείσουν τα ιδιωτικά ταχυδρομεία. Εδώ γίνεται η ερώτηση : Για να μπορούν οι πολιτικοί να έχουν μεγαλύτερη πελατεία, στις προσλήψεις, όπως στην Ολυμπιακή, στον ΟΣΕ στην ΔΕΗ και στο ταχυδρομείο; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον ανταγωνισμό τον φοβούνται πάντα οι ίδιοι ανασφαλέις δημόσιοι υπάλληλοι, και τα κλειτσά κλαμπς κάποιοων προνομοιούχων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  3. ....λες και τις άλλες μέρες το κτυπά. Οποτε θέλει έρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν λειτουργούσαν στοιχειωδώς τα ταχυδρομεία, καμιά "απελευθέρωση αγοράς" δεν θα είχαν να φοβηθούν. Εδώ και το πιο απλό γράμμα στέλνεται πλέον με Courier, τα ΕΛ.ΤΑ. αξιοποιούνται μόνο για ευχετήριες κάρτες και λογαριασμούς ΟΤΕ/ΔΕΗ/ΕΥΔΑΠ, αλληλογραφία Τραπεζών, εφορίας κτλ., αλλά κι αυτά φτάνουν συνήθως καθυστερημένα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση