GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΔΕΗ κρύβει την αλήθεια!

, Της Δ. Μανιφάβα Με καθυστέρηση δεκατεσσάρων ημερών και προσπαθώντας να υποβαθμίσει το όλο ζήτημα αντέδρασε η ΔΕΗ στην απόφαση της Ευρωπα...

,
Της Δ. Μανιφάβα

Με καθυστέρηση δεκατεσσάρων ημερών και προσπαθώντας να υποβαθμίσει το όλο ζήτημα αντέδρασε η ΔΕΗ στην απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Κοινωνικών Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης, σύμφωνα με την οποία η επιχείρηση παραβίασε σειρά άρθρων του Ευρωπαϊκού Κοινωνικού Χάρτη, ύστερα από σχετική προσφυγή του Ιδρύματος Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ).
Οι παραβιάσεις αφορούν το δικαίωμα περί προστασίας της υγείας, καθώς και το δικαίωμα για ασφαλείς και υγιεινές συνθήκες εργασίας. Η καταγγελία αφορούσε τις επιπτώσεις από τη λειτουργία των λιγνιτωρυχείων στην Πτολεμαϊδα και τη Μεγαλόπολη. Η προσπάθεια υποβάθμισης και απαξίωσης φαίνεται από τα ακόλουθα σημεία της ανακοίνωσης της ΔΕΗ:
-Η ΔΕΗ κάνει λόγο περί "δήθεν καταδικαστικής απόφασης" και αναφερόμενη στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή Κοινωνικών Δικαιωμάτων υποστηρίζει ότι "η αρμοδιότητά της περιορίζεται στη διαπίστωση ύπαρξης ή μη παράβασης διατάξεων του Κοινωνικού Χάρτη. Αν και η απόφαση δεν είναι δεσμευτική και δεν μπορεί να επιβάλει κυρώσεις, είναι εξαιρετικά σημαντική για δύο βασικούς λόγους: πρώτον σε συμβολικό επίπεδο και δεύτερον διότι ανοίγει τον δρόμο για προσφυγές κατοίκων, φορέων ή άλλων οργάνων στην εθνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη.
Ήδη η Γενική Διεύθυνση Περιβάλλοντος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής έχει ζητήσει τον σχετικό φάκελο και δεν αποκλείεται πολύ σύντομα να υπάρξει σχετική παραπομπή της Ελλάδας στο Δικαστήριο των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων.
-Στην ανακοίνωσή της η ΔΕΗ αναφέρει ότι έγινε καταγγελία από ελληνική μη κυβερνητική οργάνωση. Αποφεύγει, επιχειρώντας να υποβαθμίσει τη σημασία του θέματος, να αναφέρει το όνομα της ΜΚΟ, δηλαδή το Ίδρυμα Μαραγκοπούλου για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (ΙΜΔΑ), το οποίο κάθε άλλο παρά τυχαίο είναι.
-Η ΔΕΗ υποστηρίζει ότι η αρχική αναφορά/έκθεση παρουσιάστηκε ως δήθεν καταδικαστική απόφαση. Το κείμενο που παρουσιάστηκε από το ΙΜΔΑ στις 7 Ιουνίου 2007 αποτελεί έκθεση, αλλά και παράλληλα απόφαση της Επιτροπής ότι υπάρχουν συγκεκριμένες παραβιάσεις του Κοινωνικού Χάρτη, ύστερα, μάλιστα, από ψηφοφορία των μελών της.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στις 6.2.2007, αλλά δημοσιοποιήθηκε από την ίδια την Επιτροπή και το ΙΜΔΑ στις 7.6.2007 για λόγους τήρησης του πρωτοκόλλου που ισχύει. Μάλιστα, υπάρχει σχετικό δελτίο Τύπου στις 7.6.2007 στην ιστοσελίδα του Συμβουλίου της Ευρώπης. Η ΔΕΗ, τέλος, καταλήγει με τις γνωστές διαβεβαιώσεις ότι δηλαδή συμμορφώνεται πλήρως με την εθνική κι ευρωπαϊκή νομοθεσία, ότι καταβάλλει συνεχείς και συντονισμένες προσπάθειες για την προστασία των δικαιωμάτων των εργαζομένων στα λιγιτωρυχεία και στους σταθμούς παραγωγής, καθώς και ότι αξιοποιεί τον λιγνίτη ορθολογικά και με περιβαλλοντικά φιλικό τρόπο.
Ας υπενθυμίσουμε μόνο δύο πράγματα: α)μόλις την Τρίτη έχασε τη ζωή του στα ορυχεία της Κοζάνης ένας εργαζόμενος της ΔΕΗ και οι συνάδελφοί του καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα και β) η νομαρχία Κοζάνης επιβάλλει σε τακτά χρονικά διαστήματα πρόστιμα στη ΔΕΗ, διότι η τελευταία παραβιάζει συνεχώς τα όρια για την τέφρα από την εξόρυξη του λιγνίτη.

32 σχόλια

  1. Αγνωστε ανωνυμε,

    σε ευχαριστω για τις υποδείξεις για την ονοματοδοσία του σκυλου μου.Ολες ειναι σπουδαιες.Ενας φιλος μου εστειλε ενα εμαιλ και μου ειπε εντος οικίας να τον προσφωνώ Γιωργαρχιδαμο και εκτος οικιας(αντιλαμβανεσθε πως να τον φωναζ εστι στο παρκο...)να τον λέω Δαμη ή οταν ειμαι μονος αρχιδαμη,οπως το ονομα Φυρομ.Αλλο ονομα εμεις, αλλο οι γυφτοσκόπιανοι,αλλο στο Νατο αλλο στην Εοκ.Εσεις συμφωνειτε με την αποψη μου αυτή>??


    Παντα Υμετερος

    κ.Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ KAI NA ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΕΥΦΥΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

    Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΧΑΣΤΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΙΚΕΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΘΕΩΡΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΡΑΤΙΣΤΕΣ - ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΩ ΔΕΞΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κ.Σμιθ

    8:30 μμ

    ==
    ΖΩΟΦΙΛΟΣ ΤΟ ΠΑΔΙ?
    ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΣΟΔΟΜΙΣΤΗΣ.
    ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΤΗΝΟΒΑΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΩ ΒΕΒΑΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΩΣΕΙΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΚΥΛΟ ΣΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΓΑΜΙΣΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τη λεηλασια που εχω μιλησει κατεπαναληψη...

    Σήμερα, η κυβέρνηση της Ν.Δ. αύξησε τον μισθό του κομματικού διοικητή του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη, από 15.000 ευρώ καθαρά το μήνα, σε 25.000 ευρώ καθαρά το μήνα (αύξηση 70%). Επίσης, του ενέκρινε μπόνους ύψους 100.000 ευρώ.

    Οι αποδοχές αυτές αποτελούν πρόκληση για τον μέσο εργαζόμενο Έλληνα. Προφανώς, πρόκειται για την ανταμοιβή που του οφείλει η κυβέρνηση για τις κομματικές υπηρεσίες που του ανέθεσε και αυτός εκτελεί.

    Αντί η κυβέρνηση να τον απολύσει, όπως ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, για την απαξίωση του ΟΤΕ, με προσωπική του ευθύνη, τον επιβραβεύει με τρόπο προκλητικό. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επαναλαμβάνει τον εαυτό της.

    Αυτη ειναι η αθλιοτητα που μας κυβερνα. Αυτοι καλα κανουν,καλα περνουν ,καλα τρωνε,καλα πινουν... .Ζητω τα κοροιδα που τους ψηφισαν...
    babis

    7:27 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  6. KLAS MY ΜΠΟΥΤΣ ΡΕ BABIS!!!!!

    MAΣ TA EXEIΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  7. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΙ 25 ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑ
    Μηχανισμός με ΔΑΚίτες και Βορειοελλαδίτες

    Με... γαλάζια βιογραφικά έχουν επιλεγεί οι περισσότεροι πρόεδροι των ασφαλιστικών ταμείων, από τα χέρια των οποίων περνάνε 29 δισεκατομμύρια ευρώ. Κομματικά στελέχη, συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ, συνταξιούχοι αλλά και «συντοπίτες» του υπουργού Απασχόλησης έχουν αναλάβει να διαχειριστούν τα χρήματα των ασφαλισμένων!

    Η ανάληψη της εξουσίας από τη Νέα Δημοκρατία συνοδεύτηκε από το σάρωμα των παλαιών διοικητών και την αντικατάστασή τους από νέα πρόσωπα που στις περισσότερες περιπτώσεις είχαν κομματική «ταυτότητα».

    Το... σίριαλ με τους διοικητές είχε και συνέχεια, καθώς μέσα στον τελευταίο χρόνο ο Σάββας Τσιτουρίδης φρόντισε να αντικαταστήσει περίπου είκοσι πέντε διοικητές που είχε τοποθετήσει ο προκάτοχός του.

    Μία από αυτές τις επιλογές ήταν και ο Α. Σημαιοφορίδης, με τα γνωστά αποτελέσματα για την τύχη των αποθεματικών του ΤΑΕΔΥ.

    Μετά την ανάληψη του υπουργείου από τον Σάββα Τσιτουρίδη αισθητή είναι η παρουσία των Βορειοελλαδιτών στα ασφαλιστικά ταμεία.

    Σημειώνεται πως ο υπουργός εκλέγεται στο Κιλκίς, ενώ για κάποιο διάστημα κυκλοφορούσαν έντονα σενάρια πως ετοιμάζεται να «μετακομίσει» στη Θεσσαλονίκη.

    Στους Βορειοελλαδίτες προέδρους περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων οι Ελ. Ιορδανόπουλος (Ταμείο Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων, Χρ. Νεγκάκης (ΕΤΑΤ), Ευ. Καράογλου (Ταμείο Ασφάλισης Προσωπικού ΟΤΕ), Κ. Χρηστίδης (ΤΕΑΠΟΚΑ), Χ. Νεγκάκης (ΕΤΑΤ) και Αθηνά Αηδόνα - Αθανασιάδου (ταμείο νομικών).

    Δυναμικό «παρών» στα ταμεία δίνουν και οι γαλάζιοι συνδικαλιστές, που απ’ ό,τι φαίνεται έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη του υπουργού Απασχόλησης. Μεταξύ αυτών που έχει διορίσει είναι ο Π. Δεμέστιχας στο ταμείο φαρμακευτικών εργασιών και ο Κ. Μπούρχας στο ΤΑΥΣΟ, ενώ συνδικαλιστής είναι και ο Λ. Ιορδανόπουλος (που όπως αναφέρθηκε είναι στο ΤΑΞΥ). Ισχυρή συνδικαλιστική παρουσία στον κλάδο των μηχανολόγων είχε στο παρελθόν και ο πρόεδρος του ΤΣΜΕΔΕ Στ. Διαμαντίδης.

    Στις επιλογές του Σ. Τσιτουρίδη είναι μεταξύ άλλων και οι πρόεδροι του ΤΣΑΥ Σ. Κωστάκης, του ΤΕΑΥΕΚ Β. Παπακωνσταντίνου και του ΤΕΑΥΕΤ Σ. Βερυκοκίδης.

    ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΚΟΚΚΑΛΙΑΡΗ-ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τη λεηλασια που εχω μιλησει κατεπαναληψη...

    Σήμερα, η κυβέρνηση της Ν.Δ. αύξησε τον μισθό του κομματικού διοικητή του ΟΤΕ, Π. Βουρλούμη, από 15.000 ευρώ καθαρά το μήνα, σε 25.000 ευρώ καθαρά το μήνα (αύξηση 70%). Επίσης, του ενέκρινε μπόνους ύψους 100.000 ευρώ.

    Οι αποδοχές αυτές αποτελούν πρόκληση για τον μέσο εργαζόμενο Έλληνα. Προφανώς, πρόκειται για την ανταμοιβή που του οφείλει η κυβέρνηση για τις κομματικές υπηρεσίες που του ανέθεσε και αυτός εκτελεί.

    Αντί η κυβέρνηση να τον απολύσει, όπως ζήτησε το ΠΑΣΟΚ, για την απαξίωση του ΟΤΕ, με προσωπική του ευθύνη, τον επιβραβεύει με τρόπο προκλητικό. Η κυβέρνηση της Ν.Δ. επαναλαμβάνει τον εαυτό της.

    Αυτη ειναι η αθλιοτητα που μας κυβερνα. Αυτοι καλα κανουν,καλα περνουν ,καλα τρωνε,καλα πινουν... .Ζητω τα κοροιδα που τους ψηφισαν...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι οι εκλογές «κλεισμένες» για το Φθινόπωρο;
    Για την ώρα αυτό θεωρείται το πιθανότερο. Ας μας επιτραπεί, ωστόσο, να αμφιβάλλουμε. Βλέπετε, υπάρχουν και σοβαρά επιχειρήματα για την πλήρη εξάντληση της τετραετίας. Δηλαδή για την πραγματοποίηση των εκλογών τον Μάρτιο του 2008:
    * Πρώτον, σημαντικές οικονομικές δεσμεύσεις της ΝΔ θα πραγματοποιηθούν από 1ης Ιανουαρίου. Όπως η κατώτερη σύνταξη των 550 ευρώ ή η ελάχιστη αγροτική σύνταξη στα 330 ευρώ (από 170 το 2004), όπως ακριβώς είχε δεσμευτεί προεκλογικά η ΝΔ. Γιατί η κυβέρνηση να πάει σε εκλογές πριν νιώσει στην τσέπη του ένα τεράστιος αριθμός ψηφοφόρων – την διαφορά και την εκπλήρωση των υπεσχεμένων;
    * Δεύτερον, αν η διεθνής οικονομία πάει όπως προβλέπουν οι περισσότεροι οργανισμοί (διαψεύδοντας τις ανησυχίες Γκρίνσπαν), τότε τα διεθνή χρηματιστήρια θα συνεχίσουν να ανεβαίνουν (με ενδιάμεσες διορθώσεις, ασφαλώς), για ένα με δύο χρόνια τουλάχιστον. Αυτό σημαίνει ότι το ελληνικό χρηματιστήριο θα ανέβει σημαντικά ακόμα. Πολύ περισσότερο, που η άνοδος παρασύρει πλέον και τη μεσαία και μικρή κεφαλαιοποίηση – που δεν έχει ανέβει ακόμα πολύ – κι όπου υπάρχουν οι περισσότεροι «εγκλωβισμένοι» από την περίοδο του 1999–2000. Αυτό σημαίνει ότι τον επόμενο Μάρτιο το ελληνικό χρηματιστήριο μπορεί να βρίσκεται κοντά στα ιστορικά υψηλά του.
    * Τρίτον, το ΠΑΣΟΚ δεν αντέχει άλλους εννιά μήνες με στείρα καταστροφική αντιπολίτευση. Η υπόθεση των ομολόγων έχει ήδη γυρίσει «μπούμερανγκ» εναντίον του ΠΑΣΟΚ, όπως δείχνουν οι περισσότερες τελευταίες σφυγμομετρήσεις. Αυτό ευσχήμως το επισημαίνουν - άλλοτε δημόσια και άλλοτε χαμηλοφώνως - πολλά κορυφαία στελέχη του. Είναι προφανές ότι το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε την προεκλογική του αντεπίθεση «πολύ νωρίς». Αν οι εκλογές γίνουν το Μάρτιο, το ΠΑΣΟΚ θα έχει κουραστεί και θα έχει κουράσει – χωρίς να έχει «φθείρει» την κυβέρνηση. Ο κ. Καραμανλής άλλωστε τους το υποσχέθηκε ότι θα τους «λαχανιάσει» ως το τέλος…
    * Τέταρτον, η συρρίκνωση των μικρών κομμάτων είναι πιθανότερη αν οι εκλογές γίνουν τον επόμενο Μάρτιο, παρά αν γίνουν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Η «πίεση του δικομματισμού» (πόλωση ανάμεσα στους δύο μεγάλους και επικράτηση της λογική της «χαμένης ψήφου» για τους μικρούς) είναι πιο αποτελεσματική αν παραταθεί η προεκλογική περίοδος, παρά αν συντομευθεί.
    Όσο πιο πολύς χρόνος δοθεί ως τις εκλογές, τόσο πιθανότερο είναι να μείνει έξω κάποιο από τα μικρά κόμματα που φέρονται σήμερα να «μπαίνουν». Γιατί η ΝΔ να επισπεύσει τις εκλογές και να καταστήσει πιθανότερη την πεντακομματική Βουλή που μειώνει την κοινοβουλευτική δύναμη του πρώτου κόμματος;
    Τέλος, οι εκλογές το Μάρτιο δίνουν στον κ. Καραμανλή την ευκαιρία να αιφνιδιάσει πλήρως τους πάντες κάνοντας αυτό που πάντα διακήρυσσε: εκλογές στην ώρα τους. Και ενισχύοντας την προσωπική του αξιοπιστία…
    Συνήθως όταν είσαι αξιόπιστος είσαι και «προβλέψιμος», χάνεις το τακτικό πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Κι όταν αιφνιδιάζεις, χάνεις λίγο από την αξιοπιστία σου. Ο κ. Καραμανλής έχει τη μοναδική ευκαιρία να μεγιστοποιήσει την αξιοπιστία του (κάνοντας τις εκλογές τον επόμενο Μάρτιο) και ταυτόχρονα να «αιφνιδιάσει», αφού πίστεψαν άπαντες - με δική τους ευθύνη - ότι οι εκλογές θα γίνουν νωρίτερα.
    Για σκεφτείτε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις 1":
    Η δολοφονία του βουλευτή Ευρυτανίας της Ν.Δ. Παύλου Μπακογιάννη απο την 17Ν, έγινε στις 26/9/1989, 1 (MIA) ημέρα πρίν καταθέσει στο ειδικό δικαστηριο σχετικά με την εμπλοκή του Ανδρέα Παπανδρέου στο σκάνδαλο Κοσκωτά! Μα τι τυχαία σύμπτωση κι αυτή έ?
    Δέν υπονοώ τίποτα, απλά προβάλω τα ιστορικά δεδομένα της εποχής

    http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth/488763

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε παλαιοδεξιοι του κερατα. Δεν βαρεθήκατε το παιγνίδι της σύνδεσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία? Καλά είστε αθεράπευτα κολλημένοι και άθλιοι. Εδω καταφέρατε μέχρι και εκλογές να κερδίσετε λέγοντας ψέματα και αθλιότητες που συνεδεαν το ΠΑΣΟκ με την τρομοκρατία. Είστε τελείως άθλιοι. Τώρα τι να περιμένεις από θαυμαστές του Μπουλη με το αυστραλιανό PLAYSTATION και του φρόκαλο χειρουργός-νηπιαγωγός. Πεσμου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι λαϊκή δυναμη, εχει ιστορία αγώνες , συνέχεια, ηρωισμοί και λαϊκή δράση. Όλα είναι στο Φως. Με το σκοτάδι είναι η δική σας περιοχή και απασχόληση . Ξέρετε εσείς Γκοτζαμανιδες, Χούντες κλπ μέχρι και στον αείμνηστο Τεμπονερα. Εμείς είμαστε το φως ,εσείς είσαστε το σκοτάδι και η παραπληροφόρηση.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ►ΠΑΣΟΚ και "δολοφονικά τυχαίες συμπτώσεις :

    Ο Αλέκος Παναγούλης δολοφονήθηκε μία ημέρα μετά από την τελευταία του συνέντευξη στην οποία ανέλυε τους λόγους της απόχώρησης του από την Ενωση Κέντρου/Νέες Δυνάμεις. Σε εκείνη την συνέντευξη είχε δηλώσει ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου ήταν ο νούμερο 1 πράκτορας των αμερικανών και πως όσο αυτός ζούσε ο Ανδρέας Παπανδρέου δεν θα γινόταν ποτέ πρωθυπουργός.
    Το απίστευτο μέγεθος της συνεχούς προσπάθειας παραποίησης της Ελληνικής ιστορίας απο τους "πράσινους μυθοπλάστες", αποτυπώνεται στο ότι σήμερα πολλά στελέχη του ΠΑΣΟΚ παραμυθιάζουν τον κόσμο και ειδικότερα τις νέες γενιές, υποστηρίζοντας ότι ο Παναγούλης αποτελεί "ήρωικό στέλεχος του... ΠΑΣΟΚ και της αριστεράς", δολοφονημένο απο την "δεξιά"! Και διαβάζουμε απο την Βικιπαίδεια:"Στην μεταπολίτευση ο Αλέξανδρος Παναγούλης εκλέγεται βουλευτής της Β΄ Αθηνών από την Ένωση Κέντρου-Νέες Δυνάμεις (Ε.Κ.-Ν.Δ.), καθώς αρνείται να συνεργαστεί με το ΠΑΣΟΚ και με τον Ανδρέα Παπανδρέου τον οποίο παρομοίζε με φασίστα και έλεγε πως ήταν ο Έλληνας Μουσολίνι, στις εκλογές της 17ης Νοεμβρίου 1974"

    http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth/488763

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. μωρη υστερικια,ζαχαρεα,γιατι
    καλυπτεις τον πολυδωρα.
    δεν ειναι μονο η ελληνικη αστυνομια..
    ολες οι αστυνομιες της ευρωπης,
    κανουν τα ιδια..
    απο τοτε που εγινε υπουργος ο
    πολυδωρας παρατηρηται ,αυξηση
    των περιστατικων βιας,σε ολες
    τις αστυνομιες..
    της γαλλιας,πορτογαλιας,ισπανιας.
    σουηδια,κτλ.
    για ολα αυτα φταιει ο πολυδωρας.
    γιατι το κρυβεται?
    να παραιτηθει τωρα,για να σωθουν
    ολοι οι λαοι της δυσης,
    κινδυνευει με τον πολυδωρα ο
    δυτικος πολιτισμος..
    σωστε την ευρωπη...
    να παραιτηθει τωρα..
    ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συνεχίζετε την ιδία αθλιότητα όπως και πριν .Είσαστε η άθλιος , η ηλίθιος , η βλαμμένος. Διαλέγετε και περνετε. Αφου συνεχίζεις απτόητος την ίδια παπαρα.
    Τους δολοφόνους και τους σκοτεινούς εγκληματίες πρέπει να τους ψάξεις στη δική σου παράταξη. Οι Δημοκράτες είναι άνθρωποι του φως και των αγώνων. Τέτοιες γκεμπελικές μεθόδους της μαύρης και της λευκής προπαγάνδας τις έχετε σε πλήρη εφαρμογή και πράξη και τις έχετε σε πρώτη ζήτηση οι άνθρωποι της Δεξιάς . Συνεχίζεις να θολώνεις τα νερά ,διασπείροντας αμφιβολίες και να παράγεις άθλια ψεύδη και αισχρά υπονοούμενα ,δείχνετε τι κουμάσια είστε. Ο λαός όμως σας έμαθε και σας ξέρει πια. Θυμάμαι πως την δολοφονία του Μπακογιαννη την είχε αξιοποιήσει τότε ο επίτιμος σε τέτοιο βαθμό που είχαν ακουστεί περίεργοι ψίθυροι… Αποτέλεσμα , είναι ότι με τούτα και με κεινα η ΝΔ να κερδίσει την πολυπόθητη τότε αυτοδυναμία για να ανέβει στην εξουσία ο επίτιμος και να κυβερνήσει με τον πιο άθλιο τρόπο που είχε γνωρίσει η Ελλάδα. Σκάνδαλα ,ρεμούλες ,Καλτσεστρούτσι κλπ Γενικό ξεπούλημα και αμέτρητη αθλιότητα με εξακριβωμένο αποκλειστικό πλουτισμό της αγίας οικογενειας. Ολοι θυμόμαστε τότε πως και γιατί σταμάτησε η δίωξη.
    Σήμερα βλέπω πάλι Δεξιούς λες και δεν εξαρθρώθηκε η 17Ν να αναμασούν ένα σωρό αθλιότητες και να συνδέουν πάλι το θέμα της τρομοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ .Βλέπεις στην υπόθεση με τη 17Ν την είχαν καθημερινή καραμέλα. Τώρα ας βρούμε κάτι άλλο. Ας πούμε για τον ηρώα της αντίστασης ότι δήθεν ..ξερεις..να μωρε..κλπ
    Ντροπή σας άθλιοι παραπληροφορητες και παλαιοδεξιοι κουκουλοφόροι και επικίνδυνοι κρατικοί τρομοκράτες. Είστε άθλιοι ,υβριστές .Κοινοί απατεώνες. Ο λαός σας έχει μάθει πλέον.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Το εξυπνο χρημα ξεφορτωνει τραπεζες
    στην σοφοκλεους.
    Ποτε τα ασφαλιστικα ταμεια θα
    κλειδωσουν τα κερδη τους?
    Αυτα γιατι δεν πουλανε?
    Γιατι δεν πουλανε τις μετοχες
    των ιδιωτικων τραπεζων?
    Γιατι δεν πουλανε εστω,τα ταμεια
    που εχουν υπερβει το 23% απο τον νομο?
    Δεν το επιτρεπουν οι νταβατζηδες?
    Μηπως μια απο τους αιτιες..του
    σκανδαλου ηταν να πουλησουν τα
    κρατικα ομολογα ,για να εχουν
    ρευστοτητα να φορτωθουν μετοχες.
    Αφου δεν τσιμπανε οι μικροεπενδυτες,να τις φορτωσουμε
    στους ασφαλισμενους...
    Γιατι δεν πραγματοποιητε η υποσχεση του τσιτουριδη,να δημοσιευονται,στο ιντερνετ,οι
    αγοραπωλησιες των ταμειων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΗΜΙΤΙΣΜΟΣ..
    ΕΙΝΑΙ Ο ΕΦΑΡΜΟΣΜΕΝΟΣ ΣΤΗΝ
    ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙΣΜΟΣ.
    Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΤ ΑΥΤΩΝ...
    Ο ΑΧΥΡΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ
    ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ.
    Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ "ΑΡΧΗΓΟΣ" ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ
    ΤΩΝ ΜΜΕ.

    2:36 μμ
    Ο/Η Ανώνυμο είπε...

    Επιτελους,να σταματηση η υποκρισια
    και στην ελλαδα.
    Οχι στον κρυφομπερλουσκονισμο.
    Οχι στους πολιτικους αχυρανθρωπους των
    βαρωνων των ΜΜΕ.
    Απαιτουμε να βγουν μπροστα τα
    πραγματικα αφεντικα και να κανουν
    ενα νεο κομμα,με στελεχη τους
    επωνυμους δημοσιογραφους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΕΛΛΗΝΙΚΕ ΛΑΕ
    ΕΥΝΟΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΤΗΛΕΘΕΑΤΕΣ ΜΑΣ..
    ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΝΑ
    ΚΥΒΕΡΝΑΜΕ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΣΟΥΜΕ ΤΑ
    ΚΟΜΜΑΤΑ,ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΟΥΜΕ,ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΑΣ,
    ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ
    ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ.
    ΘΑ ΙΔΡΥΣΟΥΜΕ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΜΕ ΤΑ
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΤΕ ΟΛΟΥΣ,
    ΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ.

    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ρε λαμογιο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ,τι γινεται
    με σενα και τις μετρησεις της GPO,
    τον Λιαπη τον βγαζεις πρωτο εσυ,
    η MRB τελευταιο.
    Την Γεννηματα η mrb πρωτη,εσυ με την
    gpo τελευταια.
    Πολυ αξιοπιστος εισαι..
    Με τετοιες μετρησεις βγαζετε και
    το δελτιο του μεγκα πρωτο..


    ΠΡΟΤΕΙΝΩ Η AGB ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΜΕΓΚΑ
    ΠΡΩΤΟ, ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ
    ΤΟ ΗΜΕΡΗΣΙΟ ΒΗΜΑ,ΚΟΝΤΕΥΕΙ ΝΑ
    ΜΑΣ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ Ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ.

    ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ


    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η GPO ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ
    ΤΟΝ ΛΙΑΠΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΡΙΑΔΑ
    ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ?

    ΨΥΧΑΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ,
    ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ
    ΜΕΓΚΑ ΠΡΩΤΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ TV,ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ ΠΟΥ ΕΥΝΟΥΧΙΖΟΥΝ
    ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ,ΟΤΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΣΤΗΝ ΛΟΒΟΤΟΜΗ
    ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΜΕ.

    AGB-ΠΑΡΑΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ
    http://clubs.pathfinder.gr/pasokkateleth/488763

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ KAI NA ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  23. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  24. KLAS MY ΜΠΟΥΤΣ ΡΕ BABIS!!!!!

    MAΣ TA EXEIΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  25. αΓΑΠη μου... σε θέλω πολύ... λιώνω για σένα... κάνε με να νοιώσω σκλάβος σου... κάνε με δική σου τώρααααα...

    Ναι πρόεδρε μου... ναι αΓΑΠη μου... ναι κανακάρη μου... ναι απίστευτε σέξυ αφέντη μου...

    Τώραααα... δεν αντέχω άλλο... σε θέλω σαν τρελός... σε ψηφίζω σαν μαλάκας... σε γουστάρω σαν πούστης...

    Ελα αΓΑΠη μου... τελείωσε με...


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  26. PASOK poisonous + BABIS = LOVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεξιά τσιράκια Ρουσσόπουλου 9:25,1:54 .
    Πηγαίνετε να γλύψετε λίγο τον εργοδότη σας . Φάτε κανένα σκατό από τον ωραίο κώλο της
    Ασχομομούρας Μάρα Ζαχαρέα και μετά συνεχίσετε τα συνήθη Δεξιά υβρεολόγια πο δεν μας εκπλήσουν. Σκατά τρώτε , σκατά φτίνετε .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Kyrie 09:46 .
    Pio megali malakia ta teleftaia eikosi xronia den exw diavasei .
    POION SYNEFERE H DOLOFONIA TOY PAVLOY BAKOGIANNI MERIKES MERES PRIN TIS EKLOGES ???
    ENAN KAI MONADIKON : TON ARXI-APOSTATH KWSTA MITSTAKH . H DORA HDH HTAN SE DIASTASH ME TON PAVLO.
    POIS TON EFAGE ??? POIOS ??? KAI H KOYTSH MARIA KSEREI OTI PISW APO TO FONIKO HTAN O EFIALTIS THS APOSTASIAS !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Παντως και γω πιστευω οτι "υπερτατος" αρχηγος αλα ΚουΚλουξΚλαν, της 17Ν ειναι η πασοκοσκυλια..

    Δεν γνωριζω επακριβως το υποκειμενο,αλλα παντως ειναι πασοκοσκυλαιας...

    100%..

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αγαπητοί φίλοι του BLOG , όταν ήρθε η κυβέρνηση του κ.Κ.Καραμανλή , είχαμε το μεγάλο κόλπο της απογραφής. Μας λέγανε, δεν έχουμε λεφτά, να δώσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε στον συνταξιούχο, στον αγρότη, στην αγρότισσα, στον εργαζόμενο, στους τρίτεκνους. Δεν έχουμε λεφτά, δεν βρήκαμε λεφτά. Έτσι έλεγαν, ότι δεν βρήκαν λεφτά.
    Όμως, φίλες και φίλοι, πού βρήκαν τα λεφτά να αγοράσουν από την COSMOTE, τον ΓΕΡΜΑΝΟ;
    Πού βρήκαν τα λεφτά να αγοράσουν την P&K Χρηματιστηριακή;
    Που βρήκαν τα λεφτά για να αναστήσουν την Αγροφυλακή ;
    Με τα δικά σας λεφτά, τα έκαναν όλα αυτά.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    Σήμερα, ποιος μπορεί να πιστέψει τον κ. Καραμανλή; Κορόιδεψαν τους συνταξιούχους, αλλά προσλαμβάνουν αγροφύλακες στην επαρχία. Δεν έχουμε, λένε, λεφτά για νοσηλευτές και γιατρούς. Δεν έχουμε λεφτά για επιστήμονες που χρειάζονται οι αγρότες. Έχουμε, όμως, λεφτά- που είναι του ελληνικού λαού- να δώσουμε για αγροφύλακες, που θα είναι οι κομματάρχες της Ν.Δ..
    Αυτά είναι τα δικά σας λεφτά,
    Αυτά είναι τα δικά τους τα ψέματα.
    Την ίδια στιγμή, χάνουμε προμήθειες 430 εκατομμυρίων ευρώ, με αναθέσεις για τα νοσοκομεία, χωρίς διαγωνισμούς.
    Πώς μπορεί κανείς να πιστέψει την Ν.Δ., που δεν νοιάστηκε αυτή την τετραετία για το πορτοφόλι της μέσης ελληνικής οικογένειας, η οποία συμπιέζεται από την κυβέρνηση και την πολιτική της Ν.Δ.
    Πώς να πιστέψει κανείς την Ν.Δ., όταν οι πλούσιοι γίνονται όλο και πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, αυτή την τετραετία.
    Μας είπε, δεν είχε λεφτά. Γιατί δώσανε, λοιπόν, ευνοϊκή φορολόγηση για τους μεγαλομετόχους και χαρίσανε ένα δισεκατομμύριο ευρώ τον χρόνο στους πλούσιους;
    Γιατί έδωσαν πλήρη φοροαπαλλαγή στην Εκκλησία τον δεύτερο , μετά το Δημόσιο , μεγαλοκαταθέτη των Ελληνικών Τραπεζών ;;
    Είχε λεφτά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για να δώσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ στους πλούσιους, ενώ από την άλλη μεριά, έκανε άγρια φοροεπιδρομή και κοινωνικά άδικη επιβολή των έμμεσων φόρων, με αύξηση του ΦΠΑ στο 19%.
    Ο Έλληνας πολίτης βλέπει την ακρίβεια να αδειάζει το πορτοφόλι της οικογένειας, ο αγρότης βλέπει την ψαλίδα, στις τιμές του χωραφιού, ή της κτηνοτροφίας, στις τιμές του παραγωγού, μέχρι τις τιμές στο ράφι, να ανοίγει όλο και περισσότερο.
    Κάποιοι κερδίζουν, κάποιοι χάνουν.
    Εκείνοι που κερδίζουν, με την Νέα Δημοκρατία, είναι οι πλουσιότεροι και οι ισχυρότεροι.
    Εκείνοι που χάνουν, είναι η μέση οικογένεια, είναι ο φτωχότερος Έλληνας.
    Πώς να πιστέψουμε ό,τι λέει ο κ. Καραμανλής, όταν μας λέει ότι δεν έχει λεφτά, όταν οι τραπεζίτες διπλασίασαν τα κέρδη τους, από τα δάνεια που δίνουν στον ελληνικό λαό, ενώ την ίδια ώρα, ο κ. Καραμανλής μείωνε την φορολογία πάνω στα κέρδη τουςΠοιος μπορεί να πιστέψει σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τον κ. Καραμανλή, που αφήνει πίσω του φτώχια, ακρίβεια, ανεργία, ανασφάλεια.
    Αφήνουν πίσω τους, τους αεριτζήδες και τους μεσάζοντες, κερδισμένους, και τους εργαζόμενους, να μην μπορούν να βγάλουν τον μήνα.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ
    .......................................................................
    Από τις Βρυξέλλες μας στείλανε τα χαρμοσυνα νέα ότι θα μειώσει την φορολογία των συνταξιούχων από 29% σε 25 % ο ΄΄καταλληλότερος΄΄.
    Λοιπόν ας πούμε ποιά είναι η πραγματικότητα .
    Τα εισοδήματα του 2006 για ποσά άνω των 23.000 ευρώ φορολογήθηκαν με 40% .
    Επαναλαμβάνω 40% !!! (από το 30% αντίστοιχα του ΄΄κακού Πα.σο.κ.΄΄) .
    Τα εισοδήματα του 2007 για ποσά από 12.000 ευρώ και άνω θα φορολογηθούν με 29%.
    Οι εξαγγελείες Κ.Καραμανλή στις Βρυξέλλες θα αφορούν , εφόσον τις τηρήσει , τα εισοδήματα του ... 2008 !!!
    Προς στιγμήν όλοι μας τρέχουμε να πληρώσουμε τα Love Letters που ήδη έχουμε λάβει από τον κύριο Αλογοσκούφη .
    Καλή δύναμη σε όλους .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Από το 1981 και μετά η Δεξιά προπαγάνδα έχει ανακαλύψει και διοχετεύσει στην ΄΄πολιτική πιάτσα’’ διάφορα παραμύθια για να πλήξει την Δημοκρατική παράταξη.
    Ένα από αυτά είναι και η περίφημη κουβέντα (που ποτέ δεν είπε) του Ανδρέα που επέτρεπε κλοπή 50 εκατομ. Δρχ αλλά απαγόρευε κλοπή 500 εκατομ. Δρχ.
    Απαντώντας σε αυτές τις συκοφαντίες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις ΄΄κονόμες΄΄ της οικογένειας των Καραμανλήδων .
    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργωνη στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *