GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Γιώργος Παπανδρέου θαυμάζει...

...την εξωτερική πολιτική του Μπλέρ!!! Όπως ενημερωνόμαστε από ένα μονόστηλο της "Ελευθεροτυπίας" (πατήστε εδώ) ο Γιώργος Παπα...

...την εξωτερική πολιτική του Μπλέρ!!!
Όπως ενημερωνόμαστε από ένα μονόστηλο της "Ελευθεροτυπίας" (πατήστε εδώ) ο Γιώργος Παπανδρέου, σε συγχαρητήρια επιστολή που έστειλε στο νέο πρωθυπουργό της Μ. Βρετανίας, Γκόρντον Μπράουν γράφει μεταξύ άλλων: «Στον παγκοσμιο- ποιημένο κόσμο μας, η εξωτερική πολιτική των Νέων Εργατικών αποδείχτηκε θεμελιώδης στις προσπάθειες εξαφάνισης της φτώχειας και των ανισοτήτων στον κόσμο, για την αναζήτηση της ειρήνης σε κάθε γωνιά της Γης, καθώς και για την αναζήτηση της περιβαλλοντικής αειφορίας».
Η εξωτερική πολιτική Μπλερ, δηλαδή, κατά τον κ. Παπανδρέου αποδείχθηκε τουλάχιστον θετική για την εξαφάνιση των ανισοτήτων και των πολέμων στον Τρίτο Κόσμο (!!), μεταξύ άλλων ευεργετημάτων. Ή ο κ. Παπανδρέου έχει χάσει κάθε αίσθηση της αντικειμενικής πραγματικότητας ή απλά, όπως κάθε νεοφιλελεύθερος που σέβεται τον εαυτό του, (μαζί και η αυτοαποκαλούμενη "αριστερή" Ελευθεροτυπία που αρκέστηκε στην παράθεση της επιστολής), έχει πολύ μικρή μνήμη και πιθανόν, ύποπτες φιλοδοξίες και αξιώσεις.
Μόλις χθες άλλωστε μάθαμε ότι Τόνι Μπλερ διορίστηκε διαμεσολαβητής από το "αναποτελεσματικό" -κατά τον ίδιο τον Άλβαρο ντε Σότο- "Κουαρτέτο" για τη Μέση Ανατολή. Ένας από τους μεγαλύτερους υπαίτιους της βίας και της καταστροφής στην περιοχή!
... ikonic

37 σχόλια

  1. ποσο ανιδεος είσαι ρε κακομοιρε ikonic απο διπλωματία και διεθνή πολιτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μακάρι να είχαμε στην ελλάδα την πολιτική οξυδέρκεια του Μπλαιρ και μακάρι ο ΓΑΠ να γινει ο ΓΑΠ και να πάρει κώλους απο το βαθύ πασοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΡΑΓΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ «ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ…όχι των εργαζόμενων ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ

    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ … ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ «ΜΗΔΕΝΙΖΕΙ» ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ…όχι των εργαζόμενων …ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥ ( ΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΗΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ…ΚΑΤΙ ΑΔΕΛΦΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ) …ΠΡΟΣΛΑΜΒΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ , 8-10 ΣΕ ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ….ΜΟΝΟ ΤΑ «ΠΟΜΟΛΑ» …ΤΟΥ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΑΡΟΙΚΟΥΝΤΕΣ …ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΟΥΣ…. ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΑΝ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΝ ΠΡΟΣΧΗΜΑ …ΝΑ ΜΟΥ «ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΟΥΝ» ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ…ΚΑΙ…ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΟΙ ΑΝΤ-ΕΡΓΑΤΟΛΟΓΟΙ (ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΧΥΝΟΥΝ ΚΟΡΚΟΔΕΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΜΟΥ Εξόντωση )ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ … Και είπαμε λεφτά εχΟΥΝ …ΑΣ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ και άλλες ανταγωγές…. ΑΛΛΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 100..000 ΕΥΡΩ …ΔΕΝ ΕΧΩ ούτε ΜΙΚΡΟΠΟΣΑ…ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΜΟΥ …

    ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΜΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΦΑΙΡΕΣΟΥΝ …ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΗΚΑ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ διαμαρτυρία και την ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ …Η ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΣΕ ΕΥΡΩ …ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100.000 ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ…


    ΣΥΝΤΟΜΑ …ΥΠΑΛΛΗΛΟ «δάνειζε » η ΓΣΕΕ σε υπουργικό γραφείο … ΛΕΤΕ ΝΑ ΜΕ ΑΠΕΛΥΣΑΝ ΝΑ ΑΔΕΙΑΣΕΙ Η ΘΕΣΗ…

    http://apasxolisi.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πολύ φθηνή ανάλυση. κάτι μεταξύ κατατζαφέρη και κκε.
    εχεις υπόψη σου φίλε μου ότι ο μπλερ ηγούνταν, της εξωτερικής πολιτικής της βρετανικής κοινοπολιτείας, της πρώτης ιμπεριαλιστικής δύναμης που καταγραφηκε στον σύγχρονο κόσμο;
    τι θα έκανε;
    εξωτερική πολιτική με ροδοπέταλα;
    μην ξεχνάμε ότι επανεκλέχθηκε παρά το ιρακ, απλούστατα γιατί ήταν μαέστρος στην οικονομία και την οργάνωση του κράτους...
    όσο για τον γαπ, μπορεί να υπερβάλει στο θέμα της παγκοσμιας ειρήνης, αλλά στη διπλωματική γλώσσα, την οποία στην ελλάδα μιλάει καλύτερα απτον καθένα ο γαπ, ο πρόεδρος της σοσιαλιστικής διεθνούς και επόμενος πρωθυπουργος της ελλάδος, έτσι πρέπει να μιλήσει για τον απερχόμενο εργατικο, βρετανό πρωθυπουργο.
    απλά πραγματάκια.
    τα υπόλοιπα είναι ψευτο επαναστατισμοί για τους γραφικούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ?

    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ.

    ΑΠΛΩΣ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΔ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ.

    Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΛΛΑΧΤΗ.
    ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΣΜΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ

    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΑ. ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΙΣΩΣ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ ΕΝΩ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ.

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΓΓΟΥΡΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Βλέπω τα παπαγαλάκια (ή μάλλον το παπαγαλάκι) του πολιτικού αμοραλισμού και του "εκσυχρονισμού" ξενυχτούν έχοντας αναλάβει πλέον το ρόλο των απολογητών των ανθρωπιστικών βομβαρδισμών και της κυνικής ιδεολογίας της Νέας Τάξης. Μπράβο, είστε σε καλό δρόμο, άντε και αργόμισθοι γλείφτες στα "προοδευτικά" Μ.Μ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 2:11
    ξενιχτάει κι περισσός βλέπω.
    πως να κοιμηθεί
    έχει τέτοιο κάλο στο κεφάλι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κοιμηθείτε καλά και μην αλλάζετε πλευρό. θα σας έρχονται όλα ουρανοκατέβατα. όπως του κωστάκη. μην κάνετε σύγχρονη εξωτερική πολιτική.
    παίξτε στη ραφήνα ρακέτες και κάντε κουμπαριές.
    και τα μανικετόκουμπα του μιχαλόλια.
    έτσι θα πάμε μπροστά.
    και να μην ξεχάσουμε και κανά ψήφισμα στην ιστοσελίδα του κκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πάλι Λουτράδη και ΑΓΙΟ βλέπεται στον Υπνο σας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν ξέρω αν οι Ν.Δημοκράτες είναι πιο "ευρωπαϊστές" με τη θετική έννοια του όρου, αλλά το γεγονός ότι κάθε παραδοσιακός δεσμός της Ελλάδας με την Ανατολή και τη Ρωσία αποχαυνώθηκε συστηματικά επί πρωθυπουργίας Σημίτη, περισσότερο μου κάνει σαν ένας επαρχιώτικος, κομπλεξικός φιλοευρωπαϊσμός, που δεν έχει καμία σχέση με τις πραγματικές πολυ-πολικές ανάγκες της διπλωματίας.
    Ας μη ξεχνάμε άλλωστε και πόσο φιλοαμερικάνικες ήταν οι αποφάσεις για την χωρίς προϋποθέσεις έκδοση Ελλήνων πολιτών στην Αμερική που υπογράφησαν με περισσή προθυμία σπό τον Γιώργο Παπανδρέου, το χαρτί της Ολμπράιτ που υπέγραψε αυτούσιο ο κ. Σημίτης ως Συμφωνία της Μαδρίτης (Την οποία μόλις πρόσφατα ο κ. Γκιουλ επικαλέστηκε για να μιλήσει για τα ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο) κ.α.
    Επίσης, παρά το ότι η τωρινή υπουργός εξωτερικών, μαζί με τον ΓΑΠ είναι ό,τι πιο φιλοαμερικάνικο υπάρχει στην επαγγελματική πολιτική σκηνή, οι διπλωματικές επαφές της Ελλάδας με τη Ρωσία (ενεργειακές κυρίως) και σε κάποιες περιπτώσεις (έστω αραιές και ανοργάνωτες) με τη Μέση Ανατολή, δημιουργούν κάποιες διεξόδους εναλλακτικής διπλωματίας και κάποια δυναμική, έστω περιθωριακή. Φυσικά αυτό δε μειώνει επουδενί το φιλοαμερικάνικο πνεύμα της σημερινής κυβέρνησης, αλλά δεν περίμενε κανείς κάτι άλλο από μια Νεοδεξιά Κυβέρνηση. Το πρόβλημα είναι τι γίνεται με αυτούς που αυτοαποκαλούνται αριστεροί. Πόσο θα αποκαλείται ακόμα αβασάνιστα η υποκρισία τους ως "προοδευτισμός";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. εσένα σε τύφλωσαν λίγα δελτία ειδήσεων και οι χειραψίες του καραμανλη με τον πούτιν.
    καλός πελάτης.
    τα άλλα που μας είπες να πιπιλίζουνε χρόνια οι παπαγαλέοι.
    τίποτα νέο
    αριστερός σήμερα στην ελλάδα μόνο ο καρατζαφέρης λέει οτί είναι.
    δεν έχω ακούσει κάποιον άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Oloi i neolaia opos k ego k oloi i Ellada einai mazi me ton Karamanli giati einai o monos pou mporei na kanei ayti tin xora pragmatika isxiri k pragmatika eyropaiki!Alles dio tetraeteies Kosta Karamanli!To 2004 eixa psifisi kapoio mikro komma alla tora karamanli dagoto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο George έχει επαφή με την πραγματικότητα. Φαίνεται ότι εμείς ονειρευόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. giorgakis for ever. Ο πιό βλάκας και μπουμπούνας πολιτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Υπάρχει, τα τελευταία 10 χρόνια,
    μία μόνο διαφορά,ανάμεσα στο ΠΑΣΟΚ και τη Ν.Δ.

    1.Η Ν.Δ.παλεύει να πείσει τους
    Έλληνες ότι τάχα " ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ ", ενώ το ΠΑΣΟΚ παλεύει να πείσει τους Αγγλοαμερι-
    κάνους ότι " ΑΝΗΚΟΜΕΝ ΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΣΙΝ "..!!!

    ΔΙΟΓΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Η απορία μου είναι πώς και γιατί μερικοί εκπλήσσονται όταν ο Αμερικανός Γιώργος Α. Παπανδρέου (βάλετε, αν επιθυμείτε, μπροστά και ένα Ελληνο… κατά το 1/4) εκφράζεται γνήσια και εξαίρει και υπηρετεί την πολιτική της πατρίδας του, εν προκειμένω συγχαίροντας άλλον υπηρέτη των ΗΠΑ. Ασφαλώς και, όπως πιθανολογεί ο ikonic, έχει (μαζί και η αυτοαποκαλούμενη "αριστερή" Ελευθεροτυπία) ύποπτες φιλοδοξίες και αξιώσεις. Κι όμως, είναι πολλοί που τον θεωρούν προστάτη των φτωχών, της ειρήνης, του περιβάλλοντος και … της Ελλάδος. Τελευταία μάλιστα τον άκουσα να μιλά και για πατρίδα, εννοώντας δήθεν και καλά την Ελλάδα! Ως ΥΠΕΞ όμως της εν λόγω ξένης γι’ αυτόν χώρας, που τον είχε κάνει υπουργό της, κυκλοφορούσε με αμερικανικό διαβατήριο. Η "αριστερή" Ελευθεροτυπία ωστόσο αποδίδει και σε αυτήν ακόμη την καθαρά Αμερικανίδα μητέρα του ολόκληρη την ιδιότητα της Ελληνίδας. Κοντολογώντας, για κάποιες αποφάσεις του ΟΗΕ, γράφει επί λέξει ότι "οφείλουν πολλά σε μια ελληνική παρουσία", σημειώνοντας παρακάτω ότι αυτή ήταν η κ. Μαργαρία Παπανδρέου (18/4/1999).
    Οι Ισραηλινοί προκόβουν γιατί ακολουθούν τις εντολές που δέχτηκαν από τον Θεό τους. Ιδού μία από αυτές: Από τους αδελφούς σου θα αναδείξεις άρχοντα στη χώρα σου. Δεν θα βάλεις πάνω από το κεφάλι σου άνθρωπο αλλότριο, γιατί δεν είναι αδελφός σου (Δευτ. 17, 14).
    Χθόνιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Ανδρέα Παπανδρέου είναι μια διεθνή προσωπικότητα πέρα από τα ελληνικά όρια πια. Η τιμή και η υπόληψη στο πρόσωπο του από τα διεθνή φόρα και τις διεθνείς προσωπικότητες είναι δεδομένη και δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Αυτό αντικατοπτρίζετε τελικά στη χώρα μας και σε όλους τους Έλληνες.
    Όμως αγαπητοί μου η νεοδεξια φανατιλα και το αντιπασοκικο μένος σε τέτοια σοβαρά θέματα δεν οδηγεί πουθενά και το κυριότερο βλάπτει τα εθνικά θέματα. Η παρουσία του Γιώργου Παπανδρέου στην εξωτερική πολιτική μας έδωσε νέες προοπτικές και δρομολόγησε πολλά εθνικά θέματα (ένταξη της Κύπρου στην ΕΕ) που ήταν στάσιμα και είχαν βαλτώσει επί πολλά χρόνια. Τώρα αν είχαμε την ατυχία οι Έλληνες για άλλους λόγους να επιλέξουν τον Καραμανλή και να εγκαταλειφτεί το Ελσίνκι και γενικά να εγκαταλειφτούν όλες οι διεθνείς πρωτοβουλίες μας και να μείνουμε με τη θεωρεία της στασιμότητας ,του καναπέ, και του αυτομάτου πιλότου, δεν φταίει το ΠΑΣΟΚ.
    Εσείς τώρα που στις αναφορές σας στο πρόσωπο του Γιώργου Ανδρέα Παπανδρέου εκδηλώνεστε με περιφρονητικό και απαξιωτικο τρόπο ,εύκολα από αυτό καταλαβαίνει κάποιος ότι έχετε γοητευτεί από τα προσόντα και τις δυνατότητες, των γιγάντων της διεθνούς διπλωματίας κ.κ.Πρωθυπουργου μετά της ΥΠΕΞ Κουβελου. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. Γούστα και βίτσια είναι αυτά.
    Σε τέτοιου είδους φυράματα λοιπόν και σε τέτοιους παρά φύση έρωτες με το αμίμητο ζεύγος πως να επέμβεις. Προτείνω λοιπόν στους πανέξυπνους αυτούς κυρίους απλά να τους ξαναψηφίσουν για να μας λύσει τα προβλήματα της χώρας μας και τα δικά μας. Στην περίπτωση που ανήκουν στην γαλάζια συμμορία της παραπληροφόρησης που καλοπερνά , άξιος ο μισθός των. Συνεχίστε. Μια διαφορά όμως να έχετε υπόψη σας το ψέμα και η παραπληροφόρηση έχει κοντά ποδαρια. Έρχεται η ώρα της πληρωμής και οι εκλογές πλησιάζουν..

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ όμως είμαι μέγας θαυμαστής της εξωτερικής πολιτικής του Κώστα Καραμανλή !!!
    Αν αρχίσουμε από το ‘’περίφημο’’ σχέδιο Ανάν .
    Και ο ίδιος ακόμα και σήμερα δεν ξέρει αν είπε ΝΑΙ η ΟΧΙ .
    Τις τότε μαλακίες και ψευτοτσαμπουκάδες του γιδοβοσκού Τάσσου , πληρώσαμε με την αναγνώριση των Σκοπίων από τις Η.Π.Α. με το όνομα Μακεδονία .
    Τον απόλαυσα προ ημερών στην Κωνσταντινούπολη . Τι υπερηφάνια , τι σθένος . Επανάληψη του φαινομένου που κατά την διάρκεια του Ψυχρού πολέμου ονομάζαμε Φινλανδισμό.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ωραια πασα από τον ‘’PASOK poisonous’’. Εχω μια ευκολη ερωτηση. Τι είναι και τι σημαινει Φιλανδοποιηση και ποια η σχεση της σημερινης εξωτερικης μας πολιτικη με αυτό? Ετσι για να μαθαινουν οι νεοι και να θυμουνται οι παλαιοτεροι.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. O αδελφός του παππου του γαπ σκωτώθηκε στη μάχη του κιλκις πολεμώντας τους Βουλγάρους αλλά οι ελληναράδες αυτό το κάνουν γαργάρα.Οπως κάνουν γαργάρα κάποιοι άλλοι οτι ο γαπ εχει κάνει την πιό σκληρή δήλωση που έχει κάνει ποτέ έλληνας πολιτικός για την Αμερική και μάλιστα σε διεθνές φορουμ καιμάλιστα μπροστά σε αμερικάνους " Αν η σοβιετική Ενωση-ειπε- αμάυρωσε την έννοια του κομμουνισμού η Αμερική σήμερα αμαυρώνει την έννοια της δημοκρατίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Kυριε Μπαμπη (Μπαμη),
    εσυ προσπαθεις για αυτο που πιστευεις ,αλλα αστα βραστα.ο Γιωργο ειναι τουμπερλεκι και δεν μπορει να παρει εκλογες.Κριμα για σενα γιατι εισαι απλος λαος και κακομοιρης και οι αλλοι σε πουλουν.
    Διαβασε και λιγο Νταλι να πανε κατω τα φαρμακια.Να δεις την ζων απο αλλη σκοπιά .Οχι μονο κουκκι/

    κ Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παρότι ισχυρίστηκε ότι είναι φιλέλληνας ("Αγαπάω την Ελλάδα σαν Έλληνας"), οι πράξεις του άλλα δείχνουν.


    Ο "διεθνούς κύρους" ΚΑΤΑΠΙΕ το "διεθνές κύρος" του και άφησε να δέρνονται ανηλεώς ΕΛΛΗΝΕΣ στην Κων/πολη. Άφησε το κατάπτυστο πανό στο γήπεδο. Τσιμουδιά - μη στενοχωρηθούν οι φίλοι του οι Τούρκοι. Αν αυτό γινόταν στην Ελλάδα, φανταστείτε πως θα είχε αντιδράσει ο Τούρκος ΥΠΕΞ. Πάντως όχι σα να είχε πιεί το αμίλητο νερό.



    Κατέβασε το πορτραίτο του Κολοκοτρώνη από το γραφείο του όταν τον επισκέφτηκε ο ζεϊμπεκο-κολλητός του ο Τζεμ.



    Το ενδοτικό αυτό αλλοδαπό τουριστάκι ανήκει σε ένα συνονθύλευμα στο οποίο συναγελάζονται και συστεγάζονται διάφοροι πατριδοκάπηλοι. Από τον "mea culpa"-Πετρέλαια Αιγαίου πατέρα του, τον "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" Σημίτη, τον "Πάρτε Οτσαλάν έχω" Πάγκαλο, τον "S300-Λάθος κάναμε" Άκη. Γεγονότα τα οποία επιλεκτικά αγνοεί λες και βρέθηκε σε αυτή τη χώρα τα τελευταία 3 χρόνια.



    Άλλωστε κι ο ίδιος έχει δώσει δείγματα του τι πρεσβεύει. Θυμηθείτε Μακεδονία, αναγνώριση Ταλάτ, Σχέδιο Αναν (τεράστια επιτυχία-απάντησε πριν απαντήσουν οι άμεσα ενδιαφερόμενοι οι οποίοι απάντησαν φυσικά ΟΧΙ. Αυτά παθαίνει όμως όποιος υπηρετεί ξένους αφέντες)


    Η "διεθνής προσωπικότητα" φτάνει από το Καστρί έως την Κων/πολη. Kαι πάντως σίγουρα ΟΧΙ στην Κύπρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. το ότι το γιωργάκη θαυμάζει το μπλερ δεν είναι είδηση. Έχουν τον ίδιο ΑΦΕΝΤΗ


    Το ερώτημα είναι τι θα πει το γιωργάκη μετά τα ξεπουλήματα???


    "mea culpa" ή "Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου"????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

    ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ (ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ,ΜΕΙΩΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΠΛΟΥΣΙΟΥΣ,ΙΔΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ)
    ΚΑΙ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ .

    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΟΥ ΣΤΑΛΙΝ........


    ΟΠΟΤΕ ΜΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ .ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΚΑΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό είναι το κακό των μπλογκς. Ο κάθε άσχετος μπορεί να γράφει για πράγματα που δεν έχει ιδέα και να βλέπει τις απόψεις του δημοσιευμένες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 12:17 μμ
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΡΕ ΑΡΧΙΔΙ . ΘΑ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΡΕ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΗ?
    ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ . ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΙΣΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ Η ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΣΕ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΕ .
    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΡΑ.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ. ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΙΣΑΙ ΤΗΣ ΑΠΟΨΗΣ ΟΤΙ Η ΠΟΛΛΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΛΑΠΤΕΙ.

    ΒΛΑΠΤΕΙ Η ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 1.05 agie afrizeis...rixe 5 paterhmwn na sygxwre8eis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 1.05
    Kai sou leo ego kopse tis amfetamines kai pali den akous.Oriste ti epathes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΟΦΡΟΝΗΣΗ ΓΑΠ ΠΡΟΣ ΜΠΛΕΡ
    ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ , ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΔΙΑΥΛΟΙ

    Φιλε 12.17μμ συμφωνω οτι ο καθε
    ειτε μη επαρκως ενημερομενος ειτε
    αιχμαλωτος ιδεοληψιων ειτε και τα δυο μαζι blogger , μπαινει στο τοπο
    και δημοσιευει ασχετα πραγματα. Αυτο δεν ειναι κακο για πολλους λογους. Πρωτον εκτονωση, δευτερον υπαρχει εικονα το τι γνωμη εχει ο
    λαος γενικα για ολα τα θεματα , τριτον & κυριωτερο αυτο ειναι η μοντερνα ηλεκτρονικη δημοκρατια.
    Επι της ουσιας, εγω συμφωνω με τη
    φιλοφρονηση του ΓΑΠ προς ενα απερ-
    χομενο ηγετη(μας αρεσε δεν μας αρεσε) ο οποιος συνεχιζει να εχει
    ρολλο στα διεθνη πραγματα. Οι προ-
    σωπικες σχεσεις μπορει να μην μπο-
    ρουν να σε βοηθησουν να κερδισεις κατι, σιγουρα ομως μπορει να σε ειδοποιησουν για να μην παθεις μεγαλη νιλα.
    Τουτος ο τοπος εχει υποφερει απο
    αθλιες προδοτικες πρακτικες του να
    χρησιμοποιουμε την Εξωτερικη Πολιτικη για κομματικες αντιπαραθεσεις πολυ χαμηλου επιπεδου. Ιστορικα εχουν πληρως αποδειχθει δυο πραγματα , 1ον) ειμαστε φοβερα τυχεροι στη Γιαλτα,
    εστω και αν αυτο μας κοστισε τη καταρα του εμφυλιου. 2ον) Η επιλογη
    προς την ΕΕ (ΕΟΚ) ητανε παρα πολυ
    σοφη . Για αυτες τις δυο επιλογες υπηρξαν φοβερες αντιδρασεις απο μεγαλο κοματι του πολιτικου κοσμου αλλα και του λαου, μεχρι και που σηκωθηκαν οπλα.Εκ των υστερων σι-
    γουρα πρεπει να τις μελεταμε για να
    κερδιζουμε γνωση και εμπειρια για το μελλον και να αποφευγουμε παρο-
    μοια τραγικα λαθη, ποτε ομως για να
    πικαρουμε τον συμπολιτη μας που ειναι διαφορετικης αντιληψης.
    Οι εκαστοτε ηγετες , ας πουμε Πρωθυπουργοι, βαζουν στοχους τους
    οποιους αξιολογουν λαμβανοντες υπ οψιν τα διεθνη τεκτενομενα, τους
    συσχετισμους, τις απαιτησεις και
    τις συγκυριες.
    Τωρα βρισκομεθα στον αστερισμο της
    εξασφαλισης ενεργειακης επαρκειας αλλα και της αναγκης ταυτοχρονα να
    λαβουμε μεριμνα για το περιβαλλον,
    υποχρεωμενοι ομως να συγκερασουμε συμφεροντα και βλεψεις πολυ
    ιχυρων πλανητικων παικτων(ΗΠΑ-ΕΕ-
    ΡΩΣΙΑ-ΚΙΝΑ), εχοντας απεναντι εχθρικα διακειμενη μια ισχυρη
    περιφερειακη δυναμη, τη Τουρκια δηλαδη.
    Εχουμε ιερο καθηκον σαν Εθνος να εχουμε πολιτικο προσωπικο αλλα και
    κρατικους λειτουργους επαρκως ενημερωμενους ικανους να παιξουν
    αυτο το παιχνιδι, το οποιον ειναι
    μακροχρονιο- ξεπερνα πολλες τετρα-
    ετιες , επ ωφελεια μας. Καθηκον ημων των πολιτων ειναι να επιλεγουμε τους πραγματικα καταλληλοτερους τη καθε στιγμη , διχως φανατισμο , αντεγκλησεις και
    αφορισμους.
    Ειναι φανερο οτι στην υποθεση
    Μπουργκας Αλεξανδρουπολη , μολις
    προσφατα ο Αρχηγος της Αξιωματικης
    Αντιπολιτευσης συνεληφθη μη επαρκως
    ενημερωμενος αποδειξη του οτι εκανε
    δημοσια εκτιμηση η οποια ανετραπει
    παταγωδως μεσα σε 15 μερες. Αυτο
    ομως δεν σημαινει οτι εσαει ο ΓΑΠ
    δεν θα εχει τα προσοντα να καθοδη-
    γει και να λαμβανει αποφασεις επανω
    σε ενεργειακα/Γεωπολιτικα θεματα , η οτι δεν υπαρχει κανενα θεμα εξωτερικης πολιτικης που να το γνωριζει οχι απλως καλα αλλα αριστα.
    Στη παρουσα στιγμη ειναι φανερο οτι
    ο Πρωθυπουργος και οι συνεργατες του ειναι οτι το καλιτερο διαθερου-
    με στον ενεργειακο τομεα. Οταν θα ελθει η ωρα της λαικης επιλογης ειναι κατι που θα εκτιμηθει και θα μπει στη ζυγαρια . Το μετρο της λαικης κρισης δεν ειναι και δεν μπορει να ειναι επιπεδο και πανομοιοτυπο για
    ολους τους πολιτες. Π.Χ. δεν μπορεις να απαιτεις απο τον συμπολιτη που του κατασχει η τραπε-
    ζα το ενα και μοναδικο σπιτι για
    χρεος 10.000 ευρω να του πεις οχι εσυ θα ψηφισεις αξιολογοντας ποιος απο τους δυο η τους 3,4 ειναι πιο
    ικανος να κουμανταρει το ενεργειακο.
    Πιστευω οτι ενας σχετικα ασφαλης τροπος να αξιολογεις πολιτικους Αρχηγους σε τετοια πολυπλοκα θεματα
    ειναι να ανατρεχεις σε οσο μπορεις
    παλαιοτερες θεσεις τους και να βαζεις κατω το τι λεγανε τοτε και το τι πραγματικα συναιβει. Βεβαια αν ειναι να το κανεις επιλεκτικα και με κακη προθεση για το εναν η κααι τους 2 η ολους μη το κανεις ποτε, θα πεσεις σε πλανη.
    Κλεινοντας θελω να πω οσο πιο δυνα-
    τα γινεται οτι για κανενα θεμα δεν
    υπαρχουν μοναδικες αυθεντιες , η συνεισφορα ολων ειναι αναγκαια , ο
    συγκερασμος αντικρουομενων συμφερο-
    ντων δομικο στοιχειο καθε προσπαθειας.



    BLOGGER-1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ποιός παραμύθιαζε τον κοσμάκη "έξω για πάντα απ' την εοκ"??


    για να του υποκλέψει την ψήφο του??


    μέχρι βέβαια που άρχισαν να πέφτουν τα κονδύλια των κουτόφραγκων και τα ζιβάγκο έγιναν κουστούμια κλπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΜΠΛΕΡ ΚΑΙ Η ΚΛΙΚΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ. ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΟ ΙΡΑΚ.
    ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΑΝΤΙΣΤΙΧΟΙ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ.

    ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΘΕΙΑΖΕΙ ,ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ.

    ΑΛΛΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΑΙΖΟΝΤΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΚ. ΓΙΑΥΤΟ ΠΕΤΑΜΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΕΡΙ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.

    ΕΝΩ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΓΙΝΕΤΕ ΜΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΙΡΑΚ ΚΑΙ ΜΙΑ ΚΛΟΠΗ ΤΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ ΤΟΥ.
    ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΩ ΟΤΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΗΤΑΝ ΕΝΑΣ ΣΤΥΓΝΟΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΠΟΥΣ/ΜΠΛΕΡ ΕΙΝΑΙ ΦΑΣΙΣΤΑΡΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Καλά βρε, δεν το ξέρατε ότι ο Μπλαιρ καθημερινά κατά της παγκόσμιας φτώχιας αγωνιζόταν? Αν όχι, θα είστε στούρνοι από "εξωτερική πολιτική". Ο ΓΑΠ το κατάλαβε αμέσως και κάνει δηλώσεις εξωτερικής κατανάλωσης, γιατί τα διαπλεκόμενα συγκροτήματα αποσιωπούν από τους εδώ ιθαγενείς αυτές τις παπάρες που λέει και γράφει ο Γιωργάκης.

    Και όχι μόνο στην εξωτερική πολιτική διέπρεψε ο Μπλαιρ, αλλά και εσωτερικά που έφερε ο λαμπρός αυτός πολιτικός τις βόμβες των ισλαμιστών στο κέντρο του Λονδίνου. Λέτε να το καταφέρει και ο ΓΑΠ, αν (ο μη γένοιτο) αναλάβει τα χαλινάρια του ελλαδικού κάρου;

    Να υπολογίσετε δε ότι, αν καταφέρει ο Μπλαιρ καμιά συμφωνία μεταξύ δευτεροκλασάτων Παλαιστινίων και Ισραηλινών, θα τσεπώσει το χρήμα από κάποιο Νόμπελ "ειρήνης". Γιατί λέτε διάλεξε αυτή την απασχόληση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι δεξιοί δεν μπορούν να ξεχάσουν τις πλάκες που είχαν πάθει από τον συχωρεμένο Ανδρέα , ακόμα και όταν ήταν ετοιμοθάνατος .
    Περί της εξωτερικής του πολιτικής θα επαναλάβω τα λόγια της αγαπημένης των συντηρητικών σε όλο τον κόσμο κυρίας Μάργκαρετ Θάτσερ :
    Είναι αλήθεια ότι ο Ανδρέας Παπανδρέου πολλές φορές μας είχε νευριάσει στην Ε.Ο.Κ. , αλλά αυτός πάντα , μετά από κάθε σύγκρουση , κάτι κέρδιζε για την χώρα του .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. June 29, 2007
    LONDON - Police in London’s bustling nightclub and theater district on Friday defused a bomb that could have killed hundreds, after an ambulance crew spotted smoke coming from a Mercedes filled with a lethal mix of gasoline, propane and nails, authorities said.

    The bomb near Piccadilly Circus was powerful enough to have caused “significant injury or loss of life” — possibly killing hundreds, British anti-terror police chief Peter Clarke said.

    Britain’s new home secretary, Jacqui Smith, called an emergency meeting of top officials and later called the attempted attack “international terrorism.”

    ***AYTO EGINE SHMERA !!!
    Mono emas eihan prixei oi koufales oi aggloi oti den eimaste asfaleis prin to 2004 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ψευταρά πόισονους

    έξω για πάντα από την εοκ


    ποιός το έλεγε? γιατί έκανε κωλοτούμπα?


    οι κατακτήσεις του ήταν τύπου "mea culpa" - δε θα πειράξουμε τα Ελληνικά πετρέλαια στο Αιγαίο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ρε κοροϊδάρες, ο μόνος άνθρωπος που θαυμάζει ο γιωργάκης είναι η μαμά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. «Αν, όπως είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, αποτελεί εθνικό πένθος η καταστροφή της Πάρνηθας, τότε η κυβέρνηση φέρεται ως εύθυμη χήρα» δήλωσε χθες ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλ. Αλαβάνος σε συνέντευξη Τύπου, σχολιάζοντας την κυβερνητική στάση στο θέμα της πυρκαγιάς στην Πάρνηθα.

    Ο κ. Αλαβάνος κατηγόρησε τον κ. Καραμανλή ότι «δεν έχουμε πρωθυπουργό ο οποίος να έχει ενσωματώσει στις δραστηριότητές του τα δάση και είναι απών στη Βουλή και απών για τα δάση». Προσέθεσε επίσης ότι «η πολιτική που ακολουθεί η ΝΔ διαμορφώνει προϋποθέσεις για την καταστροφή των δασών», ενώ αναπτύσσοντας τις θέσεις του ΣΥΝ για τα οικολογικά προβλήματα ο κ. Αλαβάνος είπε ότι το μοντέλο για την αντιμετώπισή τους είναι αυτό που είδαμε στην περίπτωση του Ελληνικού, όπου χρειάστηκε η κινητοποίηση κοινωνικών οργανώσεων, της Αυτοδιοίκησης, και η απεργία του δημάρχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *