GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πρόφαση η παγκόσμια ημέρα κατά των ναρκωτικών"

Mε αφορμή τη γιορτή για την παγκόσμια καταστολή της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης για κατανάλωση οποίας ουσίας, εθιστικης ή όχι, οι απεξα...


Mε αφορμή τη γιορτή για την παγκόσμια καταστολή της ελευθερίας και της αυτοδιάθεσης για κατανάλωση οποίας ουσίας, εθιστικης ή όχι, οι απεξαρτημενοι χρήστες υπέρ της αποποινικοποίησης των ουσιών καταθέτουμε την αντίθεση μας στο πανηγύρι που στήνετε για να εορτασθεί η αύξηση των θανάτων και η διαρκώς αυξανόμενη λίστα των παιδιών που αναμένουν να ενταχθούν σε κάποιο πρόγραμμα απεξάρτησης.
Δηλώνουμε ότι η απαγόρευση είναι η πλέον σίγουρη οδός για την διόγκωση του φαινομένου των ναρκωτικών, ότι η απαγόρευση είναι το απόλυτο όπλο για την διαρκώς αυξανόμενη τιμή των ναρκωτικών ,ότι η απαγόρευση είναι ο εύσχημος τρόπος για να δικαιολογούν την ύπαρξη τους οι δίωξη ναρκωτικών, οι φυλακές και τα αδικήματα ναρκωτικών, οι δικηγόροι και οι παχυλές αμοιβές για την υπεράσπιση χρηστών. Η ΣΤΗΜΕΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΛΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΕΣΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΕ ΠΟΛΙΤΗ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΥΟ ΤΡΟΠΟΥΣ, ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΩΝ ΤΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΟΥ ΚΑΡΠΟΥ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΔΙΑΡΚΩΣ ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΔΙΩΞΗΣ .
Με αφορμή την 26 Ιουνίου δηλώνουμε ότι κάθε μέρα είναι γιορτή για όποιον δεν αφήσει τους πρεζεμπορους της εξουσίας να μπουν στη ζωή του για όποιον δεν επιτρέψει την καταστολή της ζωής του παίρνοντας τις ουσίες που προωθεί η εξουσία με την απαγόρευση και τη μυθολογία του απαγορευμένου καρπού.
Για τους λόγους αυτούς γιορτάζουμε κάθε φορά που ακυρώνουν τους απαγορευτικούς νόμους κάθε φορά που εν τη πράξη υπερβαίνουν την απαγορευτική νομοθεσία , η καταστολή δεν είχε ποτέ χώρο στην αυτοδιάθεση της ζωής μας ,η γιορτή κατά των ναρκωτικών μόνο σε μνημόσυνο νεκρόφιλων μπορεί να μπει δίπλα και οι μόνοι που δικαιούνται δια να ομιλούν είναι οι χρήστες με τους δεκάδες νεκρούς φίλους και συγγενείς «χαμένους σε αυτόν τον πόλεμο».
ΤΑ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ, ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΙΣ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΘΙΣΜΟ. Δηλαδή την μιζέρια της ανεργίας ,την περιθωριοποίηση ,την ποινικοποίηση της ίδιας της ζωής και της φαντασίας μας .
Με αφορμή την παγκόσμια μέρα κατά των ναρκωτικών, ανάβουμε ένα κερί στην μνήμη των άδικων θυμάτων του ναρκοπολεμου των αφεντικών, καταθέτουμε την ελπίδα η φλόγα αυτού του κεριού ν' άναψει τη μολότοφ που θα βάλει φωτιά στην κοινωνία που μας θέλει υποταγμένα πειθήνια όργανα της εξουσίας και της κάθε λογής πρέζας της.
...Ομάδα απεξαρτημενων και φυλακισμένων για ουσίες.

4 σχόλια

  1. Ποιός ΔΕΝ φυτεύει φούντα στη γλάστρα του να τον διαγράψω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πιστεύω να με διαγραφώ επειδή δεν φυτεύω φούντα στη γλάστρα μου! Πάντως η νομιμοποίηση των ναρκωτικών (κάτω από κρατικό έλεγχο)είναι για μένα ο μόνος τρόπος για να μη χάνονται άδικα άνθρωποι και να γλυτώσουμε και από τη σχετική εγκληματικότητα. Φυσικά θα χάσουν τρελό εισόδημα οι έμποροι ναρκωτικών και οι φίλοι τους. Πειράζει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Από το χθές πρωί, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης για το σκάνδαλο των ομολόγων, ομιλεί για διαφοροποιημένους αριθμούς, την περίοδο της διακυβέρνησης του Πα.σο.κ., και της πρόσφατης περιόδου, της δικής της. Πρόκειται περί μιας πολύ φτηνής τακτικής της Νέας Δημοκρατίας, απαράδεκτης και πρωτοφανούς στα χρονικά, αν μη τι άλλο, και χυδαία.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ενοποίησε δύο περιόδους και δύο υποθέσεις, διαφορετικές μεταξύ τους. Ενοποίησε την περίοδο της Νέας Δημοκρατίας των λεγόμενων σύνθετων δομημένων ομολόγων, όπου επινοήθηκαν τεχνάσματα, που είναι όχι μόνο πρωτοφανή για την Ελλάδα, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία, στον χώρο της διεθνούς χρηματαγοράς, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η οργανωμένη λεηλασία των ασφαλιστικών Ταμείων, με την περίοδο '99 - 2004 για λόγους πολιτικού συμψηφισμού, ενώ, οι δύο περίοδοι, σε αυτές τις υποθέσεις, είναι εντελώς διαφορετικές, ως προς την ποιότητα και προς την ποσότητα, απολύτως διαφορετικές και, κυρίως, απολύτως ανισοβαρείς.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, μετά από αυτό, καλείται από το Πα.σο.κ., πρώτον, εντός της σήμερον, να ανακοινώσει, αν η χθεσινή άσκηση ποινικής δίωξης είναι in persona, δηλαδή, αν αναφέρεται σε πρόσωπα και σε ποιον αριθμό. Εάν όχι, να το διαψεύσει. Εάν ναι, να δώσει σήμερα στην δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων, κατά των οποίων άσκησε ποινική δίωξη, αλλά με τις κατηγορίες, για τις πράξεις για τις οποίες βαρύνονται.
    Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, όταν συναντάται και συντονίζεται το επικοινωνιακό παιχνίδι μιας οποιασδήποτε κυβέρνησης, με το καθήκον και την αποστολή του οποιουδήποτε εισαγγελικού λειτουργού, τότε, πρόκειται για κίνδυνο εκτροπής του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *