GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Γιατί αφήνετε κάποιους να βρίζουν;"

. Να σας εκφράσω μια απορία μου. Διατηρείτε ένα blog με πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα και πολύ ενδιαφέροντα θέματα (προσωπική εκτίμηση). Ειλικ...

.
Να σας εκφράσω μια απορία μου. Διατηρείτε ένα blog με πολύ μεγάλη αναγνωσιμότητα και πολύ ενδιαφέροντα θέματα (προσωπική εκτίμηση). Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω για πoιο λόγo αφήνετε κάποιους να βρίζουν, να παραθέτουν άσχετα σχόλια σε άσχετα θέματα, να βρίζονται για θέματα πολιτικής κλπ, απο την στιγμή που τεχνικά έχετε την δυνατότητα να σβήνετε σχόλια.
Είναι κάποια συγκεκριμένα άτομα που υπογράφουν πχ ως "babis" ή "friends of babis" κτλ οι οποίοι σε κάθε άρθρο παραθέτουν άσχετα σχόλια που καταλήγουν σε μπινελίκια. Επίσης νομίζω οτι έχετε τεχνικά την δυνατότητα να αποκλείσετε συγκεκριμένους χρήστες από την παράθεση σχολίων. Γιατί δεν το κάνετε; Εκτός εάν νομίζετε οτι έτσι ανεβαίνει η αναγνωσιμότητα του ιστολογίου σας.
Με εκτίμηση
Παναγιώτης Τ.

45 σχόλια

  1. Συμφωνώ με τον Παναγιώτη Τ. Παρ΄ότι συνεχίζω να ρίχνω '' μια ματιά''πολλές φορές αποθαρρύνομαι και δεν λέω και τη πηγή μιας πληροφορίας,εξ αιτίας των βωμολοχιών και απαράδεκτων εκφράσεων που χρησιμοποιούνται. Τα Blogs δεν παύουν να είναι ένας δημόσιος χώρος με έντονα στοιχεία ατομικότητας. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι κάποιοι στη καθημερινότητα τους βωμολοχούν μόνιμα και ρίχνουν μπινελίκια ακόμη και στους κολλητούς τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο περίμενε οι συνταξιούχοι συνεταιριστικών οργανώσεων * Σάκος του μποξ το ΙΚΑ

    Τάζει εθνικές συντάξεις, ενώ χρωστά αυξήσεις σε 10.000

    Του ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΕΓΑ

    Μπορεί ο Κ. Καραμανλής να εξαγγέλλει την εθνική σύνταξη, έστω και χωρίς να αναφερθεί σε ποσά, αλλά οι 10.000 συνταξιούχοι των συνεταιριστικών οργανώσεων ακόμη να πάρουν τη φετινή αύξηση του 4%.

    Το συγκεκριμένο ταμείο (ΤΑΥΣΟ) αδυνατεί να χορηγήσει τις συντάξεις, πόσον μάλιστα τις προβλεπόμενες αυξήσεις, καθώς εμφανίζει οργανικό ετήσιο έλλειμμα κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.

    Ο υπουργός Οικονομίας Γ. Αλογοσκούφης αρνείται να καλύψει αυτό το ποσό στο ακέραιο, παρά μόνο σχεδιάζει, από κοινού με τον υπουργό Απασχόλησης Β. Μαγγίνα, την ενσωμάτωση του ΤΑΥΣΟ στο ΙΚΑ. Τη μεταβίβαση δηλαδή των ελλειμμάτων στους ασφαλισμένους του ιδιωτικού τομέα.

    Τηρουμένων των αναλογιών, τα ελλείμματα θα μεταβιβαστούν στο ΙΚΑ, όπου ήδη «φορτώθηκαν» τα ελλείμματα πολλών άλλων Ταμείων, κυρίως των τραπεζών. Τα οποία, Ταμεία, εντασσόμενα στο ΙΚΑ, απαλλάσσουν τις τράπεζες από τις θεσμοθετημένες υποχρεώσεις τους έναντι των Ειδικών Ταμείων. Συν το όφελος από τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών από το καταστατικό 26%-33%, στο συμβατικό (του ΙΚΑ) 13,33%.

    Για να απαλλαγούν των ασφαλιστικών βαρών οι τράπεζες με την ένταξη στο ΙΚΑ θα πληρώσουν, εφάπαξ, ένα ποσό, το οποίο, συνήθως, υποεκτιμάται μέσω των... πειραγμένων οικονομικών μελετών.

    «1 δισ. γλίτωσε η ΑΤΕ»

    Ηδη οι εργαζόμενοι της Αγροτικής Τράπεζας κάνουν λόγο για απαλλαγή 1 δισ. ευρώ της ΑΤΕ από την ένταξη του Ταμείου κύριας σύνταξης στο ΙΚΑ και άλλα 300 εκατ. από την ένταξη του Επικουρικού στο ΕΤΑΤ. Μάλιστα, η αντίστοιχη μελέτη για την Alpha επεστράφη ως απαράδεκτη από το Επικουρικό των τραπεζών (ΕΤΑΤ), λόγω ακριβώς του σκανδαλωδώς χαμηλού ποσοστού που προέβλεπε για την οικονομική συμμετοχή της τράπεζας στα ασφαλιστικά βάρη.

    Οι τράπεζες, όπως εξάλλου και ο ΟΤΕ, πριν μεταβιβάσουν τα συνταξιοδοτικά βάρη στο ΙΚΑ και τους ασφαλισμένους του ιδιωτικού τομέα, προχωρούν σε εθελούσιες εξόδους. Δηλαδή προσθέτουν στο ΙΚΑ συνταξιούχους στην... κρίσιμη ηλικία των 48 και των 50 ετών, προκειμένου να μειώσουν το μισθολογικό κόστος.

    Η ίδια τακτική ακολουθείται και στο ΤΑΥΣΟ. Αφενός με τις εθελούσιες εξόδους, για να ανασάνουν οικονομικά οι συνεταιριστικές επιχειρήσεις, που σε κάθε περίπτωση αντιμετωπίζουν προβλήματα και, αφετέρου, για την εξυπηρέτηση κομματικών φίλων.

    Το κόλπο της 25ετίας

    Προς τούτο γίνεται κατάχρηση της πρόβλεψης του καταστατικού για συνταξιοδότηση των υπαλλήλων με 25ετία χωρίς όριο ηλικίας στην περίπτωση απόλυσης ή κατάργησης της (προσωποπαγούς) θέσης. Ετσι, όταν χρειάζεται να γίνει μια εξυπηρέτηση προς «φίλιες δυνάμεις», με απόφαση των οικείων διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων (σημ.: στους ασφαλισμένους και πολλοί υπάλληλοι της Αγροτικής Ασφαλιστικής, της ΣΕΚΑΠ, των συνεταιρισμών κ.λπ.), «καταργούνται» οι θέσεις διά της... μετονομασίας των. Κατ' αυτόν τον τρόπο ο λογαριασμός των εξυπηρετήσεων μεταβιβάζεται στους φορολογούμενους, οι οποίοι καλούνται να πληρώσουν, μέσω προϋπολογισμού, τα ρουσφέτια και τις λεγόμενες αναδιαρθρώσεις.

    Εθνική εγκατάλειψη

    * Για τον κίνδυνο εγκατάλειψης του κοινωνικού-ασφαλιστικού συστήματος προειδοποιεί ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ Γ. Παναγόπουλος, με αφορμή τις εξαγγελίες Καραμανλή. «Δεν είναι τυχαίο ότι τα περί εθνικής σύνταξης δεν αποτελούν αίτημα των συνδικάτων», ενώ σημειώνει πως ελλοχεύει ο κίνδυνος για ισοπέδωση των συντάξεων στα κατώτατα όρια της φτώχειας. «Γι' αυτό και ο πρωθυπουργός δεν αναφέρθηκε σε συγκεκριμένα ποσά», σημειώνει ο πρόεδρος της ΓΣΕΕ.

    Από την πλευρά της, η υπεύθυνη Απασχόλησης του ΠΑΣΟΚ, Μαρία Δαμανάκη, σημειώνει πως, αν των εξαγγελιών εξαιρούνται οι αγρότες, ενώ ήδη οι συνταξιούχοι του ΙΚΑ λαμβάνουν, μαζί με το ΕΚΑΣ, ποσά άνω του ορίου της φτώχειας, όπως αυτό το έχει προσδιορίσει η κυβέρνηση, τότε «το ενδιαφέρον της Ν.Δ. για τους συνταξιούχους αποδεικνύεται σημαία ευκαιρίας εν όψει εκλογών».

    Τέλος, το μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ Δ. Στρατούλης σημειώνει πως «ο κ. Καραμανλής, εάν θέλει πραγματικά να μην έχει η χώρα μας φτωχούς, συνταξιούχους και εργαζόμενους, ας αφήσει τα προεκλογικά "θα" και τις υποσχέσεις για "εθνικές συντάξεις" και ταμεία ελεημοσύνης και ας αυξήσει εδώ και τώρα δραστικά τους κατώτερους μισθούς και συντάξεις, ώστε κανείς στη χώρα μας να μην έχει εισόδημα κάτω από τα όρια της φτώχειας».



    ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 26/06/2007

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καλά... περί λογοκρισίας το ανάγνωσμα...


    για κάντε μία βόλτα σε ΘΕΩΡΟΥΜΕΝΑ ΣΟΒΑΡΑ blogs να δείτε τι γίνεται...


    όπως π.χ. του Βενιζέλου που ότι ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ το ΣΒΗΝΕΙ - πασοκικές τακτικές


    Για σκεφτείτε άλλωστε ποιοί ρίχνουν τα σεντόνια σε μία προσπάθεια φίμωσης της γνώμης των άλλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιά φίμωση μωρέ και βλακείες! Το να γίνεται συζήτηση σχετικά με το θέμα του κάθε κειμένου σας φαίνεται εξωπραγματικο?

    Μάλλον πανικό δηλώνει απο την πλευρά σας, τη στιγμή που έχετε έτοιμα κείμενα και κάνετε συνεχώς copy-paste ΟΠΟΥ βρείτε! Και να διαβάζαμε και κάτι νέο πάει και έρχεται! Αλλά το να γράφετε τα ίδια και τα ίδια έχει καταντήσει τουλάχιστον ...βαρετό!

    DELETE σε όλα τα κατεβατά που υπάρχουν σε άσχετα posts! Υπάρχουν θέματα ειδικά που μπορείτε να βγάζετε τα μάτια σας ελεύθερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Έχει απόλυτα δίκιο ο διαμαερτυρόμενος κύριος . Νομίζω ότι πρέπει να μπει μια ειδοποίηση από το BLOG , ότι όποιος γράφει μπινελίκια , σεξουαλικά υπονούμενα κλπ Θα του σβήνουν το μήνυμα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συμφωνω με τον Παναγιώτη. Να σβήνετε τα υβριστικά και τα άσχετα. Οι περισσότεροι φίλοι μου που σας σύστησα δεν διαβάζουν τα κόμμεντς γιατί βαριούνται τις επαναλαμβανόμενες χυδαιότητες. Έχω προσέξει επίης πως όταν γράφετε ενάντια στον Χριστόδουλο, μπαίνουν εγκάθετοι της Αρχιεπισκοπής και αποπροσανατολίζουν τη συζήτηση με άσχετες ειδήσεις σωρηδόν, για να μην φανεί πόσο έχει ενοχλήσει και πόσο απωθεί ο αρχιεπίσκοπος και για να μη γίνουν παραπέρα αποκαλύψεις για τα "κουσούρια" της αυλής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΛΥΠΗΣΗ ΤΑ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΓΕΛΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕ ΤΟΝ Μ...ΠΙΤΟΥΡΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ, ΠΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΑ ΚΟΨΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΗΜΕΡΙΣ ΚΙ ΟΛΟΝΥΧΤΙΣ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΑΧΑΜΟΥ - ΤΑΧΑΜΟΥ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΟΥΣ ΚΙ ΟΠΟΙΟΝ ΦΟΥΚΑΡΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ ΚΑΙ ΠΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ ΟΠΩΣ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΕΣ ΘΕΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΠΟΥΤΑΝΙΤΣΕΣ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ Ο ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΞΙΟΣ ΛΩΒΟΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΤΟΝ ΑΦΡΑΓΚΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ Η ΔΕΞΙΑ ΤΟΝ ΕΚΑΝΕ ΜΑΓΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΠΟΛΥ - ΜΑΓΚΑ.
    ΟΥΤΕ ΟΤΙ Ο ΛΑΜΠΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΤΑ ΑΥΓΑΤΙΣΕ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΡΔΥΝΟΓΙΑΝΗ ΜΑΘΑΝΕ ΠΟΥ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΕ Η ΔΕΞΙΑ ΑΡΠΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
    ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΛΑΤΣΗ ΤΟ ΤΑΚΙΜΙ ΤΟΥ ΓΕΡΟΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΜΑΘΑΝ ΤΙΠΟΤΑ ΤΑ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΜΕΝΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΣΤΗΘΗΚΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΑΡΠΑΞΕ ΤΙΣ ΣΥΜΒΑΣΕΙΣ ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ...
    ΚΑΙ ΑΣ ΤΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

    ΑΥΤΟΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗ ΒΡΙΖΟΥΝ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟΠΛΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΝΗΛΙΚΑ ΜΕ Π...ΤΣΙΧΛΟΦΟΥΣΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 1,57 ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΙΠΟΤΕ ΤΟ ΥΒΡΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΤΟ ΑΦΑΙΡΕΣΑΤΕ. ΑΝ Ο ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ ΑΣ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΞΕΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ . ΑΛΛΙΩΣ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ή ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕ "ΠΡΟΘΑΝΑΤΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ" ΦΙΜΩΣΗΣ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ευχαριστώ τον φίλο των 1:58 μμ που επιβεβαιώνει την θεωρία που λέει οτι μπορεί μεν ο άνθρωπος να κατάγεται απο τον πίθηκο, πλην όμως πού δεν εξελίχθηκαν και παρέμειναν πίθηκοι.

    Όσο για την λογοκρισία αυτό που λέτε είναι άτοπο. Εάν οι εν λόγω κύριοι είχαν επιχειρήματα ας τα μοιράζονταν μαζί μας.

    Το να φορτώνεις όμως με άσχετα σχόλια και με βρισίδια ένα ιστολόγιο είναι αλητεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όπως συμβαίνει με όλα τα θέματα στη χώρα μας, έτσι και ορισμένοι σχολιαστές blog έχετε μπερδέψει την έννοια της ελευθερίας με αυτή της ασυδοσίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Για τον φιλο των 2:12, δεν είμαι διαχειριστης του ιστολογιου και δεν γνωριζω για το σχολιο που διεγραφει. Απλα έχω αγανακτήσει με το υβρεολόγιο και την "παρενόχληση" των άσχετων σχολίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και βέβαια πρέπει να αποκλειστούν οι ακραίες τουλάχιστον βωμολοχίες και κυρίως τα άσχετα σχόλια, αλλά και ακόμη περισσότερο η επανάληψη των αυτών άσχετων σχολίων. Πρέπει να γίνει σαφές ότι αυτή η τακτική ορισμένων συνιστά ωμό και απροκάλυπτο σαμποτάζ στο blog. Όταν κάποιος θέλει να δει τα σχόλια σε ένα άρθρο και είναι αναγκασμένος να διαβάσει ατέλειωτο πλήθος από άσχετα και επαναλαμβανόμενα κείμενα μήπως και ανακαλύψει κάποια αναφορά στο άρθρο, στο τέλος τα παραιτά. Προσωπικά τουλάχιστον δεν έχω τη διάθεση ούτε τον χρόνο να πλανώμαι σε όλη αυτή την περιττολογία. Οι σαμποτέρ, αυτοί που παρακωλύουν την πρόσβαση του αναγνώστη στα σχόλια, πρέπει να αποβληθούν απολύτως από το blog. Επί τέλους, ας δημιουργηθεί μια διεύθυνση όπου να αποθέτει ο καθένας ό,τι του κατέβει και όποιος αντέχει ας προσφεύγει εκεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Κακό πράγμα ο συμψηφισμός. Άμα μου βρεις μια αυθαίρετη βρισιά μου χωρίς λόγο τότε σταματώ να γράφω. Όσες φορές αναγκάστηκα να βρίσω το έκανα αμυνόμενος. Ο κύριος που έχει αναλάβει εργολαβικά το βρίσιμο μου έχει ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής. Παρόλο αυτά είμαι υπέρ το δέον ευπρεπής. Μήπως ο κύριος που παραπονιέται ενοχλείτε από την ιδεολογική και κομματική μου τοποθέτηση την οποία ουδέποτε έκρυψα ?
    Τότε δεν μπορώ να τόνε βοηθήσω…
    Εμείς οι δημοκράτες αγωνιστές εχομε και ηθος και ευπρέπεια και μας διακρίνει υψηλό συναίσθημα σοβαρότητας ευπρεπείας και ανθρωπισμού. Άλλοι έχουν ειδικευτεί στη βρισιά ,την αγένεια την αισχρολογία και την παραπληροφόρηση. Θα τους χετε δει τόσο καιρό εδώ μέσα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οι υβρεις εν αμυνη δεν ειναι υβρεις?
    Διωξτε τους υβριστες η απομoνωστες τους σε ειδικο ποστ.

    ΔΗΛ Ο ΔΙΑΧΕΙΣΡΙΣΤΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ DELETE ΟΛΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ ΠΟΣΤ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΕ ΕΝΑ ΕΙΔΙΚΟ ΠΟΣΤ ΜΕ ΤΙΤΛΟ ΕΔΩ ΠΟΣΤΑΡΟΥΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΕΠΙΣΗ΅ΒΑΛΤΕ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΟ ¨Η ΣΗΜΑΙΑ ΣΕ ΑΣΧΕΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΚΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. συμφωνω και εγώ να σβήνονται υβριστικά και ασχετα με το θέμα posts. Προσωπικά αυτός είναι ο λόγος που δεν έχω συστήσει πουθενά το blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 1h fora pou rixxnw mia matia sta comments edw mesa k de mou rxetai kateutheian na paw na kserasw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Απευθύνομαι στον "babis" επειδή υποθέτω οτι απάντησε στο αρχικό θέμα.

    Εάν δεν το καταλάβατε καλά, σας λέω οτι δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ εάν είστε σε άμυνα, εάν βριζετε εσείς πρώτος ή σας βρίζουν άλλοι και "αναγκάζεστε" να βρίσετε και εσείς. Με ενοχλεί αφάνταστα να βλέπω άσχετα σχόλια σε άσχετα θέματα. Αυτό αποτελεί πραγματικό σαμποτάζ. Δηλαδή προσπαθείτε αποτρέψετε κάποιους από το να διαβάσουν ή να συμμετέχουν σε μια συζήτηση. Πέστε μου ένα σοβαρό λόγο που να δικαιολογεί την παράθεση άσχετων σχολίων. Και να ήταν και δικά σας σχόλια, τρομάρα σας!!! Copy paste κάνετε κειμένων των κομματικών σας κειμένων. Και παρεμπιπτόντως δεν με ενδιαφέρει ΚΑΘΟΛΟΥ η κομματική σας ταυτότητα. Ειτε για το ΠΑΣΟΚ να γράφατε, είτε για την REAL MADRID να γράφατε, είτε για ΠΑΡΤΟΥΖΕΣ να γράφατε, η ίδια θα ήταν η αντίδρασή μου. Απευθύνθηκα εξ αρχης σ' εσάς γιατί "υπογράφετε" ως babis. Την ίδια απέχθεια μου προκαλούν τα άσχετα σχόλια και το υβρεολόγιο όλων των υπόλοιπων "σχολιαστών". Όσο για το "Εμείς οι δημοκράτες αγωνιστές κλπ" το εκλαμβάνω ως ύβρη γιατι αποκαλείτε τον ευατό σας "δημοκράτη" όταν αποτελείτε προσωποποίηση εκπροσώπου φασίζουσας νοοτροπίας (τύπου Χαινριχ Γκεμπελς)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Se ola ta blog olou tou kosmou opou efarmosthike i logokrisia ,epese o arithmos ton episkepton.Opos xeroume aftos o arithmos einai i dynami tou blog.Afiste loipon ta sxolia opos echoun kai min ptoiste apo parapona typou "ego gi afto then sas prootho".Ligo scroll den evlapse pote kanena.Kai giati kyrioi/es ithikologoi ek tou asfalous i na po kalytera kryptofasistes na allaxoun mia PETYHIMENH SYNTAGH?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η ασθένεια του Αρχιεπισκόπου αποτέλεσε την αφορμή για να διαφανεί δυστυχώς ο νόμος που περίτρανα ισχύει κατά κοινή ομολογία σήμερα στους κληρικούς μας. Νόμος άπονος και άκαρδος που στηρίζεται στην απανθρωπιά και δεν έχει να ζηλέψει σε τίποτα από όσα παρατηρούνται στον άνομο κόσμο της κατασκοπίας. Ο Παντοκράτωρ είναι ανάστατος μ’ όλη αυτή την κατάσταση και θλίβεται όταν βλέπει τους ιερείς να πέφτουν στα σφάλματα αυτά. Ο κάθε κληρικός πρέπει να έχει το ποίμνιο του κοντά όχι μόνον σ’ αυτόν αλλά κυρίως στο λόγο και τη διδασκαλία που κήρυξε ο Κύριος.
    Ω άνθρωποι κοιτάξτε και εξετάστε από κοντά έναν κοσμικό πριν τον κάνουν κληρικό. Απαιτείστε πριν αναφωνήσετε το εκλογικευμένο σήμερα «άξιος» που σας ζητείτε, να τον περνούν πρώτα από κόσκινο και να κοιτάζουν και να διερευνούν την ηθική του υπόσταση. Και αν τον κρίνουν κατάλληλο μόνο τότε να τον κάνουν διάκονο της Εκκλησίας. Γιατί αυτός με τη ζωή που κάνει θα δίνει στον πιστό και το σωστό λόγο.
    Καλοί μου Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, Μητροπολίτες επίσκοποι πρεσβύτεροι και διάκονοι, ιερείς του Υψίστου συμμαζευτείτε. Γιατί τώρα ο Κύριός μας πήρε και πάλι τα σκήπτρα. Προσηλωθείτε στα πνευματικά σας καθήκοντα. Δεν κατανοείτε πως δίνετε άσχημη εικόνα στον απλό λαό αλλά και στον Κύριό μας. Σηκώστε τα χέρια σας και τα μάτια σας στον ουρανό και ικετευτικά ζητήστε το έλεος του Τριαδικού μας Θεού για εσάς και το ποίμνιό σας. Εγκαταλείψτε τη σατανική ιδιοτέλεια που γεννά τις ανασφάλειες και τις φοβίες, ιδιοτέλεια που γίνεται κέντρο των ευτελών κοσμικών και εφήμερων πραγμάτων. Εγκαταλείψτε τη φαρισαϊκή νοοτροπία που σας απομακρύνει από το θέλημα του Σωτήρα Χριστού. Εγκαταλείψτε το εύκολο χρήμα και την εφήμερη δόξα. Και προπαντός μην παρασύρεστε πριν την ώρα σας εσείς οι Δεσποτάδες για το ποιός θα πάρει το σκήπτρο. Ο Θεός ξέρει και σας δοκιμάζει.
    Ζωστείτε με την ταπεινοφροσύνη και την ανιδιοτέλεια των προθέσεων και διαθέσεών σας. Απαιτείστε συνεχώς από το Θεό να σας αξιώσει να μοιάσετε σε Εκείνον μέσα από το θυσιαστικό παράδειγμά Του για τον άνθρωπο, τον πλησίον σας, τον συνάνθρωπό σας. Αποδείξτε εμπράκτως και με γενναίο φρόνημα πως δεν πήγε χαμένη η θυσία του Κυρίου μας αλλά και όλων των μαρτύρων και ομολογητών της Ορθόδοξης πίστης μας. Μη δειλιάζετε και μη φοβείστε γιατί ο Χριστός είναι πάντα κοντά στους ιερείς εκείνους που με θέρμη και πίστη Τον επικαλούνται. Φροντίστε με τη εν Χριστώ ζωή σας και τη θυσιαστική αληθινή αγάπη να διαψεύσετε αυτούς που θεωρούν τον ιερό κλήρο σήμερα κατώτερο των περιστάσεων. Υψώστε στεντόρεια φωνή προς τους άρχοντες και ζητείστε τους να πάψουν να υποκρίνονται και να κοροϊδεύουν τον πιστό λαό και ιδιαιτέρως να ενσκήψουν στη φτωχολογιά και τον μεροκαματιάρη.
    Πρέπει ημέρα και νύκτα η Εκκλησία να ελέγχει τις ανταρσίες διαφόρων ρασοφόρων. Ο Θεός είναι πολύ θυμωμένος γιατί κοιτάζουν πάντα οι περισσότεροι πως θα πάρουν την πρωτοκαθεδρία. Για να είσαι Αρχιεπίσκοπος δεν πρέπει να είσαι επιπόλαιος στα διάφορα θέματα, ειδικά μάλιστα σ’ αυτά που άπτονται της ηθικής... Πρέπει ο κάθε Αρχιεπίσκοπος να τηρεί αυστηρά μέτρα και όχι να προσπαθεί να δίνει λύσεις έστω και... βρώμικες. Γιατί όλα αυτά πληρώνονται στο εκατονταπλάσιο και εκ των πραγμάτων χάνεται η ευλογία του Θεού και ... «διάβολος στήτω εκ δεξιών αυτού». Και τότε «εν τω κρίνεσθαι αυτόν εξέλθοι καταδεδικασμένος, και η προσευχή αυτού γενέσθω εις αμαρτίαν. Γεννηθήτωσαν αι ημέραι αυτού ολίγαι, και την επισκοπήν αυτού λάβοι έτερος» (ψαλμ ρη).
    Ω άνθρωποι, αποτινάξτε τη μνησικακία σας και πάψτε να δυσφημείτε τους λειτουργούς του Υψίστου. Αυτοί θα δώσουν λόγο εκεί. Ακόμη και ο Αρχιεπίσκοπος θα δώσει λόγο στο άγιο βήμα και θα κριθεί. Τώρα οι φατρίες και οι επίδοξοι μνηστήρες ας καθίσουν φρόνιμα. Ξέρει καλά ο ουρανός. Κάποτε ο Άγιος και Μέγας Αθανάσιος όταν άφηνε τον κόσμο τούτο είπε: «Καλά που φεύγω τώρα. Αλίμονο τι θα δουν οι άνθρωποι...» Πάψτε ω άνθρωποι να σταυρώνετε τον Χριστό μας κάθε ημέρα με τα πονηρά έργα σας. Αναρωτηθείτε και προβληματιστείτε από τα λόγια του Αγίου και σεις οι επίδοξοι και αρχομανείς κατά κυριολεξία, κατά κόσμον και όχι κατά Θεόν, Δεσποτάδες. Γιατί η αρχομανία κατά Θεόν
    Η Ορθόδοξη Εκκλησία χρειάζεται πνευματικούς ιερείς για να ενώσει τη γη με τον ουρανό. Γι’ αυτό γίνετε πιστοί και ελεήμονες στους αδυνάτους. Μη σκληραίνετε την καρδιά σας. Γίνετε γυρολόγοι του Αγίου Πνεύματος για να ευαρεστήσετε και να δοξάσετε τον Τριαδικό Θεό, τον Πατέρα, τον Υιό και το Άγιο Πνεύμα.
    Ας μη λησμονείτε ω άνθρωποι, ότι κυρίαρχος της ζωής είναι ο Χριστός. Γι’ αυτό και οι προσευχές μας απευθύνονται σ’ Αυτόν. Δεν έχει νόημα λοιπόν για κανένα Ιεράρχη να βιάζεται να αναλάβει το διακόνημα του αρχιεπισκόπου, αν δεν προσευχηθεί με πίστη και θέρμη για τον πάσχοντα αδελφό του, που βρίσκεται και δοκιμάζεται στο κρεβάτι του πόνου. Διαφορετικά η ευλογία για το διακόνημα μετατρέπεται σε ύβρη για το αξίωμα. Δεν πρέπει κανένας να ξεχνάει, ότι ο Χριστός και οι πιστοί αδελφοί του τιμούν την αξιοσύνη της αγιότητας του βίου και όχι την αξιοσύνη του αξιώματος σ’ αυτόν τον κόσμο. Όποιος δεν ευαγγελίζεται την όντως χριστιανική ζωή και είναι συμβιβασμένος με το σύστημα του Καίσαρος είναι προτιμότερο να μη θέσει υποψηφιότητα όταν έρθει η ώρα, γιατί τώρα είναι ώρα προσευχής και όχι διαδοχής. Προσεύχεσθε και γίνετε δότες της αγάπης. Προσεύχεσθε και ο Θεός θα φυλάξει για εσάς το υφάδι της πνευματικής ζωής.
    Η ασθένεια του κάθε συνανθρώπου μας ας είναι και Αρχιεπίσκοπος είναι και εκλαμβάνεται και νοείται μεγάλο δώρο και ευλογία για τον ίδιο αλλά και για όλους εμάς τους εν Χριστώ αδελφούς. Και είναι δώρο Θεού, αφού η ασθένεια γίνεται αφετηρία για έλεγχο της συνειδήσεώς μας αλλά και στρώνει με δάκρυα στο δύσβατο δρόμο της μετάνοιάς μας. Άλλωστε σε ημέρες θλίψης τα μάτια μας σηκώνονται πιο εύκολα προς τον ουρανό. Η καρδιά μας συντρίβεται από την συνειδητοποίηση της ματαιότητας του εφήμερου αυτού κόσμου και αρχίζει να πάλλεται σε ουράνιους μοναδικούς ρυθμούς. Και τότε ξεπροβάλλει η προσευχή, ως μια έντονη και διαρκή αναζήτηση του φωτός που εκπέμπει ο ουρανός. Φως που μηδενίζει και εξευτελίζει και εξουδετερώνει όλα τα επιστημονικά έργα... Φως σωτηρίας, φως ζωής, που κάνει τους ανθρώπους να μιλούν για θαύμα. Φως που φωτίζει ξεκάθαρα τον ακάνθινο δρόμο για την εκεί αιώνια πρόσβαση.
    Μην αποθαρρύνεσθε ω άνθρωποι, ο Κύριος μας δοκιμάζει και βλέπει την κατάντια του κόσμου που τόσο περίτεχνα δημιούργησε. Πάλι όμως θα μας χαρίσει τη χαρά που μόνο Αυτός δίνει. Αμήν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 1.59


    σωστός, να το κάνουμε α λα βενιζελος (μαίμού - άλλαξε το όνομά του) εδω μέσα να μένουν μόνο τα σεντόνια του μπάμη και του ποισονους για να μη στενοχωριούνται και είναι και μεγάλοι άνθρωποι μη πάθουν κανένα εγκεφαλικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. εννοώ μεγάλης ηλικίας διότι κατά τα άλλα άνθρωποι δεν είναι - είναι όμως μικροί σε νόηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. προς 03:54

    Το blog δεν είναι εφημερίδα για να χρειάζεται αναγνωσιμότητα για να επιβιώσει. Ουτε κανάλι που να χρειάζεται τηλεθέαση για να πάρει τις διαφημίσεις. Είναι ένας κοινός τόπος συζήτησης. Είτε έχει 10 είτε έχει 1.000.000 επισκέπτες την ημέρα (και απο αυτό το 1.000.000, οι πιο πολλοί είναι τύπου "babis", "skylos" κλπ) είναι το ίδιο πράγμα. Ας φύγουν όσοι "κόπτονται" για την "λογοκρισία". Ας μείνουν λίγοι και καλοί. Νοήμονες άνθρωποι που θέλουν να ανταλλάξουν μια άποψη. Στην Αμερική, πολιτικά blogs που έχουν τεράστια επισκεψιμότητα, και δεν έχουν καρκινώματα τύπου "babis", "skylos", όντως επηρεάζουν πολιτικές αποφάσεις. Εδω όμως η πολιτική άποψη του blog αυτοαναιρείται απο τα σχόλια των καρκινωμάτων αυτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. dystychos ta blog ton 10 anagnoston echoun poly mikti diarkia zois eno tou 1.000.000 sychna exelisontai(meso diafimiseon) se kerdofores epihiriseis.To xanaleo min allazete mia petychimeni syntagi,toulachiston ochi akoma.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αγαπητέ 4:39, δεν διαφωνώ συνολικά μαζί σας, αλλα ειλικρινά πιστεύετε οτι το συγκεκριμενο blog διατηρεί το (όποιο) κύρος του επειδή έχει υψηλη επισκεψιμότητα; Και γιατί είστε σίγουρος οτι αυτή θα μειωθεί εάν κοπούν οι τύπου που βρίζουν και παραθέτουν άσχετα σχόλια; Εγώ ισα - ισα πιστεύω οτι θα αυξηθεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. αγαπητέ 4.55 μάλλον ζούσες κι εσύ σε άλλη χώρα όπως ο γιωργάκης που τα ανακάλυψε όλα έξαφνα


    για να μην έχεις ιδέα τι εστί διάλογος με κολλημένο πασοκο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς 4.15 (καρκίνωμα) και 3.12(εκπρόσωπος φασιζουσας νοοτροπίας)

    Σας επιστρέφω τα χαρακτηριστικά .Σας εκφράζουν. Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα

    Αγαπητοί κύριοι. Και φίλοι

    Σεμνά. Αποκαλύπτεστε. Η οξύτητα των εκφράσεων σας προς το πρόσωπο μου ,ετεροβαρής και κατευθυνόμενη μου δίνει την ικανοποίηση να συνεχίσω το έργο που ανιδιοτελώς και εθελοντικά έχω αναλάβει. Αν νομίζετε ότι με τέτοιες «ευπρεπείς» εκφράσεις στο πρόσωπο μου θα με αποθαρυνετε, ειστε γελασμένοι. Απλά σας πληροφορώ ότι με ενισχύουν και μου δίνουν δύναμη να ανταπεξέλθω στις δυσκολίες που συναντώ. Έχω αντιμετωπίσει στη διαδρομή μου πλήθος από «κουμάσια» και πάντα κατάφερνα να βρω τις καλύτερες λύσεις . Έτσι και τώρα το ίδιο θα πράξω. Απλά εδώ μέσα λόγο της ανωνυμίας μερικοί εκδηλώνονται πιο εύκολα και για μένα είναι πολύ εύκολο να καταλάβω με τι «υποκείμενο» έχω να κάνω.
    Πιστεύω ακράδαντα ότι η χειρότερη κυβερνητική περίοδος του ΠΑΣΟΚ στα 19 χρόνια περίπου που ήταν στην εξουσία ήταν πολύ καλύτερη από αυτό που βιώνουμε σήμερα.
    Όλοι μας είχαμε πιστέψει μετά την τελευταια κυβερνητική θητεία του ΠΑΣΟΚ ότι η χώρα είχε ανέβει σε ένα επίπεδο ,είχε επιτύχει κάτι, είναι κάπου τέλος πάντων. Περιμέναμε με τη φρεσκάδα που είχε ο Καραμανλής και με την πειστικότητα που διέθετε ότι τα πράγματα με καινούργια ορμή θα πάνε μπροστά, θα πάνε πιο γρήγορα καλύτερα . Φευ!! Η χώρα γύρισε 50 χρόνια πίσω. Παλαιοκομματισμός, αθλιότητα, αυθαιρεσία, αρπαχτες, κουμπαριές. Όλοι το ομολογούν πλέον ότι η κυβέρνησης αυτή είναι η χειρότερη που είχαμε ποτέ. Κρίμα, ένας νέος άνθρωπος με ένα βαρύ όνομα θα περίμενε κανείς να κάνει και να προσφέρει πολλά. Αλίμονο όμως. Η χώρα βαδίζει σαν σε αυτόματο πιλότο. Θυμάστε την εκπομπή της Μαρίας Ρεζάν.. «έτσι χωρίς πρόγραμμα » Από την άλλη οργιάζει ,το πιο προκλητικό ρουσφέτια αναξιοκρατία, το πάρτι των δικών μας παιδιών, η αθλιότητα του ότι φάμε ότι πιούμε και ότι αρπάξει……..»
    Από την άλλη είναι πίστη μου ότι το αναγεννημένο ΠΑΣΟΚ με την νέα πνοή που έφερε στο κίνημα και με τις πρωτοποριακές ιδέες του Ο Γιώργος Παπανδρέου είναι ότι καλύτερο για να πάει ο τόπος μπροστά και η χώρα μας να βγει από το τέλμα και στην στασιμότητα που έχει βυθιστεί.
    Καθήκον μας όλων μας είναι να γίνουμε κήρυκες των νέων δυνατοτήτων και να πείσουμε όλο και πιο πολλούς έλληνες ότι η άνοδος του ΠΑΣΟκ στην εξουσία είναι προς το συμφέρον όλων .
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. babis δύναμη,
    είσαι στυλοβάτης του συγχρονου προοδευτικού και δημοκρατικού λόγου.
    κράτησες ψηλά το φρόνημα του δημοκράτη και της δημοκράτισας, τις δύσκολες ώρες της καραμανλικής φοβέρας.
    τώρα που το κίνημα οδεύει προς τη ΝΕΑ ΝΙΚΗ είσαι και πάλι στην πρώτη γραμμη, να μας δείχνεις το δρόμο.
    καλή συνέχεια σύντροφε. να είσαι πάντα δυνατός.
    σε αγαπάμε, σε στηρίζουμε.
    Για την Ελλάδα και τον Σοσιαλισμο, όπως έλεγε ο συγχορεμένος ο Γεννηματάς.
    Για την Ελλάδα και τους Έλληνες.
    Καλό μας αγώνα.
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. αληθεύει οτι ο babis παει για επικοινωνιακό τομέα ΠΑΣΟΚ και εκπρόσωπος τύπου του ΓΑΠ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΑΛΗΘΕΥΕΙ Η ΦΗΜΗ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΠΗΛΙΟΤΟΠΟΥΛΟ?
    ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΜΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΝΗΠΙΑΓΩΓΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΒΙΤΡΙΝΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΑΝ ΙΜΑΤΖ ΜΕΙΚΕΡΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗ ?

    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΒΡΩΜΑ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΗΜΑΤΟΠΩΛΗ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΚΕΙ ΤΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ

    AΥTΑ ΕΧΟΥΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΙΟΤΙ ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΜΟΦΟΒΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΜΑ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. αυτο που εντυπωσιάζει ειναι οτι ο Babis έχει γίνει γνωστόσ , αυτός αλλα και ο αγώνας που κάνει ενάντια στους αλητήριους της δεξιάς στην βάση του Κινήματος!
    Μπαμπη μακάρι αλλός ενα πασοκοσ να είχε τα αρχίδια σου θα ήμασταν κυβέρνηση τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απλό είναι, κόψτε τα ανώνυμα σχόλια. Επιλογή από τα settings του blogger και τέλος !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. μπορείτε να υβρίζεστε, αλλά με αρχαιοπρεπείς εκφράσεις...π.χ. είσαι κίναιδος, αρσενοκοίτης, βλάξ, κλπ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @παναγιώτη τ.(4.55): σου τα είπε ο 5.13 και πριν προλάβει να «στεγνώσει» το μελάνι, σε βάφτισε «καρκίνωμα» & «εκπρόσωπο φασίζουσας νοοτροπίας» το ψωρί ψωλόσκυλο babis.


    Για να δούμε τι σημαίνει babis λοιπόν
    ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗΣ:
    Babis:
    "Επιτελους…..Καιρος ηταν να διαγραφουν τα βλακωδη λεγομενα από ένα ανθρωποειδες…Βεβαια είναι - γνωστο ότι η Ρηγιλλης τους πληρωνει ολους αυτους, με σκοπο να ευτελιζει κάθε σοβαρη προσπαθεια παραπληροφορησς"

    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ



    ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ:
    EINAI YΠΕΡ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ


    Ανώνυμο said...
    11.27
    Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι υπέρ κανενός Επιχειρηματία.
    Βάζω όμως ένα προβληματισμό στο θέμα Κοκαλλη. Με δεδομένο ότι από αυτόν τρώνε και απασχολούνται 5-6 χιλιάδες συμπατριώτες μας θα ήμουν σε μεγάλο δίλημμα με μια κρατική προμήθεια. Θα προτιμούσα να αναθέσω ένα έργο σε αυτόν έστω και με ζημία του δημοσίου παρά σε μια ξένη εταιρία που δεν απασχολείτε κανένας Έλληνας και απλά εδώ είναι εδώ το γραφείο της αντιπροσώπευσης.
    Όλοι ξέρουμε πόσοι και πόσοι έχουν πλουτίσει από τις προμήθειες αντιπροσώπευσης ξένων οίκων με μοναδική επένδυση εδω ένα φαξ και ένα μικρό γραφείο.!!!
    Τουλάχιστον να απασχολεί και μερικές χιλιάδες άτομα ας κάνουμε τα στραβά μάτια(κοκαλλη)ε?
    babis



    ΣΠΑΜΑΔΟΡΟΣ:
    TΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΙΒΑΝΩΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΣΕΝΤΟΝΑ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ

    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ:
    Αναφέρει η TΡΙΚΑΠΑΚΗ πουστάρα τη Ρεζάν. Αντιγράφω απο το βιβλίο της Ρεζάν, σελίδα 233 «....όσο σκέφτομαι ότι δεκαετίες αργότερα βρεθήκανε κάποιοι που για να με χτυπήσουν το μόνο που δεν είπαν είναι ότι την Αποστασία την οργανώσαμε ο Μητσοτάκης κι εγώ με πιάνουν τα γέλια. Aν και, εδώ που τα λέμε, τη ζημιά τους κατάφεραν να την κάνουν....»

    ΦΑΣΙΣΤΑΣ:
    Όποιος συληφθει να διαλέγεται με τα προηγούμενα άτομα που είναι πλέον εμφανή από τη γραφή των θα θεωρείτε προβοκάτορας και σαν τέτοιος θα αντιμετωπίζετε.
    Προσοχή κίνδυνος.


    BΡΩΜΙΑΡΑ (ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑ)
    ΟΜΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΛΕΝΕΤΑΙ
    "...Στο χώρο μου έχω πλήρη κλιματισμό φίλε και δεν χρειάζεται το ντους. Είναι ανθυγιεινό..."


    ΠΕΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ
    ΠΟΥΣΤΑΡΑ
    MΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟ ΓΚΑΠ-ΓΚΟΥΠ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΜΕ ΤΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΩΘΗΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟ GAY FESTIVAL




    OUTING ΚΑΙ ΓΑΜΗΣΙ ME AMMOXAΛΙΚΟ ΤΗΣ ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΡΑΣ, ΛΑΣΠΟΛΟΓΑΣ, ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΡΙΑΣ, ΦΑΣΙΣΤΡΙΑΣ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΗΣ babis



    ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ Η ΣΟΥΦΡΑ-ΦΡΑ ΤΗΣ, ΤΟΣΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΥΠΕΤΗΣ ΚΑΙ ΠΕΟΘΗΛΑΖΟΥΣΑ

    ΕΚ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΦΙΛΩΝ babis skylos gap




    ΓΕΙΑ ΣΟΥ babis ΒΡΩΜΟΠΟΥΣΤΑ ΣΚΥΛΕ ΤΟΥ ΑΥΤΙΣΤΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. friends of babis skylos gap, μια συμβουλή μόνο. Αντε να γαμήσεις λίγο γιατί το μυαλό σου έχει μπλοκάρει. Καθόμαστε και σε ανεχόμαστε τόσο καιρό αληταρά το μόνο που κάνεις είναι να μπαίνεις και να βρίζεις εδώ και μήνες αγάμητε ε αγάμητε. Πήγαινε σε κανένα μπουρδέλο να ξελαμπικάρεις παλιοβλάκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Συμφωνώ απόλυτα με τον Παναγιώτη, αλλά τα έχουμε ξαναπεί και τίποτα δεν έχει γίνει: να διαγράφονται
    α) τα κείμενα που περιέχουν υβριστικούς χαρακτηρισμούς,
    β) άσχετα σχόλια με αυτό της κύριας είδησης και
    γ) αυτά που εκτείνονται σε πάνω από 20-25 αράδες. Όποιος δεν μπορεί να εκφραστεί με αυτή την ποσότητα λέξεων, ας γίνει ποιητής να μάθει να συμπυκνώνει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 7.43 ΑΠΟΡΩ, ΑΠΟΡΩ, ΑΠΟΡΩ....


    ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΡΩΣ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟΥ ΙΝΣΤΡΟΥΧΤΟΡΑ ΣΟΥ babis, ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΠΑΣΟΚΟΤΡΟΛΛ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ GAY FESTIVAL ΑΦΟΥ ΣΕ ΠΡΟΤΡΕΠΕΙ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ?


    ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΠΟΥΣΤΡΑΚΙΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. γιατί θέλω να ρθω σπίτι σου να σε βρω καριόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Προσυπογράφω το αρχικό σχόλιο !
    Όσες φορές επέλεξα να διαβάσω τις αντιδράσεις κάποιου ποστ, σταμάτησα μετά απ το 5ο - 6ο reply διότι τα περισσότερα είναι σιχαμένα, αηδιαστικά ή άσχετα με το αρχικό θέμα.
    Πρέπει να σταματήσει αυτό και να προαχθεί ο διάλογος, ο οποίος είναι και ο σκοπός των ιστολογίων ως επί το πλείστον...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 7.18
    Συνεχίζεις να βρίζεις και να προσβάλεις… Από ένα νεοδεξιο βολεμένο δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα άλλο……
    Σου έχω απευθύνει σειρά ερωτημάτων για τα οποία έχεις κάνει γαργαρα. Να μην τα επαναφέρω και ενοχλώ τους φιλους. Εμεις οι δημοκράτες σεβόμαστε πάντα τους συνάνθρωπους μας και περισσότερο το ακροατήριο που με ευγένεια περισσή και ανοχή μας παρακολουθεί.
    Έτσι παρακολουθούν τις αυθαιρεσίες σου τις αισχρολογίες σου και την οργανωμένη παραπληροφόρηση που επιχειρείς εδώ με αποκλειστικό σκοπό να ευτελιζεις τα λεγόμενα μου για να παραμένει αλώβητος ο χονδροδαμαλος με το Βιετναμέζικο PLAYSTATION και η νηπιαγωγός-χειρούργος ,την εποπτεία του βλακοαντοναρου και του αφεντικού αμόρφωτου Ρουσοπουλου με την τεραστίων διαστάσεων βίλλα στο Καπανδρίτι. Καλά κάνεις και εσύ , τρως τώρα με «χρυσά κουτάλια» όπως τρώνε όλοι της παρέας. Φάε λοιπόν όσο μπορείς τώρα γιατί σε περιμένουν δύσκολες μέρες μετά τις εκλογές που έρχονται. Δυσκολίες γιατί άμα είσαι μαθημένος στη χλιδή που ζεις τώρα ,η επάνοδο στην σκληρή πραγματικότητα που ζουν οι υπόλοιποι Έλληνες σήμερα εξ αιτιας της παρέας που μας έχει κάτσει στο σβέρκο μας .
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Λαθος ο αποδεκτης... 7.02 ειναι το σωστο.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Πού 'σαι ρε τζώνη ?
    Τι κάνει το γατάκι της μαμάς σου ?
    Keep sucking Τζώνη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΗΣ .
    ΦΑΙΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΕ ΑΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. babis,



    ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ/ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΚΙ ΕΣΕΝΑ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ



    ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙΣ ΤΑ LINKS, ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ



    ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ "Σου έχω απευθύνει σειρά ερωτημάτων για τα οποία έχεις κάνει γαργαρα" - ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΤΑΚΤΙΚΕΣ, ΤΗΣ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΑΡΓΑΡΑΣ
    (btw τι τρέχει με το ΣτΕ? σε διώξανε? γιατί?)



    ΛΑΣΠΟΛΟΓΟΣ (συνάγεις το συμπέρασμα ότι επειδή ΕΣΥ ήσουν κρατικοδίαιτος, ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ - ΕΝΩ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΟΥΣΤΑΡΑΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ)ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΗΣ (βλέπε σχετικά links), ΦΑΣΙΣΤΑΣ (βλέπε σχετικά links), ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ (Σαλιάρης του Κόκκαλη και Mεγαλοσυνταξιούχος του Δημοσίου στα 52) ΚΑΙ ΠΟΥΣΤΑΡΑ (σας έκραξε και το αυτιστικό σας)



    ΓΝΩΣΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ - ΟΠΩΣ ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΣΕ ΟΤΙ ΣΕ ΡΩΤΑΝΕ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ ΣΕΝΤΟΝΑΤΕΣ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΕΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΩΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙ
    (Σε ρώταγε προχθές κάποιος για τη μη-αντίδραση του αυτιστικού στην Πόλη για το ξύλο και το πανό και τον έβγαλες χουλιγκάνο ΚΩΛΕ ΑΠΛΥΤΕ)



    ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΨΩΝΑΡΑ - ΤΟ ΞΕΚΟΛΛΙΑΣΜΑ ΣΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ "με αποκλειστικό σκοπό να ευτελιζεις τα λεγόμενα μου για να παραμένει αλώβητος ο χονδροδαμαλος με το Βιετναμέζικο PLAYSTATION και η νηπιαγωγός-χειρούργος" Η ΠΑΡΑΦΡΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ - ΕΠΙΣΗΣ ΓΝΩΣΤΟ - ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΕΙΣΑΙ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ, ΨΥΧΗ ΤΕ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙ. BTW ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ Ο ΣΑΨΑΛΟΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΠΑΛΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΑΡΓΑΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ??



    ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΟΥ ΤΑ ΕΥΤΕΛΙΖΕΙΣ ΕΣΥ -Η ΥΠΑΡΞΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΞΕΦΤΙΛΑ - ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ


    ΤΡΑΒΑ ΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ ΠΙΠΕΣ ΝΑ ΣΤΑΝΙΑΡΕΙΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΣΤΟ ΠΟΥΣΤΡΟΦΕΣΤΙΒΑΛ




    (ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  45. KLAS MY ΜΠΟΥΤΣ ΡΕ BABIS!!!!!

    MAΣ TA EXEIΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *