GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για το συνέδριο της ΝΔ...

Διαβάστε στο «Αντί» που κυκλοφορεί ένα αφιέρωμα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τις τάσεις που διαμορφώνονται στο κυβερνητικό κόμμα. Α...

Διαβάστε στο «Αντί» που κυκλοφορεί ένα αφιέρωμα στο συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας και τις τάσεις που διαμορφώνονται στο κυβερνητικό κόμμα. Αποκαλυπτικό ρεπορτάζ και τρία σημαντικά άρθρα του Αντώνη Σαμαρά, του Πάνου Παναγιωτόπουλου και του Άρη Σπηλιωτόπουλου.
http://www.anti.gr/

19 σχόλια

  1. Όπως έχουν γίνει τα πράγματα, το συνέδριο πιθανότατα θα γίνει για να γίνει.
    Στην εκλογή των μελών της Κ.Ε. θα επικρατήσουν οι λίστες και τίποτε καινούργιο δεν θα γεννηθεί.
    Ο Καραμανλής πρέπει άμεσα να κάνει ανασχηματισμό και να παρουσιάσει την Κυβέρνηση της νέας τετραετίας με τη συμμετοχή νέων οραματιστών πολιτικών με όραμα και με αποτελεσματικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9:50 μμ

    Έχεις δίκιο.

    Πιστεύω να σπάσουν οι λίστες και οι φαιρόμενοι ως λίσταρχοι (Ντόρα, Σουφλιάς, Μεϊμαράκης, Ζαγορίτης, Άρης κλπ) να ψάχνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΑΓΡΟΙΚΩΝ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΩΝ.

    ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ .ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?
    ΕΛΛΗΝΑΣ?

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΗΤΑΝ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .
    ΜΕΣΑ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΓΑΜΗΜΕΝΟΣ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 4 ΧΡΟΝΙΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ.

    Η ΠΥΡΚΑΓΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΤΑΝ ΠΑΝΕΥΚΟΛΑ ΑΜΑ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΝ . ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ. ΤΩΡΑ ΧΑΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    ΛΕΦΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ. ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΛΑΝΕ ΑΓΡΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΣΕ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ ΚΑΠΟΥ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΛΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΟΧΗΜΑΤΑ.

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΛΙΟΠΥΡΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ.


    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ .Η ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΑ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΤΗΣ ΑΥΛΙΔΑΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ.

    ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΣΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ ΑΚΙ ΝΑ ΨΩΦΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ.

    ΚΡΕΜΑΛΑ ΣΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ,ΤΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ !

    ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑΝ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τα ομολογα.

    ΑΠΑΤΕΩΝΕς Η ΜΑΛΑΚΕΣ

    Για τις φωτιες.

    ΑΝΙΚΑΝΟΙ Η ΜΑΛΑΚΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα λόγια τα μεγάλα

    «Φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εφαρμόζουμε το εθνικό σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών»
    Κ. Καραμανλής 13/3/2007

    «Είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θα τα καταφέρουμε, θα γλιτώσουμε το μπλακ άουτ»
    Δημ. Σιούφας 28/1/2007

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oloi i neolaia opos k ego k oloi i Ellada einai mazi me ton Karamanli giati einai o monos pou mporei na kanei ayti tin xora pragmatika isxiri k pragmatika eyropaiki!Alles dio tetraeteies Kosta Karamanli!To 2004 eixa psifisi kapoio mikro komma alla tora karamanli dagoto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΙ .ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝ-ΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.ΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ?
    ΕΛΛΗΝΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 10.

    ΑΧ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΗΜΙΤΗ ?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΣ. ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ . Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oloi i neolaia opos k ego k oloi i Ellada einai mazi me ton Karamanli giati einai o monos pou mporei na kanei ayti tin xora pragmatika isxiri k pragmatika eyropaiki!Alles dio tetraeteies Kosta Karamanli!To 2004 eixa psifisi kapoio mikro komma alla tora karamanli dagoto!Meta ton Andrea k ton theio tou allos enas megalos politikos pou ginei o protos pou tha kerdisei 3 sinexomenes ekloges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Tρια πουλακια καθονται..." οχι τρεις τετραετιες..βαλε κατι παραπανω το αξιζει το παιδι..Τετοιο εργο, τετοια προσφορα που θα την ξαναβρουμε.
    Που σεχουνε διορισει και τα αρπαζεις οποτε γιατι να μην σου γινει το χατηρι,αφου εσυ καλα περνας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ποιος ασχολειται με το συνεδριο τις παπαρες τους..
    ΑΝΙΚΑΝΟΙ.ΑΘΛΙΟΙ.ΑΧΡΗΣΤΟΙ.
    Να ξεκουμπιστουν και να πανε σπιτι των.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΕΗ

    Ο Υπεύθυνος του Σταθμού ΔΕΗ στο Ωραιόκαστρο είπε χθες το πρωί στην Τηλεόραση ότι τα μηχανήματα αγοράστηκαν το 2001.


    Όταν ξεκίνησε να λέει για την εξ' αρχής ανεπάρκεια των μηχανημάτων και να εξηγεί γιατί ΔΕΝ άντεξαν την υπερφόρτωση, οι παρουσιαστές έκαναν "τη γυριστή".


    Γιατί λοιπόν αγοράστηκαν ΧΩΡΙΣ καμμία μακρόπνοη πρόβλεψη τα συγκεκριμένα μηχανήματα? Έγινε διαγωνισμός? Ποιός χέριασε τη μίζα?


    Όταν προσπάθησε να μιλήσει περί απαξίωσης της ΔΕΗ εξ' αιτίας των ιδιωτών στο χώρο της παραγωγής ενέργειας (Ο Μπόμπολας είχε συμφωνήσει με το Σημίτη) - το ουσιαστικό "χέριασμα" της ΔΕΗ δηλαδή με παραλείψεις όπως η παραπάνω, τον "καπάκωσαν".


    τα δε black-out του 2004 ήταν από τα "test events" για να περάσει η γραμμή να πάρει ο Μπόμπολας την παραγωγή ενέργειας, αλλά δεν πρόλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. To ψέμα και η υποκρισία είναι χαρακτηριστικό του πασοκ.

    πρώτον, σε αντίστοιχες καταστροφές, σφύριζαν αδιάφορα και τους έκαναν πλάτες τα μμε


    δεύτερον, όποιος περιμένει να φτιαχτεί ο κρατικός μηχανισμός μέσα σε 3 χρόνια μετά από διάλυση και άλωση 20 ετών είναι ή μαλάκας ή στημένος. Ομοίως κι όποιος φαντάζεται ότι αν αλλάξεις τις κορυφές, θα "δουλέψουν" τα πράγματα.

    τρίτον, η μέχρι σήμερα πορεία του πασοκ έχει καταδείξει πέρα από κάθε αμφισβήτηση ότι επιχαίρεται για οτιδήποτε συμβαίνει αρκεί να φαντάζεται (όνειρα...) ότι θα το ξαναοδηγήσει στην εξουσία.

    τέταρτον, το πρόβλημα των προσλήψεων ΚΑΙ στην πυροσβεστική, το πασοκ το κληροδότησε.

    πέμπτον, όπου έγιναν προσλήψεις ούρλιαζαν για "γαλάζια" παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

    Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οι πυρκαγιές και ο καύσωνας δεν είναι ασφαλώς ελληνικό φαινόμενο. Ο τρόπος όμως που αντιδρά το κράτος και οι εκπρόσωποί του συνιστούν μοναδική πρωτοτυπία παγκοσμίως. Οι αρμόδιοι όλων των κλιμακίων γνώριζαν εγκαίρως τι μας περιμένει και λογικά θα έπρεπε να είχαν φροντίσει να οργανώσουν την καλύτερη δυνατή άμυνα για όλα τα δυσμενή επακόλουθα.
    Δυστυχώς αντ αυτού επιδόθηκαν σε ανώφελες και ενίοτε γραφικές εκφράσεις κομπορρημοσύνης περί της ετοιμότητας των οργάνων της πολιτείας να αντιμετωπισθεί η δύσκολη κατάσταση. Είδαμε, μάλιστα, αρμόδιο υπουργό να μοιράζει φυλλάδια στο παρά πέντε έναντι πινακίου δημοσιότητας.
    Δυστυχώς, όταν ξέσπασε ο «πόλεμος» αποδείχθηκε ότι το κράτος ήταν για μια ακόμη φορά παράλυτο. Η ΔΕΗ έχασε τη μάχη και σχεδόν στο σύνολο της χώρας είχαμε πολύωρες διακοπές στις πλέον δύσκολες συνθήκες.
    Οι φωτιές έπιασαν στον ύπνο τους αρμοδίους που επί τριετία συνεδριάζουν για να... παραγγείλουν πυροσβεστικά αεροπλάνα. Το χειρότερο ήταν ότι καθυστέρησαν ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο να ζητήσουν τη συνδρομή των Ευρωπαίων εταίρων και χάθηκε πολύτιμος χρόνος στην έλευση της ξένης βοήθειας.
    Ολα αυτά θα συνιστούσαν ίσως ένα ακόμη κεφάλαιο στη μακαριότητα των κυβερνώντων, αν δεν είχαν τραγικές συνέπειες για ανθρώπους και περιουσίες. Το μείζον όμως είναι ότι ηθικός αυτουργός για πολλές από τις πυρκαγιές είναι η κυβερνητική πλειοψηφία που καλλιέργησε άνομες ορέξεις με την πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 24 του Συντάγματος για τον αποχαρακτηρισμό των δασών.
    Ως εκ τούτου το κράτος δεν αποδεικνύεται μόνο ανέτοιμο. Δημιουργεί και προσδοκίες οπλίζοντας εμμέσως το χέρι των εμπρηστών.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρόληψη σημαίνει καλή διαχείριση και φύλαξη αλλά και προστασία από τους εμπρηστές και καταπατητές», η κυβέρνηση τους κλείνει το μάτι είτε με την αναθεώρηση του άρθρου 24, είτε με την τροπολογία για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, είτε με την έλλειψη δασικών χαρτών .

    Υπάρχει ανάγκη για καλύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών, προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού «και βέβαια την πρόσληψη προσωπικού και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών» .
    * «Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να σταματήσει να ασχολείται με την επικοινωνιακή διαχείριση των πυρκαγιών και να ασχοληθεί με τον συντονισμό των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εγω παντως λέω οταν έχουν μπει ολοι και εχει αρχίσει το Συνέδριο ...Να κλείσουμε τις πόρτες και να τους Κάψουμε Ζωνταντούν ....

    ...αν καούν 300 Δεξίοι άχρηστοι δεν με πειράζει ...τωρα που ΚΑΗΚΑΝ 30.000 στρέματα πρασίνου με ΕΝΟΧΛΕΙ πολύ περισσότερο !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο κ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ στο προσυνέδριο κορόϊδευε τον κ. Καραμανλή και αυτός του έδινε φάπες και πείραζε την κορούλα του. Δείτε λίγο τις τοπικές εφημερίδες της Αχαϊας που τις ελέγχει ο κ.Ν... Όλο σχόλια αρνητικά για το προσυνέδριο. Έλεος πια ο κόσμος το καταλαβαίνει αυτό που συμβαίνει. Κάντε κάτι! όχι άλλη αντιπολίτευση από τους βουλευτές τους δικούς μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *