GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πτωχεύει και δεν δίνει αποζημιώσεις...

"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο όμιλος Μανιατέα, που πρόσφατα αγόρασε την εφημερίδα Sportime δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι η εταιρεία ...


"Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο όμιλος Μανιατέα, που πρόσφατα αγόρασε την εφημερίδα Sportime δήλωσε πριν λίγες μέρες ότι η εταιρεία του Multi capital πτωχεύει, αφήνοντας 250 οικογένειες στον δρόμο. Ο Όμιλος μάλιστα για να γλιτώσει από τυχόν καταγγελίες των εργαζομένων, άλλαξε το όνομα της εταιρείας σε General.
Αφού πρώρα έθεσε σε διαθεσιμότητα τους περισσότερους υπαλλήλους, στην συνέχεια έστειλε απολύσεις με δικαστικό επιμελητή, στα σπίτια των εργαζομένων, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι έχουν δόσει ήδη την αποζημίωση. Όποιος υπάλληλος τόλμησε να ζητήσει την αποζημίωση, πηγαίνοντας στο λογιστήριο της εταιρείας, η απάντηση που πήρε από μεγάλο στέλεχος ήταν " Δεν έχουμε λεφτά να σας δώσουμε, κάντε καταγγελία".
Φυσικά ούτε λόγος για χρήματα. Οι περισσότεροι απολυμένοι υπάλληλοι βρίσκονται στο υπουργείο Εργασίας για να ενημερωθούν για τις επόμενες κινήσεις του, ενώ θα κινηθούν δικαστικά πηγαίνοντας και στην επιθεώρηση εργασίας".

...K.T.

11 σχόλια

  1. Welcome to the Club.
    Πάρτε του κάτι πάντως για σουβενίρ!
    ΠΧ, ένα PC αξίζει 35E, ένα κλιματιστικό 15Ε ένα μεταχειρισμένο αυτοκίνητο της εταιρίας το αποτιμάμε 250Ε.
    Εμπρός, αναγκαστική εκτέλεση!
    Κατάσχεση κύριοι, αναγκαστική εκτέλεση κλπ μην τα ξαναλέμε...

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ρε παιδια αυτός δεν έχει νταραβέρι με τον τεγόπουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ... ο Μανιατέας έχει βάλει στο "χέρι" και τις κόρες του Τεγόπουλου, και τους αντιπρόσωπους χαρτιού, και επιχειρήσεις εκτύπωσεις και... και... και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμπαρασταση απο το apasxolisi_blog

    Απόλυση ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ…
    Σε αυτό το post θα διαβάσετε …και μπορεί αναδημοσιεύσετε η να στο στείλετε σε ένα φίλο η γνωστό σας
    http://apasxolisi.wordpress.com/
    Πως οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ ΜΟΥ « ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΝ» εδώ και 2, 5 χρόνια το δικαίωμα στην εργασία…μου «αφαιρούν» εργασιακά δικαιώματα 17 χρόνων…και με «τρομοκρατούν» με ανταγωγή 100.000 ευρώ ,προφανώς ως «κεφαλαιοκράτη» η με έχουν μπερδέψει με τον «τραπεζίτη» του SUPER DEAL.. και για ολοκληρωτική «κανιβαλικού» τύπου ..Οικονομική και εργασιακή μου εξόντωση ( βέβαια δεν είχα ούτε έχω περιουσιακά στοιχεία…και αν είχα με 2,5 χρόνια ανεργίας και με τόσες τράπεζες να με «κυνηγούν» δεν θα είχε μείνει ούτε τούβλο…)Με απέλυσαν νύκτα … με ανακοινώσεις τους …χωρίς νομική αιτιολογία …παραβιάζοντας κατάφορα και την εργατική νομοθεσία και τον εσωτερικό κανονισμό εργασίας…του προσωπικού της ΓΣΕΕ ..Στόχος τους ήταν να μου «υπεξαιρέσουν» την αποζημίωση…και να με οδηγήσουν σε οικονομική αδυναμία να μην μπορώ να υπερασπιστώ ούτε τα δικαιώματα μου…Μου έκαναν οτι κάνει η κυβέρνηση σε χιλιάδες συμβασιούχους …δηλαδή «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» …δεν εφαρμόζουμε τους νόμους τον κανονισμό …εργασίας … και με κάθε νομικίστικο μέσο εμποδίζουμε την δικαστική έκβαση της υπόθεσης…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΕΙ !!!
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ
    Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΘΕΟΣ !!!
    ΕΙΝΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΠΟΡΤΑΪΜ και Αθλητική Ηχώ πάνε για νέες περιπέτειες. Η ασυδοσία των απατεώνων των ΜΜΕ συνεχίζεται και ο Σόμπολος ...χτενίζεται (μαζί με τους δήθεν ελεγκτικούς μηχανισμούς του κράτους, τους κυβερνητικούς παπάρες, τους μαφιόζους των ασφαλιστικών Ταμείων, τους εξωνημένους εφοριακούς, τους Τραπεζίτες, τους νομικούς αλήτες και τιςς λοιπές διεφθαρμένες δυνάμεις που αφήνουν τους βαρόνους και τους υποψήφιους βαρόνους του Τύπου να εγκληματούν εναντίον μας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΕΠΑΝΙΔΡΥΣΗ του κράτους υποσχέθηκε ο Κώστας Καραμανλής. Αλλά, καθώς φαίνεται, του άλλαξε τα φώτα. Αντί να διορθώσει ό,τι κακώς έπραξε (ή κακώς αμέλησε να πράξει) η κυβέρνηση Σημίτη, το έκανε χειρότερο. Εν προκειμένω στην ενέργεια. Η οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν προβληματική επί Ολυμπιακών Αγώνων ακόμα.

    ΣΥΜΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ τρία χρόνια από τότε, και ακόμα ο αρμόδιος υπουργός και η διοίκηση της ΔΕΗ ομιλούν για το πεπαλαιωμένο ή αδύναμο να σηκώσει μεγάλα βάρη δίκτυο, για την ανικανότητά της να εξασφαλίσει ηλεκτρικό ρεύμα σε μεγάλες συνοικίες της Αθήνας και σε ολόκληρες περιοχές της Ελλάδας, τις ώρες που το έχουν περισσότερο ανάγκη από οποιαδήποτε άλλη, στο αποκορύφωμα του καύσωνα.

    «ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ», αναφώνησε χθες ο πρωθυπουργός, ωστόσο η χώρα ολόκληρη έχει μείνει πίσω από ρεύμα. Ανίκανη να διορθώσει την κατάσταση η Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού, ανίκανο να σταθεί στα πόδια του και το σχέδιο ικανοποίησης των αναγκών με την εκχώρηση τμημάτων της ενέργειας σε ιδιώτες επενδυτές. Για τον απλούστατο λόγο, ότι ποτέ και πουθενά, στις ίδιες τις ΗΠΑ κυρίως, η αποδυνάμωση του κράτους σε τέτοιας σημασίας τομείς δεν έλυσε το πρόβλημα. Αντιθέτως, του έβαλε φωτιά.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλα ο δικος σου πριν επανιδρυσει το κρατος(χεχεχεχεχεχε)
    ας ανοιξει κανενα Μπαμπινιωτη.
    Τι θα πει ρε μεγαλε ''προχωραμε
    μπρος'' ? υπαρχει περιπτωση να ''προχωραμε πισω ''?
    Αν επισης εννοουσε με την επανιδρυση του κρατος οτι θα καταργησει η θα αχρηστευσει την πυροσβεστικη,τους δασοπυροσβεστες και τους δασοφυλακες,τοτε οφειλω να διαπιστωσω οτι η σημερινη του επιδοση ξεπερασε και τις προσδοκιες του.
    Δηλωσε μαλιστα ''εξοργισμενος με την αδιαφορια υπουργων του''
    Πρωτη φορα βλεπω ''διοικηση δια της εκφρασεως συναισθηματων''.
    Καλα εεε,μεχρι τις εκλογες δεν θα αφησει κολυμπιθροξυλο ορθιο.
    Δωστα ολα μεγαλεεεεεε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε-Γ-Κ-Λ-Η-Μ-Α

    ΕΔΩ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ, Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ.

    ΣΑΣ ΑΡΕΣΑΝ ΟΙ 45 ΒΑΘΜΟΙ, ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ 55 BAΘΜΟΙ.

    ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΓΕΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΑΚΟΜΑ..

    ΘΑ ΒΓΕΙΤΕ ΟΜΩΣ ΒΟΥΤΥΡΟΠΑΙΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΒΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΣΑΣ ΚΤΥΠΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ.

    Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΘΕΣΗ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ, ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΥΝΤΕΛΕΙΑΣ, ΟΡΓΙΟΥ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΣΑΣ.

    TO ΣΧΕΔΙΟ
    Ελλάδα = Ξενοδοχείο, Οικόπεδο και Μπουρδέλο της Ευρωπαικής Ένωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τέλος εποχής! Από σήμερα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο σε αυτή τη ρημάδα την Αθήνα...

    ΕΓΚΛΗΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ!

    ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ηταν κάπως ο Βύρων, απόψε, μπροστά στις κάμερες;

    Κάπως (ανεξήγητα) πράος;

    Κάπως απολογητικός;

    Κάπως χεσμέ.ος;

    Μήπως (και) η φωτιά στην Πάρνηθα ξεκίνησε από καμιά ζαρντινιέρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *