GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καθαρός ουρανός, τι φοβάται;

Εξαλλη η Αμαλία Κυπαρίσση, δηλώνει ότι "χτυπιέται" λόγω του νομοσχεδίου Ρουσόπουλου... Ενημερώθηκα, από υπαλλήλους στη Γενική Γρα...

Εξαλλη η Αμαλία Κυπαρίσση, δηλώνει ότι "χτυπιέται" λόγω του νομοσχεδίου Ρουσόπουλου...

Ενημερώθηκα, από υπαλλήλους στη Γενική Γραμματεία Επικοινωνίας, πως η κυρία Κυπαρίσση εμφανίστηκε χθες σε έξαλλη κατάσταση, έκανε πολλά τηλεφωνήματα απειλώντας θεούς και δαίμονες για να μάθει ποιοι κρύβονται πίσώ από το blog, ενώ η "επίσημη" τοποθέτησή της είναι ότι μέσω εκείνης χτυπούν τον προϊστάμενό της, με αφορμή και την κατάθεση του νομοσχεδίου για τα ΜΜΕ.
Αυτό, βέβαια, που φοβάται, και δεν το κρύβει στους στενούς της συνεργάτες και στο φιλικό της περιβάλλον, είναι το ενδεχόμενο να διαρρεύσουν από τη Γραμματεία έγγραφα, που αποκαλύπτουν καποια από τα παραπτώματά της, όπως επίσης και το ενδεχόμενο να φτάσουν τα διόλου κολακευτικά σχόλια για το πρόσωπό της στα αυτιά ανθρώπων που δεν θέλει. Διότι για ένα καθαρό πρόσωπο στην κοινωνία ζούμε, και τώρα που βρήκε το... κελεπουράκι, δεν θέλει να το χάσει.
....Κ.Δ.

180 σχόλια

  1. Θα την βοηθήσουμε εμείς να το χάσει αν δεν σταματήσει την δωρεάν πολιτική διαφημηστική προβολή "κολλητού" και συγγενούς και μάλιστα σε βάρος άλλων βουλευτών δια της Δημόσιας Ραδιοφωνίας και Τηλεόρασης.

    Δεν είναι μόνο το στατιστικά και οι ηχογραφήσεις που έχουμε, υπάρχουν κι άλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. -
    Το καθαρό πρόσωπο το φροντίζεις μόνος σου.
    Δεν περιμένεις να στο καθαρίσουν άλλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η νεοπλουτίστικη νοοτροπία του Ρουσόπουλου δεν αντικατοπτρίζεται μόνο στην βίλλα του Καπανδριτίου. Αντικατοπτρίζεται στην αισθητική αυτής της κυρίας που από γκόμενα ποδοσφαιριστών λύνει και δένει στην γραμματεία Τύπου επειδή είναι γκόμενα του Ρουσόπουλου. Για την αισθητική του υπουργού Επικρατείας δεν είχα ποτέ αμφιβολίες. Για να φτάσεις στο σημείο να πηδάς αυτό το... φρόκαλο, αυτό το... έκτρωμα την Κυπαρίσση πρέπει να είσαι φοβερός μαλάκας. Και ο Θοδωρής εκτός από σαβουρογάμης, νεόπλουτος, και ηλίθιος είναι τελίκά πολύ μεγάλος μαλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμαλία Κυπαρίσση. Τhe best φρικιό! Χάλια η τύπισσα. Πώς μπορεί ο Τεό και την πηδάει αυτή την σιχαμερή γκόμενα; Εμετός μου έρχεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΗΝ ΤΟ ΓΕΛΑΤΕ. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΠΙΘΑΝΟΙ ΤΥΠΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ. ΚΑΙ Ο ΤΕΟ ΚΑΙ Η ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ. ΝΕΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αμαλία τι κάνει ο φίλος σου αντικέρ που από το μαγαζί του στέλνατε δώρα για λογαριασμό του ηλίθιου Ρουσόπουλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ... Ο ΦΙΛΙΠΠΙΔΗΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χοντρή κονόμα για την Κυπαρίσση. Αμαλία τι κάνει ο φίλος σου ο Παπαδόπουλος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αμαλία, πες αλεύρι.
    Μάντεψε ποιός συνάδελφος σε γυρεύει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟ ΦΡΕΣΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ! ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ. ΧΟΥΛΙΑΡΑΣ, ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ, ΖΑΚΥΝΘΙΝΟΣ, ΛΕΙΒΑΔΑΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ. ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΡΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΤΥΦΛΟΣ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ. ΟΥΣΤ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΙΧΑΜΕΡΑ ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κρατήστε λίγο στύλ κύριοι, πως μιλάτε και γράφετε έτσι;
    Απαράδεκτο, Αμα-λλιίτσες καταντήσαμε!



    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΤΑΝ ΜΑΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΣΤΕΛΝΕ ΓΙΑ ΚΑΦΕΔΕΣ Ο ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ΚΟΝΤΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΤΡΕΛΛΑΘΟΥΜΕ. ΑΥΤΟΣ Ο ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ. ΡΕ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΤΟΥ ΤΕΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΘΟΔΩΡΗ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΡΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ; ΞΕΡΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΔΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΟΥΝ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    [05] Υπηρεσιακός πρόεδρος για τον ΠΑΟ
    25/4/2002 9:13:00 μμ
    Οσοι περίμεναν την τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη -του γνωστού Τζίγκερ-, ή κάποιου άλλου μεγάλου ονόματος, στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μάλλον απογοητεύτηκαν, καθώς προκρίθηκε η λύση του υπηρεσιακού προέδρου για τους έξι μήνες που θα είναι τιμωρημένος ο Αγγελος Φιλιππίδης. Ετσι, χρέη προέδρου για τους επόμενους έξι μήνες θα ασκεί ο Στέλιος Σπανουδάκης, μέχρι σήμερα απλό μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκού και διευθύνων σύμβουλος της AVIN, Στέλιος Σπανουδάκης. Τη θέση του έκπτωτου Αγγελου Φιλιππίδη στο ΔΣ της ΠΑΕ, πήρε η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της "πράσινης" ΠΑΕ, Αμαλία Κυπαρίσση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. όπως λέει κι ο Τζίμης Πανούσης, έχουμε βαζελοκίνητη κυβέρνηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΚΑΡΙΟΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΑΝ ΤΡΟΜΠΕΤΑ. ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΚΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΗΛΙΘΙΕΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΤΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΟ ΚΑΤΑΠΕΤΑΣΜΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΟΛΕΣ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ. ΘΑ ΦΑΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΡΙΟΛΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. LL_NEO03-02-04, 17:16
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ. Η ΓΑΜΩΣΠΙΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ! ΕΙΔΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΤΟΝ ΠΟΪΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ "ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ". ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΕΡΔΙΣΤΕ Μ@#$%Α ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΣΤΟ ACTIVE? Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αμαλία Κυπαρίσση τι κάνει ο φίλος σου αντικέρ; Στέλνετε ακόμα πανάκριβες mont blank δώρα με τα χρήματα του ελληνικού λαού στους τσάτσους που σας γλύφουν; ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΑΜΟΓΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΑΜΑΛΙΑ ΓΕΡΑ ΠΑΡ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τέτοια ομοφωνία δεν έχει ξαναγίνει!

    Φτου μη μας ματιάσω!


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Φαίνεται ότι γνωρίζουν πολλοί την Αμαλίτσα; Από την εποχή που πήγαινε στο rock and roll στην Λουκιανού ο Φιλιππίδης με τον Παπαδόπουλο. Τα λαμόγια ΜΕΣΑΑΑΑΑ! Θα φας καλά Αμαλίτσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σιγά ρε Αμαλία μην σε χτυπάνε λόγω του νομοσχεδίου. Για άλλους λόγους σε χτυπάνε. Τους ξέρεις καλά εσύ. Και εσύ και η κωλόγρια του Τεό που εκτελεί χρέη Γραμματέως στο υπουργείο Επικρατείας στον Νέο Κόσμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μπορεί να γνωρίζουν πολλοί την ΛΛιιτσα αλλά εγώ στον λόγο της τιμής μου...
    θέλω να πω είμαι σοβαρός οικογενειάρχης...
    ασε που δεν πιανει μια μπροστά στην γυναίκα μου...
    δεν ξέρω δηλαδή πόσοι...
    αλλά, να, εγώ μόνο επαγγελατικά την γνωρίζω. Στον λόγο μου!!!

    :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
    ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ

    Αθήνα, 29 Ιουνίου 2007

    Ο υπουργός Επικρατείας κ. Θοδωρος Ρουσόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση :
    Δηλώνω υπεύθυνα ότι θα σταματήσω να πηδάω το... μπάζο που λέγεται Αμαλία Κυπαρίσση.
    Δηλώνω επίσης υπεύθυνα ότι θα σταματήσω τα κονδύλια για τις δημόσιες σχέσεις μου γιατί κονομάει χοντρά η Αμαλία Κυπαρίσση, η οποία έχει κατακλέψει τον φορολογούμενο.
    Δηλώνων επίσης υπεύθυνα ότι όταν πάω στο σπίτι θα τα πω όλα στην Μάρα και ας φάω το ξύλο της χρονιάς μου.

    Ο υπουργός Επικρατείας
    Θοδωρος Ρουσόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΜΑΛΙΑ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ; Ο ΑΝΤΙΚΕΡ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΡΕ ΟΡΝΙΑ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ
    ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ………
    ΤΟ ΒΑΛΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΡΟΥΣΟ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟ.
    ΡΕ Ο ΒΑΡΔΥΝΟΓΙΑΝΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΡΟΥΣΟ ΕΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΠΑΡΡΙΣΙ ΣΤΟ ΚΗΠΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΡΕ ΜΗ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΑΡΡΙΣΙ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αμαλία εσύ φτιάχνεις την λίστα με τους πολιτικούς που καλούνται στα παράθυρα της ΝΕΤ; Για θυμήσου καλύτερα τυο τηλέφωνο που είχες κάνει στον Παναγόπουλο για κάποιον πολιτευτή που ενδεχομένως να σε πηδούσε και αυτός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Φιλιππίδης γνωρίζει πολλά για τα χρήματα που είχε αρπάξει η Κυπαρίσση από το ταμείο του ΠΑΟ. Τώρα σειρά έχει τ ταμείο του υπουργού Επικρατείας. Μιλάμε για τρελλά λεφτά. Έχουν κατακλέψει τον κόσμο οι αλήτες επιπέδου Ρουσόπουλου και Κυπαρίσση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΤΕΙΛΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΑ... ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ψάξτε καλύτερα την σχέση του... μπάζου με την δημοσιογράφο Χριστίνα Κοραή. Ψάξτε το και θα με θυμηθείτε. Τους ενώνει μια... πονηρή πολυκατοικία στο Κολωνάκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ψάξτε επίσης την σχέση του Χουλιάρα με την Κυπαρίσση και τον Ρουσόπουλο. Ψάξτε και αυτό και θα με θυμηθείτε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΣΥΝΑΨΕΙ ΕΡΩΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ... ΟΛΙΖΑΝΤΕΜΠΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε με τον σπ3pw@+0κουβά;
    Αντε να δούμε κανένα σοβαρό θέμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Που κατάντησε ο δυστυχής ο Καραμανλής ρε παιδιά; Να κάνουν κουμάντο στο Μέγαρο Μαξίμου όλοι αυτοί οι αληταράδες και κλέφτες. Γαμώ την αλητεία σας κλεφταράδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Αμαλία φέρε...

    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΛΕΡΩΜΕΝΕΣ ΒΡΩΜΟΚΑΡΙΟΛΕΣ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ. Η ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΕΧΕΙ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ. Ο ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μάρα για δες σε παρακαλώ στον καθρέφτη; Μεγάλωσαν τα κέρατά σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΤΟ... ΜΠΑΖΟ ΑΚΟΥΕΙ ΜΑΡΖΑ ΖΑΧΑΡΕΑ ΚΑΙ ΧΕΖΕΤΑΙ. ΑΜΑ Η ΜΑΡΑ ΜΑΘΕΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΘΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΓΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Αμαλία πες μας για τον αντικερ!
    Αμαλία πες μας για τον αντικερ!
    Αμαλία πες μας για τον αντικερ!
    Αμαλία πες μας για τον αντικερ!
    Αμαλία πες μας για τον αντικερ!
    Αμαλία πες μας για τον αντικερ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Τι περιμένατε δηλαδή βρε συνάδελφοι; Ρουσόπουλος, Ανδριανός, Λειβαδάς, Παπαδά, Κυπαρίσση. Αυτή είναι η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ. Οταν τους καταλάβει ο Κ. Καραμανλής θα είναι πολύ αργά. Θα έχουν φάει το καταπέτασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Αφήστε τους άλλους. Υπάρχουν και καλά παιδιά. Αυτό το βρωμοπούτανο τα κάνει όλα. Γιατί δεν την στέλνουν στον εισαγγελέα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Προς ΜΑΡΑ ΖΑΧΑΡΕΑ. Τα έχεις μάθεις τα καμώματα του λεβεντομαλάκα αντρούλη σου; Τον έκανες άνθρωπο τον βλάχο από την Μεσσηνία και τώρα στα φοράει με το τσόκαρο την... Αμαλίτσα! Καλά να πάθεις. Από σώγαμπρους τι περίμενες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΡΕ ΜΗ ΚΑΝΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ...
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΒΓΑΖΕΤΕ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΡΔΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΑ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΑ ΤΟΥ ΚΑΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΡΟΥΣΟ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. EGINE PARAGONTAS H AMALIA. THA PETHANOOOOO!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σιγά μην έκλεισε συμφωνία ο Βαρδής για την βρωμιάρα. Μόνο ο Φιλιππίδης και ο Ρουσόπουλος ασχολούνται με τέτοια μπάζα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. 10.45 - Ελένη,

    Τα ξέρεις σχεδόν καλά.
    Υπάρχει όμως και μια γεωγραφική γειτνίαση όπως και μιά κουμπαριά στη μέση...
    Αφήστε και τίποτα να βγεί αργότερα!


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΕΙΤΕ ΤΟ ΗΞΕΡΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΧΕΙ ΕΥΘΥΝΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. γιατί τον μαλάκα τον
    www.manosantonaros.blogspot.com δεν τον χτυπάει κάνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. 11.07
    μη δινεις και μεγαλη αξια στον βαρδη
    αυτος δεν ειχε μαζεψει και τη κανελλη στην ιδια θεση στο ΠΑΟ!
    ασε σου λεω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 11.13

    Δεν χτυπάμε κανένα για την αποψή του, εκτος αν αυτες η οι πράξεις του προσβαλουν η θίγουν τους πολίτες.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. μιλησε ρε νικο χατζηνικο
    πες για το ρουσο και το βαρδη
    την κυπ-αρα και τον χουλιαρα
    μονο εσυ ξερειs τα details

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 10.46 gia pes giati ki esy gia na to grafeis peri pao kati 8a xereis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Προς 11.13. Κανείς δεν χτυπάει κανένα για την άποψή του. Την σιχαμένη την Αμαλία όμως την πληρώνει ο έλληνας φορολογούμενος. Και είναι αυτή που έχει στήσει όλες τις κμπίνες στο υπουργείο μετα έξοδα παραστάσεως και τα έξοδα για τις δημόσιες σχέσεις του Θοδωρή. Έχει φάει το κακαπέτασμα η βρωμιάρα. Θα πληρώσει άσχημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. edo re seis tin pidaei o podosfairistis o papadopoulos poy einai kai neo paidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Πόντιος εκ Ρωσσιας είναι το παιδί, το βρήκαν κώτσο και του πάσαραν την Αμαλίτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ξερετε ποιος ηταν ο μονος που δεν της εκατσε και της εχει μεινει αχτι? ο νικοπολιδης.τον κυνηγησε τρελα οσο ηταν στον παο,αλλα αυτός βραχος, σωστος οικογενειαρχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΑΣ. ΕΔΩ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΤΙΣΟΥΝ ΒΙΛΑΡΕΣ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΔΑΣΗ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Καλώς τον 11.46.

    Ευγενικός, επίκαιρος, εντός θέματος, και στο σωστό πόστ οπως πάντα!

    Σε περιμέναμε ευγενέστατε κύριε πως και πως να κάτσεις εκεί πάνω απ' όπου σηκώθηκε η Λλιίτσα!

    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Και γω λεω ξεκαθαρα:
    Πασοκος = σκυλοπαιδι

    Μετα παρρησιας

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. καλώς ήλθες στην Ελλάδα..εδώ και 40 χρόνια που ζω εγώ, αυτό γίνεται..έζησα τις πυρκαγιές επί θείου Καραμανλή, Ράλλη, Ανδρέα Παπανδρέου, Μητσοτάκη, Σημίτη και τώρα Καραμανλή νεότερου. Ολη η Αττική ήταν δασώδης πριν χτιστούν οι Αγίες Παρασκευές, Βριλήσσια, Διόνυσοι κοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Το επιπεδο με το οποιο μιλατε ολοι εδω μεσα με πειθει οτι ειστε πρασινορουφιανοι και πρασινορουφιανες που πονατε επειδη τωρα δεν μασάετε απο δεκα αργομισθιες ο καθενας και η καθεμια.
    Οσοι δεν ειμαστε οψιμοι γαλαζιοι αλλα υπηρξαμε τετοιοι απο τις εποχες των κλεφταραδων του ΠΑΣΟΚ, ξερουμε καλα (αν και απο την ασχημη, διοτι ακομη εσας βλεπουμε μπροστα μας, παντου) τι γινοταν τοτε και τι γινεται τωρα. Καρκινωματα της Ελλαδας, πρασινορουφιανοι, σας την εχουν μαθει καλα τη γκαιμπελικη προπαγανδα οι κρυφογκει "καθοδηγητές" και οι προικοθήρες και εκβιαστες φοιτητριων υπουργοι της δικης σας κυβερνησης και ουτε μπορειτε να διανοηθειτε, φασιστομουτρα, οτι μπορει καποιος να εχει δουλεια αν δεν καθεται να τον γαμανε.
    Ετσι μαθατε επι 20 χρονια, ακριδες:οτι παει μπροστα κανεις μονο γλυφοντας ή σκυβοντας.
    Για λυπηση ειστε,κουραδομαγκες,να ξερνατε τοση βρομια κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια.Την Αμαλια δεν την ξερω ουτε τον Ρουσοπουλο,ξερω ομως τι τομαρια,τι πουσταραδες και τι ξεκωλα δουλευαν στη Γραμματεια τα 20 χρονια του σιχαμερου ΠΑΣΟΚ. Και απο εκεινη την εποχη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι χειροτερα τα πραγματα σημερα! Αποκλειεται να πεφτουν περισσοτερα γαμησια τωρα απο τοτε ή να ρουφιούνται περισσότερες γραμμούλες κόκας και να καπνιζονται περισσοτερα τσιγαριλικια στις τουαλετες τωρα απο τοτε, που πηγαινες να κατουρησεις κι εβγαινες χαρουμενος σαν πουληταρι προεδρος της ΓΣΕΕ που εμαθες οτι θα γινεις υπουργος.
    Ντροπη σας.Και ντροπη και κριμα και στο press-gr που ξεκινησε θελοντας και ισως μπορώντας κιολας να κανει τη διαφορα και κατηντησε βοθρος για σχολια πιο δυσοσμα και τοξικα κι απο σκατα χολερικου.Ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Για τον 12.02.

    ..ενώ οι άλλοι... μια χαρά παιδιά, ε;
    Τον Παπάρα τον Σωτήρη τον ξεχάσατε;
    Το "εκπομπή δεν γίνεται χωρίς τον Αρκουδέα";
    Την ΕΡΤ της εποχής;
    Αντε μην ανοίξω το στόμα μου και αρχίσω να γράφω...
    Κουβαλάγαμε κάποτε από την αποθήκη στο Κολωνάκι πομπούς σαν να είμασταν τρομοκράτες εξαιτίας τους! "Ελεύθερη διάδοση ιδεών και ειδήσεων δια παντός μέσου ηλεκτρονικού τε και εντύπου"...
    Μιλάνε κιόλας! Τα ιδια σΧΧΧΧ είναι!



    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. 12.17

    άρχισε η αποδόμηση...

    οι "σεμνοι και ταπεινοί" αποκαλύπτονται...

    "σεμνα και ταπεινά" = "λεφτά και αχαμνά"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. μα είπε κανείς ότι αυτά δεν γίνονταν επί ΠΑΣΟΚ και γίνονται τώρα επι ΝΔ? Και επειδή γίνονταν την περίοδο του ΠΑΣΟΚ, να πούμε δεν πειράζει ας τα κάνουν και οι γαλάζιοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. κε Τζων

    Διάβασε τον 12.17. Τα ίδια σχχχχ!
    Με τον ίδιο τρόπο γράφουν και σκέπτονται και ενεργούν (η ενεργούνται) διαχρονικά οι super-duper-δημοκράτες.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. 12.21

    για αυτό δεν παέι μπροστά η χώρα σε τίποτα.

    Γιατί όλοι "συμψηφίζουν" και θεωρούν ότι δικαιούνται να συμπεριφέρονται όπως οι προηγούμενοι.

    Οι πολίτες όμως τους ψήφισαν για να κάνουν ακριβώς το αντίθετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Ρε ΠΑΣΟΚΟΙ δημοσιογράφοι έλεος!!

    Μιλάτε εσείς για νεοπλουτισμό και γκομενοκρατία;
    Για δέστε τα Σοσιαληστρικά φυντάνια στην αυλή σας. Ποιός έβαζε τις γκόμενες (και επισήμως) σε θέσεις "κλειδιά" και ποιός ξενοπηδούσε επισήμως στο φως της δημοσιότητος; Πόσοι ΠΑΣΟΚΟΙ υπουργοί παντρεύτηκαν τις γραμματείς τους και τις έκαναν "κυρίες υπουργού"; Ποιοί νεόπλουτοι πολιτικοί παντρεύτηκαν στην αλλοδαπή; (η Ελλάδα βλέπεις ήταν χώρα tres banale για δεξίωση γάμου για τις γκόμενες/γραμματείς) και πόσο κόστισε η δεξίωση του γάμου τους; Και τελευταίο: ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ (ΣΕ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ, ΣΤΟ ΠΙΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΜΑΛΙΣΤΑ) και έκανε τέτοια επίδειξη νεοπλουτισμού; Με τις οικονομίες του τα έκανε ή με τις οικονομισιές του; Είπατε τίποτε; ΕΕ;

    Αυτά να κοιτάτε και όχι την Αμαλίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. 12.17

    Litsa? is that you?
    Gotsa by your language!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. α ρε καημένε δημήτρη παπαδόπουλε. παρατα την πουταναρα και βρες μια κοπελιτσα της ηλικιας σου. την εχεις και σου παιζει και τη μανατζερ. ή μηπως της χρωστας χαρη που περυσι ηταν να φυγεις απο τον παναθηναϊκο και εκανε... οτι μπορουσε για να σε κρατησουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ρε Λίτσα (και κάθε Λίτσα) μην τα παίρνεις.

    Ο καθένας σ' αυτόν τον κόσμο, αργά ή γρήγορα, πληρώνει τις επιλογές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. -
    ...και μετά σου λέει οτι η πολιτική κατάντησε να γίνεται με "ποδοσφαιρικούς" όρους...

    Με αυτό το σιχαμερό βρωμόστομα φιλάς ρε χαβούζα;
    Δεν ξερνάνε αυτοί που γεύονται το σκχχό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. KAIGOMASTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. ΚΑΛΗΜΕΡΑ [ΑΓ]ΕΛΛΑΔΑ
    ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΤΕ
    ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝΕ ΣΤΑ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΑ ΓΙΑ ΠΡΑΣΙΝΑΔΑ [ ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ]
    ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΥ
    ΜΠΑΜΠΗΣ
    ΩΡΑΙΟ Ε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΟΡΕ ΣΥΝΕΦΙΑΣΕ Ε ΣΥΝΕΦΙΑΣΕ Ο ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ[ΔΙΣ] ΒΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΚΑΜΠΟΧΩΡΙΑ ΚΑΙ ΣΥ ΚΡΟΥΣΤΑΛΩ ΜΟΥ [ΑΜΑΛΙΑ] ΚΑΘΕΣΕ ΤΟΝ ΛΙΑΚΟ [ΤΕΟ] ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ [[[[ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΡΑ ΝΑ ΤΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙΣ ΕΣΥ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΡΑ ΝΑΤΗΝ ΒΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΝΑ ΦΡΙΚΙΟ]]]
    ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ
    Ο ΤΑΡΖΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. MATHETE SE LIGES MERES

    TO MEGALO KOLPO LOUTRADH-AGIOU
    POIOI EINAI ?
    TI 8ELOUN?

    8A GREMISOUN TO PASOK KAI TIN ND?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. Πηγή: ΝΕΤ, ΑΠΕ

    [05] Υπηρεσιακός πρόεδρος για τον ΠΑΟ
    25/4/2002 9:13:00 μμ
    Οσοι περίμεναν την τοποθέτηση του Γιάννη Βαρδινογιάννη -του γνωστού Τζίγκερ-, ή κάποιου άλλου μεγάλου ονόματος, στην προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, μάλλον απογοητεύτηκαν, καθώς προκρίθηκε η λύση του υπηρεσιακού προέδρου για τους έξι μήνες που θα είναι τιμωρημένος ο Αγγελος Φιλιππίδης. Ετσι, χρέη προέδρου για τους επόμενους έξι μήνες θα ασκεί ο Στέλιος Σπανουδάκης, μέχρι σήμερα απλό μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ Παναθηναϊκού και διευθύνων σύμβουλος της AVIN, Στέλιος Σπανουδάκης. Τη θέση του έκπτωτου Αγγελου Φιλιππίδη στο ΔΣ της ΠΑΕ, πήρε η υπεύθυνη Δημοσίων σχέσεων της "πράσινης" ΠΑΕ, Αμαλία Κυπαρίσση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. LL_NEO03-02-04, 17:16
    ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΣΥΝΟ ΘΕΑΜΑ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΓΑΥΡΟ. Η ΓΑΜΩΣΠΙΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ! ΕΙΔΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΤΟΝ ΠΟΪΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΘΗΚΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΕΤΑΛΟ, ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ "ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ". ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΣΚΩΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΦΥΣΟΥΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΑΝ ΚΕΡΔΙΣΤΕ Μ@#$%Α ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΠΕΘΑΝΑΤΕ. ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΦΥΣΣΑ ΣΤΟ ACTIVE? Ο ΤΑΚΑΡΟΣ ΤΑ ΕΧΩΣΕ ΧΟΝΤΡΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ?


    ..ΓΑΜΩΣΠΙΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ!

    ΕΙΔΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΤΟΝ ΠΟΪΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Εσύ ρε μπαγάσα 12.34 πρέπει να είσαι Νεο-Δημοσιογράφος!

    Σε κατάλαβα από "για δέστε" αντι του "δείτε". Εντάξει, να δέσουμε.
    Σαν τα "όλους... όσοι"! Να σου φέρουμε και σένα "τους ξηρούς καρποί".
    Σαν το "για πέστε μου" αντί "πείτε μου", και αυτός να μην της πέφτει με τίποτα...

    ...όχι δηλαδή οτι και οι άλλοι πάνε πισω με την "αποκατάσταση της βλάβης" και όλες τις άλλες βλακείες που κατά καιρούς διαβάζουμε και ακούμε...

    Αντικαταστήσατε οι μεν τους δε, μη μας πρήζετε κιόλας!


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. http://www.youtube.com/watch?v=r3WiAMuhAL4&mode=related&search=

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ...ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ?

    ..ΓΑΜΩΣΠΙΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΕ ΩΣ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ!

    ΕΙΔΕ Η ΤΑΛΑΙΠΩΡΗ ΤΟΝ ΠΟΪΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. Ολοι το ιδιο τραγουδι
    κι ο Τζων της ψωλης του τον χαβα.
    Καλα βρε μαλακα τι εχει αρπαξει ο κωλος σου και κανεις ετσι,ηρεμησε.

    Πιασε μια μανικα να σβησεις τις φωτιες τωρα και μετα μιλας για τα διεθνη θεματα και τον Χριστοδουλο
    (βοηθεια σου,ΑΜΑΡΤΩΛΕ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. 12.21 nai men alla, oxi kai ma8hma h8ous kai yfous apo aftous pou katesrtepsan ton koinwniko isto ths xwras kai nomimopoihsan thn kloph (mavrakis) kai thn apath (itco-soulis)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. Και γω λεω ξεκαθαρα:
    Πασοκος = σκυλοπαιδι

    Μετα παρρησιας

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. 1:20
    kai i nd ti einai? ta skata tou skylou?

    solon

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. SNB
    Το "δέστε" αντί για "δείτε" σε πείραξε; Εσύ δεν το λες το "δέστε"; Εμένα στο χωριό μου το λένε.
    Όλα τα άλλα που γράφεις είναι για λόγους αυτάρεσκης επίδειξης.

    Πάντως, πρέπει να έχεις πολύ ελεύθερο χρόνο για να τον ξοδεύειες έτσι. Εκτός και άν είσαι συνταξιούχος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ΑΜΑΛΙΤΣΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΑ ΞΕΚΟΛΙΑΡΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ.
    ΣΤΟΝ ΚΟΡΥΔΑΛΟ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 1.27

    Το "δέστε" της γιαγιάς δεν μετράει ως σφάλμα. H παραφορά "δες - δείτε" του επαγγελματία που οφείλει να ξέρει τη γλώσσα μετράει.

    Οσο για το χρόνο:

    1. Δεν χρειάζεται να κάνω κάτι για να ζήσω.

    2. Κάνω (κάνουμε) κάτι που δεν θέλει συνεχή παρακολούθηση.

    3. Δεν το θεωρώ σπατάλη αλλά προσφορά και επένδυση (οχι για δικό μου όφελος).

    4. ΑΝ θέλω απαντώ.

    5. Προβολή δεν χρειάζομαι, θα με έβλαπτε, εξάλλου την εχω χορτάσει, εξ ου και τα αρχικά.

    6. Να βγάλω και εγώ συμπεράσματα δημοσίως και να "εκφράσω γνώμη" για εσένα χωρίς να γνωριζόμαστε; Είσαι κόπανος! Οι κόπανοι δεν μπορούν να με προσβάλουν.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. ΚΩΣΤΑΚΗ



    ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. 1.43

    SNB

    Καλα τωρα,φταιει αυτος που του τα γραφεις και δεν σ αρχιζει στα μπινελικια.Μπηκες εδω σαν κοτα λυγερη,με υφακι και κριτικη για ολους και δεν θελεις για σενα.
    sonafabitch ( η σημαινει τιποτ' αλλο το snb σου ?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. 1.52

    Αδικείς τους πολλούς και σοβαρούς εδώ μέσα.
    Ναι, υφάκι, μόνο όμως για τους υβριστές και κατι ρατσιστο-χουντόφατσες.

    Με τους άλλους δείχνοντας σεβασμό, συζητώ επί ιδεών και θεμάτων, χωρίς ποτέ να κάνω προσωπική επίθεση σε συνομιλητή μου, αυτό δηλαδή που μόλις έκανες εσυ.

    Πάμε τώρα σε θέματα αντί της γνωστής "επι προσωπικού" παπάρας που ελπίζω χορτασαμε όλοι;


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. SNB

    Μετά τα τελευταία, επείσθην πλέον οτι είσαι του ΣΥΝ.

    Βοηθειά σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ



    ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  94. Θυσιάζα στη Μούσα
    όποτε σε γαμούσα,
    μα συ 'θελες τον Πάνα
    να σου αλλάζει πάνα.
    Γι' αυτά που με ξεχώρισες
    για κείνα και με χώρισες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  95. ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕ



    ΑΛΗΤΕΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  96. ΣΙΝΕ-ΠΑΡΝΗΣ (ΣΗΜΕΡΟΝ)
    Α. ΠΡΟΒΟΛΗ

    " ΟΙ ΤΥΜΒΩΡΥΧΟΙ "
    ΤΑΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΟΥ ΜΗΚΟΥΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΚΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΤΩΝ

    ΣΕΝΑΡΙΟ: ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ
    ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: ΟΛΟΙ TOYΣ
    ΔΑΚΡΥΑ: ΚΟΡΚΟΔΙΛΕΙΑ.

    ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΩΝ ΑΟΡΑΤΩΝ: O ΜΙΚΡΟΣ ΚΩΣΤΑΚΗΣ Ο ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΟΥ.

    ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ: ΚΟΥΜΠΑΡΟΙ, ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ....

    ΧΟΡΗΓΟΣ: Η ΑΝΟΧΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  97. TA NEA

    Η ΑΛΛΗ ΟΨΗ
    Πανηγυρίζουν που... έχασαν!

    Του Δημήτρη Πεφάνη

    ΑΝ ΘΕΣ ΝΑ κερδίζεις, πούλα ακριβά και αγόραζε φθηνά λέει ο βασικός νόμος του Χρηματιστηρίου.
    Νόμο που μάλλον αψηφά η ηγεσία του υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, η οποία όχι μόνο επέλεξε να πουλήσει «κοψοχρονιά» το 10% του ΟΤΕ στη χαμηλότερη τιμή των τελευταίων ημερών, αλλά και πανηγυρίζει με πομπώδεις ανακοινώσεις για την υψηλή ζήτηση.
    Οι ξένοι επενδυτές έσπευσαν να αγοράσουν στα 21,40 ευρώ ανά μετοχή, πληρώνοντας περίπου 1,1 δισ. ευρώ στο Δημόσιο προκειμένου να καλυφθεί το δημόσιο χρέος. Μόνο που, λιγότερο από έναν μήνα πριν, η ίδια μετοχή είχε κλείσει στα 23,9 ευρώ, πάνω από 10% υψηλότερα. Δηλαδή, στην πραγματικότητα η ηγεσία του υπουργείου ευλογεί τα γένια της γιατί... έχασε περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ, επιλέγοντας να πουλήσει στο ναδίρ, έπειτα από πέντε συνεχόμενες πτωτικές συνεδριάσεις στη Σοφοκλέους.
    Και, ω του θαύματος, λίγο μετά την ολοκλήρωση της διάθεσης των μετοχών, ο ΟΤΕ εκτινάχθηκε κατά 6,54% προσφέροντας σε λίγες ώρες κέρδη άνω των 70 εκατ. ευρώ σε όσους αγόρασαν τις μετοχές.
    Η απόφαση της πώλησης ή όχι του ποσοστού του Δημοσίου σε μια στρατηγικής σημασίας επιχείρηση όπως ο ΟΤΕ είναι ένα θέμα που χρήζει συζήτησης. Το να πουληθεί όμως η συμμετοχή του Δημοσίου με τέτοιους όρους, αν μη τι άλλο δημιουργεί ερωτήματα τόσο για την ικανότητα όσο και για τα κίνητρα αυτών που πήραν την απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  98. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ



    ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  99. ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ



    ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  100. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, στάχτη έγιναν 25 χιλιάδες (επί συνόλου 38 χιλιάδων) στρέμματα του Εθνικού Δρυμού.

    ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.

    Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΕΧΕΙ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΙ ΠΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΟΥ..

    Το σχέδιο των εξουσιαστών και των επιχειρηματιών εχει πετύχει.
    Αλλη μια φορά τα κάνανε λίμπα.

    Μιλάμε για Εθνική Καταστροφή. Οικολογική Καταστροφή 100%

    Η Αθήνα έχασε τον Υμητό. (Κανείς δεν νοιάστηκε, οι κατασκευαστές και οι κτηματομεσίτες χάρηκαν)

    Η Αθήνα έχασε την Πεντέλη.

    Η Αθήνα έχασε και την Πάρνηθα.

    ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΤΟ ΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΦΩΤΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.

    ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΔΑΣΩΝ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟ-ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΠΗΔ****ΝΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  101. Αφιερωμένο στον SNB. (Δεν θα ασχοληθώ ξανά μαζί του. Είναι χάσιμο χρόνου):

    Ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης

    Άρεσε γενικώς στην Αλεξάνδρεια,
    τες δέκα μέρες που διέμεινεν αυτού,
    ο ηγεμών εκ Δυτικής Λιβύης
    Αριστομένης, υιός του Μενελάου.
    Ως τ' όνομά του, κ' η περιβολή, κοσμίως, ελληνική.
    Δέχονταν ευχαρίστως τες τιμές, αλλά
    δεν τες επιζητούσεν· ήταν μετριόφρων.
    Αγόραζε βιβλία ελληνικά,
    ιδίως ιστορικά και φιλοσοφικά.
    Προ πάντων δε άνθρωπος λιγομίλητος.
    Θάταν βαθύς στες σκέψεις, διεδίδετο,
    κ' οι τέτοιοι τόχουν φυσικό να μη μιλούν πολλά.

    Μήτε βαθύς στες σκέψεις ήταν, μήτε τίποτε.
    Ένας τυχαίος, αστείος άνθρωπος.
    Πήρε όνομα ελληνικό, ντύθηκε σαν τους Έλληνας,
    έμαθ' επάνω, κάτω σαν τους Έλληνας να φέρεται·
    κ' έτρεμεν η ψυχή του μη τυχόν
    χαλάσει την καλούτσικην εντύπωσι
    μιλώντας με βαρβαρισμούς δεινούς τα ελληνικά,
    κ' οι Αλεξανδρινοί τον πάρουν στο ψιλό,
    ως είναι το συνήθειο τους, οι απαίσιοι.


    Γι' αυτό και περιορίζονταν σε λίγες λέξεις,
    προσέχοντας με δέος τες κλίσεις και την προφορά·
    κ' έπληττεν ουκ ολίγον έχοντας
    κουβέντες στοιβαγμένες μέσα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  102. -
    Αληθεια, Τζων, γιατί δεν υπογράφεις;

    Ε, αυτή η διορατικότητα τελοσπάντων!
    Κληρονομικό το χάρισμα; χαχα!
    Σου φαίνεται απίθανο να "μην είμαι" κανενός ε; Εχω πολιτικές απόψεις, οχι κομματικές σαν τις δικές σου. Ε-ξυδιών μάλλον...
    Απλό, δεν χρειάζομαι χάρες, μπορεί να συμβεί ξέρεις.
    Σέβαμαι πάντως την όποια εκάστοτε επιλογή των συμπολιτών μου...

    Αχ Ελλαδίτσα πως μας κατάντησαν τα κύτταρα; Αντί για διαβατήριο να χρειαζόμαστε κομματική ταυτότητα...

    Βαρέθηκα το θέμα σου, σορυ που λες κι εσύ, δεν θα το συνεχίσω.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  103. ANIKANOI


    ΚΥΒΕΡΝΗΤΕΣ ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  104. 29/6 12:07 ΣΤΑΧΤΗ ΠΕΡΙΠΟΥ 200.000 ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ ΕΛΑΤΟΔΑΣΟΥΣ ΣΤΟΝ ΟΡΕΙΝΟ ΟΓΚΟ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ - ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ Η ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ (ΑΠΕ)

    ΣΣΣΣΣΣΣ................ (ΗΣΥΧΙΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  105. ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ


    ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  106. Για να μην ξεχνιόμαστε, θέμα είναι η Λίτσα και οι Λίστες της.

    Πάγια τακτική των πολιτικάντιδων είναι - μετά απο σεμινάρια ψεύδους και αλλαγής θέματος - να μονοπολούν την συζήτηση αλλά επι άλλου θέματος.

    Για ματαξαναμαναπείτε αλεύρι...


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  107. Re paidia toso kalh pswlarpaxtra einai h Amalia?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  108. Και γω (ξανα)λεω ξεκαθαρα:
    Πασοκος = σκυλοπαιδι

    Μετα παρρησιας

    k.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  109. SNB

    2:24 μμ
    ==
    Δεν εχει σημασια,παντως δεν ειμαι εγω,αυτος που σε ..αει

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  110. ¨

    ΓΑΛΑΖΟΛΑΜΟΓΙΑ

    ΚΑΨΑΤΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  111. Τζων

    Ξέρεις οτι διαφωνουμε συχνά, αν όμως σε αδίκησα συγνώμη, δεν τσεκάρισα ΙΡ ακόμα.

    Οσο για τον ανώνυμο καλά... κάτι τέτοιους τους έχω και σκάβουνε.

    Αμαλία κύριοι, τηλεφωνήματα δωράκια και "παρεμβάσεις" κλπ

    Αντε, σε λίγους μήνες μπόνους και το όνομα του βολευτή...
    Τώρα μόνο studio...


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  112. ΠΟΥΤΑΝΕΣ


    ΚΑΙΓΟΜΑΣΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  113. ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΤΟ


    ΠΗΛΙΟ

    ΜΠΟΥΝΟΠΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  114. Πασοκόσκυλα και Νεοδημοκρατοσκατόσκυλα,
    τα κάψατε για να τα κτίσετε σε μερικά χρόνια. Να δούμε ποιός θα σας σώσει και εσάς και τα παιδιά σας από τις ίδιες σας τις πράξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  115. Ανώνυμε ... Τα IPs να τα βάλεις στην κωλάρα σου ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  116. ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ


    ΤΑ ΚΑΨΑΝ ΟΛΑ ΓΙΑΤΙ ΒΑΛΑΝ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΕΣ ΝΑ ΦΥΛΑΝ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  117. ΡΕ ΝΤΟΝΤΟ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ, ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΜΑΡΑΣ ΣΤΑ ΑΠΟΣΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΞΙΟΙ. Ο ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ Ο ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΞΑΠΟΣΤΕΙΛΕ.ΑΜΑ ΗΘΕΛΕ ΜΑΜΑ ΕΙΧΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙ. ΜΟΝΟ Ο ΑΡΧΟΝΤΑΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΙΣ ΦΡΑΟΥΛΙΤΣΕΣ ΤΟΥ. ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ, ΤΟΝ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΟΡΔΙΠΟΥΡΓΟ ΤΟ ΓΟΥΣΤΟ ΣΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΠΛΗΣΤΡΑΣ ΚΑΙ ΒΛΑΧΟΜΑΛΑΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  118. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΑΕΣ ΤΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ

    Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΦΡΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ΕΤΣΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.


    ΕΥΤΩΧΩΣ ΠΟΥ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΕΙ.

    ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΜΜΕΝΗ ΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  119. Το επιπεδο με το οποιο μιλατε ολοι εδω μεσα με πειθει οτι ειστε πρασινορουφιανοι και πρασινορουφιανες που πονατε επειδη τωρα δεν μασάετε απο δεκα αργομισθιες ο καθενας και η καθεμια.
    Οσοι δεν ειμαστε οψιμοι γαλαζιοι αλλα υπηρξαμε τετοιοι απο τις εποχες των κλεφταραδων του ΠΑΣΟΚ, ξερουμε καλα (αν και απο την ασχημη, διοτι ακομη εσας βλεπουμε μπροστα μας, παντου) τι γινοταν τοτε και τι γινεται τωρα. Καρκινωματα της Ελλαδας, πρασινορουφιανοι, σας την εχουν μαθει καλα τη γκαιμπελικη προπαγανδα οι κρυφογκει "καθοδηγητές" και οι προικοθήρες και εκβιαστες φοιτητριων υπουργοι της δικης σας κυβερνησης και ουτε μπορειτε να διανοηθειτε, φασιστομουτρα, οτι μπορει καποιος να εχει δουλεια αν δεν καθεται να τον γαμανε.
    Ετσι μαθατε επι 20 χρονια, ακριδες:οτι παει μπροστα κανεις μονο γλυφοντας ή σκυβοντας.
    Για λυπηση ειστε,κουραδομαγκες,να ξερνατε τοση βρομια κρινοντας εξ ιδιων τα αλλοτρια.Την Αμαλια δεν την ξερω ουτε τον Ρουσοπουλο,ξερω ομως τι τομαρια,τι πουσταραδες και τι ξεκωλα δουλευαν στη Γραμματεια τα 20 χρονια του σιχαμερου ΠΑΣΟΚ. Και απο εκεινη την εποχη ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ειναι χειροτερα τα πραγματα σημερα! Αποκλειεται να πεφτουν περισσοτερα γαμησια τωρα απο τοτε ή να ρουφιούνται περισσότερες γραμμούλες κόκας και να καπνιζονται περισσοτερα τσιγαριλικια στις τουαλετες τωρα απο τοτε, που πηγαινες να κατουρησεις κι εβγαινες χαρουμενος σαν πουληταρι προεδρος της ΓΣΕΕ που εμαθες οτι θα γινεις υπουργος.
    Ντροπη σας.Και ντροπη και κριμα και στο press-gr που ξεκινησε θελοντας και ισως μπορώντας κιολας να κανει τη διαφορα και κατηντησε βοθρος για σχολια πιο δυσοσμα και τοξικα κι απο σκατα χολερικου.Ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  120. Κοιμήσου ήσυχος και η τύχη σου δουλεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  121. Πες βρε Θοδωρή για την λίστα με τους βουλευτές και τους πολιτευτές που δίνεις μέσω της Αμαλίας στον πρόεδρο της ΕΡΤ; Γιατί ντρέπεσαι Θοδωρή; Πες την αλήθεια για να δεις τι θα σου κάνουν όλοι οι υπόλοιποι που έχεις κόψει από την ΕΡΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  122. Αμαλία, πως την λένε την άλλη βλαμένη γνωστή και ως... φρόκαλο που είναι Γραμματέας του μαλάκα του Ρουσόπουλου; Είναι αυτή που λέει σε υπουργούς ότι "ο κ. Ρουσόπουλος θα σας τηλεφωνήσει όταν τελειώσει την σύσκεψη". Παναγίτσα μου που μπλέξαμε με τις σιχαμένες βλάχες του γελοίου του Θοδωρή; Βρε αει στο διάολο όλοι τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  123. o EPOMENOS ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ


    ΛΑΛΙΩΤΗΣ


    ΚΑΙ ΠΑΩ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  124. 12.17
    Να διαβάσεις πολλές εφημερίδες αύριο.
    Θα σου κάνουνε τη χάρη να μην πάει το λογοτέχνημα χαμένο όμως με αόριστη αναφορα περί της πηγής και του συντάκτη γιατί οι άλλοι δεν φταίνε τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  125. Oloi oi komplexikoi pasokoi pou dielisan tin xora exoun mazeytei edo.Alla etsi einai o ponos giati oso yparxei Kostas Karamanlis exousia den xanavlepete.To 2004 eixa psifisi kapoio mikro komma alla tora karamanli dagoto!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  126. Oλοι οσοι υπηρετουν στη Σπαρτη
    Ολοι οσους τους εκοψαν το επιδομα
    Ολοι οσων οι γονεις εργαστηκαν
    Ολους οσοι ασπαζονται τετοιες ιδεες
    Ολους οσους θεωρουμε χρησιμα μελη
    Ολους οσων οι περιουσιες δημευτηκαν
    Ολοι σε οσων τα σπιτια σημειωθηκε

    Ολες και ολοι και ολα

    Α! ολα κι ολα

    Αλλ' αντ' αλλων

    Με τα ολα του / της

    Αυτος με τα ολα του, αυτη με τα ουλα της

    Αλλ' αφου το ειπε ο Αλαφουζο

    να μη μιλανε, και να πινουν ουζο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  127. ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΕΝΩΘΕΙΤΕ………

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  128. O 9:49 αναρωτιεται:

    Πώς μπορεί ο Τεό και την πηδάει αυτή την σιχαμερή γκόμενα; (Aμαλια Κυπαρισση)

    Ρε εδω πηδαει την Μαρα
    στην Κυπαρισση θα κωλωσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  129. ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΕ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗΣ.

    ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟ ΑΘΛΙΟ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΕ.

    ΑΠΟΦΟΙΤΟΣ ΛΥΚΕΙΟΥ ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΒΡΑΚΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ, ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ.

    ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ .
    ΕΦΤΙΑΞΕΣ ΤΗ ΚΙΤΣ ΒΙΛΛΑ ΚΛΕΒΟΝΤΑΣ ΤΟ ΛΑΟ .ΕΧΩΣΕΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΠΑΖΟΥΡΑ ΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑ ΣΕ ΠΟΣΤΟ.

    ΣΕ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΝΤΩΣ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΑΜΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ ΜΠΑΖΑ ?

    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΛΑΚΟΜΠΑΖΟ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΣΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΟΠΟΤΕ ΣΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  130. Βαρετό να το επαναλαμβάνω.
    Οση κιαν είναι η οργή κρατήστε επίπεδο.
    Πως το λένε αλλιώς δηλαδή;
    Μας διαβάζουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  131. ο ρουσσοπουλος ειναι ανθρωπος αγραμματος και λιγουρης.
    μοναδικο του πτυχιο ηταν το απολυτηρειο λυκειου .ζουσε σε ενα σπιτακι 45 τετραγωνικων στη καισαριανη .
    τα ιδια και η ζαχαρεα .ηρθε απο χωριο και χωρις βρακι στο κωλο .ενταχθηκαν στο κκε και απο εκει μετα χωθηκαν σε διαφορες θεσεις στη δημοσιογραφια.

    ο ρουσσοπουλος ενοιωθε παντα μειονεκτικα επειδη ηταν αγραμματος . ετσι πηγε στο ανοικτο πανεπιστημιο προσφατα για να παρει πτυχιο. φημες λενε οτι εκει ο ρουσσο αντεγραφε για να παρει το πτυχιο αλλα και ειχε υφακι αριστοκρατη και δεν μιλαγε καθολου στους αλλους φοιτητες.

    επειδη ειχε απωθημενα με τη φτωχεια του ο ρουσσο πλουτησε ανεξηγητα τα τελευταια χρονια και εχτισε μια μεγαλοπρεπεστατη κιτς βιλα με πισινα.

    τυχαιως , η ζαχαρεα απο εκει που δεν την ηξερε η μανα της ανεβηκε στο μεγκα και παρουσιαζε δελτιο.

    ανθρωπακια κομπλεξικα και με μειονεκτηματα οπως ο ρουσσο ειναι λογικο
    να προσπαθουν να ανεβουν γλυφωντας και δολοπλοκωντας.

    ΤΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  132. Αληθινα, δεν μπορεσα ακομα να μορφωσω γνωμη για τον τυπο του κρατικου Τυπου. Η επιθεση που του γινεται ειναι δριμεια.
    Δεν ξερω πώς να το εξηγησω.

    Ακομα κι αν στη θεση του τοποθετειτο καποιος απειρως ικανοτερος, παλι ολοι οσοι θα ειχαν μεινει απ' εξω, θα εμεναν δυσαρεστημενοι πιθανως. Μία ειναι η θεση, δεν γινεται να φωναζετε τοσο που καλυφτηκε οχι απο την αφεντια σας.

    Προς τι τοση επαναληψη του μαθηματος?

    Οι ουσιαστικες βεβαια επικρισεις - ητοι, φαγωμα δημοσιου χρηματος και αιφνιδιος πλουτισμος, και αλλα βαρυτερα - τα διαβασαμε με προσοχη. Τα ερωτικα κουτσομπολια ομως ηταν επιπεδου κομμωτριων Αθηνων` ( τι νομιζατε εσεις, οτι θα απαξιωνα την Περιφερεια και θα ελεγα, "κομμωτριων Επαρχιας" ? Γελαστηκατε! )

    Θα ασχοληθει κανεις να μας μπασει στα αδυτα Κρατικης - και εν συνεχεια της Ιδιωτικης Τηλεπατσαβουρας - που μας ενοχλει εμας ολους οσοι σκεφτονται και λιγο?

    Ή θα συνεχισετε να κλαιτε που δεν ειστε στη θεση που κατεχει τωρα ο Ρουσσοπουλος? Τα δικα σας ( περισσοτερα ) πτυχια, αυτο σας εχουν διδαξει? ... να ειστε σπουδαιοτεροι ως Κλαιουσες Κατινες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  133. Προς 5.19. Προφανώς φίλε δεν γνωρίζεις καλά τον ουσόπουλο ή τον έμαθες από την τηλεόραση όταν ανέλαβε καθήκοντα εκπροσώπου Τύπου τς Ν.Δ. Και προφανώς δεν σε ενδιαφέρει ότι αποτελεί το κλασσικό παράδειγμα του νεόπλουτου πολιτικού. Ούτε φυσικά σε ενδιαφέρει για το ότι πληρώνεται από το δημόσιο μια κυρία που κατακλέβει το υπουργείο και για το μόνο που είναι γνωστή είναι για την ερωτική της σχέση με γνωστό ποδοσφαιριστή. Ούτε φυσικά σε ενδιαφέρει ότι η κυρία αυτή προσλήφθηκε ως σύμβουλος δημοσίου προσώπου, όπως είναι ο Ρουσόπουλος. Αν όλα αυτά δεν σε ενδιαφέρουν, τότε δεν έχουμε να συζητήσουμε πολλά... Ασε εμάς να ασχολούμαστε με το δημόσιο συμφέρον και εσύ να γλύφεις τον Θοσδωράκη που στέλναμε για καφέ και τσιγάρα στην Ελευθεροτυπία. Άκου και κανένα παλαιότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  134. ΑΜΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ. Α ΡΕ ΟΛΙΖΑΝΤΕΜΠΕ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  135. Μάρα όταν θα τον σουτάρεις κοίταξε μην σου φάει η Αμαλία την προίκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  136. ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΗ ΒΛΑΜΕΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΟΥ ΤΕΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΡΩ ΣΤΑ 40, ΑΣΧΗΜΟΜΟΥΡΑ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΟΤΙ : "Ο κ. ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  137. ΜΑΡΑ ΡΙΞΤΟΥ ΓΕΡΗ ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΓΥΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕ... ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΕΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΑΡΙΣΣΗ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑ ΑΝΔΡΑ ΕΧΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  138. Τι σχέση έχει η Μάρα ρε παιδιά με το γλοιώδες, σιχαμένο και ατάλαντο υποκείμενο την Αμαλίτσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  139. ΩΧ. ΠΑΝΤΟΦΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΑ. ΣΑΒΟΥΡΟΓΑΜΗ ΕΜΠΛΕΞΕΣ ΑΣΧΗΜΑ...

    Κικιρίκουουου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  140. KAMENO
    ΧΑΡΤΙ


    Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  141. 5.48, τι να πω... Περιμενα σοβαροτερο κειμενο. Ειδα, αντι γι' αυτο, μια ζηλοτυπια. Το οτι μιλησες και για διασπαθιση δημοσιου χρηματος μεταξυ αλλων,
    δεν καταφερε να με πεισει οτι αυτο ειναι που πρωτιστως σε ενδιαφερει.

    Το χειροτερο κομματι ηταν που διεκρινες μια προσπαθεια απο μερους μου να 'γλειψω' καποιον, μεσα σε απολυτη ανωνυμια!
    Παντου, γλυψιματιες βλεπεις εσυ! Συνελθε!

    Σε ενα τετοιο υπουργικο ποστο ειναι φυσικο, ο κατοχος να παυει πλεον να ανηκει στους "φτωχομπινεδες". ... κατι μου λεει οτι εχεις σχεση με το καημενο το ΚΚΕ που καθε φορα που βλεπει καποιον να ΜΗΝ κυκλοφορει με σκισμενα και μπαλωμενα παντελονια, ειναι υποπτος να ανηκει σε κεινη την "αντιδραστικη πλουτοκρατικη Ολιγαρχια".

    Αυτη την εντυπωση εδωσες.

    Γελιεται οποιος νομιζει οτι μονο ο ιδιος και το κομμα του εχει ευαισθησιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  142. Προς 6.28.
    Πίστεψε με δεν είμαι ΚΚΕ. Και πολύ περισσότερο δεν βλέπω φαντάσματα με σκισμένα παντελόνια. Βλέπω μόνο φούστες Prada και παπούτσια Sebago που τα αγοράζουν με χρήματα που προήλθαν από διασπάθιση του δημοσίου. Επειδή προφανώς όπως και εσύ είπες δεν σε αφορά το δημόσιο, άσε να αφορά εμάς που ενδιαφερόμαστε για τα χρήματά μας. Συνέχισε να γλύφεις τον Ρουσόπουλο για να μας επιβεβαιώσεις ότι από τους χιλιάδες αναγνώστες υπάρχουν και δυο τρείς που τον υποστηρίζουν! Θέλεις να τον υποστηρίξεις ακόμα περισσότερο, αλλά μάλλον φοβάσαι το χοντρό ξεφώνημα που θα φας. Κάνε λοιπόν τον ουδέτερο ψιλο-υποστηρικτή του Ρουσόπουλου και της Κυπαρίσση μήπως και μας πείσεις ότι πράγματι είναι τα καλύτερα παιδιά! Έλεος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  143. Μην μπλέκετε την Μάρα με την Αμαλίτσα. Δεν ξέρει τίποτα η Ζαχαρέα για τις γελοιότητες του άνδρα της και δεν έχει καμία ευθύνη αν ο Θοδωρής ταϊζει με τα λεφτά του υπουργείου του αυτά τα... ώριμα σεξουαλικά κορίτσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  144. ΗΛΩΣΕΙΣ ΒΥΡΩΝΑ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΣΗΜΕΡΑ 29-6 ΜΕΤΑ ΤΗΝ "ΣΥΣΚΕΨΗ" ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ
    ======================
    "ΟΛΑ ΠΗΓΑΝ ΚΑΛΑ, Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΕΤΥΧΕ"..

    Τί να ήθελε να μας πεί ο ΠΟΙΗΤΗΣ ΑΡΑΓΕ ???
    1. ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΗΚΕ ΟΛΗ Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΤΑ 2/3 ???
    2. ΟΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΥΛΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ???
    3. ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ ???
    4. ΟΤΙ ΠΑΣΧΕΙ ΑΠΟ ΓΚΑΙΜΠΕΛΙΚΟ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  145. Καύλα μεγάλη πρέπει να'ναι η Αμαλία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  146. ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΡΑΦΗΝΑ
    ===============
    1.Ο ΝΤΟΥΤΣΕ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΤΟΥ.
    2.Η ΔΙΑΣΗΜΗ ΔΟΚΤΟΡ ΤΗΣ ΝΕΥΡΟΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΗΣ ΜΕ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΗΝ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ, ΤΟΙΜΑΖΕΙ ΤΗΝ 109 ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΤΗΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 6 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΥΡΟΦΥΤΙΚΟ ΔΙΑΣΠΥΣΜΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ (ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΑΤΡΙΒΗ ΚΤΥΠΑΕΙ ΒΡΑΒΕΙΟ ΝΟΜΠΕΛ ΣΤΗΝ ΙΑΤΡΙΚΗ).
    3. ΤΟ ΠΑΙΔΙ-ΝΤΕΛΙΒΕΡΥ ΦΕΡΝΕΙ ΑΛΛΕΣ 6 ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ.
    4. Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΑΠΟ ΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΕΙ ΜΑΧΙΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕΤΟΙΜΟΣ.
    4. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΡΩΕΙ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ.
    5. Ο ΣΙΟΥΦΑΣ ΑΓΡΙΕΨΕ. ΤΟ ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΝΑ ΤΟΥ ΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΞΕΠΕΤΑΓΜΕΝΟ.
    6. Η ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ. Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΒΛΕΠΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ STAR.
    7.Ο ΜΠΟΥΛΗΣ ΤΙΝΑΖΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ: ΝΑΤΑΣΑ, ΚΛΕΙΣΕ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ. ΜΟΥ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΟΡΕΞΗ.

    ==============
    ΑΠΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  147. ΕΙΔΑΜΕ !!!
    ΤΟΝ ΣΟΥΦΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ "ΜΑΛΩΝΕΙ" ΣΑΝ ΔΡΑΓΑΤΟ-ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ του 60 ΓΙΑΤΙ ΤΟΛΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
    ΕΙΔΑΜΕ ΤΟΝ ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΕΚΔΙΗΓΗΤΟ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ "ΤΑ ΠΗΓΑΜΕ ΘΑΥΜΑΣΙΑ' ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ. ΜΑ ΜΕ ΤΟΣΕΣ ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΠΛΑΚΑΟΥΤ ??? ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ... ΣΑΝ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.
    ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΟΜΩΣ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΣΠΑΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ. ΜΕ 2 ΠΟΛΥΩΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ Η ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΕΗ ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΣ 6.500 ΕΥΡΩ.

    ΕΙΔΑΜΕ !!!
    ΚΥΡΙΕ ΣΟΥΦΡΑ ΤΟ ΔΑΚΤΥΛΟ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΟΥΝΗΣΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  148. PROS 6.56
    =========
    KALITERA NA PEIS...
    KYRIE SOYFRA TO DAKTYLO NA TO VALEIS ALLOY.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  149. 6.34 για να βλέπεις sebago είσαι παλαιολιθικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  150. τρομερή πείνα έχει πέσει στο δημοσιοκαφρικό κλάδο



    αναρίθμητα λιγούρια τώρα που κόπηκαν οι μίζες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  151. Συνεχιζεις τον χαβα σου εσυ, εντελως απτοητα.

    Μαθε να διαβαζεις. Αυτο που αποπνεει το κειμενο το δικο μου, λεγεται, συγκρατημενη σταση.
    Λεγεται, αναμονη για μια ωριμοτερη απογραφη και αποτιμηση της καταστασης. Δεν φαινεται πουθενα οποιοδηποτε γλυψιμο ή υποστηριξη.

    Την κατ' επαναληψη προσπαθεια σου να παρερμηνευσεις τα γραφομενα μου - στην ουσια, τις αποριες μου -
    και να δημιουργησεις εντυπωσεις εκτρωματα, ειναι εντελως υποπτο.

    Εισαι βαλτός?
    Σου υποσχεθηκαν πολλα στο κομμα σου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  152. ΟΛΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    Ο ΑΛΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΚΑΤΑΣΒΕΣΗ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ ΣΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟ 75% ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ .

    ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΗ ΚΩΛΟ-ΒΛΑΧΕ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΑΥΤΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΣΤΟ ΓΑΜΗΜΕΝΟ ΚΩΛΟΧΩΡΙ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ .

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΑΛΙΟ-ΡΟΜΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  153. 7.07 τις απορίες σου? είσαι άπορος? σου κόψανε τις μίζες? ζημιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  154. 7.07

    Χεστον μωρε τον μαλακα ρε φίλε.
    Εσυ φταις που καθεσαι και τον συζητας. Δεν βλεπεις? Διατεταγμενη υπηρεσια και αλλες γνωστες πρακτικες Ρουσοpeck Ρουσοdick Ρουσοwhinie και αλλα τετοια.
    Χεστον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  155. Τόσο Χάλια είναι βρε παιδιά;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  156. ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ ΤΟΥ ΓΕΡΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΜΕΙΝΕ Ο ΚΑΡΙΟΛΗΣ.

    ΚΑΙ ΣΕ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΚΑΡΙΟΛΙΚΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΚΑΙ ΣΕ 80 ΧΡΟΝΙΑ ΤΑ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ

    ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ !!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  157. Αν αντεληφθην ορθως οι πασοκοσκυλαιοι χαιρονται για τη πυρκαια ??
    Απλως γιατι εχουν να τα "σουρουν" στην ..ανικανοτητα της κυβερνησης που δεν την εσβησε γρηγορα??

    Ημαρτον!
    Ρε παιδια(τελος παντων,φιλοφρονηση σας κανω ,ακου .."παιδια".. σκυλια ειστε ,οχι παιδια)

    Ειπαμε τελος παντων!..παιδια!!

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  158. Αξιοτιμε κ babis.
    ο bravogiorgo μαλακιες, μαλακιες δεν ειπε τιποτε ομως περι καταργησης του νεου Κ.Ο.Κ του πολυδωρα..
    Αυτη την ληστρικη απατη..

    Θα φτιαξει την νεα Ελλαδα λεει μονο..
    Αλλα αμα αυτο το γατί εχει καμμια μαγικη συνταγη να φτιαξει την Ελλαδα του ..μελλοντος(σωστα τα λεω!??) ,ε! τοτε εγω θα την εφτιαχνα καλυτερα..

    Μην τρελλαθουμε κιολας!

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  159. κ Τζων,

    ειπαμε να εχουμε και ενα επίπεδο.Ειναι τυροπασοκ αλλα εσυ εισαι αρχιουφο των ουφο.Οταν η ελλαδα ποναει,φταει παντα αυτος που κυβερναει.Το τυροπασοκ απετυχε.Ειναι δυνατον να εχει καει η παρνηθα και ο πολυωρας να μιλα για επιτυχιες?Εισαι κουκκι βλαχαδερο.Ενας ανδρας εχει την ιδεολογια του και την συμπαθεια σε οποιο κομμα αλλα λεει την αληθεια.
    καλα λεω εγω τυππασοκ και μαλακοτζων


    Μετα τιμης

    κ Σμιθ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  160. Μαλακοτζών.

    χαχαχαχχαχ
    καλοοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  161. ΜΑΛΑΚΟΤΖΩΝ

    ΗΑΗΑΗΑΗΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ


    VERY GOOD!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  162. κ Σμιθ

    8:47 μμ

    ==
    Ειμαι σιγουρος οτι πλακα κανεις.

    Σε μια τετοιας εκτασης καταστροφη,κοιταμε να δουμε τι μπορουμε να κανουμε ,,,για την ..Next day"!

    Το τι ειπε αυτος η ο αλλος μαλακας μικρη αξια εχει.

    Και δυστυχως αυτο που εχω καταλαβει ειναι οτι δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα.@!!
    Ειμαστε στο ελεος των πυρκαγιων.

    Και πρεπει ΟΛΟΙ να βοηθησουμε.
    Σκυλοπασοκ Ν.Δ ,τα ιδια λενε.
    Αναλογα σε ποια θεση βρισκονται.
    Κατηγοροι οταν ειναι αντιπολιτευση,
    υπερασπιστες οταν ειναι κυβερνηση..

    Αν με εννοεις...

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  163. Παρακολουθώ εδώ και λίγες μέρες τα σχόλια και τις αναλύσεις παρατηρήσεις σας. Εκτός ίσως δύο η τριών επισκεπτών, είναι το κρυσφύγετο της αλητείας.
    Έχω πλέον πειστεί ότι είναι Μ ο ένας και Μ ο άλλος δηλαδή Μ όλοι.
    ΟΚ λαιπόν, να γιατί εμείς εργαζόμαστε αξιοπρεπώς ενώ εσείς σπαταλάτε το χρόνο σας στο καφενείο αποκαλούντες Μ ο ένας Μ τον άλλον Μ. Μου σύστησε το μπλογκ ο snb και θα τον Χ γιατί και σοβαρή είμαι και παιδιά έχω που δεν θέλω να σας διαβάσουν βόθροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  164. αχαχαχαχαχ

    Αγαπητη μου κυρια, σωστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  165. Στον 7.07 εχω να πω ενα μονο:

    Δεν θα γινεις 007, ποτε!

    Για να γινω δημοσιογραφος εγω, ισως μονο αν πεσω κατω, απο την πεινα! *

    Ψυλλιαζομαι οτι φορας καταμαυρα γυαλια ηλιου και δεν καταφερνεις να καταλαβεις τι ακριβως γραφω και τι εννοω.

    * Δεν θελω να απαξιωσω την δημοσιογραφια με τιποτα. Εξ αλλου χωρις αυτην θα ειχαμε σοβαροτερα προβληματα απο οσα με αυτην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  166. Προς 9.12.
    Βόθροι είναι οι συνάδελφοι που γράφουν ή η Αμαλίτσα που της αρέσουν οι παρτούζες; Δεν κατάλαβα δηλαδή. Εμείς δεν είμαστε σοβαροί και είναι η κολλητή σου η Αμαλία που την έχει ξεσκίσει ο κάθε περίεργος τύπος; Μην τρελλαθούμε κι όλας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  167. ΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΘΙΓΜΕΝΟΙ ΚΙΟΛΑΣ.

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΑΡΚΙΝΟ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  168. κυριε ΜαλακοΤζων,
    (Γιατι σας αποκαλουν ετσι ?)

    1/αντι να ξεσκισετε το κομμα σας την νεα διακυβερνηση για τον ΚΟΚ και τα προστιμα,βριζετε τον ΓΑΠ,γιατι δεν ειπε τιποτε-λεει- για καταργηση.
    2/Σχετικα με τις φωτιες,το πασοκ ελαχιστα ειπε.Ξεχνας τι σουρνατε στον Σημιτη σε καθε φυσικη καταστροφη ?τοτε ηταν καλα ,τωρα ειναι ξινα.
    3/Νομιζω οτι εχετε καποια ηλικια και μπορειτε να κρινετε σοβαρα καποια πραγματα,η κανω λαθος ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  169. ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ ΣΕ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΥΤΕ ΣΕ 8.

    ΑΧ, ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΗΜΙΤΗ ?
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΜΑΣΤΑΝ ΜΑΖΙ ΣΟΥ .

    Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ .ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΠΟΥΣ. ΚΟΙΜΑΤΕ ΟΛΗ ΜΕΡΑ . ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΗΡΗΣ ΑΚΥΒΕΡΝΗΣΙΑ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ.

    ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΗΤΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ . Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΟΥΡΑΔΟΜΗΧΑΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  170. Oloi i neolaia opos k ego k oloi i Ellada einai mazi me ton Karamanli giati einai o monos pou mporei na kanei ayti tin xora pragmatika isxiri k pragmatika eyropaiki!Alles dio tetraeteies Kosta Karamanli!To 2004 eixa psifisi kapoio mikro komma alla tora karamanli dagoto!Meta ton Andrea k ton theio tou allos enas megalos politikos pou ginei o protos pou tha kerdisei 3 sinexomenes ekloges!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  171. κοπήκανε οι μίζες και πεινάνε οι δημοσιοκάφροι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  172. ΑΥΤΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΕΤΥΧΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΝ .

    ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΕ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ.

    ΕΚΑΝΕ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ

    ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΕ ΑΠΑΓΩΓΕΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ (ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ)

    ΕΚΑΨΕ ΟΛΗ ΤΗ ΠΑΡΝΗΘΑ ΚΑΙ ΤΗ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΜΕΣΑ ΣΕ 1 ΧΡΟΝΟ

    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΜΕ ΟΜΟΛΟΓΑ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ

    ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΣΥΝΝΕΦΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ
    ΓΙΑ ΚΑΚΟΜΕΤΑΧΕΙΡΗΣΗ ΤΩΝ ΦΑΝΤΑΡΩΝ

    ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΣΤΑ 18 .ΣΤΡΑΤΙΟΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΕ ΚΑΙΡΟ ΕΙΡΗΝΗΣ

    ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗ ,ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΚΑΙ ΡΟΥΣΦΕΤΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ

    ΚΟΥΚΟΥΛΩΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΗ ΣΤΑ ΠΑΡΑΔΙΚΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΚΛΗΣΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ.
    ''ΑΥΤΟ-ΚΑΘΑΡΣΗ'' !!!!!!

    ΠΟΙΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ?
    ΤΟ ΠΟΛΥΔΩΡΑ ? ΤΟ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ ? ΤΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ? ΤΟ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟ ?
    ΤΟ ΜΕΙΜΑΡΑΚΗ ?
    ΤΟ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ?
    ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟ ΒΛΑΚΑ ΤΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  173. ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ;

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ "ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ" ΕΧΕΙ ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΙΤΣ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΒΙΛΩΝ ΣΤΗ ΜΥΚΟΝΟ.

    ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΞΙΑΣ 3 ΕΚΑΤΟΜ. ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΑΝΩΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ...

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΠΕΤΡΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΕΧΤΙΣΕΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΣΟΥ;

    ΟΤΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΒΟΛΟ, ΑΔΕΚΑΡΟΣ,ΤΟ ΜΟΝΟ ΕΦΟΔΙΟ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΗΤΑΝ Η ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΔΕΝ ΗΞΕΡΕΣ ΚΑΝ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ... ΑΝ ΘΥΜΑΣΑΙ ΗΣΟΥΝΑ ΚΕΚΕΣ!

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΛΕΕΙ ΣΤΗ ΓΑΛΛΙΑ Ν Α ΣΠΟΥΔΑΖΕΙΣ! ΜΕ ΤΙ ΠΡΟΣΟΝΤΑ; ΤΟ 8 ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΒΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ; Η ΤΑ ΓΑΛΛΙΚΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΜΟΝΟ;
    ΑΝΤΕ... ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ "ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ" ΕΜΙΓΚΡΕΔΕΣ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΔΡΟΣΙΖΕΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ - ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΑΛΛΩΣΤΕ!

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ , ΕΣΥ ΠΟΥ ΑΠΟ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΧΕΣ ΜΑΥΡΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ ΗΤΑΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ (ΕΙΠΑΜΕ ΗΣΟΥΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΠΑΙΔΙ)...
    ΑΝΤΕ... ΑΣ ΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ "ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΠΗΔΑΩ ΤΗ ΒΑΡΥΒΛΕΦΑΡΗ ΒΑΣΟΥΛΑ ΑΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΙΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ"...

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΤΗΝ ΕΚΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΝΑ ΛΥΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΝΕΙΣ - ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΚΑΡΙΤΗ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΡΦΩΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΕΛΥΘΗ ΕΝ ΠΤΗΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ, ΘΥΜΑΣΑΙ;
    ΑΝΤΕ... ΑΣ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΝΤΛΟΥΣΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟ ΣΟΥ ΛΑΛΙΩΤΗ -ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΑΝΤΛΟΥΣΕ... ΑΣΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!

    ΜΕΤΑ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΛΙΚ ΤΟΥ ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΥ, ΝΑ ΑΡΘΟΓΡΑΦΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. ΓΡΗΓΟΡΑ ΟΜΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΨΩΜΙ ΚΑΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕΣ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΑΙΔΟΙΟΥ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΟΜΟΛΟΓΗΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ (ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΣ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΓΝΩΡΙΜΑ ΛΗΜΕΡΙΑ, ΜΠΑΓΑΣΑ)

    ΑΝΤΕ... ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕΣ ΗΔΗ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΔΕΝ ΦΤΟΥΡΑΓΕ, ΕΝΩ ΣΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΞΕΡΕΣ ΜΙΑ ΖΩΗ...

    ΜΕΤΑ ΜΕ ΕΝΑ ΠΗΔΟΥΛΑ, ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ, ΤΟΥ ΝΙΤΡΟ, ΚΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΕΝ ΜΙΑ ΝΥΚΤΙ ΕΣΤΗΣΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΜΑΖΙΚΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ!
    ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΤΕ...
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ; ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΔΙΝΕ Ο ΤΕΡΖΟΠΟΥΛΟΣ; ΑΠΟ ΤΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ;
    ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΚΙΜΠΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΝΟΙΧΤΟΧΕΡΗΣ ΤΥΠΟΣ, ΙΔΙΩΣ ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΡΙΣΣΕΥΑΝ...

    ΠΕΣ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΤΑ ΒΡΗΚΕΣ;
    ΜΗΠΩΣ Ο "ΚΟΛΛΗΤΟΣ" ΣΟΥ Ο ΛΑΛΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ "ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ" ΣΕ ΕΒΑΛΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΙΩΤΟ ΒΕΒΑΙΑ;

    ΤΩΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΒΑΡΩΝΟΣ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΕΙ ΝΑ ΣΕ ΑΓΓΙΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΟΥΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΟΥΤΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ.

    ΕΝΑΣ ΜΑΚΗΣ ΠΟΥ ΔΥΝΗΤΙΚΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ Μ ΆΥΤΟΝ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΕΙΣΤΕ!
    ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΑΡΖΑΝΙΕΣ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΝ(ΤΑ)ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΟΣΟ ΤΟΝ(ΤΑ) ΠΑΙΡΝΕΙ...

    ΤΙ ΜΕΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ;
    ΜΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΙΛΛΟΥΣΤΡΑΣΙΟΝ ΑΙΔΟΙΟΥ ΒΕΒΑΙΑ!
    ΝΑ ΤΗ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  174. Tελικά ...
    Η πολιτική στην Ελλάδα είναι

    -Ένα τεράστιο τραπέζι
    -Ένα τεράστιο κρεββάτι

    Μόνο που τα σύνορα
    τραπεζιού και κρεβατιού
    είναι δυσδιάκριτα

    Μετά τιμής
    ------------
    Άσπρος Λύκος
    ------------

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  175. Η Ν.Δ. κανει τα ιδια λαθη του παρελθοντος...βολευει και εξυπηρετει παλι ενα περιορισμένο αριθμό ανθρώπων φιλικου συνήθως περιβάλλοντος που προσκεινται διπλα σε εναν δυνατο επιχειρηματία η πολιτικό ασχέτου κοινωνικής τάξης η προελευσης (ειναι πιο προχωρημενοι πλέον και δεν βολέυουν μόνο ΒΠ και πλατεία αλλά και πλατείες επαρχιών)
    οι οποίοι τις περισσότερες φορές δεν είναι καν πολιτικοποιημένοι και ουτε έχουν καμία εππαγγελματίκή υπόσταση και εμπειρεία . Τουλάχιστον το ΠΑΣΟΚ βόλευε και μια μεγάλη μερίδα του λαικου κόσμου που είχε κομματοιποιηθεί ασχετρα αν αυτό δημιούργησε ισως την χειρότερη γενιά απληστων νεόπλουτων και αγροίκων που έχιε δει ποτέ η ελληνική κοινωνία. Ολες αυτές τις ανιτφατικές πολιτικές τις πληρώνουμε ΤΩΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  176. το ποσο βολευε την μεγαλη μεριδα οπως λες το εδειξαν οι εκλογες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *