GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Με αναμμένα τα φώτα!..

Εμείς ψηνόμαστε και δεν ανάβουμε κλιματιστικό κι αυτοί έχουν τα φώτα της Λ. Βουλιαγμένης αναμμένα από το πρωί! .... Χ.Μ.

Εμείς ψηνόμαστε και δεν ανάβουμε κλιματιστικό
κι αυτοί έχουν τα φώτα της Λ. Βουλιαγμένης αναμμένα από το πρωί!
....Χ.Μ.

24 σχόλια

  1. ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΝ Η ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ


    ΚΑΛΗ Η ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΥΦΛΙΤΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ?
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Poios einai Dimarhos stin Vouliagmeni ?? O petheros tis Paris Hilton !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ


    ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΤΕΣ.ΤΟ ΡΕΥΜΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ/

    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΑ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΟΠΟΙΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mπραβο ρε ΧΜ, ετσι ειναι.
    Λλλα μπραβο και στο Πρεσσ που θεωρησε 3 αραδες κειμενο ως αρθρο.
    Κυριολεκτω φυσικα.

    Οσο πιο πολυ και αλογιστα χρησιμοποιουμε το κλιματιστικο, τοσο αυξανουμε οι ιδιοι τη θερμοκρασια. Γνωστα αυτα σε καθε "μηχανικο".

    Κατι αντιστοιχο συμβαινει και με κεινους που επι 7 ωρες ριχνουν εκατονταδες λιτρα νερου με το λαστιχο για να πλυνουν ενα αυτοκινητο.
    Τετοιοι βλακες πρεπει να μαντρωνονται - εστω για 1 παραδειγματικη ωρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 1. Η Λεωφόρος Βουλιαγμένης ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ στην Βουλιαγμένη.
    2. Η αφή και σβέση του κυκλώματος δημοτικού φωτισμού γίνεται είτε με τονικό τηλεχειρισμό είτε με χρονοδιακόπτες που όμως αποσυγχρονίζονται μετά από μακρύχρονες διακοπές του ηλεκτρικού ρεύματος και απόψει είχαμε τέτοιες.
    3. Το ποιά γκόμενα θα έχει ο γιός του Δημάρχου ΔΕΝ θα το βγάλουμε σε δημοψήφισμα.
    4. Τον Δήμαρχο της Βουλιαγμένης τον ψηφίζουμε (η όχι) εμείς. Εσείς αγαπητέ υβρεολόγε ψηφίζετε τον Δήμαρχο των Δρυμυκλάνων.


    SNB

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καλά ρε [b]SNB[/b]δεν σε είπαμε και καμπούρη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ


    ΠΟΥ ΣΠΑΤΑΛΑΝ ΡΕΥΜΑ
    ΝΕΡΟ
    ΚΑΙ ΔΙΟΡΙΖΟΥΝ

    ΑΡΓΟΜΙΣΘΟΥΣ.


    ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΤΩΝΙΟΥΒΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΓΑΜΙΕΤΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ
    ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑ
    ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ
    ΓΑΜΙΕΤΕ Η ΔΕΞΙΑ
    ΓΑΜΙΕΤΕ Η (ΟΡΘΟΔΟΞΗ) ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΛΕΣ
    ΓΑΜΙΕΤΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 2.05 ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΡΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΑ


    ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΕΠΙ ΤΗΣ ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ ΤΙ ΔΗΜΟΙ ΚΑΙ ΤΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΞΑΝΑΛΕΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΑΜΗΘΗΚΕ ΚΑΙ Η ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ (3:39)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και να ήταν μόνο η Βουλιαγμένης?
    Στην Δουκίσσης Πλακεντίας κοντά στον σταθμό του μετρό τα φώτα είναι αναμμένα από το Σάββατο.
    Δες εδώ: http://hellas-fos.blogspot.com/2007/06/blog-post_27.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O SNB ως αλβανος Αττικης δικαιουται ως εκ τουτου να διοικειται απο χρονοδιακοπτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Από το χθές πρωί, ο προπαγανδιστικός μηχανισμός της Νέας Δημοκρατίας, με αφορμή την άσκηση ποινικής δίωξης για το σκάνδαλο των ομολόγων, ομιλεί για διαφοροποιημένους αριθμούς, την περίοδο της διακυβέρνησης του Πα.σο.κ., και της πρόσφατης περιόδου, της δικής της. Πρόκειται περί μιας πολύ φτηνής τακτικής της Νέας Δημοκρατίας, απαράδεκτης και πρωτοφανούς στα χρονικά, αν μη τι άλλο, και χυδαία.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών ενοποίησε δύο περιόδους και δύο υποθέσεις, διαφορετικές μεταξύ τους. Ενοποίησε την περίοδο της Νέας Δημοκρατίας των λεγόμενων σύνθετων δομημένων ομολόγων, όπου επινοήθηκαν τεχνάσματα, που είναι όχι μόνο πρωτοφανή για την Ελλάδα, αλλά και για την παγκόσμια ιστορία, στον χώρο της διεθνούς χρηματαγοράς, προκειμένου να γίνει πραγματικότητα η οργανωμένη λεηλασία των ασφαλιστικών Ταμείων, με την περίοδο '99 - 2004 για λόγους πολιτικού συμψηφισμού, ενώ, οι δύο περίοδοι, σε αυτές τις υποθέσεις, είναι εντελώς διαφορετικές, ως προς την ποιότητα και προς την ποσότητα, απολύτως διαφορετικές και, κυρίως, απολύτως ανισοβαρείς.
    Η Εισαγγελία Εφετών Αθηνών, μετά από αυτό, καλείται από το Πα.σο.κ., πρώτον, εντός της σήμερον, να ανακοινώσει, αν η χθεσινή άσκηση ποινικής δίωξης είναι in persona, δηλαδή, αν αναφέρεται σε πρόσωπα και σε ποιον αριθμό. Εάν όχι, να το διαψεύσει. Εάν ναι, να δώσει σήμερα στην δημοσιότητα τα ονόματα εκείνων, κατά των οποίων άσκησε ποινική δίωξη, αλλά με τις κατηγορίες, για τις πράξεις για τις οποίες βαρύνονται.
    Θα πρέπει να γίνει αντιληπτό ότι, όταν συναντάται και συντονίζεται το επικοινωνιακό παιχνίδι μιας οποιασδήποτε κυβέρνησης, με το καθήκον και την αποστολή του οποιουδήποτε εισαγγελικού λειτουργού, τότε, πρόκειται για κίνδυνο εκτροπής του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2:44
    Sas exei epivalei o Latsis edw kai polla hronia ton sygekrimeno Dimarho gia ena kai mono logo :
    Gia na leei o eggonos toy otan ton rwtousan oi symmathites toy sto Londino , ''what is your father's job??'' kai to skato na apantaei ''He's the Mayor of Voyliagmeni , a tourist resort in Greece'' . Na min leei diladi ;oti itan enas gigolo .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. OI DHMOI AS LABOYN YP'OPSIN TOYS OTI OI MEGALES DIAFHMHSTIKES ETAIRIES KLEBOYN HLEKRIKH ENERGEIA GIA NA ANABOYN TA BRADIA TIS GIGANTOAFISE TOYS STOYS DROMOYS.

    MERIKES FORES TOYS EXO KANEI TSAKOTOYS POY APOSYNDEOYN TA KALODIA KAI ALES FORES PANE PALI KAI TA SYNDEOYN.

    PANE OI KYRIOI KAI ANOIGOYN TA KAPAKIA H TA FREATIA POY EINAI OI SYNDESEIS KAI KANOYN THN DOYLIA TOYS MERA MESHMERI KANONTAS TOYS YPALLILOYS THS DEH 'H TEXNIKON.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. eleos re paidia....
    na katargitthoun ta fota....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «Με τις πρώτες ημέρες του καλοκαιριού αποκαλύφθηκε πλήρως η γύμνια της ενεργειακής πολιτικής της Κυβέρνησης.

    Ακόμη και τώρα, που οι καταναλωτές, κάτω από συνθήκες καύσωνα, βιώνουν την οδυνηρή πραγματικότητα των πολύωρων διακοπών, η κυβέρνηση πιστεύει ότι μπορεί να αποφύγει τις τεράστιες ευθύνες της, με επικοινωνιακά τεχνάσματα. Από τον μυστικισμό, των δεήσεων προς τον ύψιστο για να βρέξει το χειμώνα, καταφεύγει τώρα στις επικοινωνιακές γραφικότητες του μοιράσματος φυλλαδίων από τον υπουργό ανάπτυξης.

    Τα επικοινωνιακά τεχνάσματα τα επιχειρεί με ευχέρεια η κυβέρνηση. Εκείνο όμως που δεν κάνει είναι:

    α) να προχωρήσει, όπως προβλέπουν οι νόμοι, στην κατάρτιση του μακροχρόνιου ενεργειακού σχεδιασμού για την κάλυψη των ενεργειακών αναγκών της χώρας,

    β) να εφαρμόσει το N. 3175/03 για την γρήγορη αντικατάσταση των παλαιών μονάδων της ΔΕΗ και

    γ) να ολοκληρώσει τους διαγωνισμούς για τη μονάδα του Αλιβερίου και του ΔΕΣΜΗΕ για την πρώτη επιδοτούμενη ιδιωτική μονάδα παραγωγής.


    Ο κ. Σιούφας ευχαριστεί και συγχαίρει το τεχνικό προσωπικό που εργάζεται στα δίκτυα της ΔΕΗ και το σύστημα, κάτω πραγματικά από ακραίες και αντίξοες συνθήκες. Δεν αισθάνεται, όμως, την ανάγκη να απολογηθεί για τις καθυστερήσεις στην επέκταση, τον εκσυγχρονισμό και την συντήρηση των δικτύων, την έλλειψη υλικών διανομής, όπως και τις καθυστερήσεις στην αποκατάσταση των βλαβών.

    Δεν αναφέρει τίποτα για την απογύμνωση των υπηρεσιών της ΔΕΗ από τεχνίτες, Οι εγκεκριμένες από το 2004 προσλήψεις θα γίνουν το 2008 (!), αφού καθυστέρησαν για να μπει η γαλάζια συνέντευξη και τώρα οι υποψήφιοι τελούν, εν' όψει εκλογών, σε κατάσταση πολιτικής ομηρίας.


    Η πολυδιαφημισμένη «νέα ενεργειακή πολιτική» της Κυβέρνησης, μέσα σε τρία χρόνια κατάφερε να αφήσει τη χώρα χωρίς εφεδρείες ηλεκτρικής ενέργειας, να δημιουργήσει συνθήκες ενεργειακής πείνας και τιμές μαύρης αγοράς, που οδήγησαν τη ΔΕΗ σε αδιέξοδο και τους καταναλωτές σε δεινή θέση, αφού πληρώνουν το μάρμαρο με συνεχείς αυξήσεις και περικοπές του ηλεκτρικού ρεύματος στις ημέρες που το έχουν ανάγκη.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εργα και ημερες της κυβερνησης του"καταλληλοτερου"


    Νέα προκλητική στάση σε ό,τι αφορά τις διακοπές ρεύματος επέδειξαν χθες η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης και η διοίκηση της ΔΕΗ. Στην Κρήτη και τη Λέσβο το ρεύμα δίνεται με δελτίο, ενώ ξεπερνούσαν τις 6 ώρες οι διακοπές σε Αττική και Θεσσαλονίκη.

    Ο υπουργός Δ. Σιούφας και ο γ.γ. Ν. Στεφάνου πανηγύριζαν για το ρεκόρ ζήτησης ηλεκτρικού ρεύματος 10.512 MW και την αποφυγή γενικευμένου μπλακ άουτ, την ώρα που χιλιάδες καταναλωτές έλιωναν στον καύσωνα από τις πολύωρες ανά περιοχές διακοπές ηλεκτροδότησης, οι οποίες αθροιστικά ισοδυναμούν με ένα μεγάλο μπλακ άουτ.

    Ολο το Κάτω Χαλάνδρι και καταναλώσεις του Νέου και Παλαιού Ψυχικού ήταν χωρίς ρεύμα από τη μία το μεσημέρι μέχρι αργά το βράδυ λόγω σοβαρών βλαβών στο υπόγειο δίκτυο μέσης τάσης.

    Αττική
    Τις τέσσερις ώρες ξεπερνούσαν οι διακοπές που σημειώθηκαν το μεσημέρι σε μεγάλα τμήματα των Αργυρούπολης, Ηλιούπολης, Ν. Σμύρνης, Υμηττού, Αγ. Δημητρίου, Καλλιθέας, Ταύρου, Αχαρνών, Αγ. Αναργύρων, Ν. Φιλαδέλφειας, Νεάπολης, Κορυδαλλού, Βάρης και Βούλας.

    Για «κυβέρνηση εικονικής πραγματικότητας», μίλησε το ΠΑΣΟΚ, και ο αρμόδιος βουλευτής του Τομέα Ανάπτυξης Χρ. Παπουτσής κατήγγειλε πως «τριάμισι χρόνια αδιαφόρησαν και εγκατέλειψαν τις επενδύσεις στο δίκτυο διανομής και στις μονάδες παραγωγής» και μίλησε για «προπαγάνδα με τη διάθεση ενημερωτικών φυλλαδίων». Για απραξία κατηγόρησε την κυβέρνηση και ο πρώην υπουργός Ανάπτυξης και βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Α. Τσοχατζόπουλος. Ειδικότερα, στην Κρήτη από χθες το πρωί το ρεύμα δίνεται με δελτίο και το ίδιο αναμένεται και σήμερα, ενώ στη Λέσβο η κατάσταση αυτή συνεχίζεται για δεύτερο 24ωρο.

    Στη Μεγαλόνησο ετέθησαν τέσσερις μονάδες παραγωγής συνολικής ισχύος 80 MW εκτός λειτουργίας λόγω βλαβών, με αποτέλεσμα η ηλεκτρική ενέργειας να μην επαρκεί για τις ανάγκες και η ΔΕΗ να δίνει ρεύμα εκ περιτροπής βάζοντας σε απίστευτη ταλαιπωρία τους καταναλωτές.

    Επίσης, η επιχείρηση μην έχοντας προβλέψει τις υψηλές θερμοκρασίες και την έκρηξη της ζήτησης δεν προχώρησε έγκαιρα σε συντήρηση των μονάδων.

    Η προκλητικότητα της διοίκησης της ΔΕΗ ξεπέρασε κάθε όριο, καθώς χθες με ανακοίνωσή της και τη στιγμή που οι κάτοικοι των τεσσάρων νομών δεινοπαθούσαν απηύθυνε και έκκληση για «την ορθολογική χρήση των ηλεκτρικών συσκευών τους από τις 11 το πρωί μέχρι τις τρεις το μεσημέρι». Εναποθέτουν δε τις ελπίδες τους στον... Αίολο, προκειμένου να φυσήξει και να παραχθεί ενέργεια 70 MW από τα αιολικά πάρκα, καθώς χθες παρήχθησαν μόλις 15 MW.

    Αντιμετώπιση
    Κι ενώ από τις 11 το πρωί μέχρι και αργά χθες το απόγευμα οι διακοπές ρεύματος έπεφταν βροχή και ξεπερνούσαν ακόμη και τις τέσσερις ή έξι ώρες στην Αττική, στη Θεσσαλονίκη, στον Βόλο, στη Σπάρτη και αλλού, ο κ. Σιούφας μετά το τέλος της συνεδρίασης της κυβερνητικής επιτροπής διαβεβαίωνε ξανά ότι «η ΔΕΗ, ο ΔΕΣΜΗΕ και το υπουργείο Ανάπτυξης έχουν πάρει όλα τα μέτρα για να διαχειριστούμε αυτή την πρωτοφανή κατανάλωση».

    Στον δήμο Αγ. Αναργύρων το ρεύμα διεκόπη από τις 16.40 και μέχρι αργά το βράδυ δεν είχε αποκατασταθεί. Μάλιστα, τεχνικός της ΔΕΗ που έφθασε στην περιοχή επιβεβαίωσε την ύπαρξη βλάβης αλλά έφυγε επειδή δεν υπήρχε συνεργείο για να την επισκευάσει.

    Μεγαλύτερη... δόση χαράς είχε ο κ. Στεφάνου, ο οποίος, αφού τόνιζε και επεσήμαινε τα ρεκόρ κατανάλωσης, κατέληξε λέγοντας: «Είναι πανίσχυρο το σύστημα και αυτό είναι το οποίο μας σώζει συνολικά».

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  21. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή


  22. KLAS MY ΜΠΟΥΤΣ ΡΕ BABIS!!!!!

    MAΣ TA EXEIΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΤΑΣΧΕΤΗ ΠΑΠΑΡΟΛΟΓΙΑ ΣΟΥ.

    ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ.

    ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  23. αΓΑΠη μου... σε θέλω πολύ... λιώνω για σένα... κάνε με να νοιώσω σκλάβος σου... κάνε με δική σου τώρααααα...

    Ναι πρόεδρε μου... ναι αΓΑΠη μου... ναι κανακάρη μου... ναι απίστευτε σέξυ αφέντη μου...

    Τώραααα... δεν αντέχω άλλο... σε θέλω σαν τρελός... σε ψηφίζω σαν μαλάκας... σε γουστάρω σαν πούστης...

    Ελα αΓΑΠη μου... τελείωσε με...


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *