GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μια ενδιάμεση λύση...

Αγαπητό Μπλόγκ, Στη συνέχεια ανηρτημένου σχολίου-πρότασης αναγνώστη σας, με τίτλο "Γιατί αφήνετε κάποιους να βρίζουν;" (εδώ) σας π...

Αγαπητό Μπλόγκ,
Στη συνέχεια ανηρτημένου σχολίου-πρότασης αναγνώστη σας, με τίτλο "Γιατί αφήνετε κάποιους να βρίζουν;" (εδώ) σας προτείνω μια ενδιάμεση λύση.
1. να αφήνετε όλα τα σχόλια να αναρτώνται χωρίς καμμία περικοπή.
2. Να χαρακτηρίζετε όσα σχόλια είναι άσχετα με το θέμα στο οποίο προσαρτώνται. Ο χαρακτηρισμός να είναι εμφανής με ένα σύμβολο-σημάδι έτσι ώστε να είναι εμφανής στους αναγνώστες και να τα αποφεύγουν εαν δεν θέλουν να χάνουν την ώρα τους ψάχνοντάς τα.
3. Ομοίως να χαρακτηρίζετε κάθε κείμενο-σχόλιο με υβριστικές φράσεις-λέξεις ή λόγο που απέχει από αυτό που νοείται ως κοινός λόγος.
Ετσι νομίζω ότι οι αναγνώστες θα διευκολυνθούν στο να επιλέγουν να μελετούν σχόλια με ουσία, επιχειρήματα, άποψη και προτάσεις και οι φίλοι μας τύπου ΤΖΩΝ, ΜΠΑΜΠΗΣ κ.λπ. θα μπορούν να ανθίζουν. Ετσι σιγά-σιγά το επίπεδο του ΜΠΛΟΓΚ δεν θα είναι στα μέτρα τους και σύντομα ή θα προσαρμόσουν το λόγο τους ή θα αναζητήσουν αλλού φιλοξενία.
ΥΓ. Συγνώμη φιλοι ΣΚΥΛΟΤΖΩΝΜΠΑΜΠΗΣ αλλά μας κουράσατε. Σε όλα υπάρχει κορεσμός.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ,
τις κρίσεις και τις ύβρεις που πιθανόν να εισπράξω
....Τ.Θ.

19 σχόλια

  1. ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΣ ΚΑΡΙΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΧΟΛΙΑ.

    ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. re alitiroi stamatiste xalate to site

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΒΩΜΟΛΟΧΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. to press-gr exei tous anagnwstes pou tou aksizei kai dikaountai na ekfrazontai opws theloun/kseroun/mporoun.

    afiste to commenting ws exei - grass-root for ever!

    na pethanoun oi elit (me karkino an ginetai).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ALLITIRIOS EINAI O ALITIS 12:32

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μαζί σου φίλε.
    Οι δημοκράτες αγωνιστές δεν έχουν καμιά σχέση με τη βρισια, την παραπληροφόρηση και την αισχρολογια. Το ήθος ,η ευγένεια και η ευπρέπεια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των αγωνιστών της δημοκρατίας ,του πνεύματος και του σοσιαλισμού.

    Οι φασιζοντες , οι νεοδεξιοι και τα πάσης φύσεως λαμογια εντρυφούν και καταφεύγουν ελλειψει επιχειρημάτων στη βρισιά, την παραπληροφόρηση, και το ψέμα ανακατεμένα με ακατάσχετη αισχρολογία. Αυτά είναι το κατεξοχήν των έργο και η δραστηριότητα που τους χαρακτηρίζει αποκλειστικά όλους αυτούς σε πλήρη αντίθεση με τους δημοκράτες ,σοσιαλιστές που ανέφερα.
    Οι μεν με τους δε θα τους ανακαλύψεις και θα τους ξεχωρίσεις εύκολα εδώ μέσα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χάνετε αναγνώστες με τη χυδαιότητα που αφήνετε να επικρατεί. Αν δεν το καταλαβαίνετε, δικαίωμά σας. Απλώς, αναρωτιέμαι πόσο χαμηλό είναι και το δικό σας επίπεδο, που δεν ενοχλείστε και δεν παίρνετε μέτρα αποφασιστικά, αλλά όλο το ψειρίζετε το θέμα και όλο τα ίδια γίνονται. Είμαι κατηγορηματικός: τα άσχετα και χυδαία σχόλια να κόβονται με το μαχαίρι. Αφήνετε 5- 10 ανθρώπους να βγάζουν τα απωθημένα και τα κόμπλεξ τους και απωθείτε όλους εμάς. Τώρα έχετε μεγάλη επισκεψιμότητα. Πιστεύετε ότι θα έχετέ πάντα αν αφήσετε το σάιτ σας να σέρνεται σε βρισιές, βωμολοχίες και άλλα που πολλοί δεν τα ανεχόμαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συμφωνώ με τον Τ.Θ.κάποιοι το έχουν παρακάνει εδω μέσα,άσχετα με το θέμα σχόλια,ύβρεις κ.λ.π. βάλτε τάξη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μαζί σου φίλε.
    Οι "δημοκράτες αγωνιστές" έχουν απόλυτη σχέση με τη βρισια, την παραπληροφόρηση και την αισχρολογια. Θυμάμαι τα πρώτα χρόνια του πασοκ τα ψέμματα, την προπαγάνδα και τις πρόστυχες επιθέσεις Λαλιώτη και Αυριανής. Το ήθος, η ευγένεια και η ευπρέπεια είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα των ανθρώπων της δημοκρατίας, του πνεύματος και ΟΧΙ του σοσιαλισμού.

    Οι φασιζοντες (Μαρούδας, Λαλιώτης, Κουλούρης, Καρχιμάκης), οι νεοδεξιοι (Σημίτης, Πάγκαλος, ΓΑΠ) και τα πάσης φύσεως λαμογια (όλο το πασοκ) εντρυφούν και καταφεύγουν ελλειψει επιχειρημάτων στη βρισιά, την παραπληροφόρηση, και το ψέμα ανακατεμένα με ακατάσχετη αισχρολογία. Αυτά είναι το κατεξοχήν των έργο και η δραστηριότητα που τους χαρακτηρίζει αποκλειστικά όλους αυτούς σε πλήρη αντίθεση με τους ανθρώπους (γιατί αυτοί είναι σαφέστατα υπάνθρωποι) που ανέφερα.
    Οι μεν με τους δε θα τους ανακαλύψεις και θα τους ξεχωρίσεις εύκολα εδώ μέσα.
    labis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εχετε ερωτηθεί μήπως οι κατέχοντες το site είναι ίδια υποκείμενα με τους βωμολοχούντες; Χαμαιτυπείο χειρίστου είδους έχει καταντήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τ.Θ.

    αν έχεις απορίες και αναρωτήσεις σχετικά με το θέμα που θίγεις, διάβασε τα "στολίδια" που κρέμασε ο babis στο προηγούμενο post στον άλλο αναγνώστη που έθεσε το ίδιο θέμα. Είναι κατατοπιστικότατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω προσωπικά είχα αναρτήσει το αναφερθέν σχόλιο "Γιατί τους αφήνετε και βρίζουν".

    Χαίρομαι που είχε ανταπόκριση και προκάλεσε αρκετά σχόλια, τα οποία ανήκαν σε 2 βασικές κατηγορίες: Αυτοί που συμφωνούσαν μαζί μου & επικροτούσαν το σχόλιο και απο την άλλη αυτοί που... το επιβεβαίωναν (κοινώς ανάρτηση ασχέτων σχολίων και βρισίδι).

    Σχετικά με την πρόταση του φίλου, συμφωνώ. Εάν κάποιους "εύθικτους" τους ενοχλεί το κόψιμο των ασχέτων σχολίων και της βωμολοχίας και το βαφτίζουν "λογοκρισία", ας μην κόβονται αλλά να επισημαίνονται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. παναγιώτη τ.,


    τα στολίδια που σου φόρεσε ο babis αντί απαντήσεως πως τα κρίνεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΤΟ ΣΤΕΡΗΣΗ [ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ]
    ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΕ ΜΕ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΔΗΛΩΝΕΙ ΑΡΝΗΣΗ ΣΕΒΑΣΜΟΥ[ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΓΩΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΧΥΡΟΥ]ΤΟ ΝΑ ΕΚΦΡΑΖΕΙΣ ΚΡΥΠΤΟΜΕΝΟΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ [ΑΥΤΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΧΛΟΚΡΑΤΙΑ]
    ΣΚΕΨΕΙΣ ΕΝΟΣ ΧΑΖΟΥ
    ΜΠΑΜΠΗΣ
    Υ.Γ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΟΥ ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΑ ΟΦΕΙΛΗ ΔΙΟΤΙ ΜΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ
    ΚΑΙ ΕΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΛΕΣ ΕΓΩ ΤΟ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΑΥΤΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ
    ΜΠΑΜΠΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καλά δεν υπάρχει εισαγγελέας να επέμβει ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 2.05 λίγοι εισαγγελείς και πολλοί πασόκοι κλέφτες... που να προλάβουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ρε καριόληδες !!! είναι άλλοθι ότι οι πολιτικοί βωμολοχούν και έτσι εμείς παίρνουμε πάσα? Οι πολιτικοί δεν βωμολοχούν τουλάχιστον με αυτό τον τρόπο. Παρασιτούν, μολύνουν αλλά δεν βρίζουν χυδαία. Τουλάχιστον έναντι του κοινού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. 2:09

    Ρωτάω γιατί οι εισαγγελείς είναι ταχύτατοι όταν πρόκειται για κανέναν κακομοίρη και τον χώνουν μεσα τσακα-τσακα....

    Τους ΠασοκοΝεοδημοκράτες καρχαρίες δεν τους πειράζει κανένας.

    Εμένα με χρέος στο ΤΕΒΕ με ετρεχαν στα δικαστήρια.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Από τεχνικής πλευράς δεν είναι δυνατόν να κατηγοριοποιηθούν τα σχόλια. Μόνο να διαγραφούν και δεν είναι σπουδαίο, όταν πρόκειται για υβριστικά ή άσχετα σχόλια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *