GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας των καταναλωτών...

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των καταναλωτών οργανώνεται στο Σύνταγμα την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιουνίου στις 8μμ. Η διαμαρτυρία στρέφεται κατα του ...

Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας των καταναλωτών οργανώνεται στο Σύνταγμα την ερχόμενη Τρίτη 26 Ιουνίου στις 8μμ. Η διαμαρτυρία στρέφεται κατα του νομοσχεδίου για τους καταναλωτές, που "καταλύει τους Δημοκρατικούς Θεσμούς, επιβάλει ολοκληρωτισμό του υπουργού στους καταναλωτές, που «καταναλώνονται» οι ίδιοι από τις πολυεθνικές εταιρείες".
Για περισσότερες λεπτομέρειες:
www.biozo.org

8 σχόλια

  1. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ GALAXY BAR TOY HILTON ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ KAI NA ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που γράφεις συνεχώς για τον μέγιστο των πολιτικών καθηγητή Κώστα Σημίτη καλά κάνεις.
    Το ΠΑΣΟΚ όμως σήμερα έχει μέγιστο αρχηγό που σε λίγο θα γίνει και αυτός ένας από τους καλύτερους πρωθυπουργούς που είχε η χώρα μας. Βλέπεις η Δημοκρατική παράταξη έχει παράδοση ευθύνης και προσφοράς στον τόπο. Από την εποχή του μεγίστου Εθνάρχη (του πραγματικού ) Ελευθερίου Βενιζέλου , η δημοκρατική παράταξη έχει χαρίσει στη χώρα μας σωρεία πρωθυπουργών μεγάλων σε προσφορά και θυσίες. Ο επόμενος θα είναι ο Γιώργος Παπανδρέου όσο και να σε ενοχλεί , παραπληροφορητη και προβοκατορα, γκεμπελισκε , σκληρά εργαζόμενε στην αργομισθία σου στο υπόγειο της Ρηγίλλης άθλιο υποκείμενο…Σεχουνε πάρει χαμπάρι..…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί φίλοι του BLOG , όταν ήρθε η κυβέρνηση του κ.Κ.Καραμανλή , είχαμε το μεγάλο κόλπο της απογραφής. Μας λέγανε, δεν έχουμε λεφτά, να δώσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε στον συνταξιούχο, στον αγρότη, στην αγρότισσα, στον εργαζόμενο, στους τρίτεκνους. Δεν έχουμε λεφτά, δεν βρήκαμε λεφτά. Έτσι έλεγαν, ότι δεν βρήκαν λεφτά.
    Όμως, φίλες και φίλοι, πού βρήκαν τα λεφτά να αγοράσουν από την COSMOTE, τον ΓΕΡΜΑΝΟ;
    Πού βρήκαν τα λεφτά να αγοράσουν την P&K Χρηματιστηριακή;
    Που βρήκαν τα λεφτά για να αναστήσουν την Αγροφυλακή ;
    Με τα δικά σας λεφτά, τα έκαναν όλα αυτά.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    Σήμερα, ποιος μπορεί να πιστέψει τον κ. Καραμανλή; Κορόιδεψαν τους συνταξιούχους, αλλά προσλαμβάνουν αγροφύλακες στην επαρχία. Δεν έχουμε, λένε, λεφτά για νοσηλευτές και γιατρούς. Δεν έχουμε λεφτά για επιστήμονες που χρειάζονται οι αγρότες. Έχουμε, όμως, λεφτά- που είναι του ελληνικού λαού- να δώσουμε για αγροφύλακες, που θα είναι οι κομματάρχες της Ν.Δ..
    Αυτά είναι τα δικά σας λεφτά,
    Αυτά είναι τα δικά τους τα ψέματα.
    Την ίδια στιγμή, χάνουμε προμήθειες 430 εκατομμυρίων ευρώ, με αναθέσεις για τα νοσοκομεία, χωρίς διαγωνισμούς.
    Πώς μπορεί κανείς να πιστέψει την Ν.Δ., που δεν νοιάστηκε αυτή την τετραετία για το πορτοφόλι της μέσης ελληνικής οικογένειας, η οποία συμπιέζεται από την κυβέρνηση και την πολιτική της Ν.Δ.
    Πώς να πιστέψει κανείς την Ν.Δ., όταν οι πλούσιοι γίνονται όλο και πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, αυτή την τετραετία.
    Μας είπε, δεν είχε λεφτά. Γιατί δώσανε, λοιπόν, ευνοϊκή φορολόγηση για τους μεγαλομετόχους και χαρίσανε ένα δισεκατομμύριο ευρώ τον χρόνο στους πλούσιους;
    Γιατί έδωσαν πλήρη φοροαπαλλαγή στην Εκκλησία τον δεύτερο , μετά το Δημόσιο , μεγαλοκαταθέτη των Ελληνικών Τραπεζών ;;
    Είχε λεφτά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για να δώσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ στους πλούσιους, ενώ από την άλλη μεριά, έκανε άγρια φοροεπιδρομή και κοινωνικά άδικη επιβολή των έμμεσων φόρων, με αύξηση του ΦΠΑ στο 19%.
    Ο Έλληνας πολίτης βλέπει την ακρίβεια να αδειάζει το πορτοφόλι της οικογένειας, ο αγρότης βλέπει την ψαλίδα, στις τιμές του χωραφιού, ή της κτηνοτροφίας, στις τιμές του παραγωγού, μέχρι τις τιμές στο ράφι, να ανοίγει όλο και περισσότερο.
    Κάποιοι κερδίζουν, κάποιοι χάνουν.
    Εκείνοι που κερδίζουν, με την Νέα Δημοκρατία, είναι οι πλουσιότεροι και οι ισχυρότεροι.
    Εκείνοι που χάνουν, είναι η μέση οικογένεια, είναι ο φτωχότερος Έλληνας.
    Πώς να πιστέψουμε ό,τι λέει ο κ. Καραμανλής, όταν μας λέει ότι δεν έχει λεφτά, όταν οι τραπεζίτες διπλασίασαν τα κέρδη τους, από τα δάνεια που δίνουν στον ελληνικό λαό, ενώ την ίδια ώρα, ο κ. Καραμανλής μείωνε την φορολογία πάνω στα κέρδη τουςΠοιος μπορεί να πιστέψει σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τον κ. Καραμανλή, που αφήνει πίσω του φτώχια, ακρίβεια, ανεργία, ανασφάλεια.
    Αφήνουν πίσω τους, τους αεριτζήδες και τους μεσάζοντες, κερδισμένους, και τους εργαζόμενους, να μην μπορούν να βγάλουν τον μήνα.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ
    .......................................................................
    Από τις Βρυξέλλες μας στείλανε τα χαρμοσυνα νέα ότι θα μειώσει την φορολογία των συνταξιούχων από 29% σε 25 % ο ΄΄καταλληλότερος΄΄.
    Λοιπόν ας πούμε ποιά είναι η πραγματικότητα .
    Τα εισοδήματα του 2006 για ποσά άνω των 23.000 ευρώ φορολογήθηκαν με 40% .
    Επαναλαμβάνω 40% !!! (από το 30% αντίστοιχα του ΄΄κακού Πα.σο.κ.΄΄) .
    Τα εισοδήματα του 2007 για ποσά από 12.000 ευρώ και άνω θα φορολογηθούν με 29%.
    Οι εξαγγελείες Κ.Καραμανλή στις Βρυξέλλες θα αφορούν , εφόσον τις τηρήσει , τα εισοδήματα του ... 2008 !!!
    Προς στιγμήν όλοι μας τρέχουμε να πληρώσουμε τα Love Letters που ήδη έχουμε λάβει από τον κύριο Αλογοσκούφη .
    Καλή δύναμη σε όλους .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αγαπητέ 10:26
    Ο κ.Κ.Καραμανλής ήρθε το 2004 με υποσχέσεις σε όλους τους Έλληνες -δεν υπήρχε Έλληνας που να μην είχε μια εξατομικευμένη υπόσχεση- διέψευσε όλες τις υποσχέσεις, όλες τις δεσμεύσεις και το τοπίο της ζωής του Έλληνα επιβαρύνθηκε, σε σχέση με το 2004. Όχι απλώς δεν απέκτησε αυτά που του υποσχέθηκαν, έχασε και αυτά που είχε ως κεκτημένα.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από το 1981 και μετά η Δεξιά προπαγάνδα έχει ανακαλύψει και διοχετεύσει στην ΄΄πολιτική πιάτσα’’ διάφορα παραμύθια για να πλήξει την Δημοκρατική παράταξη.
    Ένα από αυτά είναι και η περίφημη κουβέντα (που ποτέ δεν είπε) του Ανδρέα που επέτρεπε κλοπή 50 εκατομ. Δρχ αλλά απαγόρευε κλοπή 500 εκατομ. Δρχ.
    Απαντώντας σε αυτές τις συκοφαντίες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις ΄΄κονόμες΄΄ της οικογένειας των Καραμανλήδων .
    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργωνη στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1900 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ-ΤΣΕΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ-ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
    ==============================

    Κοιτάτε τι γίνεται με την τιμή της βενζίνης.
    Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου το 2004 ήταν 52 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοίχιζε τότε 1 ΕΥΡΩ και 20 Λεπτά.
    Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 61 ΛΕΠΤΑ.
    Σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου είναι 63,5 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοιχίζει 77 λεπτά.
    Και η τιμή της αμόλυβδης είναι κατά μέσο όρο 1 ΕΥΡΩ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. Κάθε 3 μήνες οι εταιρίες κλέβουν όσα κλέψαν στο χρηματιστήριο το 99.

    Από ότι ξέρω κάποιοι φορείς καταναλωτικών οργανώσεων τοίμαζαν καμπάνια για αυτό το άγριο κλέψιμο με τη συμπαιγνία της κυβέρνησης.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *