GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Υπουργοί κάνουν δώρα σε επιχειρηματίες...

. ..σε βάρος της ποιότητας ζωής των πολιτών , Του Αλέξανδρου Μπρεγιάννη Με την υπ.αριθ. 45798/8-11-06 απόφαση του Υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ «Καθορισ...

...σε βάρος της ποιότητας ζωής των πολιτών
,
Του Αλέξανδρου Μπρεγιάννη

Με την υπ.αριθ. 45798/8-11-06 απόφαση του Υφυπουργού ΠΕΧΩΔΕ «Καθορισμός όρων και περιορισμών δόμησης για την ανέγερση αθλητικού κέντρου Παγοδρομίου στην εκτός σχεδίου περιοχή Κάτω Σωρός Δήμου Αμαρουσίου» η οποία πρωτοκολλήθηκε στις 2/1/2007 στο Δήμο Αμαρουσίου, καθορίζονται οι όροι για την δόμηση – ανέγερση αθλητικού κέντρου παγοδρομίου, που αποτελείται από:
• Παγοδρομική πίστα διαστάσεων 30x60m με 500 θέσεις θεατών και βοηθητικούς χώρους όπως αποδυτήρια, ιατρεία, αναψυκτήριο, εστιατόριο κ.λ.π
• Πισίνα διαστάσεων 25x15m με τους απαραίτητους βοηθητικούς χώρους(αποδυτήρια, χώροι υγιεινής κ.λ.π)
• Χώροι διοίκησης παγοδρομίου
• Χώροι μηχανολογικών εγκαταστάσεων
• Χώρους στάθμευσης
Για άλλη μια φορά, με χαριστικές υπουργικές αποφάσεις, χτίζονται σε περιοχή αμιγούς κατοικίας εγκαταστάσεις υπερτοπικού χαρακτήρα που αναμένεται να επιφέρουν έντονο κυκλοφοριακό και περιβαλλοντικό πρόβλημα σε μία από τις λίγες περιοχές που έχουν διατηρήσει την εικόνα του προαστίου.
Θα πει ποτέ κανείς στους υπουργούς της κυβέρνησης πως πρέπει να σταματήσουν να κάνουν δώρα σε γνωστούς επιχειρηματίες εις βάρος της ποιότητας ζωής των πολιτών;

41 σχόλια

  1. Καλά , και πως μετά θα στηρίξει οικονομικά ο επιχειρηματίας το κόμμα ? έτσι δωρεάν ? χωρίς αντάλλαγμα ?? ρε που ζείτε!!!! κοινοβουλευτική πλούτο-δημοκρατία έχουμε , που την στηρίζουνε με την ψήφο τους οι δημόσιοι υπάλληλοι και οι κοιλημένοι ψηφοφόροι ….Α!!!! ρε Παπαδόπουλε σήκω από τον τάφο και άνοιξε ξανά τα ξερονήσια , αλλά αυτή την φορά να κάνεις σωστή δουλειά , γιατί τότε αυτοί που κάνανε αντίσταση μεθοκοπώντας στα Παρίσια και στα Λονδίνα είναι αυτοι που μας κυβερνούνε σήμερα . Εθνικισμός ρε Ζώα !! θα επιστρέψουμε και η γη θα τρέμει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Απόλυση ΜΕ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΕΡΓΟΔΟΤΗ…
    Σε αυτό το post θα διαβάσετε …και μπορεί αναδημοσιεύσετε η να στο στείλετε σε ένα φίλο η γνωστό σας

    Πως οι εκπρόσωποι της ΓΣΕΕ ΜΟΥ « ΥΠΕΞΑΙΡΟΥΝ» εδώ και 2, 5 χρόνια το δικαίωμα στην εργασία…μου «αφαιρούν» εργασιακά δικαιώματα 17 χρόνων…και με «τρομοκρατούν» με ανταγωγή 100.000 ευρώ ,προφανώς ως «κεφαλαιοκράτη» η με έχουν μπερδέψει με τον «τραπεζίτη» του SUPER DEAL.. και για ολοκληρωτική «κανιβαλικού» τύπου ..Οικονομική και εργασιακή μου εξόντωση ( βέβαια δεν είχα ούτε έχω περιουσιακά στοιχεία…και αν είχα με 2,5 χρόνια ανεργίας και με τόσες τράπεζες να με «κυνηγούν» δεν θα είχε μείνει ούτε τούβλο…)Με απέλυσαν νύκτα … με ανακοινώσεις τους …χωρίς νομική αιτιολογία …παραβιάζοντας κατάφορα και την εργατική νομοθεσία και τον εσωτερικό κανονισμό εργασίας…του προσωπικού της ΓΣΕΕ ..Στόχος τους ήταν να μου «υπεξαιρέσουν» την αποζημίωση…και να με οδηγήσουν σε οικονομική αδυναμία να μην μπορώ να υπερασπιστώ ούτε τα δικαιώματα μου…Μου έκαναν οτι κάνει η κυβέρνηση σε χιλιάδες συμβασιούχους …δηλαδή «αποφασίζουμε και διατάσσουμε» …δεν εφαρμόζουμε τους νόμους τον κανονισμό …εργασίας … και με κάθε νομικίστικο μέσο εμποδίζουμε την δικαστική έκβαση της υπόθεσης…
    http://apasxolisi.wordpress.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4.07

    Δικαιολογεισαι γι αυτα που γραφεις
    γιατι τετοια ωρα που τα γραφεις μονο τα ζομπι σαν εσενα κυκλοφορουν.
    Με υποκειμενα σαν εσενα,δεν μπορει να υπαρξει διαλογος σε οποιαδηποτε βαση.Αυτη η ευκαιρια επαψε να υπαρχει στις 21-4-67.
    Συνεπως μονον την ευχη,βρυκολακες αντε πισω στους ταφους σας ειναι δυνατον να σας απευθυνουμε.
    Οσο για την ''επιστροφη'' που επικαλεισαι και οτι ''η γη θα τρεμει'',ψαξου μηπως σε πηδανε και δεν το φχαριστιεσαι.ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 4.07

    Δικαιολογεισαι γι αυτα που γραφεις
    γιατι τετοια ωρα που τα γραφεις μονο τα ζομπι σαν εσενα κυκλοφορουν.
    Με υποκειμενα σαν εσενα,δεν μπορει να υπαρξει διαλογος σε οποιαδηποτε βαση.Αυτη η ευκαιρια επαψε να υπαρχει στις 21-4-67.
    Συνεπως μονον την ευχη,βρυκολακες αντε πισω στους ταφους σας ειναι δυνατον να σας απευθυνουμε.
    Οσο για την ''επιστροφη'' που επικαλεισαι και οτι ''η γη θα τρεμει'',ψαξου μηπως σε πηδανε και δεν το φχαριστιεσαι.ουστ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ GALAXY BAR TOY HILTON ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ KAI NA ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν ο Μπρέγιαννης αρχίσει να χύνει δημοσίως κροκοδείλια δάκρυα για το παγοδρόμιο, καλύτερο θα ήταν να μας απαντούσε αν ήταν Δημοτικός Σύμβουλος, Πρόεδρος Δημοτικών Επιχειρήσεων και Αντιδήμαρχος στην προηγούμενη διοίκηση του πρώην δημάρχου Τζανίκου, που επί 16 χρόνια κατέστρεψε το Μαρούσι και το παρέδωσε βορά στα επιχειρηματικά συμφέροντα των Βωβολάτσηδων. Τι να πρωτοθυμηθούμε; Το Mall, που ακόμα και τώρα παραμένει το μεγαλύτερο αυθαίρετο του κόσμου; Την... κατάργηση δρόμου εν μία νυκτί από το Δημοτικό Συμβούλιο για να συνενώσει οικόπεδα ο Βωβός, κουμπάρος του Τζανίκου, και να χτίσει ακόμα μεγαλύτερα εκτρωματικά κτίρια γραφείων; Το σκάνδαλο της "ανάπλασης" του κέντρου του Αμαρουσίου; Και τόσα άλλα...

    Γι' αυτό λοιπόν, "κρείττον το σιγάν του λαλείν" κ. Μπρέγιαννη, γιατί (ευτυχώς) το Μαρούσι είναι μικρό και γνωριζόμαστε όλοι καλά μεταξύ μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 9:36 πμ
    Εγώ αυτή την ώρα δουλεύω κύριε , δεν ψωνίζω από το δημόσιο , και αυτά περί διαλόγου να τα πεις σε κανένα πιτσιρικά , τώρα όσον αφορά τα περί σεξ , αυτή είναι η δημοκρατική σου συμπεριφορά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δείτε παρακάτω πώς κατάντησαν το Μαρούσι οι τζανικάνθρωποι που τώρα το παίζουν τιμητές. Ειδικά μάλιστα την περιοχή του Πολυδρόσου, για την οποία κόπτονται να μη γίνει παγοδρόμιο:

    1) http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=8868.0

    2) http://www.dpgr.gr/forum/index.php?topic=16042.0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εαν καποιοι διαβαζαν blogs απο παλια...
    θα ηξεραν τι συμβαινει στο Α.Τ Ομονοιας...

    http://prezatv.blogspot.com/2006/07/blog-post_31.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλοι του BLOG , με αφορμή το σημερινό θέμα θυμήθηκα μια ιστορία που είχε πριν μερικούς μήνες γράψει στο ΚΑΡΦΙ ο Νίκος Κακαουνάκης . Αφορούσε μια
    δίκη που είχε γίνει στο Ναύπλιο με κατηγορούμενο τον Πρόεδρου του Αντέννα τον κύριο Μίνω Κυριακού . Είχε καταδικαστεί σε ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ χωρίς ανασταλτικό δικαίωμα . Κατηγορείτο για κάποιες παρανομίες και κτισίματα παράνομα σε αιγιαλούς καταπατίσεις δημόσιων εδαφών κλπ . Πήγαν λέει οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και τον βρήκαν πολύ άρρωστο κατάκητο στο κρεββάτι του .
    ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ Μ.Μ.Ε. ΔΕΝ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ.
    Πριν μερικές μέρες είδα τον κ.Μ.Κυριακού στην τηλεόραση να συμμετέχει σε ένα συνέδριο σχετικό με τον Ολυμπισμό (αν θυμάμαι καλά) στην αρχαία Ολυμπία .
    Ήταν εκεί με την ιδιότητα του προέδρου της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής .
    Με λίγα λόγια είναι εμφανές ότι η αμείληκτη για άλλους Δικαιοσύνη , έγραψε στα παλαιόωτερα των υποδημάτων της το Σύνταγμα των Ελλήνων που λέει :
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ .

    Να μην μιλούν όμως κάποιοι φίλοι για τον Παπαδόπουλο . Υπήρχε στα χρόνια της εξουσίας του λογοκρισία γιαυτό δεν μαθαίναμε τα κατορθώματά του . Ο εισαγγελέας Πειραιώς είχε διατάξει την σύλληψη του μεγαλοεφοπλιστού Σταύρου Νιάρχου για τον φόνο της γυναίκας του . Συνελήφθη (για μισή μέρα ) την επομένη ανεχώρησε δια το εξωτερικό .
    Ο διεθνής τύπος έγραψε ότι η αναχώρηση του , στοίχησε στον Σ.Νίαρχο ...29 εκατομμύρια δολλάρια ( λογαριάστε τι σήμαινε αυτό το ποσό πριν 40 περίπου χρόνια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  11. PASOK poisonous + BABIS = LOVE

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  12. *** ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΔΩΡΕΑΝ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ***

    ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ: ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΤΡΙΚΟΥΠΗ, ΕΝΤΑΘΑ

    ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ: PASOK poisonous + BABIS


    EXTRA ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ


    ΑπάντησηΔιαγραφή

  13. αΓΑΠη μου... σε θέλω πολύ... λιώνω για σένα... κάνε με να νοιώσω σκλάβος σου... κάνε με δική σου τώρααααα...

    Ναι πρόεδρε μου... ναι αΓΑΠη μου... ναι κανακάρη μου... ναι απίστευτε σέξυ αφέντη μου...

    Τώραααα... δεν αντέχω άλλο... σε θέλω σαν τρελός... σε ψηφίζω σαν μαλάκας... σε γουστάρω σαν πούστης...

    Ελα αΓΑΠη μου... τελείωσε με...


    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεξιά τσιράκια Ρουσσόπουλου 01:55.
    Πηγαίνετε να γλύψετε λίγο τον εργοδότη σας . Φάτε κανένα σκατό από τον ωραίο κώλο της
    Ασχομομούρας Μάρα Ζαχαρέα και μετά συνεχίσετε τα συνήθη Δεξιά υβρεολόγια πο δεν μας εκπλήσουν. Σκατά τρώτε , σκατά φτίνετε .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. /ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ,ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ κ.ΣΗΜΙΤΗ -ΚΑΛΑ Ν'ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ-ΑΛΛΑ ΝΑ ΔΟΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΣΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΕΝΝΟΕΙΣ,ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΙΝΑΙ ΑΣΟΡΤΙ.

    ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΤΟ "ΤΟ ΔΕΞΟΣ" ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΤΟΤΕ ΠΟΛΥ ΜΕ ΣΤΕΝΟΧΩΡΟΥΣΕ,ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ ΕΙΜΑΙ ΠΑΣΟΚΟΣ, ΕΧΩ ΜΙΑ ΙΔΙΟΜΟΡΦΙΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΤΟ ΡΑΦΤΗ ΜΟΥ.

    ΑΜ' ΕΚΕΙΝΟΣ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ ΘΥΜΙΖΕ , ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΤΟΤΕ ΕΝΑΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ, ΤΟ ΜΑΝΤΟΛΙΝΟ ΤΟΥ ΛΟΧΑΓΟΥ ΚΟΡΕΛΛΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παντως και γω πιστευω οτι "υπερτατος" αρχηγος αλα ΚουΚλουξΚλαν, της 17Ν ειναι η πασοκοσκυλια..

    Δεν γνωριζω επακριβως το υποκειμενο,αλλα παντως ειναι πασοκοσκυλαιας...

    100%..

    κ.Τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΚΑΛΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΠΗΡΑΤΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΕΔΩ ΤΟ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΔΩΘΕΚΕ ΠΡΙΝ 4 ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΙΑ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑΝΕ ΙΔΩΤΕΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟ??/
    ΕΤΑ ΚΑΙ ΚΕΔ
    ΕΝΑΣ ΤΡΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΧΑΖΟΜΑΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μωρη υστερικια,ζαχαρεα,γιατι
    καλυπτεις τον πολυδωρα.
    δεν ειναι μονο η ελληνικη αστυνομια..
    ολες οι αστυνομιες της ευρωπης,
    κανουν τα ιδια..
    απο τοτε που εγινε υπουργος ο
    πολυδωρας παρατηρουνται ,αυξηση
    των περιστατικων βιας,σε ολες
    τις αστυνομιες..
    της γαλλιας,πορτογαλιας,ισπανιας.
    σουηδια,κτλ.
    για ολα αυτα φταιει ο πολυδωρας.
    γιατι το κρυβεται?
    να παραιτηθει τωρα,για να σωθουν
    ολοι οι λαοι της δυσης,
    κινδυνευει με τον πολυδωρα ο
    δυτικος πολιτισμος..
    σωστε την ευρωπη...
    να παραιτηθει τωρα..
    ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
    Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ.
    ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΒΙΑΣΜΟΥΣ
    ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ ΛΥΚΕΙΟΥ.
    ΟΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΜΑΧΑΙΡΩΝΟΝΤΑΙ ΣΤΑ
    ΑΜΦΙΘΕΑΤΡΑ.
    Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΚΤΥΠΑΕΙ.
    ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. στην σοφοκλεους.
    Ποτε τα ασφαλιστικα ταμεια θα
    κλειδωσουν τα κερδη τους?
    Αυτα γιατι δεν πουλανε?
    Γιατι δεν πουλανε τις μετοχες
    των ιδιωτικων τραπεζων?
    Γιατι δεν πουλανε εστω,τα ταμεια
    που εχουν υπερβει το 23% απο τον νομο?
    Δεν το επιτρεπουν οι νταβατζηδες?
    Μηπως μια απο τους αιτιες..του
    σκανδαλου ηταν να πουλησουν τα
    κρατικα ομολογα ,για να εχουν
    ρευστοτητα να φορτωθουν μετοχες.
    Αφου δεν τσιμπανε οι μικροεπενδυτες,να τις φορτωσουμε
    στους ασφαλισμενους...
    Γιατι δεν πραγματοποιητε η υποσχεση του τσιτουριδη,να δημοσιευονται,στο ιντερνετ,οι
    αγοραπωλησιες των ταμειων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Στην ελβετική Ριβιέρα, δίπλα σε μία πανέμορφη λίμνη, την λίμνη ΛΕ ΛΑΚ υπάρχουν 12 κλινικές για αισθητικές παρεμβάσεις και μάλιστα κάποιες από αυτές ειδικεύονται στην αναζωογόνηση με ενέσεις από κύτταρα πρόβατου.
    Η κυτταροθεραπεία γίνεται με 2 ενέσεις την ημέρα η οποίες περιέχουν εκχυλίσματα από εμβρυικά κύτταρα προβάτου.

    σας προτεινουμε να δοκιμασετε
    οπως εμεις..

    πρετεντερης,ψυχαρης,λαμπρακης,
    μακης τριανταφυλοπουλος,σταη,
    ευαγγελατος,κακαουνακης,ζαχαρεα,
    κυριακου,αλαφουζος,κοντομηνας,
    χατζηνικολαου,
    και ολα τα υπολοιπα αστερια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΕ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ GALAXY BAR TOY HILTON ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΟΣ ΔΕΞΙΟΣ - ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΙΣΤΟ ΑΜΦΙΒΑΛΛΕΙ

    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΣΗΜΙΤΗΣ ΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ KAI NA ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ ΠΝΟΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ

    ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΛΛΑΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΙΖΟΥΣΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε παλαιοδεξιοι του κερατα. Δεν βαρεθήκατε το παιγνίδι της σύνδεσης του ΠΑΣΟΚ με την τρομοκρατία? Καλά είστε αθεράπευτα κολλημένοι και άθλιοι. Εδω καταφέρατε μέχρι και εκλογές να κερδίσετε λέγοντας ψέματα και αθλιότητες που συνεδεαν το ΠΑΣΟκ με την τρομοκρατία. Είστε τελείως άθλιοι. Τώρα τι να περιμένεις από θαυμαστές του Μπουλη με το αυστραλιανό PLAYSTATION και του φρόκαλο χειρουργός-νηπιαγωγός. Πεσμου ποιος είναι ο φίλος σου να σου πω ποιος είσαι.
    Το ΠΑΣΟΚ είναι λαϊκή δυναμη, εχει ιστορία αγώνες , συνέχεια, ηρωισμοί και λαϊκή δράση. Όλα είναι στο Φως. Με το σκοτάδι είναι η δική σας περιοχή και απασχόληση . Ξέρετε εσείς Γκοτζαμανιδες, Χούντες κλπ μέχρι και στον αείμνηστο Τεμπονερα. Εμείς είμαστε το φως ,εσείς είσαστε το σκοτάδι και η παραπληροφόρηση.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς τον αθλιο παλιοσκυλο που εχει παλι λυσαξει απο μονος του,ως συνηθως....

    Τα ερωτήματα συνεχίζονται και επαυξάνονται στο άθλιο ενεργούμενο του βλακα του Αντωναρου, του αγράμματου με τη τεράστια βίλα στο Καπανδρίτι, του Κωστάκη του μικρού και της φρόκαλο χειρουργός-νηπιαγωγός.

    Πότε θα ξαναφύγεις στο ταξίδι που σε στέλνει συχνότατα ο ευρύτερος δημόσιος τομέας φορτώνοντας μας τα έξοδα και πόσα βγάλεις κάθε φορά από τις αρπαχτες που κάνεις με αυτά?

    Ο εργοδότης σου ο Αντωναρος που τον υπερασπίζεσαι πόση αύξηση θα σου δώσει για προχθές?

    Συνολικά πόσα έχεις αρπάξει μέχρι τώρα από το Μάρτιο του 2004 που κακή μας τύχει μας κυβερνά ο Χοντροδαμαλος με το φρόκαλο-χειρουργός-νηπιαγωγός?

    Πόσες βαλίτσες είναι τα κλεμμένα από τα ομόλογα τελικά? Εσύ μια η δυο έχεις σουφρώσει?

    Εκεί που … σκληρά εργάζεσαι τώρα με το κλιματιστικό στο φουλ ποιος το χρεώνετε? Εμείς οι μαλακες φυσικά.

    Πόσα έχεις σουφρώσει συνολικά από το Μάρτιο του 2004 από τις διάφορες αργομισθίες

    Προσοχή άμα γράφεις κατά του Χριστόδουλου να μην ξεχνάς να αλλάζεις το Ψευδώνυμο γιατί κινδυνεύεις….Μην ξανακάνεις αυτό το λάθος. Ανταγωνιστές σε περιμένουν στη γωνία και θα βρεθείς πάλι χωρίς δουλεία…Οι Δεξιοί δεν συγχωρούν τέτοια λάθη ,είσαι κάποιας ηλικίας και χάνεις την ψυχραιμία σου, πρόσεχε και οι δεξιοί ανταγωνιστές σου σε περιμένουν στη γωνία !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 5.04

    eisai adiorthotos

    eipame "nhpiagvgos-xeirourgos"
    oxi anapoda

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ο bregiannis htan mono mia tetraetia epi tzanikou (26 xronon an den kano la8os) kai den itan antidimarxos. ZWA!!!! Ola na ta isopedosete

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αγαπητοί φίλοι του BLOG , όταν ήρθε η κυβέρνηση του κ.Κ.Καραμανλή , είχαμε το μεγάλο κόλπο της απογραφής. Μας λέγανε, δεν έχουμε λεφτά, να δώσουμε αυτά που υποσχεθήκαμε στον συνταξιούχο, στον αγρότη, στην αγρότισσα, στον εργαζόμενο, στους τρίτεκνους. Δεν έχουμε λεφτά, δεν βρήκαμε λεφτά. Έτσι έλεγαν, ότι δεν βρήκαν λεφτά.
    Όμως, φίλες και φίλοι, πού βρήκαν τα λεφτά να αγοράσουν από την COSMOTE, τον ΓΕΡΜΑΝΟ;
    Πού βρήκαν τα λεφτά να αγοράσουν την P&K Χρηματιστηριακή;
    Που βρήκαν τα λεφτά για να αναστήσουν την Αγροφυλακή ;
    Με τα δικά σας λεφτά, τα έκαναν όλα αυτά.
    Αυτή είναι η αλήθεια.
    Σήμερα, ποιος μπορεί να πιστέψει τον κ. Καραμανλή; Κορόιδεψαν τους συνταξιούχους, αλλά προσλαμβάνουν αγροφύλακες στην επαρχία. Δεν έχουμε, λένε, λεφτά για νοσηλευτές και γιατρούς. Δεν έχουμε λεφτά για επιστήμονες που χρειάζονται οι αγρότες. Έχουμε, όμως, λεφτά- που είναι του ελληνικού λαού- να δώσουμε για αγροφύλακες, που θα είναι οι κομματάρχες της Ν.Δ..
    Αυτά είναι τα δικά σας λεφτά,
    Αυτά είναι τα δικά τους τα ψέματα.
    Την ίδια στιγμή, χάνουμε προμήθειες 430 εκατομμυρίων ευρώ, με αναθέσεις για τα νοσοκομεία, χωρίς διαγωνισμούς.
    Πώς μπορεί κανείς να πιστέψει την Ν.Δ., που δεν νοιάστηκε αυτή την τετραετία για το πορτοφόλι της μέσης ελληνικής οικογένειας, η οποία συμπιέζεται από την κυβέρνηση και την πολιτική της Ν.Δ.
    Πώς να πιστέψει κανείς την Ν.Δ., όταν οι πλούσιοι γίνονται όλο και πλουσιότεροι και οι φτωχοί φτωχότεροι, αυτή την τετραετία.
    Μας είπε, δεν είχε λεφτά. Γιατί δώσανε, λοιπόν, ευνοϊκή φορολόγηση για τους μεγαλομετόχους και χαρίσανε ένα δισεκατομμύριο ευρώ τον χρόνο στους πλούσιους;
    Γιατί έδωσαν πλήρη φοροαπαλλαγή στην Εκκλησία τον δεύτερο , μετά το Δημόσιο , μεγαλοκαταθέτη των Ελληνικών Τραπεζών ;;
    Είχε λεφτά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, για να δώσει ένα δισεκατομμύριο ευρώ στους πλούσιους, ενώ από την άλλη μεριά, έκανε άγρια φοροεπιδρομή και κοινωνικά άδικη επιβολή των έμμεσων φόρων, με αύξηση του ΦΠΑ στο 19%.
    Ο Έλληνας πολίτης βλέπει την ακρίβεια να αδειάζει το πορτοφόλι της οικογένειας, ο αγρότης βλέπει την ψαλίδα, στις τιμές του χωραφιού, ή της κτηνοτροφίας, στις τιμές του παραγωγού, μέχρι τις τιμές στο ράφι, να ανοίγει όλο και περισσότερο.
    Κάποιοι κερδίζουν, κάποιοι χάνουν.
    Εκείνοι που κερδίζουν, με την Νέα Δημοκρατία, είναι οι πλουσιότεροι και οι ισχυρότεροι.
    Εκείνοι που χάνουν, είναι η μέση οικογένεια, είναι ο φτωχότερος Έλληνας.
    Πώς να πιστέψουμε ό,τι λέει ο κ. Καραμανλής, όταν μας λέει ότι δεν έχει λεφτά, όταν οι τραπεζίτες διπλασίασαν τα κέρδη τους, από τα δάνεια που δίνουν στον ελληνικό λαό, ενώ την ίδια ώρα, ο κ. Καραμανλής μείωνε την φορολογία πάνω στα κέρδη τουςΠοιος μπορεί να πιστέψει σήμερα, τέσσερα χρόνια μετά, τον κ. Καραμανλή, που αφήνει πίσω του φτώχια, ακρίβεια, ανεργία, ανασφάλεια.
    Αφήνουν πίσω τους, τους αεριτζήδες και τους μεσάζοντες, κερδισμένους, και τους εργαζόμενους, να μην μπορούν να βγάλουν τον μήνα.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. 6:19

    Δεν έχει σημασία πόσες τετραετίες είχε βγει ο Μπρέγιαννης με το Τζανίκο. Και μια μέρα να τον είχε στηρίξει, δε νομιμοποιείται τώρα να το παίζει τιμητής. Γιατί ειδικά στην τελευταία τετραετία, ο μιζοΤζανίκος είχε ξεσαλώσει. Όύτε πόσων χρόνων ήταν ο Μπρέγιαννης έχει σημασία. Δηλαδή, αν τότε ήταν 26 ετών, είχε το ακαταλόγιστο;

    Ο λαός του Μαρουσιού τιμώρησε οριστικά τα πράσινα λαμόγια-ορντινάτσες του Βωβού. Ας το καταλάβουν, ας το βουλώσουν κι ας μη μιλάνε κι από πάνω, γιατί μόνο τάση για εμετό προκαλούν. Στο σπίτι του κρεμασμένου, δεν μιλάνε για σχοινί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Μπρέγιαννης, Μπρέγιαννης... κάποιον δοτό Γενικό Γραμματέα της (μονοπαραταξιακής, πουλημένης) ΓΣΕΕ το '86 (με πρόεδρο τον αλήστου μνήμης Ραυτόπουλο) μου θυμίζει... Μήπως - λέω, μήπως - ήταν μπαμπάκας του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΚΟΛΠΟ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑΚΗ
    .......................................................................
    Από τις Βρυξέλλες μας στείλανε τα χαρμοσυνα νέα ότι θα μειώσει την φορολογία των συνταξιούχων από 29% σε 25 % ο ΄΄καταλληλότερος΄΄.
    Λοιπόν ας πούμε ποιά είναι η πραγματικότητα .
    Τα εισοδήματα του 2006 για ποσά άνω των 23.000 ευρώ φορολογήθηκαν με 40% .
    Επαναλαμβάνω 40% !!! (από το 30% αντίστοιχα του ΄΄κακού Πα.σο.κ.΄΄) .
    Τα εισοδήματα του 2007 για ποσά από 12.000 ευρώ και άνω θα φορολογηθούν με 29%.
    Οι εξαγγελείες Κ.Καραμανλή στις Βρυξέλλες θα αφορούν , εφόσον τις τηρήσει , τα εισοδήματα του ... 2008 !!!
    Προς στιγμήν όλοι μας τρέχουμε να πληρώσουμε τα Love Letters που ήδη έχουμε λάβει από τον κύριο Αλογοσκούφη .
    Καλή δύναμη σε όλους .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Φίλε 4:59
    Τον Κώστα Σημίτη θα τον κρίνει η Ιστορία .
    Προσπάθησε 8 χρόνια έχοντας το μισό του κόμμα εναντίον του , τους περίφημους ΄΄προεδρικούς ΄΄ και τους σφογκοκωλάριους της Μιμής να τον σαμποτάρουν . Πέτυχε την είσοδο της Ελλάδας στην Ο.Ν.Ε. και προετοίμασε τους Ολυμπιακούς Αγώνες .
    Παρόλο που ΟΛΟΙ οι γύρω από την Αθήνα Δήμαρχοι έκαναν ότι πέρναγε από το χέρι τους για να σαμποτάρουν την Ολυμπιακή προετοιμασία .
    Είκοσι δύο προσφυγές εναντίον του Ολυμπιακού χωριού εξεδίκασε το Συμβούλιο της Επικρατείας και άλλες δεκατέσσερες εναντίον του κωπηλατοδρομείου στον Μαραθώνα για να πω δυό χαρακτηρηστικές Ελληνικές πουστιές !!!
    Να πω και για τον ΑΡΧΙΜΑΛΑΚΑ τον Δήμαρχο Παλαιού Φαλήρου που έκανε ότι μπορούσε εναντίον του Τραμ . Έβαζε τα σκουπιδιάρικα του Δήμου να μπλοκάρουν τα έργα . Πορείες αγκαζέ με τον ...’’Κόκκινο Πάνο’’ . Τα ξεχάσατε όλα ??
    Φίλοι και αντίπαλοι πάλεψαν όλοι μαζί εναντίον του Σημίτη , δηλαδή εναντίον της Ελλάδας .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Τζανικόσκυλο τολμάς και μιλάς ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Την επόμενη φορά που θα μιλήσει, θα τον προκαλέσουμε να μας πει και για την "αξιοκρατική" πρόσληψή του στον ΟΤΕ το 2003. Ας αφήσει λοιπόν αμόλυντα τα blogs , γιατί εδώ δεν περνάνε οι καθωσπρεπισμοί που χρησιμοποιούν οι φιλιππινέζες των επιχειρηματιών για να καλύπτουν τις λαμογιές τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Γιατι δεν το προκαλείς τωρα για να μην ξαναμιλησει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Από το 1981 και μετά η Δεξιά προπαγάνδα έχει ανακαλύψει και διοχετεύσει στην ΄΄πολιτική πιάτσα’’ διάφορα παραμύθια για να πλήξει την Δημοκρατική παράταξη.
    Ένα από αυτά είναι και η περίφημη κουβέντα (που ποτέ δεν είπε) του Ανδρέα που επέτρεπε κλοπή 50 εκατομ. Δρχ αλλά απαγόρευε κλοπή 500 εκατομ. Δρχ.
    Απαντώντας σε αυτές τις συκοφαντίες θα πρέπει να υπενθυμίσουμε τις ΄΄κονόμες΄΄ της οικογένειας των Καραμανλήδων .
    Πως έκαμε τα δις σαν εργολάβος δημοσίων έργων ο μπαμπάς του ‘’καταλληλότερου΄΄ ο συχωρεμένος Αλέκος Καραμανλής (αδελφός του’’Εθνάρχη’’) την εποχή που ο αδελφός του ήταν υπουργός Δημοσίων έργωνη στην κυβέρνηση Α.Παπάγου ;;;
    Τις μετοχές αυτής της τεχνικής εταιρίας πέρασε εικονικά στον αδελφό του ο σημερινός πρωθυπουργός για να μην τις δηλώνει στο ΄΄πόθεν έσχες΄΄ στην Βουλή .
    Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. simiti stamata na grafeis sta blogs kai pigene gia psarema

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Φίλοι, Ροσσοπουλάκια και γλύφτες της Μάρας Ζαρχαρέα ,
    κουράστηκαν οι Έλληνες και οι Ελληνίδες τέσσερα χρόνια, να ακούνε τα μεγάλα, τα ψεύτικα τα λόγια.
    Κουραζόμαστε να μετράμε και να ανακαλύπτουμε καθημερινά τους κουμπάρους.
    Η σεμνότητα και η ταπεινότητα και η διαφάνεια, είναι λέξεις που έλεγαν οι Νεοδημοκράτες , αλλά που δεν τίμησαν.
    Διότι δεν τίμησαν κανένα από αυτά, τα οποία υποσχέθηκαν στον ελληνικό λαό.
    Άλλα είπαν προεκλογικά, άλλα έκαναν μετεκλογικά. Κορόιδεψαν τον ελληνικό λαό. Πήραν την ψήφο του ελληνικού λαού.
    Είχαν την εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού και δεν τίμησαν αυτή την εμπιστοσύνη.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ 1900 ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΩΝ ΣΕΡΡΩΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ-ΤΣΕΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΣΕ-ΕΔΙΩΧΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΟΙΚΕΙΟΠΟΙΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΚΤΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ
    ==============================

    Κοιτάτε τι γίνεται με την τιμή της βενζίνης.
    Οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου το 2004 ήταν 52 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοίχιζε τότε 1 ΕΥΡΩ και 20 Λεπτά.
    Η ΤΙΜΗ ΤΗΣ ΑΜΟΛΥΒΔΗΣ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΠΟ 55 ΕΩΣ 61 ΛΕΠΤΑ.
    Σήμερα οι διεθνείς τιμές του πετρελαίου είναι 63,5 δολάρια το βαρέλι. Το δολάριο στοιχίζει 77 λεπτά.
    Και η τιμή της αμόλυβδης είναι κατά μέσο όρο 1 ΕΥΡΩ.

    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟΥ. Κάθε 3 μήνες οι εταιρίες κλέβουν όσα κλέψαν στο χρηματιστήριο το 99.

    Από ότι ξέρω κάποιοι φορείς καταναλωτικών οργανώσεων τοίμαζαν καμπάνια για αυτό το άγριο κλέψιμο με τη συμπαιγνία της κυβέρνησης.
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΑΝΕ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΙΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Καλά αυτή η ιστορία με το παγοδρόμιο έχει πλάκα. Ξεκίνησε επί τζανίκου και ροδ. ζήση, δήθεν γιατί ήταν αναγκαίο για την περιοχή, και κόπηκε όμως από τη Βάσω Παπανδρέου. Τώρα επανέρχεται στην ίδια περιοχή. Πάλι με παρεκκλίσεις στους συντελεστές δόμησης και στις χρήσεις. Μετά μας πειράζουν τα όργια στην παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *