GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πολιτικές οι αιτίες της καταστροφής...

Η πανεθνικής κλίμακας καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος που συντελέστηκε μέσα σε λίγα 24ωρα και απειλεί να συνεχισθεί στο επόμενο διάστημ...

Η πανεθνικής κλίμακας καταστροφή του φυσικού περιβάλλοντος που συντελέστηκε μέσα σε λίγα 24ωρα και απειλεί να συνεχισθεί στο επόμενο διάστημα έχει σαφείς πολιτικές αιτίες. Αιτίες οι οποίες πηγάζουν από τις πολιτικές του Νεοφιλελευθερισμού που εφαρμόζονται περίπου μία εικοσαετία στη χώρα μας από τις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ. (Ολόκληρη η ανακοίνωση εδώ)
Διοικούσα Επιτροπή του ΔΗΚΚΙ

31 σχόλια

  1. Ο ΛΑ.Ο.Σ. είναι ένα κόμμα που προτάσσει τον ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ ως ύψιστη πολιτική ιδεολογία και επιζητα κοινωνική ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, με το κλείσιμο της ψαλίδας μεταξύ πλουσίων και φτωχών στο μέτρο του δυνατού πάντοτε. Λέμε ΟΧΙ στα υπερκέρδη του τραπεζικού κεφαλαίου αλλά λέμε ΝΑΙ στην εθνική ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ η οποία βάλεται και προσβάλεται ποικιλοτρόπως (όνομα ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΑΙΓΑΙΟ, βιβλίο ιστορίας ΣΤ' δημοτικου κτλ κτλ). Επίσης λέμε ένα μεγάλο ΟΧΙ στην ΠΑΓΚΟΣΙΟΠΟΙΗΣΗ και στην νέα τάξη πραγμάτων και φυσικά υπερασπιζόμαστε θεσμούς και αξίες που επίσης αντιστέκονται σε αυτή τη κατεύθυνση π.χ. εκκλησία.

    ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ...

    ΛΑ.Ο.Σ.

    _________________
    ΛΑ.Ο.Σ. ΔΥΝΑΤΟΣ-ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα χάρηκα πάρα πολύ διαβάζοντας στην Α1 το άρθρο του Νίκου Σαμοϊλη, ο οποίος είναι οικονομικός συντάκτης και τον θυμάμαι με μεγάλη συμπάθεια απο την εκπομπή-μαραθώνιο που έκανε στο EXTRA (ένας απο τους λόγους που αγάπησα την επιστήμη της Οικονομίας και την οποία και σπουδάζω).Πλέον συστρατεύεται στον αγώνα του Λαϊκού Ορθοδόξου Συναγερμού και είναι αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου του κόμματος μας αλλά και υποψήφιος στην Α' Αθηνών.Το οτι είναι αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου το θεωρώ πολύ καλή κίνηση καθώς γνωρίζει πολύ καλά το μέσο της τηλεοράσεως καθώς κρατούσε εκπομπή 4-5 ωρών με μεγάλη επιτυχία ενώ μιλούσε για το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου απο καιρό πρίν.Το μόνο που έχω να του ευχηθώ είναι καλή επιτυχία στις εκλογές όποτε και αν γίνουν (και εννοείτε σε όλους τους υποψηφίους του κόμματος μας σε όλη την επικράτεια).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως φαντάζεστε στην βουλή τον ΛΑ.Ο.Σ.
    π.χ. : Πλεύρη, Γεωργιάδη, ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, κ.τ.λ.

    Πιστεύετε ότι θα συνεχίσουν όπως τώρα ή θα μας προδώσουν;
    Πιστεύετε ότι θα έχουν ανδρεία και τότε;
    Πιστεύετε ότι θα κάνουν κάτι ή μόνο θα ακούγονται;

    Δεν ξέρω τι θα γίνει και στην προκειμένη περίπτωση ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! Ξέρω μόνο ότι είναι η μονή λύση, ίσως και η τελευταία!

    YΓ: ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΠΑΥΟΜΑΣΤΕ, ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΙΣΩΣ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ! ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΣΟΙ ΔΥΝΑΤΟΤΕΡΟΙ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συμφωνώ απολύτως. Ή τώρα θα μπούμε στη βουλή ή ποτέ. Προσωπικά θα ήθελα να δω στη βουλή τους Καρατζαφέρη, Βορίδη, Γεωργιάδη, Δούμα, Χαρίτο, Πλεύρη, Σοφιανόπουλο και γιατί όχι και το Βελόπουλο. Αλλά νομίζω κάποιοι από αυτούς πρέπει να παραιτηθούν από τα πόστα τους στην τοπική αυτοδιοίκηση για να εκλεγούν βουλευτές. Θα ήθελα αν μπούμε στη βουλή να συνεχίσει ο Πρόεδρός μας να λέει τις αλήθειες όσο πικρές και αν ακούγονται. Δε θα ήθελα να συμβιβαστεί με το κατεστημένο και σε κάποια πράγματα να υποχωρήσει. Κοινώς, να συνεχίσει να τα χώνει. Και να δωθει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στα κοινωνικά ζητήματα γιατί δυστυχώς τα πατριωτικά κινήματα τον περισσότερο χρόνο αναλώνονται στα εθνικά.
    ΔΕ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΨΗΦΟΣ ΧΑΜΕΝΗ. ΛΑ.Ο.Σ. ΔΥΝΑΤΟΣ- ΔΥΝΑΤΗ ΕΛΛΑΔΑ

    _________________
    Ο ΛΑΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ
    ΡΗΞΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε παιδιά ξεχνάτε δύο από τους πλέον αξιόλογους ανθρώπους του Λαϊκού Συναγερμού. Τον πρέσβη και αντιπρόεδρο του κόμματος, κκ.Γεωργίου και τον πειραιώτη κ.Θεοδωρακίδη. Από κει και πέρα, περισσότερο περιμένω τον αναμφισβήτητα ικανότερο όλων Άδωνι Γεωργιάδη, τον νέο Πλέυρη και τον αγωνιστή Κουριαννίδη. Εμείς οι βόρειοι ξέρουμε για τους αγώνες του Κουριαννίδη σε Μακεδονία και Θράκη εδώ και τόσα χρόνια. Έλπίζω να μην δω στην βουλή τον Βελόπουλο, είναι αλαζώνας μεγάλος και απατεώνας. Το γνωρίζω πολύ καλά. Ο Κεραμυδάς θα μπει να το ξέρετε, θέλετε δεν θέλετε. Ο λαός της Θεσσαλονίκης τον αγαπά πολύ περισσότερο από τον Βελόπουλο, τον εμπιστεύεται, είναι φιλικός, είναι κοντά στους συμπολίτες του, όχι σαν τον Βελόπουλο. Θεωρώ δεδομένη την μαχητικότητα των Καρατζαφέρη και Βορίδη, αλλά και το θάρρος του Χαρίτου.

    Πάντως, θεωρώ πως όποιοι τελικά κι αν είναι, θα αγωνιστούν για το καλό της Ελλάδας. Ελπίζω, χωρίς ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ! Σε καμία ψήφιση νόμου, σε κανέναν προϋπολογισμό, ούτε και στον πρόεδρο της Δημοκρατίας(ο επόμενος θα προέρχεται 100% από την αριστερά!). Μακάρι να μην μας απογοητεύσει ο Καρατζαφέρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι στην εποχή της κατάργησης των εθνικών συνόρων, ο Εθνικισμός προβάλλει υπό την φυσιολογική του μορφή ως η μοναδική μορφή Αντίστασης στο κοσμοπολιτισμό της παγκοσμιοποίησης γι’ αυτό και σήμερα βρίσκεται στο στόχαστρο των υποτακτικών της. Εκείνο, ωστόσο, που είναι άδικο, είναι να «χρεώνουμε» στον Εθνικισμό τις συνέπειες των πράξεων του καπιταλιστικού Ιμπεριαλισμού (που στην ουσία και στις διακηρύξεις του είναι αντεθνικός). Όλα τα δεινά της ιστορίας προέρχονται, όχι από τον Εθνικισμό, αλλά από την προσβολή του. Όταν υπάρχει σεβασμός στην εθνική ιδιαιτερότητα και στην γη κάθε λαού, τότε ο Εθνικισμός γίνεται πηγή πνευματικών αξιών. Όσο δεν υπάρχει Ιμπεριαλισμός, ο Εθνικισμός δεν υποχρεώνεται σε αναμέτρηση. Κι όσο δεν υπάρχει εθνική αλλοτρίωση από εισροές ξένων, ο Εθνικισμός δεν αμύνεται».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κάτι που δεν καταλαβαίνω Απάντηση με παράθεση αυτού του μηνύματος
    Στη διαφήμιση του βιβλίου "οι άγιοι τις πίστεώς μας" λέει με την υποστήριξη του κυρίου κυρίου Βαρθολομαίου, κυρίου κυρίου Χριστόδουλου κλπ κλπ

    γιατί το κύριος το λένε δύο φορές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγρυπνία στο ναό του Αγ. Δημητρίου για την ονομασία της ΠΓΔΜ

    «ΠΑΝΔΗΜΗ» χαρακτήρισε την αποψινή αγρυπνία, που γίνεται για «το ζήτημα της ονομασίας της ΠΓΔΜ», ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, προσερχόμενος στο ναό του Αγίου Δημητρίου.

    Η αποψινή «ειρηνική και πνευματική εκδήλωση υπέρ της πατρίδος μας» τόνισε ο Μητροπολίτης, είναι «μια έκφραση του φρονήματος του λαού, ο οποίος πιστεύει στο Θεό και στις παρεμβάσεις του».

    «Ας παρακαλέσουμε το Θεό απόψε, για να δικαιώσει τις προσπάθειες που κάνει η πατρίδα μας δια των πολιτικών της, της διπλωματίας, των παραγόντων και του φρονήματος του λαού μας», πρόσθεσε ο κ. Άνθιμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Eξ αφορμής φρασεολογίας οπαδού, θα ήθελα από την Ηγεσία του ΛΑ.Ο.Σ. μιάν απάντηση:
    ΠΟΙΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ "ΧΟΥΝΤΙΚΟ" και πιό συγκεκριμένα ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ "ΧΟΥΝΤΑ" ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιατί όλους εμάς ενώνει η Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τσοβόλα δώστα όλα.


    ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ,ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΞΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΣΑ.

    Η ΕΥΘΥΝΗ, 100% ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΝΤΑΙ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΟΥ
    ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑΛΑΞΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ κ. ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ .

    Η ΧΩΡΑ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ ΣΕ ΑΔΙΕΞΟΔΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και σήμερα και τότε είχαμε χούντα. Τότε επιβλήθηκε άμεσα. Σήμερα επιβάλλεται έμμεσα. Οπότε αυτό που πρέπει να κοιτάξεις να δεις και να συγκρίνεις, είναι ποια χούντα υπηρέτησε καλύτερα τον πολίτη. Η σημερινή ή του 67; Μάλλον του 67.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΒΗΜΑτοδότηs

    Τι μπορεί να ετοιμάζουν...

    ...ένας τσιγκούνης, ένας ανοιχτοχέρης και ένας καταφερτζής; Τίποτε! Ιδού και η απόδειξη:

    ο κ. Κ. Καραμανλής ανέθεσε στους συναρμοδίους υπουργούς να δημιουργήσουν ένα «ειδικό ταμείο κατά της φτώχειας» το οποίο θα ανακοινώσει ο ίδιος... όταν «μυρίσουν» εκλογές.

    Το μείζον πρόβλημα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Πρωθυπουργός δεν είναι η φτώχεια αλλά η σύμπνοια μεταξύ τριών υπουργών με εντελώς διαφορετικές αντιλήψεις για το ζήτημα,

    ήτοι των υπουργών Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφη (ο... σπαγκοραμμένος),

    Υγείας κ. Δ. Αβραμόπουλο (ο... σπάταλος)

    και Απασχόλησης κ. Σ. Τσιτουρίδη (ο... εύκαμπτος).

    Το ναυάγιο ήταν προδιαγεγραμμένο και φάνηκε από τις πρώτες κιόλας συσκέψεις.

    Ο Πρωθυπουργός όφειλε να ξέρει καλύτερα: η φτώχεια φέρνει γκρίνια...


    Το ΒΗΜΑ, 18/03/2007 , Σελ.: A48

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ .

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ .

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ''Και σήμερα και τότε είχαμε χούντα. Τότε επιβλήθηκε άμεσα. Σήμερα επιβάλλεται έμμεσα. Οπότε αυτό που πρέπει να κοιτάξεις να δεις και να συγκρίνεις, είναι ποια χούντα υπηρέτησε καλύτερα τον πολίτη. Η σημερινή ή του 67; Μάλλον του 67.''


    STO DIAOLO NA PATE KAI OI SIMERINOI KAI TOU 67

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΓΡΑΦΙΚΑ COMMENTS ΣΕ ΓΡΑΦΙΚΟ POST...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αΥΤΟ το ποστ να το ονομασετε

    ΔΩΡΕΑΝ ΔΗΑΦΗΜΙΣΗ ΤΟ ΛΑΟΣ
    ΚΑΙ ΤΩΝ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΩΝ ΤΟΥ.

    Χαχαχαχα,πολυ γελασαμε για τον ''αγωνα του Σαμοιλη'' για το σκανδαλο του Χρηματιστηριου.
    Εχουμε μνημη ρεεεεεεε.Λαμογια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ντροπή.

    Παρασκευή πρωί, ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, διακόπτει την παρουσία του από τις εργασίες του Συμβουλίου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, επιστρέφει από την Γενεύη, και κατευθύνεται αμέσως προς τις πληγείσες από τις πυρκαγιές περιοχές της Πάρνηθας.

    Αφετηρία της περιοδείας του, το Δημαρχείο Αχαρνών και τέρμα η περιοχή του Ξενοδοχείου.

    Μια πορεία συγκλονιστική, ανατριχιαστική.

    Εικόνες «βιβλικές», συναισθήματα που ισορροπούν μεταξύ ζωής και... ανυπαρξίας.

    Στο στόμα, γεύση εγκατάλειψης.

    Η κυβέρνηση κλεισμένη σε τοίχους, επιχειρεί να δείξει ότι υπάρχει. Απουσία βούλησης για ένα καλύτερο αύριο.

    Ακόμη και η ντροπή την προσπερνά.

    Η ντροπή, τελικά, είναι όλη δική μας και ανήκει στον καθένα μας χωριστά, αλλά είναι στο χέρι μας να την διώξουμε από την χώρα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τα λόγια τα μεγάλα

    «Φέτος, νωρίτερα από κάθε άλλη χρονιά, εφαρμόζουμε το εθνικό σχέδιο για την πρόληψη και την αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών»
    Κ. Καραμανλής 13/3/2007

    «Είναι μια δύσκολη χρονιά, αλλά θα τα καταφέρουμε, θα γλιτώσουμε το μπλακ άουτ»
    Δημ. Σιούφας 28/1/2007

    ''PASOK poisonous''

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. babis

    12:07 πμ
    ==
    Εντρεπομαι ,εντρεπομαι...

    Αληθως φιλτατε κ.babis.

    Και εφυγε απο την "σοσιαληστικη διεθνους"??

    Μαλακια του ειναι και σορυ δηλαδη..

    Και τωρα δηλαδη τι εκανε?
    Εφυγε απο τα "σοσιαλητης διεθνους" και βρηκε τον δημαρχο Αχαρνων??

    Μαμαλια μαλακια ...

    Και συμφωνω και γω φιλτατε babis μας ..
    Ο τυπος ειναι μαλακας..
    Οπως ακριβως το ειπες φιλτατε..

    Ρε ο τυπος ειναι για τα μπαζα..θα προσθετα..

    κ.τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΟΥ Ο ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ .

    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΟΥΣΤΗ ΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΕΝΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ .

    ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΚΑΡΚΙΝΟ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΚΑΡΙΟΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "Διοικείν εστί προβλέπειν". Δεν το γνωρίζει ο "καταλληλότρος"; Ασφαλώς καιτο γνωρίζει. Τότε γιατί δεν πρόβλεψε για την καταστροφή που ερχόταν με γωστές τις συνθήκες του τόπου και του χρόνου; Απλά γιατί δεν μπορεί να προβλέψει . Είναι ανίκανος για κάτι τέτοιο. Άρα και ακατάλληλος για να διοιεί!
    Και να σκεφτεί κανένας πως άλλοι είχαν την πρόνοια και παρήγγειλαν από το 2002 εννέα πυροσβεστικά , που ο Κων-Κ/λής δεν συνέχισε ώστε να τα αποχτήσει η χώρα. Βρήκε πρόταση για πρόσληψη 4.000 πυροσβεστών και δεν την ενέκρινε!!
    Η ΔΕΗ δεν έκανε καμμία επένδυση από τους Ολυμπιακούς αγώνες και μετά. Δεν εκσυγχρόνισε το υπάρχον δίκτυο. Η κυβέρνηση απαξίωσε συστηματικά την εταιρία. Έτσι και οι πυρκαγιές από βραχυκυκλώματα έγιναν εύκολες και η αποδιοργάνωση της εταιρίας και του πτροσβεστικού σώματος δούλεψαν θετικά στο κάψιμο της χώρας.
    Θυμήθηκε να κάνει συσκέψεις για επικοινωνιακούς λόγους αφού τότε που τις έκανε ήταν πια αργά! Ούτε την κρίσιμη ώρα της έναρξης της μεγάλης πυρκαγιάε της Πάρνηθας δεν φρόντισε να συντονίσει τα αρμόδια όργανα. Αλλά είπαμε: από της μυλωνούς τον πισινό δεν περιμενεις ορθογραφία!

    Για το φίλο μου τον Πολύδωρα; Τι να κάνει. Ότι θα έκανε και ο καθένας μας αν μας έδιναν μια μυγοστοτώστρα να σκοτώσουμε ένα λιοντάρι! Ύστερα ο Πολύδωρας σβύνει φωτιές που δεν βγάζουν καπνό και καίνε αραιή βλάστηση! Στις άλλες "την πατάει" !

    Για να πούμε και του στραβού το δίκαιο ο "καταλληλότερος έδειξε δύναμη ψυχής: πήγε στο επιτελείο και ενημερώθηκε. Κινδύνεψε ο άνθρωπος από τη συγκίνηση που του προκάλεσε η αφήγηση των γεγονότων! Για φανταστείτε να πήγαινε και σε κανένα μέτωπο πυρκαγιάς. Δεν θα το άντεχε. Γι' αυτό οι συνεργάτες του δεν τον άφησαν. Φοβήθηκαν μην τον χάσουν στα καλά καθούμενα. Και τότε ποιος θα τους βοηθούσε στις αγαθοεργίες που τρία χρόνια τώρα προσφέρουν αφιλοκερδώς στον ελληνικό λαό!! Μη λέμε τώρα κουταμάρες!

    YAMAMA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 12.07
    babis
    "Στο στόμα, γεύση εγκατάλειψης"
    Φταινε οι αλλοι μετα που σε στολιζουν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΔΕΗ

    Ο Υπεύθυνος του Σταθμού ΔΕΗ στο Ωραιόκαστρο είπε χθες το πρωί στην Τηλεόραση ότι τα μηχανήματα αγοράστηκαν το 2001.


    Όταν ξεκίνησε να λέει για την εξ' αρχής ανεπάρκεια των μηχανημάτων και να εξηγεί γιατί ΔΕΝ άντεξαν την υπερφόρτωση, οι παρουσιαστές έκαναν "τη γυριστή".


    Γιατί λοιπόν αγοράστηκαν ΧΩΡΙΣ καμμία μακρόπνοη πρόβλεψη τα συγκεκριμένα μηχανήματα? Έγινε διαγωνισμός? Ποιός χέριασε τη μίζα?


    Όταν προσπάθησε να μιλήσει περί απαξίωσης της ΔΕΗ εξ' αιτίας των ιδιωτών στο χώρο της παραγωγής ενέργειας (Ο Μπόμπολας είχε συμφωνήσει με το Σημίτη) - το ουσιαστικό "χέριασμα" της ΔΕΗ δηλαδή με παραλείψεις όπως η παραπάνω, τον "καπάκωσαν".


    τα δε black-out του 2004 ήταν από τα "test events" για να περάσει η γραμμή να πάρει ο Μπόμπολας την παραγωγή ενέργειας, αλλά δεν πρόλαβε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To ψέμα και η υποκρισία είναι χαρακτηριστικό του πασοκ.

    πρώτον, σε αντίστοιχες καταστροφές, σφύριζαν αδιάφορα και τους έκαναν πλάτες τα μμε


    δεύτερον, όποιος περιμένει να φτιαχτεί ο κρατικός μηχανισμός μέσα σε 3 χρόνια μετά από διάλυση και άλωση 20 ετών είναι ή μαλάκας ή στημένος. Ομοίως κι όποιος φαντάζεται ότι αν αλλάξεις τις κορυφές, θα "δουλέψουν" τα πράγματα.

    τρίτον, η μέχρι σήμερα πορεία του πασοκ έχει καταδείξει πέρα από κάθε αμφισβήτηση ότι επιχαίρεται για οτιδήποτε συμβαίνει αρκεί να φαντάζεται (όνειρα...) ότι θα το ξαναοδηγήσει στην εξουσία.

    τέταρτον, το πρόβλημα των προσλήψεων ΚΑΙ στην πυροσβεστική, το πασοκ το κληροδότησε.

    πέμπτον, όπου έγιναν προσλήψεις ούρλιαζαν για "γαλάζια" παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ.

    Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ ΕΧΕΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΤΟ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΕΡΡΙΚΟΣ ΝΤΥΝΑΝ.

    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΕΔΩ ΤΙΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΝΟΣΗΛΕΥΤΙΚΟΥ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟΥ.

    ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΘΕΣΕΩΝ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΕΝΤΑΤΙΚΕΣ ΤΟΤΕ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΙΔΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ ΟΠΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ.

    ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ
    ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Οι πυρκαγιές και ο καύσωνας δεν είναι ασφαλώς ελληνικό φαινόμενο. Ο τρόπος όμως που αντιδρά το κράτος και οι εκπρόσωποί του συνιστούν μοναδική πρωτοτυπία παγκοσμίως. Οι αρμόδιοι όλων των κλιμακίων γνώριζαν εγκαίρως τι μας περιμένει και λογικά θα έπρεπε να είχαν φροντίσει να οργανώσουν την καλύτερη δυνατή άμυνα για όλα τα δυσμενή επακόλουθα.
    Δυστυχώς αντ αυτού επιδόθηκαν σε ανώφελες και ενίοτε γραφικές εκφράσεις κομπορρημοσύνης περί της ετοιμότητας των οργάνων της πολιτείας να αντιμετωπισθεί η δύσκολη κατάσταση. Είδαμε, μάλιστα, αρμόδιο υπουργό να μοιράζει φυλλάδια στο παρά πέντε έναντι πινακίου δημοσιότητας.
    Δυστυχώς, όταν ξέσπασε ο «πόλεμος» αποδείχθηκε ότι το κράτος ήταν για μια ακόμη φορά παράλυτο. Η ΔΕΗ έχασε τη μάχη και σχεδόν στο σύνολο της χώρας είχαμε πολύωρες διακοπές στις πλέον δύσκολες συνθήκες.
    Οι φωτιές έπιασαν στον ύπνο τους αρμοδίους που επί τριετία συνεδριάζουν για να... παραγγείλουν πυροσβεστικά αεροπλάνα. Το χειρότερο ήταν ότι καθυστέρησαν ένα ολόκληρο εικοσιτετράωρο να ζητήσουν τη συνδρομή των Ευρωπαίων εταίρων και χάθηκε πολύτιμος χρόνος στην έλευση της ξένης βοήθειας.
    Ολα αυτά θα συνιστούσαν ίσως ένα ακόμη κεφάλαιο στη μακαριότητα των κυβερνώντων, αν δεν είχαν τραγικές συνέπειες για ανθρώπους και περιουσίες. Το μείζον όμως είναι ότι ηθικός αυτουργός για πολλές από τις πυρκαγιές είναι η κυβερνητική πλειοψηφία που καλλιέργησε άνομες ορέξεις με την πρόταση αναθεώρησης του άρθρου 24 του Συντάγματος για τον αποχαρακτηρισμό των δασών.
    Ως εκ τούτου το κράτος δεν αποδεικνύεται μόνο ανέτοιμο. Δημιουργεί και προσδοκίες οπλίζοντας εμμέσως το χέρι των εμπρηστών.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. To 1987 καηκαν μονο 1.000.000.000 (δισεκατομυριο)στρεματα σε ολη την Ελλαδα και παρετηθηκε ολη η
    κυβερνηση!!!!!!!!!!!!!! θυμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Πρόληψη σημαίνει καλή διαχείριση και φύλαξη αλλά και προστασία από τους εμπρηστές και καταπατητές», η κυβέρνηση τους κλείνει το μάτι είτε με την αναθεώρηση του άρθρου 24, είτε με την τροπολογία για τη νομιμοποίηση των αυθαιρέτων, είτε με την έλλειψη δασικών χαρτών .

    Υπάρχει ανάγκη για καλύτερο και αποτελεσματικότερο συντονισμό των αρμόδιων υπηρεσιών, προμήθεια του απαραίτητου εξοπλισμού «και βέβαια την πρόσληψη προσωπικού και τη μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων δασοπυροσβεστών» .
    * «Καλά θα κάνει η κυβέρνηση να σταματήσει να ασχολείται με την επικοινωνιακή διαχείριση των πυρκαγιών και να ασχοληθεί με τον συντονισμό των δυνάμεων δασοπυρόσβεσης».
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ G.P.O. ΕΙΝΑΙ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ’’
    ..........................................................................................................................
    *Εμφανίζεται ως ο «πρωθυπουργός των έργων» όταν επί μία τετραετία: Στη ΔΕΗ δεν έχει προστεθεί ούτε μία μονάδα παραγωγής. Ο διαγωνισμός για 1.100 τεχνικούς έχει βαλτώσει (το ΑΣΕΠ τον έχει «επιστρέψει» τρεις φορές επειδή προβλέπει τη διαβόητη «γαλάζια» συνέντευξη). Η πυροσβεστική έχει 4.500 κενές θέσεις κι από τα 82 οχήματα της Αττικής κυκλοφορούν μόνο τα 50. Την ίδια στιγμή, «προσλαμβάνει» αγροφύλακες...
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *