GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Η κυβέρνηση ενισχύει ακροδεξιές πολιτικές..."

, Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε δύο εκδηλώσεις συμπαράστασης, σήμερα Τετάρτη. Η πρώτη αφορά τη διαμαρτυρία για τη ...

,
Η Φιλελεύθερη Συμμαχία ανακοίνωσε τη συμμετοχή της σε δύο εκδηλώσεις συμπαράστασης, σήμερα Τετάρτη. Η πρώτη αφορά τη διαμαρτυρία για τη σύλληψη και δίωξη του Μιχάλη Αργυρού. Την θεωρεί απαράδεκτη καταπάτηση του θεμελιώδους δικαιώματος της ελευθερίας της έκφρασης. Θα καταθέσει και καταγγελία στον Συνήγορο του Πολίτη.
Η δεύτερη εκδήλωση αφορά στη δίκη, στο 6ο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων, του γιατρού Γιώργου Οικονομόπουλου, πρωτοπόρου σε θέματα θεραπευτικής αγωγής χρηστών ναρκωτικών. Θεωρεί τη δίωξη του πολιτική καθώς αντί να αποποινικοποιηθεί η χρήση των ναρκωτικών ουσιών και να πάψουν να διώκονται οι ασθενείς-χρήστες, ποινικοποιείται πλέον και η θεραπεία των χρηστών, με μοναδικούς ωφελημένους τους εμπόρους ναρκωτικών και τους μηχανισμούς καταστολής.
"Οι δύο αυτές υποθέσεις αποτελούν συμπτώματα, δυστυχώς όχι τα μοναδικά, επικίνδυνων εξελίξεων. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι βαρύτατες καθώς ενισχύει ακροδεξιές πολιτικές για λόγους μικροκομματικούς και προετοιμάζει πορεία στις εκλογές με ακροδεξιά ατζέντα".

6 σχόλια

  1. Φαινεται οτι για τα κοθωνια πρεπει να διαλεξουμε τον απλουστερο τροπο ωστε να γινει κατανοητο:

    Δεν μπορει να διωκεται ετσι απλα οποιος θελει να ΕΚΦΡΑΣΕΙ κατι.

    ΟΥΤΕ ομως μπορει ο οποιος χαζοχαρουμενος ή βαλτος βλαξ

    να προσβαλλει ΚΡΥΜΜΕΝΟΣ ΠΙΣΩ απο το

    "κανω Τεχνη".

    Οτι αυτα ειναι δυο διαφορετικα πραγματα

    και οτι αντιμετωπιζονται μεχρι στιγμης επισης με διαφορετικο τροπο, αποδεικνυεται σχετικα ευκολα

    Καηκε καποιο βιβλιο τελευταια?
    Απαγορευτηκε η ελευθερια λογου και εκφρασης τελευταια?

    Οποιος ξερει ας ενημερωσει.
    Αν οχι, ας ειναι προσεκτικος με το τι ξεφωνιζει εδω και αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η φασιστική διεθνιστική "Φιλελεύθερη Συμμαχία", σαν όλες τις φασιστικές οργανώσεις της Νέας Τάξης ξέρει ότι ο μόνος αντίπαλος για αυτούς, είναι οι εθνικιστικές οργανώσεις, για αυτό και τις κατηγορεί σαν ακροδεξιές για να τις στιγματίσει και να τις βάλει στο περιθώριο. Με τον τρόπο αυτόν προωθεί τις διεθνιστικές της επιλογές και τις πράξεις των φασιστών Σιωνιστών, οι οποίοι είναι οι πατρώνες και χρηματοδότες της της "Φιλελεύθερης Συμμαχίας". Επόμενο βήμα της, παρόλο που ενισχύεται από ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, να τους κατηγορεί για ακροδεξιούς, για να πάρει περισσότερα. Βέβαια ξέρει πολύ καλά "Η φασιστική Φιλελεύθερη Συμμαχία" πως και "οι αριστεροί ΚΚΕ-ΣΥΝ" και "Η Φιλελεύθερη Συμμαχία" από διαφορετικούς δρόμους πάνε προς την κατεδάφιση των συνόρων για τα έθνη, σε ένα διεθνή (χωρίς εθνη) λαό που θα κυβερνάται παγκοσμίως από τους φασίστες Σιωνιστές-φασίστες Κομμουνιστές (αλά ΕΣΣΔ). Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η φιλελεύθεροι Συμμαχία (και κάθε άλλου είδους "φιλελεύθεροι") πρωτοστατεί στο ξεπούλημα της χώρας στα ιδιωτικά συμφέροντα στην αποχαύνωση της κοινωνίας με τη προσπάθεια αποποινικοποίησης των ναρκωτικών (που'σαι Giorgos!) στην αποθρησκειοποίηση και αποεθνικοποίηση της χώρας, στην ενεργό στήριξη ομοφυλόφιλων και άλλων "πασχόντων" μειονοτήτων και όλα αυτά στο βωμό της οικονομίας της αγοράς. Για αυτά τα υποκείμενα το υπέρτατο αγαθό είναι ο άκρατος καπιταλισμός, το κέρδος και η ρεμούλα. Άτομα χωρίς ιδανικά και αξίες πέρα από το μαμμωνά, ξέρουν ότι τα Έθνη και η ιδιαίτερη πολιτισμική τους ταυτότητα στέκονται ως τελευταίο εμπόδιο στην ισοπεδώτικη άλωση των κοινωνικών ιστών από της πολυεθνικές και το κεφάλαιο και κάνουν ό,τι μπορούν ως υπάκουοι γιέσμεν για να υπηρετήσουν τα αφεντικά της Νέας Τάξης, είτε από αφέλεια και βλακώδη άγνοια, είτε (τις περισσότερες φορές πιστεύω) συνειδητά. Αποτελούν κατα τη γνώμη μου ένα νοσηρό φαινόμενο και καρκίνωμα που απαντάται σε όλες τις μεταβιομηχανικές κοινωνίες.
    Δ.Ζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  4. Από πότε η δικαιοσύνη, αποκαλείται "κυβέρνηση";

    Θα τρελαθούμε;

    Ολο μαλακίες διαβάζουμε από την "φιλελεύθερη" συμμαχία....

    Είπαμε τώρα. Να υπάρχει και λίγο μέτρο.

    Πήγε κάποιος και έκανε μία καταγγελία στον Εισαγγελέα και έγινε ξαφνικά η δικαιοσύνη "κυβέρνηση";

    Το ίδιο που έγινε και με το blog και τρέχει το παιδί και δεν φτάνει χωρίς να φταίει.

    Αλλά όχι η "κυβέρνηση". Ελεος.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από πότε η κυβέρνηση δεν έχει σχέση με την αστυνομία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση