GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος από την αποκάλυψη του Press-gr...

...για το κόλπο με το τουρνουά τένις. Μεγάλα ρεπορτάζ σε "Ελευθεροτυπία", "Νέα" κλπ, πλήρης επιβεβαίωση και νέα ερωτήματ...

...για το κόλπο με το τουρνουά τένις. Μεγάλα ρεπορτάζ σε "Ελευθεροτυπία", "Νέα" κλπ, πλήρης επιβεβαίωση και νέα ερωτήματα. Άλλα αντ' άλλων από τον Ντέμη Νικολαϊδη!

Μεγάλο σάλο προκάλεσε η αποκάλυψη του Press-gr για το κόλπο με το τουρνουά τένις (πατήστε εδώ).
Ο γεν. γραμματέας Αθλητισμού Στ. Δουβής επιχείρησε να διαψεύσει το θέμα με οποίο ασχολήθηκαν πολλές εφημερίδες. Αλλά δύο σήμερα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα, στην "Ελευθεροτυπία" (πατήστε εδώ) και τα "Νέα" (πατήστε εδώ), δίνουν νέες διαστάσεις.
Στην "Ελευθεροτυπία" ο Φ.Σ. γράφει ότι:
"Σκιές γύρω από το τουρνουά τένις παλαιμάχων, Athens Champions Cup 2007, αφήνει ένα ενημερωτικό blog στο Ιντερνετ (press-gr.blogspot.com)..."
Το ρεπορτάζ του, επιβεβαιώνει τις πληροφορίες μας. Ο πατέρας Παπαγιαννόπουλος εργάζεται στην ΝΤΕΝΙΚ του Ντέμη Νικολαϊδη και ο υιός ως Σύμβουλος του Κ. Δουβή στην ΓΓΑ. Ο δε Ντέμης Νικολαϊδης δηλώνει ότι δήθεν ...δεν ήξερε για τη σύμβαση της ΝΤΕΝΙΚ με την ΓΓΑ που τελικά όμως ...δεν ήταν με την ΓΓΑ αλλά με τον Κ. Μακρυκώστα!
Και τα ερωτήματα που θέτει η εφημερίδα πολλά. Πατήστε εδώ για τις λεπτομέρειες.
Ανάλογο αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έχει και στα "Νέα" ο Κ. Κοφινάς με τον παραστατικό τίτλο "Μπλεγμένοι στον φιλέ". Επιβεβαιώνει πλήρως το δικό μας ρεπορτάζ, κάνει λόγο για "περίεργη σχέση της ΓΓΑ με τον Ντέμη" και προσθέτει νέα ερωτήματα.... Πατήστε εδώ.

46 σχόλια

  1. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...
    υπαρχει σε εξελιξη μια καταπτυστη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ των καταχθονιων δυναμεων της καραμανλικης νεοδεξιας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    1.λιωνουν τα παγοβουνα..
    ειναι συνωμοσια της δεξιας για να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    2.η δεξια εκανε τους ελληνες μεταναστες στην αυστραλια στον παρελθον..για να παει τωρα ο καραμανλης και να προσπαθησει να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολαγα.
    3.η δεξια κατασκευασε το κρατος των σκοπιων..για να μπορει σημερα ο καραμανλης να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    4...5...
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ..ΒΑΣ..ΒΑΣ..ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΗ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΖΟΜΠΙ.
    ΑΞΙΑ,ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΚΕΡΔΟΣ
    ΚΤΛ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΟΡΑΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    εισαστε απασχολημενοι με τον υιο κεδικογλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΡΩΜΥΛΟ ΨΑΞΕ ΤΟΝ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΓΣΕΕ..
    Ο ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΟ ΣΟΥ..
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο γιος του κεδικογλου δεν παρεσυρε κανεναν να παιξει σοφοκλεους.
    με τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια τι θα γινει?
    στην αγγλια ,αμερικη ολοι αυτοι θα ηταν στα κατεργα.

    1:22 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΒΡΩΜΟΔΙΚΑΣΤΕΣ ΦΟΒΑΣΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΤΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΑΝΑΣΧΕΤΟΙ ΑΝΑΛΥΤΑΔΕΣ...
    ΕΑΝ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΦΟΒΟΤΑΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    1.ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟΝ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΠΑΝΤΟΤΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ ΚΤΛ.
    ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙ..
    2.
    ΘΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ.
    ΑΔΙΑΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΤ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΒΡΩΜΑΕΙ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΙΣ ΚΕΡΔΙΣΕΙ.
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΣΕ ΠΑΝΙΚΟ ΒΛΕΠΩ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΠΧ
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ.
    ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΣΤΕΡΙΚΑ ΤΡΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΚΑΛΑ ΧΘΕΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΜΕΓΚΑΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΟΝ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ..ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ.
    ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΑΣ ΕΞΗΓΟΥΣΑΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΤΟΥ.
    ΤΗΣ ΔΙΩΞΕΙΣ..ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ.
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΜΟΥΓΚΑ..
    ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ελληνες πολιτες μην παρασυρεστε.
    το champions league ειναι εφευρεση της δεξιας για να απροσανατολιση το μεγκα απο το σκανδαλο των ομολογων.

    ΜΕΓΚΑ-ΛΗ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ ΒΑΝΔΗΣ + ΔΕΣΠΟΙΝΑ = ΠΑΣΟΚΑΡΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΜΕΔΟΥΛΙ,

    ΙΣΟΝ


    ΛΑΜΟΓΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΜΑΛΑΚΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΣΟΚ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΡΑΔΙΟΦΩΝΟ,ΤΗΝ ΝΕΤ ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΕΙ?
    ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ?
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ 100,8 ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΝ ΕΝΤΟΛΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΛΑΜΟΓΙΟ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ ΟΙ ΔΕΞΙΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΣΟΥ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ ΤΟΥ ΒΑΘΕΩΣ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ.
    ΤΙ ΡΟΛΟ ΠΑΙΖΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΖΗΤΑΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΜΜΕ.
    ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ΒΡΩΜΑΝΕ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Π.Χ ΤΟ ΤΣΟΓΛΑΝΑΚΙ Ο ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΛΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ,ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΟΡΘΙΟ..ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟΥ..
    ΕΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΤΗΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΛΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητοί φίλοι

    Είναι γνωστό ότι ο μοναδικός σκοπός του ταξιδιού του πρωθυπουργού μας στο ταξίδι αναψυχής αυτή την στιγμή που κάνει η είναι η αγορά του τελευταίου μοντέλου του PLAYSTATION 3.Οποιαδηποτε άλλη δικαιολογία που ορθώνουν τα διάφορα παπαγαλάκια του Ρουσοπουλου απευθύνετε σε χαχόλους όπως έχουν μάθει να μας θεωρούν. Οι Έλληνες δε μασάνε πλέον. Όλο τον θίασο τον έμαθαν και τον γνώρισαν καλά. Τον βίωσαν στο πετσί των και τον γνώρισαν κι από την καλή και από την ανάποδη. Από την καλή με τις ακατάσχετες προεκλογικές ψευτιές και υποσχέσεις και από την κακή την επόμενη μέρα των εκλογών με μια κυβέρνηση κουμπάρων, ανιψιών και κολλητών δημιουργώντας παροιμιώδη αναξιοκρατικές επιλογές και δημιουργώντας τα σκάνδαλα σε ρυθμό καθημερινής ξευτιλας .Τι να πούμε και από από που να αρχίσουμε. Από την υπόθεση της απογραφής και του βασικού μετόχου, τους κουμπάρους της επιτροπής ανταγωνισμού, τον Βαρθολομαίο, το ομόλογα. Ευτυχώς το ΠΑΣΟΚ με τον Γιώργο Παπανδρέου έχουν ήδη καταθέσει μια αξιόπιστη πρόταση και ο Ελληνικός λαός περιμένει τις εκλογές για να τους αναθέσει την ευθύνη της διακυβέρνησης , για να κλείσει η παρένθεση της αρπαχτης, της αναξιοκρατίας και του αυτομάτου πιλότου που έχουν οδηγήσει τη χώρα μας.

    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Κλείνουν σήμερα 84 ημέρες απ' την αποκάλυψη του σκανδάλου της λεηλασίας των Ταμείων, με οργανωμένο σχέδιο. Σε αυτές τις 84 μέρες υπάρχει ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό, ένα κυρίαρχο γνώρισμα. Ότι η κυβέρνηση, που στους κόλπους της διαμορφώθηκε το σχέδιο, όπως ακριβώς διαμόρφωσε τις συνθήκες για να πραγματοποιηθεί η λεηλασία των Ταμείων, έτσι ακριβώς, 84 μέρες τώρα, συγκαλύπτει εξίσου μεθοδικά την υπόθεση.

    Αυτή η συγκάλυψη περιλαμβάνει όλων των ειδών τις δράσεις και καταλήγει στη συστηματική περιφρόνηση του δημοκρατικού ελέγχου που κορυφώνεται στο Κοινοβούλιο της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε στις 8/4 αίτηση-ερώτηση-κατάθεσης εγγράφων στο Υπουργείο Οικονομίας, με συγκεκριμένη αίτηση κατάθεσης στοιχείων, που αφορούν τις συμβάσεις των άλλων οκτώ δομημένων ομολόγων, που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομίας. Διότι ως γνωστόν, η κυβέρνηση εξαναγκάστηκε να δώσει μόνο τη σύμβαση του ενός δομημένου ομολόγου, αυτό των 280 εκατομμυρίων ευρώ της JP MORGAN, λόγω της καταγγελίας που έγινε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δε μπορούσε να συγκαλυφθεί.

    Αυτή δε τη σύμβαση, δεν την έδωσε πλήρη. Λείπει, τουλάχιστον, ένα προσπέκτους. Όμως, χάρη σε αυτή τη σύμβαση έγινε κατανοητός ο μηχανισμός λεηλασίας των Ταμείων. Διότι, στο παιχνίδι της σύμβασης αποκαλύφθηκε ότι στην τελική τιμή του ομολόγου που κατέβαλαν τα Ταμεία, δηλαδή οι εισφορές των ασφαλισμένων, περιλαμβανόταν και οι προμήθειες και οι μίζες των 42 εκατομμυρίων ευρώ.

    Από εκεί βγήκαν οι βαλίτσες, από εκεί βγήκε όλο το μαύρο χρήμα. Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε στην αίτηση-κατάθεσης εγγράφων, να κατατεθούν οι άλλες οκτώ συμβάσεις. Η απάντηση του Υπουργείου Οικονομίας ήταν, όπως λέμε απλά στα νεοελληνικά, «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Ομιλεί για όλα το Υπουργείο Οικονομίας με την υπογραφή του κ. Δούκα, εκτός από ένα θέμα. Να καταθέσει τις συμβάσεις.

    Η περιφρόνηση του Κοινοβουλίου είναι περιφρόνηση στον ελληνικό λαό. Είναι περιφρόνηση στους ασφαλισμένους που έχασαν τις εισφορές τους. Και είναι αδιανόητο να ανεχθεί οποιοσδήποτε Έλληνας αυτή την επιχείρηση συγκάλυψης της κυβέρνησης, όπως εκδηλώνεται με την περιφρόνηση του Κοινοβουλίου.

    Το ΠΑΣΟΚ σήμερα, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προστασία, πριν απ' όλα, του κύρους του Κοινοβουλίου. Δεύτερον, για την αλήθεια σε αυτή την υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινή γνώμη. Σε αυτή την υπόθεση που όπως αποδεικνύουν τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό.

    Συγκεκριμένα το Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του Κινήματος αποφάσισε σήμερα:

    Πρώτον. Επαναφέρουμε την ερώτηση-αίτηση-κατάθεση εγγράφων αυτή τη φορά, με την υπογραφή όλων των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

    Δεύτερον. Κατόπιν της άρνησης της κυβέρνησης να δώσει στοιχεία, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ. 2 του Κανονισμού της Βουλής, καταθέτουμε επερώτηση για το ίδιο θέμα.

    Τρίτον. Θα γίνει σήμερα διάβημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ προς την Πρόεδρο της Βουλής για την απαράδεκτη εξέλιξη του αιτήματος ακρόασης των υπευθύνων της J. P. MORGAN και του υπευθύνου της North Asset Management, κ. Παπαμαρκάκη.

    Τονίζουμε ότι δε μπορεί κανείς, όποιες πλάτες και αν έχει, να είναι πάνω απ' την Βουλή των Ελλήνων. Δε μπορεί η J. P. MORGAN, δε μπορεί ο κ. Παπαμαρκάκης, όση στήριξη και αν διαθέτουν, όποιες πλάτες και αν έχουν βρεθεί για να καλύψουν τις ενέργειές τους, να περιφρονούν τη Βουλή των Ελλήνων.

    Είναι προφανές ότι, οι πράξεις της J. P. MORGAN και της North Asset Management του κ. Παπαμαρκάκη, είναι εναρμονισμένες με την κυβερνητική επιθυμία συγκάλυψης της υπόθεσης. Και γι' αυτό είναι διπλά απαράδεκτο. Και η Βουλή των Ελλήνων, δεν επιτρέπεται να δέχεται περιφρόνηση αυτού που εκπροσωπεί, που είναι ακριβώς η λαϊκή κυριαρχία και η υπηρέτηση της αλήθειας, που ζητά απ' όλους, ο ελληνικός λαός.

    Και θέλουμε να τονίσουμε ότι δε θα περάσει η κυβερνητική μεθόδευση συγκάλυψης. Και θέλουμε να ξαναθυμίσουμε σε σχέση με δημοσιεύματα που αθέλητα ίσως συγχέουν ορισμένες αυτονόητες πλευρές της υπόθεσης. Η υπηρεσία της οποίας προϊσταται ο κ. Ζορμπάς, είναι μια υπηρεσία εντεταλμένη να διερευνά τις υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος, πράγμα που σημαίνει ότι το πόρισμα αυτής της υπηρεσίας πρέπει να παραδοθεί στην τακτική Δικαιοσύνη και στον Εισαγγελέα, που πραγματοποιεί τις αντίστοιχες έρευνες.

    Αυτό επαναφέρει αυτό που όλοι οι Έλληνες προσδοκούμε, ότι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν μπορεί, προφανώς, να βλέπει την υπόθεση με κυβερνητικά μάτια.

    Αν η κυβέρνηση επιμένει ότι η υπόθεση λεηλασίας των Ταμείων αφορά ένα μόνο ομόλογο, το ΤΕΑΔΥ και τα άλλα τρία Ταμεία που προμηθεύτηκαν αυτό το ένα μόνο ομόλογο της J. P. MORGAN, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, οι ασφαλισμένοι που με τα λεφτά τους στήθηκε η απάτη γνωρίζουν: η υπόθεση αφορά τουλάχιστον άλλα οκτώ σύνθετα δομημένα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που κατέληξαν στα Ταμεία και άγνωστο αριθμό σύνθετων δομημένων τραπεζικών ομολόγων που κατέληξαν στα Ταμεία και τα Ταμεία αυτά είναι, τουλάχιστον, 24.

    Και όπως καθημερινά αποδεικνύεται, πληθαίνουν οι υποθέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αυτονόητο ότι η ελληνική Δικαιοσύνη λαμβάνοντας και το πόρισμα της Υπηρεσίας του κ. Ζορμπά, θα κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, προς όλα τα ομόλογα και όλα τα Ταμεία.

    Και φυσικά, τίποτα απ' όλα αυτά, δεν υποκαθιστά την κυρίαρχη μορφή ευθύνης διότι σύμφωνα με το νόμο θεματοφύλακας της περιουσίας των Ταμείων, των κόπων και του μόχθου του Έλληνα εργαζόμενου που είναι οι εισφορές του στα Ταμεία, είναι η ίδια η κυβέρνηση. Δεν υπάρχει σε σχέση με την κυβέρνηση άλλη ύψιστη αρχή.

    Άρα, η κυβέρνηση, που απ' τους κόλπους της, απ' το Υπουργείο Οικονομίας με τον κ. Αλογοσκούφη, τον κ. Δούκα και τον κ. Κουρή και απ' το Υπουργείο Απασχόλησης με τον κ. Τσιτουρίδη, τον κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο και τις διορισμένες διοικήσεις των Ταμείων, σχεδιάστηκε και μεθοδεύτηκε αυτή η υπόθεση, απ' την κυβέρνηση ο ελληνικός λαός απαιτεί τα στοιχεία, απλά, καθαρά και ξάστερα. Πόσα είναι τα ομόλογα, ποιες είναι οι συμβάσεις, σε ποια Ταμεία οδηγήθηκαν, με ποιες διαδικασίες, ποιο σύστημα προμηθειών.

    Όποιος δεν απαντά και δεν καταθέτει αυτά τα απλά καίρια στοιχεία που απαιτεί ο ελληνικός λαός, είναι και υπεύθυνος για όσα συνέβησαν και υπεύθυνος για την συγκάλυψη. Μια συγκάλυψη που όμως δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί. Η αλήθεια θα λάμψει, θα λάμψει για όλους τους υπεύθυνους. Οι πολιτικές, ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν σε όλες τις κατευθύνσεις. Και αυτό να το ξέρουν όλοι οι υπόλογοι.

    Aπο τις χθεσινες δηλωσεις του κυριου Ευθυμιου.
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο babis δεν απαντά στο πόσα τσιμπούκια κάνει ημερησίως και δεν καταθέτει αυτά τα απλά καίρια στοιχεία που απαιτεί ο ελληνικός λαός (ΣΗΨΔ=Συνιστώμενη Ημερήσια Ψωλο-Δόση). Είναι υπεύθυνος για όσα συνέβησαν και υπεύθυνος για την συγκάλυψη. Μια συγκάλυψη που όμως δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί. Η αλήθεια θα λάμψει, θα λάμψει για το babis. Οι πολιτικές, ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν σε αυτόν. Και αυτό να το ξέρουν όλοι οι υπόλογοι που ΔΕΝ του ζητούν ιατρικό πιστοποιητικό πριν τον πηδήξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. re talaipwre 'friends of babis skylos gap', ante gamise epitelous tin patsoura tin gynaika sou.

    afou vlepeis oti o babis den sou kathetai.

    mas exeis priksei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. re talaipwre 'friends of babis skylos gap', ante gamise epitelous tin patsoura tin gynaika sou.

    afou vlepeis oti o babis den sou kathetai.

    mas exeis priksei!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ρε μαλακα friends of babis....
    δεν βλεπεις οτι εχεις γινει ρομπα ρε αλητη της ρηγιλλης.Αλλαξε την κασεττα.
    Ειπαμε με το χερι θα γραφεις,εσυ με το χερι κανεις αλλα πραγματα.Ξεχνας ομως οτι το πολυ το τακα-τακα κανει το παιδι μαλακα.Ουστ επι τελους ηλιθιε σκυλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. κορίτσια μη ζορίζεστε...

    για όλες σας έχει...

    εσύ κοπέλλι, είσαι πατριώτισα του babis? μαζί σας πηδάγανε οι μπαρμπάδες σας στον
    Ψωλορείτη και πουστέψατε?

    εσύ κούκλα μου ανώνυμη, βγάλε την καπότα από τον πάτο γιατί δεν ακούγεσαι καλά όταν μιλάς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Συγχαρητήρια για τις 1,000,000 επισκέψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. PRESS-GR:

    Παει, σας το γαμησανε τελειως
    το blog!

    Κι εσεις καθεστε σαν μαλακες
    και τους κοιτατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Είναι πασίγνωστες πια ο τρόπος που γίνονται οι επιλογές προσώπων σύμφωνα με τη νέα διακυβέρνηση που μας έλαχε , για τη στελέχωση του δημοσίου και όχι μόνο.

    Θέμα πρώτο
    Υπάρχει κουμπαριά?

    Θέμα δεύτερο
    Υπάρχει συγγένεια εξ αίματος η αγχιστείας?

    Θέμα τρίτο
    Σε πόσες υποθέσεις έχει πάρει σαφείς κυβερνητικές θέσεις και στήριξε το κόμμα της ΝΔ υπηρεσιακά άμα πρόκειται για στέλεχος με προϋπηρεσία στη διοίκηση

    Αυτά είναι αποδεδειγμένα τα προσόντα που απαιτούνται σήμερα με την κυβέρνηση του «καταλληλότερου»

    Αυτή η διαδικασία ακολουθείται σήμερα για να αναλάβεις μια οποιαδήποτε θέση στο δημόσιο και όχι μόνο.

    Το κακό ξέρεις ότι υπάρχει ένας κόσμος, νεροκουβαλητές και υποστηριχτές της ΝΔ, αγνοί και τίμιοι ανθρώπου που πιστευσαν τον Καραμανλή. Θα ομολογήσω καίγω ότι ήταν πολύ πειστικός προεκλογικά στις δεσμεύσεις του!!!
    Την επόμενη όμως των εκλογών η χώρα έκανε ένα τόσο μεγάλο πισωγύρισμα στα θέματα επιλογών και διορισμών που γύρισε τον τόπο στην εποχή του «τσουμπε» και των κοτζαμπάσηδων!!!! .Γιατί μην μου πει κανεις ότι το ΠΑΣΟΚ δεν είχε κάνει δειλά θέλεις, με αδυναμίες,( ΑΣΕΠ κλπ) κάποια προσπάθεια για να πάμε μπροστά σε αυτά τα θέματα. Και αντί λοιπόν να ενδυναμώσει και να επεκτείνει τις υπάρχουσες και εν πολλοίς θεσμοθετημένες διαδικασίες επιλογών έκανε ένα τεράστιο «σβου» σε όλα και γύρισε τον τόπο στον προηγούμενο αιώνα. Γαιυτο είναι απαράδεκτοι, γιαυτο ο Ελληνικός λαός θα τους «μουντζώσει» κανονικά. Δεν πάνα λενε τα γκάλοπ ότι λένε. Όταν θα έρθει η ώρα της κάλπης ο απογοητευμένος Έλληνας και αυτός που ψήφισε ΝΔ δεν θα τους ξαναδώσει την ευκαιρία. Το ψέμα και η άπατη δεν συγχωρούνται πια……
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. phi: ναι, ήτανε πολύ σοβαρό εξαρχής και τώρα το γαμίσανε.... χα χα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. μπάμπη σε τρώει πρωϊνιάτικα... στον ύπνο σου το βλέπεις το μπλογκ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. χαχα επιτέλους άρχισε να τρώει βρισίδι ο skylos gap που είναι το αντίθετο άκρο του babis.

    ρε skyle λυσασμένε ανεμβολίαστε καλά σου λένε μας τα έχεις κάνει τούμπανο βλαμένε άντρα (τι άντρα δηλαδή που κάπου γράφτηκε ότι είσαι gay είναι αλήθεια;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. άντε ρε να εμφανιστεί κανένας νέος πασοκος να πάρουμε στο βραστό γιατί με το μπάμπη αρχίσαμε να βαριόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ο γιάννος γιατί τα χώνει στο γιωργάκη? τα χαλάσανε στη μοιρασιά των κλεμμένων του ΧΑΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 12.22 katoura kai ligo re tha patheis prostati......
    etsi kaname kai meis oi pasokoi me tous deksious, den katouragame pathame prostati kai twra vgalate glwssa.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΒΓΕΣ ΜΕ ΘΑΡΡΟΣ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΠΕΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΚΑΘΑΡΟΣ ΚΑΙ ΕΝΤΙΜΟΣ ΑΠ ΟΛΟΥΣ(ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΒΕΒΑΙΑ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. me to skandalo tis Mykonou kai ton Miltiadi ti egine? H tha ton afisoun mia zwi na vgainei me ta modelakia anemelos? ohi oti tha tou kathotan kamia sovari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προσέξτε φίλοι του Press, γιατί η επιτυχία του μπλογκ κινδυνεύει να γίνει ο τάφος του. Μη χαίρεστε για την αναγνώρισή του από μέινστριμ ΜΜΕ. Όσο περνάει ο καιρός, το μπλογκ γίνεται περισσότερο δυσανάγνωστο, λόγω των "στον γάμο του Καραγκιόζη" σχολιαστών του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. pasoke 12.36 panda eixate prostath, ton Amerikaniko paragonda. apla twra einai pio emfanes apo pote...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. χθες ο αλφα πηρε την σκυταλη του ανενδοτου αγωνα απο το μεγκα..
    εδειχνε τον καραμανλη στην αυστραλια ,ταυτοχρονα με τον κακαουνακη να ουρλιαζει..
    με ζουμ στο τεαδυ,κτλ...
    ηρεμηστε λαμογια,σας γελοιοποιει ο πανικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. 1:23 xaxaxaxaxaxaxaxaxaaxaxa kalo re sy to allo me ton xontro pou thelise na ginei prwthypourgos to ksereis???


    ante apo dw re, sas pnigoun ta skandala kai i anikanotita kai to exete riksei stin treli kai tis lalakies


    poios filoksenei kathe kalokairi ton patera kai tin mana tou bush se thalamigous sta ellinika nisia ?????
    poses fores exei kanei i ntora diakopes me ton makelari tou avganistan kai tou iraq?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. 1,23 prospathite na gremiste (to elaxisto kai adynamo)
    koinwninko kratos kai o kosmos antidra kai sas deixnei tin eksodo kai seis ksekinisate tin syntagi tou 1960 i Ellada tou 2007 den einai Ellada tou 1967 to vrwmiko kolpo tis deksias den prokeitai na perasei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. έχετε πάθει παράκρουση, ο γιωργάκης δε τραβάει με τίποτα, σε κενό τέρμα να του δώσεις τη μπάλλα σκοτώνει την κερκίδα, πρόβλημα έχει μέσα στο κόμμα, ο πρωθυπουργός πάει στην αυστραλία ξέροντας ότι δε τρέχει τίποτα κι εσείς βράζετε στο ζουμί σας και λέτε οτι σας κατέβει...

    και που να πιάσουν οι ζεστες.. οράματα θα βλέπετε... να κάθεστε στο αιρκοντίσιον κοντα μην ανεβάσετε θερμοκρασία και καψετε τις φλάντζες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ο GAP δεν τραβάει, η κυβέρνηση είναι γεμάτη παιδάκια σαν το Βαρβιτσιώτη (εκεί η προσωπική και επαγγελματική ζωή είναι ένα και το αυτο: αποτυχία) και απατεώνες που περιμέναν 20 χρόνια να φάνε και η Ντόρα ετοιμάζεται... Καλά πάμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΙΑ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΓΡΑΨΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΑΠΕΙΛΟΥΣΕ ΟΤΙ ΑΝ Η ΑΕΚ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΡΙΒΑΛΝΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ. ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ ΤΟΥ ΓΚΑ-ΝΤΕΜΗ, ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΙΣΚΟΥ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΙΣ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Ο ΓΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΟΣΦΠ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ ΕΝΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΛΑΜΟΓΙΟ.
    ΝΤΕΜΑΚΟ, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΣΕΝΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 12:50
    Ας κάνει ο καθένας ότι θέλει στα προσωπικά του, ο τύπος δεν είναι για πολιτική, να ποζάρει με παιδάκια θα τον σώσει; Είναι αυτός που είναι, αυτοί που τον ψηφίζουν φταίνε, ας τον αφήσουν να πηγαίνει κάθε βράδυ στα μπουζούκια με όποια γουστάρει. Ίσως στα 50 του ξυπνήσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 2.46 Ο Κρόκους, "Θείος", Σωκράτης Κόκκαλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ενδοπασοκικος πόλεμος ντέμη-κόκκαλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Σύντροφοι να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *