GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο διευθυντής του Mega απαντά στο Press-gr...

"Κλειστά τα τηλέφωνα στην επανάληψη και δεν υπάρχει καμιά χρέωση" ο Με αφορμή το προηγούμενο σχόλιο μας, ο διευθυντής προγράμματ...

"Κλειστά τα τηλέφωνα στην επανάληψη και δεν υπάρχει καμιά χρέωση"
ο
Με αφορμή το προηγούμενο σχόλιο μας, ο διευθυντής προγράμματος του Mega Πέτρος Μπούτος έστειλε στο Press-gr την ακόλουθη απάντηση:

"Η τηλεφωνική γραμμή για τη ψηφοφορία, όπως ανακοινώνει κάθε φορα η παρουσιάστριά μας ανοίγει μόνο για δέκα λεπτά κατά τη διάρκεια της live μετάδοσης κάθε Τρίτη βράδυ γύρω στις 23:00, κάτι που αποτυπώνεται και απο την αντίστροφη μέτρηση ρολογιού που εμφανίζεται στις οθόνες.
Καθ' ολη την εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων και των ωρών της επανάληψης η γραμμή είναι κλειστή και ως εκ τουτου δεν δέχεται κανένα τηλεφώνημα και βέβαια ουδείς χρεώνεται.
Πέτρος Μπούτος
Διευθυντής Προγράμματος MEGA


Υ.Γ. Παρακαλώ ενημερώστε τους φίλους bloggers, πως, εφόσον το επιθυμούν, με ένα link από το blog τους στην ιστοσελίδα μας www.megatv.com θα βοηθήσουν πάρα πολύ στη σημερινή μας ενέργεια αγάπης.
Ευχαριστώ"

30 σχόλια



  1. Το να μην διασταυρώνει κάποιος την πληροφορία και απλά να την αναπαράγει, δεν είναι πληροφόρηση αλλά ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.

    Και αυτό συμβαίνει συχνά εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περιηγηθηκα για πρωτη φορα το blog του “καρχιμοπαθη» Μου τοχαν επι ,αλλα τωρα βεβαιωθηκα.Ο τυπος είναι ο ιδιος που γραφει και εδώ με διαφορα ονοματα. Είναι εμισθος υπαλληλος του Ρουσοπουλου και σκοπος του είναι ο εκφυλισμος και η απαξιωση ότι δεν ελεγχετε.Την ιδια δουλεια την κανουν αλλοι δυο η μαλλον τρεις σε αλλους χωρους.Οι ανθωποιποι βεβαια είναι αργομισθοι, δεν κανουν άλλη δουλεια και μοναδικη τους απασχολιση είναι η απαξιωση και η θολουρα γενικα. Οι μεθοδοι τους είναι κλασικοι της μαυρης προπαγανδας.Ενεργουν βασει καλα μελετημενων οδηγιων.
    Το να στηνεις ένα ολοκληρο blog με αισχρα και συκοφαντικα ψευδη,φαινετε καταρχην ποσο πονα η δραση του βουλευτη.Γιαυτο στη συνειδηση του λαου ο εν λογω βουλευτης είναι πολύ ψηλα μαχομενος με σκληρο τροπο και συνεχως για να φυγει η λαιλαπα που κατακαιει τον τοπο μας και λεγετε ακυβερνησια, της απραξιας και της αρπαχτης.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Μείζον θέμα αξιοπιστίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δημιουργεί η συμμετοχή στο Διοικητικό της Συμβούλιο «γαλάζιου» χρηματιστή, η εταιρεία του οποίου έχει τιμωρηθεί το 1999 για σοβαρές παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας (μεθοδεύσεις χειραγώγησης μετοχής)."
    ΘΕΜΑ: «Χρηματιστής τιμωρημένος για βαρύτατες παραβάσεις της νομοθεσίας, τοποθετήθηκε στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών!!!»
    Μείζον θέμα αξιοπιστίας της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς δημιουργεί η συμμετοχή στο Διοικητικό της Συμβούλιο «γαλάζιου» χρηματιστή, η εταιρεία του οποίου έχει τιμωρηθεί το 1999 για σοβαρές παραβάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας (μεθοδεύσεις χειραγώγησης μετοχής).
    Ειδικότερα, στην εταιρεία που διευθύνει ο κ. Νικόλαος Παντελάκης με την επωνυμία «Midland Παντελάκης» (σήμερα «HSBC Παντελάκης»), είχαν επιβληθεί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, στις 7 Δεκεμβρίου του 1999, κυρώσεις για τις ακόλουθες παραβιάσεις της χρηματιστηριακής νομοθεσίας
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Press-g Sexy Αγγελία: Είμαι 22 χρονών με μια εκ γενετής αναπηρία. Είμαι άνθρωπος που κυκλοφορώ πολύ αλλά ποτέ δεν έχω καταφέρει να βρεθώ στην επιθυμητή κατάσταση να πηδήξω. Το θέλω πολύ,... ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ.lamogia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Ατιμώρητους αφήνει ως τώρα το Υπουργείο Απασχόλησης τους υπευθύνους για το μεγάλο φαγοπότι με τα αποθεματικά του Ταμείου Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ), παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί πλήρως για τις σκανδαλώδεις αγορές δομημένων ομολόγων από ελληνική τράπεζα, με έγγραφο που υπογράφει ο Πρόεδρος του ΤΑΞΥ και έχει σταλεί από τις 21 Μαρτίου 2007!"



    ΘΕΜΑ: «Ύποπτη συγκάλυψη από την Πολιτική Ηγεσία του Υπουργείου Απασχόλησης, της λεηλασίας των αποθεματικών του Ταμείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ), που έγινε με αισχροκερδείς τιμολογήσεις δομημένων ομολόγων»




    Ατιμώρητους αφήνει ως τώρα το Υπουργείο Απασχόλησης τους υπευθύνους για το μεγάλο φαγοπότι με τα αποθεματικά του Ταμείου Ασφάλισης Ξενοδοχοϋπαλλήλων (ΤΑΞΥ), παρά το γεγονός ότι έχει ενημερωθεί πλήρως για τις σκανδαλώδεις αγορές δομημένων ομολόγων από ελληνική τράπεζα, με έγγραφο που υπογράφει ο Πρόεδρος του ΤΑΞΥ και έχει σταλεί από τις 21 Μαρτίου 2007!

    Ο αποπεμφθείς Υπουργός Σάββας Τσιτουρίδης, έμεινε προκλητικά αδρανής ένα ολόκληρο μήνα μετά την αποστολή του επίμαχου εγγράφου στη Γενική Γραμματεία Κοινωνικών Ασφαλίσεων, αν και από τα λεπτομερή στοιχεία που αυτό περιλαμβάνει, προκύπτει σαφώς ένα όργιο υπερτιμολογήσεων δομημένων ομολόγων, που έχει προκαλέσει ζημίες πολλών εκατομμυρίων Ευρώ στο ΤΑΞΥ.

    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΚΕΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.

    ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΟ.Κ.,

    ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

    1 Μαρτίου 2007

    «Δίκαιη Κοινωνία, Δυνατή Ελλάδα»

    Θέλω να εγγυηθώ προσωπικά απέναντι στους Έλληνες πολίτες 10 συγκεκριμένα μέτρα. Είναι μέτρα που δεν διαπραγματευόμαστε με κανέναν. Γιατί; Διότι είναι προϋποθέσεις για την οικοδόμηση της Νέας Κοινωνικής Συμφωνίας. Είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την δημιουργία μιας ευρύτερης στρατηγικής συμμαχίας, μιας ευρύτερης κοινωνικής συναίνεσης, ώστε πάνω σ' αυτή τη συναίνεση, πάνω σ' αυτή την συμμαχία να μπορούμε να πραγματοποιήσουμε μαζί με το λαό και με σιγουριά τις μεγάλες ριζοσπαστικές αλλαγές στη χώρα μας.

    Πρώτον. Νέο μοντέλο διάρθρωσης της χώρας.

    - Επιτελική κυβέρνηση. Νέα περιφερειακή διάρθρωση με δυο βαθμούς Αυτοδιοίκησης. Με ένα νέο «Καποδίστρια» και ριζική συνένωση Δήμων.

    Με βασικές αρμοδιότητες των Υπουργείων αποκεντρωμένες στην περιφέρεια. Η πόλη, επίκεντρο της συμμετοχής των πολιτών. Η πόλη, πόλος δημιουργίας.

    - Ριζικά διαφορετικό εκλογικό σύστημα, που θα διασφαλίζει την αυτονομία των πολιτικών κομμάτων, την απεξάρτησή τους από οικονομικά ή μιντιακά συμφέροντα, την διαφάνεια και τον ουσιαστικό έλεγχο του πολίτη στους δημοκρατικούς μας θεσμούς.

    - Ενίσχυση της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και της Αυτοδιοίκησης με κοινωνική λογοδοσία των ιδρυμάτων με κοινωνικό ρόλο, όπως της εκπαίδευσης δημόσιας ή μη, της υγείας της πρόνοιας.

    Δεύτερον. Διαφάνεια και λογοδοσία στην δημόσια διοίκηση.

    - Αξιοποίηση όλου του πλούτου των ανθρώπων που δουλεύουν στη δημόσια διοίκηση. Αξιολόγηση και διαφάνεια παντού και για όλους στη δημόσια διοίκηση.

    - Απλοποίηση και κωδικοποίηση της νομοθεσίας για την καταπολέμηση της γραφειοκρατίας και της διαφθοράς. Επαναστατική αξιοποίηση της ηλεκτρονικής διακυβέρνησης, ώστε όλες οι συναλλαγές να μπορούν να γίνονται με απλό και διάφανο τρόπο.

    - Αξιοκρατία. Ανατροπή κάθε αυθαίρετης κομματικής ή άλλης ρουσφετολογικής παρέμβασης στην ορθολογική λειτουργία της διοίκησης.

    - Τέρμα στο αυθαίρετο μοίρασμα χρημάτων του ελληνικού λαού από τους υπουργούς. Θα υπόκεινται σε έλεγχο και διαβούλευση, αλλά και αντικειμενικές προδιαγραφές δίκαιης κατανομής στις περιφέρειες της χώρας μας. Κάθε υπογραφή υπουργού στο διαδίκτυο. Ισολογισμοί και διπλογραφικό σύστημα στους δημόσιους οργανισμούς.


    Τρίτον. Πρόσβαση σε εκπαίδευση ποιότητας για κάθε ελληνική οικογένεια, σε όλες τις βαθμίδες.



    - Συστηματικά, σταθερά, η ελληνική οικογένεια θα βλέπει ότι, θα μειώνεται όλο και περισσότερο το οικονομικό βάρος για την ποιοτική εκπαίδευση των παιδιών της.

    - Ορθολογική οργάνωση των Πανεπιστημίων και ΤΕΙ με διαφάνεια, λογοδοσία και σύνδεση με την παραγωγική διαδικασία και την περιφέρεια.

    - Αποκέντρωση στην πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

    - Αύξηση των δαπανών για την παιδεία στο 5% του ΑΕΠ, με 1 δις ευρώ περισσότερα ήδη από τον πρώτο προϋπολογισμό της Κυβέρνησης του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και αξιοποίηση του 40% του Δ? ΚΠΣ για την κατάρτιση και την εκπαίδευση.

    - Ολοήμερα σχολεία που συμβάλλουν στην ποιότητα και την δημιουργικότητα του σχολείου, αλλά και στην απελευθέρωση χρόνου και χρήματος από το γονιό.

    - Διαφορετικό σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, με στόχο την απαλλαγή των μαθητών από το άγχος και την αντικατάσταση της αποστήθισης από την κριτική και δημιουργική σκέψη.

    - Ο νέος πολίτης θα έχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο, το οποίο θα αποτελεί την δική του μόνιμη βιβλιοθήκη, αλλά και χώρο διαβούλευσης.

    - Πανεπιστήμια και ΤΕΙ αυτοδιοικούνται πια, αλλά αξιολογούνται, λογοδοτούν στην κοινωνία, πιστοποιούνται και ελέγχονται δημοκρατικά. Μετατρέπονται σε διεθνή ιδρύματα και η Ελλάδα αποτελεί κέντρο εκπαιδευτικών υπηρεσιών για την ευρύτερη περιοχή. Εγγυώμαι ότι, η Ελλάδα θα γίνει πρωτοπόρα στην εκπαίδευση και στον πολιτισμό.



    Τέταρτον. Δίκαιη φορολογία.



    - Αναδιανομή εισοδήματος υπέρ των αδυνάτων. Αυτό το πετυχαίνουμε με αντικειμενική και δίκαιη φορολόγηση του πλούτου και της μεγάλης ακίνητης περιουσίας.

    - Τέρμα στην ευνοϊκή φορολόγηση του κεφαλαίου σε σχέση με τη φορολόγηση της εργασίας, αλλά και στην επιδείνωση της σχέσης άμεσων προς έμμεσους φόρους. Δεσμεύομαι για την προοδευτική και τιμαριθμοποιημένη φορολογική κλίμακα, ώστε να γίνει πράξη η δίκαιη αναδιανομή του εισοδήματος.



    Πέμπτον. Ελάχιστο αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.



    - Ενισχύουμε την βασική σύνταξη για τους ανασφάλιστους στα 950 ευρώ για το ζευγάρι και 550 για τον μεμονωμένο δικαιούχο.

    - Θα διευρύνουμε τα κριτήρια του ΕΚΑΣ, ώστε να επωφεληθούν από αυτό άλλοι 300.000 συνταξιούχοι.

    Αποτελεί προϋπόθεση για μια δίκαιη και συνεκτική κοινωνία. Αποτελεί προϋπόθεση για μια συνεκτική κοινωνία που χτυπά την φτώχεια.



    Έκτον. Το παιδί και η οικογένεια στο επίκεντρο της πολιτικής μας.

    - Υποστήριξη της οικογένειας με 2.000 ευρώ σε κάθε παιδί που γεννιέται ανάλογα με τα εισοδηματικά κριτήρια των γονιών του.

    - Υποστήριξη επίσης σε κάθε παιδί, με κατάθεση 1.000 ευρώ σε προθεσμιακό επενδυτικό λογαριασμό.

    - Διπλασιασμός του αριθμού των βρεφονηπιακών σταθμών.



    Έβδομον. Πολιτικές για την εργασία των νέων και για τους άνεργους.



    - Δυνατότητα απασχόλησης για 4 συνεχή έτη με πλήρη ασφάλιση και κλιμακούμενη καταβολή ασφαλιστικών εισφορών για όλους τους νέους.

    - Αύξηση του επιδόματος ανεργίας στο 70% του βασικού μισθού εντός τετραετίας.

    - Ο νέος θεσμός της κοινωνικής εργασίας. Ο άνεργος θα έχει κίνητρα από την πολιτεία να βρίσκει δουλειά και προοπτική ενώ θα προσφέρει στην κοινωνία με την κοινωνική εργασία.



    Όγδοον. Πρωτοβάθμια ιατρική φροντίδα 24 ώρες την ημέρα, 365 μέρες το χρόνο.



    - Νέες μορφές οργάνωσης της κοινωνικής επιχείρησης και της συνεταιριστικής εργασίας των ιατρών και των νοσοκόμων, όπως γίνεται σε αρκετές χώρες.

    - Μείωση των ιδιωτικών δαπανών της οικογένειας για την υγεία.



    Ένατον. Προτεραιότητα το περιβάλλον.



    - Το περιβάλλον:

    Είναι το επίκεντρο μιας νέας ποιοτικής και «πράσινης ανάπτυξης».

    Είναι βασικό στοιχείο της νέας περιφερειακής αναπτυξιακής πολιτικής.

    Είναι αντικείμενο έρευνας και νέων τεχνολογιών αιχμής για την οικονομία.

    Είναι απαραίτητο συστατικό για τον νέο ποιοτικό και εναλλακτικό τουρισμό.

    Είναι στοιχείο απαραίτητο για την ανάπτυξη της υπαίθρου και την νέα ποιότητα, την ανταγωνιστική δυνατότητα των αγροτικών προϊόντων.

    Είναι καθοριστικό για μια νέα εθνική ενεργειακή πολιτική ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

    - Δημιουργία ξεχωριστού Υπουργείου Περιβάλλοντος.

    - Η Ελλάδα στην πρωτοπορία των χωρών για τις κλιματικές αλλαγές με παραγωγή του 10% της πρωτογενούς ενέργειας από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας μέχρι το 2012.



    Δέκατον. Νέα πολιτική για την ύπαιθρο.



    - Σιγουριά για όσους αποχωρούν από την ενεργό παραγωγή. Σύνταξη 950 ευρώ στο ζευγάρι των αγροτών και 550 για τον μεμονωμένο αγρότη.

    - Δημιουργία απαραίτητων συνθηκών για την προσέλκυση νέων δυναμικών αγροτών που θα αναζωογονήσουν την ανάπτυξη - ποιοτική και «πράσινη» - της υπαίθρου. Μία νέα πολιτική αγροτικής γης για να αντιμετωπίσουν οι νέοι αγρότες τις προκλήσεις της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής.

    - Δημιουργία συνεταιριστικής σχολής αγροτών σε τριτοβάθμιο επίπεδο για την εκπαίδευση πιστοποιημένων αγροτών και στελεχών αγροτικής ανάπτυξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. re sy babis se exoun afhsei poly kairo agamhto ki esena kai th mana sou giafto petagesai san thn pordh kai sxoliazeis asxeta kai pali.

    ande na se plakwsoune sta tsimboukia koukla mou na er8eis sta isia sou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θελουν δεν θελουν σιγα σιγα ολοι θα νοιωσουν τη δυναμη μας…Αλιμονο σε αυτους που δεν μας λογαριαζουν.
    Το ΜΕΓΑ και κάθε άλλος φορεας που δεν μας λαμβανει υποψη του θα πληρωσει γιαυτο.
    Ειμαστε η συγχρονη και η εν δυναμει δημοσιογραφια.Οσοι δεν το καταλαβαν κακο του κεφαλιου των..!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αν ησουνα πιο ευπρεπης θα μπορουσα να απολογηθω....
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδιά χεστήκατε από την χαρά σας που ασχολήθηκε ο Μπούτος μαζί σας ; Μόνο έκτακτο δεν βγάλατε «Μας διαβάζει και ο Μπούτος». Μια χαρά άνθρωπος είναι, εγώ είμαι μπουτολάγνος αλλά όχι και να πάθω ντελίριο επειδή ο Μπούτος μου έστειλε απάντηση ότι γράφω μαλακίες. Γιατί αν παθαίνω ντελίριο προσδιορίζω και την δημοσιογραφική μου οντότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. babis olo perikoklades kai arxidies

    afto einai to pasokiko styl dialogou kai to xereis

    apo ousia mhden, exeis na mas peis kati ektos apo andigrafes? apandhseis ths prokophs exeis?

    kala kanane kai sou ftiaxane blog pou se kanane poutana

    ande traba tipote tsimboukia na synel8eis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΑΛΙΟΠΑΙΔΟ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΑΧΑΡΙΣΤΗ ΠΟΡΝΗ..
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΣΟΥ
    ΜΩΡΗ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ.
    ΓΙΝΕ ΥΠΑΚΟΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙ.
    ΚΑΝΕ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΩΡΑ ,ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΝΕ ΑΥΤΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ.

    9:09 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΣΗΜΕΡΑ.
    ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.
    ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΤΟ ΜΕΓΚΑ ΝΑ ΤΙΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ..
    Ο ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗΣ ΣΤΟ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ..
    ΘΑ ΣΕ ΑΦΗΣΟΥΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΨΗΦΙΣΕΙΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΗΛ.ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΞ.
    ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ
    ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    9:33 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ,Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    9:41 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.

    9:55 μμ
    Ανώνυμο said...

    Ανώνυμο said...
    καλα τα λες ρε μαγκα.
    με συμβολαιο πρεπει να την επεσε,
    στην ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ,ΝΙΚΟ
    ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ.
    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΠΕΦΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    μαλλον τον εκβιαζει για τον διαγωνισμο του οπαπ..κοκκαλης.
    γιατι ομως εκβιαζει τον προεδρο του αρειου παγου.

    1:35 μμ


    Ανώνυμο said...
    ρε μαλακες μην τα βαζεται με τον τριανταφυλοπουλο.
    εχει με την συνεργασια της ΚΥΠ.
    φακελωσει ολη την ελλαδα.
    δεν ειναι τυχαιος.
    εχει καλυψει.
    γιαυτο δεν φοβαται να τα βαλει με ολους .οσο ψηλα και αν βρισκονται.

    1:39 μμ


    Ανώνυμο said...
    μαλλον το λαμογιο ο μακης.
    αναλαμβανει ειδικη αποστολη τωρα.
    θα στοχοποιει καποιον.
    και μετα θα αναλαμβανουν.
    οι δηθεν αριστεροι τρομοκρατες.
    στην πραγματικοτητα με συμβολαιο.
    ποινικοι επι πληρωμη να εκτελουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΚΟΥΙΖ.
    ΓΙΑΤΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΟΠΑΠ ΟΠΑΠ ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ..

    5:50 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ
    ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.

    ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΚΙΝΔΥΝΟΣ..
    ΑΠΟΦΕΥΤΕΤΑΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ..ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ..ΟΜΟΛΟΓΟ.

    ΜΗΝ ΤΡΩΤΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΑ.
    ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΤΕ..ΕΙΔΑΤΕ ΤΗ ΕΠΑΘΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

    ΜΗ ΤΑΞΙΔΕΥΕΤΕ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΡΟΥΑΖΕΡΟΠΛΙΑ..ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ.

    ΜΗ ΟΔΗΓΗΤΕ ΣΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ..
    γαλαζιοι επικινδυνοι.

    ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ..
    μην δεχεστε να πληρωθειτε με γαλαζια και επικινδυνα ευρω.

    γενικα μην ελθετε στην ελλαδα.
    ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΞΥΓΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΓΑΛΑΖΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.
    ελληνες εγκαταλειψτε την χωρα.
    πηγαινετε στην κολομβια ειναι καλυτερα.

    φιλικα.
    δημοσιογραφοι που υπηρετουμε και θεωρουμε πατριδα μας,
    THN MIZA THS MEGALHS PARAGAS.

    2:35 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΠΟΥ ΕΞΕΦΤΕΛΙΖΕΤΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ.
    ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΣΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ..
    ΕΜΕΙΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΟΜΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ.

    ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ ΟΙ ΒΑΣΤΑΖΟΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΛΥΠΗΘΕΙΤΕ ΤΟΥΣ.

    ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ,ΜΠΑΤΣΟΙ
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΥΤΟΥΣ ΣΠΑΣΤΕ ΣΤΟ ΞΥΛΟ.

    ΒΑΛΤΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ,ΣΤΙΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ, ΣΤΟΥΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ.

    3:15 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΚΑΤΩ Η ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή


  17. Babis, ούτε ασχολήθηκα, ούτε θέλω να ασχοληθώ μαζί σου (τουλάχιστον σοβαρά).

    Το τι συμβαίνει εδώ εδώ είναι δικό σας θέμα.

    Το αν επίσης υπάρχουν και άτομα άλλα που δεν συμπαθούν τον Καρχιμάκη και αυτό το εκφράζουν με πιο ακραίο τρόπο, ούτε και αυτό με αφορά.

    Όπως στρώνει ο καθένας κοιμάται. Και ο Καρχιμάκης έχει στρώσει πολύ μα πάρα πολύ άσχημα...

    Δεν είμαι εγώ αυτός που θα αποφασίσω ποιοι κανόνες θα ισχύουν εδώ.

    Σε ότι έχει σχέση με το πρόσωπο μου, ούτε με γνωρίζεις ούτε σε γνωρίζω.

    Το να εκφράζει την άποψη σου είναι δικαίωμα σου. Το να θεωρείς όμως το περιεχόμενο του blog karximakistan αισχρό και συκοφαντικό, δεν μπορείς να το κάνεις.

    Ούτε ζεις στο Λασίθι, ούτε καν πρέπει να γνωρίζεις τον βίο και την πολιτεία του Καρχιμάκη.

    Το αν πονά η δράση του βουλευτή, θα συμφωνήσω μαζί σου. Έχει πονέσει πολλούς που υπήρξαν αθώο θύμα της δράσης του.

    Όχι γιατί παρανόμησαν, αλλά γιατί δεν ήταν του συστήματος του. Ακόμα και στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν γίνει στόχος του.

    Αν σε ενδιαφέρει η αλήθεια, δεν έχεις παρά να επικοινωνήσεις μαζί με στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Λασίθι και να πληροφορηθείς από πρώτο χέρι την πραγματικότητα. Χωρίς δημοσιότητα και απουσία οποιαδήποτε ανάγκης να δικαιολογήσεις οποιαδήποτε συμπεριφορά...

    Προσωπικά και αντίθετα με εσένα, δεν γνωρίζω ούτε την επαγγελματική σου κατάσταση, ούτε τα βιώματα σου και σίγουρα δεν μπορώ να εκφράσω άποψη.

    Αν το έκανα, τότε θα ήμουν ψεύτης και λασπολόγος. Εσένα φαίνεται δεν σε ενοχλεί η άγνοια. Σου αρκεί αυτά που λες να έχουν την ελπίδα να είναι πιστευτά.

    Βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα και επιτίθεσαι σε οποιονδήποτε δεν σου είναι απλά αρεστός.

    Δεν έχω καμία διάθεση αντιπαράθεσης επί του θέματος. Δεν ξέρεις, δεν έχει βιώσει και δεν έχω την απαίτηση να καταλάβεις.

    Σίγουρα όμως πολλοί συντοπίτες και καταλαβαίνουν και γνωρίζουν αν όχι αρκετά, αλλά σίγουρα τμήμα όσων παρουσιάζονται στο Ιστολόγιο μας.

    Επειδή παράλληλα δεν επιθυμούμε να καταλήξει σε ένα χώρο υβριστικής αντιπαράθεσης, οδηγηθήκαμε στην απόφαση να υπάρχει έλεγχος των σχολίων, ώστε να κρατηθεί ένα επίπεδο.

    Τέτοιο όμως δεν βλέπω να διαθέτεις. Και ίσως αυτό είναι που σε ενόχλησε περισσότερο. Ότι δεν είχες την δυνατότητα να βρίσεις.

    Μη στεναχωριέσαι και υπάρχουν πολλά άλλα ξέφραγα αμπέλια.

    Κλείνοντας, θα σου πω ότι δεν είναι του χαρακτήρα μου να σου απαντήσω στο ύφος που μου απευθύνεσαι. Αλλά αρχίζω να κατανοώ γιατί άλλοι συμμετέχοντες δεν έχουν την ανάλογη με μένα υπομονή...


    http://karximakistan.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Η ΤΣΙΤΟΥΡΙΑΔΑ..
    ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΛΑΤΡΕΥΤΑ ΚΑΝΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΒΥΡΩΝΙΑΔΑ..
    ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...
    ΓΕΛΟΙΟΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο ΠΡΕΝΤΕΝΤΕΡΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΓΙΑ ΠΡΟΩΡΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ..

    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΨΕΥΣΤΕΙ.
    ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΗ ΚΡΙΣΗ..

    ΑΡΑ. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΑΝΑΓΚΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ ΤΗΝ ΓΕΛΟΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΕΤΕΝΤΕΡΗ.

    ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9.23 ΜΟΥΦΑ Η ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ ΣΟΥ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι μυνημα στελνει η ΜΕΓΚΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ
    στον ρωμυλο κεδικογλου..

    9:51 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ,
    ΜΠΑΑΘ-ΠΑΣΟΚ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ-ΒΑΡΩΝΟΙ-ΡΩΣΙΚΗ ΜΑΦΙΑ-ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΗ ΜΑΦΙΑ.
    ΤΑ ΕΒΑΛΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ.

    9:53 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ...
    ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΜΑΙΜΟΥ.
    ΠΑΣΟΚ.
    ΚΑΝΑΛΙΑ.
    ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ.
    ΓΙΟΣΑΚΗΔΕΣ.

    ΟΛΑ ΟΙ ΑΘΩΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΕΔΙΚΟΓΛΟΥ.

    ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μπράβο στο mega για τον τηλεμαραθώνιο αγάπης, μπράβο και σε όλους αυτούς που συμμετέχουν προσφέροντας αγάπη και χρήματα, αλλά:

    - Δεν θα έπρεπε να ανακοινωθεί με την ίδια ένταση μια διαδικασία διαφανούς ροής των συγκεντρωθέντων χρηματικών ποσών προς τον τελικό σκοπό;
    - Δεν θεωρείται απαραίτητη η διαφάνεια όταν πρόκειται για μια τέτοια εκδήλωση αγνής αγάπης στην οποία συμμετέχουν τόσοι πολλοί απλοί πολίτες που δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες περί της κατάληξης των χρημάτων τους;
    - Δεν θα έπρεπε να υπάρχει μια ειδική αρχή που θα επιβλέπει αυστηρά τις διαδικασίες τέτοιων εκδηλώσεων;

    Επίσης:
    Όλοι όσοι συμμετέχουν ως παρουσιαστές και ως κανάλια είναι σαφές ότι εκ των πραγμάτων κερδίζουν σε ΕΙΚΟΝΑ (image) και αυτό το "χτίσιμο" ΕΙΚΟΝΑΣ, αυτή η αυτοδιαφήμισή τους σε τόσο μαζικό και εύπιστο (λόγω του σκοπού) κοινό είναι ανεκτίμητης αξίας καθώς στην ουσία η ΕΙΚΟΝΑ όλων αυτών είναι το εργαλείο της δουλειάς τους που τους αποφέρει και τις υψηλές απολαβές.
    Δεν θα έπρεπε λοιπόν κανάλι και παρουσιαστές να δηλώνουν εξ αρχής ότι για να διοργανώσουν / παρουσιάσουν μια τέτοια εκδήλωση συνεισφέρουν και οι ίδιοι υπέρ του σκοπού το τάδε συγκεκριμένο ποσό;
    Και μη μας πει κανείς ότι το κάνουν αλλά δεν το φανερώνουν από μετριοφροσύνη διότι αυτό είναι το θέμα ότι θα πρέπει να υποχρεώνονται από κάποια αρχή, χάριν της διαφάνειας για την προέλευση και την κατάληξη των χρημάτων. Να συνεισφέρουν πρώτοι αυτοί και παραδειγματικά για να εξισορροπήσουν και το μεγάλο παράπλευρο όφελος που έχουν. Να συνεισφέρουν όχι απλά δηλώνοντάς το αλλά υπό το κύρος της απόδειξης από κάποια αρμόδια αρχή.

    Καλό είναι να διεγείρονται τα ένστικτα αγνής συγκίνησης, συμπάθειας και αγάπης του έλληνα πολίτη προς τον διπλανό του αλλά κάποιος εν μέσω αυτού του συγκινησιακού - και επωφελούς για τον αγνό σκοπό - κρεσέντου θα πρέπει να βάζει και κανόνες ελέγχου και διαφάνειας.

    Ρωτάω διότι δεν γνωρίζω αν όλα αυτά συμβαίνουν.
    Αν συμβαίνουν γιατί δεν τα γνωρίζουμε όλοι όσοι εκτιθέμεθα τόσες μέρες στα αλλεπάλληλα μηνύματα να συμμετέχουμε με τα χρήματά μας;
    Γιατί δεν θεωρούμε την επιβολή κανόνων απαραίτητη και εδώ όπου αναμένεται να τρέξουν ποτάμια τα χρηματικά ποσά;

    Αν ΔΕΝ συμβαίνουν είναι άλλη μια απόδειξη του πόσο ξέφραγο αμπέλι είναι η πολιτεία μας.


    Υ.Γ. Όσο πιο επιτυχημένη η εκδήλωση από πλευράς συμμετοχής και συγκέντρωσης ποσών τόσο πιο σύντομα θέλουμε να δούμε την αποπεράτωση του ογκολογικού κέντρου (κι ας μην μας έχει πει το mega πόσο θα κοστίσει συνολικά για να κρατάμε λογαριασμό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Απολογητη του αθλιου “Καρχιμαχισταν»

    Σου απαντω γιατι δεν αισχρολογεις…

    Συμφωνα με τα λεγομενα σου εχεις στενη επαφη με τα στελεχη του ΠΑΣΟΚ στο Λασηθι και τα οποια εχουν θειχθει από τη δραση του βουλευτη και των οποιων βρισκεσε τωρα εσυ αυτοκλητας προστατης και βοηθος!!!Τι να πω τωρα εγω για αυτές τις χοντραδες.Ουτε μωρο παιδι δεν πειθεις φιλε.
    Οσο αφορα για μενα ποτε δεν βρεθηκα να κανω τον απολογητη ουτε ειχα εξαρτησεις στη ζωη μου.Ενεργουσα με βαση την ηθικη,την ευπρεπεια και τη δικαιοσυνη και ουτε ρωτουσα ποτε τι ψηφιζεις για να πραξω αναλογα.Η κοματικη μου υποστηριξη στο προοδευτικο,δημοκρατικο χωρο προσεφερε , δεν πηρα απολυτως τιποτα .Αντιθετα εχασα πολλα.Μου χρωστανε δεν χρωστω σε κανενα.Τον βουλευτη τον γνωρισα σε δυσκολες συνθηκες και ειδα ένα ευπρεπη,εργατικο,αγωνιστη.Μακαρι να ειχε το ΠΑΣΟΚ πολλους σαν αυτόν.Η αντιπολιτευση που θα εκανε σε μια αθλια κυβερνηση θα ηταν πιο αποτελεσματικη.Γιατι είναι γεγονος και μαλλον αυτό είναι που σε ενοχλει ο τοπος μας είναι αξιος για κατι καλυτερο από αυτό που μας κυβερνα σημερα.

    Μια που εισαι φαν του blog μας θα εχεις προσεξεις ότι δεν εχω βρισει κανενα ποτε σε αντιθεση με τους αντιπαλους μου που μη εχοντας πειστικα επιχειρηματα για να πολεμισουν τις ιδεες που είναι ολοκαθαρες ,εχουν πεσει στο εσχατο καταντημα λασπολογιας και αθλιοτητας.
    Διακρινω όμως στην επιθεση εναντιον του βουλευτη πολλα κοινα στοιχεια με την επιθεση στην ταπεινωτητα μου. Αρα εσυ η καποιοι ομοιοι σου χρησιμοποιουν τις ιδιες μεθοδους για να μην πω ότι διαπνεονται από την ιδια φιλοσοφια. Εμενα ανωμαλο,τον βουλευτη αθλιο και μαλιστα με εξασφαλισμενη την ανωνυμια. Ντροπη λιγακι,αν υπαρχει τετοιο ιχνος…..Και κατι τελευταιο δεν ηθελα να το γραψω αλλα το λεω για να το λαβουν υποψη των μερικοι..Εκει στην κρητη που γεννηθηκα ακουσα πολύ μικρος κατι που ελεγε ο μακαριτης ο πατερας μου…. «καλιαναι η μαννα του φονια παρα του σκωτωμενου»..Στην εποχη της πληρης ανοχης και του δενβαριεσε υπαρχουν να εισαι σιγουρος και καποιες αντιστασεις που δεν λογαριαζουν το κοστος ε?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. babis διαβάζω καμιά φορά αυτά που γράφεις γιατί βρίσκω διασκεδαστικό τον τρόπο σκέψης τους είδους σου.
    Αλλά ρε φίλε γράφε τα πρώτα σε ένα word να σου κάνει τη διόρθωση γιατί δεν διαβάζεσαι εύκολα με τόσα λάθη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. babis

    kyrie trimalaka

    yperaspisth ths malakias pou se dernei

    afta gia ta opoia kathgoreis aftous pou se gamane sta kandhlia den sou einai agnwsta... einai h taktikh ths efhmeridas tou sthrixe to pasok... AVRIANISMOS legetai..

    ande loipon kai plakwsou sta tsimboukia mazi me th mana sou giati ksexnas paliomalaka pswlogere gamw to spitaki sou

    ki otan exan8rwpisteis (leme twra...) kai arxiseis na apandas san andras ki oxi sa poutanitsa 8a allaxei h grammh...

    mexri tote 8a liwseis sta tsimboukia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. babis, το ύφος σου κρίνεται, όπως και όλων εδώ μέσα.

    Ούτε "άθλιο" σε είπα, ούτε είχα την απαίτηση να καταλάβεις τι λέω. Άλλωστε αν ανήκες στους σκεπτόμενους ΠΑΣΟΚους, δεν θα έλεγες αυτά που λες για τον Καρχιμάκη.

    Και επειδή τον γνώρισες όπως λες (και είσαι ειλικρινής), τότε σίγουρα τον γνώρισες από την καλή του. Ρώτα και αυτούς που τον γνώρισαν από την ανάποδη, μόνο και μόνο επειδή δεν ήταν μαζί του.


    Ρώτα ανθρώπους που βρέθηκαν στο στόχαστρο του. Ένα Κουρουπάκη στη Σητεία, ένα Μαστοράκη στην Ιεράπετρα, ένα Ζερβό στον Άγιο Νικόλαο και πολλούς άλλους που στο εσωκομματικό στρατόπεδο δεν ήταν μαζί του.

    Και σταμάτα να δηλώνεις γνώστης. Είσαι άσχετος με τα γεγονότα. Έχεις πλήρη άγνοια. Αν ήξερες, δε θα έλεγες αυτά που λες.

    Λες τέλος ότι γεννήθηκες στην Κρήτη. Δεν το ξέρω... μπορεί. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ξέρεις τη νοοτροπία και τους ανθρώπους της.

    Γιατί αν το ήξερες, τότε θα καταλάβαινες ότι η πολιτική αντιπαράθεση, δεν μπορεί να είναι αίτιο κοινωνικής, πολιτικής ή οικονομικής εξόντωσης.

    Και αυτό το έχει αποδείξει ο Καρχιμάκης.

    Σε μια τέτοια τακτική, δεν μπορεί παρά να έχει μια και μόνο επιλογή. Αντίσταση και πόλεμο σ΄ένα μωροφιλόδοξο πολιτικό, που να είσαι βέβαιος ότι όταν ξεκινήσει το πραγματικό του ξεσκέπασμα, δεν θα υπάρξει οίκτος...

    Όσο για την ανωνυμία που αναφέρεις, δεν νομίζω να είναι μεγαλύτερη από τη δική σου.

    Όλο αυτό το διάστημα που παρακολουθώ το blog, έχω διαβάσει ότι ανακρίβεια έχει γραφτεί.

    Και ξέρεις καλά ποιες είναι αυτές.

    Πολλές, είναι δικής σου συγγραφής.

    Επέτρεψε μου λοιπόν να έχω άποψη για την σοβαρότητα των θέσεων και των κρίσεων σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Σοβαρός είσαι και συ. ασχολεισαι με το μπαμπις και στο τέλος θα κολλήσεις και καμιά λύσσα απ' αυτόν.
    Είναι δυνατό να τον παίρνεις στα σοβαρά και να χάνεις τον χρόνο σου να ασχολείσαι με ένα κομματόσκυλο;
    Παράτα τον γιατι δεν θα βγάλεις ακρη μαζι του. Είναι κολημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ωπα…Σιγα ρε μεγαλε «σκεπτομενε»…
    Τι να κανουμε,εμεις οι μη σκεπτομενοι συμβαινει να εχουμε αποψη και να μην είναι η ιδια με τη δικη σου.Δεν παιρνουμε όμως τη γραφιδα και γραφουμε ένα σωρο ψεματα.Γιατι εγραψες ψεματα και υπερβολες και το ξερεις……Οσο αφορα και μενα τιποτα και ποτε δεν εγραψα ψεματα.Δεν το ξερω αυτό το σπορ.Οτι γραφω τοχω βιωσει και τοχω μελετησει.Το ηθος ,η ευπρεπεια και η καταγωγη μου δεν μου επιτρεπει να ειμαι απρεπης,ουτε να γραφω απρεπειες.Το αν ενοχλω με τις αληθεις μου που πιστευω δεν φταιω εγω. Τι να κανουμε συμβαινει να εχω την αποψη ότι η χειροτερη κυβερνητικη περιοδος του ΠΑΣΟΚ ηταν πολύ καλυτερη από αυτή την διακυβερνηση που εχουμε σημερα.Ο ΓΑΠ είναι ενας μεγαλος πολιτικος,εχει ελατωματα και αδυναμιες,αλλα είναι πολύ καλυτερος από τον σημερινο πρωθυπουργο μας από κάθε αποψη.
    Οταν εφυγα 18 χρονων κοπελι από τα βουνα της Κρητης ειχα ζημωθει και εζησα με πολύ σκληρο τροπο γεγονοτα και καταστασεις που δεν μπορεις να συλαβει το μυαλο σου.Μην λες λοιπον ότι δεν γνωριζω την Κρητη.Αυτα να τα λες σε κατι πιτσιρικια που τριγυρνανε με τα 4χ4 και κουβαλανε ένα σωρο μπιστολια και πινουν σαν νεροφιδες τη τσικουδια και νομιζουν ότι αυτοι είναι Κρητικοι η ότι ετσι είναι οι Κρητικοι!!!
    Οσο αφορα τις εσωκοματικες διαφορες με διαφορα στελεχη τοπικα του ΠΑΣΟΚ στο Λασηθι που τυχον εχει ο Καρχιμακης ταχει αυτά η πολιτικη.Καιγω εχω σκληρη κοντρα με αναλογα στελεχη στον τοπο που ειμαι.Οτι γραφω όμως και ότι λεω τοχω τσεκαρει πολλες φορες και δεν το γενικευω και ουτε το επεκτεινω.Πολυ περισοτερο δεν στρεφομε συλληβδην κατά του κοματος μου διδοντας τροφη στο μυλο της Δεξιας.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αν οι φιλανθρωπικές κινήσεις του Mega όπως λέει ο φίλτατος κ. Μπούτος είναι αναλόγου επιπέδου με τις γνωστές συναυλίες του George Dall-R-us που η συμμετοχή του καλλιτέχνη είναι δωρεάν αλλά η επινοικίαση της κονσόλας είναι 12.000€ τα πιάσαμε τα λεφτά μας...
    Ας βγουν να πουν αν υπάρχει κανένα "καπέλο" φιλαθρωπίας για να ξέρουν και όσοι καλόκαρδοι και κοινωνικά ευαίσθητοι θέλουν να προσφέρουν, τι, που και πόσο κοστίζει η "γκανιώτα". Αν φυσικά υπάρχει
    pneymatiko.wordpress.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Με τον μαλάκα τον babis που ασχολείστε θα κολλήσετε κανένα κουσούρι.

    Δεν το έχετε πάρει χαμπάρι ότι είναι μαλάκας;

    Πασοκόσκυλο του κερατά. Από χιλιόμετρα κάνει μπαμ. Οτι ψέμα του έρθει γράφει


    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση