GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλο πάρτυ για τους μπλόγκερς το Σάββατο...

...με τη στήριξη και του Press-gr Αυτό το Σάββατο το βράδυ, οργανώνεται ένα μεγάλο πάρτυ για τους κατοίκους του Μπλογκοχωριού αλλά και τους...

...με τη στήριξη και του Press-gr
Αυτό το Σάββατο το βράδυ, οργανώνεται ένα μεγάλο πάρτυ για τους κατοίκους του Μπλογκοχωριού αλλά και τους επισκέπτες του. Θα γίνει στο κλαμπ Mercedes που βρίσκεται στην Γλυφάδα, Αρτέμιδος 1, πλατεία Εσπερίδων.
Οι διοργανωτές έχουν στόχο "να γνωριστούμε καλύτερα και να θυμηθούμε όλα όσα μας ενώνουν που είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν". Η είσοδος θα έχει το συμβολικό τίμημα των 5 €, ενώ έχει εξασφαλιστεί μουσική, από έναν από τους καλύτερους Party - DJ. Στον δίπλα χώρο, διακριτικά, με την μουσική σε χαμηλότερη ένταση, θα έχουμε την ευκαιρία, για πρώτη φορά σε μπλογκοπάρτι, να συζητήσουμε απολαμβάνοντας την ευκαιρία που μας δίνεται, να γνωρίσουμε τους ανθρώπους που γράφουν και αυτούς που μας διαβάζουν.
Καλεσμένοι στο πάρτι είναι όλοι όσοι έχουν οποιαδήποτε σχέση με το μπλογκινγκ. Μπλόγκερς, σχολιαστές, επισκέπτες, περίεργοι... Ήδη έχουν πει ότι θα έρθουν άνθρωποι των Media και δημοσιογράφοι που ενδιαφέρονται για τον χώρο, αλλά και άνθρωποι που απλά μας διαβάζουν και θέλουν να διασκεδάσουν μαζί μας. Επίσης υπάρχουν μπλόγκερ που θα έρθουν με φίλους τους, τους συντρόφους τους, μόνοι τους…
Όλοι καλοδεχούμενοι…
Βοηθήστε ώστε όλοι να ενημερωθούν έγκαιρα !!!
Για περισσότερες λεπτομέρειες
πατήστε εδώ!

7 σχόλια

  1. ΘΑΡΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φανερά ενοχλημένος ο κ.Καραμανλής, μετά το σάλο της δημοσκοπήσεως που φέρνει το κόμμα του ίντερνετ να καταλαμβάνει ποσοστό 3,7% στις επερχόμενες εκλογές, έκανε δεκτή την παραίτηση Αβραμοπουλου, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαργαρίτα Τσαντ σε μυστική συνάντηση που είχε εχτές αργά το βράδυ (παρ)έδωσε το χρίσμα στον Μπένυ, δηλώνοντας ότι θα επιστρέψει το συντομότερο στις ΗΠΑ.

    Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το τελευταίο επίσημο ανακοινωθέν της ΓΑΔΑ, ο Αντώνης Τσίπρας και ο Γιάννης Γούτης που βρέθηκαν στις οικίες τους νεκροί, μετά από επιτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, συνδέονται άμεσα με το περίφημο κόμμα του ίντερνετ, καθώς σε σημειώματά τους δηλώνουν τον αμοιβαίο αποτροπιασμό τους σε όσα (δεν) έπραξαν, αναφορικά με την υπόθεση της Αμαλίας Καλυβινού.

    Φόβοι για επικείμενη αυτοκτονία εκφράζονται και για τη Ροδιά Τσουκνίδα που παραμένει άφαντη τα τελευταία 24ωρα, ενώ ερευνώνται όλες οι φανelες που φορούσε από λυσσασμένα κυνηγητικά σκυλιά της Ασφάλειας.

    Η κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε και "εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για το πολιτικό μέλλον της Ντόρας", σύμφωνα πάντα με δηλώσεις του Γκαντέμη Δρακουμέλ, αναμένεται να κορυφωθεί στο Greek Bloggers Party, ιδίως μετά τις "πρόωρες" δηλώσεις του Θέμη Λαζαρίδη, κατά την έγκυρη πάντα γνώμη της Μαριώς -στην οποία ανήκει η μητρότητα του όρου "πολιτικό ίντερνετ"-, για τη δημιουργία σκιώδους κυβέρνησης που αποκλείει γνωστά ονόματα της μπλογκόσφαιρας όπως τον έγκριτο συγγραφέα Πιτσιρίκο, την ελληνίδα τσιτσιολίνα Mantalena M.Deuced, τον πρώην υπουργό Τουρισμού Γιάννη Ζουρίδη, τον καναλάρχη Νίκο Ρούσο, τον αττικάρχη Θανάση Κουβανό, τη διακεκριμένη ακαδημαϊκό Κασσάνδρα Μαρία-Λίτσα και άλλους.

    ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΑ
    Τάδε έφη Θεμης Λαζαριδης:

    «Λοιπόν, το Greek Bloggers Party ανακοινώνει τη δημιουργία σκιώδους κυβέρνησης:

    Πρωθυπουργός: Νίκος Δήμου
    Εθνικής Άμυνας: Δε Μασάμε Ρε
    Οικονομίας: Bizwriter
    Εξωτερικών: Panosz
    Εσωτερικών: Roark
    Παιδείας: Εγώ (ο παππάς τι ευλογεί πρώτα;)
    Απασχόλησης: Rebel@Work
    Δημόσιας Τάξης: Γιώργος Μαργαρίτης
    Υγείας: Αμαλία Καλυβινού
    Ναυτιλίας: Ναυτίλος
    Αγροτικής Ανάπτυξης: Rodia
    Μεταφορών και Επικοινωνιών: vrypan
    Δικαιοσύνης: karpidis
    Ανάπτυξης: λ:ηρ
    Πολιτισμού: Roidis
    ΠΕΧΩΔΕ: Ψιλικατζού
    Επικρατείας: Μέμα

    Μείναν πολλοί απ’ έξω αλλά έχει υφυπουργεία, διευθύνσεις, όλοι θα βολευτείτε…»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ προσθέτει νέα προς διερεύνηση στοιχεία για την διαρκώς αυξανόμενη περιουσία του 28χρονου γιου του διορισμένου από την Κυβέρνησή σας Προέδρου του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «σεμνά και ταπεινά» ο γιος του Προέδρου του Αρείου Πάγου συγκέντρωσε περιουσία που αγγίζει τα 1,8 εκ ευρώ στο διάστημα από 18 έως 28 ετών, όντας κατά μεγάλο μέρος του διαστήματος αυτού ανεπάγγελτος, όπως δηλώνεται και σε φορολογικές δηλώσεις του.

    Ήδη έχει κατατεθεί στο Υπουργείο σας η υπ' αριθμ. 6680/510/10-4-07 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων με αφορμή την επιθετική απάντηση του Προέδρου του Αρείου Πάγου στη γραμματεία των συμβασιούχων της ΓΣΕΕ που του έθεσαν ζήτημα για τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε ο υιός του ως φοιτητής. Στην ερώτησή αυτή ζητούνται αναλυτικά όλες τις φορολογικές δηλώσεις του κ. Φαίδωνα Κεδίκογλου, από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών μέχρι σήμερα, προκειμένου να διαλευκανθεί η νομιμότητα των εισοδηματικών πηγών που επέτρεψαν σε έναν 28χρονο να διαθέτει περιουσία που, σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα, αγγίζει τα 1,8 εκκατομύρια ευρώ! Οι νέες αποκαλύψεις της Κυριακάτικης εφημερίδας καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική την κατάθεση στη Βουλή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων του υιού του Αρείου Πάγου, οι οποίες οφείλουν να δώσουν πλήρεις εξηγήσεις για το πώς ο για μεγάλο διάστημα «ανεπάγγελτος» υιός του Προέδρου του Αρείου Πάγου διαθέτει σήμερα:

    - Μία πολυτελής Βίλα στη Σύρο για την οποία ήδη έχει κατατεθεί η παραπάνω ερώτηση και επιπλέον

    - 4 οικόπεδα στη Σύρο συνολικής έκτασης 19.000 τετραγωνικών μέτρων

    - Έξι μεζονέτες στο ίδιο νησί

    - Μία μονοκατοικία στο νέο Ψυχικό

    - Ιδιόκτητο δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα

    - Δεκάμετρο ταχύπλοο σκάφος

    - Πολυτελές σπορ αυτοκίνητο

    Οι φορολογικές αυτές δηλώσεις, που αφορούν πλέον την ηθική υπόσταση, την ακεραιότητα και την ειλικρίνεια του ίδιου του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ο οποίος σαφώς διαβεβαίωσε για την πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα των οικονομικών συναλλαγών του υιού του, περιέχουν σύμφωνα με το δημοσίευμα εισοδήματα που κυμαίνονται γύρω στα 320.000 ευρώ. Όμως, όπως σημειώνει το δημοσίευμα τα 320.000 ευρώ (ήδη υπέρογκο ποσό εισοδημάτων ενός έως πρόσφατα φοιτητή και νεαρού δικηγόρου) δεν επαρκούν για τις τεράστιας αξίας αγορές γης και άλλων αγαθών στις οποίες προέβη ο υιός Κεδίκογλου. Η δημοσιογραφική καταγγελία κάνει λόγο για χρηματιστηριακά κέρδη του εν λόγω προσώπου κατά την περίοδο 1999-2000, όταν δηλαδή ήταν μόνο 19 χρονών, ενώ ήδη πληροφορίες συνδέουν το αμφισβητούμενο χρήμα με μετοχές «φούσκες», για τις οποίες οι επιχειρηματίες των εισηγμένων εταιρειών που αυτές ανήκαν, για κάποιο διάστημα βρέθηκαν έγκλειστοι στον Κορυδαλλό. Γίνεται κατανοητό, ότι η πιθανή εμπλοκή του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου σε ύποπτα χρηματιστηριακά παιχνίδια με αδήλωτα κέρδη στην ηλικία 19 ετών, ηλικία όπου συνήθως τα παιδιά ακολουθούν ακόμα παραινέσεις και συμβουλές των γονέων τους σε τέτοια ζητήματα, περιπλέκει ιδιαιτέρως το ζήτημα και εγείρει σαφή αμφισβήτηση της ηθικής επάρκειας του σημερινού επικεφαλής της Δικαιοσύνης.

    Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ηγείται της κάθαρσης του παραδικαστικού, κατά τη διάρκεια της οποίας δεκάδες δικαστικοί απομακρύνθηκαν από το σώμα με την κατηγορία της «ηθικής ανεπάρκειας». Αυτός λοιπόν που έχει την ευθύνη της δίωξης δικαστικών λειτουργών για «ηθική ανεπάρκεια» οφείλει, πρώτα απ' όλα, και να είναι και να φαίνεται ηθικά επαρκής.

    Σε μια εποχή που η Κυβέρνησή σας συνταράσσεται από τεράστια σκάνδαλα λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και πλιάτσικου της εξουσίας που της εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός Λαός, η Δικαιοσύνη υπό την ηγεσία του κ. Κεδίκογλου δέχεται σωρεία αντιδημοκρατικών πληγμάτων: Μετατροπή της κάθαρσης του παραδικαστικού σε Κυβερνητικό εργαλείο εκφοβισμού του δικαστών που εκδίδουν ολοένα και πιο εξοντωτικές αποφάσεις εις βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών, εγκύκλιοι νόθευσης της ανεξάρτητης δικαστικής κρίσης εις βάρος των συμβασιούχων, παραιτήσεις διαμαρτυρίας δικαστών για τις Κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, όλα αυτά έχουν σφραγίσει την θητεία του κ. Κεδίκογλου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και έχουν κλονίσει το κύρος και την ανεξαρτησία του θεσμού που υπηρετεί. Οι τελευταίες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τον ανεξήγητο πλουτισμό του υιού Κεδίκογλου, καθιστούν τα ερωτήματα αμείλικτα τόσο για τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, όσο και για το σύνολο των επιλογών και των τακτικών της Κυβέρνησης σας στον νευραλγικό τομέα της Δικαιοσύνης.

    Ερωτάστε και καλείστε να καταθέσετε στη Βουλή τα παρακάτω στοιχεία:

    1. Αληθεύουν οι καταγγελίες Κυριακάτικης εφημερίδας για τον ανεξήγητο πλουτισμού ύψους 1.8 εκ ευρώ του 28χρονου υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου;

    2. Θα δοθούν καθαρές εξηγήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία για το πώς κατόρθωσε ο μέχρι πρόσφατα φοιτητής και νεαρός δικηγόρος υιός του Προέδρου του Αρείου Πάγου να συγκεντρώσει εισοδήματα 320.000 ευρώ και πως με εισοδήματα 320.000 ευρώ προέβη σε αγορές ακινήτων και άλλων αγαθών 1,8 εκ ευρώ, ποσού που υπερβαίνει κατά 1,5 εκ ευρώ τα δηλωμένα εισοδήματά του;

    3. Υπάρχουν αδήλωτα κέρδη του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου από συναλλαγές του στο Χρηματιστήριο την περίοδο 1999-2000; Ποιος έδινε χρηματιστηριακές συμβουλές για τέτοιες συναλλαγές σε ένα 19χρονο μόλις νεαρό, που προφανώς δεν είχε την εμπειρία να προβαίνει σε τέτοιου είδους «επενδύσεις»;

    4. Θα κατατεθούν στη Βουλή, σύμφωνα και με αίτημα προηγούμενης ερώτησής μας, οι πλήρεις φορολογικές δηλώσεις του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου, συμπεριλαμβανομένων και των δηλώσεών του στην γνωστή ως «εφορία των πριγκίπων» ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά;

    5. Γιατί δεν έχετε ακόμα ικανοποιήσει το αίτημα προηγούμενης ερώτησής μας για ενεργοποίηση της Αρχής για την Αντιμετώπιση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Αδιαφανείς Δραστηριότητες, προκειμένου να ανοίξουν πιθανοί χρηματιστηριακοί κωδικοί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αλλά και τραπεζικοί λογαριασμοί του συγκεκριμένου προσώπου την επίμαχη περίοδο που δημοσιογραφικά καταγγέλλεται ότι έπαιζε στο Χρηματιστήριο επενδύοντας σε μετοχές «φούσκες», για τις οποίες οι επιχειρηματίες των εισηγμένων εταιρειών για κάποιο διάστημα βρέθηκαν έγκλειστοι στον Κορυδαλλό;

    6. Υπάρχει πάλι κάτι που η Κυβέρνησή σας αγωνίζεται να συγκαλύψει; Ή μήπως φοβάστε πως τυχόν εμπλοκή του υιού Κεδίκογλου σε τέτοιου είδους χρηματιστηριακές συναλλαγές, θα έρθει να προστεθεί στην ήδη αποκαλυφθείσα εισαγγελική έρευνα για τη δράση του κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου τα έτη 1999-2000, καταδεικνύοντας την συστηματική συμμετοχή στελεχών σας σε κάτι για το οποίο εδώ και χρόνια λασπολογείτε εναντίον του ΠΑΣΟΚ;

    7. Είναι το πρόσωπο που επιλέξατε να τοποθετήσετε στην ηγεσία του Αρείου Πάγου ως διώκτη των «ηθικά ανεπαρκών» δικαστών, ηθικά επαρκής να απαντήσει με στοιχεία για τον τεράστιο και σύντομο πλουτισμό του υιού του;

    8. Η αναλγησία του Προέδρου του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των συμβασιούχων ήταν μια αντιδημοκρατική ενέργεια που πλήττει τη δικαιοσύνη. Θα φανεί ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου εξίσου αυστηρός τώρα, που το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας ζητά διαλεύκανση της καταγγελλόμενης υπόθεσης και προστασία του κύρους του θεσμού που υπηρετεί; Ή τελικά θα επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά ότι επί Κυβερνήσεως ΝΔ κάθε μορφής «γαλάζια» εξουσία είναι ανάλγητη προς τους πολίτες, αλλά ιδιαιτέρως «χαλαρή» με τους ημετέρους της;

    9. Θεωρείτε, ως αρμόδια πολιτική ηγεσία, ότι η ανεξαρτησία της πληγωμένης από τις «γαλάζιες» αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις δικαιοσύνη διασφαλίζεται επαρκώς, όταν ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι «όμηρος» της επόμενης αποκάλυψης σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση του υιού του;

    10. Διαφωνείτε ότι η ηγεσία της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι και φαίνεται τίμια; Αν ναι, τότε τι θα πράξετε για να αποκατασταθεί άμεσα η εικόνα και το κύρος του Προέδρου του Αρείου Πάγου με την πλήρη διαλεύκανση των καταγγελιών που αφορούν τον ανεξήγητο πλουτισμό του υιού του;

    Οι ερωτώντες και αιτούντες Βουλευτές

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Τάκης Αντωνακόπουλος

    Τάκης Ρήγας

    Χρήστος Αηδόνης

    Μάρκος Μπόλαρης

    Γιάννης Παρασκευάς

    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. babis,


    το δικό σου πόθεν έσχες που είναι? για να δούμε επιτέλους τι βγάζεις από τη βίζιτα...

    Επίσης το Σάββατο στο πάρτυ να έρθεις με τα ρούχα της δουλειάς. Φούστα-μπλούζα, να κάνεις χαλάουα παντού - ιδίως στον πάτο - γιατί περιμένουν πολλοί να σε χαρούν. Δε πιστεύω να μας την κάνεις και να μην έρθεις...

    αύριο θα αναρτηθεί post στο οποίο θα ανακοινώνεται η συμμετοχή σου.






    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ασε τωρα ρε μπαμπη κι εσυ. Τι θες δηλαδη να τα πουμε ολα; το γιο του Στεφανοπουλο τον θυμασαι; ναι αυτο το σαινι που εκτος των αλλων, νοικιασε ενα οικογενειακο μαγαζι σε καποιον που εβαλε τα περιφημα τοτε φρουτακια (reel magic) και οταν ο Σπυρος ο Καρατζαφερης το εβγαλε στη φορα του φιμωσαν το στομα, διοτι ο κατα τα αλλα σεμνοτατος προεδρος της ελληνικης δημοκρατιας "απειλησε" οτι θα παραιτηθει αν εκτεθει ο γιος του. Και επειδη κανεις δεν ηθελε προωρες εκλογες το θεμα κουκουλωθηκε. Αντε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καμμια σχεση το ενα με το αλλο.
    Η σοβαροτητα των θεματων δεν εχει την ιδια βαρυτητα και μεγεθος...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. babis


    μην αναφέρεσαι κούκλα μου σε βάρος και μέγεθος.


    Ο πούτσος μας είναι βαρύς
    κι ο πάτος σου μεγάλος
    μάσούλα το μπισκότο σου
    να μη στο φάει άλλος






    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *