GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Είναι και στο Ζάππειο η Πάολα...

Μια από τις πολλές θέσεις που έχει η Πάολα Μάλοβιτς (που απασχόλησε κι εκπομπή της τηλεόρασης: πατήστε εδώ ) είναι και στο Διοικητικό Συ...


Μια από τις πολλές θέσεις που έχει η Πάολα Μάλοβιτς (που απασχόλησε κι εκπομπή της τηλεόρασης: πατήστε εδώ) είναι και στο Διοικητικό Συμβούλιο της Επιτροπής Κληροδοτημάτων, που διαχειρίζεται το Ζάππειο Μέγαρο και ο,τι το αφορά. Και υπάγεται στο υπουργείο Οικονομίας. Δηλαδή ο Γ. Αλογοσκούφης τη διόρισε κι εκεί. Πατήστε εδώ για να δείτε.

52 σχόλια

  1. Οι εβραίοι της Μπίλντενμπέργκ με την Πάολα, Του Ιωσήφ και της Μύριαμ, ελέγχουν όλες τις κινήσεις Αλογοσκούφη και με αυτόν την Ελλάδα. Όπου μέλι και αυτοί. Ο αλογοσκούφης αν δεν υποστηριζόταν από την μασονική ομάδα, ακόμα αλόγου σκουφί θα ήταν ακόμη. Δυστυχώς είναι η ώρα των δωσίλογων και των απατεώνων του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, αυτά τα χρόνια και ο λαός δεν τους γνωρίζει και μαυρώνει. Τώρα πρέπει να ψηφίσει τους ανεξίθρησκους ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr, με νοοτροπία και πνευματική υπόσταση αρχαιας Ελλάδος, για να ξαναγίνουμε πρώτοι και οι απατεώνες πολιτικοί να δικαστούν. Αν παραμείνει το ίδιο σύστημα θα κουκουλώνει το ένα κόμμα ΝΔ-ΠΑΣΟΚ το κλέψιμο του άλλου κόμματος και τα δύο το κλέψιμο του λαού από τους μητροπολιτες. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Oλοι οι Έλληνες ελπίζουν και περιμένουν το τελείωμα της παρένθεσης που λέγεται διακυβέρνηση της ΝΔ.
    Όλοι οι Έλληνες ελπίζουν και περιμένουν να τερματισθεί ο βίος της χειρότερης κυβέρνησης που είχε ποτέ ο τόπος, όπως το ομολογούν ακόμη και οι ίδιοι που την ψήφισαν. Αυτή η διακυβέρνηση θα μείνει στην ιστορία ως η κυβέρνηση με τα μεγάλα ψέματα, η κυβέρνηση που εξαπάτησε τον Ελληνικό λαό τάζοντας του ένα σωρό ανεκπλήρωτες υποσχέσεις. Δεν υπήρξε ιδιώτης η πολίτης οργανωμένος η μη να μην δέχτηκε σωρεία από υποσχέσεις για την ικανοποίηση των αιτημάτων του. Τι εισέπραξε την επόμενη των εκλογών? Ένα τεράστιο τίποτα. Από την άλλη αντί για το νοικοκύρεμα των δημοσίων οικονομικών την επομένη έπεσαν με τέτοια λύσσα και πάθος στο «λουφέ» που όχι μόνο δεν βελτίωσαν θετικά τίποτα αλλά το δημόσιο χρέος το έχουν εκτοξεύσει στα ύψη. Οι έλληνες περιμένουν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ και τον Γιώργο Παπανδρέου ως πρωθυπουργό για να μπουν τα δημόσια πράγματα και η κοινωνία μας σε ένα δρόμο επίλυσης προβλημάτων και οι Έλληνες να βρουν την αισιοδοξία και το όραμα για να βαδίσουν στον δρόμο της επιτυχίας και της προόδου.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλουμε φωτο της Πάολας .
    Να δούμε την μουτσούνα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Diavaste sto www.seate.gr> eikona>edo>disye>eisodos>doundouka>SYNDROMO ΤΩΝ....M.M , M.M ....-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Θυμάμαι λοιπόν τον κύριο αυτόν που το παίζει μέγας και τρανός σήμερα πριν γίνει υπουργός. Τι ηθοποιία, τι συγκαταβατικότητα, τι δημοκρατικότητα. Έλεγες θα είναι ένας πολύ καλός υπουργός. Τι κατανόηση δείχνει στον κόσμο. Μπράβο του έλεγες, ας τον ψηφίσουμε. Τι έδειξε μετά? Ένα ειρωνικό χαμόγελο που εμφανώς δηλώνει και εμφανώς διακηρύττει με το ύφος του το που μας έχει γραμμένους. Αυτή είναι η νέα Διακυβέρνηση που μας έλαχε. Γιαυτο ο Ελληνικός λαός θα τους τοποθετησει εκει που τους πρέπει. Μόνιμα στην αντιπολίτευση για να μάθουν να μην κοροϊδεύουν. Ο Ελληνικός λαός δεν ανέχεται την κοροϊδία πλέον. Αρκετά. Φτάνει πια.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. -ΑΛΛΟ ΣΥΖΕΥΞΗ ΠΡΟΣΩΔΙΑΣ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΥΖΕΥΞΗ ΠΑΡΩΔΙΑΣ. ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΥΠΕΘ&Ο ΣΕ ΔΥΟ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ .ΟΙ ΤΣΑΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η Εθνική τράπεζα και στο α΄ 6μηνο του 2007 θα εμφανίσει πολύ μεγάλη αύξηση κερδών αφενός λόγω της Finansbank, αφετέρου λόγω εκτάκτων κερδών που θα εγγράψει από την πώληση π.χ. της ΑΓΕΤ Ηρακλής και τα οποία θα αναπληρώσουν τα έκτακτα κέρδη από την πώληση της Atlantic το 2006.

    Με στόχο κέρδη 1,5 δισ. ευρώ η Εθνική το 2007 καθίσταται μακράν η πλέον κερδοφόρος ελληνική εταιρία αποτελώντας στυλοβάτη του χρηματιστηρίου. Σημειώνεται ότι τα κέρδη του πρώτου τριμήνου θα ανακοινωθούν στις 30 Μαϊου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΜΑΛΟΒΙΤΣ, ΠΑΟΛΑ
    Πατρώνυμο: ΙΩΣΗΦ
    ΚΛΕΟΜΕΝΟΥΣ 22 ΚΟΛΩΝΑΚΙ

    Απο το www.dsa.gr.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Πάολα Μάλοβιτς που ελέγχεται για κακούργημα, για το κτήμα Νάστου, είναι ψηλά στην επετηρίδα των στενών συνεργατών του Γ. Αλογοσκούφη.
    Ως νομική συμβουλός του, μετείχε και στην Επιτροπή που ετοίμασε το νομοσχέδιο -πολύ κρίσιμο γιατί αφορά έργα με πολύ χρήμα- για τις Συμπράξεις Δημόσιου και Ιδιωτικού Τομέα. Είναι τα περίφημα ΣΔΙΤ.
    Να και η σχετική ανακοίνωση που είχε βρεί από το Υπουργείο:
    "Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2005
    Με απόφαση του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιώργου Αλογοσκούφη, συγκροτήθηκε Επιτροπή με έργο τη σύνταξη νομοσχεδίου για τις Συμπράξεις Δημόσιου-Ιδιωτικού Τομέα (ΣΔΙΤ) και τη δημιουργία μηχανισμού στο Υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών για την προώθηση των ΣΔΙΤ.
    Η Επιτροπή πρέπει να ολοκληρώσει την πρότασή της στο τέλος Φεβρουαρίου, ώστε να δοθεί για διαβούλευση στους αρμόδιους φορείς και το νομοσχέδιο να ψηφισθεί το συντομότερο δυνατό από τη Βουλή. Η Επιτροπή θα αξιοποιήσει την προεργασία και τις διαβουλεύσεις που έχουν ήδη γίνει με τους αρμόδιους φορείς.
    Η σύνθεση της Επιτροπής είναι η ακόλουθη:
    -Γεώργιος Μέργος, Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Οικονομίας και Οικονομικών, Πρόεδρος
    -Κωνσταντίνος Μουσουρούλης, Γενικός Γραμματέας Επενδύσεων και Ανάπτυξης, μέλος
    -Βασίλειος Ασημακόπουλος, Ειδικός Γραμματέας για την Κοινωνία της Πληροφορίας, μέλος
    -Λουκάς Παπάζογλου, Ειδικός Γραμματέας Αποκρατικοποιήσεων, μέλος
    -Λεωνίδας Κορρές, Ειδικός Οικονομικός Σύμβουλος Υπουργού, μέλος
    -Πάολα Μάλοβιτς, Νομική Σύμβουλος Υπουργού, μέλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΔΗΜΟΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ

    ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

    Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης, κατά τη συνεδρίασή του, την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2007, αφού συζήτησε το θέμα της απομάκρυνσης της Ειδικής Συμβούλου του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, ομόφωνα ενέκρινε το παρακάτω ΨΗΦΙΣΜΑ:

    Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ηλιούπολης θεωρεί το διορισμό της κ. Πάολα Μάλοβιτς στη θέση του Ειδικού Συμβούλου του Υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γ. Αλογοσκούφη, πολιτικά και ηθικά απαράδεκτο.
    Η κ. Πάολα Μάλοβιτς εμπλέκεται ως μέλος της οικογένειας Νάστου, που διεκδικεί μέχρι και σήμερα συγκεκριμένες εκτάσεις από το Ελληνικό Δημόσιο, σε δικαστική διένεξη με αυτό, αφού εκκρεμούν νομικές προσφυγές της οικογένειας Νάστου εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και του Δήμου Ηλιούπολης.
    Επειδή θεωρούμε απολύτως απαράδεκτο να στρέφεται το Δημόσιο (το οποίο εκπροσωπεί η κ. Μάλοβιτς από τη συγκεκριμένη θέση της) εναντίον του συμφέροντος του Δημοσίου όπως συμβαίνει στην περίπτωση αυτή
    Απαιτούμε την άμεση απομάκρυνσή της από την συγκεκριμένη θέση ή από άλλες που πιθανά θα δημιουργούσαν εμπλοκή ή θα είχαν οποιαδήποτε σχέσης με το επίμαχο θέμα.

    Το παρόν ψήφισμα να δημοσιευτεί στον ημερήσιο και τοπικό τύπο.

    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
    ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ


    ΚΑΙ ΘΡΕΨΤΕ ΤΗΝ

    ΓΙΑΟΥΡΤΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οχι στο ξεπούλημα των δημόσιων χώρων

    Του Κώστα ΚΟΝΔΥΛΗ*

    Η μαζική κινητοποίηση του λαού της Ηλιούπολης πριν από 25 χρόνια, με επικεφαλής τον τότε δήμαρχο Δ. Κιντή, είχε σαν «αποτέλεσμα το 1984 την καταγραφή, ως δημόσιας περιουσίας, των παλαιότερα γνωστών ως «οικοπέδων Νάστου» και την αξιοποίησή τους για κοινωφελείς σκοπούς. Τα δημόσια αυτά κτήματα (περίπου 450 οικόπεδα εντός σχεδίου), σε μερικά από τα οποία σήμερα στεγάζονται σχολεία, δημόσια κτίρια (ΙΚΑ), ΚΑΠΗ, παιδικοί σταθμοί, παιδικές χαρές και χώροι αναψυχής, κινδυνεύουν.

    Σε αυτό συμβάλλουν:

    **Οι νόμοι που έχουν ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια (π.χ. ο Ν.3127/2003) και εφαρμόζονται ήδη.

    **Η λογική της «αξιοποίησης» που διαπερνά την κεντρική εξουσία.

    * Η ολιγωρία της σημερινής δημοτικής αρχής που τα τελευταία 14 χρόνια δεν απαίτησε οριστικά παραχωρητήρια, δεν καθόρισε χρήσεις γης, δεν ενημέρωσε, δεν κινητοποίησε τον κόσμο, δεν προχώρησε σε ολοκληρωμένη μελέτη αξιοποίησης όλων αυτών των ακινήτων.

    Τα γεγονότα επιβεβαιώνουν τις ανησυχίες μας που ως δημοτική παράταξη έχουμε εδώ και δύο χρόνια εκφράσει με διάφορους τρόπους.

    Η πρόσφατη απόφαση της ΚΕΔ που ανακαλεί την παραχώρηση χρήσης στο δήμο τριάντα ακινήτων της πόλης μας και ο διορισμός στο Δ.Σ. της ΚΕΔ από τον υπουργό Οικονομικών της κυρίας Πάολα Μάλοβιτς, κόρης ενός από τους κληρονόμους Νάστου, αποδεικνύει τη λογική της πολιτικής της κυβέρνησης, λογική συμβιβασμού και ξεπουλήματος.

    Σε αυτή την πολιτική θα βρουν το λαό της Ηλιούπολης απέναντί τους.

    Και μια λεπτομέρεια:

    Η απόφαση για την ανάκληση χρήσης έγινε μόνο για την Ηλιούπολη. Αντίστοιχο έγγραφο ανάκλησης δεν εστάλη από την ΚΕΔ σε κανέναν άλλο δήμο, παρά το γεγονός ότι εμπλέκονται και άλλοι δήμοι στις διεκδικήσεις των κληρονόμων Νάστου. Για μας αυτό έχει κρίσιμη συμβολική σημασία, γιατί ο λαός της Ηλιούπολης ήταν εκείνος που πρωτοστάτησε στις κινητοποιήσεις κατακτώντας τα Δημόσια κτήματα που μέχρι τότε το Δημόσιο με παραλείψεις και ολιγωρίες επέλεγε να μην υπερασπιστεί. Οι κατακτήσεις του λαού της Ηλιούπολης ήταν αυτές που άνοιξαν τους δρόμους για ανάλογες εξελίξεις και σε άλλους δήμους.

    Ζούμε σε εποχές όπου τιμωρούνται αναδρομικά «προς παραδειγματισμό» οι πρωτοπόροι των διεκδικήσεων;

    *Ο κ. Κονδύλης είναι δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης, επικεφαλής της δημοτικής κίνησης «ΗΛΙΟΥ-πόλις, Ανθρώπινη Πόλη»


    (Ελευθεροτυπία, 18/12/2004)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Στην κοινή συνεδρίαση των Δημοτικών Συμβουλίων των Δήμων Αργυρούπολης, Ηλιούπολης και Αλίμου, που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Θέατρο της Ηλιούπολης παρουσία των δημάρχων κ.κ. Δ. Ευσταθιάδη, Γ. Αναγνώστου και Θ. Ορφανού, με μοναδικό θέμα την προστασία της δημόσιας περιουσίας από τους κληρονόμους του Νάστου, εγκρίθηκε το ακόλουθο Ψήφισμα:

    Τα Δημοτικά Συμβούλια Ηλιούπολης, Αργυρούπολης και Αλίμου συνεδρίασαν από κοινού, την Τετάρτη 25-4-2007, στο Δημοτικό Θέατρο Ηλιούπολης.

    Αφού ενημερώθηκαν αναλυτικά από τους τρεις Δημάρχους , Γιάννη Αναγνώστου, Δημήτρη Ευσταθιάδη και Θάνο Ορφανό για τη νέα τροπή που έχει λάβει το θέμα της Δημόσιας Περιουσίας και των διεκδικήσεων των κληρονόμων Νάστου, μετά την παραγγελία του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Γ. Σανιδά προς την Εισαγγελία Εφετών Αθηνών για τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για το ενδεχόμενο τέλεσης αξιόποινων πράξεων κακουργηματικού χαρακτήρα στο πρώην κτήμα Καρρά, στα όρια των τριών Δήμων, συζήτησαν και αποφάσισαν τα εξής:

    * Να υπερασπιστούν με όλα τα νόμιμα μέσα τη δημόσια γη, που αποτελεί παρακαταθήκη των κατοίκων και της νέας γενιάς των τριών πόλεων.

    * Να απαιτήσουν να τους δοθούν άμεσα οριστικά παραχωρητήρια από την Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου και το Υπουργείο Οικονομικών, να καθορισθούν οι χρήσεις γης, με τροποποίηση του ρυμοτομικού σχεδίου και να εγγυηθούν τον κοινόχρηστο και κοινωφελή χαρακτήρα των εκτάσεων.

    * Να ενημερώσουν τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, τον Πρωθυπουργό και τα πολιτικά κόμματα.

    * Να ενημερώσουν και να ενεργοποιήσουν τους κατοίκους των τριών Δήμων για το κρίσιμο σημείο που βρίσκεται σήμερα το θέμα της Δημόσια Περιουσίας.

    * Να διευκολύνουν, με όποιον τρόπο τους ζητηθεί, το έργο των δικαστικών αρχών, τις οποίες εμπιστεύονται απεριόριστα.

    * Να απαιτήσουμε την απομάκρυνση της κας Πάολας Μάλοβιτς, κληρονόμου του Αλεξίου Νάστου, από τη θέση της ειδικής συμβούλου του υπουργού Εθνικής Οικονομίας. Παράλληλα, να ενημερωθεί ο υπουργός για το αντιφατικό της παρουσίας της κας Μάλοβιτς, που είναι ταυτόχρονα σύμβουλός του και αντίδικος του Δημοσίου στη διεκδίκηση δημόσιας γης.

    * Να συσταθεί κοινή Επιτροπή Αγώνα από τους τρεις Δήμους, που θα συντονίζει τις περαιτέρω κινητοποιήσεις.

    * Να δημοσιευθεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο αθηναϊκό και τοπικό τύπο και να μεταδοθεί από τα ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ".....Την Πέμπτη 10 Φεβρουαρίου 2005 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Εταιρείας Τουριστικά Ακίνητα Α.Ε. (ΕΤΑ Α.Ε.) η Πρώτη Συνεδρίαση του νεοεκλεγέντος, με την από 09.02,2005 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μετόχων, Διοικητικού Συμβουλίου αυτής προκειμένου να συγκροτηθεί σε σώμα.

    Η σύνθεση του νέου Δ.Σ:

    Ευάγγελος Περλίγκας, εκτελεστικό μέλος, ΠΡΟΕΔΡΟΣ του Δ.Σ., Κων/νος Ζαχαρόπουλος, εκτελεστικό μέλος και Δ/νων σύμβουλος, Λουκάς Κυριακόπουλος, μη εκτελεστικό μέλος , αντιπρόεδρος του Δ/Σ, Χρήστος Ροΐλλός, εκτελεστικό μέλος, Ιωάννης Λετώνης, εκτελεστικό μέλος, Κωνσταντίνος Βαμβακόπουλος εκτελεστικό μέλος, Δημήτριος Συνοδινός, μη εκτελεστικό μέλος, Γεώργιος Γράτσος, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος, Πάολα Μάλοβιτς, ανεξάρτητο μη εκτελεστικό μέλος.........."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΕΠΕΡΩΤΑΤΑΙ Ο babis


    ΜΩΡΗ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ, ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΣΣΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΝΙΧΤΡΑ,


    ΓΙΑΤΙ ΠΑΛΙΟΚΑΡΙΟΛΑ "ΕΧΕΣΕΣ" ΚΑΙ ΤΟ POST ΠΕΡΙ ΑΜΑΛΙΑΣ?


    ΤΟΣΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ΕΙΣΑΙ?


    ΕΙΣΑΙ Η ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΩΝ 3ΩΝ Ψ:

    ΨΕΥΤΗΣ
    ΨΥΧΑΚΙΑΣ
    ΨΩΛΑΡΠΑΧΤΡΑΣ

    ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΒΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. "H KEΔ ανακάλεσε την παραχώρηση 35 στρεμμάτων στον Δήμο Hλιούπολης

    ΜΑΝΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΑΚΗΣ

    Με απόφαση - σκάνδαλο ανακάλεσε η Κτηματική Εταιρεία του Δημοσίου την παραχώρηση έκτασης στον Δήμο Ηλιούπολης. Πρόκειται για δημόσια έκταση 35 στρεμμάτων που η ΚΕΔ είχε παραχωρήσει στον δήμο το 1988 και την οποία ανακάλεσε στις 29 Σεπτεμβρίου 2004.

    Εκεί έχουν κτιστεί από τον δήμο 30 δημόσια κτίρια, Σχολεία, ΚΑΠΗ, IKA, Μουσείο Εθνικής Αντίστασης, δημοτικά σινεμά, αλλά και πάρκα!

    Ο λόγος της ανάκλησης, όπως είπε στα «NEA» ο πρόεδρος της ΚΕΔ, είναι «τυπικός» - και ανέφερε ότι η παραχώρηση δεν είχε γίνει σωστά, με αποτέλεσμα, όπως υποστήριξε, να αντιμετωπίζει ο Δήμος Ηλιούπολης πρόβλημα με την... Πολεοδομία. Ωστόσο, κάτι τέτοιο διαψεύδεται κατηγορηματικά από τον δήμο...

    «Ύποπτη συγγενής»

    Μάλιστα, ο δήμαρχος της Ηλιούπολης κ. Θ. Γεωργάκης σημείωσε στα «NEA» ότι την περίοδο που έγινε η ανάκληση, στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔ μετείχε η κ. ΠΑΟΛΑ ΜΑΛΟΒΙΤΣ, συγγενής της οικογένειας Νάστου που μέχρι και σήμερα διεκδικεί τις συγκεκριμένες εκτάσεις από τον δήμο - και η οποία, σύμφωνα με τα λεγόμενα του προέδρου της ΚΕΔ - παραιτήθηκε από το Δ.Σ. μόλις πριν από δύο εβδομάδες...

    «Εάν παραμείνει η ανάκληση, θα αντιδράσουμε» δηλώνει ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Θεόδωρος Γεωργάκης

    Μόλις έγινε γνωστή η ανάκληση της παραχώρησης στον Δήμο Ηλιούπολης, σημειώθηκε ομόφωνη αντίδραση όλων των δημοτικών παρατάξεων. Ο δήμος, σε επαφές που είχε τόσο με τον πρόεδρο της ΚΕΔ όσο και με τον υφυπουργό Οικονομίας, τον κ. Δούκα, ζήτησε να ανακληθεί άμεσα η απόφαση και να παραμείνει η έκταση στον δήμο.

    Όπως λέει στα «NEA» ο κ. Γεωργάκης, ο πρόεδρος της Κτηματικής Εταιρείας, ο κ. Γεώργιος Ξηραδάκης «υποσχέθηκε ότι στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο θα γίνει ανάκληση της... ανάκλησης». Κάτι που όπως αποδεικνύεται όμως δεν είναι στις προθέσεις της ΚΕΔ. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν «TA NEA», ο κ. Ξηραδάκης παρέπεμψε στο μέλλον τη σχετική ενέργεια - είπε χαρακτηριστικά ότι «η απόφαση δεν θα ανακληθεί στο επόμενο Διοικητικό Συμβούλιο, αλλά όταν βρεθεί το μοντέλο σωστής- νομότυπης παραχώρησης των εκτάσεων στον δήμο».

    Για την κ. ΠΑΟΛΑ ΜΑΛΟΒΙΤΣ, ο κ. Ξηραδάκης απάντησε ότι παραιτήθηκε από το Δ.Σ. της ΚΕΔ πριν από 2 εβδομάδες. Υποστήριξε δε, πως «όποτε παρουσιαζόταν θέμα για την περιοχή της Ηλιούπολης δεν ασχολούνταν με αυτό». H κ. Μάλοβιτς πάντως μετείχε στο Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔ από τον περασμένο Ιούνιο.

    «Επισημοποιεί τη διαπλοκή»

    Το θέμα έφερε στη Βουλή με ερώτησή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Π. Ευθυμίου - ο οποίος, μιλώντας στα «NEA», τόνισε ότι είναι «απολύτως απαράδεκτο να στρέφεται το Δημόσιο εναντίον του συμφέροντος του Δημοσίου, όπως συμβαίνει στην υπόθεση αυτή» - ενώ κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι «επισημοποιεί τη διαπλοκή».

    H συγκεκριμένη έκταση πέρασε στο Ελληνικό Δημόσιο με απόφαση του Εφετείου Αθηνών το 1977. Με αυτήν είχαν καταγραφεί 480 οικόπεδα εντός σχεδίου ως «κτήματα Ελληνικού Δημοσίου». Ακολούθησαν κινητοποιήσεις του δήμου προκειμένου να περάσει η έκταση στο δήμο. Αυτό έγινε το 1988, όταν η ΚΕΔ με απόφασή της παραχώρησε προς χρήση 23 ακίνητα στον Δήμο Ηλιούπολης και 7 στο υπουργείο Πρόνοιας. Στο διάστημα που μεσολάβησε έως το 2004 στην περιοχή κτίστηκαν σχολεία, πνευματικά κέντρα, ΚΑΠΗ, χωρίς να αντιμετωπίσει προβλήματα ο δήμος κατά την ανέγερσή τους, όπως σημειώνει ο κ. Γεωργάκης.
    Διεκδικούνται ακόμη από ιδιώτες

    ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ κρατάει η διεκδίκηση των λεγόμενων και κτημάτων Νάστου στους πρόποδες του Υμηττού, στην περιοχή Ηλιούπολης, Αργυρούπολης. H ιστορία αρχίζει το 1922 όταν η οικογένεια Σκουφή πώλησε τη συγκεκριμένη έκταση στην οικογένεια Νάστου. Ακολούθησαν αγοραπωλησίες των εκτάσεων, απαλλοτριώσεις και διαμάχες της οικογένειας με τους δήμους της περιοχής ώσπου το Δημόσιο - η ΚΕΔ συγκεκριμένα - παραχώρησε το 1988 τις εκτάσεις στον Δήμο Ηλιούπολης και το υπουργείο Πρόνοιας. Οι κληρονόμοι της οικογένειας Νάστου, πάντως, εξακολουθούν να διεκδικούν έως σήμερα τις εκτάσεις και έχουν προσφύγει μάλιστα για κάποιες απ' αυτές στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.


    ΤΑ ΝΕΑ , 26/01/2005 ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ

    Αριθ. ΔΥ1δ/οικ. 9969
    (1)
    Διορισμός μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώ-
    νυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας «Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.».

    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ
    ............
    αποφασίζουμε:
    1. Διορίζουμε μέλη στο Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώ-
    νυμης Εταιρείας Μονάδων Υγείας «Α.Ε.Μ.Υ. Α.Ε.» τα κα-
    τωτέρω πρόσωπα:
    α. Παπαμίχο Αθανάσιο του Κωνσταντίνου, Εργοθερα-
    πευτή, MSc Πολιτική, Σχεδιασμός και Οικονομική Υγείας,
    ως Διευθύνοντα Σύμβουλο.
    β. Πύρρο Δημήτριο του Γεωργίου, Ορθοπαιδικό Ιατρό
    του Ε.Κ.Α.Β.
    γ. Πατούλη Γεώργιο του Ευθυμίου, Ορθοπαιδικό Ιατρό.
    δ. Λιάπη Κωνσταντίνο του Γεωργίου, Οδοντίατρο.
    ε. Αθανασόπουλο Σπυρίδωνα του Ιωάννου, Καθηγητής
    ΤΕΦΑΑ.
    στ. Δελλή Δημήτριο του Γεωργίου, Ειδικό Παθολόγο Ιατρό.
    Ζ.Μαραγκού Άννα του Μουράτη, Υπάλληλο Εθνικής
    τράπεζας.
    η. Κωνσταντοπούλου Ολυμπία του Γεωργίου, υπάλλη-
    λο του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης
    του Κλάδου ΠΕ Διοικητικού με βαθμό Β,
    στον Ο.Π.Α.Δ.
    θ. ΜΑΛΟΒΙΤΣ ΠΑΟΛΑ του Ιωσήφ, Δικηγόρο, ως ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ (!!!!!!!!)
    ι. Αδαμίδη Πολύκαρπο του Θεοδώρου, Δικηγόρο.
    ια. Γιόκαρη Παναγιώτη του Ιωάννη, Επίκουρο Καθηγητή
    ΤΕΙ Αθηνών στο Τμήμα Φυσικοθεραπείας.
    2. Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου εκλέγεται
    από τα μέλη αυτού.
    3. Η θητεία των ανωτέρω διοριζομένων θα είναι μέχρι
    31.12.2006.
    Η απόφαση αυτή να δημοσιευθεί στην Εφημερίδα της
    Κυβερνήσεως.
    Αθήνα, 31 Ιανουαρίου 2005
    Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ
    ΝΙΚΗΤΑΣ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και ο Aλογοσκούφης στη Bilderberg


    Αυτές τις ημέρες, ο Ισπανός δημοσιογράφος και συγγραφέας [σχετικών με τη Λέσχη βιβλίων] Daniel Estulin δημοσίευσε και έναν κατάλογο με τα πρόσωπα που θα συμμετάσχουν στη φετινή συνάντηση [Bilderberg 2007: Welcome to the Lunatic Fringe].

    Σύμφωνα με τον Estulin, από ελληνικής πλευράς θα πάρουν μέρος ο υπουργός Εθνικής Οικονομίας Γιώργος Αλογοσκούφης [για τρίτη συνεχόμενη χρονιά!] και, φυσικά, ο Γιώργος Δαυίδ [Coca-Cola 3E, ΕΛΙΑΜΕΠ, CDRSEE κ.λπ. κ.λπ.], υπεύθυνος της Λέσχης στην περιοχή τα τελευταία 12 χρόνια.

    Στη συνάντηση θα παρευρεθεί και ο νέος ΓΑΛΛΟΕΒΡΑΙΟΣ υπουργός Εξωτερικών της Γαλλίας Μπερνάρ Κουσνέρ, εκ των ιδρυτικών μελών των ΜΚΟ Γιατροί Χωρίς Σύνορα και Γιατροί του Κόσμου, αλλά και επικεφαλής της μεταβατικής διοίκησης του ΟΗΕ στο Κόσσοβο, μετά τον πόλεμο του ΝΑΤΟ κατά της Γιουγκοσλαβίας [Ιούλιος 1999 - Ιανουάριος 2001].


    George Alogoskoufis, Minister of Economy and Finance (Greece); Ali Babacan, Minister of Economic Affairs (Turkey); Edward Balls, Economic Secretary to the Treasury (UK); Francisco Pinto Balsemão, Chairman and CEO, IMPRESA, S.G.P.S.; Former Prime Minister (Portugal); José M. Durão Barroso, President, European Commission (Portugal/International); Franco Bernabé, Vice Chariman, Rothschild Europe (Italy); Nicolas Beytout, Editor-in-Chief, Le Figaro (France); Carl Bildt, Former Prime Minister (Sweden); Hubert Burda, Publisher and CEO, Hubert Burda Media Holding (Belgium); Philippe Camus, CEO, EADS (France); Henri de Castries, Chairman of the Management Board and CEO, AXA (France); Juan Luis Cebrian, Grupo PRISA media group (Spain); Kenneth Clark, Member of Parliament (UK); Timothy C. Collins, Senior Managing Director and CEO, Ripplewood Holdings, LLC (USA); Bertrand Collomb, Chairman, Lafarge (France); George A. David, Chairman, Coca-Cola H.B.C. S.A. (USA); Kemal Dervis, Administrator, UNDP (Turkey); Anders Eldrup, President, DONG A/S (Denmark); John Elkann, Vice Chairman, Fiat S.p.A (Italy); Martin S. Feldstein, President and CEO, National Bureau of Economic Research (USA); Timothy F. Geithner, President and CEO, Federal Reserve Bank of New York (USA); Paul A. Gigot, Editor of the Editorial Page, The Wall Street Journal (USA); Dermot Gleeson, Chairman, AIB Group (Ireland); Donald E. Graham, Chairman and CEO, The Washington Post Company (USA); Victor Halberstadt, Professor of Economics, Leiden University; Former Honorary Secretary General of Bilderberg Meetings (the Netherlands); Jean-Pierre Hansen, CEO, Suez-Tractebel S.A. (Belgium); Richard N. Haass, President, Council on Foreign Relations (USA); Richard C. Holbrooke, Vice Chairman, Perseus, LLC (USA); Jaap G. Hoop de Scheffer, Secretary General, NATO (the Netherlands/International); Allan B. Hubbard, Assistant to the President for Economic Policy, Director National Economic Council (USA); Josef Joffe, Publisher-Editor, Die Zeit (Germany); James A. Johnson, Vice Chairman, Perseus, LLC (USA); Vernon E. Jordan, Jr., Senior Managing Director, Lazard Frères & Co. LLC (USA); Anatole Kaletsky, Editor at Large, The Times (UK); John Kerr of Kinlochard, Deputy Chairman, Royal Dutch Shell plc (the Netherlands); Henry A. Kissinger, Chairman, Kissinger Associates (USA); Mustafa V. Koç, Chariman, Koç Holding A.S. (Turkey); Fehmi Koru, Senior Writer, Yeni Safek (Turkey); Bernard Kouchner, Minister of Foreign Affairs (France); Henry R. Kravis, Founding Partner, Kohlberg Kravis Roberts & Co. (USA); Marie-Josée Kravis, Senior Fellow, Hudson Institute, Inc. (USA); Neelie Kroes, Commissioner, European Commission (the Netherlands/International); Ed Kronenburg, Director of the Private Office, NATO Headquarters (International); William J. Luti, Special Assistant to the President for Defense Policy and Strategy, National Security Council (USA); Jessica T. Mathews, President, Carnegie Endowment for International Peace (USA); Frank McKenna, Ambassador to the US, member Carlyle Group (Canada); Thierry de Montbrial, President, French Institute for International Relations (France); Mario Monti, President, Universita Commerciale Luigi Bocconi (Italy); Craig J. Mundie, Chief Technical Officer Advanced Strategies and Policy, Microsoft Corporation (USA); Egil Myklebust, Chairman of the Board of Directors SAS, Norsk Hydro ASA (Norway); Matthias Nass, Deputy Editor, Die Zeit (Germany); Adnrzej Olechowski, Leader Civic Platform (Poland); Jorma Ollila, Chairman, Royal Dutch Shell plc/Nokia (Finland); George Osborne, Shadow Chancellor of the Exchequer (UK); Tommaso Padoa-Schioppa, Minister of Finance (Italy); Richard N. Perle, Resident Fellow, American Enterprise Institute for Public Policy Research (USA); Heather Reisman, Chair and CEO, Indigo Books & Music Inc. (Canada); David Rockefeller (USA); Matías Rodriguez Inciarte, Executive Vice Chairman, Grupo Santander Bank, (Spain); Dennis B. Ross, Director, Washington Institute for Near East Policy (USA); Otto Schily, Former Minister of Interior Affairs; Member of Parliament; Member of the Committee on Foreign Affairs (Germany); Jürgen E. Schrempp, Former Chairman of the Board of Management, DaimlerChrysler AG (Germany); Tøger Seidenfaden, Executive Editor-in-Chief, Politiken (Denmark); Peter D. Sutherland, Chairman, BP plc and Chairman, Goldman Sachs International (Ireland); Giulio Tremonti, Vice President of the Chamber of Deputies (Italy); Jean-Claude Trichet, Governor, European Central Bank (France/International); John Vinocur, Senior Correspondent, International Herald Tribune (USA); Jacob Wallenberg, Chairman, Investor AB (Sweden); Martin H. Wolf, Associate Editor and Economics Commentator, The Financial Times (UK); James D. Wolfensohn, Special Envoy for the Gaza Disengagement (USA); Robert B. Zoellick, Deputy Secretary of State (USA); Klaus Zumwinkel, Chairman of the Board of Management, Deutsche Post AG (USA); Adrian D. Wooldridge, Foreign Correspondent, The Economist.


    ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩ: http://www.opposingdigits.com/forums/viewtopic.php?p=22327#22327

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ 2002 Ο ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ (ΚΟΛΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ YORGOS-ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΓΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΣΚΑΤΟΦΥΧΟΥ)

    ΤΟ 97 ΚΑΙ ΤΟ 99 Ο ΜΑΚΑΡΙΤΗΣ Ο ΚΡΑΝΙΔΙΩΤΗΣ

    ΤΟ 95 ΚΑΙ ΤΟ 98 Ο ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ

    ΤΟ 93 ΚΑΙ ΤΟ 96 Ο ΠΑΓΚΑΛΟΣ

    ΤΟ 94 Ο ΑΡΣΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. κι o babis είναι πολυθεσίτης.


    ΜΟΛΙΣ ΔΕΙ ΨΩΛΗ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΠΑΝΩ ΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΟΛΑ ΣΤΟ ΛΑΟ


    ΚΑΙ ΓΙΑΟΥΡΤΟΣΤΕ ΤΗΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. mpampi eisai xristianos orthodoxos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τον νόμο που έχει ψηφιστεί τα τελευταία χρόνια (π.χ. ο Ν.3127/2003) και εφαρμόζεται ήδη, είναι δημιούργημα του Σιωνιστή Κ. Σημίτη του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος διέταζε τους υπηρέτες ανθέλληνες υπουργούς και βουλευτές ΠΑΣΟΚΟυς και αυτοί εκτελούσαν κάθε αντεθνική πράξη, όπως αντεθνική πράξη ήταν και η ψήφιση του εν λόγω νόμου, που έδινε δικαιώματα σε εβραίους της τουρκίας για να ζητήσουν αποζημιώσεις στην Θεσσαλονίκη. Βέβαια και οι ΝΔ αφού υπακούουν με τον Αλογοσκούφη και την Πάολα σε αυτούς τους κ΄λυκλους της Μπίλντενμπεργ, τα ίδια κάνουν. Τώρα ΕΑΡ (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr, για να τους τα κατάσχει και να δωθούν στον Ελληνικό λαό. Όχι όπως οι υποσχέσεις του δημαγωγού Ανδρέα Παπανδέου του ΠΑΣΟΚ που ήταν αέρας, αλλά των Ελλήνων του ΕΑΡ που θα είναι η σίγουρη τιμωρία των Ενόχων. Φιλόλαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. τους ..κοραη,παντελακη,καρελια.
    τους πληρωνει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για να γραφουν..ασυναρτησιες,μπουρδες,
    κοτσανες?
    η εχει αναλαβει ο ρουσοπουλος τα εξοδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. τους ..κοραη,παντελακη,καρελια.
    τους πληρωνει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για να γραφουν..ασυναρτησιες,μπουρδες,
    κοτσανες?
    η εχει αναλαβει ο ρουσοπουλος τα εξοδα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το νεο ΠΟΝΤΙΚΙ απο πια παραγκα χρηματοδοτειται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. εξωθεσμικο βαθυ παραπασοκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..ΣΤΟ 100.8 ΝΕΤ.
    ΜΕ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ..
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ
    ΝΔ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Τελικά τα Ταμεία ζημιώθηκαν ή όχι;»

    Γ.ΜΑΝΩΛΗΣ: « Πέρα από το συγκεκριμένο ομόλογο που πράγματι υπάρχει ζημιά γιατί υπάρχει μίζα στη μέση, δεν σημαίνει ότι όλα τα ομόλογα είναι καταστροφή, ή δεν έχουν ρίσκο, ρίσκο έχουν, αλλά και ρίσκο προς την κατεύθυνση να κερδίσουν πολύ περισσότερα. Δεν άκουσα κανέναν από το ΠΑΣΟΚ να μιλά για τις τράπεζες, είμαι ο μόνος που έχω πει για τις ευθύνες των τραπεζών, του κου Γκαργκάνα, της τράπεζας της Ελλάδας, τα ομόλογα των τραπεζών.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Χθες υπήρχε μια δημοσκόπηση…»

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣαριστερες,δεξιες.
    οι βουλευτες ολων των κομματων,
    οι συνδικαλιστες δεν μιλανε.
    ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανοιχτή Επιστολή εις GAP

    Yorgo dearest, Ελπίζω τα Ελληνικά σου να είναι αρκετά έτσι ώστε να καταλάβεις τι σου γράφω. Άν όχι, δώσε την επιστολή στον Παύλο το Γερουλάνο (το γιό του Σταυλάρχη του Κοκκού, Μαρίνο Γερουλάνο) που έιναι το δεξί σου χέρι να σου τη μεταφράσει.

    Το θέμα για το οποίο σου καταναλίσκω τον πολύτιμο χρόνο σου από το γυμναστήριο, το ποδήλατο, την τήρηση της ισορροπίας στην Τρικούπη και τη διαδικτυακή δημοκρατία είναι το εξής.

    Θεωρώ πως πρέπει να δώσεις χρήματα στους οπαδούς σου γιατί τρία χρόνια τώρα εκτός κουτάλας είναι πολλά. Και θα είναι ακόμη περισσότερα μετά την δεδομένη ήττα σου στις επερχόμενες εκλογές που τόσο πολύ επιθυμείς. Το γιατί εσύ το ξέρεις-είναι άλλο ζήτημα και θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή, γιατί τώρα θέλω όλο το attention span σου των τριών (3) δευτερολέπτων επικεντρωμένο στο matter at hand.

    Έχουν ξαμολυθεί στη βίζιτα τα αρπαχτικά σου και τσιμπουκώνουν όποιον βρούν, just so as to make a fast dollar.

    Therefore, please be kind enough to ask Alex (Rontos) to release funds via NGO’s (ΜΚΟ) όπως τόσες φορές έκανες και στο παρελθόν (με τα γνωστά αποτελέσματα της εθνικής μειοδοσίας) γιατί κοντεύουμε να λιώσουμε από τις πίπες.

    Thank you and have a great day!

    P.S. Give my warmest regards to your mother.
    P.S.2 Προς επίρρωσιν των όσων σου έγραψα, σε άλλο post θα αναρτηθούν τα τσιμπουκο-stats του πιστότερου οπαδού σου, babi τερψίπρωκτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2008.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ..ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ...

    ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γουστάρω να βλέπω νεοδημοκρατακια και Ροσοπουλακια που στην απελπισία των και μη έχοντας τίποτα να πουν επί της ουσίας, να αμολανε σεντόνια από σαχλαμάρες,επαναληψεις και φαιδροτητες που απευθύνονται μόνο σε χαχόλους..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Sas pliroforw oti oi Ellines progonoi mas pistevan stous Dwdeka Theous . Oi Rwmaioi autokratores peripou to 375 Meta Xriston dia tis vias epevalan stous Ellines tin Evraiki Thriskia tou Xristianismou . Auta gia na akougetai kapou kapou kai i Istoria oxi mono h xountopoustara o Xristodoulos .
    Alogoskoyfis , Mitsotakides kai Karamanlides einai oloi Evraioi stin katagwgi . Karamanlides einai aravo-evraioi .Karamanlis sta aravika simainei Mavros Ali !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. My friend 4.28 .
    You are right , just like the Mayor of Athens . He's a beauty !!
    Just like pretty Salome and the cute fat katalliloteros ...
    Finally we are ruled by the ''gay'' society . Am really happy . We became Sodoma and Gomora after March 7th 2004 !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. 7.52

    I see you are a true homogenized Greek...

    Whereabouts the US are you from?

    If your Greek is plain fair, maybe yorgo will hire you in a consultancy position...

    but you ain't no friend of mine, cause you're as gay as white on rice...

    go suck on a tailpipe...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σύντροφοι να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους επικοινωνιολόγους της Νέας Δημοκρατίας.
    Πως καταφέρνουν να παρουσιάζουν , πρός όφελος της παράταξης ΄΄την νύχτα για ημέρα΄΄.
    Το πολύνεκρο ναυάγιο του ΄΄Σάμινα΄΄ ,όλη η ναυτιλιακή πιάτσα της Ακτής Μιαούλη γνωρίζει ότι προεκλίθει επειδή ο αξιωματικός βάρδιας έβλεπε ένα μάτς και άφησε στον δόκιμο την διακυβέρνηση του πλοίου . Κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να πείση την κοινή γνώμη ότι Πλοίαρχος ήταν ουσιαστικά ο ...Παπουτσής και εκείνος φταίει !!!
    Μέχρι και ο δυστυχής Σημίτης απολογείθηκε στην Βουλή για το ναυάγιο .
    Τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν χαλασμένη η προπέλα . Αυτοί που έχουν ακόμα και ελάχιστες γνώσεις ναυπηγικής γνωρίζουν ότι με χαλασμένη προπέλα δεν θα είχε πάει ποτέ στην Πάρο το πλοίο .
    Αλλά πρόσφατα θαυμάσαμε την Νέα Διακυβέρνηση στο ναυάγιο του Sea Diamond .
    Τώρα είναι οι ‘’γαλάζιοι φωστήρες’’ στην κυβέρνηση .
    Το θέμα ξεχάστηκε μαζί με τους δύο νεκρούς .
    ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ . ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΡΗΧΑ.
    ΟΛΑ AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . MR LOUIZIDIS. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ‘’ .
    Προσέξτε όμως αν νικήσει και το ερχόμενο φθινόπωρο , δεν θα μας κάνει την χάρη να ξαναχρησιμοποιήσει βαζελίνη . Ούτε σάλιο πλέον .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://sk7v3t9cr.5nxs.com/mgf_soft_top.html]mgf soft top[/url]
    [url=http://caribbeanmis.mymisclass.com/user/view.php?id=2855]facts and fallacies of software[/url]
    [url=http://gxhs9t.10fast.net/body_shop_estimating_software.html]body shop estimating software[/url]
    [url=http://gfedv3t.sqweebs.com/kotha_bangaru_lokam_movie.html]kotha bangaru lokam movie[/url]
    [url=http://www.blogigo.com/nFuU2dRFn]las vegas inmate search[/url]
    [url=http://en.netlog.com/ziamer/blog/blogid=3527624]biotin and hair loss[/url]
    [url=http://wqj75v46g.5webs.net/reflexive_arcade_universal_crack.html]reflexive arcade universal crack[/url]
    [url=http://onu7j6u.007webs.com/painfull_anal.html]painfull anal[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://ieslosalcores.es/moodle/user/view.php?id=1834]nero 9 patent activation crack[/url]
    [url=http://sk7v3t9cr.5nxs.com/mgf_soft_top.html]mgf soft top[/url]

    All men seek one goal : success or happiness
    babblo003s

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. children divorce dating http://loveepicentre.com/ best christian dating website

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Γεια χαρά σε όλους
    Είμαι η Μαρία , 22 ετών :)
    Ψάχνω για καλός άνθρωπος . Αν υπάρχει...
    Είμαι αγάπη και τον αθλητισμό... Ελπίζω να καταλάβετε

    [img]http://loveepicentre.com/uploades/photos/30375.jpg[/img]

    www.blogger.com Είναι πολύ ενδιαφέρον το φόρουμ για μένα , οπότε πιστεύω ότι έχουμε τα ίδια χόμπι
    Έτσι αφήνει να συνομιλήσετε...
    Μου e-mail είναι marypopovaks@gmail.com, Skype *
    Αποστολή με foto σας !

    __
    προστέθηκε αργότερα:

    Αυτή η φωτογραφία είναι κατεστραμμένη , συγνώμη !

    Ω , και όλες τις φωτογραφίες μου εδώ :
    http://loveepicentre.com/user/Popova

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. [url=http://loveepicentre.com/][img]http://loveepicentre.com/uploades/photos/6.jpg[/img][/url]
    dom sub dating sites online [url=http://loveepicentre.com/]bipolar dating living together[/url] dating site security check
    adult personal and dating services [url=http://loveepicentre.com/articles.php]gaming dating site[/url] beijing dating sites
    free internet dating site eastern nc [url=http://loveepicentre.com/testimonials.php]mkbarnette dating florida[/url] dating in wooster

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. [url=http://loveepicentre.com/map.php][img]http://loveepicentre.com/uploades/photos/7.jpg[/img][/url]
    sex dating england [url=http://loveepicentre.com/]phillipine women and dating[/url] bulova spaceview dating
    ebony for ivory dating [url=http://loveepicentre.com/]want ex back but still dating[/url] speed dating victoria
    yuzhno-sakhalinsk dating [url=http://loveepicentre.com/success_stories.php]tatoo dating site[/url] teen dating organizations

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ebook samuel french http://audiobookscollection.co.uk/Weight-Training/c2540/ sherlock holmes ebook [url=http://audiobookscollection.co.uk/es/S-M-De-Jong/m113482/]free ebook the amber spyglass[/url] xaml in nutshell ebook torrent

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. computer ebook forums http://audiobooksworld.co.uk/fr/Lawrence-of-Arabia/p24087/ web cache management ebook pdf [url=http://audiobooksworld.co.uk/The-Sentry-Joe-Pike/p213703/]hack any ebook[/url] above black ebook

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. [url=http://onlinemedistore.com/categories/gums.htm][img]http://onlinemedistore.com/3.jpg[/img][/url]
    nescon pharmacy http://onlinemedistore.com/products/provera.htm smiths pharmacy job openings [url=http://onlinemedistore.com/products/furosemide.htm]pharmacy dallas texas[/url]
    army pharmacy http://onlinemedistore.com/products/minocin.htm gods pharmacy [url=http://onlinemedistore.com/products/cordarone.htm]cordarone[/url]
    medical park pharmacy dallas texas http://onlinemedistore.com/categories/birth-control.htm organic pharmacy [url=http://onlinemedistore.com/products/avodart.htm]address sherwood co op pharmacy regina saskatchewan[/url]
    pharmacy technician schooling http://onlinemedistore.com/products/actos.htm weel pharmacy [url=http://onlinemedistore.com/products/kamasutra-contoured-condoms.htm]kamasutra contoured condoms[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/atacand.htm][img]http://onlinemedistore.com/12.jpg[/img][/url]
    chinese pharmacy in houston texas http://englandpharmacy.co.uk/products/compazine.htm valley pharmacy succasunna [url=http://englandpharmacy.co.uk/catalogue/a.htm]pahang pharmacy animal[/url]
    minnesota pharmacy technician registration renewal http://englandpharmacy.co.uk/catalogue/u.htm ainslie blue bell pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/lozol.htm]lozol[/url]
    goodhealth pharmacy http://englandpharmacy.co.uk/categories/anti-fungus.htm india pharmacy regulations [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/coumadin.htm]softtabs online pharmacy[/url]
    bachs pharmacy east http://englandpharmacy.co.uk/categories/pain-relief.htm pharmacy nolvadex [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/apcalis-sx.htm]apcalis sx[/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/confido.htm][img]http://onlinemedistore.com/12.jpg[/img][/url]
    online pharmacy zolpidem http://englandpharmacy.co.uk/products/lopid.htm pharmacy schools in illinois [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/fosamax.htm]buying diazapam in a pharmacy in spain[/url]
    average community pharmacy fills http://englandpharmacy.co.uk/products/arimidex.htm federal acts concerning pharmacy [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/zanaflex.htm]zanaflex[/url]
    lecom bradenton school of pharmacy prerequisite http://englandpharmacy.co.uk/products/suhagra.htm cvs pharmacy orlando [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/tegretol.htm]guardian pharmacy david morris[/url]
    pharmacy newsletter http://englandpharmacy.co.uk/products/depakote.htm available pharmacy tech jobs in michigan [url=http://englandpharmacy.co.uk/products/frozen--energy-and-libido-enhancer-.htm]frozen energy and libido enhancer [/url]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. dating intellect http://loveepicentre.com/success_stories/ cherry blosoms dating
    free interracial dating websites [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]dating charlotte[/url] personal dating of ralph barnette
    there are other fish dating service [url=http://loveepicentre.com/success_stories/]nudist shaved women dating[/url] fun dating games online [url=http://loveepicentre.com/user/saxon/]saxon[/url] adult dating sites east sussex

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *