GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Διεθνής Αμνηστία για την Ελλάδα...

Τι γράφει στην έκθεση του 2007 για τη χώρα μας 0 "Σε δύο πράκτορες της ΕΥΠ απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε σχέση με τηνκαταγγελθείσα απαγωγή...

Τι γράφει στην έκθεση του 2007 για τη χώρα μας
0
"Σε δύο πράκτορες της ΕΥΠ απαγγέλθηκαν κατηγορίες σε σχέση με τηνκαταγγελθείσα απαγωγή επτά ανθρώπων στο πλαίσιο του «πολέμου κατά τηςτρομοκρατίας». Μετανάστες υποβλήθηκαν σε κακομεταχείριση, ενώ υπήρξαν ανησυχίες για βίαιη επαναπροώθηση. Παιδιά-μετανάστες τέθηκαν υπό κράτησησε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις. Στο τέλος του έτους ήταν στο στάδιο τηςοριστικοποίησης, αλλά δεν είχε ακόμη ψηφιστεί, νομοσχέδιο με στόχο τηνεναρμόνιση της διαδικασίας ασύλου με τα διεθνή θεσμικά κείμενα. Οι αντιρρησίες συνείδησης εξακολούθησαν να αντιμετωπίζουν διωγμό. Δεν παρεχόταν η απαραίτητη προστασία στις γυναίκες θύματα ενδοοικογενειακήςβίας ή εμπορίας ανθρώπων και καταναγκαστικής πορνείας...."
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε ολόκληρο το κείμενο.

93 σχόλια

  1. Φίλοι με παρακίνησαν να γράψω δυο λόγια για το «ταξίδι» και συγγνώμη για το άσχετο του θέματος σε ένα τόσο σημαντικό και ευαίσθητο θέμα που αναφέρετε το post.

    Αν εξαιρέσουμε λοιπόν το σπάσιμο της ρουτίνας ,τους λόγους αναψυχής και τα ψώνια(PLAYSTATION3), ουδενας λόγος ουσίας και πολιτικής σκοπιμότητας υπήρχε για ένα τέτοιο πολυήμερο ταξίδι.
    Άδικα τα διάφορα παπαγαλάκια ψάχνουν να βρουν διαφόρους λογικοφανεις λόγους για να το δικαιολογήσουν .Τίποτα και ουδέν. Μην ξεχνάμε ότι ο ο Καραμανλής απολαμβάνει μια πρωτοφανή ασυλία από το συνολο του τυπου, παρα τις οφθαλμοφανείς και προκλητικές συμπεριφορές και ανυπαρξία δρασης και εργου. Κανένας δεν τολμά να γράψει τίποτα για τον ίδιο ,έτσι εύκολα.
    Όσο αφορά για τα γραφεντα για την ψήφο των ομογενών. Η ιστορία είναι παμπάλαια και σε τίποτα δεν έχει καταλήξει αφού ως μέρος της εκλογικής διαδικασίας για την ψήφιση τέτοιων διατάξεων απαιτούνται 2/3 της Βουλής και κάθε φορά η αντιπολίτευση αντιδρά φοβούμενη αλλοίωση του αποτελέσματος αφού δεν υπάρχουν επαρκείς διασφαλίσεις για την αποφυγή εκτεταμένης νοθείας.
    Τα λοιπά για τα συνταξιοδοτικά κλπ αυτά έχουν ήδη λυθεί από χρόνια.
    Είπαμε ένα ταξιδάκι αναψυχής συνοδεία και του φρόκαλου χειρούργου και μια πολυδάπανη βολτουλα μαζί με ψωνια.Αυτος είναι ο Πρωθυπουργός δυστυχώς που έχουμε, τέτοια κυβέρνηση μας έλαχε.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα χαίρεστε το φιλέλληνα αλλοδαπό τουρίστα που θεσμοθέτησε τη χρηματοδότηση ΜΚΟ όπως το "Παρατηρητήριο των Συμφωνιών του Ελσίνκι" των κ.κ. Παναγιώτη Δημητρά και Γρηγόρη Βαλλιανάτου.
    για να μας καταγγέλλουν στην Ευρωπαϊκή Ένωση και στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ (γιατί και από εκεί τα παίρνουν τα στοιχεία) ότι καταπατάμε τα ανθρώπινα δικαιώματα των εν Ελλάδι μειονοτήτων, φερόμαστε ρατσιστικά στους ξένους μετανάστες και λοιπά και λοιπά.

    Ο κ. Παναγιώτης Δημητράς, είναι γιος του υπουργού της Χούντας Ηλία Δημητρά, ο δε κος. Βαλλιανάτος είναι γνωστός δικηγόρος και νέος? της πόλεώς μας.

    ΖΗΤΩ ΤΟ YORGO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Oι αντιρρησιες συνειδησης ειναι ενα ακρως υποπτο προϊον. Καλυτερα να το πουν στα ισια: "δεν ειμαστε ελληνες, και δεν γουσταρουμε να υπηρετησουμε την Ελλαδα". Η Ελλαδα εχει τοτε το δικαιωμα και την υποχρεωση να τους συμβουλεψει να υπηρετησουν την πραγματικη τους πατριδα, ή να ενταχθουν στις ΗΠΑ - οπου βεβαια θα μαθουν να ληστευουν Ιρακινους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ειναι ειλικρινεις, να καταθεσουν τις ελληνικες τους αστυνομικες ταυτοτητες και να μας γραφουν απο μακρυα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τα δικά μας τα λεφτά ΜΑΣ ΡΟΥΦΙΑΝΕΥΟΥΝΕ οι εκλεκτοι του yorgos


    και σε ένα τόσο ευαίσθητο ΕΘΝΙΚΟ θέμα βάζουνε το babis να γράφει άλλα των άλλων...

    αλλά πότε είχε και γιατί να έχει εθνική συνείδηση και συναίσθηση Ελληνική ο yorgo?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Υστερικές αντιδράσεις



    Έρευνες που διενεργήθηκαν πριν από σαράντα χρόνια έδειξαν ότι ορισμένες οικογένειες που έμειναν για λίγο καιρό χωρίς τηλεόραση λόγω βλάβης, εμφάνισαν έντονες υστερικές αντιδράσεις για αρκετές μέρες, όπως συμβαίνει με τους ναρκομανείς όταν έχουν σύνδρομο στέρησης. Πρόσφατα ένας Αμερικανός δικαστής αναγκάστηκε να αναθεωρήσει την ποινή που επέβαλε σ' έναν κλέφτη επειδή θεωρήθηκε υπερβολικά αυστηρή και απάνθρωπη: έξι μήνες κατ' οίκον κράτηση, χωρίς TV. Είμαστε, άλλοι περισσότερο κι άλλοι λιγότερο, τηλεξαρτημένοι; Ο Ρόμπερτ Κιούμπι, διευθυντής του Κέντρου Μελέτης ΜΜΕ στο Rutgers University και ο Μιχαήλ Τσικσενμιχάλι, καθηγητής ψυχολογίας στο Claremont Graduate University, επιχείρησαν να απαντήσουν σ' αυτό το ερώτημα μ' ένα άρθρο που δημοσιεύτηκε πρόσφατα στο περιοδικό Scientific American. Οι έρευνές τους βασίστηκαν στη Μέθοδο Δειγματοληψίας Βιωμάτων (ESM). Αυτή επιτρέπει τη λεπτομερή καταγραφή των καθημερινών βιωμάτων των ατόμων, κάτι σαν στιγμιαία φωτογράφιση των εκάστοτε συναισθημάτων μας.



    Στα πλοκάμια της τηλεξάρτησης



    Στις έρευνες αυτές ορισμένα προεπιλεγμένα άτομα φορούσαν ένα ειδικό ρολόι-χρονόμετρο. Κάθε φορά που αυτό κουδούνιζε έπρεπε να συμπληρώσουν μέσα σε είκοσι λεπτά μια καρτέλα, περιγράφοντας τη διάθεσή τους. Για να την περιγράψουν αξιόπιστα έπρεπε να βαθμολογήσουν τη διάθεσή τους βάσει σαράντα μεταβλητών: καλή διάθεση, ανία, αυτοσυγκέντρωση, ενδιαφέρον, έλεγχος της κατάστασης κ.ά. Η πιο θετική συναισθηματική κατάσταση από τις οχτώ βασικές που εντόπισαν μ' αυτή τη μέθοδο είναι και η πιο θεμελιώδης για την ανάπτυξή μας. Αυτή η βέλτιστη εμπειρία είναι η κατάσταση εκείνη που μας συνεπαίρνει ολοκληρωτικά και νιώθουμε ότι μπορούμε να φέρουμε εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, όσο δύσκολη κι αν είναι. Φωτογραφημένα με τη μέθοδο ESM, τα άτομα που παρακολουθούσαν τηλεόραση δήλωναν ότι αισθάνονται χαλαρωμένα και παθητικά. Η χαλάρωση ήταν πράγματι βαθιά, γεγονός που αποδεικνύεται από το ότι όταν το θέαμα δεν τους ενέπλεκε συναισθηματικά ο καρδιακός παλμός και η κατανάλωση θερμίδων έπεφταν στην ελάχιστη τιμή (63 θερμίδες την ώρα), λιγότερες από το μεταβολισμό κατά τη διάρκεια της συνήθους ανάπαυσης. Επίσης αποδείχθηκε ότι το ηλεκτροεγκεφαλογράφημα ενός τηλεθεατή είναι εντυπωσιακά όμοιο μ' εκείνο ενός ατόμου που είναι έτοιμο να αποκοιμηθεί. Το πιο ενδιαφέρον όμως είναι ότι η χαλάρωση εξαφανίζεται μόλις κλείνει η τηλεόραση, ενώ η παθητικότητα και η εξασθένιση της προσοχής συνεχίζονται. Ο τηλεθεατής λοιπόν, "αποπλανημένος και εγκαταλειμμένος", αισθάνεται από τη μια ότι η τηλεόραση του απομυζά κάθε ρανίδα ζωτικότητας και ενέργειας που διαθέτει κι από την άλλη ο φόβος ότι θα νιώσει λιγότερο χαλαρός τον οδηγεί στο να βλέπει ακόμα περισσότερο TV. Πρόκειται για ένα μηχανισμό ενίσχυσης, τυπικό της ψυχολογικής εξάρτησης. Χάρη σ' αυτόν η μισή ώρα τηλεοπτικών ειδήσεων γίνεται άνετα ένα πεντάωρο συνεχούς τηλεθέασης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. φυσικά για το τόσο ευαίσθητο θέμα ο babis σαν καλός προβοκάτορας πάλι ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΑΡΓΑΡΑ


    Πες μας ρε babis για τα ταξίδια της πουτάνας πρωθυπουργού με το σάψαλο που "απλώς προήδρευε"....

    και πες μας και για τη νοθεία του 2000 με τις μαζικές Ελληνοποιήσεις...

    Κι αφού τα πεις ΟΛΑ αυτά, κάνε μας και μια πίπα ΟΠΩΣ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ..


    Και πρόσεχε το Βαλλιανάτο - πολλές αδελφές μαζευτήκατε στο Κούνημα και θα χάσεις το ψωλοκάματο...

    Φιλιά στις κόρες σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα έργα… που δεν είδαμε






    Καλή σας ημέρα

    Στο σινέ Σοφοκλέους παίζονται από την αρχή της χρονιάς αρκετά ενδιαφέροντα έργα…

    … Άλλα τα βλέπουμε και μας αρέσουν, άλλα τα βλέπουμε και δεν μας αρέσουν. Από ορισμένα βγαίνουμε κερδισμένοι, από άλλα ζημιωμένοι…

    …Υπάρχουν όμως και έργα που δεν τα είδαμε ποτέ. Είτε γιατί δεν μάθαμε την ώρα προβολής, είτε γιατί δεν τα ”πιστέψαμε”, είτε γιατί δεν προλάβαμε…

    …Σας θυμίζω ορισμένα από αυτά, όχι γιατί δεν τα μάθατε (εκ των υστέρων), αλλά για να σας επισημάνω ότι ανάλογα θα υπάρξουν και πολλά άλλα…

    …Ποιος θα έβλεπε Παρνασσό πριν από το project των 200 εκατ. ευρώ στον Αγ. Κοσμά;

    Ποιος θα έβλεπε Multirama πριν από τα νέα επενδυτικά σχέδια του Π. Γερμανού;

    Ποιος θα έβλεπε Creta Farm πριν από τη μεγάλη συνεργασία στις ΗΠΑ;

    Ποιος θα έβλεπε ΙΜΑΚΟ πριν αγοράσει ποσοστό ο εφοπλιστής Ρέστης;

    Ποιος θα έβλεπε Τασόγλου πριν από την εξαγορά από τον Κ. Βελλάνη;

    Ποιος δεν θα έκανε γκριμάτσα απαξίωσης όταν του έλεγε κανείς για την ΙΝΤΕΑΛ πριν από τη ”διθυραμβική” επάνοδό της στο ταμπλό;

    Δεν μπορώ και δεν δικαιούμαι σε καμία περίπτωση να σας οδηγήσω στις αίθουσες προβολής των επόμενων ανάλογων ταινιών. Είπαμε άλλωστε ότι είναι αυστηρά ακατάλληλες για μη μυημένους. Και η στήλη διαβάζεται από όλους…

    …Μπορώ όμως –και δικαιούμαι– να πω ότι όσοι ”τζογάρετε”, οφείλετε να είστε… on line με την έγκυρη πάνω σε αυτά τα έργα ενημέρωση…

    … Το πού θα τη βρείτε, είναι δική σας επιλογή.

    Βασίλης Βαλαμβάνος

    vasval@euro2day.gr

    ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΠΙΟΠΡΟΩΘΗΣΗ..
    ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΥΠΑΡΧΕΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aυστραλιανά ΜΜΕ: Ροκ σταρ ο Καραμανλής

    «Από την εποχή των Μπιτλς είχε να δει η Μελβούρνη τέτοιες σκηνές» μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός 3rrr της Μελβούρνης αναφερόμενος στην θερμή υποδοχή που έγινε στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στο ελληνικό σχολείο Άγιοι Ανάργυροι και στην «ελληνοκρατούμενη» γειτονιά του Οκλι.

    Η αστυνομία εκτιμά ότι συγκεντρώθηκαν 15.000-20.000 ομογενείς για να υποδεχθούν τον Ελληνα πρωθυπουργό κάτι που εντυπωσίασε ιδιαίτερα τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης που προβάλουν με έμφαση την υποδοχή.

    «Αγριες σκηνές για τον Έλληνα πρωθυπουργό» ήταν ο τίτλος της εφημερίδας The Advertiser της Αδελαϊδας μαζί με ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού.



    Το ρεπορτάζ συμπληρώνει και μια έγχρωμη φωτογραφία με τον Ελληνα πρωθυπουργό ανάμεσα σε πλήθος ομογενών που τον αποθεώνουν με τίτλο «Ο Μεσσίας»!

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Ελληνες της Αδελαίδας επεφύλαξαν «υποδοχή που ταιριάζει σε ροκ σταρ στον Ελληνα πρωθυπουργό και στην απαστράπτουσα σύζυγό του Νατάσσα».

    Η κα Καραμανλή φαίνεται πάντως πως κέρδισε το ενδιαφέρον των Αυστραλών δημοσιογράφων αλλά και της κοινής γνώμης.



    Η εφημερίδα Herald Sun, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αυστραλίας (630.000 φύλλα ημερησίως) αναφερόμενη στο ρεπορτάζ για την άφιξη του κ. Καραμανλή στη Μελβούρνη έχει τίτλο: Είδωλο η όμορφη της Ελλάδας (Hellas belle idolized).



    Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι Ελληνες της Μελβούρνης επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στον πρωθυπουργό «αλλά η νέα όμορφη, ξανθιά σύζυγός του κέρδισε τον κόσμο και έδειχνε να αισθάνεται σπίτι της, 15 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα».



    Η εφημερίδα The Age φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Καραμανλή που υπογραμμίζει ότι από παλιά ήθελε να επισκεφθεί την Αυστραλία και ότι αισθάνεται πολύ υπερήφανος για την ομογένεια γιατί «οι Αυστραλοί πολιτικοί την έχουν σε ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. δημοσκοπηση για σαρκοζι.

    Το 67% των Γάλλων εκτιμά ότι ο νέος πρόεδρος της χώρας, Νικολά Σαρκοζί επιθυμεί να προωθήσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στη Φιγκαρό.

    Το 70% θεωρεί ότι ο τρόπος με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του "ανταποκρίνεται" στις προσδοκίες τους.

    Το 40% εκείνων που ψήφισαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στις προεδρικές εκλογές της 6ης Μαΐου, εκτιμούν ότι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας έχει κάθε λόγο να εφαρμόσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις του.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 91% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει "δυναμικό" το στυλ του Σαρκοζί, "το 85% "σύγχρονο", το 75% "άνετο" και το 58% "φανταχτερό".


    ο ακροδεξιος...συμφωνα με τους φωστηρες της ελληνικης αλητοπαραδημοσιογραφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ ΑΠΟ POST ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ (ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΠΛΕΟΝ) ΓΙΑ ΤΟ "ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΔΙΚΑΙΟΥ ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ", ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΗΚΕ ΧΘΕΣ:

    ΜΠΡΑΒΟ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ PRESS-GR, ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ. ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΣΤΟ POST ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜA TOY E-MAIL ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΚΛΠ., ΕΝΩ ΑΔΙΑΦΟΡΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ, ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΑ, ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ, ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΑ !!!!!!!, ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ, ΠΡΟΗΓΗΘΕΝΤΑ POSTS ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΩΝ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΟΥΝ
    (TA ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΕΧΕΤΕ ΔΙΑΒΑΣΕΙ). Ή ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΕΤΕ ΠΛΗΡΕΣ EDITING ΤΩΝ POSTS, Ή ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ (ΒΛΕΠΕ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ) ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΕΙ ΚΑΝΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.



    ΔΙΚΙΟ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΥΡΙΟΙ ΤΟΥ PRESS-GR? ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ. ΤΟ ΚΑΝΑΤΕ ΟΠΩΣ ΣΤΟ WWW.ATHINORAMA.GR, ΟΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΓΡΑΦΤΕΙ 5000 ΥΒΡΙΣΤΙΚΑ POSTS ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΤΑΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ, ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΑΡΝΗΤΙΚΗ ΚΡΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ "300", ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ADMINISTRATORS ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΡΕΦΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..ΣΤΟ 100.8 ΝΕΤ.
    ΜΕ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ..
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ
    ΝΔ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Τελικά τα Ταμεία ζημιώθηκαν ή όχι;»

    Γ.ΜΑΝΩΛΗΣ: « Πέρα από το συγκεκριμένο ομόλογο που πράγματι υπάρχει ζημιά γιατί υπάρχει μίζα στη μέση, δεν σημαίνει ότι όλα τα ομόλογα είναι καταστροφή, ή δεν έχουν ρίσκο, ρίσκο έχουν, αλλά και ρίσκο προς την κατεύθυνση να κερδίσουν πολύ περισσότερα. Δεν άκουσα κανέναν από το ΠΑΣΟΚ να μιλά για τις τράπεζες, είμαι ο μόνος που έχω πει για τις ευθύνες των τραπεζών, του κου Γκαργκάνα, της τράπεζας της Ελλάδας, τα ομόλογα των τραπεζών.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Χθες υπήρχε μια δημοσκόπηση…»

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. τους ..κοραη,παντελακη,καρελια.
    τους πληρωνει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για να γραφουν..ασυναρτησιες,μπουρδες,
    κοτσανες?
    η εχει αναλαβει ο ρουσοπουλος τα εξοδα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. το νεο ΠΟΝΤΙΚΙ απο πια παραγκα χρηματοδοτειται?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. babis gera gama ta de3ia mounia!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. - Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΙΓΑ - ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗΓΙΑ ΤΗΣ ΝΔ ΣΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΠΑΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΠΙΕΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΛΕΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. www.sikiki.gr syka.mia sykia ma ti sykia....kofto re to moystaki.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οποιος ψηφιζει πασοκ ειναι πουστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. pros 5,06 .Κι' όποιος ψηφίζει νδ είναι τετοιος στο τετράγωνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Γουστάρω να βλέπω νεοδημοκρατακια και Ροσοπουλακια που στην απελπισία των και μη έχοντας τίποτα να πουν επί της ουσίας, να αμολανε σεντόνια από σαχλαμάρες και φαιδροτητες που απευθύνονται μόνο σε χαχόλους..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 4.25

    5000 μονο υβριστικα για τον χριστο μιχαηλιδη ? μονο ?

    πες του οτι ειναι κοταρα λυρατη και απο εμενα να γινουν 5001...

    αεισικτιρι μαλακισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο βαλιανατος ειναι αλλο ενα τρελλο 'αγοει' που μαντεψτε ποιανου ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ συμβουλος ειναι...

    Καλα μαντεψατε του bravogiorgoy...

    μην το κανουμε γαργαρα και αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ο βαλιανατος ειναι αλλο ενα τρελλο 'αγορι' που μαντεψτε ποιανου ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ συμβουλος ειναι...

    Καλα μαντεψατε του bravogiorgoy...

    μην το κανουμε γαργαρα και αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 4.25

    5001 μονο υβριστικα για τον χριστο μιχαηλιδη ?

    πες του οτι ειναι κοταρα λυρατη και κουνιστη απο εμενα να γινουν 5002...

    αεισικτιρι μαλακισμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 5.32

    βαλε και απο μενα οτι ειναι ενα τυχαρπαστο παρταλι να γινουν 5003 αιντε να τα δεκαχιλιασει ο μαλακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο βαλιανατος ειναι αλλο ενα τρελλο 'αγορι' που μαντεψτε ποιανου ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ συμβουλος ειναι...

    Καλα μαντεψατε του bravogiorgoy...

    μην το κανουμε γαργαρα και αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5.33

    ΓΙΑ ΤΟ ΖΩΟΝ ΤΟΝ ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΛΕΤΕ ?
    ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΠΑΜΕ 5004..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. =ΓΙΩΡΓΟ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΕΙΣ ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΦΥΣΙΚΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ . ΔΕΝ Θ'ΑΦΑΙΡΕΣΕΙΣ ΑΡΧΗΓΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΡΑΤΗΘΕΝΤΑ ΦΟΡΟ;ΟΠΟΤΕ ΜΗΔΕΝ ΣΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ . ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕ ΨΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΩ ΔΙΝΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΙ ΧΥΝΕΙΣ ΤΟ ΓΑΛΑ ΑΠ' ΤΟ ΚΑΡΔΑΡΙ . ΑΡΧΗΓΕ, 1)ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΗΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΗΓΗ ΜΕ ΑΡΚΕΤΑ ΥΨΗΛΟ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΗ. 2)ΤΑ ΜΕΡΙΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΠΡΑΤΟΥΝ ΟΙ ΕΧΟΝΤΕΣ ΞΕΝΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΦΟΡΟΛΟΓΉΣΕΙΣ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟΙ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΔΗΛΩΣΗ ΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΛΟΔΑΠΗΝ. ΘΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΑΝΙΣΟΤΗΤΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΠΕΝΔΥΤΩΝ ; ΔΕΝ ΦΘΑΝΕΙ ΠΟΥ ΕΤΟΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ, ΝΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΞΕΝΩΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 50% ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΟ 20σάρη ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΙ' ΕΣΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ,ΝΑ ΔΟΣΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ; ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ή ΚΟΥΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ή ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΪΚΙΣΜΟ. ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΩΦΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΧΑΣΟΥΡΑ ΤΗΣ Ν.Δ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. δημοσκοπηση για σαρκοζι.

    Το 67% των Γάλλων εκτιμά ότι ο νέος πρόεδρος της χώρας, Νικολά Σαρκοζί επιθυμεί να προωθήσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στη Φιγκαρό.

    Το 70% θεωρεί ότι ο τρόπος με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του "ανταποκρίνεται" στις προσδοκίες τους.

    Το 40% εκείνων που ψήφισαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στις προεδρικές εκλογές της 6ης Μαΐου, εκτιμούν ότι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας έχει κάθε λόγο να εφαρμόσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις του.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 91% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει "δυναμικό" το στυλ του Σαρκοζί, "το 85% "σύγχρονο", το 75% "άνετο" και το 58% "φανταχτερό".


    ο ακροδεξιος...συμφωνα με τους φωστηρες της ελληνικης αλητοπαραδημοσιογραφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Aυστραλιανά ΜΜΕ: Ροκ σταρ ο Καραμανλής

    «Από την εποχή των Μπιτλς είχε να δει η Μελβούρνη τέτοιες σκηνές» μετέδωσε ο ραδιοφωνικός σταθμός 3rrr της Μελβούρνης αναφερόμενος στην θερμή υποδοχή που έγινε στον Έλληνα πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, στο ελληνικό σχολείο Άγιοι Ανάργυροι και στην «ελληνοκρατούμενη» γειτονιά του Οκλι.

    Η αστυνομία εκτιμά ότι συγκεντρώθηκαν 15.000-20.000 ομογενείς για να υποδεχθούν τον Ελληνα πρωθυπουργό κάτι που εντυπωσίασε ιδιαίτερα τα αυστραλιανά μέσα ενημέρωσης που προβάλουν με έμφαση την υποδοχή.

    «Αγριες σκηνές για τον Έλληνα πρωθυπουργό» ήταν ο τίτλος της εφημερίδας The Advertiser της Αδελαϊδας μαζί με ένα εντυπωσιακό ρεπορτάζ για την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού.



    Το ρεπορτάζ συμπληρώνει και μια έγχρωμη φωτογραφία με τον Ελληνα πρωθυπουργό ανάμεσα σε πλήθος ομογενών που τον αποθεώνουν με τίτλο «Ο Μεσσίας»!

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι Ελληνες της Αδελαίδας επεφύλαξαν «υποδοχή που ταιριάζει σε ροκ σταρ στον Ελληνα πρωθυπουργό και στην απαστράπτουσα σύζυγό του Νατάσσα».

    Η κα Καραμανλή φαίνεται πάντως πως κέρδισε το ενδιαφέρον των Αυστραλών δημοσιογράφων αλλά και της κοινής γνώμης.



    Η εφημερίδα Herald Sun, η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία εφημερίδα της Αυστραλίας (630.000 φύλλα ημερησίως) αναφερόμενη στο ρεπορτάζ για την άφιξη του κ. Καραμανλή στη Μελβούρνη έχει τίτλο: Είδωλο η όμορφη της Ελλάδας (Hellas belle idolized).



    Στο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι οι Ελληνες της Μελβούρνης επεφύλαξαν θερμότατη υποδοχή στον πρωθυπουργό «αλλά η νέα όμορφη, ξανθιά σύζυγός του κέρδισε τον κόσμο και έδειχνε να αισθάνεται σπίτι της, 15 χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Ελλάδα».



    Η εφημερίδα The Age φιλοξενεί δηλώσεις του κ. Καραμανλή που υπογραμμίζει ότι από παλιά ήθελε να επισκεφθεί την Αυστραλία και ότι αισθάνεται πολύ υπερήφανος για την ομογένεια γιατί «οι Αυστραλοί πολιτικοί την έχουν σε ιδιαίτερα μεγάλη εκτίμηση»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 4.25

    απο οτι βλεπω πιο πανω οι σιχτιρισαντες τον μιχαηλιδη εφτασαν τους 5004 , πες του εκ μερους μου και μενα οτι ειναι
    απλα ενα κτηνος να γινουμε 5005

    αιντε παιδια να 'ανεβασουμε' και αλλο τον μαλακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τώρα τι να πεις και τι να διαλογιστείς με φασιστοειδή. Ο Δείκτης του επιπέδου της δημοκρατίας και του ευνοούμενου κράτους συνδέετε στενά με την συμπεριφορά των αρχών του στα θέματα μειονοτήτων ,ρατσιστικών συμπεριφορών και αντιμετώπισης των διάφορων «ιδιαίτερων» ομάδων. Οι αποκλεισμοί, οι άσχημες συμπεριφορές και πολύ περισσότερο η έλλειψη ισονομίας και ισοπολιτείας προς όλους τους πολίτες ανεξάρτητα από θρήσκευμα, γλώσσα , χρώμα και κοινωνική συμπεριφορά η ιδιαιτερότητα. Δυστυχώς η χώρα μας έχει να κάνει πολύ δρόμο ακόμη σε αυτούς τους τομείς.
    Το ΠΑΣΟΚ πρωτοπορεί και σε αυτό το θέμα όσο και να τα διάφορα φασιστοειδή ενοχλούνται. Βεβαία ο Βαλιαννατος ήταν σύμβουλος σε θέματα που αφορά τους ομοίους του στον Γ.Παπανδρεου όταν ήταν υπουργός Παιδείας μια πράξη που έπρεπε να την έκανε ο οποιοσδήποτε υπουργός είχε στοιχειώδη δημοκρατική ευαισθησία. Χωρίς κανένα σχόλιο. Αυτονόητα πράγματα. Άντε τώρα να εξηγήσεις στους σεξιστές και τους άλλους φασίστες τέτοιες ενεργείς. «Φωνή βοώντος εν τη ερημω»
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. - babis ,arvanitis eisai bre?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ευτυχως που υπαρχει διεθνης αμνηστια,ευρ.δικαστηριο κλπ και βαζουν χερι στο φασιστικο ελληνικο βαθυ κρατος.ΑΛΛΙΩΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΒΑΒΙΣ, 5.49

    ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ! ΖΗΤΩ Η ΑΝΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ, Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. BABIS

    οσο ωραια και να το θετεις δεν αλλαζει η ουσια οτι το πασοκ πληρωνει ανωμαλους να καθυβριζουν και να εκθετουν την Ελλαδα...

    για να τα λεμε και με το ονομα τους τα πραγματα, γιατι με τους φιογκους που αραδιασες κοντεψαμε να χασουμε την ουσια..

    αλλα λαθεψες παλι..εμεις δεν χανομαστε , ειμαστε εδω να στιγματιζουμε ολους εκεινους που βλαπτουν τον τοπο μας..

    τα φασιστιλικια τα αφηνω για σενα που εισαι αρμοδιοτερος επ'αυτων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!
    ΒΕΡΟΛΙΝΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1945! ΣΑΣ ΛΕΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. 6.11

    συνεχισε μορφονια μου, ετσι να ανοιγετε τα χαρτια σας μια-μια να φαινεστε τι ειστε, αριστεροχουνταρες και κουνιστες μαλιστα..

    ετσι να βλεπει ο Ελληνικος λαος το φασισταρια ειστε ολοι στην αριστερα να ξερει τι θα ψηφισει..

    γραφτε και αλλα, οσο γραφετε τοσο θα παθετε... ΞΥΠΝΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΟΥΜΕΡΑ... ΞΥΠΝΗΣΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. 6.16

    ΝΑΙ

    Ενα ακομη φασιστικο ινδαλμα σας (αναμεσα σε σταλιν - καστρο - μαοτσετουνγκ) πηγε στο διαολο, οπως και ολοι οι αλλοι στην ανωτερω παρενθεση..

    ουστ σοσιαλιστικα φασιστομουτρα, θυμηθηκατε τα αδελφια σας τα 'εθνικοΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ' τωρα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?


    Κ Α Ν Ε Ι Σ

    ΑΛΛΗ ΜΙΑ = Κ Α Ν Ε Ι Σ

    χαιρετε ερυθροφασιστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. 6.11

    οτι πεις αλβανε

    οτι πεις εσυ 'αγορι με ιδιαιτεροτητες' οτι πεις...

    λεγε το δυνατα να βλεπουν οι υπολοιποι τι κουμασια ΑΡΙΣΤΕΡΑ ειστε ..να δει ποιοι ηταν οι κουκουλοφοροι της κατοχης, οι ριψασπιδες ανα τους αιωνες, οι μηδισαντες.. να δει ποιοι ητανε οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΤΑΓΜΑΤΑΣΦΑΛΙΤΕΣ... καθως και ολοι οσοι επροδοσαν τον τοπο αυτο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΒΕΡΟΛΙΝΟ 30 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1945!

    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΟΝΕΣΕ ΠΟΛΥ ΤΟΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. 6.23

    ΞΙΦΟΜΑΧΕ του κωλου
    γιατι δεν βαζεις το ψευδωνυμακι σου στα σχολια αυτα.Ντρεπεσαι φασιστικη ''λιληκα'' ?
    Νομιζεις οτι η κουκουλα στα ηλιθια σχολια θα καλυψεις την ταγματασφαλιτικη νοοτροπια σου,χουνταρα του κερατα.Ουστ να χαθεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Νεαρέ συνεχίζεις να ασχημονεις…….. Η είσαι βλακας, η παραπληροφορείς. Διάβασε ξανά όσα έγραψα πιο πάνω (5.49).Είναι καθήκον του κάθε ευνοούμενου κράτους να συμπεριφέρεται όμοια στην κάθε κοινωνική ομάδα. Άμα δεν το πράξει μηνύετε, ξεφωνίζετε , ελέγχετε και καταδικάζετε. Ζούμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση. Κοιταξε να συντονιστείς με το ευρωπαϊκό προφίλ και να αποκτήσεις δημοκρατική συνείδηση και ευαισθησία. Αυτή τη στιγμή η χωρά μας βρίσκετε υπό κατηγορία που περά της ξεφτιλας θα κληθεί να καταβάλει και πρόστιμο. Ζούμε στον 21 0 αιώνα αν δεν τοχεις καταλάβει και είσαι πολίτης της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Ξεκόλλα από εκεί που βρίσκεσαι.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. 6.52

    ΠΕΣΤΑ ΜΕΓΑΛΕ, ΕΧΕΙ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΟΛΟ ΤΟ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΚΤΟΝΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΕΡΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΠΑΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ρε παιδιά το θέμα δεν σας ενδιέφερε καθόλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’


    Πολυ σωστα. Μια απο τις μεγαλυτερες αρπαχτες του δημοσιου πλουτου απο την ενδοξη οικογενεια και οχι μονο..
    θερμα συγχαρτηρια.Για να θυμουνται οι παλαιοτεροι και να μαθαινουν οι νεοι...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. na mas peis kai pou brhke o "timios kai ftwxos" andreas ta $100 myria pou edwse sthn chad gia na parei to diazygio...

    ki an de 8ymasai rwta ton papoulia, htan o "grammatokomisths"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. babis,


    ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΠΛΥΜΜΗΡΑ,


    την έκανε τη μαλακία με το Βαλλιανάτο ο bravoyorgo. Aλλά το πιντί εντολές της πατρίδας του των ΗΠΑ εκτελεί.


    ΟΠΟΤΕ, ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΣΟΥ ΣΥΝΗΘΕΙΑ, ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ.


    ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΟΙΟΣ ΤΟΠΟΣ ΠΡΟΚΟΨΕ ΠΟΤΕ ΜΕ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. babis,

    OI EΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΛΑΟΣ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ: ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Ο ΨΩΛΟΣ ΣΕ ΠΡΩΟΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΝΟΥΜΕ STAR.


    ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΜΑΡΙΟΝΕΤΤΑ ΤΟ YORGOS


    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΡΟΥΦΑΣ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΨΩΛΗ KAI ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. 6.52

    οι χειροτεροι φασιστες ειναι της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ..

    και εσυ εισαι αναμεσα τους αριστερη ΧΟΥΝΤΟγουρουνιτσα..

    Δεν προκειται επειδη βριζετε να σας αφησω αριστερα φασιστομουτρα να αλωνιζετε και να λετε ψεμματα (παγια τακτικη σας..) θα ακουτε την αληθεια και θα πονατε..

    Εσεις αλωστε δεν κρυβεστε.. ολα τα γραφομενα σας εδω σε αυτο το blogspot φανερωνουν το μισος που εχετε εναντιον της πατριδας μας..σε καθε προταση σας ξεπηδαει ο κουκουλοφορος αριστερος προδοτης της κατοχης.. ο ρουφιανος του 1920-1922 , ο απυθμενου θρασους φασιστας συμμοριτης του ελας που αιματοκυλισε (οχι τους γερμανους φυσικα..) την Ελλαδα επι εξαετια.. και σημερα ακομη ΕΣΕΙ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ μας, εσεις προσκυνουσατε τον ΑΥΝΑΝ και το καταπτυστο σχεδιο του, εσεις αποσυρατε τους S300 απο την Κυπρο μας αφηνοντας την γυμνη..εσεις προδωσατε (παλι) την Ελλαδα με την παραδοση ανευ μαχης των ΙΜΙΩΝ, εσεις καλυπτετε την θλιβερη ρεπουση και το τουρκογραμμενο βιβλιο της.. εσεις ειστε που θελετε να καταργησετε τις παρελασεις (γιατι ποτε δεν ειχατε συμβολη σε καποιο εθνικο αγωνα..) εσεις κυνηγατε ακομα και την σημαια μας ,και τα κωλοπαιδα σας (παλι με κουκουλες..) την καινε στους δρομους..

    ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΞΑΚΑΘΑΡΑ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΚΑΝ ΝΑ ΣΑΣ ΟΝΟΜΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ...ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ..

    Ο ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΔΙΑΛΟΓΟΣ (DEBATE ΟΠΩΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΗΜΑΤΟΣ) ΜΕ ΠΑΣΟΚΟΥΣ

    Οι ΠΑΣΟΚΟΙ είναι ζωντόβολα.

    Μόλις τους πεις την αλήθεια φρικάρουν και απαντάνε με σεντόνια, αερολογίες (τόχουνε κοπιάρει από τον αρχηγό τους), τσιτάτα και συνθηματολογίες και γενικώς άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

    Το μόνο στο οποίο αντιδρούν γιατί με αυτό έχουν γαλουχηθεί είναι μόνο ότι περικλείεται σε μία πρόταση. Αν ανατρέξεις στη συνθηματολογία του ΠΑΣΟΚ θα καταλάβεις τι εννοώ. Δεν αντιδρούν σε σύνθετες προτάσεις, άρα δε γίνεται να κάνεις διάλογο μαζί τους.

    Είναι μακράν οι πλέον φασίστες που πάτησαν το πόδι τους σ' αυτή τη χώρα. Η καθεστωτική νοοτροπία που έχουν αναπτύξει, η απώλεια της εξουσίας, το ότι τώρα έρχονται στο φως οι καταστροφικές συνέπειες της διακυβέρνησης της χώρας από αυτούς και η μη-προοπτική νίκης του αρχηγού τους, τους έχουν κάνει να χάσουν τα λογικά τους.

    Δεν έχουν ανοχή στη διαφορετική άποψη και στην ελευθερία σκέψης. Τι ποιό χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Μαρούδας ο οποίος όταν τέθηκε ζήτημα ελεύθερων, μη κρατικών ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών οι οποίοι θα εξέπεμπαν από δορυφόρο είπε «θα τους καταρρίψουμε».

    Όλοι τους κρύβουν μέσα τους ένα μικρό ή μεγαλύτερο Γκέμπελς (διδαχές Μαρούδα, Λαλιώτη, Κουλούρη κλπ και Αυριανής), ανάλογα με τη όποια μόρφωση και την όποια ευστροφία τους. Κι όταν γραφεί κάτι που θεωρούν ότι τους θίγει, ειδικά όταν είναι αληθές, ανοίγουν το βόθρο τους και βυσσοδομούν. Είναι πολύ βιαστικοί και πολύ πρόχειροι στις εκτιμήσεις τους και μονοδιάστατοι στο επίπεδο κατανόησης-ανάλυσης.

    Δε τους αρέσει καθόλου λοιπόν να τους πολεμάς με τα ίδια όπλα που αυτοί εδραίωσαν την εξουσία τους, δηλαδή τη λάσπη και τα βρισίδια. Είναι σε δυσχερή θέση και δε ξέρουν πως να αντιδράσουν. Τους είναι άβολο.

    Αυτοί είναι και αυτή η αντιμετώπιση μόνο τους πρέπει. Τώρα θα τους μάθουμε?

    Και για να τους προλάβω, η και καλά απάντηση-επιχειρηματολογία αρχίζει ως εξής: ο Λαλιώτης που σας πήρε τα σώβρακα κλπ, σας τσούζει κλπ, εσύ είσαι φασίστας κλπ... Λόγια του αέρα. Επί της ουσίας ΜΗΔΕΝ. Περιεχόμενο ΥΠΟ ΤΟ ΜΗΔΕΝ. Επιχειρήματα ΚΑΝΕΝΑ.

    Κι εσύ λες να κάνεις διάλογο με επιχειρημάτα με αυτόυς? Άντε βγάλε άκρη. Γι’ αυτό σου λέω: ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΚΙ ΑΓΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ.



    ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΑΦΩΝΟΥΝ ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΦΤΑ

    ΟΠΟΤΕ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΣΟΚΟΙ ΝΑ ΡΟΥΦΑΤΕ - ΔΙΚΑΙΩΝΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Αγαπητέ κύριε.

    Το εφεύρημα των 100.000.000 για το διαζύγιο του αείμνηστου ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο αισχρά ψεύδη που λέχτηκαν ποτέ.
    Παρόλα αυτά οι διάφοροι αδιόρθωτοι δεξιοί και ακροδεξιοί έχουν τέτοιο μίσος που συνεχίζουν να ασχημoνούν στη μνήμη του.

    Το ΠΑΣΟΚ εισάγοντας το καινούργιο οικογενειακό δίκαιο που έφερε βαθειά τομή στην υπάρχουσα αναχρονιστική νομοθεσία (μοιχια , προίκα κλπ ),ξεκαθάρισε και το θέμα της απονομής του διαζυγίου. Κανένα ποσό δεν δίνετε για να χωρίσει κάποιος .Απλά τα αποκτηθέντα μετά το γάμο διαμοιράζονται ισομερώς. Αυτά και τίποτα άλλο. Κανένα πόσο δεν δίνετε σαν αποζημίωση. Το να επαναλαμβάνετε αισχρά και απαράδεκτα ψευδή δείχνετε ένδεια επιχειρημάτων και εμπάθεια σε ένα ηγέτη που αν όχι τίποτα άλλο σε αυτόν χρωστούμε πολλά όλοι μας , μόνο έστω λίγο από το όνειρο και το όραμα που μας έδωσε και ζήσαμε .Για να μην πούμε τίποτα συγκεκριμένο. Όλοι ζήσαμε την εποχή του Ανδρέα και με νοσταλγία και αγάπη θυμούμαστε τα ένδοξα για την πατρίδα μας χρόνια. Τώρα μην μου πει κάποιος μεμψίμοιρος εκείνο η το άλλο. Ξέρω και καταλαβαίνω. Όμως το ισοζύγιο ήταν θετικό και σήμερα όλο και πιο πολλοί θυμούνται τον Ανδρέα και κυρίως τον θυμούνται με νοσταλγία σφοδροί πολέμιοι του.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. exete katalavei oti babis den yparxei ????
    apla oi deksiovlakes bainoun lene mia malakia ypografoun me to onoma "babis" kai sta kapakia bainoun kai kanoun comment san "friends of babis"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. exete katalavei oti babis den yparxei ????
    apla oi deksiovlakes bainoun lene mia malakia ypografoun me to onoma "babis" kai sta kapakia bainoun kai kanoun comment san "friends of babis"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. exete katalavei oti babis den yparxei ????
    apla oi deksiovlakes bainoun lene mia malakia ypografoun me to onoma "babis" kai sta kapakia bainoun kai kanoun comment san "friends of babis"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. bre babis arvanitis eisai, giatiden mas to les?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. yphrxa aftopths kai afthkoos martys tou gegonotos

    se estiatorio amalias kai xenofondos egine h synennohsh (den yparxei pleon)

    ki afto den mporeis na to amfisbhthseis osous libanwtous kai na grapseis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. babis,


    ΜΩΡΗ ΞΕΨΩΛΗ, ΠΑΛΙ ΤΡΟΛΛΑΡΕΙΣ?


    ΑΣΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΚΑΙ ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΠΗΔΑΝΕ ΟΛΟΙ - ΣΟΪ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. babis

    τωρα θυμαμαι οτι ο αληστου μνημης πρωην αρχηγος σου εκτισε την ροζ βιλλα των 3,5 δισεκατομμυριων επικαλουμενος οτι ....πηρε δανεικα απο τον παπουλια και τον γιαννοπουλο.. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ φιλε μου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. δεν είναι αρβανίτης, μούλος είναι από μαυριτάνικο αίμα από τους πειρατές που κατέκτησαν την κρήτη και γαμίσανε το σύμπαν

    γι' αυτό είναι σκουράντζος και κοντοπούτανος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. babis,

    μούλος? μαυριτανός?


    ETΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΚΑΙ ΨΩΛΟΡΟΥΦΗΧΤΡΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΚΤΙΚΟΣ ΣΤΑ "ΚΑΡΦΩΜΑΤΑ" ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ


    ΠΟΥΝΑΙ ΟΙ ΚΟΡΕΣ ΣΟΥ, ΟΕΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. KI ΑΠΟ ΤΟ ΛΙΒΑΝΗ ΠΗΡΕ (ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΣΤΑ ΚΤΕΛ ΝΟΜΟΥ ΑΧΑΪΑΣ-ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΩΛΟΜΕΓΛΥΦΑΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΒΡΕΘΗΚΕ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ ΜΕ ΕΚΔΟΤΙΚΟ ΟΙΚΟ), ΚΙ ΑΠΟ ΤΟ GEORGE HALLAG ΤΟΝ ΕΜΠΟΡΟ ΟΠΛΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΑΦΑΡΑ (ΠΟΥ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΝΑΜΕ ΤΟ ΦΑΙ ΣΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΩΝ ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΩΝ-ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΓΙΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΛΥΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟΥΧΟΣ)



    babis ΦΙΛΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΡΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. geiasan tou yorgo pou mas prodidei me ta lefta mas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. 8.26 έτσι εξηγείται γιατί ο μπάμπης γουστάρει τους εχθρούς της ελλάδας. τόχει στο γονίδιό του να τον γαμάνε ξένοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  80. /Babis ti fardos exeis? kai siga min einai arapis mayritanos.mostaki exeis bre?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  81. 8.25-8.26-8,28-8.29-8.47-9.04

    Προς ολους εσας τους παραπανω που γραφετε κατα του babis,μια υποδειξη που νομιζω-οπως σας κοβω- οτι γουσταρετε να την απολαυσετε.
    ΜΟΥΝΑΚΙΑ ΤΗΣ Ν.Δ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ .

    Ιδιαιτερα εσυ ΕΥΡΥΠΡΩΚΤΕ νεοδημοκρατη με τον ξεχειλωμενο κωλο,πολυ θα το ευχαριστηθεις.

    Αααα να μην το ξεχασω,παρτε μαζι σας και τον Τζων και τον Αρχιμηδη και τον Ξιφομαχο.Ολοι της ιδιας σειρας ειστε και του ιδιου αδερφατου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  82. δημοσκοπηση για σαρκοζι.

    Το 67% των Γάλλων εκτιμά ότι ο νέος πρόεδρος της χώρας, Νικολά Σαρκοζί επιθυμεί να προωθήσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις που έχει εξαγγείλει, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή στη Φιγκαρό.

    Το 70% θεωρεί ότι ο τρόπος με τον οποίο ασκεί τα καθήκοντά του "ανταποκρίνεται" στις προσδοκίες τους.

    Το 40% εκείνων που ψήφισαν τη Σεγκολέν Ρουαγιάλ στις προεδρικές εκλογές της 6ης Μαΐου, εκτιμούν ότι ο νέος πρόεδρος της Γαλλίας έχει κάθε λόγο να εφαρμόσει άμεσα τις μεταρρυθμίσεις του.

    Σύμφωνα με τη δημοσκόπηση, το 91% των ερωτηθέντων χαρακτηρίζει "δυναμικό" το στυλ του Σαρκοζί, "το 85% "σύγχρονο", το 75% "άνετο" και το 58% "φανταχτερό".


    ο ακροδεξιος...συμφωνα με τους φωστηρες της ελληνικης αλητοπαραδημοσιογραφιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  83. ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ..ΣΤΟ 100.8 ΝΕΤ.
    ΜΕ ΤΣΟΥΤΣΙΑ ΣΑΡΑΝΤΗ..
    ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΤΑ ΠΑΣΟΚΑΚΙΑ ΠΩΣ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΟΤΑΝ Ο ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ
    ΝΔ ΜΑΝΩΛΗΣ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Τελικά τα Ταμεία ζημιώθηκαν ή όχι;»

    Γ.ΜΑΝΩΛΗΣ: « Πέρα από το συγκεκριμένο ομόλογο που πράγματι υπάρχει ζημιά γιατί υπάρχει μίζα στη μέση, δεν σημαίνει ότι όλα τα ομόλογα είναι καταστροφή, ή δεν έχουν ρίσκο, ρίσκο έχουν, αλλά και ρίσκο προς την κατεύθυνση να κερδίσουν πολύ περισσότερα. Δεν άκουσα κανέναν από το ΠΑΣΟΚ να μιλά για τις τράπεζες, είμαι ο μόνος που έχω πει για τις ευθύνες των τραπεζών, του κου Γκαργκάνα, της τράπεζας της Ελλάδας, τα ομόλογα των τραπεζών.»

    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: « Χθες υπήρχε μια δημοσκόπηση…»

    ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ...

    ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗΝ ΕΡΤ ΚΥΡΙΕ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  84. τους ..κοραη,παντελακη,καρελια.
    τους πληρωνει η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ για να γραφουν..ασυναρτησιες,μπουρδες,
    κοτσανες?
    η εχει αναλαβει ο ρουσοπουλος τα εξοδα τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  85. το νεο ΠΟΝΤΙΚΙ απο πια παραγκα χρηματοδοτειται?

    μπομπολιλα βρωμαει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  86. 9:21 ΖΗΛΙΑΡΑ ΠΟΥΣΤΡΑ ΠΑΣΟΚΑ

    ΘΑ ΣΕ ΧΥΣΟΥΜΕ ΚΙ ΕΣΕΝΑ ΤΡΕΛΛΟ ΑΓΟΡΙ

    ΠΑΡΕ ΑΡΙΘΜΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΔΙΨΑΤΕ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΣΠΕΡΜΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΨΩΛΟ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.

    ΚΑΙ ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΔΟΤΗ YORGO ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΑΝ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  87. ποιός την έχασε την εθνική συνείδηση για να τη βρει ο ΒουλγαροΠολωνοΑμερικανοΣουηδός γιωργάκης?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  88. 9.21

    καλα το ειπες το παραμμυθι σου πρασινη τραβεστω, αιντε τωρα στην συγγρου να βρεις την χαρα σου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  89. μπραβογιώργο... μας ξεπουλάς χαλαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  90. H ΣΥΓΓΡΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΙΕΡΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ...

    ΕΚΕΙ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΛΕΣ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ...

    ΑΚΟΜΗ ΚΙ Ο babis ΒΙΖΙΤΑΡΕΙ ΣΤΑ ΠΕΡΙΞ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΠΟΛΥΤΕΛΗ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΠΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ(ΕΛΟΥΝΤΑ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  91. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟ GIORGOS ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ
    ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΘΗΤΕΙΑ
    Η ΗΤΑΝ ΑΝΤΡΡΗΣΙΑΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  92. 11.21

    Ρε άθλιε, φυσικά και υπηρέτησε τη θητεία του στον στρατό ξηράς τη δεκαετία του ’70, όχι σαν κάτι δεξιούς, πατριώτες και καλά, που ούτε πέρασαν
    από στρατόπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  93. 2.02 όπως πχ ο σκατόψυχος, ο Άκης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *