GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η βασίλισσα των μπλόγκερς...

Η ελληνικής καταγωγής Αριάνα Στασινοπούλου είναι η γκουρού των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Έκανε την επανάστασή της καθιερώνοντ...


Η ελληνικής καταγωγής Αριάνα Στασινοπούλου είναι η γκουρού των ηλεκτρονικών μέσων ενημέρωσης στις ΗΠΑ. Έκανε την επανάστασή της καθιερώνοντας την ιστοσελίδα της, «Χάφινγκτον Ποστ», ως μία από τις πέντε πιο δημοφιλείς στο Διαδίκτυο...
Διαβάστε εδώ το σχετικό ρεπορτάζ από το "Εθνος".

15 σχόλια

  1. O ανθέλληνας babis τερψίπρωκτος είναι η βασίλισσα του press-gr, η ρόμπα η ξεκούμπωτη του Διαδικτύου. Έκανε την επανάστασή της (ως ρόμπα)ξεκινώντας ξεκούμπωτη από την Τρικούπη και ρουφώντας ασύστολα και αδιακρίτως έφτασε ως τον κήπο της manic depressive obsessive compulsive Σοφίας στο Καστρί...

    Σήμερα o babis είναι η πιο δημοφιλής πίπα πανελλαδικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. o μπάμπης έχει δική του σελίδα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...
    υπαρχει σε εξελιξη μια καταπτυστη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ των καταχθονιων δυναμεων της καραμανλικης νεοδεξιας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    1.λιωνουν τα παγοβουνα..
    ειναι συνωμοσια της δεξιας για να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    2.η δεξια εκανε τους ελληνες μεταναστες στην αυστραλια στον παρελθον..για να παει τωρα ο καραμανλης και να προσπαθησει να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολαγα.
    3.η δεξια κατασκευασε το κρατος των σκοπιων..για να μπορει σημερα ο καραμανλης να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    4...5...
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ..ΒΑΣ..ΒΑΣ..ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΗ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΖΟΜΠΙ.
    ΑΞΙΑ,ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΚΕΡΔΟΣ
    ΚΤΛ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΟΡΑΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    εισαστε απασχολημενοι με τον υιο κεδικογλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαριζω 2 εισιτηρια για τον τελικο αυριο.Ενα στο babis και ενα στον αγαπημενο του φιλο friends of babis skylos gap.Θα εχουν πολλα να κουβεντιασουν παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για το φίλο που ρωτάει,

    ο babis έχει δικό του blog και λίαν συντόμως θα αποκτήσει και δική του ιστοσελίδα. Έχουμε προβληματιστεί με τον τίτλο.

    ΡΟΥΦΙΝΓΚΤΟΝ (ΑΠΟ ΤΟ ΡΟΥΦΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ) ΠΟΣΤ 'Η

    ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΜΑΝΑ ΝΙΟΥΣ

    GALLUP POLL: ΨΗΦΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Oλες τις ήμερες τα παπαγαλάκια του Ρουσοπουλου μας έλεγαν ότι σκοπός του ταξιδίου του “καταλληλότερου» γιαυτο το ταξίδι που για μένα είναι ένα ταξίδι αναψυχής και άντε φυγής από τα προβλήματα που έχουν συσσωρευτεί, να ασχοληθεί με την ομογένεια και τα προβλήματα της. Τελικά εκεί στην Ν.Ζηλανδια έχουμε μερικούς… αλλά έμαθα ότι στο Βιετνάμ έχουμε, μερικές δεκάδες υπαλλήλους της πρεσβείας βασικά. Τελικά ενώ στη χώρα μας θα είναι ξένοι πρωθυπουργοί, χιλιάδες ξένοι επίσημοι και ανεπίσημοι και ο πρωθυπουργός λείπει. Θα μου πεις και ναταν εδώ τι θαγινοτανε? Απλά να τηρούνται τα προσχήματα. Εδω πλέον έχει χαθεί κάθε πρόσχημα..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. πρόταση για την ιστοσελίδα του μπάμπη:

    ΨΩΛΟΤΣΕΠΗ ΓΚΑΖΕΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. o babis τερψίπρωκτος θα "ανοίξει" την τελετή ενάρξεως του Τελικού όπου θα χορέψει το χορό των Εφτά Πέπλων.

    Στη συνέχεια θα περάσει το πρώτο ημίχρονο στην κερκίδα των φανατικών της Liverpool το δε δεύτερο ημίχρονο στην κερκίδα των φανατικών της Milan.

    Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα διασκεδάσει με τον ιδιαίτερό του τρόπο τους υψηλούς καλεσμένους της ΕΠΟ, της UEFA και τους χορηγούς.

    Μετά το τέλος της τελετής απονομής θα βρεθεί αρχικά στα αποδυτήρια της νικήτριας ομάδας για να συγχαρεί τους νικητές και στη συνέχεια στα αποδυτήρια των ηττημένων για να τους παρηγορήσει.

    Οι εκδηλώσεις αυτές θα μαγνητοσκοπηθούν και θα πωλούνται αποκλειστικά από το blog του (ΔΕΝ πωλείται σε δισκοπωλεία)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κλείνουν σήμερα 84 ημέρες απ' την αποκάλυψη του σκανδάλου της λεηλασίας των Ταμείων, με οργανωμένο σχέδιο. Σε αυτές τις 84 μέρες υπάρχει ένα κυρίαρχο χαρακτηριστικό, ένα κυρίαρχο γνώρισμα. Ότι η κυβέρνηση, που στους κόλπους της διαμορφώθηκε το σχέδιο, όπως ακριβώς διαμόρφωσε τις συνθήκες για να πραγματοποιηθεί η λεηλασία των Ταμείων, έτσι ακριβώς, 84 μέρες τώρα, συγκαλύπτει εξίσου μεθοδικά την υπόθεση.

    Αυτή η συγκάλυψη περιλαμβάνει όλων των ειδών τις δράσεις και καταλήγει στη συστηματική περιφρόνηση του δημοκρατικού ελέγχου που κορυφώνεται στο Κοινοβούλιο της χώρας.

    Το ΠΑΣΟΚ, κατέθεσε στις 8/4 αίτηση-ερώτηση-κατάθεσης εγγράφων στο Υπουργείο Οικονομίας, με συγκεκριμένη αίτηση κατάθεσης στοιχείων, που αφορούν τις συμβάσεις των άλλων οκτώ δομημένων ομολόγων, που εξέδωσε το Υπουργείο Οικονομίας. Διότι ως γνωστόν, η κυβέρνηση εξαναγκάστηκε να δώσει μόνο τη σύμβαση του ενός δομημένου ομολόγου, αυτό των 280 εκατομμυρίων ευρώ της JP MORGAN, λόγω της καταγγελίας που έγινε στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς και δε μπορούσε να συγκαλυφθεί.

    Αυτή δε τη σύμβαση, δεν την έδωσε πλήρη. Λείπει, τουλάχιστον, ένα προσπέκτους. Όμως, χάρη σε αυτή τη σύμβαση έγινε κατανοητός ο μηχανισμός λεηλασίας των Ταμείων. Διότι, στο παιχνίδι της σύμβασης αποκαλύφθηκε ότι στην τελική τιμή του ομολόγου που κατέβαλαν τα Ταμεία, δηλαδή οι εισφορές των ασφαλισμένων, περιλαμβανόταν και οι προμήθειες και οι μίζες των 42 εκατομμυρίων ευρώ.

    Από εκεί βγήκαν οι βαλίτσες, από εκεί βγήκε όλο το μαύρο χρήμα. Το ΠΑΣΟΚ ζήτησε στην αίτηση-κατάθεσης εγγράφων, να κατατεθούν οι άλλες οκτώ συμβάσεις. Η απάντηση του Υπουργείου Οικονομίας ήταν, όπως λέμε απλά στα νεοελληνικά, «άλλα λόγια να αγαπιόμαστε». Ομιλεί για όλα το Υπουργείο Οικονομίας με την υπογραφή του κ. Δούκα, εκτός από ένα θέμα. Να καταθέσει τις συμβάσεις.

    Η περιφρόνηση του Κοινοβουλίου είναι περιφρόνηση στον ελληνικό λαό. Είναι περιφρόνηση στους ασφαλισμένους που έχασαν τις εισφορές τους. Και είναι αδιανόητο να ανεχθεί οποιοσδήποτε Έλληνας αυτή την επιχείρηση συγκάλυψης της κυβέρνησης, όπως εκδηλώνεται με την περιφρόνηση του Κοινοβουλίου.

    Το ΠΑΣΟΚ σήμερα, αναλαμβάνει πρωτοβουλίες για την προστασία, πριν απ' όλα, του κύρους του Κοινοβουλίου. Δεύτερον, για την αλήθεια σε αυτή την υπόθεση που συγκλονίζει την ελληνική κοινή γνώμη. Σε αυτή την υπόθεση που όπως αποδεικνύουν τα δημοσιεύματα του διεθνούς Τύπου, διασύρει τη χώρα στο εξωτερικό.

    Συγκεκριμένα το Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του Κινήματος αποφάσισε σήμερα:

    Πρώτον. Επαναφέρουμε την ερώτηση-αίτηση-κατάθεση εγγράφων αυτή τη φορά, με την υπογραφή όλων των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

    Δεύτερον. Κατόπιν της άρνησης της κυβέρνησης να δώσει στοιχεία, σύμφωνα με το άρθρο 134 παρ. 2 του Κανονισμού της Βουλής, καταθέτουμε επερώτηση για το ίδιο θέμα.

    Τρίτον. Θα γίνει σήμερα διάβημα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ προς την Πρόεδρο της Βουλής για την απαράδεκτη εξέλιξη του αιτήματος ακρόασης των υπευθύνων της J. P. MORGAN και του υπευθύνου της North Asset Management, κ. Παπαμαρκάκη.

    Τονίζουμε ότι δε μπορεί κανείς, όποιες πλάτες και αν έχει, να είναι πάνω απ' την Βουλή των Ελλήνων. Δε μπορεί η J. P. MORGAN, δε μπορεί ο κ. Παπαμαρκάκης, όση στήριξη και αν διαθέτουν, όποιες πλάτες και αν έχουν βρεθεί για να καλύψουν τις ενέργειές τους, να περιφρονούν τη Βουλή των Ελλήνων.

    Είναι προφανές ότι, οι πράξεις της J. P. MORGAN και της North Asset Management του κ. Παπαμαρκάκη, είναι εναρμονισμένες με την κυβερνητική επιθυμία συγκάλυψης της υπόθεσης. Και γι' αυτό είναι διπλά απαράδεκτο. Και η Βουλή των Ελλήνων, δεν επιτρέπεται να δέχεται περιφρόνηση αυτού που εκπροσωπεί, που είναι ακριβώς η λαϊκή κυριαρχία και η υπηρέτηση της αλήθειας, που ζητά απ' όλους, ο ελληνικός λαός.

    Και θέλουμε να τονίσουμε ότι δε θα περάσει η κυβερνητική μεθόδευση συγκάλυψης. Και θέλουμε να ξαναθυμίσουμε σε σχέση με δημοσιεύματα που αθέλητα ίσως συγχέουν ορισμένες αυτονόητες πλευρές της υπόθεσης. Η υπηρεσία της οποίας προϊσταται ο κ. Ζορμπάς, είναι μια υπηρεσία εντεταλμένη να διερευνά τις υποθέσεις ξεπλύματος μαύρου χρήματος, πράγμα που σημαίνει ότι το πόρισμα αυτής της υπηρεσίας πρέπει να παραδοθεί στην τακτική Δικαιοσύνη και στον Εισαγγελέα, που πραγματοποιεί τις αντίστοιχες έρευνες.

    Αυτό επαναφέρει αυτό που όλοι οι Έλληνες προσδοκούμε, ότι η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη δεν μπορεί, προφανώς, να βλέπει την υπόθεση με κυβερνητικά μάτια.

    Αν η κυβέρνηση επιμένει ότι η υπόθεση λεηλασίας των Ταμείων αφορά ένα μόνο ομόλογο, το ΤΕΑΔΥ και τα άλλα τρία Ταμεία που προμηθεύτηκαν αυτό το ένα μόνο ομόλογο της J. P. MORGAN, ο ελληνικός λαός γνωρίζει, οι ασφαλισμένοι που με τα λεφτά τους στήθηκε η απάτη γνωρίζουν: η υπόθεση αφορά τουλάχιστον άλλα οκτώ σύνθετα δομημένα ομόλογα του ελληνικού δημοσίου που κατέληξαν στα Ταμεία και άγνωστο αριθμό σύνθετων δομημένων τραπεζικών ομολόγων που κατέληξαν στα Ταμεία και τα Ταμεία αυτά είναι, τουλάχιστον, 24.

    Και όπως καθημερινά αποδεικνύεται, πληθαίνουν οι υποθέσεις, πράγμα που σημαίνει ότι είναι αυτονόητο ότι η ελληνική Δικαιοσύνη λαμβάνοντας και το πόρισμα της Υπηρεσίας του κ. Ζορμπά, θα κινηθεί προς όλες τις κατευθύνσεις, προς όλα τα ομόλογα και όλα τα Ταμεία.

    Και φυσικά, τίποτα απ' όλα αυτά, δεν υποκαθιστά την κυρίαρχη μορφή ευθύνης διότι σύμφωνα με το νόμο θεματοφύλακας της περιουσίας των Ταμείων, των κόπων και του μόχθου του Έλληνα εργαζόμενου που είναι οι εισφορές του στα Ταμεία, είναι η ίδια η κυβέρνηση. Δεν υπάρχει σε σχέση με την κυβέρνηση άλλη ύψιστη αρχή.

    Άρα, η κυβέρνηση, που απ' τους κόλπους της, απ' το Υπουργείο Οικονομίας με τον κ. Αλογοσκούφη, τον κ. Δούκα και τον κ. Κουρή και απ' το Υπουργείο Απασχόλησης με τον κ. Τσιτουρίδη, τον κ. Ευγένιο Παπαδόπουλο και τις διορισμένες διοικήσεις των Ταμείων, σχεδιάστηκε και μεθοδεύτηκε αυτή η υπόθεση, απ' την κυβέρνηση ο ελληνικός λαός απαιτεί τα στοιχεία, απλά, καθαρά και ξάστερα. Πόσα είναι τα ομόλογα, ποιες είναι οι συμβάσεις, σε ποια Ταμεία οδηγήθηκαν, με ποιες διαδικασίες, ποιο σύστημα προμηθειών.

    Όποιος δεν απαντά και δεν καταθέτει αυτά τα απλά καίρια στοιχεία που απαιτεί ο ελληνικός λαός, είναι και υπεύθυνος για όσα συνέβησαν και υπεύθυνος για την συγκάλυψη. Μια συγκάλυψη που όμως δεν είναι δυνατόν να επιτευχθεί. Η αλήθεια θα λάμψει, θα λάμψει για όλους τους υπεύθυνους. Οι πολιτικές, ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν σε όλες τις κατευθύνσεις. Και αυτό να το ξέρουν όλοι οι υπόλογοι.

    Σημερινες δηλωσεις του κυριου Ευθυμιου
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επερωτάται o babis τερψίπρωκτος:


    1. Για τις ενέργειες και πρωτοβουλίες που προτίθεται ν' αναλάβει, για να ικανοποιεί περισσότερους σε μικρότερο χρονικό διάστημα.

    2. Για το σχεδιασμό απρόσκοπτης κατάποσης του σπέρματος των παιδιών του στις τουριστικές περιοχές προκειμένου να προσελκυθεί τουρισμός σε αυτές, ώστε ν' ανακοπεί η συνεχής πτώση, λόγω της μονοπωλιακής οργάνωσης των αγορών και των εναρμονισμένων πρακτικών για να σταματήσει η συνεχής μεταφορά εισοδημάτων, απ' αυτόν.

    3. Για την απελπιστική καθυστέρηση στην εγχείρισή του στο Άμστερνταμ και την είσπραξη της δικαιούμενης ενισχύσεως που με αδιαφανείς διαδικασίες ενθυλάκωσε (ψωλοτσέπιασε).

    4. Για την απαράδεκτη χρέωση που επιβάλλει στους πελάτες του ως «κάτω κεφαλικού φόρου» με αποτέλεσμα να αποθαρρύνει τους ξένους τουρίστες.

    5. Για τον ανύπαρκτο σχεδιασμό της εμπορευματοποιήσης των ικανοτήτων των νεοσών του, όσον αφορά το μέλλον της πίπας.

    6. Για την απαράδεκτη μικροκομματική του αντίληψη και τακτική, που έχει ως προφανή σκοπό την εξυπηρέτηση του αφεντικού του και ως τραγικό αποτέλεσμα την ανακοπή της πορείας της ελληνικής πίπας στο διεθνή ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 1.18(friends of...)
    katapliktiko!Stella

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. απο την ιστοσελίδα liberopoulos.gr :
    "να που μία απο τις πιό διάσημες μπλόγκερ των ΗΠΑ είναι η δική μας Αριάνα Στασινοπούλου, της οποίας η ιστοσελίδα the Huffington Post ταρακουνάει τα μίντια πέρα απο τον Ατλαντικό... δεν είναι άλλη από την κόρη του φίλου Κώστα Στασινόπουλου, εκδότη οικονομικής εφημερίδας και κοσμικού μπονβιβέρ της Αθήνας τις δεκαετίες του 60 και 70. Τον θυμάμαι να έρχεται αργά το βράδυ στην "Απογευματινή" για να φύγουν με τον εκδότη Νάσο Μπότση και τον δημοσιογράφο Γιάννη Κοκκινάκη για τη τσάρκα τους στα νυκτερινά κέντρα, με τη "Νεράιδα" στο Καλαμάκι να είναι το συνηθέστερο στέκι του. Η Στασινοπούλου, γεννημένη στην Αθήνα το 1950, και σπουδασμένη στην Αγγλία, εγκαταστάθηκε μόνιμα στις ΗΠΑ, όπου έγραψε τη βιογραφία της Μαρίας Κάλλας που έγινε μπεστ σέλερ. Με το γάμο της με τον πολυεκατομμυριούχο πολιτικό Χάφινγκτον -που χώρισε διαπομπεύοντάς τον ως γκέι- και με την ανάμιξή της στα κοινωνικά-κοσμικά και πολιτικά (αντίπαλος του Σβατσενέγκερ στις εκλογές της Καλιφόρνια) των ΗΠΑ, έγινε πρωτοσέλιδος στόχος των μίντια... και εισήλθε δυναμικά σ΄αυτά με την ιστοσελίδα της, που φέρει το επώνυμο του πρώην συζύγου της, που το κράτησε με μέρος των εκατομμυρίων του ... Ήδη κατατάσσεται στη πρώτη πεντάδα των διασημοτέρων και σοβαροτέρων μπλόγερ, με συνεργάτες κορυφαίους δημοσιογράφους, ακόμη καλλιτέχνες και πολιτικούς που επιδιώκουν την εύνοια και την προστασία της... Μέσα σε δύο χρόνια είχε έξη εκατομμύρια μπλόγκερ επισκέπτες! Ακούραστη και δυναμική, όπως και ο πατέρας της, δεν κάθεται σε χλωρό κλαρί και σήμερα, στα 57 της με δύο κόρες, είναι ασυναγώνιστη στο χώρο των μπλόκερ, που τον έχει κάνει κερδοφόρο δίνοντας ένα ποσοστό από τα κέρδη σε φιλανθρωπικά ιδρύματα... σύντομα, περισσότερα για την Αριάνα,της οποίας συνέντευξη φιλοξένησε πρόσφατα η βρετανική εφημερίδα Ιντεπέντεντ. σχόλιο: μου θυμίζει τον αξέχαστο πατέρα της που ένα ξημέρωμα μετά ολονύχτιο γλέντι στη "Νεράιδα", δεν άφησε τον Ωνάση να πληρώσει ένα τεράστιο λογαριασμό (ο ίδιος είχε αδειάσει στη πίστα κάσες σαμπάνιες, είχε εξαντλήσει τα κάνιστρα με τα λουλούδια και είχε σπάσει όλα τα πιάτα και ποτήρια) επιμένοντας πάνω στο τσακίρ κέφι, πως κερνάει ο Νάσος Μπότσης (ο σφιχτός της παρέας) που κόντεψε να πάθει έμφραγμα..."
    ακόμη και οι ελληνίδες, στο εξωτερικό, πάνε καλά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ο γιάννος γιατί τα χώνει στο γιωργάκη? τα χαλάσανε στη μοιρασιά των κλεμμένων του ΧΑΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σύντροφοι να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *