GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η συνέντευξη της Αμαλίας Καλυβίνου

ο Πολύ ενδιαφέρον είναι το σημερινό δημοσίευμα των "Νέων" Αμαλία Καλυβίνου που μόνη της παλεύει με τον καρκίνο από παιδί και γρο...

ο
Πολύ ενδιαφέρον είναι το σημερινό δημοσίευμα των "Νέων" Αμαλία Καλυβίνου που μόνη της παλεύει με τον καρκίνο από παιδί και γροθιά στο στομάχι η συνέντευξή της στη Ματίνα Ηρειώτου. «Έχω υπάρξει άθυρμα του κάθε αμόρφωτου δημοσιουπαλληλίσκου, τις ώρες του πόνου έχω νιώσει τους γιατρούς όχι δίπλα μου αλλά απέναντί μου» καταγγέλει. Η Αμαλία έκανε την κοινωνία κοινωνό στο πρόβλημα μέσω του blog της δείχνοντας τη τεράστιο ρόλο που μπορεί να παίξει το διαδίκτυο στις εποχές που έρχονται.
Πατήστε εδώ για να διαβάσετε το δημοσίευμα.

35 σχόλια

  1. Μπράβο ρε κορίτσαρε, μπράβο σου ρε Αμαλία είσαι παλικάρι, καλά τους τα είπες, το λέει η ψυχή σου!

    Μπράβο και στη χαροκαμένη τη μάνα σου, την κυρα-Δικαία καλυβινού που σε γαλούχησε με τέτοιο χαλύβδινο ήθος.

    Δήμαρχε ακούς; ένα βραβείο για τον Άνθρωπο Γιατρό Γ.ΣΑΡΜΑ.

    Όσο για σας χαϊδεμένες κοράκλες και γιόκες των: Χρυσικόπουλου Θεόδωρου, Ζαμπέλη Θωμά (και της ομάδα του), Πανυπέρη Αχιλλέα, Στάμυο Κωνσταντίνου, Θούα Βασίλειου, Παπαδημητρίου Αλέξανδρο, Τεσσέρη Ιωάννη, Καραγεωργίου Κλημεντίνης, Λυμπερόπουλου και Παναγόπουλου, που σίγουρα σερφάρετε και διαβάζετε αυτή τη σελίδα, να χαίρεστε και να υπερηφανεύεστε για τους απάνθρωπους γονείς σας που θέλουν να λέγονται και γιατροί.

    Έναν εθελοντή παρακαλώ να τους κάνει επειγόντως μια μήνυση ή έναν εισαγγελέα να ασκήσει αυτεπάγγελτα ποινική δίωξη στην αρχοντομουτσούνα τους.

    Και μη μαγαρώσετε και αυτό το άρθρο με άσχετους μικροκομματισμούς. Δείξτε και λίγο σεβασμό, θα μπορούσε να συμβεί στο παιδί σας.

    Γνωστός-Άγνωστος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχε αφιέρωμα στην γενναία Αμαλία και η Ελευθεροτυπία σήμερα.
    http://www.enet.gr/online/online_text/c=112,id=96109740

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βρε καλως τα παιδακια της Ριγιλης……..
    Πιασατε δουλεια πρωι-πρωι…Οσες ασyναρτησιες πρωινες και να λετε αδικος κοπος.Τωρα μαθαινουν ολοι οι Ελληνες ποιοi είναι πισω από την υποθεση του Χρηματιστηριου.Μεχρι τωρα δεν μας λεγατε ότι ηταν το κακο ΠΑΣΟΚ μονο?
    Ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει Δεξια
    Καταλαβαινουμε τη δυσκολη θεση που εισαστε ,δεν είναι και ευκολο να χωνεψεις ένα τετοιο στραπατσιο.Θα το συνηθισετε σιγα-σιγα.Ειπαμε το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.Οτι και να κανετε ,οσες μπουρδες και να πειτε ,οσα ασχετα και να γραφετε η εντυπωση της απατης ,της λαμογιας και της αρπαχτης που η κυβερνηση σας διεπραξε δεν μειωνετε.Επομενως η εργολαβια που εχετε παρει από τη Ρηγιλλης για να παραπληροφορειτε δεν σας βγαινει σε καλο.Ο κοσμος μαθαινει ότι η παραπληροφορηση σας σε βαρος του ΠΑΣΟΚ, τα ψεματα σας και η συκοφαντια σας εχουν ένα τελος.Τελος και μαλιστα πολύ ηχηρο.Ο Ευγενιος σας περιμενει…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. η επαναστατικη οργανωση των καραμανλομαρξιστων.
    στρατευεται με τον καραμανλη εναντια στην μεγαλυτερη δικτατορια που γνωρισε ποτε η ελλαδα.
    εναντια στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ των εκβιαστων του εθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. η επαναστατικη οργανωση των καραμανλομαρξιστων.
    στρατευεται με τον καραμανλη εναντια στην μεγαλυτερη δικτατορια που γνωρισε ποτε η ελλαδα.
    εναντια στην ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΓΚΑ των εκβιαστων του εθνους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Εάν με τα μέσα που έχουμε, την επιστήμη, τη γνώση, τον πλούτο, δεν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δικαίου, ή ακόμη, μια παγκόσμια κοινωνία δικαίου, όπου δεν θα επιβραβεύεται ο ισχυρός αλλά θα εφαρμόζεται η ισχύς του δικαίου, τότε θα δούμε να καταρρέει το παγκόσμιο σύστημά μας. Κοινωνίες ολόκληρες θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Ο φόβος, η ανασφάλεια, το αίσθημα της αδυναμίας, οι μεγάλες κρίσεις του περιβάλλοντος, της φτώχειας των πανδημιών, της μετανάστευσης, των πολέμων, της αδικίας, όλα αυτά, θα στρέψουν περιοχές της ανθρωπότητας σε λύσεις αυταρχισμού και βίας."
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΟ 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΜΕ ΘΕΜΑ:
    «ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ»
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ,ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ.
    ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. γειά σου ρε babis
    γάμησέ τους τα πρέκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ο τσιτουριδης επεσε..
    ΑΛΛΑ αρχισε φαγωμαρα..μεταξυ..
    συνδικαλιστων.
    ελληνων τραπεζιτων.
    ελληνων και ξενων τραπεζιτων.
    χρηματιστων.
    και επεται συνεχεια..
    δεν θα πληξουμε.
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.
    το καπακι ανοιξε..
    ολα τα σκατα στην πιστα..
    παρα την τεραστια επιχειρηση συγκαληψης απο τα μμε.
    το ποταμι δεν γυριζει πισω γουσουφακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. babis,

    κάθε φορά που σε διαβάζω, τρελλό αγόρι,

    δακρύζει ο πούτσος μου.

    Έλα να μου τον χαϊδέψεις όπως μόνο εσύ ξέρεις.




    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σημερα είναι πλεον ξεκαθαρο ,μετα τα τελευταια γεγονοτα, ότι η Δεξια στην οποια εχει βρει καταφυγιο και εχει αναδειχθει κάθε λαμογιο(ετσι ηταν παντα αυτό το κομα) είναι μπασμενη βαθεια στην υποθεση του Χρηματιστηριου.Ο κάθε ενας από εμας ακουει,μαθαινει γνωριζει..
    Βουλευτες,πολιτευτες,στελεχη και αξιωματουχοι του κοματος της Δεξιας πλουτισαν και εκαναν αρπαχτες σε βαρος ανυποψιαστων πολιτων. Δυστυχως στη λεηλασια αυτή εγινε αθελα τους και με την ανοχη η την συμμετοχη και ορισμενων που δηλωναν ΠΑΣΟΚ.
    Το μεγαλο φαγοποτι όμως εγινε από τη Δεξια.Αυτος είναι και ο λογος που ουτε ανοιξε ουτε θα ανοιξει ο περιφημος φακελος του Χρηματιστηριου.
    Η σπεκουλα που εκανε σεαυτο το θεμα η ΝΔ προεκλογικα πηρε τελος.Ο λαος μετα τα τελευται γεγονοτα εμαθε και καταλαβε πολλα. Η μηχανη σε βαρος του ΠΑΣΟΚ που στηθηκε εχει αποκαλυπτει. Ο λαος περιμενει το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργο Παπανδρεου να αναλαβει τις τυχες του για να αποκτησει η χωρα ένα οραμα μια προοπτικη και να δοθει ένα τελος στα νοσηρα φαινομενα που μας ταλαζουν.Εχουμε σοβαροτερα θεμα τα να ασχολουθουμε .Το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ το εγγυουνται αυτό.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΜΠΡΑΒΟΙ ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ε Ε ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μουνόπανα δε μπορείτε ένα γαμημένο post να μην το μαγαρίστε με τα γαμημένα κομματικά σας. Δεν μας νοιάζε ρε μαλάκες ούτε ο ΓΑΠ ούτε ο Χοντρός ούτε η Παπαρήγα,ούτε ο Αλαβάνος ούτε κανένας. Και δε μας νοιάζουν γιατί ουτε κι εμείς τους νοιάζουμε. Στα αρχίδια τους μας έχουν κι εμείς τους έχουμε το ίδιο.
    Να πάθουν τα παιδιά σας ότι έπαθε η κοπελιά ρε αρχίδια μήπως μάθετε να σέβεστε κάποια πράγματα και να μην τα ισοπεδώνετε όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ο 11:09 είμαι ένας συνειδητά φοροφυγάς. Η μόνη ουσιασική και ακίνδυνη πράξη αντίστασης σε αυτό το μπουρδέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11:09
    ΦΙΛΕ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΟΝ ΨΥΧΙΑΤΡΟ.
    ΧΩΡΙΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Φανερά ενοχλημένος ο κ.Καραμαλής, μετά το σάλο της δημοσκοπήσεως που δείχνει το κόμμα του ίντερνετ να καταλαμβάνει ποσοστό 4,7% στις επερχόμενες εκλογές, έκανε δεκτή την παραίτηση Αβραμοπολου, ενώ την ίδια ώρα ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Μαραγαρίτα Τσαντ σε μυστική συνάντηση που είχε εχτές αργά το βράδυ (παρ)έδωσε το χρίσμα στον Μπένυ, δηλώνοντας ότι θα επιστρέψει το συντομότερο στις ΗΠΑ.

    Την ίδια ώρα, σύμφωνα πάντα με το τελευταίο επίσημο ανακοινωθέν της ΓΑΔΑ, ο Αντώνης Τσίπας και ο Γίαννης Ξεκούτης που βρέθηκαν στις οικίες τους νεκροί, μετά από επιτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας, συνδέονται άμεσα με το περίφημο κόμμα του ίντερνετ, καθώς σε σημειώματά τους δηλώνουν τον αμοιβαίο αποτροποιασμό τους σε όσα (δεν) έπραξαν, αναφορικά με την υπόθεση της Αμαλίας Καλυβινού.

    Φόβοι για επικείμενη αυτοκτονία εκφράζονται και για την Τσουκνίδα Ροδιά που παραμένει άφαντη τα τελευταία 24ωρα, ενώ ερευνώνται όλες οι φανέλες που φορούσε από λυσσασμένα κυνηγητικά σκυλιά της Ασφάλειας.

    Η κρίσιμη κατάσταση που δημιουργήθηκε και "εγκυμονεί μεγάλους κινδύνους για το πολιτικό μέλλον της dόρας", σύμφωνα με τον Γκαντέμη, αναμένεται να κορυφωθεί στο Greek Bloggers Party, ιδίως μετά τις "πρόωρες" δηλώσεις του Θέμη Λαζαρίδη, κατά την έγκυρη πάντα γνώμη της Μαριώς -στην οποία ανήκει η μητρότητα του όρου "πολιτικό ίντερνετ"-, για τη δημιουργία σκιώδους κυβέρνησης που αποκλείει γνωστά ονόματα της μπλογκόσφαιρας όπως τον έγκριτο συγγραφέα Πιτσιτρίκο, τον πρώην υπουργό Τουρισμού Γιάννη Ζουρίδη, τον καναλάρχη Νίκο Ρούσο, τον αττικάρχη Θανάση Κουβανό, τη διακεκριμένη ακαδημαϊκό Μαρία-Κασσάνδρα Λίτσα και άλλους.

    ΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ προσθέτει νέα προς διερεύνηση στοιχεία για την διαρκώς αυξανόμενη περιουσία του 28χρονου γιου του διορισμένου από την Κυβέρνησή σας Προέδρου του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «σεμνά και ταπεινά» ο γιος του Προέδρου του Αρείου Πάγου συγκέντρωσε περιουσία που αγγίζει τα 1,8 εκ ευρώ στο διάστημα από 18 έως 28 ετών, όντας κατά μεγάλο μέρος του διαστήματος αυτού ανεπάγγελτος, όπως δηλώνεται και σε φορολογικές δηλώσεις του.

    Ήδη έχει κατατεθεί στο Υπουργείο σας η υπ' αριθμ. 6680/510/10-4-07 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων με αφορμή την επιθετική απάντηση του Προέδρου του Αρείου Πάγου στη γραμματεία των συμβασιούχων της ΓΣΕΕ που του έθεσαν ζήτημα για τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε ο υιός του ως φοιτητής. Στην ερώτησή αυτή ζητούνται αναλυτικά όλες τις φορολογικές δηλώσεις του κ. Φαίδωνα Κεδίκογλου, από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών μέχρι σήμερα, προκειμένου να διαλευκανθεί η νομιμότητα των εισοδηματικών πηγών που επέτρεψαν σε έναν 28χρονο να διαθέτει περιουσία που, σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα, αγγίζει τα 1,8 εκκατομύρια ευρώ! Οι νέες αποκαλύψεις της Κυριακάτικης εφημερίδας καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική την κατάθεση στη Βουλή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων του υιού του Αρείου Πάγου, οι οποίες οφείλουν να δώσουν πλήρεις εξηγήσεις για το πώς ο για μεγάλο διάστημα «ανεπάγγελτος» υιός του Προέδρου του Αρείου Πάγου διαθέτει σήμερα:

    - Μία πολυτελής Βίλα στη Σύρο για την οποία ήδη έχει κατατεθεί η παραπάνω ερώτηση και επιπλέον

    - 4 οικόπεδα στη Σύρο συνολικής έκτασης 19.000 τετραγωνικών μέτρων

    - Έξι μεζονέτες στο ίδιο νησί

    - Μία μονοκατοικία στο νέο Ψυχικό

    - Ιδιόκτητο δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα

    - Δεκάμετρο ταχύπλοο σκάφος

    - Πολυτελές σπορ αυτοκίνητο

    Οι φορολογικές αυτές δηλώσεις, που αφορούν πλέον την ηθική υπόσταση, την ακεραιότητα και την ειλικρίνεια του ίδιου του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ο οποίος σαφώς διαβεβαίωσε για την πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα των οικονομικών συναλλαγών του υιού του, περιέχουν σύμφωνα με το δημοσίευμα εισοδήματα που κυμαίνονται γύρω στα 320.000 ευρώ. Όμως, όπως σημειώνει το δημοσίευμα τα 320.000 ευρώ (ήδη υπέρογκο ποσό εισοδημάτων ενός έως πρόσφατα φοιτητή και νεαρού δικηγόρου) δεν επαρκούν για τις τεράστιας αξίας αγορές γης και άλλων αγαθών στις οποίες προέβη ο υιός Κεδίκογλου. Η δημοσιογραφική καταγγελία κάνει λόγο για χρηματιστηριακά κέρδη του εν λόγω προσώπου κατά την περίοδο 1999-2000, όταν δηλαδή ήταν μόνο 19 χρονών, ενώ ήδη πληροφορίες συνδέουν το αμφισβητούμενο χρήμα με μετοχές «φούσκες», για τις οποίες οι επιχειρηματίες των εισηγμένων εταιρειών που αυτές ανήκαν, για κάποιο διάστημα βρέθηκαν έγκλειστοι στον Κορυδαλλό. Γίνεται κατανοητό, ότι η πιθανή εμπλοκή του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου σε ύποπτα χρηματιστηριακά παιχνίδια με αδήλωτα κέρδη στην ηλικία 19 ετών, ηλικία όπου συνήθως τα παιδιά ακολουθούν ακόμα παραινέσεις και συμβουλές των γονέων τους σε τέτοια ζητήματα, περιπλέκει ιδιαιτέρως το ζήτημα και εγείρει σαφή αμφισβήτηση της ηθικής επάρκειας του σημερινού επικεφαλής της Δικαιοσύνης.

    Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ηγείται της κάθαρσης του παραδικαστικού, κατά τη διάρκεια της οποίας δεκάδες δικαστικοί απομακρύνθηκαν από το σώμα με την κατηγορία της «ηθικής ανεπάρκειας». Αυτός λοιπόν που έχει την ευθύνη της δίωξης δικαστικών λειτουργών για «ηθική ανεπάρκεια» οφείλει, πρώτα απ' όλα, και να είναι και να φαίνεται ηθικά επαρκής.

    Σε μια εποχή που η Κυβέρνησή σας συνταράσσεται από τεράστια σκάνδαλα λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και πλιάτσικου της εξουσίας που της εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός Λαός, η Δικαιοσύνη υπό την ηγεσία του κ. Κεδίκογλου δέχεται σωρεία αντιδημοκρατικών πληγμάτων: Μετατροπή της κάθαρσης του παραδικαστικού σε Κυβερνητικό εργαλείο εκφοβισμού του δικαστών που εκδίδουν ολοένα και πιο εξοντωτικές αποφάσεις εις βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών, εγκύκλιοι νόθευσης της ανεξάρτητης δικαστικής κρίσης εις βάρος των συμβασιούχων, παραιτήσεις διαμαρτυρίας δικαστών για τις Κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, όλα αυτά έχουν σφραγίσει την θητεία του κ. Κεδίκογλου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και έχουν κλονίσει το κύρος και την ανεξαρτησία του θεσμού που υπηρετεί. Οι τελευταίες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τον ανεξήγητο πλουτισμό του υιού Κεδίκογλου, καθιστούν τα ερωτήματα αμείλικτα τόσο για τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, όσο και για το σύνολο των επιλογών και των τακτικών της Κυβέρνησης σας στον νευραλγικό τομέα της Δικαιοσύνης.

    Ερωτάστε και καλείστε να καταθέσετε στη Βουλή τα παρακάτω στοιχεία:

    1. Αληθεύουν οι καταγγελίες Κυριακάτικης εφημερίδας για τον ανεξήγητο πλουτισμού ύψους 1.8 εκ ευρώ του 28χρονου υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου;

    2. Θα δοθούν καθαρές εξηγήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία για το πώς κατόρθωσε ο μέχρι πρόσφατα φοιτητής και νεαρός δικηγόρος υιός του Προέδρου του Αρείου Πάγου να συγκεντρώσει εισοδήματα 320.000 ευρώ και πως με εισοδήματα 320.000 ευρώ προέβη σε αγορές ακινήτων και άλλων αγαθών 1,8 εκ ευρώ, ποσού που υπερβαίνει κατά 1,5 εκ ευρώ τα δηλωμένα εισοδήματά του;

    3. Υπάρχουν αδήλωτα κέρδη του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου από συναλλαγές του στο Χρηματιστήριο την περίοδο 1999-2000; Ποιος έδινε χρηματιστηριακές συμβουλές για τέτοιες συναλλαγές σε ένα 19χρονο μόλις νεαρό, που προφανώς δεν είχε την εμπειρία να προβαίνει σε τέτοιου είδους «επενδύσεις»;

    4. Θα κατατεθούν στη Βουλή, σύμφωνα και με αίτημα προηγούμενης ερώτησής μας, οι πλήρεις φορολογικές δηλώσεις του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου, συμπεριλαμβανομένων και των δηλώσεών του στην γνωστή ως «εφορία των πριγκίπων» ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά;

    5. Γιατί δεν έχετε ακόμα ικανοποιήσει το αίτημα προηγούμενης ερώτησής μας για ενεργοποίηση της Αρχής για την Αντιμετώπιση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Αδιαφανείς Δραστηριότητες, προκειμένου να ανοίξουν πιθανοί χρηματιστηριακοί κωδικοί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αλλά και τραπεζικοί λογαριασμοί του συγκεκριμένου προσώπου την επίμαχη περίοδο που δημοσιογραφικά καταγγέλλεται ότι έπαιζε στο Χρηματιστήριο επενδύοντας σε μετοχές «φούσκες», για τις οποίες οι επιχειρηματίες των εισηγμένων εταιρειών για κάποιο διάστημα βρέθηκαν έγκλειστοι στον Κορυδαλλό;

    6. Υπάρχει πάλι κάτι που η Κυβέρνησή σας αγωνίζεται να συγκαλύψει; Ή μήπως φοβάστε πως τυχόν εμπλοκή του υιού Κεδίκογλου σε τέτοιου είδους χρηματιστηριακές συναλλαγές, θα έρθει να προστεθεί στην ήδη αποκαλυφθείσα εισαγγελική έρευνα για τη δράση του κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου τα έτη 1999-2000, καταδεικνύοντας την συστηματική συμμετοχή στελεχών σας σε κάτι για το οποίο εδώ και χρόνια λασπολογείτε εναντίον του ΠΑΣΟΚ;

    7. Είναι το πρόσωπο που επιλέξατε να τοποθετήσετε στην ηγεσία του Αρείου Πάγου ως διώκτη των «ηθικά ανεπαρκών» δικαστών, ηθικά επαρκής να απαντήσει με στοιχεία για τον τεράστιο και σύντομο πλουτισμό του υιού του;

    8. Η αναλγησία του Προέδρου του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των συμβασιούχων ήταν μια αντιδημοκρατική ενέργεια που πλήττει τη δικαιοσύνη. Θα φανεί ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου εξίσου αυστηρός τώρα, που το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας ζητά διαλεύκανση της καταγγελλόμενης υπόθεσης και προστασία του κύρους του θεσμού που υπηρετεί; Ή τελικά θα επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά ότι επί Κυβερνήσεως ΝΔ κάθε μορφής «γαλάζια» εξουσία είναι ανάλγητη προς τους πολίτες, αλλά ιδιαιτέρως «χαλαρή» με τους ημετέρους της;

    9. Θεωρείτε, ως αρμόδια πολιτική ηγεσία, ότι η ανεξαρτησία της πληγωμένης από τις «γαλάζιες» αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις δικαιοσύνη διασφαλίζεται επαρκώς, όταν ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι «όμηρος» της επόμενης αποκάλυψης σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση του υιού του;

    10. Διαφωνείτε ότι η ηγεσία της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι και φαίνεται τίμια; Αν ναι, τότε τι θα πράξετε για να αποκατασταθεί άμεσα η εικόνα και το κύρος του Προέδρου του Αρείου Πάγου με την πλήρη διαλεύκανση των καταγγελιών που αφορούν τον ανεξήγητο πλουτισμό του υιού του;

    Οι ερωτώντες και αιτούντες Βουλευτές

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Τάκης Αντωνακόπουλος

    Τάκης Ρήγας

    Χρήστος Αηδόνης

    Μάρκος Μπόλαρης

    Γιάννης Παρασκευάς

    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 12.53



    κλεφτηηηηηη...ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. babis,


    τρικάπακε τερψίπρωκτε

    είσαι για πουτσοθύελλα κούκλα μου.





    o babis ανήκει σ'α υτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ασε τωρα ρε μπαμπη κι εσυ. Τι θες δηλαδη να τα πουμε ολα; το γιο του Στεφανοπουλο τον θυμασαι; ναι αυτο το σαινι που εκτος των αλλων, νοικιασε ενα οικογενειακο μαγαζι σε καποιον που εβαλε τα περιφημα τοτε φρουτακια (reel magic) και οταν ο Σπυρος ο Καρατζαφερης το εβγαλε στη φορα του φιμωσαν το στομα, διοτι ο κατα τα αλλα σεμνοτατος προεδρος της ελληνικης δημοκρατιας "απειλησε" οτι θα παραιτηθει αν εκτεθει ο γιος του. Και επειδη κανεις δεν ηθελε προωρες εκλογες το θεμα κουκουλωθηκε. Αντε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασε τωρα ρε μπαμπη κι εσυ. Τι θες δηλαδη να τα πουμε ολα; το γιο του Στεφανοπουλο τον θυμασαι; ναι αυτο το σαινι που εκτος των αλλων, νοικιασε ενα οικογενειακο μαγαζι σε καποιον που εβαλε τα περιφημα τοτε φρουτακια (reel magic) και οταν ο Σπυρος ο Καρατζαφερης το εβγαλε στη φορα του φιμωσαν το στομα, διοτι ο κατα τα αλλα σεμνοτατος προεδρος της ελληνικης δημοκρατιας "απειλησε" οτι θα παραιτηθει αν εκτεθει ο γιος του. Και επειδη κανεις δεν ηθελε προωρες εκλογες το θεμα κουκουλωθηκε. Αντε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο ΤΥΠΟΣ ΠΑΙΖΕΙ PLAYSTATION ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΧΩΡΑ ΤΟΝ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ
    ΤΣΟΎΤΣΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΣΕ ΠΟΥ ΧΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.
    ΟΥΤΕ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΑΥΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 11:27
    Στον ψυχίατρο μάλλον πρέπει να πάτε όλοι κι οχι μόνο εγώ.
    Και δεν είμαι φίλος σου....

    Ένας Συνειδητά Φοροφυγάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στον κυριο που αναφερει ενα επισοδειο με τον γιο του τεως Προεδρου της Δημοκρατιας ηδη εχω γραψει..
    Καμμια σχεση το ενα με το αλλο.
    Η σοβαροτητα των θεματων δεν εχει την ιδια βαρυτητα και μεγεθος...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 9:25
    ΤΡΟΠΟΣ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 'ΦΙΛΟΣ'
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ.
    ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΣΕ ΑΠΟΚΑΛΕΣΩ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ,
    ΤΟ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ ΕΙΝΑΙ "ΑΓΑΠΗΤΕ ΣΚΑΤΟΨΥΧΕ".
    ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ ΣΟΥ[11:09] ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ.
    ΕΔΩ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΙΖΕΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΠΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ.
    ΤΕΤΟΙΟ ΟΜΩΣ ΣΧΟΛΙΟ [Β' ΜΕΡΟΣ]
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΑΡΘΡΟ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΖΕΙ ΑΠΟ ΠΟΝΟ.
    ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ
    ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΣ ,ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ρε καραγκιόζη τι ευγενικός τρόπος και αρχίδια. Είπες ή δεν είπες να πάω σε ψυχίατρο ?
    Άσε τις υποκρισίες και τους ψευτοκαθωςπρεπισμούς και άντε και γαμ.... (Ευγενικά πάντα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Α! και δεν είμαι σκατόψυχος γιατί δεν έχω ψυχή. Γι αυτό κιόλας δε χρειάζομαι ψυχίατρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΣΥ ΕΙΠΑΣ.
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΦΑΡΜΑΚΟ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΤΕΡΕΨΕΙΣ.
    ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΣ.
    ΕΝΑ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΟ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙ.
    ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΖΩΑΚΙ,
    ΕΧΟΥΝ ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΕΣ ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΝΙΟΚΑΤΑΘΛΙΨΗ.
    ΟΥΠΣ!!!!
    ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ Η ΤΡΕΛΛΗ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μάντης είσαι.
    Έχω ζωάκι. Γατάκι για την ακρίβεια. Το "γατάκι" της μάνας σου. Κι όταν το χαϊδεύω, ηρεμώ. Άλλος άνθρωπος.
    Άμα θες μπορεί να σε αφήσω να το χαϊδέψεις κι εσύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΚΟΨΕ ΤΑ ΛΗΓΜΕΝΑ.
    ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΙΣ.
    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΕΙΣ ΚΑΙ ΗΡΕΜΕΙΣ
    ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝΥ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΕΠΑΘΕ
    ΚΙ Ο Βabis
    ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ
    Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Σήμερα το site απέκτησε νέο pet. Μετά τον σκύλο της τρελλής του babis κτλ. αποκτήσαμε και το "γατάκι" της μαμάς του Τζώνη. Τζώνη το "γατάκι" της μαμάς σου τρώει ψάρι ή μόνο "κρέας" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Το οτι θα μπορουσε να συμβει και στο παιδι τους δεν το σκεφτονται.

    Ολοι τους πασχουν από σοβαροτατης μορφης αγνοιας κινδυνου.

    Με ζωνη και τιραντα ειναι ολοι τους γιατι η κοιλαρα τους εχει ξεχειλωσει απο την μασα, το φακελακι, την ρεμούλα και τον ωχαδελφισμο.

    Ντροπή και αίσχος

    Που ειναι οι πολιτικοι που επρεπε να επεμβουν να καθαρισουν τα κακως κείμενα?

    Μαυρο και δαγκωτο στους αρπαγες δικομματικους καρεκλοκενταυρους διπλοθεσίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *