GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο οικοτουρισμός, το μέλλον της Οίτης...

ο οοο Του Στέφανου Σταμέλλου* ο οοο Κάνοντας μια απλή εκτίμηση, μπορούμε ανεπιφύλακτα να πούμε ότι τα προβλήματα του Νομού Φθιώτιδας διαρκώς...

ο
οοοΤου Στέφανου Σταμέλλου*
ο
οοοΚάνοντας μια απλή εκτίμηση, μπορούμε ανεπιφύλακτα να πούμε ότι τα προβλήματα του Νομού Φθιώτιδας διαρκώς οξύνονται. Η αποβιομηχάνιση αυξάνεται, η αγροτική παραγωγή συρρικνώνεται, η ανεργία καλπάζει. Τα διάφορα Κοινοτικά Πλαίσια Στήριξης πέρασαν ανεκμετάλλευτα, αφού σπαταλήθηκαν σε αντιπαραγωγικά έργα...
οοοΌλοι γνωρίζουμε ότι ο Νομός Φθιώτιδας διαθέτει ιδανικές συνθήκες ανάπτυξης του αγροτοτουρισμού και του οικοτουρισμού λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών του. Έχει ένα πλούσιο ανάγλυφο συνδυάζοντας το μεγάλο μήκος των ακτών με τους σημαντικούς ορεινούς όγκους (Χλωμός, Καλλίδρομο, Παρνασσός, Οίτη, Βαρδούσια, Γραμμένη Οξιά, Βελούχι, Όρθρη), την όμορφη φύση με την πλούσια χλωρίδα και τους βιότοπους, σημαντικό αριθμό ιαματικών πηγών, αρχαιολογικά, ιστορικά και θρησκευτικά μνημεία. Κι όλα αυτά σε μικρή απόσταση από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη όντας στο κέντρο της Ελλάδας και πάνω στον άξονα της Εθνικής Οδού...
(Ολόκληρο το άρθρο εδώ...)
*Μέλος των Οικολόγων Πράσινων

9 σχόλια

  1. Παντως αυτη η συμμορια "babis" πρεπει ναναι :
    1.Διανοητικα καθυστερημενα IQ λεμε κατω του μετριου
    2. Πληρωμενα αφισκια .
    Ενα διανοητικα καθυστερημενο αμα το πληρωνεις μπορεις να το φτιαξεις οπως θελεις.
    Εδω η πασοκοσκυλια με την πληρωμη και βασιζομενη στο χαμηλο IQ των μαλακοκαυληδων Ξηρων εφτιαξε ολοκληρη 17Ν,με την οποια επι 20 χρονια τρομοκρατουσε τους αντιπαλους της ,δολοφονωντας εξεχοντα στελεχη της,και χτυπωντας οποτε ειχε προβληματα (απεργια πχ?
    Ενα φονος και τελειωσαμε για ενα τριμηνο. Ξανα απεργια ? Ξανα αλλος φονος απο την δικια μας 17Ν και να ! βγαλαμε αλλο ενα τετραμηνο ..)

    Με αντιλαμβανεστε φιλτατοι,Νομιζω?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. mpampi eisai xristianos or8odoxos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανοιχτή Επιστολή εις GAP

    Yorgo dearest, Ελπίζω τα Ελληνικά σου να είναι αρκετά έτσι ώστε να καταλάβεις τι σου γράφω. Άν όχι, δώσε την επιστολή στον Παύλο το Γερουλάνο (το γιό του Σταυλάρχη του Κοκκού, Μαρίνο Γερουλάνο) που έιναι το δεξί σου χέρι να σου τη μεταφράσει.

    Το θέμα για το οποίο σου καταναλίσκω τον πολύτιμο χρόνο σου από το γυμναστήριο, το ποδήλατο, την τήρηση της ισορροπίας στην Τρικούπη και τη διαδικτυακή δημοκρατία είναι το εξής.

    Θεωρώ πως πρέπει να δώσεις χρήματα στους οπαδούς σου γιατί τρία χρόνια τώρα εκτός κουτάλας είναι πολλά. Και θα είναι ακόμη περισσότερα μετά την δεδομένη ήττα σου στις επερχόμενες εκλογές που τόσο πολύ επιθυμείς. Το γιατί εσύ το ξέρεις-είναι άλλο ζήτημα και θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή, γιατί τώρα θέλω όλο το attention span σου των τριών (3) δευτερολέπτων επικεντρωμένο στο matter at hand.

    Έχουν ξαμολυθεί στη βίζιτα τα αρπαχτικά σου και τσιμπουκώνουν όποιον βρούν, just so as to make a fast dollar.

    Therefore, please be kind enough to ask Alex (Rontos) to release funds via NGO’s (ΜΚΟ) όπως τόσες φορές έκανες και στο παρελθόν (με τα γνωστά αποτελέσματα της εθνικής μειοδοσίας) γιατί κοντεύουμε να λιώσουμε από τις πίπες.

    Thank you and have a great day!

    P.S. Give my warmest regards to your mother.
    P.S.2 Προς επίρρωσιν των όσων σου έγραψα, σε άλλο post θα αναρτηθούν τα τσιμπουκο-stats του πιστότερου οπαδού σου, babi τερψίπρωκτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γουστάρω να βλέπω νεοδημοκρατακια και Ροσοπουλακια που στην απελπισία των και μη έχοντας τίποτα να πουν επί της ουσίας, να αμολανε σεντόνια από σαχλαμάρες,επαναληψεις,ηληθιοτητες και φαιδροτητες που απευθύνονται μόνο σε χαχόλους..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ορισμένοι χαζούληδες Δεξιοί δυστυχώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 17Ν τέλος. Αυτή ήταν. Βλέπεις πώς να αλλάξουν τώρα μια εδραιωμένη πεποίθηση που τόσο χρόνο τους πιπίλιζαν το μυαλό ότι η 17Ν είναι το ΠΑΣΟΚ. Με τέτοιες φήμες και διαδόσεις μέχρι και εκλογές κέρδισαν .Οι άνθρωποι δεν ωρροδουν πουθενά. Αρκεί να πάρουν την εξουσία. Αυτός είναι ο σκοπός , δεν τους ενδιαφέρει τι θα πουν και τι ψέματα θα εκπέμψουν. Κλασικό παράδειγμα πρόσφατα. Είναι πολύ φρέσκια τα γεγονότα. Τι ψεμaτα και τι υποσχέσεις έλεγε ο σημερινός» καταλληλότερος» Μπουλης με το PLAYSTATION ?. Λέχτηκαν περισσότερες ψευτιές και υποσχέσεις προεκλογικά?. Δεν υπήρξε πικραμένος που προεκλογικά να μην πήρε την ψεύτικη υπόσχεση του για ότι τον απασχολούσε.
    Η πλάκα έχει λοιπόν ότι σήμερα μετά την εξάρθρωση της 17Ν οι χαζούληδες οι Δεξιοί, έχουν κολλήσει και αφού κατέρρευσε ο μύθος ότι 17Ν=ΠΑΣΟΚ ,που τόσα χρόνια εντέχνως καλλιεργούσαν ,αυτοί συνεχίζουν να είναι στον κόσμο των. Οι άνθρωποι έχουν πια την συμπάθεια μας. Τι άλλο να πω. Αρρωστημένες καταστάσεις και κολλήματα.
    Θα μου πεις υπήρξε ποτέ Δεξιός και απόλυτα υγιής στο μυαλό η στη ψυχή.?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. mpampi eisai xristianos or8odoxos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "...πια η ζωή στο Φάληρο που όλοι οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι.Πηγαίνω τακτικά εκεί..."
    babis



    ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Η ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Βρε παλικάρια δημοσιογράφοι, δεν αφήνετε την Οίτη στην ησυχία της να κοιτάξετε αυτό; "Σύμφωνα με νεότερα στοιχεία που έφεραν χθες στο φως της δημοσιότητας οι έρευνες της Αστυνομίας, η προφυλακισμένη συμβολαιογράφος φέρεται ως «εγκέφαλος» κυκλώματος που επιχείρησε να πραγματοποιήσει εικονική αγοραπωλησία οικοπέδου στο Παλαιό Ψυχικό. Στο κύκλωμα -πάντα σύμφωνα με τη ΕΛ.ΑΣ- συμμετείχαν συνολικά 6 άτομα, μεταξύ των οποίων, ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Κτηματολογίου (αποχώρησε το 1998) και πρώην γενικός διευθυντής του ΥΠΕΧΩΔΕ Ιγγλέτσης Χαράλαμπος καθώς και ο δικηγόρος Σωτήρης Χώρος, οι οποίοι και συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς της Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος."

    Τα υπόλοιπα σ' αυτή τη σελίδα.

    Δεν μου λέτε, μετά τον Γιάννη Σταμούλη (όλοι για τον σοσιαλισμό!) που δεν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση 250.000 ευρώ, μπαγλαρώνουν κι άλλους 2 ΠΑΣΟΚους και δεν γράφετε τίποτα; Μήπως ήταν σύζυγος μιας μεγαλοΠΑΣΟΚας ο "ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Κτηματολογίου", κάτι μου λέει αυτό το όνομα αλλά δεν θυμάμαι καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους επικοινωνιολόγους της Νέας Δημοκρατίας.
    Πως καταφέρνουν να παρουσιάζουν , πρός όφελος της παράταξης ΄΄την νύχτα για ημέρα΄΄.
    Το πολύνεκρο ναυάγιο του ΄΄Σάμινα΄΄ ,όλη η ναυτιλιακή πιάτσα της Ακτής Μιαούλη γνωρίζει ότι προεκλίθει επειδή ο αξιωματικός βάρδιας έβλεπε ένα μάτς και άφησε στον δόκιμο την διακυβέρνηση του πλοίου . Κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να πείση την κοινή γνώμη ότι Πλοίαρχος ήταν ουσιαστικά ο ...Παπουτσής και εκείνος φταίει !!!
    Μέχρι και ο δυστυχής Σημίτης απολογείθηκε στην Βουλή για το ναυάγιο .
    Τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν χαλασμένη η προπέλα . Αυτοί που έχουν ακόμα και ελάχιστες γνώσεις ναυπηγικής γνωρίζουν ότι με χαλασμένη προπέλα δεν θα είχε πάει ποτέ στην Πάρο το πλοίο .
    Αλλά πρόσφατα θαυμάσαμε την Νέα Διακυβέρνηση στο ναυάγιο του Sea Diamond .
    Τώρα είναι οι ‘’γαλάζιοι φωστήρες’’ στην κυβέρνηση .
    Το θέμα ξεχάστηκε μαζί με τους δύο νεκρούς .
    ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ . ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΡΗΧΑ.
    ΟΛΑ AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . MR LOUIZIDIS. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ‘’ .
    Προσέξτε όμως αν νικήσει και το ερχόμενο φθινόπωρο , δεν θα μας κάνει την χάρη να ξαναχρησιμοποιήσει βαζελίνη . Ούτε σάλιο πλέον .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *