GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Συμμαχία" στην Αιτωλοακαρνανία...

...κόντρα στην υπουργοποίηση του B. Μαγγίνα Έγινε υπουργός ο Β. Μαγγίνας αλλά είναι πάρα πολύ τσαντισμένοι οι άλλοι βουλευτές της ΝΔ στην Α...

...κόντρα στην υπουργοποίηση του B. Μαγγίνα
Έγινε υπουργός ο Β. Μαγγίνας αλλά είναι πάρα πολύ τσαντισμένοι οι άλλοι βουλευτές της ΝΔ στην Αιτωλοακαρνανία Μάριος Σαλμάς και Νίκος Αγγελόπουλος.
Ο ένας γιατί είναι πρώτος σε σταυρούς και ο άλλος γιατί λέει ότι ενώ δικαιώθηκε με την απομάκρυνση Τσιτουρίδη (ήταν υφυπουργός προηγούμενα στο Απασχόλησης) είδε να γίνεται υπουργός ο τοπικός του αντίπαλος.
Ετσι λοιπόν ενω δεν είχαν πολύ καλές σχέσεις μεταξύ τους, συναντήθηκαν και αποφάσισαν να "συνεργαστούν" μπροστά στον "κοινό αντίπαλο".
Ο Μαγγίνας είχε έρθει τέταρτος στην σειρά εκλογής αλλά τώρα πάει για πρωτιά.

37 σχόλια

  1. Στην Αιτωλία ζούσαν οι Έλληνες που παρέδωσαν Μακεδονία και Ελλάδα στους Ρωμαίους και την έπαθαν τραγικά αφού και οι ίδιοι υποδουλώθηκαν. Για τις μηχανοραφίες είναι πασίγνωστοι. Μήπως και τώρα γυρίσει και πάλι ο τροχός εναντίων τους, όπως στην παλαιά εποχή; Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μια νέα μέρα γεμάτη περιπέτειες ξεκινά για το γατάκι της μαμάς του Τζώνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ
    ΤΟ ΓΑΤΑΚΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΤΟΥ ΤΖΩΝΥ,
    ΠΡΟΣΟΧΗ,
    ΕΙΝΑΙ Τ'ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΤΖΩΝΥ.
    ΠΡΟΧΘΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΝΟΜΙΖΕ
    ΚΙ Ο Βabis
    ΚΙ ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΤΟΥΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ
    Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΛΑΙΟΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΞΕΦΩΝΗΜΕΝΟ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΗΝΝΑ ΕΥΘΥΜΙΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΝΑ ΚΑΛΑΗΠΤΕΣΤΕ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΣΕΙΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΓΙΑΝΝΑΚΟΥ . ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ Η ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΤΡΟΜΑ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΗΣ ΣΤ’ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΕΚΑΝΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΕΚΠΡΩΣΟΠΟΣ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ Β’ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ Β’ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ .
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 1999 -2004 ΚΥΡΙΕ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΒΕΣΤΕ ΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΚΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΓΙΑ ΣΩΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΦΩΝΙΜΕΝΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.
    Ο επίτροπος Χοακίν Αλμούνια τοποθέτησε και χρονικά την έξοδο
    Οριστικά τον Ιούνιο εκτός επιτήρησης Ε.Ε. η οικονομία

    Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
    Παρασκευή, 4 Μαϊου 2007 07:00 Εκτυπώστε το Στείλτε το με email Φυλάξτε το

    Βρυξέλλες,

    ΣΤΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ του Συμβουλίου Υπουργών ΕCOFIN στις 5 Ιουνίου, θα αποφασιστεί η άρση της επιτήρησης της ελληνικής οικονομίας από την Κοινότητα.




    Ο επίτροπος κ. Χοακίν Αλμούνια.
    Ο αρμόδιος Επίτροπος, Χοακίν Αλμούνια, ξεκαθάρισε χθες πλήρως το τοπίο, προαναγγέλλοντας την κατάργηση της διαδικασίας περί υπερβολικού ελλείμματος για την Ελλάδα και τη Γερμανία, ενώ παράλληλα προσδιόρισε και το ακριβές χρονοδιάγραμμα.

    Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τα πεπραγμένα στην Ευρωζώνη το 2006, ο κ. Αλμούνια στάθηκε ιδιαίτερα στην «ουσιώδη δημοσιονομική διόρθωση» που πέτυχαν πέρυσι η Ελλάδα, η Γερμανία, Ιταλία και η Πορτογαλία, δηλαδή οι 4 χώρες που βρίσκονται ακόμη υπό καθεστώς επιτήρησης.

    Επέλεξε τη χθεσινή συνέντευξη Τύπου, που αφορούσε τον απολογισμό των πεπραγμένων της Ευρωζώνης για το 2006, προκειμένου να ανακοινώσει την έξοδο της Ελλάδας από την επιτήρηση.

    Σύμφωνα με τον Ισπανό Επίτροπο, η Ελλάδα και η Γερμανία θα βγουν από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος πολύ σύντομα. Οπως είπε, μόλις δημοσιευθούν, την προσεχή Δευτέρα, οι προβλέψεις τις Επιτροπής για τις επιδόσεις των οικονομιών των χωρών μελών για φέτος και τα δύο επόμενα χρόνια, θα παρουσιάσει στους συναδέλφους του την πρότασή για την κατάργηση της διαδικασίας, ενώ στη συνέχεια θα συζητηθεί στο ECOFIN το οποίο θα αποφασίσει πριν από το τέλος της γερμανικής προεδρίας.

    Η τελευταία συνεδρίαση του Συμβουλίου ECOFIN έχει προγραμματισθεί για τις 5 Ιουνίου, ενώ την προηγούμενη μέρα η πρόταση θα περάσει από τους υπουργούς οικονομικών της Ευρωζώνης.

    Οι προϋποθέσεις

    Η Ελλάδα βρίσκεται στην κοινοτική επιτήρηση από τον Ιούλιο του 2005, όταν το ΕCOFIN κατέγραψε δημόσιο έλλειμμα ψηλότερο του 3% του ΑΕΠ, που είναι και το ανώτατο επιτρεπτό όριο.

    Η έξοδος από την επιτήρηση συνεπάγεται την εκπλήρωση δύο προϋποθέσεων.

    Η πρώτη προβλέπει ότι το έλλειμμα πρέπει να υποχωρήσει κάτω από το 3% του ΑΕΠ και η δεύτερη να έχει η διόρθωση αυτή μόνιμο χαρακτήρα.

    Στις 23 Απριλίου, η Ελλάδα εκπλήρωσε την πρώτη προϋπόθεση, όταν η Στατιστική Υπηρεσία της Κοινότητας ανακοίνωσε ότι το δημόσιο έλλειμμα υποχώρησε το 2006 στο 2,6% του ΑΕΠ.

    Τη δεύτερη προϋπόθεση η Ελλάδα θα την εκπληρώσει την προσεχή βδομάδα με τη δημοσίευση των προβλέψεων της Κομισιόν για τις επιδόσεις της οικονομίας. Από τη δήλωση που έκανε χθες ο κ. Αλμούνια είναι προφανές ότι το δημόσιο έλλειμμα θα διατηρηθεί σταθερά κάτω του 3% του ΑΕΠ (θα κυμανθεί στη ζώνη του 2,5%) και το 2007, επιτρέποντας έτσι την άρση της επιτήρησης.

    Ο κ. Αλμούνια χαρακτήρισε ουσιώδη τη δημοσιονομική διόρθωση που πέτυχαν πέρυσι η Ελλάδα, η Γερμανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία, δηλαδή οι 4 χώρες της ευρωζώνης που βρίσκονται υπό κοινοτική επιτήρηση. Η πέμπτη, η Γαλλία, εξήλθε στις αρχές του 2007.

    Δημοσιονομική εξυγίανση

    Πάντως, στην έκθεση της για τη δημοσιονομική κατάσταση στην ευρωζώνη, η Επιτροπή ζητεί από την κυβέρνηση να συνεχίσει τις προσπάθειες δημοσιονομικής εξυγίανσης και τα επόμενα χρόνια.

    Οπως επισημαίνεται στην έκθεση είναι επιτακτικό για ορισμένες χώρες και κυρίως την Ελλάδα και την Πορτογαλία να πετύχουν τη δημοσιονομική εξυγίανση, διότι τις επόμενες δεκαετίες θα βρεθούν αντιμέτωπες με το οξύτατο πρόβλημα της γήρανσης του πληθυσμού και της αύξησης των δαπανών για τις συντάξεις.

    Ενταξη στην ΟΝΕ

    Ο Ισπανός Επίτροπος αναφέρθηκε και στις υποψηφιότητες ένταξης στην ΟΝΕ της Κύπρου και της Μάλτας, επισημαίνοντας ότι στις 16 Μαΐου η Κομισιόν θα παρουσιάσει τις εισηγήσεις της για τις δύο χώρες στο Συμβούλιο Υπουργών, ενώ ανάλογες εισηγήσεις θα υποβάλει και η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα

    Οι δύο εισηγήσεις θα αφορούν αποκλειστικά την εξέταση των οικονομικών κριτηρίων, ενώ η επικύρωση της ένταξης των δύο χωρών θα γίνει από το ΕCOFIN, αφού προηγηθεί πολιτική απόφαση των 27 Ευρωπαίων ηγετών στην προσεχή Σύνοδο Κορυφής (21-22 Ιουνίου). Η ένταξη των δύο χωρών είναι προγραμματισμένη για την 1η Ιανουαρίου 2008.

    ΝΙΚΟΣ ΜΠΕΛΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Φοιτητικές εκλογές
    ΟΝΝΕΔ: Ανοιχτή πρόσκληση για αποδεκτά αποτελέσματα



    Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ. Παπανικολάου.
    ΑΝΟΙΧΤΗ πρόσκληση απευθύνει η ΟΝΝΕΔ προς όλες τις φοιτητικές παρατάξεις, προκειμένου να διαμορφωθούν οι διαδικασίες που θα οδηγήσουν σε κοινά αποδεκτά αποτελέσματα στις επικείμενες φοιτητικές εκλογές της 9ης Μαΐου.

    «Είμαστε στη διάθεσή τους, άνευ όρων», δήλωσε ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Γ. Παπανικολάου σε συνέντευξη Τύπου, «να συνεργαστούμε ώστε να καταλήξουμε επιτέλους σε κοινά αποδεκτά αποτελέσματα. Είμαστε εδώ και πολλά χρόνια η πρώτη φοιτητική δύναμη και είμαστε διατεθειμένοι να κάνουμε και υποχωρήσεις αν χρειαστεί, προκειμένου να προχωρήσουμε στη διεξαγωγή πανσπουδαστικού συνεδρίου. Είναι ντροπή το ελληνικό φοιτητικό κίνημα να έχει αδρανοποιημένο το κεντρικό του όργανο».

    Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ ζήτησε από το σύνολο των φοιτητικών παρατάξεων να δεσμευτούν από σήμερα για το χώρο και τους όρους έκδοσης κοινών αποτελεσμάτων για τις φοιτητικές εκλογές. «Αφήνουμε, είπε, τα πάντα, στη διακριτική ευχέρεια των υπόλοιπων παρατάξεων. Δεν θέτουμε κανένα προαπαιτούμενο, κανέναν όρο. Η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ εν λευκώ προσυπογράφει από σήμερα κάθε τέτοια συμφωνία».

    Ο κ. Παπανικολάου ανέφερε ότι φοιτητικό κίνημα δεν είναι τα επεισόδια και οι μολότοφ, ούτε τα εκβιαστικά διλήμματα και οι συνελεύσεις μειοψηφίας και βίαιου αποκλεισμού της πλειοψηφίας.

    Ο γραμματέας της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ Δημήτρης Βολουδάκης υπογράμμισε ότι η παράταξη επιχειρεί για 20ή συνεχόμενη χρονιά μέσα από μια πληθώρα ενεργειών και δράσεων να εναντιωθεί σε κάθε λογική στείρας άρνησης και συντηρητισμού.

    ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. καλώς την πούστρα την επίδοξη αντικαταστάτρια του babis στις ψωλές μας.


    Οσονούπω φωτό της μάμμυς σας στη μπλογκόσφαιρα - μιλάμε για πολύ γυναίκα



    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΓΙΑ ΣΩΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΞΕΦΩΝΙΜΕΝΩ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΗ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ.

    Η Ακαδημία επικρίνει το βιβλίο της Ιστορίας
    Τι λέει το πόρισμά της

    «Μείζονες αδυναμίες παρουσιάζει το βιβλίο της Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού» διαπιστώνει το πόρισμα της Ακαδημίας Αθηνών το οποίο παρουσιάζει σήμερα η «Κ». Σύμφωνα με το πόρισμα το βιβλίο δεν συμβάλλει στην ενίσχυση της εθνικής μνήμης και της ελληνικής αυτογνωσίας, επιδεικνύει προχειρότητα κατά την προσέγγιση μείζονος σημασίας ζητημάτων και αδυναμία διακρίσεως του εκάστοτε ουσιώδους από το επουσιώδες.

    Συνολικά, καταγράφονται 81 σημεία με ελλείψεις, απροσεξίες, ανακρίβειες και αντιφάσεις στο βιβλίο που έγινε αντικείμενο σφοδρής πολεμικής. «Η αναφορά στον πόλεμο των Ελλήνων κατά του Αξονα είναι απόλυτα και προκλητικά ανεπαρκής» επισημαίνουν μεταξύ άλλων οι ακαδημαϊκοί. Ενώ «στον αθλητισμό αφιερώνονται τρεις σελίδες αλλά μόνον επτά συνολικά στίχοι στον ελληνοϊταλικό πόλεμο και τη γερμανική εισβολή».
    Βιβλίο με ασθενή ιστορική μνήμη»
    Το πόρισμα της Ακαδημίας Αθηνών για το εγχειρίδιο της ΣΤ΄ Δημοτικού μιλάει για προχειρότητα στην προσέγγιση μείζονος σημασίας γεγονότων
    Του Αποστολου Λακασα

    «Το βιβλίο της Ιστορίας ΣΤ΄ Δημοτικού έχει μείζονες αδυναμίες». Καταπέλτης είναι το πόρισμα της Ακαδημίας Αθηνών -το οποίο παρουσιάζει εκτενώς σήμερα η «Κ»- για το πολύκροτο βιβλίο, που προκάλεσε αντιδράσεις αμέσως μετά τη διανομή του στους 12χρονους μαθητές. Οι δύο ιστορικοί - συγγραφείς του πορίσματος κ. κ. Μιχ. Σακελλαρίου και Κ. Σβολόπουλος δεν κάνουν λόγο για απόσυρση του βιβλίου, το οποίο άλλωστε θα αξιολογηθεί και από τους εκπαιδευτικούς, ώστε η συγγραφική ομάδα να έχει πλήρη εικόνα για τις αλλαγές που απαιτούνται. Ομως, στο πόρισμα τονίζεται ότι «αισθητή είναι η απόκλιση του βιβλίου από τις κατευθύνσεις και τους στόχους του Διαθεματικού Eνιαίου Πλαισίου Προγράμματος Σπουδών Iστορίας» και «υπό την έννοια αυτή οφείλει να εκτιμηθεί και η διδακτική επάρκεια ή μη του εγχειριδίου». Μάλιστα, συμπληρώνεται ότι «στην τελική κρίση περί του εγχειριδίου οφείλει να αποδοθεί η επιβεβλημένη βαρύτης στην επιταγή του Συντάγματος για την ανάπτυξη μέσω της παιδείας της «εθνικής συνειδήσεως των Eλλήνων». Το πόρισμα παραδέχεται ότι «οι συγγραφείς, κρίνοντας ότι η σύνταξη των προγενέστερων εγχειριδίων είχε υπαγορευθεί από την επιδίωξη της προσαρμογής στην αντίληψη περί έθνους-κράτους, θεώρησαν σκόπιμο να υιοθετήσουν, μεταξύ των πλέον συγχρόνων τοποθετήσεων, την άποψη για τον «παροντικό χαρακτήρα της Ιστορίας», την οποία και αναλύουν. Eπιδιώκουν, σύμφωνα και με τη σύγχρονη διεθνή πρακτική, να υποβαθμίσουν τα σημεία τριβής στις σχέσεις μεταξύ των Eλλήνων και των γειτόνων τους και αποφεύγουν τη διατύπωση απόψεων που υπαγορεύονται από παρωχημένες εθνοκεντρικές παρορμήσεις. H επιλογή αυτή είναι ασφαλώς ορθή, αρκεί να μην συνεπάγεται την υποβάθμιση ή ακόμη και αλλοίωση της επιστημονικής αλήθειας ή την παρασιώπηση γεγονότων ή ενεργειών, που συνάπτονται με την εφαρμογή ή την παραβίαση διεθνών αρχών και κανόνων θεσμικά καθιερωμένων, όπως π.χ. οι αρχές της αυτοδιαθέσεως των λαών ή του σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων». Και μετά οι δύο επιφανείς ιστορικοί παραθέτουν τις παρατηρήσεις τους:

    - Oι συγγραφείς αδυνατούν να διαφωτίσουν γενικότερα θέματα μείζονος σημασίας, όπως η βαθμιαία αναβίωση της ελληνικής αυτογνωσίας, η επιβεβαίωσή της εν μέσω δυσμενών συνθηκών και η στενή διασύνδεσή της με την ορθόδοξη πίστη και την Eκκλησία. H κατανομή της ύλης είναι ατυχής. Π. Π.χ. τρεις σελίδες αφιερώνονται στον αθλητισμό (σ. 130-132) και μόνο επτά συνολικά στίχοι στις σ. 109 και 112 στον ελληνοϊταλικό πόλεμο και τη γερμανική εισβολή.

    - Το βιβλίο δεν συμβάλλει στην ενίσχυση της εθνικής μνήμης και της ελληνικής αυτογνωσίας, επιδεικνύει προχειρότητα κατά την προσέγγιση μείζονος σημασίας ζητημάτων και αδυναμία διακρίσεως του εκάστοτε ουσιώδους από το επουσιώδες, παρουσιάζει ικανό αριθμό ανακριβειών, λαθών και παραλείψεων ουσιώδους συχνά σημασίας.
    Η Τουρκοκρατία έχει εξωραϊστεί
    Τουρκοκρατία αλλά χωρίς κακουχίες, θύματα, βία, απώλειες. Αυτό είναι το περίγραμμα των παρατηρήσεων της Ακαδημίας Αθηνών για τις αναφορές του βιβλίου στη συγκεκριμένη περίοδο. Ενδεικτικά, το πόρισμα αναφέρει ότι «δεν παρουσιάζονται οι πτυχές της τουρκοκρατίας που ήσαν δυσμενείς για τους Ελληνες και συντέλεσαν σε διαδοχικούς εξισλαμισμούς-αφελληνισμούς και δραματική μείωση του ελληνικού πληθυσμού». Και διευκρινίζει ότι «σπουδαίο ιστορικό θέμα της εποχής, ανεξαρτήτως της εθνικής σημασίας του, είναι η επιβίωση των Eλλήνων, εν μέσω δυσμενών συνθηκών. Kαι αυτό αγνοείται από το υπό κρίση βιβλίο, μολονότι τα σχετικά στοιχεία υπάρχουν στη βιβλιογραφία. Σε σχέση με τις δυσμενείς συνθήκες υπενθυμίζουμε συνοπτικά ότι ναι μεν η νομοθεσία του κυρίαρχου ανεχόταν την ύπαρξη χριστιανών (και Eβραίων), από την άλλη όμως μεριά τους απωθούσε μακριά από τις παραγωγικότερες γαίες, περιόριζε τα δικαιώματά τους και δεν τους προστάτευε από αυθαιρεσίες τοπικών αρχόντων καί απλών μελών της κυρίαρχης κοινότητας.

    Συχνά εκδηλώνονταν μαζικές επιθέσεις και αναγκαστικοί εξισλαμισμοί, που περιόριζαν αριθμητικώς τους ελληνικούς πληθυσμούς. Ετσι π.χ. ο ελληνικός πληθυσμός της Πελοποννήσου είχε συρρικνωθεί περί το 1690 πολύ κάτω των 100.000 (απογραφή πληθυσμού κατά τη σύντομη βενετοκρατία). Σε σχέση με τους παράγοντες που επέτρεψαν στους υπόδουλους Ελληνες, αρχικώς μεν να επιβιώσουν στη δε συνέχεια να ανακτήσουν δυνάμεις και να απελευθερωθούν, τα διαθέσιμα στοιχεία δημιουργούν την εξής γενική εικόνα. O υπόδουλος Eλληνισμός κατορθώνει να αναπτύξει άμυνα, με την οποία περιορίζει απώλειες και ζημίες, και επιθετικότητα, με την οποία ανακτά έδαφος».
    Σύγχρονοι πολιτικοί, το ’74, το Κυπριακό
    Προβλήματα υπάρχουν και στην περίοδο μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η Ακαδημία χαρακτηριστικά αναφέρει:

    - Στα κεφάλαια που αφορούν τη μεταπολεμική Ελλάδα, ουδενός των Ελλήνων πολιτικών, πλην του Κ. Καραμανλή και του Γ. Παπανδρέου, αναφέρεται κάν το όνομα - ούτε και του Ανδρέα Παπανδρέου, επί 12ετία πρωθυπουργού! (σελίδα 115 και εξής).

    - Ουδεμία αναφορά γίνεται στο πολιτειακό καθεστώς της μεταπολεμικής Ελλάδας - ούτε καν στην πολιτειακή μεταβολή του 1974. (σ. 115 και εξής).

    - Δεν αναφέρεται οτιδήποτε στο κείμενο του εγχειριδίου για την τοποθέτηση της χώρας στη διαμάχη μεταξύ Ανατολής και Δύσης κατά την περίοδο του Ψυχρού Πολέμου, στην εξέλιξη των σχέσεών της με την Τουρκία και στη δίωξη του ελληνικού στοιχείου της Κωνσταντινούπολης, της Ιμβρου και της Τενέδου, στην προσπάθεια των ελληνικών κυβερνήσεων για τη διεύρυνση, μετά το 1974, της διαβαλκανικής συνεργασίας κ.λπ. (σ. 115 και εξής).

    - Ο Κ. Καραμανλής σχημάτισε την κυβέρνηση εθνικής ενότητας και δεν ορίστηκε πρωθυπουργός μετά τον σχηματισμό της. (σ. 118).

    - Στο κεφάλαιο υπό τον τίτλο το «Κυπριακό Ζήτημα» δεν υπάρχει η παραμικρή αναφορά στον ΟΗΕ. Ο ΟΗΕ δεν αναφέρεται και στο υπόλοιπο μέρος του βιβλίου! (σ. 121)

    - Ουδεμία αναφορά υπάρχει στο ίδιο κεφάλαιο και στον αντιαποικιακό χαρακτήρα του κυπριακού αγώνα. Αντίθετα, επιλέγεται ο αδόκιμος όρος της «κατοχής» από τους Αγγλους! (σ. 121).

    - Αντί του όρου της τουρκικής «κατοχής» που έχει υποδειχθεί και από το Πρόγραμμα Σπουδών, επαναλαμβάνεται τρεις φορές ο όρος της «διχοτόμησης» (σ. 121).
    Εκτός ιστορικού πλαισίου η ελληνική αυτογνωσία
    Η Ακαδημία Αθηνών αναφέρει ότι για την περίοδο που οι Ελληνες ήταν κάτω από ξένη κυριαρχία δεν θίγεται ένα από τα σημαντικότερα θέματα αυτής της ιστορικής περιόδου, που σχετίζεται με τη βαθμιαία αναβίωση της ελληνικής αυτογνωσίας έπειτα από διάλειμμα δώδεκα αιώνων. «Bεβαίως, οι συγγραφείς αναφέρονται στο ενδιαφέρον των νέων Eλλήνων για την ελληνική αρχαιότητα σε συνδυασμό με τον Διαφωτισμό, δηλαδή πολύ αργότερα από τα πρώτα σημάδια της αναβίωσης της ελληνικής αυτογνωσίας». Και λίγο παρακάτω συνεχίζει το πόρισμα: «H αναβίωση της ελληνικής αυτογνωσίας συντελείται με βραδύτατο ρυθμό, αρχίζοντας με τους Ελληνες μετανάστες στη Βενετία και άλλες ευρωπαϊκές πόλεις και εκείνους από τους κατοίκους της οθωμανικής αυτοκρατορίας που σπουδάζουν σε ευρωπαϊκά πανεπιστήμια». Kατά τις τελευταίες δεκαετίες πριν από τη Mεγάλη Eπανάσταση η ελληνική αυτογνωσία έχει διαδοθεί πέραν των μορφωμένων: Yδραίοι και Σπετσιώτες πλοιοκτήτες δίνουν στα πλοία τους ονόματα αρχαίων Eλλήνων (το βιβλίο του μαθητή αναφέρει το γεγονός, αλλά εκτός του ιστορικού πλαισίου του)».
    Ξέρετε, οι Ελληνες πολέμησαν και εναντίον του Αξονα...
    Απόλυτα και προκλητικά ανεπαρκή κρίνει η Ακαδημία την αναφορά του βιβλίου στον πόλεμο των Ελλήνων κατά του Αξονα, στο Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τι λέει το πόρισμα ακριβώς; «Η αναφορά στον πόλεμο των Ελλήνων κατά του Αξονα και στις πολλαπλές, πολιτικές, στρατιωτικές και ιδεολογικές επιπτώσεις είναι απόλυτα και προκλητικά ανεπαρκής: «Η Ελλάδα μπαίνει στον πόλεμο στις 28 Οκτωβρίου 1940, όταν απαντά αρνητικά στο τελεσίγραφο του Μουσολίνι. Οι Ελληνες, το 1940-1941, απομακρύνουν τα ιταλικά στρατεύματα από τα ελληνοαλβανικά σύνορα, σημειώνοντας σημαντικές νίκες» γράφει το βιβλίο στην σελίδα 109. Και το πόρισμα δεν μένει μόνο σε αυτό. «Στην σελίδα 111 αποδίδονται, εξαιτίας και εσφαλμένης επιλογής των πηγών (Ν. Davis, Europe…) στην Ελλάδα 89.000 νεκροί στρατιώτες, ενώ ήταν πολύ ολιγότεροι: 15.700 κατά τον Κ. Δοξιάδη («Θυσίαι της Ελλάδος…» σ. 59). Και το πόρισμα συνεχίζει: «Εσφαλμένο και αφελές το κείμενο που αφορά τις εσωτερικές ζυμώσεις στην Ελλάδα κατά την δεκαετία του 1940».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς 10.22. Ποιός τα διαβάζει αυτά "σεντόνια" που αντιγράφεις ρε φίλε; Άσε που μας έβγαλες και τα μάτια με τα ορθογραφικά σου λάθη. Για το βιβλίο της Ιστορίας μπορούμε να πούμε πιο πολλά γράφοντας πιο λίγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΤΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΛΑΟΥΖΕΙ ΤΟΥ ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ Ρουαγιάλ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ ΣΕ ΓΥΝΑΙΚΙΑ ΕΚΔΟΣΗ
    Κόκκινη κάρτα από τον Σαρκοζί
    Του Σταυρου Λυγερου

    Τον περασμένο Δεκέμβριο, η Τουρκία κατάφερε να παρακάμψει με ασήμαντο κόστος το εμπόδιο που η ίδια έθεσε στην ενταξιακή της πορεία, αρνούμενη να εφαρμόσει το πρωτόκολλο τελωνειακής ένωσης με την Κυπριακή Δημοκρατία. Τώρα, το πρόβλημα έρχεται από τη Γαλλία, εφόσον, βεβαίως, εκλεγεί ο Σαρκοζί. Η κατηγορηματική δήλωσή του ότι η Τουρκία είναι ασιατική χώρα και ως εκ τούτου δεν έχει θέση στην Ε.Ε., τοποθετεί σε άλλη βάση το τουρκικό ζήτημα. Η υποψηφιότητα της γείτονος δεν πρέπει να κριθεί από την εκπλήρωση ορισμένων κριτηρίων. Από το κατά πόσο, δηλαδή, θα προσαρμοσθεί στο κοινοτικό κεκτημένο. Πρέπει να απορριφθεί για γεωπολιτιστικούς λόγους.

    Προφανώς, το Παρίσι δεν είναι από μόνο του σε θέση να αλλάξει την πολιτική της Ε.Ε. και να σταματήσει τις ενταξιακές διαπραγματεύσεις. Είναι σε θέση, όμως, να κάνει αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει η Αυστρία, λόγω μικρού ειδικού βάρους. Να εκφράσει και να ενεργοποιήσει πολιτικά το υποβόσκον ρεύμα για εκτροπή της ενταξιακής πορείας προς την ειδική σχέση. Μέχρι τώρα, οι ευρωπαϊκές πρωτεύουσες που δεν βλέπουν με καλό μάτι την τουρκική υποψηφιότητα, αποφεύγουν να μιλήσουν όπως ο Σαρκοζί. Αφ’ ενός λόγω των αμερικανικών πιέσεων και αφ’ ετέρου για να μην έλθουν σε αντίθεση με την Αγκυρα.

    Ο δυσμενής για την τουρκική υποψηφιότητα άνεμος που φυσάει στην Ευρώπη τροφοδοτείται και από το ότι η γειτονική μας χώρα έχει κάνει ελάχιστα για να προσαρμοστεί στο κοινοτικό κεκτημένο. Η τωρινή κρίση, μάλιστα, ήρθε να υπογραμμίσει με κραυγαλέο τρόπο την ασυμβατότητα του μετακεμαλικού καθεστώτος με τις ευρωπαϊκές πολιτικές προδιαγραφές. Ενα πραξικόπημα, μάλιστα, θα λειτουργήσει σαν ταφόπλακα για την ενταξιακή προοπτική της γείτονος. Αυτός είναι ένας πρόσθετος λόγος που ωθεί τον επίτροπο για τη διεύρυνση, θερμό υποστηρικτή της τουρκικής υποψηφιότητας, να απευθύνει δραματικές εκκλήσεις στους στρατηγούς να μην επέμβουν.

    Το ακατανόητο σε όλη αυτήν την υπόθεση δεν είναι η στάση της Αγκυρας. Είναι η αβάστακτη ελαφρότητα, με την οποία η Ε.Ε. της άνοιξε τον δρόμο. Οταν ετέθη το ζήτημα, είχε αποφύγει να απαντήσει εάν η Τουρκία έχει ή όχι θέση στους κόλπους της. Το ερώτημα αυτό, όμως, κατά έναν ειδικό τρόπο συμπυκνώνει τα πιο κρίσιμα ευρωπαϊκά στρατηγικά διλήμματα: τα όρια της διεύρυνσης, τον βαθμό εμβάθυνσης, το ζητούμενο της πολιτικής ενοποίησης και βεβαίως τον ίδιο τον χαρακτήρα της Ενωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ερ: Τι κοινό έχει η Diageo με τo γατάκι της μαμάς του Τζώνη ?
    H Diageo έβγαλε τον Johnnie Walker.
    Το γατάκι της μαμάς έβγαλε τον Τζώνη Sucker.

    Keep sucking.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τζώνη μια συμβουλή:
    Μη γλύφεις το γατάκι της μαμάς σου. Έχει τρίχες και μπορεί να πάθεις τοξοπλάσμωση έγκυος γυναίκα που είσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερ: Από που βγήκε το γατόσκυλο της Nickelodeon?

    Απ: Ο babis σκυλος πήδηξε το γατί της μαμάς του Τζώνη.

    Τζώνη keep sucking...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. χα χα χα... απίθανη φωτό.....

    πολύ γυναίκα η μαμά σου...

    για να βρούμε την τρύπα να τη γαμίσουμε σε πόσα κιλά αλεύρι πρέπει να την ρολάρουμε?

    (ενώ on the other hand ο πάτος του daddy σου είναι εύκολα προσβάσιμος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. γιουσουφάκι μας (με την έννοια της κοινοκτημοσύνης)

    έτσι όπως είσαι σκυμένο και σφουγγαρίζεις τις σκάλες... και βλέπω την χαράδρα σου

    για πασόκα σε κόβω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μια ιστορια διδακτικη.

    Μια φορα ενας πηρε φορα να περασει ενα λακο με σκατα κι επεσε μεσα.

    Φωναξε-φωναξε για βοηθεια ,καποια στιγμη τον λυπηθηκε ο βοθρατζης και τον εβγαλε εξω.Τοτε γυρισε γεματος σκατα και θριαμβευτικα φωναζε οτι τα καταφερε να βγει.Μεγαλο κατορθωμα.

    Ηθικον διδαγμα.Γιωργακη Αλογοσκουφη
    μπραβο γιατι θα βγεις απο τα σκατα που μονος μας εριξες.Πες ευχαριστω στον βοθρατζη Αλμουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ 89.
    EΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ,
    ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    μαρξιστικη οργανωση.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΠΟΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ-ΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ -ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ- ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΣΕΒ.
    ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑΣ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    γενικα ολοι οι θεσμοι εχουν γινει
    παραγκες.
    ο καραμανλης εχει ελαχιστη ακομα εξουσια.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΙ Η ΕΡΤ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕ ΤΗΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΗ
    ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΕΝΤΟΛΗ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΥ Η ΛΑΜΠΡΑΚΗ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Eκλογες θα κανει ο καραμανλης τον μαιο του 2008.
    τοτε θα κερδισει με 6-8 διαφορα.
    τωρα θα κερδιζε με 1-3.
    αυτος ειναι ο λογος που εκδοτες,σεβ,και ολες γενικα οι παραγκες τον πιεζουν για τωρα.
    εχουν πεισει και ηλιθια στελεχη της δεξιας οτι συμφερει τωρα.
    μερικοι βεβαια του το προτεινουν γιατι και οι ιδιοι οι δεξιοι τον θελουν αποδυναμομενο.

    προβλεψη της
    μαρξιστικης οργανωσης
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. χθες στην πρεμιερα της νεας του εκπομπης Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΓΕΛΙΩΝ..
    ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ,οταν ο βουλευτης μανωλης,ο μονος απο ολο το πολιτικο συστημα που τολμησε να μιλησει ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, τον εγκαλεσε λεγοντας οτι ειναι εκτος γραμμης κυβερνησης.
    και δηλωσε οτι ορθως οι τραπεζες..εκαναν την δουλεια τους.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ..ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΠΟΝΕΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ,ΤΤ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΙΔΙΩΤΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΗΜΑ..
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ.
    ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    9:47 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    9:49 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ..
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ..Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..
    ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμο said...
    επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    9:12 μμ


    Ανώνυμο said...
    τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια θα τα χρησιμοποιησουν για ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την νεα τρομοκρατια,
    αποδιδοντας σε κοινωνικες συνθηκες.

    αποψη της
    μαρξιστικης οργανωσης.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Τζώνη έτσι όπως είναι σκυμένη η μαμά σου να δω το γατί της φαίνονται τα δόντια της. Για κουφάλα την κόβω.

    Το γατί της μαμάς του Τζώνννηηη...
    δεν κολώνειιιιι

    Τζώνη keep sucking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.

    αποψη της
    μαρξιστικης οργανωσης
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    γιωργακη μεχρι τωρα απολαμβανες την ασυλια μου ,σε ειχα στο απυροβλητο γιατι ειχα την αυταπατη οτι θα εισαι θεσμικος,οτι θα βοηθουσες το πολιτικο συστημα να απελευθερωθει απο τις δαγκανες της διαπλοκης.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΙΖΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ.
    ΞΟΦΛΗΣΕΣ.
    ΣΕ ΥΠΟΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ..ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΓΙΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ..
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2008.

    ερμηνεια της
    μαρξιστικης οργανωσης
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. O ΣΑΛΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΜΟΓΙΟ.ΠΡΙΝ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΚΟΝΤΕΨΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΕΙ ΕΝΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΟΥΣΕ ΜΕ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ Ο ΓΚΟΜΕΝΟΣ( ΤΟΥς ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ) ΜΙΑ ΤΥΠΙΣΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΑΜΟΥΣΕ.ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ ΚΑΤΕΛΗΞΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ.ΤΟΝ ΕΣΩΣΕ Ο ΣΕΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΝΗΘΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΞΕ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΘΕΜΑ. ΑΥΤΟΣ ΚΑΛΥΦΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ.Ο ΑΝΔΡΑΣ...ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΤΗς.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΑ. ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΨΗΦΙΖΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. επιβεβαιώνω όλα όσα μου καταμαρτυρούν οι φίλοι babis σκύλου γαπ.


    είμαι μία πούστρα, τα πίνω όλα, μου γαμάνε τη μάνα και το χαίρομαι (απορώ πως το κάνουν γιατί είναι η χοντρή του θησαυρού), ο πατέρας μου είναι πούστης και δουλεύει συγγρού, η αδερφού μου είναι πρεζού και πουτάνα.

    εγώ γαμιέται από χόμπυ.

    ιδανικό μου να ξεπεράσω τον babis στο άθλημα της Τσιμπουκοδρομίας

    βοηθήστε με σας παρακαλώ

    ζηλεύω το babis και θέλω να γαμάτε μονο εμένα.

    σφουγγαρίζω σκάλες στο δημόσιο και με γαμάνε για ένα κομμάτι ψωμί.

    θέλω ζουμερές ψωλές στο στόμα μου και στον πάτο μου.

    πάρτε με είμαι λυσσάρα

    για να διασφαλίσω το δικαίωμά μου στον ψώλο, θα υπογράφω πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. bravo Yorgo με τους οπαδούς σου

    αφού το κορίτσι το ζητάει, να το αφήσουμε παραπονεμένο?






    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε - δοκιμάστε μικρή ζηλόφθονη πασόκα πούστρα γιατί είναι σπορτίβα πίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Α ρε Τζώνη η μαμά είναι και φιλότεχνη βλέπω. Πες της να αφήσει τον Dali και να πίασει το ψωλί.
    Η φιλότεχνη μαμά του Τζώνη με το τεράστιο γατί της σε φόντο Dali
    Το γατί της μαμάς του Τζώνη δεν κολώνειιιιι...

    Τζώνη keep sucking

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αφού μέχρι και ο Μαχαιρίτσας το έχει τραγουδήσει το γατί της μαμάς του Τζώνη:
    Ζηλεύω της μαμάς σου το γατί,
    στα πόδια του κοιμάσαι όταν διαβάζει,
    δεν ξέρω αν κοιμάστε και μαζί
    η το γατί της μ' άλλον το μοιράζει.

    Τζώνη μη στεναχωριέσαι. Δεν είσαι ο πρώτος που το γατί της μάνας του είναι διάσημο.

    Τζώνη keep sucking...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΤΣΑΚΙΣΕΙ

    ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΘΑ ΓΑΜΗΣΕΙ.

    5:11 μμ

    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (3 Μαΐου 2007)

    Με τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά όλη την ευθύνη για την πρωτοφανή υπόθεση των σύνθετων δομημένων ομολόγων που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία τους τελευταίους δύο μήνες.
    Ο κ. Καραμανλής εποίησε την νήσσαν σε ό,τι αφορά την δημοσιοποίηση των συμβάσεων για τις αγοραπωλησίες των 9 και πλέον δομημένων ομολόγων που, κατά δήλωση του τότε υπουργού Απασχόλησης, κατέληξαν σε 24 Ταμεία.

    Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών μετά από 60 μέρες, αφού δεν κατάφεραν να δώσουν οποιαδήποτε πειστική απάντηση για τα υψηλού ρίσκου σύνθετα δομημένα ομόλογα που δημιούργησαν το 2005 και δρομολόγησαν προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αποφάσισαν να βαφτίσουν συλλήβδην σύνθετα δομημένα ομόλογα τις τιτλοποιήσεις και τα swaps που είχαν γίνει την περίοδο του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Καραμανλής όχι μόνο δεν απάντησε σε κανένα από τα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο των ομολόγων αλλά επέλεξε να καταφύγει σε ασύστολα ψέματα επιχειρώντας να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο ίδιος και η κυβέρνησή του.

    ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ :Το «ομόλογο» μαμούθ των 6,1 δις ευρώ
    · Δεν είναι δομημένο ομόλογο αλλά μια σειρά swaps που συνάφθηκε μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Goldman Sachs το 2001.

    · Δεν έχει καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία

    · Έγινε για να καλυφθεί η υπερτίμηση του Γιεν σε δάνεια που είχαν συναφθεί κυρίως και επί ΝΔ το 1990-93 και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές των σημερινών ομολόγων (Δούκας – Κουρής).

    · Δεν υπήρξαν προμήθειες

    · Το κόστος εξυπηρέτησης ετησίως θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν το δάνειο έμενε σε Γιεν. Το Ελληνικό Δημόσιο ωφελήθηκε από την αλλαγή.

    · Το καλοκαίρι του 2005 πραγματοποιήθηκε ίδιας μορφής συναλλαγή από τη κυβέρνηση της ΝΔ. Από το Υπουργείο Οικονομικών ακυρώθηκαν τα swaps που είχαν συναφθεί και αποτιμήθηκαν σε τιμές της αγοράς ( marked to market) στο ποσό των 5 δις Ευρώ για να συναφθεί νέα συμφωνία swap με περίοδο αποπληρωμής που ξεκινάει το 2008 και φτάνει στο 2037. Μ? αυτό τον τρόπο η Goldman Sachs καρπώθηκε χωρίς να το δικαιούται, χάρη στις επιλογές της σημερινής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, υπεραξία 2 δις ευρώ προκειμένου να επιμηκυνθεί ο χρόνος πληρωμής κατά 20 χρόνια.

    · Η συμφωνία και πάλι έγινε με την Goldman Sachs –και δευτερευόντως την Εθνική.
    ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ομολογιακό Δάνειο Ταμείου Παρακαταθηκών (Τιτλοποίηση)

    · Έγινε με όλους τους κανόνες και την έγκριση της Eurostat.

    · Με απόλυτη διαφάνεια.

    · Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία.

    · Η ΝΔ πριν λίγους μήνες έκανε ακριβώς το ίδιο Ομολογιακό Δάνειο, αλλά με πολύ μεγαλύτερα ποσά.

    · Μάλιστα, παραβιάζοντας τους κανόνες της Eurostat το χρησιμοποίησε για τη μείωση του ελλείμματος.

    ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Αγοραπωλησίες Ταμείων με «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» (2002 – 2003)

    · Όλα τα ομόλογα ήταν απλά, σταθερού επιτοκίου με βέβαιες αποδόσεις και όχι σύνθετα δομημένα ομόλογα υψηλού ρίσκου.

    · Όλα ήταν εμπορεύσιμα σε τιμές ΗΔΑΤ, δηλαδή από την επίσημη δευτερογενή αγορά.

    · Ό,τι και αν υποστηριχθεί για τις συγκεκριμένες συναλλαγές της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της περιόδου 2002-2003, υπάρχει μία κρίσιμη και αποφασιστική διαφορά από τα διερευνητέα ζητήματα του 2005-2006 και 2007.

    · Τώρα, η «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» πρωτοστατεί και στη διακίνηση των σύνθετων δομημένων ομολόγων τα οποία αποτελούν εφεύρημα της ΝΔ και κυκλοφορούν για πρώτη φορά το 2005 και δρομολογήθηκαν προς τα ασφαλιστικά ταμεία με οργανωμένο και συντονισμένο σχέδιο. Αυτό το ομόλογο έχει ενσωματωμένη προμήθεια 42 εκατ. ευρώ.

    · Αν η κυβέρνηση έχει οποιαδήποτε συγκεκριμένη περίπτωση να καταγγείλει ως παράνομη, όπως είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οφείλει να την καταθέσει συγκεκριμένα και να προχωρήσει στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής.

    ΨΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Έσοδα Eurocontrol (Τιτλοποίηση)

    · Έγινε ομολογιακό δάνειο σύμφωνα με κανόνες της Eurostat

    · Με απόλυτη διαφάνεια

    · Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία
    ΨΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ : Μελλοντικές εισπράξεις από την ΕΕ (Τιτλοποίηση)

    · Έγινε με όλους τους κανόνες και την έγκριση της Eurostat

    · Με απόλυτη διαφάνεια

    · Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία
    Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών γνώριζε πολύ καλά τις διαφορές μεταξύ των τιτλοποιήσεων (securization), των δομημένων ομολόγων (structured bonds) και των ανταλλαγών χρηματορροών (swaps). Πουθενά στο κόσμο δεν σκέφτηκε κανείς να εξομοιώσει τις τιτλοποιήσεις, τα swaps και τα δομημένα προϊόντα..
    H προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης δείχνει πανικό.
    Η κυβέρνηση οφείλει πρώτα απ/ όλα αντί για ψέματα να δώσει στη δημοσιότητα τις συμβάσεις για όλα τα σύνθετα δομημένα ομόλογα που έχει εκδώσει και όλα τα στοιχεία που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση, τα οποία αρνείται ως τώρα να δώσει.

    (Για την αντιγραφη)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. στον ελεύθερο χρόνο μου τραγουδάω:

    Είμαι γυναίκα του κεφιού,
    τον πούτσο δε χορταίνω,
    πλακώστε με στα μπουκιατσί,
    απ' τη ντουλάπα βγαίνω

    Είμαι μια πούστρα βρωμερή
    Με ξυρισμένο κώλο
    Σύντροφοι λυπηθείτε με
    Ψοφήστε με στον ψώλο

    Είμαι μια πούστρα παρδαλή
    Τέρμα ξεπατωμένη
    Και χώσε κάργα την ψωλή
    Η αμυγδαλή μου βγαίνει

    Τον πούτσο εγώ τον προσκυνώ
    Και βασιλιά τον λέω
    Μπουκώστε με μέχρι βαθειά
    Γιατί απ’ την κάβλα κλαίω



    ευχαριστώ - συνεχίστε να με γαμάτε να φάω τη θέση του babis στις ψωλές σας - κάνω και καλό σπαγγάτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΗΛ.ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΞ.
    ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ
    ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    9:33 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ,Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    9:41 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.
    εγινε ουδετερα κυβερνητικη.
    αλλα στις κρισεις αποδομη καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. tsolia alites paraplirofites kai apateones!!1

    O SAVAS ZEI!! KAI THA KSANAEKLEGEI!!

    OPOS VLEPETE THA SYNEXISEI TIN POLITIKI TOU KARIERA PARA TIS PAPARIES SAS!!

    ANTE ASXOLEITHEITE ME TOUS ALITHINOUS KLEFTES!!

    LALIOTIS..TSOXATZOPOULO...!!! ANTE NA SAS DO KOLOPASOKIA TOU KERATA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *