GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέες απολύσεις (τεχνικών) στον "Ελεύθερο Τύπο"!

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν πάλι στον "Ελεύθερο Τύπο". Ήδη ανακοινώθηκαν "μετακομίσεις" στα πιεστήρια και όχι μόνον....

Σημεία και τέρατα συμβαίνουν πάλι στον "Ελεύθερο Τύπο". Ήδη ανακοινώθηκαν "μετακομίσεις" στα πιεστήρια και όχι μόνον. Πάνω από εξήντα τεχνικοί κινδυνεύουν να μείνουν άνεργοι.

55 σχόλια

  1. Αβραμόπουλος: Τέλος στην πώληση καπνού, αλκοόλ σε ανηλίκους

    2/5/2007
    18:59


    Πηγή : ΑΠΕ-ΜΠΕ

    Το εθνικό σχέδιο δράσης για την προστασία των παιδιών, που μεταξύ άλλων προβλέπει την κάθετη απαγόρευση πώλησης καπνού και αλκοόλ σε παιδιά κάτω των 18 ετών, καθώς και την ασφαλιστική κάλυψη όλων των προσπαθειών των γυναικών που επιθυμούν να κάνουν εξωσωματική γονιμοποίηση παρουσίασε ο υπουργός Υγείας.

    Όπως ανακοίνωσε, στα μέσα Μάιου με την υπογραφή του σχεδίου, οι νέοι κάτω των 18 ετών δεν θα μπορούν να αγοράσουν καπνό ή προϊόντα καπνού, τσιγάρα και άλλα, καθώς και να προμηθευτούν αλκοόλ.

    Μεγάλο μερίδιο ευθύνης βαρύνει και όσους πωλούν τα προϊόντα αυτά, καθώς θα είναι υποχρεωμένοι και τυπικά να αναγράφουν ότι απαγορεύεται η πώλησή τους σε νέους κάτω των 18 ετών αλλά και το κυριότερο να εφαρμόσουν την οδηγία αυτή.

    Όπως εξήγησε με έμφαση ο κ. Αβραμόπουλος, θα πρέπει επιτέλους να μπει τέλος στο άναρχο τοπίο κερδοσκοπίας σε βάρος των παιδιών μας.

    Μεταξύ άλλων, το Εθνικό Σχέδιο Δράσης του υπουργείου Υγείας προβλέπει τον έλεγχο ποιότητας, με διαρκείς ελέγχους κλιμακίων σε όλες τις μονάδες της χώρας που φιλοξενούνται παιδιά, διαφημιστικές καμπάνιες και τη διασφάλιση της υγείας των παιδιών που θα δίνουν έμφαση στην πρόληψη με πειστικά επιχειρήματα, τη νοσηλεία των παιδιών κάτω των 18 ετών μόνο στα νοσοκομεία `Παίδων`, καθώς και την απαγόρευση του αλκοόλ και του καπνού στους εφήβους.

    Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει στο Σχέδιο Δράσης του υπουργείου Υγείας η δυνατότητα που δίνεται πλέον σε γυναίκες που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί να κάνουν με την κάλυψη των ασφαλιστικών τους ταμείων όσες προσπάθειες απαιτούνται για να καταφέρουν να τεκνοποιήσουν.

    Εκτιμάται ότι σήμερα στη χώρα μας ένα στα πέντε ζευγάρια είναι υπογόνιμα και οι προσπάθειες εξωσωματικής κοστίζουν ακριβά.

    "Υποστηρίζουμε τη νέα οικογένεια, προτείνουμε την ολοκληρωμένη κάλυψη από τα ασφαλιστικά ταμεία όλων των προσπαθειών για εξωσωματική γονιμοποίηση" είπε χαρακτηριστικά ο υπουργός Υγείας Δημήτρης Αβραμόπουλος.

    Το μέτρο αφορά όλες τις γυναίκες μετά τα 30 που δεν μπορούν να αποκτήσουν παιδί και μέχρι σήμερα μπορούσαν να επιχειρήσουν τρεις έως τέσσερις φορές, καθώς μόνο τόσες προσπάθειες καλύπτουν τα ασφαλιστικά τους ταμεία.

    Αξίζει να σημειωθεί τέλος ότι το Εθνικό Σχέδιο Δράσης προβλέπει την πανελλήνια γραμμή ΣΟΣ. Πρόκειται για τον τηλεφωνικό αριθμό 1056 ο οποίος και επισήμως θα αποτελεί το καταφύγιο όσων παιδιών βρίσκονται σε κίνδυνο ή όσων επιθυμούν να βοηθήσουν τα παιδιά αυτά τηλεφωνώντας στο νούμερο αυτό και επικοινωνώντας με το `Χαμόγελο του Παιδιού`.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: 19.46

    Σε ανοδική τροχιά βαδίζουν οι τιμές των μετοχών στη Wall Street την Τετάρτη, με τον τομέα ΜΜΕ να παραμένει στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της Time Warner και την ένταση της δραστηριότητας στο πεδίο των εξαγορών και συγχωνεύσεων στον κλάδο.

    Την Τρίτη επικράτησαν ανοδικές τάσεις στην αγορά, με τον Dow να επιτυγχάνει νέο ιστορικό υψηλό και την αγορά να κινείται στο θετικό κλίμα που διαμόρφωσε η σημαντική πτώση της τιμής του αργού πετρελαίου και η απροσδόκητη ισχύς που επέδειξε ο τομέας της μεταποίησης.

    Στον τομέα των εκδόσεων, η μη δεσμευτική προσφορά που κατέθεσε η News Corp για την Dow Jones & Co. φέρνει τον ευρύτερο κλάδο των ΜΜΕ στο κέντρο της προσοχής.

    Στα μακρο της ημέρας οι βιομηχανικές παραγγελίες αυξήθηκαν το Μάρτιο κατά 3,1%, με την αξία τους να φθάνει στα υψηλότερα επίπεδα των τελευταίων δώδεκα μηνών, σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Υπουργείου Εμπορίου. Η αύξηση των παραγγελιών ήταν ανώτερη των εκτιμήσεων των αναλυτών που ανέμεναν αύξηση του μεγέθους κατά 2,2%.

    Αυτήν την ώρα, ο βιομηχανικός δείκτης Dow Jones κερδίζει 79,96 μονάδες (+0,61%) και βρίσκεται στις 13.216,10 μονάδες. Ο δείκτης Nasdaq καταγράφει άνοδο 24,19 μονάδων (+0,96%) φτάνοντας 2.555,72 μονάδες. O S&P 500 σημειώνει άνοδο 9,79 μονάδων (+0,66%) και βρίσκεται στις 1.496,09 μονάδες.

    Από τις 30 μετοχές που απαρτίζουν το δείκτη Dow Jones 26 κινούνται με θετικό πρόσημο και 3 με αρνητικό.

    Σημαντικά κέρδη καταγράφουν οι: General Motors με κέρδη 3,16% στα 32,29 δολάρια και η Du Pont στα 50,56 δολάρια με άνοδο 2,43%.

    Στον αντίποδα, οι τρεις μετοχές με τη χειρότερη επίδοση σήμερα είναι η Procter and Gamble (-0,92%), η IBM (-0,74%) και η Johnson and Johnson (-0,22%). Οι πρωταγωνιστές της ημέρας.

    Στο ταμπλό, το ενδιαφέρον συγκεντρώνουν οι μετοχές των Biogen Idec, Sprint Nextel και Time Warner, οι οποίες ανακοίνωσαν ιδιαίτερα ικανοποιητικά αποτελέσματα.

    Η μετοχή της Dow Jones ενισχύεται κατά 8,74 δολ. στα 61,11 δολ., με το επενδυτικό κοινό να εκτιμά ότι έπεται κύμα ενοποιήσεων στο χώρο των ΜΜΕ.

    Η μετοχή της News Corp. κινείται ανοδικά (+1,7%).

    Στο πεδίο των εξαγορών και συγχωνεύσεων, η Citigroup γνωστοποίησε ότι προχωρά στην εξαγορά της εταιρείας παροχής outsourcing χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Bisys Group, έναντι 1,45 δισ. δολ. Οι μέτοχοι της Bisys θα λάβουν 11,85 δολ. για κάθε μετοχή τους, πλέον ειδικού μερίσματος της τάξεως των 15 cents.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ολυμπιακά Ακίνητα: Επενδύσεις 400 €εκατ. σε 4 ακίνητα-φιλέτα

    2/5/2007
    10:00


    Επενδύσεις συνολικού ύψους περίπου 400 εκατ. ευρώ πρόκειται να υλοποιηθούν την επόμενη διετία στο πλαίσιο της αξιοποίησης τεσσάρων μεγάλων ολυμπιακών εγκαταστάσεων, οι οποίες αναμένεται σταδιακά να αρχίσουν να λειτουργούν από το φθινόπωρο του 2008.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στο εν λόγω ποσό δεν συμπεριλαμβάνονται τα μισθώματα που θα καταβάλλονται από τους παραχωρησιούχους στην εταιρεία Ολυμπιακά Ακίνητα κατά την διάρκεια της παραχώρησης κάθε εγκατάστασης.

    Το φθινόπωρο του 2008 αναμένεται καταρχήν να ανοίξουν τις πύλες τους στο κοινό δύο νέα μεγάλα εμπορικά κέντρα, που θα φιλοξενηθούν σε πρώην ολυμπιακές εγκαταστάσεις. Το ένα αφορά την επένδυση της Lamda Development, η οποία θα δαπανήσει περίπου 60 εκατ. ευρώ για την μετατροπή του IBC στο Μαρούσι σε εμπορικό κέντρο υψηλών προδιαγραφών. Το άλλο αφορά την κοινή επένδυση των ομίλων Sonae Sierra και Ακροπόλ Χαραγκιώνης για την εμπορική και ψυχαγωγική ανάπτυξη που θα στεγαστεί στο Κλειστό Γαλατσίου. Υπολογίζεται ότι το ύψος της εν λόγω επένδυσης θα κινηθεί μεταξύ 70 και 80 εκατ. ευρώ.

    Στα τέλη του 2008 αναμένεται να είναι έτοιμο και το πρώτο θεματικό πάρκο (υδροπάρκο) στην Αττική, το οποίο ετοιμάζει στις εγκαταστάσεις του Κανόε Καγιάκ στο Ελληνικό η κοινοπραξία των εταιρειών J&P Άβαξ – ΓΕΚ – Βιοτέρ - Corfu Waterpark. Για την κατασκευή του πάρκου υπολογίζεται ότι θα δαπανηθούν περισσότερα από 100 εκατ. ευρώ.

    Τέλος, ένα ποσό μεταξύ 130 και 150 εκατ. ευρώ αναμένεται να επενδυθεί για την αξιοποίηση των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά από την εταιρεία Σείριος, που είναι προσωρινός πλειοδότης στον σχετικό διαγωνισμό. Σύμφωνα με τους τρέχοντες υπολογισμούς, η επένδυση αναμένεται να ολοκληρωθεί μέχρι την άνοιξη του 2009 και προβλέπει την δημιουργία σύγχρονης μαρίνας, πολυτελούς ξενώνα, εμπορικών και ψυχαγωγικών εγκαταστάσεων κ.ά.

    Τις τελευταίες ημέρες, πάντως, έχει ανακύψει ένα ζήτημα σε σχέση με την πορεία του διαγωνισμού για την δημιουργία Διεθνούς Συνεδριακού Κέντρου στις εγκαταστάσεις του Τάε Κβο Ντο στο Φάληρο. Απαντώντας στις σχετικές αντιδράσεις που προήλθαν από την πλευρά της Ένωσης Ξενοδόχων Νομού Αττικής, κύκλοι της εταιρείας Ολυμπιακά Ακίνητα επεσήμαναν ότι "οι διαγωνιστικές διαδικασίες σχετικά με το Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο του Φαλήρου προχωρούν συντεταγμένα.

    Ήδη, έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του διαγωνισμού για την επιλογή του operator, του διαχειριστή δηλαδή του Συνεδριακού Κέντρου και με πολύ σοβαρότητα προχωρούν οι διαδικασίες για την προκήρυξη του διαγωνισμού βάσει ΣΔΙΤ για την μετασκευή της εγκατάστασης. Μάλιστα, η Ολυμπιακά Ακίνητα έχει ζητήσει και την τεχνική γνώμη των υποψήφιων operators για το θέμα της μετασκευής, οι οποίοι έχουν ζητήσει με τη σειρά τους μικρή παράταση χρόνου στο να υποβάλλουν τις προτάσεις τους".

    Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι "δεν θα μπορούσε να υπάρξει σοβαρότερη δράση για την υλοποίηση του σχεδιασμού. Αντιλαμβανόμαστε την αγωνία των φορέων των ξενοδόχων ωστόσο δεν μπορούν να γίνουν όλα με ένα μαγικό ραβδί. Οι διαδικασίες προχωρούν και μέσα στον επόμενο μήνα αναμένεται να προκηρυχθεί και ο διαγωνισμός ΣΔΙΤ".

    Κ. Β. Λ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κερδοφόρα τα δομημένα ομόλογα των ΑΤΕ και ΤΤ
    19:53 - 02 Μάιος 2007
    Κλίμα με τα δομημένα ομόλογα της ATE και του ΤΤ επιχειρούν να δημιουργήσουν ορισμένοι κύκλοι για πολιτικές σκοπιμότητες καλώντας τις διοικήσεις Μηλιάκου και Τσουπίδη να καταθέσουν στην αρμόδια επιτροπή της Βουλής. Η ΑΤΕ κατέχει δομημένα ομόλογα ύψους 650 εκατ ευρώ περίπου και το ΤΤ 567 εκατ ευρώ.

    Και οι δύο τράπεζες αποκομίζουν κέρδη από αυτές τους τις επενδύσεις. Ενδεικτικά το ΤΤ από τα δομημένα ομόλογα αποκόμισε κέρδη 10,65 εκατ ευρώ ενώ η ΑΤΕ επιτυγχάνει υψηλές αποδόσεις.

    Στις εξελίξεις παρανέβη με σκληρή ανακοίνωση της η ΔΑΚΕ της ΑΤΕ στηρίζοντας τις επιλογές του management το οποίο απέκτησε δομημένα ομόλογα.

    Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι «τόλμησε η ΑΤΕ να αγοράσει δομημένα ομόλογα του ελληνικού κράτους με επιτόκιο 6-8% για τα πρώτα χρόνια πολλαπλασιαστική σχέση που βαίνει αυξανόμενη για τα υπόλοιπα χρόνια και σωρευτικό κουπόνι 50%.

    Π Λεωτσάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τα περισσότερα σχόλια είναι εντελώς άσχετα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το τελευταίο του χαρτί!

    Μπορεί οι τελευταίες εμφανίσεις στο πρωτάθλημα να ήταν αποκαρδιωτικές, μπορεί ο στόχος της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ να χάθηκε, ο χρόνος όμως δεν γυρίζει πίσω και έτσι ο Παναθηναϊκός καλείται να ανασυνταχθεί και παρουσιάσει το καλύτερο του πρόσωπο κόντρα στην Λάρισα στον τελικό του Κυπέλλου με μοναδικό στόχο την κατάκτηση του τροπαίου. Αυτό τονίζει συνεχώς και ο Βίκτορ Μουνιόθ στους ποδοσφαιριστές του, ενώ και οι παίκτες στις μεταξύ τους συζητήσεις, αναφέρουν πως είναι υποχρέωσή τους η κατάκτηση του Κυπέλλου.

    Όλα αυτά όμως θα φανούν στην πράξη, μιας και οι «πράσινοι» δεν έχουν πείσει ότι μπορούν να λέγονται φαβορί, ακόμη και κόντρα σε μια ομάδα όπως η Λάρισα που παλεύει μέχρι και τη τελευταία αγωνιστική για την παραμονή της. Η αισιοδοξία έχει χαθεί εδώ και καιρό στο «πράσινο» στρατόπεδο και άπαντες γνωρίζουν πως για να έρθει η κατάκτηση του Κυπέλλου θα πρέπει όλοι να ξεπεράσουν εαυτούς.

    Πάντως το σημερινό γεύμα ήταν ότι καλύτερο για τους "πράσινους", προκειμένου να επαναφέρουν το κλίμα ενότητας στην ομάδα και να πάνε με τη καλύτερη δυνατή ψυχολογία στο τελικό του Σαββάτου κόντρα στη Λάρισα.

    Φαβορί ο Πεσέιρο

    Μπορεί ο ίδιος να διαψεύδει τις επαφές με τον Παναθηναϊκό, αλλά πληροφορίες τον θέλουν να βρίσκεται σε ανοιχτή γραμμή με τους «πράσινους» και τον Γιάσμινκο Βέλιτς και απλώς να περιμένει τη λήξη της σεζόν για να ανακοινωθεί η συνεργασία του με τους «πράσινους». Ο λόγος για τον Ζοσέ Πεσέιρο, που στην παρούσα φάση προβάλλει ως φαβορί για την αντικατάσταση του Βίκτορ Μουνιόθ, το διαζύγιο με τον οποίο θα οριστικοποιηθεί μετά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος. Πάντως, ακόμη δεν έχει σταματήσει η φημολογία περί Μπάγεβιτς…

    Σενάρια για Μπρόζεκ

    Δημοσίευμα της «Πσέγκλαντ Σπόρτοβι» αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί τον Πάβελ Μπρόζεκ, αναφέροντας μάλιστα πως υπήρχε άνθρωπος των «πρασίνων» την περασμένη Παρασκευή στην Κρακοβία για να δει τον Πολωνό επιθετικό στο ματς της Βίσλα με τη Λέγκια Βαρσοβίας. Σε αυτόν τον αγώνα ο 24χρονος επιθετικός σκόραρε, φθάνοντας τα επτά γκολ φέτος. Ο Μπρόζεκ, που είχε αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στα προκριματικά του Champions League το 2005, είναι επτά φορές διεθνής (1 γκολ) και έχει πρόταση και από τη γαλλική Νανσί, η οποία, σύμφωνα με τους Πολωνούς, προσφέρει 1,5 εκατ. ευρώ για την απόκτησή του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΒΑΣΩ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
    ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΤΕ,ΤΤ,ΑΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΘΕΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΑΛΦΑ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. τι θα γίνει θα καθαρίσετε το μπλογκ από τα spam?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.
    ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΑΛΦΑ,ΕΤΕ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
    ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έλεγαν τα "δημοκρατικά" μέσα ενημέρωσης, πριν την παραίτηση Τσιτουρίδη.

    Στο υπόγειο της παραπληροφόρησης έγραφαν και μετέδιδαν τις ειδήσεις τους τα "δημοκρατικά" μέσα ενημέρωσης, σε ότι αφορούσε την "παραίτηση" Τσιτουρίδη. Όχι βέβαια πως τις υπόλοιπες ειδήσεις τις γράφουν σε χώρους ευάερους και ευήλιους. Τα σχόλιά τους γράφονται έτσι κι' αλλιώς σε υπόγεια και κατώγια.
    Τα μέσα αυτά που κύριο χαρακτηριστικό τους, είναι η πίστη τους στη "δημοκρατία" της τσέπης των βαρώνων, χωρίς καμμιά διασταύρωση και χωρίς καμμια δεοντολογία, ξεσκίστηκαν στην ευθυγράμμιση με τη γραμμή πασόκ που έλεγε ότι ο Τσιτουρίδης κρατάει τον Καραμανλή και όλη την Κυβέρνηση.
    Μέσα σ' αυτό το όργιο ανεύθυνης αντιπολίτευσης και τι δεν είπαν τα ταγέρ με κεφάλια και τα κουστούμια με μεγάλες γλώσσες.
    -Φοβάται ο Καραμανλής τον Τσιτουρίδη
    -Εκβιάζει ο Τσιτουρίδης τον Καραμανλή
    -"σεμνά και ταπεινά" ο Καραμανλής κλείνει τα μάτια στα σκάνδαλα του Τσιτουρίδη
    -δεν αποδίδει ευθύνες ο Καραμανλής.....συγκαλύπτει
    -ο "γενικός" Ευγένιος εκβιάζει τον Τσιτουρίδη και τον Καραμανλή
    -"χέρι-χέρι" με το Σάββα στις εκλογές ο Καραμανλής
    -σε απόγνωση ο Καραμανλής, δεν τον διευκολύνει ο Σάββας
    -υπακούει ο Καραμανλής τον Σάββα.....
    και άλλα πολλά που διαψεύστηκαν και απορρίφθησαν από τις εξελίξεις.
    Πλήρης ανευθυνότητα με γαρνιτούρα ψεύτικων φαντασιώσεων.
    Τελικά ο Καραμανλής ζήτησε την παραίτηση Τσιτουρίδη.
    Άρα όλες οι φαντασιώσεις των ταγιέρ δεν ισχύουν.
    Άρα όλα ήταν κατασκευασμένα ψέμματα.
    Άρα τους ξευτέλισε και πάλι ο Καραμανλής.
    Και εις άλλα με υγεία.
    Αυτά βέβαια αποδεικνύουν την ιδιότυπη δικτατορία των ΜΜΕ που βιώνουμε. Τη δικτατορία των βαρώνων που επιβάλλει μονομερή ενημέρωση και φιλοπασοκική παραπληροφόρηση ταυτισμένη με τα νταβατζίδικα συμφέροντα. Οι μεγαλοεργολάβοι ποδηγετούν «εργολαβικά» και την ενημέρωση του λαού, δίνοντας μονομερείς κατευθύνσεις. Τα «κανάλια» τους, παρα-«πληροφορούν» αποχαλινωμένα, με πολλά ψέμματα και μπόλικη προπαγάνδα. Θέλουν ολόκληρη την κοινωνία εξαρτημένη ..... από κάπου και από τα ψέμματά τους. Οι νταβατζήδες χτίζουν τη δικτατορία τους, φυτεύουν παντού εξαρτημένους και ενισχύουν τη διαπλοκή τους, στην υποτιθέμενη κατοχυρωμένη ελευθεροτυπία, που την έχουν όμως ταυτίσει μόνο με τα συμφέροντά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δηλαδή, εσύ που εμποδίζεις με τα άσχετα σεντόνια σου, κλεμμένα από δω και από κει, όλους εμάς τους υπόλοιπους να εκφράσουμε γνώμη στο συγκεκριμένο θέμα και να παρακολουθήσουμε τα σχετικά σχόλια πιστεύεις ότι δεν είσαι φασίστας;
    ΦΑΣΙΣΤΑΣ, ΓΟΜΑΡΙ ΚΑΙ ΕΛΕΕΙΝΟΣ ΕΙΣΑΙ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΕΙΣ ΤΗ ΦΩΝΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ.
    ‘Όταν η διαχείριση του μπλογκ αναγκαστεί να πάρει μέτρα και σε πετάξει θα σκούζεις ανθρωποειδές και θα διαμαρτύρεσαι για τη περιστολή της ελευθερίας του λόγου. Θέλει αρετή, κάφρε, η ελευθερία!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. POSA XRONIA NA EXEI NA KANH SEX H BASOYLA MAS??????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Aποφασισα να κυβερνησω δεχομενος τις υποδειξεις σας δημοσιογραφικες πορνες.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. μυνημα καραμανλη προς νταβατζηδες και εκδοτες..
    μετα απο δυο μηνες υστεριας..
    μονοθεματικων δελτιων.
    μονοθεματικων εφημεριδων.
    ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ..
    θα ειμαι παντα καταλληλοτερος.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ.
    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .
    ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ.
    δωστε δουλεια σε νεα και αφθαρτα παιδια.
    θα πληρωνετε λιγοτερα αλλα θα ειναι πιο αποτελεσματικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ..
    τρια χρονια εχω πληρωσει δις σε ακριβοπληρωμενους δημοσιογραφους.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ,ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    και αυτος παραμενει καταλληλοτερος.
    ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΗΣΩ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ..
    τωρα συνειδητοποιω οτι μου τα παιρνουν χωρις αποτελεσμα..
    φοβαμαι οτι θα χασω και την μεγαλη δουλεια που θελω να κανω με το δημοσιο.
    θα με χρεωκοπησουν στο τελος οι αχρηστοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    παιδια δεν εχω τιποτα μαζι σας.
    μακαρι να μπορουσα να σας χωσω δις,
    να το κονομησετε και εσεις, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
    σας υποσχομε οταν βελτιωθει η οικονομικη κατασταση,να ανοιξω τα ταμεια και να σας τα χωνω.
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.
    εγινε ουδετερα κυβερνητικη.
    αλλα στις κρισεις αποδομη καραμανλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. 9:17 μμ GRAFHS MALAKIES KAI TROMAZIS TON KOSMO FILE...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε εσεις εκει στην Ρηγιλλης,πληρωστε το παλληκαρι που σκιζεται να μας πρηζει με τα σεντονια του και τις μαλακιες που γραφει. Δεν βλεπετε οτι,οσο δεν τον πληρωνετε εγκαιρως,τοσο σας δυσφημει με οσα γραφει. Τοκ-τοκ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΟΤΙ Η ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΦΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΣΜΟΥ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΕΚΝΕΥΡΙΣΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΟΙ ΧΑΖΟΥΛΗΔΕΣ ΓΡΑΦΙΚΟΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΝΕ.
    Η ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΟΜΩΣ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΗ ΛΕΝΙΝΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΗ ΤΑΣΗ ΣΑΣ ΦΡΙΚΑΡΕΙ.
    ΞΕΡΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΛΗΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΥΜΠΑΘΟΥΝΤΕΣ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ειναι λογικο η μαρξιστικη αληθεια,
    να ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΡΑΞΙΟΝΙΣΤΗΣ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ?
    ΗΜΑΡΤΟΝ ΚΥΡΙΕ.
    ΧΙΛΙΟ ΜΥΡΙΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ
    ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.
    ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΛΕΦΤΑ ΟΥΤΕ ΓΡΑΜΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΡΑΦΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΡΗΓΓΙΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΚΟΝΤΡΑ
    ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. απολυστε ολη την παλια φρουρα,των εκβιαστων.
    προσλαβετε νεα παιδια που θελουν να γινουν πραγματικοι δημοσιογραφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Θ. ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗΣ ΛΟΜΠΙΣΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΜΑΡΚΑΚΗ... Μέσω παρένθετης εταιρείας, της ίδιας που είχε χρησιμοποιήσει ο Θωμάς για να κάνει παιγνίδι στο μεγάλο διαγωνισμό του ΟΠΑΠ, κάνει το λόμπυ για τον Παπαμαρκάκη. Αλλά τα παιδιά δεν ξέρουν να γράφουν. Για δείτε τι ανακοίνωση έβαλαν σήμερα να βγάλει ο ταλαίπωρος ο παπαμαρκάκης. Θα του κοστίσει κάτι παραπάνω του παπαμαρκάκη, αλλά θα το γλεντήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΓΑΠ προς δημοσιογραφους.
    παιδια ο λογος που δεν ανακαμπτω,και βλεπω την πλατη του καραμανλη ειναι οχι γιατι ειμαι λιγος,ουτε γιατι εχω φθαρμενα βαριδια.
    Ο ΒΑΣΙΚΟΤΕΡΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ Η ΠΙΟ ΦΘΑΡΜΕΝΗ ΚΑΣΤΑ..ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.
    ΑΡΧΙΣΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΚΡΙΤΙΚΗ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΥΜΝΗΤΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ειναι ο μονος τροπος να γινω πρωθυπουργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΒΑΣΩ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
    ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΤΕ,ΤΤ,ΑΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΘΕΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΑΛΦΑ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.

    9:08 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.
    ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΑΛΦΑ,ΕΤΕ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
    ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣΟΧΗ
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ TRANS
    [ΠΕΡΙΟΧΗ ΙΝΤΡΕΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ]
    ΜΕ LAP TOP
    ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ
    PRESS-GR.blogspot.com
    ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΩΣ ΒΑΒΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. παρανομη οργανωση ΚΑΡΑΜΑΝΛΟΜΑΡΞΙΣΤΩΝ.
    ΧΑ,ΧΑ,ΧΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Βρε καλως τα παιδακια της Ριγιλης……..
    Πιασατε δουλεια πρωι-πρωι…Οσες ασyναρτησιες πρωινες και να λετε αδικος κοπος.Τωρα μαθαινουν ολοι οι Ελληνες ποιοi είναι πισω από την υποθεση του Χρηματιστηριου.Μεχρι τωρα δεν μας λεγατε ότι ηταν το κακο ΠΑΣΟΚ μονο?
    Ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει Δεξια
    Καταλαβαινουμε τη δυσκολη θεση που εισαστε ,δεν είναι και ευκολο να χωνεψεις ένα τετοιο στραπατσιο.Θα το συνηθισετε σιγα-σιγα.Ειπαμε το ψεμα εχει κοντα ποδαρια.Οτι και να κανετε ,οσες μπουρδες και να πειτε ,οσα ασχετα και να γραφετε η εντυπωση της απατης ,της λαμογιας και της αρπαχτης που η κυβερνηση σας διεπραξε δεν μειωνετε.Επομενως η εργολαβια που εχετε παρει από τη Ρηγιλλης για να παραπληροφορειτε δεν σας βγαινει σε καλο.Ο κοσμος μαθαινει ότι η παραπληροφορηση σας σε βαρος του ΠΑΣΟΚ, τα ψεματα σας και η συκοφαντια σας εχουν ένα τελος.Τελος και μαλιστα πολύ ηχηρο.Ο Ευγενιος σας περιμενει…
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Εάν με τα μέσα που έχουμε, την επιστήμη, τη γνώση, τον πλούτο, δεν μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία δικαίου, ή ακόμη, μια παγκόσμια κοινωνία δικαίου, όπου δεν θα επιβραβεύεται ο ισχυρός αλλά θα εφαρμόζεται η ισχύς του δικαίου, τότε θα δούμε να καταρρέει το παγκόσμιο σύστημά μας. Κοινωνίες ολόκληρες θα στραφούν σε άλλες λύσεις. Ο φόβος, η ανασφάλεια, το αίσθημα της αδυναμίας, οι μεγάλες κρίσεις του περιβάλλοντος, της φτώχειας των πανδημιών, της μετανάστευσης, των πολέμων, της αδικίας, όλα αυτά, θα στρέψουν περιοχές της ανθρωπότητας σε λύσεις αυταρχισμού και βίας."
    ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ
    ΓΙΩΡΓΟΥ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ
    ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΣΤΟ 2ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΜΠΟΣΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΑΘΗΝΩΝ
    ΜΕ ΘΕΜΑ:
    «ΕΠΙΣΤΗΜΗ – ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ – ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΑΞΙΕΣ»
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΟΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ,ΚΑΙ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ,ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.
    ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ.
    ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΦΟΥΣΚΑ.
    ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΜΑΖΙ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΡΕ ΒΑΒΙς.
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ
    ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ.
    ΨΟΦΙΟΙ ΕΙΣΤΕ ΒΑΒΙ ΜΟΥ.
    ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΟΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 10:19
    ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
    ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΨΙΛΟΧΑΒΑΛΕΔΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ,
    ΑΛΛΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ
    ΚΑΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ
    ΚΙ ΟΛΟ ΣΟΦΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΓΙΑ ΤΟΝ 10:19 ΤΟΝ Α'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ο τσιτουριδης επεσε..
    ΑΛΛΑ αρχισε φαγωμαρα..μεταξυ..
    συνδικαλιστων.
    ελληνων τραπεζιτων.
    ελληνων και ξενων τραπεζιτων.
    χρηματιστων.
    και επεται συνεχεια..
    δεν θα πληξουμε.
    ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.
    το καπακι ανοιξε..
    ολα τα σκατα στην πιστα..
    παρα την τεραστια επιχειρηση συγκαληψης απο τα μμε.
    το ποταμι δεν γυριζει πισω γουσουφακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. babis,

    κάθε φορά που σε διαβάζω, τρελλό αγόρι,

    δακρύζει ο πούτσος μου.

    Έλα να μου τον χαϊδέψεις όπως μόνο εσύ ξέρεις.




    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Σημερα είναι πλεον ξεκαθαρο ,μετα τα τελευταια γεγονοτα, ότι η Δεξια στην οποια εχει βρει καταφυγιο και εχει αναδειχθει κάθε λαμογιο(ετσι ηταν παντα αυτό το κομα) είναι μπασμενη βαθεια στην υποθεση του Χρηματιστηριου.Ο κάθε ενας από εμας ακουει,μαθαινει γνωριζει..
    Βουλευτες,πολιτευτες,στελεχη και αξιωματουχοι του κοματος της Δεξιας πλουτισαν και εκαναν αρπαχτες σε βαρος ανυποψιαστων πολιτων. Δυστυχως στη λεηλασια αυτή εγινε αθελα τους και με την ανοχη η την συμμετοχη και ορισμενων που δηλωναν ΠΑΣΟΚ.
    Το μεγαλο φαγοποτι όμως εγινε από τη Δεξια.Αυτος είναι και ο λογος που ουτε ανοιξε ουτε θα ανοιξει ο περιφημος φακελος του Χρηματιστηριου.
    Η σπεκουλα που εκανε σεαυτο το θεμα η ΝΔ προεκλογικα πηρε τελος.Ο λαος μετα τα τελευται γεγονοτα εμαθε και καταλαβε πολλα. Η μηχανη σε βαρος του ΠΑΣΟΚ που στηθηκε εχει αποκαλυπτει. Ο λαος περιμενει το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργο Παπανδρεου να αναλαβει τις τυχες του για να αποκτησει η χωρα ένα οραμα μια προοπτικη και να δοθει ένα τελος στα νοσηρα φαινομενα που μας ταλαζουν.Εχουμε σοβαροτερα θεμα τα να ασχολουθουμε .Το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ το εγγυουνται αυτό.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΔΥΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΧΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΣΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ.
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΜΠΡΑΒΟΙ ,ΕΚΒΙΑΣΤΕΣ,ΑΠΛΗΣΤΩΝ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΜΑΙΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ε Ε ΕΡΧΟΝΤΑΙ
    ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Κυριακάτικο δημοσίευμα της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ προσθέτει νέα προς διερεύνηση στοιχεία για την διαρκώς αυξανόμενη περιουσία του 28χρονου γιου του διορισμένου από την Κυβέρνησή σας Προέδρου του Αρείου Πάγου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα «σεμνά και ταπεινά» ο γιος του Προέδρου του Αρείου Πάγου συγκέντρωσε περιουσία που αγγίζει τα 1,8 εκ ευρώ στο διάστημα από 18 έως 28 ετών, όντας κατά μεγάλο μέρος του διαστήματος αυτού ανεπάγγελτος, όπως δηλώνεται και σε φορολογικές δηλώσεις του.

    Ήδη έχει κατατεθεί στο Υπουργείο σας η υπ' αριθμ. 6680/510/10-4-07 ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων με αφορμή την επιθετική απάντηση του Προέδρου του Αρείου Πάγου στη γραμματεία των συμβασιούχων της ΓΣΕΕ που του έθεσαν ζήτημα για τα σημαντικά περιουσιακά στοιχεία που απέκτησε ο υιός του ως φοιτητής. Στην ερώτησή αυτή ζητούνται αναλυτικά όλες τις φορολογικές δηλώσεις του κ. Φαίδωνα Κεδίκογλου, από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών μέχρι σήμερα, προκειμένου να διαλευκανθεί η νομιμότητα των εισοδηματικών πηγών που επέτρεψαν σε έναν 28χρονο να διαθέτει περιουσία που, σύμφωνα με το νέο δημοσίευμα, αγγίζει τα 1,8 εκκατομύρια ευρώ! Οι νέες αποκαλύψεις της Κυριακάτικης εφημερίδας καθιστούν ακόμα πιο επιτακτική την κατάθεση στη Βουλή του συνόλου των φορολογικών δηλώσεων του υιού του Αρείου Πάγου, οι οποίες οφείλουν να δώσουν πλήρεις εξηγήσεις για το πώς ο για μεγάλο διάστημα «ανεπάγγελτος» υιός του Προέδρου του Αρείου Πάγου διαθέτει σήμερα:

    - Μία πολυτελής Βίλα στη Σύρο για την οποία ήδη έχει κατατεθεί η παραπάνω ερώτηση και επιπλέον

    - 4 οικόπεδα στη Σύρο συνολικής έκτασης 19.000 τετραγωνικών μέτρων

    - Έξι μεζονέτες στο ίδιο νησί

    - Μία μονοκατοικία στο νέο Ψυχικό

    - Ιδιόκτητο δικηγορικό γραφείο στην Αθήνα

    - Δεκάμετρο ταχύπλοο σκάφος

    - Πολυτελές σπορ αυτοκίνητο

    Οι φορολογικές αυτές δηλώσεις, που αφορούν πλέον την ηθική υπόσταση, την ακεραιότητα και την ειλικρίνεια του ίδιου του Προέδρου του Αρείου Πάγου, ο οποίος σαφώς διαβεβαίωσε για την πλήρη διαφάνεια και νομιμότητα των οικονομικών συναλλαγών του υιού του, περιέχουν σύμφωνα με το δημοσίευμα εισοδήματα που κυμαίνονται γύρω στα 320.000 ευρώ. Όμως, όπως σημειώνει το δημοσίευμα τα 320.000 ευρώ (ήδη υπέρογκο ποσό εισοδημάτων ενός έως πρόσφατα φοιτητή και νεαρού δικηγόρου) δεν επαρκούν για τις τεράστιας αξίας αγορές γης και άλλων αγαθών στις οποίες προέβη ο υιός Κεδίκογλου. Η δημοσιογραφική καταγγελία κάνει λόγο για χρηματιστηριακά κέρδη του εν λόγω προσώπου κατά την περίοδο 1999-2000, όταν δηλαδή ήταν μόνο 19 χρονών, ενώ ήδη πληροφορίες συνδέουν το αμφισβητούμενο χρήμα με μετοχές «φούσκες», για τις οποίες οι επιχειρηματίες των εισηγμένων εταιρειών που αυτές ανήκαν, για κάποιο διάστημα βρέθηκαν έγκλειστοι στον Κορυδαλλό. Γίνεται κατανοητό, ότι η πιθανή εμπλοκή του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου σε ύποπτα χρηματιστηριακά παιχνίδια με αδήλωτα κέρδη στην ηλικία 19 ετών, ηλικία όπου συνήθως τα παιδιά ακολουθούν ακόμα παραινέσεις και συμβουλές των γονέων τους σε τέτοια ζητήματα, περιπλέκει ιδιαιτέρως το ζήτημα και εγείρει σαφή αμφισβήτηση της ηθικής επάρκειας του σημερινού επικεφαλής της Δικαιοσύνης.

    Ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου ηγείται της κάθαρσης του παραδικαστικού, κατά τη διάρκεια της οποίας δεκάδες δικαστικοί απομακρύνθηκαν από το σώμα με την κατηγορία της «ηθικής ανεπάρκειας». Αυτός λοιπόν που έχει την ευθύνη της δίωξης δικαστικών λειτουργών για «ηθική ανεπάρκεια» οφείλει, πρώτα απ' όλα, και να είναι και να φαίνεται ηθικά επαρκής.

    Σε μια εποχή που η Κυβέρνησή σας συνταράσσεται από τεράστια σκάνδαλα λεηλασίας του δημόσιου πλούτου και πλιάτσικου της εξουσίας που της εμπιστεύθηκε ο Ελληνικός Λαός, η Δικαιοσύνη υπό την ηγεσία του κ. Κεδίκογλου δέχεται σωρεία αντιδημοκρατικών πληγμάτων: Μετατροπή της κάθαρσης του παραδικαστικού σε Κυβερνητικό εργαλείο εκφοβισμού του δικαστών που εκδίδουν ολοένα και πιο εξοντωτικές αποφάσεις εις βάρος των δικαιωμάτων των πολιτών, εγκύκλιοι νόθευσης της ανεξάρτητης δικαστικής κρίσης εις βάρος των συμβασιούχων, παραιτήσεις διαμαρτυρίας δικαστών για τις Κυβερνητικές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, όλα αυτά έχουν σφραγίσει την θητεία του κ. Κεδίκογλου στην ηγεσία της Δικαιοσύνης και έχουν κλονίσει το κύρος και την ανεξαρτησία του θεσμού που υπηρετεί. Οι τελευταίες δημοσιογραφικές αποκαλύψεις για τον ανεξήγητο πλουτισμό του υιού Κεδίκογλου, καθιστούν τα ερωτήματα αμείλικτα τόσο για τον Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, όσο και για το σύνολο των επιλογών και των τακτικών της Κυβέρνησης σας στον νευραλγικό τομέα της Δικαιοσύνης.

    Ερωτάστε και καλείστε να καταθέσετε στη Βουλή τα παρακάτω στοιχεία:

    1. Αληθεύουν οι καταγγελίες Κυριακάτικης εφημερίδας για τον ανεξήγητο πλουτισμού ύψους 1.8 εκ ευρώ του 28χρονου υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου;

    2. Θα δοθούν καθαρές εξηγήσεις με συγκεκριμένα στοιχεία για το πώς κατόρθωσε ο μέχρι πρόσφατα φοιτητής και νεαρός δικηγόρος υιός του Προέδρου του Αρείου Πάγου να συγκεντρώσει εισοδήματα 320.000 ευρώ και πως με εισοδήματα 320.000 ευρώ προέβη σε αγορές ακινήτων και άλλων αγαθών 1,8 εκ ευρώ, ποσού που υπερβαίνει κατά 1,5 εκ ευρώ τα δηλωμένα εισοδήματά του;

    3. Υπάρχουν αδήλωτα κέρδη του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου από συναλλαγές του στο Χρηματιστήριο την περίοδο 1999-2000; Ποιος έδινε χρηματιστηριακές συμβουλές για τέτοιες συναλλαγές σε ένα 19χρονο μόλις νεαρό, που προφανώς δεν είχε την εμπειρία να προβαίνει σε τέτοιου είδους «επενδύσεις»;

    4. Θα κατατεθούν στη Βουλή, σύμφωνα και με αίτημα προηγούμενης ερώτησής μας, οι πλήρεις φορολογικές δηλώσεις του υιού του Προέδρου του Αρείου Πάγου, συμπεριλαμβανομένων και των δηλώσεών του στην γνωστή ως «εφορία των πριγκίπων» ΔΟΥ Πλοίων Πειραιά;

    5. Γιατί δεν έχετε ακόμα ικανοποιήσει το αίτημα προηγούμενης ερώτησής μας για ενεργοποίηση της Αρχής για την Αντιμετώπιση της Νομιμοποίησης Εσόδων από Αδιαφανείς Δραστηριότητες, προκειμένου να ανοίξουν πιθανοί χρηματιστηριακοί κωδικοί από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, αλλά και τραπεζικοί λογαριασμοί του συγκεκριμένου προσώπου την επίμαχη περίοδο που δημοσιογραφικά καταγγέλλεται ότι έπαιζε στο Χρηματιστήριο επενδύοντας σε μετοχές «φούσκες», για τις οποίες οι επιχειρηματίες των εισηγμένων εταιρειών για κάποιο διάστημα βρέθηκαν έγκλειστοι στον Κορυδαλλό;

    6. Υπάρχει πάλι κάτι που η Κυβέρνησή σας αγωνίζεται να συγκαλύψει; Ή μήπως φοβάστε πως τυχόν εμπλοκή του υιού Κεδίκογλου σε τέτοιου είδους χρηματιστηριακές συναλλαγές, θα έρθει να προστεθεί στην ήδη αποκαλυφθείσα εισαγγελική έρευνα για τη δράση του κ. Ευγένιου Παπαδόπουλου τα έτη 1999-2000, καταδεικνύοντας την συστηματική συμμετοχή στελεχών σας σε κάτι για το οποίο εδώ και χρόνια λασπολογείτε εναντίον του ΠΑΣΟΚ;

    7. Είναι το πρόσωπο που επιλέξατε να τοποθετήσετε στην ηγεσία του Αρείου Πάγου ως διώκτη των «ηθικά ανεπαρκών» δικαστών, ηθικά επαρκής να απαντήσει με στοιχεία για τον τεράστιο και σύντομο πλουτισμό του υιού του;

    8. Η αναλγησία του Προέδρου του Αρείου Πάγου στην υπόθεση των συμβασιούχων ήταν μια αντιδημοκρατική ενέργεια που πλήττει τη δικαιοσύνη. Θα φανεί ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου εξίσου αυστηρός τώρα, που το αίσθημα δικαίου της κοινωνίας ζητά διαλεύκανση της καταγγελλόμενης υπόθεσης και προστασία του κύρους του θεσμού που υπηρετεί; Ή τελικά θα επιβεβαιωθεί για μία ακόμα φορά ότι επί Κυβερνήσεως ΝΔ κάθε μορφής «γαλάζια» εξουσία είναι ανάλγητη προς τους πολίτες, αλλά ιδιαιτέρως «χαλαρή» με τους ημετέρους της;

    9. Θεωρείτε, ως αρμόδια πολιτική ηγεσία, ότι η ανεξαρτησία της πληγωμένης από τις «γαλάζιες» αντιδημοκρατικές παρεμβάσεις δικαιοσύνη διασφαλίζεται επαρκώς, όταν ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου είναι «όμηρος» της επόμενης αποκάλυψης σχετικά με την περιουσιακή κατάσταση του υιού του;

    10. Διαφωνείτε ότι η ηγεσία της Δικαιοσύνης πρέπει να είναι και φαίνεται τίμια; Αν ναι, τότε τι θα πράξετε για να αποκατασταθεί άμεσα η εικόνα και το κύρος του Προέδρου του Αρείου Πάγου με την πλήρη διαλεύκανση των καταγγελιών που αφορούν τον ανεξήγητο πλουτισμό του υιού του;

    Οι ερωτώντες και αιτούντες Βουλευτές

    Μιχάλης Καρχιμάκης

    Λεωνίδας Γρηγοράκος

    Τάκης Αντωνακόπουλος

    Τάκης Ρήγας

    Χρήστος Αηδόνης

    Μάρκος Μπόλαρης

    Γιάννης Παρασκευάς

    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. babis,


    πότε βγαίνει το CD σου?






    o babis ανήκει σ΄ αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ασε τωρα ρε μπαμπη κι εσυ. Τι θες δηλαδη να τα πουμε ολα; το γιο του Στεφανοπουλο τον θυμασαι; ναι αυτο το σαινι που εκτος των αλλων, νοικιασε ενα οικογενειακο μαγαζι σε καποιον που εβαλε τα περιφημα τοτε φρουτακια (reel magic) και οταν ο Σπυρος ο Καρατζαφερης το εβγαλε στη φορα του φιμωσαν το στομα, διοτι ο κατα τα αλλα σεμνοτατος προεδρος της ελληνικης δημοκρατιας "απειλησε" οτι θα παραιτηθει αν εκτεθει ο γιος του. Και επειδη κανεις δεν ηθελε προωρες εκλογες το θεμα κουκουλωθηκε. Αντε τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. «τόλμησε η ΑΤΕ να αγοράσει δομημένα ομόλογα του ελληνικού κράτους με επιτόκιο 6-8% για τα πρώτα χρόνια πολλαπλασιαστική σχέση που βαίνει αυξανόμενη για τα υπόλοιπα χρόνια και σωρευτικό κουπόνι 50%.

    Έτσι όμως δεν έκαναν τα ασφαλιστικά ταμεία που ορίζονται από ΠΑΣΟΚικές - ΝΔ κλίκες κλεφτρονίων. Υπουργεία (Απασχόλησης και οικονομικών) και κλίκες και τέκνα βρωμερών φασιστών, αλλά Τσουπίδη τα έκλεψαν στο Λονδίνο. Νόμιμα βεβαίως - Βεβαίως. Επειδή οι ηλίθιοι της κυβέρνησης δεν τα έδωσαν χέρι- χέρι όπως στην ΑΤΕ (Αγροτική τράπεζα). Για αυτό 147 σύμβουλοι κάθε υπουργού (κομματόσκυλα ΠΑΣΟΚ-ΝΔ) μην συγκρίνετε το ένα το άλλο. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Στον κυριο που αναφερει ενα επισοδειο με τον γιο του τεως Προεδρου της Δημοκρατιας ηδη εχω γραψει..
    Καμμια σχεση το ενα με το αλλο.
    Η σοβαροτητα των θεματων δεν εχει την ιδια βαρυτητα και μεγεθος...
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν ειναι ολοι οι δημοσιογραφοι ιδιοι. Υπαρχουν και καποιοι που παλευουν για την ενημερωση,αλλα τους κατακρεουργουν οι παραγκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *