GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Απόπειρα εξαπάτησης του Πατούλη στους Μαρουσιώτες...

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ( rizospastiki_kinisi@yahoo.gr ) Προς Press-gr: Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπο...

ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ (rizospastiki_kinisi@yahoo.gr)
Προς Press-gr: Παρακαλούμε για τη δημοσίευση του Δελτίου Τύπου της δημοτικής μας κίνησης μιας και το μεγαλύτερο μέρος του τοπικού Τύπου στο Μαρούσι προτιμάει να κάνει τον παπαγάλο της νέας δημοτικής αρχής.
Ευχαριστούμε. Το Γραφείο Τύπου.



ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΡΟΣΟΧΗ! Μας εξαπατούν πάλι!
Από τη ανάληψη των καθηκόντων της η νέα διοίκηση του Δήμου συνεχίζοντας την ίδια πολιτική αδιαφάνειας της προηγούμενης, καλλιεργεί μεθοδικά την εικόνα υπερχρέωσης του δήμου προκειμένου να επιβάλλει νέα φορολογικά μέτρα και να υπερχρεώσει ακόμη περισσότερο τα δημοτικά ταμεία με νέα δάνεια, στέλνοντας τα χρέη στους δημότες. Ταυτόχρονα προσπαθεί να συγκαλύψει τα πολιτικά σκάνδαλα, του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, τις διαπλοκές με συγκεκριμένους επιχειρηματίες, τα τρωκτικά και τους υπεύθυνους ομιλώντας γενικώς περί «ευθύνης» Τζανίκου και συνεργατών του.
Εάν υπάρχει έλλειμμα 280 εκ. ευρώ, οφείλουν να δώσουν πλήρη στοιχεία.
- Ποιο είναι ακριβώς το έλλειμμα αναλυτικά.- Πού πήγαν τα λεφτά. Που πήγαν τα λεφτά των δανείων.
- Σε ποια έργα και υπηρεσίες δαπανήθηκαν – ποιοι τα διαχειρίστηκαν.
- Ποιες εταιρίες και ποιοι συγκεκριμένοι επιχειρηματίες ωφελήθηκαν.
- Ποιοι τέλος υπεξαίρεσαν χρήματα.
Τα ευφυολογήματα του τύπου «πληρώναμε τέλη κυκλοφορίας για αυτοκίνητα που είχαν αποσυρθεί», ή λείπουν υλικά από τις αποθήκες, μόνο γέλια προκαλούν.
Τα ανείσπρακτα τέλη των κλήσεων της «παράνομης» στάθμευσης, 1,5 εκ. ευρώ, ή τα ανείσπρακτα τέλη των, έτσι ή αλλιώς, παράνομων διαφημιστικών πινακίδων, 3,5 εκ. ευρώ, αποκαλύπτουν μόνο τις προθέσεις της νέας διοίκησης για την πολιτική που σχεδιάζει να ασκήσει.

Η αγωνία του νεοδημοκράτη κ. Πατούλη για τους εργαζόμενους και τις αμοιβές τους μοιάζουν με τα κροκοδείλια δάκρυα του κ. Αλογοσκούφη για τις «ανίδεες» διοικήσεις των ταμείων που έφαγαν τα χρήματα των εργαζομένων. Για τους εργαζόμενους στο δήμο επαρκούν τα δημοτικά τέλη που πληρώνουμε. Για νέες εργολαβίες – «έργα» και φιέστες δεν έχουμε σκοπό να πληρώσουμε!
Η μείωση των εσόδων του δήμου που ισχυρίζεται ο κ. Πατούλης τι σημαίνει;
Ότι έχει προφανώς σκοπό να τα αυξήσει. Αλλά πώς αυξάνονται τα έσοδα του δήμου αν δεν μετατραπεί σε κερδοσκοπική εταιρία με εμάς τους δημότες σε πελάτες;

Η νέα διοίκηση προφανώς συνεχίζει το χρεοκοπημένο μοντέλο του Δήμου Α.Ε. της προηγούμενης που θα οδηγήσει σε νέα χρεοκοπία.Εάν ήθελαν να ενημερώσουν τους συμπολίτες μας δεν χρειαζόταν η πανάκριβη διαφημιστική εκστρατεία με το γνωστό φυλλάδιο σε κάθε σπίτι. (μιας και δεν έχουν χρήματα τα ταμεία… αλήθεια πόσο κόστισε το έντυπο;) Θα αρκούσε μια κόλλα χαρτί με ένα αναλυτικό και πραγματικό κυρίως, προϋπολογισμό εσόδων – εξόδων. Πόσα εισπράττει ο δήμος και πόσα χρειάζεται για να λειτουργεί. Πόσα λεφτά λείπουν από τα ταμεία, με συγκεκριμένα στοιχεία, που πήγαν και ποιοι κερδοσκόπησαν σε βάρος μας.
Δεν περιμένουμε από τη νέα διοίκηση να είναι καλύτερη από την προηγούμενη.Δεν περιμένουμε καμιά διαφάνεια και είμαστε βέβαιοι για τα αποτελέσματα.
Ας σκεφτούν οι δημότες στο «χρεοκοπημένο» μας δήμο, όπως ισχυρίζεται ο νέος δήμαρχος, ότι στη τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβούλιου εγκρίθηκαν ομόφωνα οι προτάσεις για νέες «αισθητικές παρεμβάσεις», νέες αναπλάσεις και αναθέσεις μελετών! Μαζί με αυτά και αγάλματα της Αμαρυσίας Αρτέμιδος και του Σπύρου Λούη που μας είχαν λείψει….«Αλλαξε ο Μανωλιός…. ή τι είχες Γιάννη – τι είχα πάντα…»
Η δ.κ. ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ καλεί του Μαρουσιώτες και τις Μαρουσιώτισσες να αντιδράσουν στους σχεδιασμούς της νέας διοίκησης. Να στείλουμε το μήνυμα ότι «δεν μασάμε». Ως εδώ!

11 σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ο ψεύτης... αλλά αφού πασοκ ψήφιζε τι να περιμένω η μικρή τρελλή?




    o ψώλος είναι θεός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Αγοράστε ρεύμα από την Τουρκία" προτείνει ο κ.Αλαβάνος - «ο κύριος Αλαβάνος είναι σα να προτείνει στον εαυτό του, να αναλάβει την προσωπική του φύλαξη και προστασία η … «Χρυσή Αυγή» απαντούν στελέχη της Τοπικής Αυτοδιοίκησης !!!
    ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΗς ΔΕΗ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΕΔΩ ΚΑΙ 30 ΧΡΟΝΙΑ



    Συντάκτης: γράφει ο Γιώργος Αδαλής
    Πηγή :
    Ημ/νία καταχώρησης : 27/4/2007
    Ωρα καταχώρησης : 12:00:00 μμ









    ... Και αν υποθέσουμε ότι αγοράζουμε ρεύμα από την Τουρκία, τότε με ποιο δίκτυο παροχής θα το καταναλώσουν οι Λέσβιοι? Mήπως με το υφιστάμενο ή μήπως οι Τούρκοι θα μας κατασκευάσουν και το -απαραίτητο- νέο δίκτυο?

    -
    O κ. Αλαβάνος είναι ένας αρχηγός κόμματος! Κατά καιρούς εκφράζει απόψεις του κόμματός του που είναι άκρως εντυπωσιακές. Προφανώς ο άνθρωπος ερχόμενος στη Μυτιλήνη ρώτησε τους εντόπιους «συντρόφους» του ποια είναι τα μεγαλύτερα προβλήματα του τόπου καθώς και ποιες λύσεις προτείνουν . Φυσικά , τα στελέχη του δεν μπορούσαν παρά να του πουν ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα του νησιού είναι το ενεργειακό και συγκεκριμένα το εργοστάσιο της ΔΕΗ.

    Ένα από αυτά τα στελέχη του κ. Αλαβάνου είναι και ο κ. Μάντζαρης. Πρόεδρος του ΤΕΕ , πολιτικός μηχανικός , υπάλληλος του Δήμου Μυτιλήνης και υποψήφιος Δήμαρχος Αγίας Παρασκευής. Πριν μερικούς μήνες ο κ. Μάντζαρης, πρότεινε ως λύση για την Μυτιλήνη και γενικότερα για την Λέσβο, την αγορά ηλεκτρικού ρεύματος από την Τουρκία που προϋποθέτει φυσικά την διασύνδεση του νησιού με την γειτονική χώρα!

    Απορίας άξιο είναι ότι τα τοπικά στελέχη της Κυβέρνησης δεν αντέδρασαν ανάλογα και ούτε τόλμησαν να πουν στον κο Μάντζαρη ότι κάτι τέτοιο έχει «αποκλειστεί» με προεκλογικές δηλώσεις στελεχών του Κυβερνώντος κόμματος. Στο ΠαΣοΚ, ουδείς τόλμησε να κάνει ούτε ένα σχόλιο για την απαράδεκτη όσο και προσβλητική πρόταση του κου Μάντζαρη. Απαράδεκτη γιατί δίνει διέξοδο τόσο στο ΠΑΣΟΚ όσο και στη ΝΔ, που εδώ και ΤΡΙΑΝΤΑ χρόνια εμπαίζουν το νησί με υποσχέσεις και φρούδες ελπίδες. Προσβλητική, διότι ενώ στη Ρόδο για παράδειγμα ενώ υπάρχουν δύο εργοστάσια, τούτες τις μέρες δημοπρατείται (στο Νότιο τμήμα του νησιού) η κατασκευή ενός ολοκαίνουριου εργοστασίου.

    Και είναι απορίας άξιον από τη μια όλα τα μικρά νησιά του Αιγαίου έχουν αποκτήσει ήδη εργοστάσιο της ΔΕΗ , η Ρόδος να έχει λύσει κι αυτή το πρόβλημά της και από την άλλη, η έδρα του Υπουργείου Αιγαίου με τους 150.000 κατοίκους , να βρίσκεται σε πρωτόγονη ενεργειακά κατάσταση.

    Η πρόταση αυτή του κου Μάντζαρη η οποία εκφράστηκε πλέον και επίσημα από τον Πρόεδρο του ΣΥΝ ως θέση του κόμματος, αποκαλύπτει πλέον και μια άγνωστη πτυχή στην ιστορία αυτή. Αποκαλύπτει ότι οι φήμες στη Μυτιλήνη για «κρυφές» διαβουλεύσεις με Τούρκος Αξιωματούχους του Υπουργείου Ενέργειας, δεν είναι απλά ... φήμες! Εδώ και μερικά χρόνια, υπάρχει μια έντονη φημολογία περί σκόπιμης καθυστέρησης στην κατασκευή του εργοστασίου στη Λέσβο, με σκοπό την προμήθεια ηλ. Ρεύματος από Τουρκικές επιχειρήσεις.

    Κατά την εκτίμηση πολλών αναλυτών , το εργοστάσιο στη Λέσβο ΔΕΝ πρόκειται να γίνει ποτέ, διότι ήδη υπάρχει συμφωνία για αγορά ρεύματος από την Τουρκία. Η πλήρη απαξίωση του εργοστασίου καθώς και ο κίνδυνος μόλυνσης του περιβάλλοντος, θα φέρουν προ τετελεσμένων την κοινωνία του νησιού, η οποία θα αποδεχτεί τελικά την «λύση» που θα «προταθεί» την κατάλληλη στιγμή!

    Η «πρόταση» Αλαβάνου, βρίσκει αντίθετη την κοινωνία της Λέσβου στο σύνολό της. Συγκεκριμένα, εχτές, στέλεχος της Αυτοδιοίκησης στη Μυτιλήνη, ανέφερε χαρακτηριστικά , ότι "η πρόταση του ΣΥΝ, δεν έχει καμία απολύτως βάση και γίνεται με σκοπό να στηρίξει επιθυμίες κάποιων κύκλων που έχουν οικονομικά συμφέροντα στη γειτονική χώρα. Ισως αν το νησί ήταν αυτόνομο ενεργειακά, η αγορά ρεύματος από την Τουρκία να αποτελούσε μια εναλλακτική λύση εάν και εφόσον προσφερόταν σε φτηνή τιμή. Απαραίτητη προϋπόθεση όμως θα ήταν η ύπαρξη ενός σύγχρονου εργοστασίου, ικανού να καλύψει τις ανάγκες του νησιού". Χαρακτηριστικά, ο παράγοντας της αυτοδιοίκησης που επιθυμεί να κρατήσει την ανωνυμία του, ανέφερε ότι «ο κύριος Αλαβάνος είναι σα να προτείνει στον εαυτό του, να αναλάβει την προσωπική του φύλαξη και προστασία η ... «Χρυσή Αυγή»" !!!

    Είναι προφανές ότι η κοινωνία του νησιού, αντιδρά σφοδρά σε μια τέτοια προοπτική και ουδείς περίμενε από τον πρόεδρο του ΣΥΝ να προτείνει ως λύση, την αγορά ρεύματος από την Τουρκία. Κάτι που ίσως ωφελήσει μια κλειστή ομάδα εργολάβων δημοσίων έργων αλλά σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί λύση στο πρόβλημα.

    Από την άλλη, το προηγούμενο Σάββατο, υπήρξε μια βλάβη σε μια μηχανή της ΔΕΗ και χύθηκαν στη θάλασσα εκατοντάδες κιλά λιπαντικών προκαλώντας απίστευτη ρύπανση στην περιοχή. Μπορεί οι εργαζόμενοι και η βάρδια να έκαναν τα αδύνατα δυνατά για να αποτρέψουν μια μεγάλη καταστροφή , τοποθετώντας φράγματα , αλλά δυστυχώς, ο φόβος μιας οικολογικής καταστροφής είναι πιο ορατός από ποτέ. Στο εργοστάσιο σήμερα εργάζονται 40 άτομα ενώ κανονικά θα έπρεπε να είναι 80. Αποτέλεσμα είναι οι τεχνικοί του εργοστασίου να εργάζονται καμιά φορά εώς και 24 ώρες ! (Δεν πρόκειται για τυπογραφικό λάθος)

    Οσο για τα δίκτυα παροχής στο νησί εκεί τα πράγματα είναι χειρότερα! Δυστυχώς όλοι μιλάνε για το εργοστάσιο της ΔΕΗ ή την αγορά ρεύματος από Τουρκία και ουδείς κάνει τον κόπο να ασχοληθεί με το γεγονός ότι μπορεί να επέλθει ΟΡΙΣΤΙΚΟ black-out από το … χιλιομπαλωμένο δίκτυο της ΔΕΗ . Και όταν λέμε οριστικό black-out εννοούμε την περίπτωση που θα «πέσει» το ρεύμα και πολύ απλά δεν θα λειτουργήσει το δίκτυο ΠΟΤΕ ΞΑΝΑ !!! Οι άνθρωποι που εργάζονται στα δίκτυα της ΔΕΗ είναι κάτι μεταξύ υπερανθρώπων και υπερτυχερών όντων αφού εργάζονται με πρωτόγονα μέσα και σε συνθήκες απάνθρωπες αφού είναι λίγοι στον αριθμό και κυριολεκτικά δεν προλαβαίνoυν τις απανωτές βλάβες. Και αν υποθέσουμε ότι αγοράζουμε ρεύμα από την Τουρκία, τότε με ποιο δίκτυο παροχής θα το καταναλώσουν οι Λέσβιοι? Mήπως με το υφιστάμενο ή μήπως οι Τούρκοι θα μας κατασκευάσουν και νέο δίκτυο? Φυσικά , το να προτίνουν πολιτικοί μηχανικοί την αγορά ρεύματος από την Τουρκία χωρίς προηγουμένως να μας πουν ΠΩΣ θαδιοχετευτεί αυτό στην αγορά καθώς και ΠΟΙΟΣ θα φτιάξει το δίκτυο διανομής και ΠΟΤΕ, αυτό τουλάχιστον αποτελεί πρόκληση στη νοημοσύνη των κατοίκων του νησιού.

    Το ότι σήμερα το εργοστάσιο της ΔΕΗ αλλά και το δίκτυο παροχής συνεχίζουν να λειτουργούν οφείλεται κυρίως στους τεχνικούς της ΔΕΗ και φυσικά στον καλό θεούλη που δεν επιθυμεί να αφήσει το νησί στο σκοτάδι !

    Για να καταλήξουμε στο ζήτημα πρέπει να δούμε και μια άλλη πτυχή του θέματος. Πρόσφατα αποκαλύφθηκε ότι τα πρόσθετα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη (Η/Ζ) που τοποθετήθηκαν μέσα στο εργοστάσιο της ΔΕΗ, για τα οποία έγινε πολύ μεγάλος ντόρος, δεν είναι καν ιδιοκτησία της ΔΕΗ. Παρά το γεγονός ότι μολύνουν αφόρητα το περιβάλλον με τις καμινάδες τους , τα Η/Ζ αυτά είναι ιδιωτικά, τα οποία ΑΠΛΑ έχουν τοποθετηθεί εντός του οικοπέδου της ΔΕΗ και οι ιδιοκτήτες τους ΠΟΥΛΑΝΕ το ρεύμα που παράγουν στην ΔΕΗ !

    Για πολλά χρόνια υπήρχαν πολιτικές αγκυλώσεις που έφταναν σε σημείο, οι Κυβερνήσεις να μην προχωρούν στην κατασκευή εργοστασίου, για να μην δυσαρεστήσουν τον ... Δήμαρχο Μανταμάδου. Φαίνεται λοιπόν ότι ουδείς μέχρι σήμερα κατάλαβε ότι ένας από τους κύριους λόγους που το πάλαι ποτέ «κόκκινο νησί» έγινε «γαλάζιο κάστρο» ήταν το ενεργειακό. Για να μην δυσαρεστήσει το ΠΑΣΟΚ τον (τότε) Κομουνιστή Δήμαρχο Μανταμάδου, κατέστρεψε μια ολόκληρη πόλη 50.000 ανθρώπων. Και για να είμαστε ειλικρινείς πρέπει να παραδεχτούμε ότι το ΠΑΣΟΚ κατέστρεψε την Μυτιλήνη γιατί το ΚΚΕ δεν ήθελε να πάει «κοντά» στον Δήμο που ήλεγχε (Δ.Μανταμάδου) το νέο εργοστάσιο. Συγκεκριμένα, η θέση «Καράββα» που υποτίθεται ότι θα γίνει το εργοστάσιο της ΔΕΗ δεν ανήκει καν στο Δήμο Μανταμάδου αλλά ... στον Δήμο Θερμής !

    Καταλήγοντας , είναι πλέον πρόδηλο ότι στη Λέσβο υπάρχουν πολιτικές αγκυλώσεις. Αλλά κάποιος πρέπει επιτέλους να εξηγήσει τον πραγματικό λόγο των πολιτικών αυτών αγκυλώσεων ! Τα πράγματα είναι απλά! Οσο υφίσταται στη Λέσβο το απαρχαιωμένο αυτό εργοστάσιο, με την πολύ μικρή ισχύ, τόσο θα θησαυρίζουν οι εταιρίες ανταλλακτικών καθώς και οι εταιρίες που πλέον πουλάνε το ρεύμα στη ΔΕΗ με τις ενισχυτικές μηχανές τους. Αυτή είναι η μια «κεντρομόλος» δύναμη η οποία σήμερα συμπλέει με ένα κονσόρτσιουμ εργολάβων , οι οποίοι εκπροσωπούν Τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα και επιχειρούν με το να επιβάλουν την αγορά ηλεκτρικού ρεύματος από την Τουρκία, να εισβάλουν στην Ελληνική Αγορά ηλεκτρικής ενέργειας και όχι μόνο!

    Οσο η ΝΔ, καθυστερεί στην λήψη της απόφασης για την κατασκευή του νέου εργοστασίου, τόσο αυτές οι δύο «δυνάμεις» ενισχύουν τις θέσεις τους ! Στην ακριτική Μυτιλήνη, άπαντες πλέον έχουν αντιληφθεί το βρώμικο παιχνίδι που παίζεται εις βάρος τους αφού όσο άχρηστοι και αν είναι οι πολιτικοί που κυβερνούν το νησί, είναι αδύνατον ΤΡΕΙΣ δεκαετίες τώρα να μην έχει προχωρήσει ούτε ένα βήμα η υπόθεση αυτή. Δεν είναι δυνατόν εδώ και τριάντα χρόνια να έχουν λυθεί σε μεγάλο βαθμό τα ενεργειακά προβλήματα των νησιών του Ανατολικού Αιγαίου και στη Λέσβο , την πολιτική έδρα του Αιγαίου, να ζούμε με τον φόβο ενός γενικευμένου και οριστικού black-out , που θα αφήσει στο σκοτάδι 150.000 ψυχές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τζώννυ τόσο ναζιάρικο που είναι το γατί της μαμά σου μήπως είσαι ο Ψινάκης ?

    Τζώνη keep sucking....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τζώνη εσύ το Σάββατο μαζί με το γατί της μαμάς σου να πας στο πάρτυ των blowers.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλα να παθουν....!!
    Ουδεν λαθος ανaγνωριζετε μετα την απομακριση απο του Ταμειου...!!
    Οι Μαρουσιωτες διαλεξαν..ας προσεχαν!!
    Ο λυκος και αν εγερασε και....κλπ.Ετσι ειναι παντα η Δεξια.Εκλεγετε λεγοντας ψεματα και μετα....Δεν ειδατε τι κανει ο Κωστακης? Ας προσεχατε λοιπον.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΗΛ.ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΞ.
    ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ
    ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    9:33 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ,Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    9:41 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.
    εγινε ουδετερα κυβερνητικη.
    αλλα στις κρισεις αποδομη καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αγαπητοι φιλοι,συγνωμη προκαταρκτικα σας ζητω για το ασχετο του θεματος. Ομως επειδη θεωρω ότι είναι πολύ σοβαρο, παρακαλω να αφιερωσετε ένα λεπτο και να ριξετε μια ματια. Πρεπει ολοι οι Ελληνες να είναι ενημερωμενοι και να γνωριζουν την αληθεια με λεπτομερειες. Η πραπαληροφορηση και η συκοφαντια είναι εργο αντιδημοκρατικων συναμεων και λειτουργουν τελικα σε βαρος της Δημοκρατιας. Ο ενημερωμενος πολιτης είναι ,ο δημοκρατικος πολιτης.
    ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΧΘΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (3 Μαΐου 2007)
    Με τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά όλη την ευθύνη για την πρωτοφανή υπόθεση των σύνθετων δομημένων ομολόγων που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία τους τελευταίους δύο μήνες.
    Ο κ. Καραμανλής εποίησε την νήσσαν σε ό,τι αφορά την δημοσιοποίηση των συμβάσεων για τις αγοραπωλησίες των 9 και πλέον δομημένων ομολόγων που, κατά δήλωση του τότε υπουργού Απασχόλησης, κατέληξαν σε 24 Ταμεία.
    Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών μετά από 60 μέρες, αφού δεν κατάφεραν να δώσουν οποιαδήποτε πειστική απάντηση για τα υψηλού ρίσκου σύνθετα δομημένα ομόλογα που δημιούργησαν το 2005 και δρομολόγησαν προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αποφάσισαν να βαφτίσουν συλλήβδην σύνθετα δομημένα ομόλογα τις τιτλοποιήσεις και τα swaps που είχαν γίνει την περίοδο του ΠΑΣΟΚ.
    Ο κ. Καραμανλής όχι μόνο δεν απάντησε σε κανένα από τα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο των ομολόγων αλλά επέλεξε να καταφύγει σε ασύστολα ψέματα επιχειρώντας να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο ίδιος και η κυβέρνησή του.
    ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ :Το «ομόλογο» μαμούθ των 6,1 δις ευρώ
    • Δεν είναι δομημένο ομόλογο αλλά μια σειρά swaps που συνάφθηκε μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Goldman Sachs το 2001.
    • Δεν έχει καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία
    • Έγινε για να καλυφθεί η υπερτίμηση του Γιεν σε δάνεια που είχαν συναφθεί κυρίως και επί ΝΔ το 1990-93 και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές των σημερινών ομολόγων (Δούκας – Κουρής).
    • Δεν υπήρξαν προμήθειες
    • Το κόστος εξυπηρέτησης ετησίως θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν το δάνειο έμενε σε Γιεν. Το Ελληνικό Δημόσιο ωφελήθηκε από την αλλαγή.
    • Το καλοκαίρι του 2005 πραγματοποιήθηκε ίδιας μορφής συναλλαγή από τη κυβέρνηση της ΝΔ. Από το Υπουργείο Οικονομικών ακυρώθηκαν τα swaps που είχαν συναφθεί και αποτιμήθηκαν σε τιμές της αγοράς ( marked to market) στο ποσό των 5 δις Ευρώ για να συναφθεί νέα συμφωνία swap με περίοδο αποπληρωμής που ξεκινάει το 2008 και φτάνει στο 2037. Μ? αυτό τον τρόπο η Goldman Sachs καρπώθηκε χωρίς να το δικαιούται, χάρη στις επιλογές της σημερινής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, υπεραξία 2 δις ευρώ προκειμένου να επιμηκυνθεί ο χρόνος πληρωμής κατά 20 χρόνια.
    • Η συμφωνία και πάλι έγινε με την Goldman Sachs –και δευτερευόντως την Εθνική.

    ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ομολογιακό Δάνειο Ταμείου Παρακαταθηκών (Τιτλοποίηση)
    • Έγινε με όλους τους κανόνες και την έγκριση της Eurostat.
    • Με απόλυτη διαφάνεια.
    • Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία.
    • Η ΝΔ πριν λίγους μήνες έκανε ακριβώς το ίδιο Ομολογιακό Δάνειο, αλλά με πολύ μεγαλύτερα ποσά.
    • Μάλιστα, παραβιάζοντας τους κανόνες της Eurostat το χρησιμοποίησε για τη μείωση του ελλείμματος.

    ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Αγοραπωλησίες Ταμείων με «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» (2002 – 2003)
    • Όλα τα ομόλογα ήταν απλά, σταθερού επιτοκίου με βέβαιες αποδόσεις και όχι σύνθετα δομημένα ομόλογα υψηλού ρίσκου.
    • Όλα ήταν εμπορεύσιμα σε τιμές ΗΔΑΤ, δηλαδή από την επίσημη δευτερογενή αγορά.
    • Ό,τι και αν υποστηριχθεί για τις συγκεκριμένες συναλλαγές της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της περιόδου 2002-2003, υπάρχει μία κρίσιμη και αποφασιστική διαφορά από τα διερευνητέα ζητήματα του 2005-2006 και 2007.
    • Τώρα, η «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» πρωτοστατεί και στη διακίνηση των σύνθετων δομημένων ομολόγων τα οποία αποτελούν εφεύρημα της ΝΔ και κυκλοφορούν για πρώτη φορά το 2005 και δρομολογήθηκαν προς τα ασφαλιστικά ταμεία με οργανωμένο και συντονισμένο σχέδιο. Αυτό το ομόλογο έχει ενσωματωμένη προμήθεια 42 εκατ. ευρώ.
    • Αν η κυβέρνηση έχει οποιαδήποτε συγκεκριμένη περίπτωση να καταγγείλει ως παράνομη, όπως είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οφείλει να την καταθέσει συγκεκριμένα και να προχωρήσει στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής.
    ΨΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Έσοδα Eurocontrol (Τιτλοποίηση)
    • Έγινε ομολογιακό δάνειο σύμφωνα με κανόνες της Eurostat
    • Με απόλυτη διαφάνεια
    • Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία

    ΨΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ : Μελλοντικές εισπράξεις από την ΕΕ (Τιτλοποίηση)
    • Έγινε με όλους τους κανόνες και την έγκριση της Eurostat
    • Με απόλυτη διαφάνεια
    • Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία
    Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών γνώριζε πολύ καλά τις διαφορές μεταξύ των τιτλοποιήσεων (securization), των δομημένων ομολόγων (structured bonds) και των ανταλλαγών χρηματορροών (swaps). Πουθενά στο κόσμο δεν σκέφτηκε κανείς να εξομοιώσει τις τιτλοποιήσεις, τα swaps και τα δομημένα προϊόντα..
    H προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης δείχνει πανικό.
    Η κυβέρνηση οφείλει πρώτα απ/ όλα αντί για ψέματα να δώσει στη δημοσιότητα τις συμβάσεις για όλα τα σύνθετα δομημένα ομόλογα που έχει εκδώσει και όλα τα στοιχεία που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση, τα οποία αρνείται ως τώρα να δώσει.
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΒΡΕ ΚΑΛΟΣ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣΟΧΗ.
    ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΤΡΑΝΣ ΜΕ LΑΡ ΤΟΡ
    ΚΑΙ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ 'ΒΑΒΙΣ'.
    ΠΕΡΟΧΗ ΙΝΤΕΡΚΟΝΤΙΝΕΝΤΑΛ.
    ΓΡΑΦΕΙ ΜΑΝΙΩΔΩΣ ΣΤΟ PRESS-GR
    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ- ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΒΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΝΥΧΤΟΚΑΜΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜΥΝΗΜΑ ΓΑΠ ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ.
    παιδια οσο με προωθειτε ,θα κερδιζει ο καραμανλης.
    εισαστε καμμενα χαρτια.
    μου κανετε μεγαλυτερη ζημια απο τα φθαρμενα στελεχη του πασοκ.
    εσεις εισαστε πιο φθαρμενοι.
    σταματηστε να με πουλατε,γιατι δεν θα με αγοραζει κανεις.

    γεωργιος παπανδρεου.

    ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ..
    ΝΕΟ 89 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΦΑΡΣΑ.


    ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ 89.
    EΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ,
    ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    μαρξιστικη οργανωση.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.


    ΑΠΟΡΕΙ Η ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙ
    ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ..ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ-ΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΒΑΡΟΝΩΝ ΤΩΝ ΜΜΕ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ -ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΠΑΡΑΓΚΑ-ΚΑΣΤΑ- ΚΑΡΤΕΛ ΤΟΥ ΣΕΒ.
    ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΡΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑΣ ΤΟΥΣ.. ΤΟ ΠΑΣΟΚ.ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    γενικα ολοι οι θεσμοι εχουν γινει
    παραγκες.
    ο καραμανλης εχει ελαχιστη ακομα εξουσια.
    ΤΟ ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.


    ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟΝ ΓΑΠ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    γιωργακη μεχρι τωρα απολαμβανες την ασυλια μου ,σε ειχα στο απυροβλητο γιατι ειχα την αυταπατη οτι θα εισαι θεσμικος,οτι θα βοηθουσες το πολιτικο συστημα να απελευθερωθει απο τις δαγκανες της διαπλοκης.
    ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΦΙΛΙΠΙΝΙΖΑ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.
    ΘΑ ΣΕ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΩ.
    ΞΟΦΛΗΣΕΣ.
    ΣΕ ΥΠΟΤΑΞΑΝ ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΣΕ ΣΥΜΠΑΘΩ ..ΑΛΛΑ ΕΓΙΝΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΕΓΙΝΕΣ ΕΚΦΡΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΜΗΣ.
    ΘΑ ΣΕ ΤΕΛΕΙΩΣΩ..
    ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΚΑΝΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΜΑΙΟ ΤΟΥ 2008.

    ερμηνεια της
    μαρξιστικης οργανωσης
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.

    9:53 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΠΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *