GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπουκώνει με χρήμα ο Τσουπίδης...

Πολύ σωστό αυτό που είπε στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου: Ενώ φαγώθηκε ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, πώς γίνεται να μένει στη θέση του ο πρόεδρος του...

Πολύ σωστό αυτό που είπε στη Βουλή ο Γ. Παπανδρέου: Ενώ φαγώθηκε ο Ευγένιος Παπαδόπουλος, πώς γίνεται να μένει στη θέση του ο πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Π. Τσουπίδης που δημόσια παραδέχθηκε ότι συνεργάζεται με τη North Asset Managment του Γ. Παπαμαρκάκη που πήρε τις μίζες από τα ομόλογα;
Ομως τον Π. Τσουπίδη οι εφημερίδες τον "ξέχασαν" πια: Πήραν σχεδόν όλες, με διπλό τιμολόγιο, τον ισολογισμό του Ταμιευτηρίου. Επίσης "έρχονται" διαφημιστικά προγράμματα πάνω από 6 εκατομμύρια ευρώ - ποια θα τα μοιράσει, ποια θα τα μοιράσει;
Ευτυχώς, εμείς είμαστε ...υπεράνω διαφήμισης!

33 σχόλια

  1. Σήμερα το site απέκτησε νέο pet. Μετά τον σκύλο της τρελλής του babis κτλ. αποκτήσαμε και το "γατάκι" της μαμάς του Τζώνη. Τζώνη το "γατάκι" της μαμάς σου τρώει ψάρι ή μόνο "κρέας" ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3.55

    Γεια σου ρε σχιζοφρενη μαλακα με το πριονι.παιξτο γερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο γιός του καππαδόκου Τσουπιδη πρέπει να δικαστεί για οικονομική κατασκοπία και ο πατέρας Τσουπίδης για προδοσία της Χώρας. Όμως οι καππαδόκες θα Τον καλύψουν όπως έκαναν πάντα. Επίσης στην συμμορία προστέθηκε και ο μουσίτσας Γ. Κουρής. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eδω θα μαστε,μεχρι τις εκλογες εχουμε να απολαυσουμε πολλα επισοδεια στο πανηγυρι που εχουν στησει οι σεμνοι και ταπεινοι που εχουν στρογγιλοκατσει στο σβερκο μας.
    Ο Ελληνικος λαος παρακολουθει αγανακτησμενος και περιμενει την ημερα των εκλογων να μιλησει για να αναθεσει τις τυχες της χωρας μας στο ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργο Παπανδρεου.Η μερα πλησιαζει..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο ένας θα αποτελειώσει ότι άφησε ο άλλος... αυτό γίνετε τόσα χρόνια...
    Άκου εκει ο αγανακτησμένος λαός που θα εξιλεωθεί με τον Γ.Παπανδρέου.... Ήμαρτον ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν αντικαταστήσει ο ΓΑΠ τον ΚΚ τότε θα φέρει άλλους 3.000.000 λαθρομετανάστες και θα είναι σίγουρος για πάντα ότι θα βγαίνει πρωθυπουργός. Αλλά ρε Μπάμπη θα υπάρχουν μετά έλληνες ή πρέπει να αλλάξεις όνομα σε Ιμπραήμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2004 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ SAIT

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΤΗ ΤΟΥ 2004 ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ SAIT .ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΩΣΟΠΟ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μια νέα μέρα γεμάτη περιπέτειες ξεκινά για το γατάκι της μαμάς του Τζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το κείμενο του Βασίλη είναι απόλυτα ορθό από τη σκοπιά που εξετάζει το ζήτημα της πρόωρης προσφυγής σε γενικές εκλογές.
    Αν το διαβάσει κανείς προσεκτικά θα αντιληφθεί, ίσως, τη δημοκρατική έλλειψη του πολιτεύματος μας και την υποκριτική διάσταση του Συντακτικού νομοθέτη, ως προς τη λειτουργία της λαϊκής κυριαρχίας.
    Το πολίτευμά μας θα λειτουργούσε σωστά, ως προς τους σκοπούς που διακηρύττει, μόνο αν συνοδευόταν από ένα αναλογικό εκλογικό νόμο, διατάξεις που θα επέτρεπαν την άρση της εμπιστοσύνης των πολιτών προς τη κυβέρνηση (μομφή) μέσω δημοψηφισμάτων, με παράλληλη ενδυνάμωση των σχετικών εξουσιών του Προέδρου της Δημοκρατίας, αποκλειστικά και μόνο ως προς αυτό το σημείο, και φυσικά αν η πολίτική συμπεριφορά διακρινότανε από υψηλότερη κουλτούρα.
    Έτσι όμως, όπως έχουν σήμερα τα πράγματα, ο πρωθυπουργός ως προς το πραγματικό πολιτικό status λειτουργεί ως απόλυτος μονάρχης υπό προθεσμία (4ετών).
    Είναι σε όλα ανεύθυνος, καθώς την ευθύνη φέρνει συλλογικά το υπουργικό συμβούλιο και δεν προσωποποιείτε σε αυτόν, παρότι είναι εκείνος που έχει αποκλειστική ευθύνη για τη στελέχωση του. Αν αυτό δεν είναι δημοκρατική φάρσα πού μεγεθύνετε με τον νόμο Σημίτη που άλλαξε το καθεστώς « περί ευθύνης υπουργών», τότε τι είναι.
    Έτσι λοιπόν ο πρωθυπουργός, που συμπίπτει να είναι και πρόεδρος του κόμματός του, μπορεί να εμφανίζεται υπεράνω των σκανδάλων που προκαλεί η κυβερνητική λειτουργία και κάθε φορά να απολύει αυτούς που ο ίδιος διόρισε σε κάθε προβληματικό και σκανδαλιάρικο τομέα ευθύνης. Αυτόν τον κρίνει κάθε τετραετία το εκλογικό σώμα και ο θεός του και, στην πραγματικότητα, κανείς άλλος δεν μπορεί να αμφισβητήσει στο ενδιάμεσο, έμπρακτα, τις επιλογές του.
    Μη σκεφθείτε ότι αυτός υπόκειται σε κοινοβουλευτικό έλεγχο, καθώς αν διαθέτεις τη πλειονοψηφία της Βουλής – όπως γνωρίζετε – κάνεις ότι γουστάρεις και η αντιπολίτευση είναι απολύτως ανίσχυρη να παρέμβει ουσιαστικά.
    Δεν μένει λοιπόν τίποτε άλλο στα υπόλοιπα κόμματα παρά να λαϊκίζουν στο κοινοβούλιο και έξω από αυτό κάνοντας υπομονή για μια τετραετία μήπως και έρθει η σειρά τους να ασκήσουν αυτά την απόλυτη εξουσία τους, με τις ευλογιές του δικού τους απόλυτου μονάρχη που τον αποκαλούν πρωθυπουργό.
    Αν λάβετε δε υπόψη ότι η εκάστοτε βουλευτική πλειονοψηφία που είναι μειοψηφία στο εκλογικό σώμα ελέγχει θεσμικά (διορίζει) δήθεν ανεξάρτητες Αρχές, τους ανώτερους υπαλλήλους όχι μόνο του δημοσίου αλλά και των Α.Ε και ΝΠΙΔ που ελέγχει το κράτος, καθώς και τη ηγεσία της Δικαιοσύνης, θα αντιληφθείτε, ίσως, γιατί ζούμε αυτή τη δημοκρατική φάρσα της Ελληνικής Πατρωνίας πού δεν μπορεί παρά να παράγει και να καταναλώνει διαρκώς σκάνδαλα. Βοήθειά μας…
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε κυριε Ιωαννη Μπαμπαλη
    Καταρχην σε ζηλευω που βαζεις ένα ονομα, ειτε είναι πραγματικο ειτε είναι φανταστικο.Σημασια εχει ότι εισαι ονοματισμενος ενώ εγω πισω από το ψευδωνυμο μου παραμενω στη σκια, αφου ο ρολος μου αν αποκαλυψω τονομα μου θα παρεξηγηθει.
    Τα προβληματα που γραφεις είναι γνωστα και παραδεκτα.Δεν θα διαφωνισω επι της ουσιας.Τα τρια τελευταια χρονια που εχω ενεργο εμπλοκη στην πολιτικη ταχω γευτει.Η γευση που εχω είναι πολύ πικρη και πολύ απογοιτευση.
    Όλα αυτά όμως είναι εγγενη προβληματα της δημοκρατιας μας που ακομη βρισκετε σε νεαρη ηλικια.Αλλοι λαοι τα εχουν λυσει αφου ο δημοσιος βιος των είναι πανω από 100 και πλεον χρονια δημοκρατικου βιου.Τι να πεις για μας που μας κυβερνησε ενας Πατακος η ενας Παπαδοπουλος πριν 30 μονο χρονια.Μονο αυτό δειχενει το επιπεδο της δημοκρατιας μας.Εχουμε πολύ δρονο ακομη για να εμβαθυνουμε και να δυναμωσουμε τους δημοκρατικους θεσμους μας και να τους εμπεδωσουμε.Η κατασταση με λιγα λογια που περιγραφεις είναι όπως την λες.Το μεγαλο ερωτημα είναι τι κανουμε?
    Αφηνουμε τον Καραμανλη να κοροιδευει ασυστολα τον κοσμο? θυμασε προεκλογικα τι ελεγε? Ο Ελληνικος λαος τον τιμησε.Του ενεθεσε τις τυχες του.Τι εππραξε μετα?. Ενα μεγαλο τιποτα. Παρελαβε τη χωρα σε ένα επιπεδο. Καλο η κακο δεν ξερω. Σε διαβεβαιω ότι παντου η χωρα εχει παει πολλα χρονια πισω.
    Θα αφησουμε την Παπαρηγα να ψαρευει σε θολα νερα? Η τον ΛΑΟΣ να λαικιζει? Η θα κατσουμε στον καναπε και θα παιζουμε playstation και δεν βαριεσε θα τα λυσουν τα προβληματα αλλοι.Η απαντηση είναι μια. Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ.Ο ενεργος Πολιτης.Ο προσωπικος αγωνας.
    Στην αναζητηση μου αυτή ειδα και γνωρισα τον ΓΑΠ. Πιστεψε με.Οταν γινει πρωθυπουργος θα γνωρισει ο κοσμος σε ολες τις πτυχες του τη σημαντικη προσωπικοτητα του.Ειναι επικεφαλης του μεγαλυτερου κοματος.Ειχε την ατυχια να το κληρονομησει στην χειροτερη του στιγμη.Φερνει ένα μεγαλο ονομα.Παρολα αυτά εχει τη προσωπικη του εμβελεια και δυναμικη και τις αναγκαιες δυναμεις για να δωσει το δικο του στιγμα στα πολιτικα θεματα.Δεν υπαρχει αυτή τη στιγμη πιο σημαντικη προσωπικοτητα στον πολιτικο μας στιβο για να δοσει στα σοβαρα θεματα που ταλανιζουν τη ζωη μας μια σωστη κατευθυνση.Πιστεψε με.
    Γιαυτο ειμαι εδώ και παντου και θα αγωνιζομαι μεχρι να πεισω οσο μπορω πιο πολλους.Δεν υπαρχει άλλος δρομος.
    Σε ευχαριστω για τη επικοινωνια.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλά ρε κύριος babis... εδώ μέσα ψάχνεις να πείσεις όσο πιο πολλούς μπορείς; Ή κάνεις χιούμορ ή ζεις στην καρακοσμάρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. καλό το παραλήρημα αλλά τώρα φοβάσαι μωρή κουλή μη παρεξηγηθείς?


    εδώ έχεις δώσει κώλο σε όλη τη μπλογκόσφαιρα, το όνομα σε προβλημάτισε?





    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Τσουπίδης μπουκώνει με χρήμα

    ο babis και οι συν αυτώ μπουκώνουν με ψώλο

    άρα είναι κερδισμένοι - τους μένουν τα φλόκια κέρδος




    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά ρε ΑΓΙΕ, πιστεύεις στα σοβαρά ότι αυτά που γράφεις μπορεί να τα πιάσει ο babis;
    Δεν πας κάπου αλλού να τα πεις…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι πρόωρες εκλογές δεν λύνουν τα προβλήματα του τόπου και του πολίτη. Μπορεί να συμφέρει και να δημιουργεί τζίρο στα δημοσιογραφικά μαγαζιά, αλλά στην καλύτερη περίπτωση κοστίζουν στον φορολογούμενο πολύ περισσότερο από την χασούρα και τις προμήθειες που αφορούν όλα τα "δομημένα" ομόλογα μαζί. Αν γίνονται εκλογές στα τρία χρόνια, μόνο με βάση το οικονομικό κόστος για το κράτος, τα κόμματα και τους υποψήφιους, στις 3 πρόωρες εκλογές η μία είναι δώρο στα εκδοτικά συμφέροντα, κάτι σαν προσφορά πιτσαρίας δηλαδή, πέρα από τον αντιδημοκρατικό αιφνιδιασμό που προκαλούν στον προγραμματισμό μιας νέας υποψηφιότητας ή μιας νέας πολιτικής πρότασης.


    Στην χειρότερη αλλά όχι απίθανη περίπτωση, η εκλογολογία αποτελεί ένα ακόμη όπλο στους μεγαλόσχημους εκδότες και στους οικονομικά ισχυρούς για να πιέσουν διάφορες καταστάσεις (π.χ. νομοσχέδια ή μέτρα που δεν «αρέσουν») και να εμφανίζουν κάθε φορά τη χώρα και την κυβέρνηση έρμαιο των δημοσιευμάτων και των αποκαλύψεων επιβάλλοντας εκλογές ή έστω ανασχηματισμό μήπως και απαλλαγούν από κάποιον πολιτικό που δεν «συνεργάζεται» ή τον αναγκάσουν να αλλάξει «ρότα». Είναι υπερβολικό το σενάριο και επιστημονική φαντασία; Μπορεί. Όπως οι δημοσιογράφοι όμως υποχρεούνται να αποκαλύπτουν και να αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα, ομοίως και η κυβέρνηση υποχρεούται να μην σύρεται και να κυβερνά. Οι όποιες αποκαλύψεις δεν μπορεί να εξαγοράζονται με πρόωρες εκλογές.


    Οι δικαιολογίες που ακούγονται (και) το τελευταίο διάστημα για να πιεστεί ο πρωθυπουργός να κάνει πρόωρες εκλογές είναι ενδεικτικές της επιφανειακής παιδείας και του πολιτικού πολιτισμού μας:
    α) Να τις κάνει γιατί τώρα τις κερδίζει,
    β) Να τις κάνει γιατί το ζητάει η αντιπολίτευση,
    γ) Να τις κάνει γιατί δεν πρέπει να έχουμε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο,
    δ) Να τις κάνει γιατί με κλίμα εκλογολογίας δεν δουλεύουν οι υπουργοί,
    ε) Να τις κάνει γιατί θα βγαίνουν σκάνδαλα συνεχώς και πρέπει να προλάβει το κόστος,
    στ) Να τις κάνει γιατί πρόωρες κάνει και ο Ερντογάν!


    Φυσικά όλα αυτά με δεδομένη και «δομημένη» την «ομολογία» του κόσμου ότι δεν θέλει πρόωρες ούτε τώρα, ούτε πριν ήθελε. Όπως το παιδί ξεκινάει το σχολείο τον Σεπτέμβρη και τελειώνει τον Ιούνιο, ο κόσμος που πλέον έχει ωριμάσει, ξεφεύγει αργά αλλά σταθερά από τις δαγκάνες του κομματισμού και δεν κουνάει «χαχόλικα» πλαστικά σημαιάκια, θέλει η κυβέρνηση να ολοκληρώνει τη θητεία της, να κυβερνάει 4 χρόνια και να την κρίνει από τα πεπραγμένα της την ώρα που πρέπει, ανεξάρτητα από τις διαθέσεις των δημοσκοπήσεων ή τις ανάγκες άλλων.


    Ο πολίτης είναι πλέον υποψιασμένος και αυστηρός με τα ΜΜΕ και οι εφημερίδες το έχουν καταλάβει. Η αναγνωσιμότητα έχει μειωθεί και αν δεν ήταν τα dvd και τα ένθετα περιοδικά-βιβλία, η δυνατότητα εισόδου τους στο μέσο ελληνικό σπίτι θα ήταν περιορισμένη. Οι πιο νέοι πολίτες καταφεύγουν στην ενημέρωση από το ίντερνετ και τα blogs, ενώ πολλές από τις μεγάλες κυκλοφοριακά εφημερίδες αφού αφαιρεθεί η προσφορά καταλήγουν χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα στο καλάθι. Η εκτίμηση του κόσμου στις πένες θα επανέλθει μόνο αν επανέλθει ο θεσμικός ρόλος του τύπου στην μορφή που αγγίζει το λαϊκό αισθητήριο και εξυψώνει τον προβληματισμό και το ανήσυχο πνεύμα. Να γράφουν για ιδέες και αξίες και την αλήθεια να την αντιμετωπίζουν κατάματα, χωρίς να επιβάλλονται και να επιβάλλουν πολιτικές και πολιτικούς, χωρίς να παρελκύουν.


    Ο Χο –Τσι –Μινχ είχε πει κάποτε: Αν θες να νικήσεις τον θάνατο αντιμετώπισέ τον κατάματα.
    Υ.Γ. Αν δεν το ’πε ο Χοτσιμίνχ ας βγει να με διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Οι πρόωρες εκλογές δεν λύνουν τα προβλήματα του τόπου και του πολίτη. Μπορεί να συμφέρει και να δημιουργεί τζίρο στα δημοσιογραφικά μαγαζιά, αλλά στην καλύτερη περίπτωση κοστίζουν στον φορολογούμενο πολύ περισσότερο από την χασούρα και τις προμήθειες που αφορούν όλα τα "δομημένα" ομόλογα μαζί. Αν γίνονται εκλογές στα τρία χρόνια, μόνο με βάση το οικονομικό κόστος για το κράτος, τα κόμματα και τους υποψήφιους, στις 3 πρόωρες εκλογές η μία είναι δώρο στα εκδοτικά συμφέροντα, κάτι σαν προσφορά πιτσαρίας δηλαδή, πέρα από τον αντιδημοκρατικό αιφνιδιασμό που προκαλούν στον προγραμματισμό μιας νέας υποψηφιότητας ή μιας νέας πολιτικής πρότασης.


    Στην χειρότερη αλλά όχι απίθανη περίπτωση, η εκλογολογία αποτελεί ένα ακόμη όπλο στους μεγαλόσχημους εκδότες και στους οικονομικά ισχυρούς για να πιέσουν διάφορες καταστάσεις (π.χ. νομοσχέδια ή μέτρα που δεν «αρέσουν») και να εμφανίζουν κάθε φορά τη χώρα και την κυβέρνηση έρμαιο των δημοσιευμάτων και των αποκαλύψεων επιβάλλοντας εκλογές ή έστω ανασχηματισμό μήπως και απαλλαγούν από κάποιον πολιτικό που δεν «συνεργάζεται» ή τον αναγκάσουν να αλλάξει «ρότα». Είναι υπερβολικό το σενάριο και επιστημονική φαντασία; Μπορεί. Όπως οι δημοσιογράφοι όμως υποχρεούνται να αποκαλύπτουν και να αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα, ομοίως και η κυβέρνηση υποχρεούται να μην σύρεται και να κυβερνά. Οι όποιες αποκαλύψεις δεν μπορεί να εξαγοράζονται με πρόωρες εκλογές.


    Οι δικαιολογίες που ακούγονται (και) το τελευταίο διάστημα για να πιεστεί ο πρωθυπουργός να κάνει πρόωρες εκλογές είναι ενδεικτικές της επιφανειακής παιδείας και του πολιτικού πολιτισμού μας:
    α) Να τις κάνει γιατί τώρα τις κερδίζει,
    β) Να τις κάνει γιατί το ζητάει η αντιπολίτευση,
    γ) Να τις κάνει γιατί δεν πρέπει να έχουμε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο,
    δ) Να τις κάνει γιατί με κλίμα εκλογολογίας δεν δουλεύουν οι υπουργοί,
    ε) Να τις κάνει γιατί θα βγαίνουν σκάνδαλα συνεχώς και πρέπει να προλάβει το κόστος,
    στ) Να τις κάνει γιατί πρόωρες κάνει και ο Ερντογάν!


    Φυσικά όλα αυτά με δεδομένη και «δομημένη» την «ομολογία» του κόσμου ότι δεν θέλει πρόωρες ούτε τώρα, ούτε πριν ήθελε. Όπως το παιδί ξεκινάει το σχολείο τον Σεπτέμβρη και τελειώνει τον Ιούνιο, ο κόσμος που πλέον έχει ωριμάσει, ξεφεύγει αργά αλλά σταθερά από τις δαγκάνες του κομματισμού και δεν κουνάει «χαχόλικα» πλαστικά σημαιάκια, θέλει η κυβέρνηση να ολοκληρώνει τη θητεία της, να κυβερνάει 4 χρόνια και να την κρίνει από τα πεπραγμένα της την ώρα που πρέπει, ανεξάρτητα από τις διαθέσεις των δημοσκοπήσεων ή τις ανάγκες άλλων.


    Ο πολίτης είναι πλέον υποψιασμένος και αυστηρός με τα ΜΜΕ και οι εφημερίδες το έχουν καταλάβει. Η αναγνωσιμότητα έχει μειωθεί και αν δεν ήταν τα dvd και τα ένθετα περιοδικά-βιβλία, η δυνατότητα εισόδου τους στο μέσο ελληνικό σπίτι θα ήταν περιορισμένη. Οι πιο νέοι πολίτες καταφεύγουν στην ενημέρωση από το ίντερνετ και τα blogs, ενώ πολλές από τις μεγάλες κυκλοφοριακά εφημερίδες αφού αφαιρεθεί η προσφορά καταλήγουν χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα στο καλάθι. Η εκτίμηση του κόσμου στις πένες θα επανέλθει μόνο αν επανέλθει ο θεσμικός ρόλος του τύπου στην μορφή που αγγίζει το λαϊκό αισθητήριο και εξυψώνει τον προβληματισμό και το ανήσυχο πνεύμα. Να γράφουν για ιδέες και αξίες και την αλήθεια να την αντιμετωπίζουν κατάματα, χωρίς να επιβάλλονται και να επιβάλλουν πολιτικές και πολιτικούς, χωρίς να παρελκύουν.


    Ο Χο –Τσι –Μινχ είχε πει κάποτε: Αν θες να νικήσεις τον θάνατο αντιμετώπισέ τον κατάματα.
    Υ.Γ. Αν δεν το ’πε ο Χοτσιμίνχ ας βγει να με διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι πρόωρες εκλογές δεν λύνουν τα προβλήματα του τόπου και του πολίτη. Μπορεί να συμφέρει και να δημιουργεί τζίρο στα δημοσιογραφικά μαγαζιά, αλλά στην καλύτερη περίπτωση κοστίζουν στον φορολογούμενο πολύ περισσότερο από την χασούρα και τις προμήθειες που αφορούν όλα τα "δομημένα" ομόλογα μαζί. Αν γίνονται εκλογές στα τρία χρόνια, μόνο με βάση το οικονομικό κόστος για το κράτος, τα κόμματα και τους υποψήφιους, στις 3 πρόωρες εκλογές η μία είναι δώρο στα εκδοτικά συμφέροντα, κάτι σαν προσφορά πιτσαρίας δηλαδή, πέρα από τον αντιδημοκρατικό αιφνιδιασμό που προκαλούν στον προγραμματισμό μιας νέας υποψηφιότητας ή μιας νέας πολιτικής πρότασης.


    Στην χειρότερη αλλά όχι απίθανη περίπτωση, η εκλογολογία αποτελεί ένα ακόμη όπλο στους μεγαλόσχημους εκδότες και στους οικονομικά ισχυρούς για να πιέσουν διάφορες καταστάσεις (π.χ. νομοσχέδια ή μέτρα που δεν «αρέσουν») και να εμφανίζουν κάθε φορά τη χώρα και την κυβέρνηση έρμαιο των δημοσιευμάτων και των αποκαλύψεων επιβάλλοντας εκλογές ή έστω ανασχηματισμό μήπως και απαλλαγούν από κάποιον πολιτικό που δεν «συνεργάζεται» ή τον αναγκάσουν να αλλάξει «ρότα». Είναι υπερβολικό το σενάριο και επιστημονική φαντασία; Μπορεί. Όπως οι δημοσιογράφοι όμως υποχρεούνται να αποκαλύπτουν και να αναδεικνύουν τα κακώς κείμενα, ομοίως και η κυβέρνηση υποχρεούται να μην σύρεται και να κυβερνά. Οι όποιες αποκαλύψεις δεν μπορεί να εξαγοράζονται με πρόωρες εκλογές.


    Οι δικαιολογίες που ακούγονται (και) το τελευταίο διάστημα για να πιεστεί ο πρωθυπουργός να κάνει πρόωρες εκλογές είναι ενδεικτικές της επιφανειακής παιδείας και του πολιτικού πολιτισμού μας:
    α) Να τις κάνει γιατί τώρα τις κερδίζει,
    β) Να τις κάνει γιατί το ζητάει η αντιπολίτευση,
    γ) Να τις κάνει γιατί δεν πρέπει να έχουμε παρατεταμένη προεκλογική περίοδο,
    δ) Να τις κάνει γιατί με κλίμα εκλογολογίας δεν δουλεύουν οι υπουργοί,
    ε) Να τις κάνει γιατί θα βγαίνουν σκάνδαλα συνεχώς και πρέπει να προλάβει το κόστος,
    στ) Να τις κάνει γιατί πρόωρες κάνει και ο Ερντογάν!


    Φυσικά όλα αυτά με δεδομένη και «δομημένη» την «ομολογία» του κόσμου ότι δεν θέλει πρόωρες ούτε τώρα, ούτε πριν ήθελε. Όπως το παιδί ξεκινάει το σχολείο τον Σεπτέμβρη και τελειώνει τον Ιούνιο, ο κόσμος που πλέον έχει ωριμάσει, ξεφεύγει αργά αλλά σταθερά από τις δαγκάνες του κομματισμού και δεν κουνάει «χαχόλικα» πλαστικά σημαιάκια, θέλει η κυβέρνηση να ολοκληρώνει τη θητεία της, να κυβερνάει 4 χρόνια και να την κρίνει από τα πεπραγμένα της την ώρα που πρέπει, ανεξάρτητα από τις διαθέσεις των δημοσκοπήσεων ή τις ανάγκες άλλων.


    Ο πολίτης είναι πλέον υποψιασμένος και αυστηρός με τα ΜΜΕ και οι εφημερίδες το έχουν καταλάβει. Η αναγνωσιμότητα έχει μειωθεί και αν δεν ήταν τα dvd και τα ένθετα περιοδικά-βιβλία, η δυνατότητα εισόδου τους στο μέσο ελληνικό σπίτι θα ήταν περιορισμένη. Οι πιο νέοι πολίτες καταφεύγουν στην ενημέρωση από το ίντερνετ και τα blogs, ενώ πολλές από τις μεγάλες κυκλοφοριακά εφημερίδες αφού αφαιρεθεί η προσφορά καταλήγουν χωρίς ιδιαίτερο διάβασμα στο καλάθι. Η εκτίμηση του κόσμου στις πένες θα επανέλθει μόνο αν επανέλθει ο θεσμικός ρόλος του τύπου στην μορφή που αγγίζει το λαϊκό αισθητήριο και εξυψώνει τον προβληματισμό και το ανήσυχο πνεύμα. Να γράφουν για ιδέες και αξίες και την αλήθεια να την αντιμετωπίζουν κατάματα, χωρίς να επιβάλλονται και να επιβάλλουν πολιτικές και πολιτικούς, χωρίς να παρελκύουν.


    Ο Χο –Τσι –Μινχ είχε πει κάποτε: Αν θες να νικήσεις τον θάνατο αντιμετώπισέ τον κατάματα.
    Υ.Γ. Αν δεν το ’πε ο Χοτσιμίνχ ας βγει να με διαψεύσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και ο Ζορμπάς γιατί δεν ανοίγει τους λογαριασμούς Τσουπίδη να διαπιστώσει αν είναι πράγματι άμισθη η σχέση του με το fund του Παπαμαρκάκη; Αυτός διαφήμιση δεν πήρε. Μήπως πήρε εντολές άνωθεν για να μη βγουν στη σέντρα οι κολλητοί του Αλογοσκούφη; Μήπως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παιδιά εσείς και φυσικά είστε υπεράνω διαφήμισης αφού τα παίρνετε χοντρά απ' το ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ.... ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΚΑΛΕ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΜΠΗ ΜΟΥ.... ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε μαγκες

    Ο,τι και να λετε για τον babis,ειτε δικαια ειτε αδικα, δεν σας κανει εντυπωση οτι ΠΟΤΕ δεν εβρισε ουτε απαντησε υβριστικα στα σχολια οσων τον βριζουν ?
    Εγω στην θεση του θα σας ειχα στειλει να γαμηθειτε μαλακες μεροκαματιαρηδες της ΝΔ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 1.16 το ανέκδοτο... ο κατ' εξοχήν μεροκαματιάρης είναι o babis...

    με τα λιβανωτά σεντόνια του... όλο σπάτουλα στο πιντί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΒΑΣΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΔΙΑΜΟΡΦΩΣΑΝ ΤΟ ΚΛΙΜΑ..ΚΑΙ ΠΑΡΕΣΥΡΑΝ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΟΙ ΒΑΡΟΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.

    ΠΟΤΕ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
    ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ.

    ΤΙ ΦΟΒΑΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. επιβεβαιώνω όλα όσα μου καταμαρτυρούν οι φίλοι babis σκύλου γαπ.


    είμαι μία πούστρα, τα πίνω όλα, μου γαμάνε τη μάνα και το χαίρομαι (απορώ πως το κάνουν γιατί είναι η χοντρή του θησαυρού), ο πατέρας μου είναι πούστης και δουλεύει συγγρού, η αδερφού μου είναι πρεζού και πουτάνα.

    εγώ γαμιέται από χόμπυ.

    ιδανικό μου να ξεπεράσω τον babis στο άθλημα της Τσιμπουκοδρομίας

    βοηθήστε με σας παρακαλώ

    ζηλεύω το babis και θέλω να γαμάτε μονο εμένα.

    σφουγγαρίζω σκάλες στο δημόσιο και με γαμάνε για ένα κομμάτι ψωμί.

    θέλω ζουμερές ψωλές στο στόμα μου και στον πάτο μου.

    πάρτε με είμαι λυσσάρα

    για να διασφαλίσω το δικαίωμά μου στον ψώλο, θα υπογράφω πλέον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. bravo Yorgo με τους οπαδούς σου

    αφού το κορίτσι το ζητάει, να το αφήσουμε παραπονεμένο?






    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε - δοκιμάστε μικρή ζηλόφθονη πασόκα πούστρα γιατί είναι σπορτίβα πίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ κ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ (3 Μαΐου 2007)

    Με τη σημερινή του ομιλία στη Βουλή ο πρωθυπουργός ανέλαβε προσωπικά όλη την ευθύνη για την πρωτοφανή υπόθεση των σύνθετων δομημένων ομολόγων που ταλανίζει την ελληνική κοινωνία τους τελευταίους δύο μήνες.
    Ο κ. Καραμανλής εποίησε την νήσσαν σε ό,τι αφορά την δημοσιοποίηση των συμβάσεων για τις αγοραπωλησίες των 9 και πλέον δομημένων ομολόγων που, κατά δήλωση του τότε υπουργού Απασχόλησης, κατέληξαν σε 24 Ταμεία.

    Ο πρωθυπουργός και ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών μετά από 60 μέρες, αφού δεν κατάφεραν να δώσουν οποιαδήποτε πειστική απάντηση για τα υψηλού ρίσκου σύνθετα δομημένα ομόλογα που δημιούργησαν το 2005 και δρομολόγησαν προς τα ασφαλιστικά ταμεία, αποφάσισαν να βαφτίσουν συλλήβδην σύνθετα δομημένα ομόλογα τις τιτλοποιήσεις και τα swaps που είχαν γίνει την περίοδο του ΠΑΣΟΚ.

    Ο κ. Καραμανλής όχι μόνο δεν απάντησε σε κανένα από τα συγκεκριμένα ερωτήματα που έθεσε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ για το σκάνδαλο των ομολόγων αλλά επέλεξε να καταφύγει σε ασύστολα ψέματα επιχειρώντας να ξεφύγει από το αδιέξοδο στο οποίο έχει περιέλθει ο ίδιος και η κυβέρνησή του.

    ΠΡΩΤΟ ΨΕΜΑ :Το «ομόλογο» μαμούθ των 6,1 δις ευρώ
    · Δεν είναι δομημένο ομόλογο αλλά μια σειρά swaps που συνάφθηκε μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και Goldman Sachs το 2001.

    · Δεν έχει καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία

    · Έγινε για να καλυφθεί η υπερτίμηση του Γιεν σε δάνεια που είχαν συναφθεί κυρίως και επί ΝΔ το 1990-93 και μάλιστα με τους ίδιους πρωταγωνιστές των σημερινών ομολόγων (Δούκας – Κουρής).

    · Δεν υπήρξαν προμήθειες

    · Το κόστος εξυπηρέτησης ετησίως θα ήταν πολύ μεγαλύτερο αν το δάνειο έμενε σε Γιεν. Το Ελληνικό Δημόσιο ωφελήθηκε από την αλλαγή.

    · Το καλοκαίρι του 2005 πραγματοποιήθηκε ίδιας μορφής συναλλαγή από τη κυβέρνηση της ΝΔ. Από το Υπουργείο Οικονομικών ακυρώθηκαν τα swaps που είχαν συναφθεί και αποτιμήθηκαν σε τιμές της αγοράς ( marked to market) στο ποσό των 5 δις Ευρώ για να συναφθεί νέα συμφωνία swap με περίοδο αποπληρωμής που ξεκινάει το 2008 και φτάνει στο 2037. Μ? αυτό τον τρόπο η Goldman Sachs καρπώθηκε χωρίς να το δικαιούται, χάρη στις επιλογές της σημερινής ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομικών, υπεραξία 2 δις ευρώ προκειμένου να επιμηκυνθεί ο χρόνος πληρωμής κατά 20 χρόνια.

    · Η συμφωνία και πάλι έγινε με την Goldman Sachs –και δευτερευόντως την Εθνική.
    ΨΕΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ: Ομολογιακό Δάνειο Ταμείου Παρακαταθηκών (Τιτλοποίηση)

    · Έγινε με όλους τους κανόνες και την έγκριση της Eurostat.

    · Με απόλυτη διαφάνεια.

    · Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία.

    · Η ΝΔ πριν λίγους μήνες έκανε ακριβώς το ίδιο Ομολογιακό Δάνειο, αλλά με πολύ μεγαλύτερα ποσά.

    · Μάλιστα, παραβιάζοντας τους κανόνες της Eurostat το χρησιμοποίησε για τη μείωση του ελλείμματος.

    ΨΕΜΑ ΤΡΙΤΟ: Αγοραπωλησίες Ταμείων με «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» (2002 – 2003)

    · Όλα τα ομόλογα ήταν απλά, σταθερού επιτοκίου με βέβαιες αποδόσεις και όχι σύνθετα δομημένα ομόλογα υψηλού ρίσκου.

    · Όλα ήταν εμπορεύσιμα σε τιμές ΗΔΑΤ, δηλαδή από την επίσημη δευτερογενή αγορά.

    · Ό,τι και αν υποστηριχθεί για τις συγκεκριμένες συναλλαγές της ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ της περιόδου 2002-2003, υπάρχει μία κρίσιμη και αποφασιστική διαφορά από τα διερευνητέα ζητήματα του 2005-2006 και 2007.

    · Τώρα, η «ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ» πρωτοστατεί και στη διακίνηση των σύνθετων δομημένων ομολόγων τα οποία αποτελούν εφεύρημα της ΝΔ και κυκλοφορούν για πρώτη φορά το 2005 και δρομολογήθηκαν προς τα ασφαλιστικά ταμεία με οργανωμένο και συντονισμένο σχέδιο. Αυτό το ομόλογο έχει ενσωματωμένη προμήθεια 42 εκατ. ευρώ.

    · Αν η κυβέρνηση έχει οποιαδήποτε συγκεκριμένη περίπτωση να καταγγείλει ως παράνομη, όπως είπε ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, οφείλει να την καταθέσει συγκεκριμένα και να προχωρήσει στη συγκρότηση εξεταστικής επιτροπής.

    ΨΕΜΑ ΤΕΤΑΡΤΟ: Έσοδα Eurocontrol (Τιτλοποίηση)

    · Έγινε ομολογιακό δάνειο σύμφωνα με κανόνες της Eurostat

    · Με απόλυτη διαφάνεια

    · Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία
    ΨΕΜΑ ΠΕΜΠΤΟ : Μελλοντικές εισπράξεις από την ΕΕ (Τιτλοποίηση)

    · Έγινε με όλους τους κανόνες και την έγκριση της Eurostat

    · Με απόλυτη διαφάνεια

    · Καμία σχέση με Ασφαλιστικά Ταμεία
    Ο υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών γνώριζε πολύ καλά τις διαφορές μεταξύ των τιτλοποιήσεων (securization), των δομημένων ομολόγων (structured bonds) και των ανταλλαγών χρηματορροών (swaps). Πουθενά στο κόσμο δεν σκέφτηκε κανείς να εξομοιώσει τις τιτλοποιήσεις, τα swaps και τα δομημένα προϊόντα..
    H προσπάθεια δημιουργίας σύγχυσης δείχνει πανικό.
    Η κυβέρνηση οφείλει πρώτα απ/ όλα αντί για ψέματα να δώσει στη δημοσιότητα τις συμβάσεις για όλα τα σύνθετα δομημένα ομόλογα που έχει εκδώσει και όλα τα στοιχεία που έχει ζητήσει η αντιπολίτευση, τα οποία αρνείται ως τώρα να δώσει.

    (Για την αντιγραφη)
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΗΛ.ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΞ.
    ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ
    ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    9:33 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ,Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    9:41 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.
    εγινε ουδετερα κυβερνητικη.
    αλλα στις κρισεις αποδομη καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Την περίοδο 1999-2002 τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια Ευρώ από επενδύσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαίνα!!!

    Από 22 δισεκατομμύρια Ευρώ το 2003 σήμερα η αξία τους υπερβαίνει τα 31 δισεκατομμύρια Ευρώ!!!

    Ποιοι είναι οι πραγματικοί κλέφτες; Ποιοι πραγματικά λεηλάτησαν τα ταμεία;

    Αυτοί που σήμερα ζητούν πίσω τα "κλεμμένα". Ας αδειάσουν λοιπόν τις τσέπες τους...

    Όσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. sosta. esis iste iperano diafimisis giati perimenete na ta parete meso ekviasmou . Gnosti i methodos .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *