GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Την κοπάνησε...

Προτίμησε να μην πάει σήμερα στη Βουλή ο Σάββας Τσιτουρίδης αν και ολόκληρη σχεδόν η συζήτηση τον αφορούσε. Και το πιο πιθανό είναι ότι ...

Προτίμησε να μην πάει σήμερα στη Βουλή ο Σάββας Τσιτουρίδης αν και ολόκληρη σχεδόν η συζήτηση τον αφορούσε. Και το πιο πιθανό είναι ότι η Βουλή και οι συνάδελφοί του θα κάνουν πολύ καιρό να τον δούνε. "Κόβει κίνηση" στο Κιλκίς για να δει αν μπορεί να ξαναβγεί βουλευτής.

39 σχόλια

  1. Για τα ομόλογα εποχής πασοκ τα συνεταιρακια
    ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΕΙΔΗΣΗ
    ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΣΕΒ και όλοι οι τηλεφασιστες - παπαγαλακια θα μας πουν τώρα αν την ήξερα την ακρόπολις και τα ομόλογα . διότι από σήμερα δεν μπορεί να κάνουν τους ανήμερους αφού ενημερώθηκαν αρμόδιος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό. ΙΔΟΥ και αποσπάσιμα από την ιστορική ομιλία του πρωθυπουργού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα ομόλογα εποχής πασοκ τα συνεταιρακια
    ΓΣΕΕ, ΑΔΕΔΥ και ΣΕΒ και όλοι οι τηλεφασιστες θα μας πουν τώρα αν την ήξερα την ακρόπολις και τα ομόλογα . διότι από σήμερα δεν μπορεί να κάνουν τους ανήμερους αφού ενημερώθηκαν αρμόδιος από τον ίδιο τον πρωθυπουργό.
    Είπατε πολλά, τις τελευταίες εβδομάδες, για τη, δήθεν «γαλάζια», ’’Ακρόπολις Χρηματιστηριακή’’. Επειδή σήμερα εμφανιστήκατε εδώ περίπου ως προϊόν παρθενογένεσης, φαντάζομαι ότι συμφωνείτε τουλάχιστον στο ότι το 2002 ήσασταν εσείς Κυβέρνηση. Η ‘’Ακρόπολις’’ λοιπόν είχε στήσει κανονικό μηχανισμό εκμετάλλευσης των Ταμείων και έκανε πάρτι επί των ημερών σας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.
    Ακούστε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ενδεικτικά θα αναφέρω πρακτικές της συγκεκριμένης εταιρίας σε αγορές και πωλήσεις ομολόγων, μόνον με Ταμεία. Και αναφέρομαι σε Ταμεία, μεταξύ των οποίων το Ταμείο Συντάξεως Εφημεριδοπωλών (σε όλους τους κλάδους Υγείας και Πρόνοιας), στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων, στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, στο Ταμείο Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων, στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εταιριών, στο Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων.
    Για να δούμε τώρα, ποιά ήταν και ποιά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των πράξεων εκείνων.
    Πρώτον, όταν η «Ακρόπολις» αγόραζε ομόλογα από ένα εκ των προαναφερθέντων Ταμείων, τα αγόραζε πάντα φθηνότερα από τις τιμές της αγοράς. Η «Ακρόπολις» κέρδιζε λοιπόν από την αγορά και το Ταμείο έχανε.
    Δεύτερον, όταν η «Ακρόπολις» πουλούσε, μόλις λίγους μήνες μετά, στα Ταμεία, πουλούσε πάντα ακριβότερα από τις τιμές της αγοράς. Πάλι η «Ακρόπολις» κερδίζει και το Ταμείο χάνει.
    Τρίτο, χαρακτηριστικό - κόλαφος για τα Ταμεία που μετείχαν σε αυτές τις αγοραπωλησίες, κόλαφος για την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κόλαφος για την τότε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που δεν παρενέβη ποτέ - μα ποτέ - σε αυτές τις αγοραπωλησίες:
    Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, αγόραζε και πούλαγε τα ίδια ομόλογα στα ίδια Ταμεία, βγάζοντας κέρδος και από τις δύο πράξεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έκανε «τράμπα» δηλαδή το ίδιο ομόλογο, στα ίδια Ταμεία, με όφελος πάντα για την «πράσινη», προφανώς, τότε, εταιρία.
    Συνολικά, στα δύο τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το 2002 και το 2003, αγόρασε από τα προαναφερθέντα Ταμεία 27 ομόλογα. Στη συνέχεια τα έσπασε σε 45 κομμάτια και τα ξαναπούλησε στα Ταμεία, βγάζοντας πάντα κέρδος πάνω από το επίσημο όριο που έδινε η ΗΔΑΤ, (η Ηλεκτρονική Δευτερογενής Αγορά Τίτλων). Μιλάμε για πάνω από 70 πράξεις της «Ακρόπολις» την οποία εσείς καλύπτατε και εμείς την στείλαμε στην Δικαιοσύνη. Αυτή είναι η αλήθεια.
    Άκουσε τίποτα κανείς γι΄ αυτά; Είπε ποτέ κανείς τίποτα γι΄ αυτά; Έγινε κανένας έλεγχος; Αποκαλύφθηκε τίποτα; Ελέγξατε τη διοίκηση κανενός Ταμείου; Διώξατε κανέναν; Ενδιαφερθήκατε; Όχι βέβαια! Γιατί τότε όλα τα κουκουλώνατε. Χρειάστηκε να περάσουν 5 χρόνια για να έλθει στο φως η αλήθεια. Για να μπορεί η, απελευθερωμένη πια από τις κομματικές σας δαγκάνες, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να κάνει τη δουλειά της. Για να μάθουν όλοι οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια. Καταθέτω τον πλήρη κατάλογο των αγορών και των πωλήσεων εκείνης της περιόδου. Για να δουν όλοι οι Έλληνες πολίτες πώς γίνονταν και πώς κουκουλώνονταν οι πράξεις σας. Για να μάθουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ποιοί είναι εκείνοι που παριστάνουν σήμερα τους, δήθεν, κήρυκες της διαφάνειας και τους κήνσορες των χρημάτων των ασφαλισμένων.

    Πού πήγαν αυτά τα λεφτά των Ταμείων; Τί κάνατε; Και επειδή σας αρέσουν τα συνθήματα, φέρτε πίσω τα λεφτά των Ταμείων που πήρε η ‘’Ακρόπολις Χρηματιστηριακή’’, χωρίς να μιλήσει κανείς σας. Γιατί εμείς την αποκαλύψαμε. Εμείς την κλείσαμε. Εμείς την στείλαμε στον Εισαγγελέα. Εμείς δώσαμε εντολή να ερευνηθούν και να ερευνούνται τα πάντα.
    Κύριε Παπανδρέου, ισχυρίζεστε - και το είπατε και σήμερα - ότι αγνοούσατε τον όρο ‘’δομημένα ομόλογα’’, μέχρι την ώρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας η Νέα Δημοκρατία.
    Με ρωτήσατε, πριν από λίγο, όταν απευθύνομαι σε εσάς, αν γνωρίζω σε ποιον μιλάω.
    Εσείς ήσασταν, κύριε Παπανδρέου, στις 23 Νοεμβρίου του 2000, εξέχον μέλος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όταν εκχωρούσε τα μελλοντικά έσοδα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, εκδίδοντας ‘’δομημένα ομόλογα’’ ύψους 740 εκ. ευρώ.
    Εσείς ήσασταν στέλεχος της Κυβέρνησης του κ. Σημίτη, όταν, στις 13 Δεκεμβρίου του 2000, εκχωρήθηκαν μελλοντικά έσοδα των ‘’Κρατικών Λαχείων’’, εκδίδοντας πάλι ‘’δομημένα ομόλογα’’ ύψους 650 εκ. ευρώ.
    ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΙΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΑΡΑΧΗ ,ΤΑΡΑΧΗ ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΤΑΡΑΧΗ
    Γιατί συγχύζεστε τόσο κ. Παπανδρέου; Γιατί τόσος εκνευρισμός; Μια χαρά ήρεμος ήσασταν όταν μιλούσατε πριν. Νομίζατε ότι είστε «καβαλάρης». Πέσατε, όμως, άσχημα από το άλογο της οίησης και της κενολογίας. Τέτοια «δομημένη ταραχή», ομολογουμένως, πρώτη φορά βλέπω να έχετε. Πάθατε ταραχή γιατί, απλούστατα, σήμερα, αποκαλυφτήκαν τα ψέματα ετών και δεν μπορείτε πια να τα συγκαλύψετε.
    Όσο για τις εκλογές - που το λέτε και το ξαναλέτε - εγώ θα πάω σε εκλογές στην ώρα τους. Εσείς να σκεφθείτε πού θα είσαστε τη Δευτέρα των εκλογών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βλέπω τον Αλογοσκούφη στη Βουλή.
    Οταν η πολιτική επιχειρηματολογία εξαντλείται στο ποιός κλέβει περισσότερο, έχουμε ως χώρα πολιτικό πρόβλημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΟΥΙΖ ;
    ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟ
    ΟΠΟΙΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΒΑΡΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΕΤΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο κ.ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΑΛΛΟΝΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ για την δημοσιονομική επιτήρηση δεν εγραψες τιποτα δεν σε αφηνει ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ το αφεντικο σου .
    Επισήμως έξοδος τον Ιούνιο
    03/05/2007

    ΕκτύπωσηE-mail Δείτε Ακούστε
    Σημαντικές διορθώσεις πέτυχε η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τον Χ. Αλμούνια
    Την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος προανήγγειλε ο Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια, παρουσιάζοντας την ανακοίνωση της Επιτροπής για την οικονομική κατάσταση στη ζώνη του ευρώ.

    Συγκεκριμένα, ο Ισπανός Επίτροπος ανέφερε ότι οι χώρες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια σημείωναν ελλείμματα άνω του 3% του ΑΕΠ , όπως η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ελλάδα, έχουν σημειώσει σημαντικές διορθώσεις τον τελευταίο χρόνο.

    Ειδικότερα, για την Ελλάδα και τη Γερμανία ο Χ. Αλμούνια ανέφερε τα εξής: "Η Ελλάδα και η Γερμανία θα εξέλθουν πολύ γρήγορα από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος και το πράσινο φως θα δοθεί την επόμενη Δευτέρα, όταν η Επιτροπή δημοσιεύσει τις εκτιμήσεις της για τις οικονομίες των χωρών αυτών."


    Θετική πορεία για τα έσοδα
    Ο κ. Αλμούνια διευκρίνισε πως η έξοδος από τη δημοσιονομική επιτήρηση της Ελλάδας και της Γερμανίας θα γίνει πριν από το τέλος της γερμανικής προεδρίας, δηλαδή στο Εκοφίν που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου.

    Παράλληλα, o κ. Αλμούνια επισημαίνει ότι όλα τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ θα πρέπει να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της γήρανσης του πληθυσμού, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία αυτών των μέτρων στην Ελλάδα και την Πορτογαλία.

    Κατά τη συνάντηση μεταξύ του κ. Αλμούνια με τον έλληνα πρωθυπουργό, στις Βρυξέλλες, στις αρχές Μαρτίου, ο κ. Αλμούνια είχε υπογραμμίσει ότι επίφοβος χρόνος για την ελληνική οικονομία δεν είναι το 2007, αλλά το 2008 όταν πλέον η χώρα βγει από την επιτήρηση, επισημαίνοντας σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να αφήσουμε το έλλειμμα να αυξηθεί εκ νέου.

    Από την πλευρά του ο Κ. Καραμανλής υποσχέθηκε ότι η δημοσιονομική εξυγίανση θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσει η χώρα σε ισοσκελισμένους, ή ελαφρά πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, μέχρι το 2012.
    Σχετικά θέματα
    Παπανδρέου για οικονομία - Τουρκία
    Πώς θα βγούμε από την επιτήρηση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ "ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΟΜΙΛΙΑ " Ο ΠΛΕΪΣΤΕΪΣΟΝΙΣΤΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΣΤΟΜΙΖΕ ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΕΙΠΕ ; ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΜΠΟΣΤΟΣΥΝΗΣ !!! ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ Η ΛΕΕΙ ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ επαθες - ΔΟΜΗΜΕΝΗ ΤΑΡΑΧΗ ΚΑΙ ΣΥ ΣΑΝ ΤΟ ΓΕΩΡΓΙΟ' - ΓΙ'αυτο για την δημοσιονομική επιτήρηση δεν εγραψες τιποτα δεν σε αφηνει ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ το αφεντικο σου .
    Επισήμως έξοδος τον Ιούνιο
    03/05/2007

    ΕκτύπωσηE-mail Δείτε Ακούστε
    Σημαντικές διορθώσεις πέτυχε η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με τον Χ. Αλμούνια
    Την έξοδο της Ελλάδας από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος προανήγγειλε ο Επίτροπος Χοακίν Αλμούνια, παρουσιάζοντας την ανακοίνωση της Επιτροπής για την οικονομική κατάσταση στη ζώνη του ευρώ.

    Συγκεκριμένα, ο Ισπανός Επίτροπος ανέφερε ότι οι χώρες, οι οποίες τα τελευταία χρόνια σημείωναν ελλείμματα άνω του 3% του ΑΕΠ , όπως η Γερμανία, η Πορτογαλία, η Ιταλία και η Ελλάδα, έχουν σημειώσει σημαντικές διορθώσεις τον τελευταίο χρόνο.

    Ειδικότερα, για την Ελλάδα και τη Γερμανία ο Χ. Αλμούνια ανέφερε τα εξής: "Η Ελλάδα και η Γερμανία θα εξέλθουν πολύ γρήγορα από τη διαδικασία περί υπερβολικού ελλείμματος και το πράσινο φως θα δοθεί την επόμενη Δευτέρα, όταν η Επιτροπή δημοσιεύσει τις εκτιμήσεις της για τις οικονομίες των χωρών αυτών."


    Θετική πορεία για τα έσοδα
    Ο κ. Αλμούνια διευκρίνισε πως η έξοδος από τη δημοσιονομική επιτήρηση της Ελλάδας και της Γερμανίας θα γίνει πριν από το τέλος της γερμανικής προεδρίας, δηλαδή στο Εκοφίν που θα πραγματοποιηθεί στις αρχές Ιουνίου.

    Παράλληλα, o κ. Αλμούνια επισημαίνει ότι όλα τα κράτη μέλη της ζώνης του ευρώ θα πρέπει να λάβουν τα αναγκαία μέτρα για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της γήρανσης του πληθυσμού, τονίζοντας την ιδιαίτερη σημασία αυτών των μέτρων στην Ελλάδα και την Πορτογαλία.

    Κατά τη συνάντηση μεταξύ του κ. Αλμούνια με τον έλληνα πρωθυπουργό, στις Βρυξέλλες, στις αρχές Μαρτίου, ο κ. Αλμούνια είχε υπογραμμίσει ότι επίφοβος χρόνος για την ελληνική οικονομία δεν είναι το 2007, αλλά το 2008 όταν πλέον η χώρα βγει από την επιτήρηση, επισημαίνοντας σε καμία περίπτωση δε θα πρέπει να αφήσουμε το έλλειμμα να αυξηθεί εκ νέου.

    Από την πλευρά του ο Κ. Καραμανλής υποσχέθηκε ότι η δημοσιονομική εξυγίανση θα συνεχιστεί μέχρι να φτάσει η χώρα σε ισοσκελισμένους, ή ελαφρά πλεονασματικούς προϋπολογισμούς, μέχρι το 2012.
    Σχετικά θέματα
    Παπανδρέου για οικονομία - Τουρκία
    Πώς θα βγούμε από την επιτήρηση

    9:12 μμ
    παραλειψη η ειδηση ειναι απο τον εγκυρο ΣΚΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ επειδη εγω ειμαι αμερικανακη και δεν ξερω ελληνικα τι σιμαινουν αυτες οι λεξεις
    ΠΛΕΪΣΤΕΪΣΟΝΙΣΤΑΣ - ΠΟΜΦΟΛΥΓΕΣ
    ΤΑΡΑΧΗ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΡΑΤΑ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΙΔΗ (ΕΙΔ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΚΠΣ)ΚΑΙ ΠΑΥΛΙΔΗ (ΕΛΟΓ)Ο ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Άκουσα να υψώνετε τον τόνο της φωνής σας. Άκουσα να χρησιμοποιείτε αόριστες, ηχηρές κατηγορίες περί κουκουλώματος, άκουσα να μου απευθύνεστε και προσωπικά, να με κατηγορείτε και προσωπικά.

    Ένα απλό ερώτημα, κ. Καραμανλή, από τα πολλά που σας έθεσα. Γιατί δεν δημοσιοποιείτε σήμερα όλα τα στοιχεία για τη διάθεση των ομολόγων απ' τα Ταμεία; Γιατί δεν τα καταθέτετε σήμερα; Γιατί κρύβετε την αλήθεια; Γιατί φοβόσαστε την αλήθεια;

    Και προσπαθείτε και πάλι - γιατί μόνο αυτό ακούσαμε - να κρύβεστε στη συκοφαντία του παρελθόντος. Δεν απαντήσατε σε τίποτα. Τρία χρόνια λέτε ότι δε γνωρίζετε. Λάθος. Τρία χρόνια συγκαλύψατε. Και, τώρα, αποκαλύπτεται η αλήθεια. Και, σε λίγο, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όταν το ΠΑΣΟΚ θα είναι κυβέρνηση αυτής της χώρας.

    Όσο για το παρελθόν, δεν μας πείθει πια και δεν πείθει κανέναν πια το θέατρό σας. Σας είπα, έχετε στοιχεία; Έχετε εντοπίσει παρανομίες; Έχετε σοβαρές κατηγορίες; Τρία χρόνια ήσαστε κυβέρνηση. Ήρθατε εδώ και ανεύθυνα, στη δευτερολογία σας, διαβάζετε διάφορα ονόματα Ταμείων. Έχετε στοιχεία, κ. Καραμανλή, για κάποια παρανομία; Κάντε Εξεταστική Επιτροπή. Να δούμε, κ. Καραμανλή, πόσα «αγαπημένα» και «ευγενή» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κρύβονται πίσω από αυτές τις υποθέσεις.

    Και όταν το λέω αυτό, θέλω να σας θυμίσω άλλο ένα δικό σας ψέμα. Στην περίοδο 1999-2002 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλε σε 56 επιχειρήσεις πρόστιμο 136 εκατομμυρίων ευρώ. Απ' τις 56 επιχειρήσεις, οι 31 επιχειρήσεις παραπέμφθηκαν στην Ποινική Δικαιοσύνη. Ανάμεσα σε αυτές, βεβαίως, και η υπόθεση του Ευγένιου Παπαδόπουλου. Αυτή ήταν η δουλειά, κ. Καραμανλή.

    Και όσο για τον «δανεισμό», για τον οποίο εσείς μιλήσατε, είναι εξωφρενικό να μιλάτε για «δανεισμό» και να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ, για δανεισμό που έγινε στην κυβέρνηση '90-'93, του κ. Μητσοτάκη. Γι' αυτό το δανεισμό μιλάτε. Αυτά έπρεπε εμείς να ξεπληρώσουμε, κ. Καραμανλή. Της δικής σας κυβέρνησης.

    Ντροπή σας. Αυτό είναι το ψέμα, που εσείς χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, εδώ, σε αυτή την αίθουσα. Αλλά δεν μπορείτε. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις πια, κ. Καραμανλή. Η αλήθεια θα λάμψει, θα λάμψει η αλήθεια και θα αποκαλυφθούν όλες οι ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ; ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ "ΥΠΕΥΘΥΝΑ" ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΡΩΤΟΥΝ :


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ; ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ "ΥΠΕΥΘΥΝΑ" ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ;

    ΑΛΛΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξένη δημοσίευση) - ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ - Γρ. Τ. Πρωθυπουργού - ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ - ΤΡΙΤΟΛΟΓΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ





    Αθήνα, 3 Μαΐου 2007









    ΔΕΥΤΕΡΟΛΟΓΙΑ

    ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ





    Σας ακούω να λέτε, κ. Αρχηγέ της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, ότι θα καταπολεμήσετε προσωπικά τη διαφθορά. Πότε θα την καταπολεμήσετε κ. Παπανδρέου; Είκοσι έξι χρόνια στην πολιτική, δεκαεννέα χρόνια στις Κυβερνήσεις αυτού του Τόπου, πάνω από δέκα χρόνια κορυφαίος Υπουργός, μαζί με τη διαφθορά δεν συμβιώνατε; Δεν τη βλέπατε;



    Υπουργός Εξωτερικών δεν ήσασταν στις παράνομες ελληνοποιήσεις, όταν πωλούνταν ακόμη και βίζες; Υπουργός που μετείχε στην Κυβερνητική Επιτροπή δεν ήσασταν, όταν, για τρία χρόνια, συνεχιζόταν το έγκλημα του Χρηματιστηρίου, λεηλατούνταν τα Ταμεία και καταστρέφονταν χιλιάδες πολίτες; Υπουργός που μετείχε στο ΚΥΣΕΑ δεν ήσασταν, όταν μοιράζονταν οι μίζες για τα εξοπλιστικά; Πότε λοιπόν ασκήσατε παρέμβαση; Γιατί σιωπούσατε τότε, που σε όλες τις μεγάλες αποφάσεις ήσασταν μέσα; Αυτός είστε κύριε Παπανδρέου. Και εγώ σας ξέρω και οι Έλληνες πολίτες σας ξέρουν πολύ καλά.



    Έρχομαι τώρα στην ουσία της υπόθεσης του ομολόγου. Πρώτ’ απ’ όλα, είναι γεγονός -το είπα από την πρώτη στιγμή- ότι υπήρξε ένα σοβαρό θέμα. Το εντόπισε και το αποκάλυψε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς. Και το έκανε έχοντας τη συμπαράσταση και τη γενική παρότρυνση της Κυβέρνησης, η οποία σέβεται και τιμά το ρόλο κάθε Ανεξάρτητης Αρχής. Και ρωτώ: Λειτουργούσε έτσι, επί των ημερών σας, κύριε Αρχηγέ του ΠΑΣΟΚ, η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς; Τι έκανε η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς όταν διαδραματιζόταν το έγκλημα του Χρηματιστηρίου; Πού ήσασταν εσείς;



    Δεύτερον, αμέσως μόλις εντοπίστηκε η συγκεκριμένη περίπτωση, διατάχθηκε άμεσα διαχειριστικός έλεγχος, εκδόθηκε σχετικό πόρισμα και η υπόθεση παραπέμφθηκε στη Δικαιοσύνη. Και μάλιστα στο ανώτατο επίπεδο. Παρενέβη, ταυτόχρονα, και η Εθνική Αρχή για την καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες. Παρενέβησαν δύο Ανεξάρτητες Αρχές και η Δικαιοσύνη. Στο μεταξύ, είχε ζητηθεί και η παραίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου του Ταμείου. Και όλα αυτά, με άμεση πρωτοβουλία της Κυβέρνησης. Με τη σοβαρότητα που απαιτείτο από τα πράγματα. Και ρωτώ: Υπήρξε ποτέ στο παρελθόν τέτοιας έκτασης, τέτοιας αμεσότητας και τέτοιας αποφασιστικότητας αντίδραση;



    Τρίτον, αποφασίστηκε, αμέσως - και το ανακοίνωσα ο ίδιος, εδώ στη Βουλή - πλήρης και σε βάθος διαχειριστικός έλεγχος των Ταμείων, ώστε να εντοπιστούν όλα τα αδύνατα σημεία στη διαχείριση του χρήματος των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Και αυτό για να ληφθούν όποια πρόσθετα μέτρα απαιτούνται, τίποτε να μη μείνει στο σκοτάδι, τίποτε να μη λειτουργεί ελλειμματικά.



    Τέταρτον, αποφασίστηκε η επίσπευση του σχεδίου που, ήδη, ετοιμαζόταν για ένα σύγχρονο και απόλυτα διαφανές πλαίσιο στη διαχείριση της περιουσίας των Ταμείων. Θυμίζω ότι το σχέδιο αυτό είχε, ήδη, προχωρήσει σημαντικά. Είχαν αρχίσει να προβάλλονται, μέσα από ειδική ιστοσελίδα, όλα τα στοιχεία που αφορούν στην κατάσταση και την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας των Ασφαλιστικών Οργανισμών. Και είχε, ήδη, ανακοινωθεί ότι, στο αμέσως επόμενο διάστημα, θα γίνεται το ίδιο και για την κινητή περιουσία τους. Και αυτό είναι μια επιπλέον θεσμική θωράκιση. Είναι μια διαδικασία που διασφαλίζει την απόλυτη διαφάνεια και τη μετρίσιμη αποδοτικότητα στην αξιοποίηση της περιουσίας των Ταμείων. Είναι ρύθμιση που γίνεται για πρώτη φορά. Είναι πράξη που συνιστά εγγύηση διαφάνειας.



    Πέμπτον, από τις αρχές του 2008, τα Ταμεία Κύριας και Επικουρικής Ασφάλισης υποχρεούνται να εφαρμόζουν διπλογραφικό σύστημα και να δημοσιοποιούν τα οικονομικά τους, σύμφωνα με τα Διεθνή Λογιστικά Πρότυπα.



    Έκτον, προχωρήσαμε άμεσα σε νομοθετική ρύθμιση που αλλάζει τον τρόπο επιλογής των προεδρείων στις Διοικήσεις των Ταμείων. Απαιτούνται, πλέον, ουσιαστικά τυπικά προσόντα και ορίζεται ότι επιλέγοντες είναι οι εκπρόσωποι των ασφαλιστικών και κοινωνικών εταίρων, με τη σύμφωνη γνώμη της Τράπεζας της Ελλάδας και της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Ύστερα απ’ αυτό και με βάση τη νέα ρύθμιση, θα επανακριθούν, στο αμέσως επόμενο διάστημα, όλες οι Διοικήσεις των Ταμείων. Είναι λάθος - σας το είπα και πριν από ένα μήνα - που δεν είχαμε προχωρήσει νωρίτερα σε μια τέτοια ρύθμιση. Έκανα και κάνω την αυτοκριτική μας. Ανταποκρινόμαστε όμως, με υπευθυνότητα, στο μεγάλο ζητούμενο για τα Ταμεία, που είναι η επίτευξη της μεγαλύτερης δυνατής απόδοσης, με το μικρότερο δυνατό κίνδυνο.



    Έβδομον, αποφασίσαμε να αλλάξουμε το θεσμικό πλαίσιο για τις επενδύσεις των Ταμείων και συγκροτήσαμε, γι’ αυτό, ειδική Επιτροπή, που επεξεργάζεται συγκεκριμένες και αποτελεσματικές προτάσεις.



    Όγδοον, η Κυβέρνηση στηρίζει τις Διοικήσεις των Ταμείων, που θεωρούν ότι εξαπατήθηκαν από τους χρηματοοικονομικούς συμβούλους τους, να διεκδικήσουν πλήρη αποζημίωση, για οιεσδήποτε απώλειες. Ταυτόχρονα, όπου υπάρχουν σκιές, όπου υπάρχουν υπόνοιες, οι υποθέσεις θα διερευνώνται εξονυχιστικά. Και όπου διαπιστώνονται παραβατικές συμπεριφορές, παραπέμπονται στη Δικαιοσύνη.



    Αυτή η Κυβέρνηση δεν χαρίζεται σε κανέναν. Αυτή ήταν η θεσμική αντίδρασή μας και αυτή είναι η ξεκάθαρη θέση μας. Αντίδραση και θέση που εγγυώνται το συμφέρον των Ταμείων και συνιστούν νέα βήματα στην κατεύθυνση της διαφάνειας. Αυτά είναι τα γεγονότα. Και τα γεγονότα δεν επιδέχονται αμφισβήτηση.



    Παρόλα αυτά, αναπτύσσεται μια γενικευμένη κινδυνολογία, μια απόπειρα δημιουργίας κλίματος ανασφάλειας και ανησυχίας, σε ό,τι αφορά τα αποθεματικά των Ταμείων. Κάποιοι επιχειρούν να διαγράψουν το παρελθόν τους, να αποκρύψουν την απουσία θέσεων για τα προβλήματα του Τόπου και να καλύψουν την πολιτική αδυναμία τους, επενδύοντας στην παραποίηση, τη διαστρέβλωση, τη γενίκευση. Κάποιοι παίζουν μικροκομματικά παιχνίδια σε βάρος των ασφαλισμένων και των συνταξιούχων. Και παίζουν ανεύθυνα. Και εξηγούμαι:



    Πρώτ’ απ’ όλα, δεν υπάρχει, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, καμιά μορφή επένδυσης, χωρίς την ανάληψη κάποιου κινδύνου. Και οι μετοχές έχουν κινδύνους και τα ομόλογα με σταθερό επιτόκιο έχουν κίνδυνο, αφού η τρέχουσα τιμή τους εξαρτάται από τις διακυμάνσεις των επιτοκίων. Σε κάθε περίπτωση πάντως-και σε αντίθεση με τις μετοχές- τα ομόλογα έχουν εγγυημένο κεφάλαιο. Δεν βοηθούν, λοιπόν, οι δαιμονοποιήσεις. Στερούνται σοβαρότητας οι γενικεύσεις. Είναι παντελώς ανυπόστατοι οι ισχυρισμοί για πιθανή, τάχα, αδυναμία των Ταμείων να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους, εξαιτίας των τοποθετήσεων αυτών.



    Δεν μειώθηκαν τα αποθεματικά των Ταμείων. Αυξήθηκαν. Η αλήθεια είναι ότι η περιουσία των Ταμείων σε χρεόγραφα (μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία κεφάλαια) είχε μειωθεί κατά την περίοδο 1999-2002 και όχι τώρα. Είχε μειωθεί κατά 13,4%. Είχαν χαθεί τουλάχιστον 1,6 δις ευρώ. Σήμερα, η περιουσία των Ταμείων αυξάνεται. Και αυξάνεται σημαντικά. Από τα περίπου 22 δις ευρώ, που ήταν το 2003, έφτασε στα σχεδόν 29 δις ευρώ το 2005 και εκτιμάται ότι, ήδη, υπερβαίνει τα 31 δις ευρώ. Και όλα αυτά άρχισαν να δημιουργούνται μετά τους νόμους του ΄90 και του ‘92, αφού πρωτύτερα, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, θυμηθείτε, ήταν είδηση κάθε φορά που βρίσκονταν δάνεια για να πληρωθούν οι συντάξεις.



    Όλα αυτά, βέβαια, δεν σημαίνουν - και το τονίζω αυτό - ότι δεν υπήρξε το συγκεκριμένο πρόβλημα. Πρόβλημα υπήρξε. Και το πρόβλημα αυτό αντιμετωπίζεται θεσμικά και υπεύθυνα. Είμαστε αποφασισμένοι -και είναι υποχρέωσή μας, βέβαια- να μην επιτρέψουμε να χαθεί ούτε ένα ευρώ. Αυταπάτες ας μην υπάρχουν πουθενά. Τα Ταμεία δεν πρόκειται να χάσουν ούτε ένα ευρώ. Αυτό το διασφαλίζουμε και το εγγυούμαστε εμείς. Όπως διασφαλίζουμε και εγγυούμαστε νέα βήματα διαφάνειας. Το αποδείξαμε όποτε χρειάστηκε. Και θα το αποδεικνύουμε σε κάθε περίπτωση.



    Δεν ανέχθηκα και δεν πρόκειται να ανεχθώ καμιά σκιά, καμιά ενέργεια, που αποβαίνει σε βάρος του Δημόσιου Βίου. Δεν ανέχθηκα και δεν πρόκειται να ανεχθώ καμιά εκτροπή από τις αρχές και τις αξίες που συμφωνήσαμε με τους πολίτες. Δεν ανέχθηκα και δεν πρόκειται να ανεχθώ - όποιο κι αν είναι το κόστος- παρανομίες, ή αδιαφανείς διαδικασίες που πλήττουν το κοινωνικό συμφέρον. Και κάτι τελευταίο: Να είστε βέβαιοι, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ότι οι πολίτες θυμούνται πολύ καλά ποιοι τους έβλαψαν. Οι πολίτες ξέρουν ποιοι επιδίδονται σ’ ένα εμπόριο ελπίδων, που το ίδιο το παρελθόν τους έχει αποκαλύψει και καταδικάσει.



    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,



    Όπως σας είπα και πριν από ελάχιστα λεπτά, εγώ ευθαρσώς είπα στους Έλληνες πολίτες, κάνοντας την αυτοκριτική μας, ότι μας πήρε 3 χρόνια για να πάρουμε το σπουδαίο θεσμικό μέτρο ως προς τον τρόπο που πρέπει να επιλέγονται οι διοικήσεις. Αμέσως όμως πήραμε μέτρα. Δραστικά. Αποφάσεις σκληρές αλλά έντονες. Εσείς γνωρίζατε και σιωπούσατε. Από ενοχή; Από συνενοχή; Πού ήταν η διαφάνεια επί των ημερών σας; Η διαφάνεια επί των ημερών σας είχε πάρει άδεια διαρκείας. Απουσίαζε.



    Ζητήσατε στοιχεία. Θα σας δώσω λοιπόν στοιχεία συγκεκριμένα, όχι αοριστολογίες σαν αυτές που ακούσαμε. Και, όντως, οι πολίτες θα κρίνουν την αξιοπιστία του καθενός.



    Είπατε πολλά, κύριε Παπανδρέου, για τα ομόλογα. Είπατε μέχρι τώρα για τα ομολογημένα ομόλογα. Για να μιλήσουμε λίγο για τα ανομολόγητα. Αυτά που θέλετε να ξεχάσετε. Αυτά που κάνετε πως δεν ακούσατε, που παριστάνετε πως δεν ξέρατε, όπως άλλωστε σε όλα τα θέματα της Κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ, στην οποία ήσασταν βασικό στέλεχος, αλλά φαίνεται πως δεν καταλαβαίνατε τίποτα απ΄ ό,τι γινόταν κάτω από τη μύτη σας.



    Είπατε πολλά, τις τελευταίες εβδομάδες, για τη, δήθεν «γαλάζια», ’’Ακρόπολις Χρηματιστηριακή’’. Επειδή σήμερα εμφανιστήκατε εδώ περίπου ως προϊόν παρθενογένεσης, φαντάζομαι ότι συμφωνείτε τουλάχιστον στο ότι το 2002 ήσασταν εσείς Κυβέρνηση. Η ‘’Ακρόπολις’’ λοιπόν είχε στήσει κανονικό μηχανισμό εκμετάλλευσης των Ταμείων και έκανε πάρτι επί των ημερών σας. Αυτή είναι η πραγματικότητα.



    Ακούστε, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, ενδεικτικά θα αναφέρω πρακτικές της συγκεκριμένης εταιρίας σε αγορές και πωλήσεις ομολόγων, μόνον με Ταμεία. Και αναφέρομαι σε Ταμεία, μεταξύ των οποίων το Ταμείο Συντάξεως Εφημεριδοπωλών (σε όλους τους κλάδους Υγείας και Πρόνοιας), στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Δημοσίων Υπαλλήλων, στο Ταμείο Πρόνοιας Δημοσίων Υπαλλήλων, στο Ταμείο Γεωργικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων, στο Ταμείο Επικουρικής Ασφάλισης Υπαλλήλων Φαρμακευτικών Εταιριών, στο Ταμείο Υγείας Δημοτικών και Κοινοτικών Υπαλλήλων.



    Για να δούμε τώρα, ποιά ήταν και ποιά είναι τα κοινά χαρακτηριστικά των πράξεων εκείνων.



    Πρώτον, όταν η «Ακρόπολις» αγόραζε ομόλογα από ένα εκ των προαναφερθέντων Ταμείων, τα αγόραζε πάντα φθηνότερα από τις τιμές της αγοράς. Η «Ακρόπολις» κέρδιζε λοιπόν από την αγορά και το Ταμείο έχανε.



    Δεύτερον, όταν η «Ακρόπολις» πουλούσε, μόλις λίγους μήνες μετά, στα Ταμεία, πουλούσε πάντα ακριβότερα από τις τιμές της αγοράς. Πάλι η «Ακρόπολις» κερδίζει και το Ταμείο χάνει.



    Τρίτο, χαρακτηριστικό - κόλαφος για τα Ταμεία που μετείχαν σε αυτές τις αγοραπωλησίες, κόλαφος για την Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, κόλαφος για την τότε Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς, που δεν παρενέβη ποτέ - μα ποτέ - σε αυτές τις αγοραπωλησίες: Μέσα σε διάστημα λίγων μηνών, αγόραζε και πούλαγε τα ίδια ομόλογα στα ίδια Ταμεία, βγάζοντας κέρδος και από τις δύο πράξεις. Αυτή είναι η πραγματικότητα. Έκανε «τράμπα» δηλαδή το ίδιο ομόλογο, στα ίδια Ταμεία, με όφελος πάντα για την «πράσινη», προφανώς, τότε, εταιρία.



    Συνολικά, στα δύο τελευταία χρόνια της διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το 2002 και το 2003, αγόρασε από τα προαναφερθέντα Ταμεία 27 ομόλογα. Στη συνέχεια τα έσπασε σε 45 κομμάτια και τα ξαναπούλησε στα Ταμεία, βγάζοντας πάντα κέρδος πάνω από το επίσημο όριο που έδινε η ΗΔΑΤ, (η Ηλεκτρονική Δευτερογενής Αγορά Τίτλων). Μιλάμε για πάνω από 70 πράξεις της «Ακρόπολις» την οποία εσείς καλύπτατε και εμείς την στείλαμε στην Δικαιοσύνη. Αυτή είναι η αλήθεια.



    Άκουσε τίποτα κανείς γι΄ αυτά; Είπε ποτέ κανείς τίποτα γι΄ αυτά; Έγινε κανένας έλεγχος; Αποκαλύφθηκε τίποτα; Ελέγξατε τη διοίκηση κανενός Ταμείου; Διώξατε κανέναν; Ενδιαφερθήκατε; Όχι βέβαια! Γιατί τότε όλα τα κουκουλώνατε. Χρειάστηκε να περάσουν 5 χρόνια για να έλθει στο φως η αλήθεια. Για να μπορεί η, απελευθερωμένη πια από τις κομματικές σας δαγκάνες, Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς να κάνει τη δουλειά της. Για να μάθουν όλοι οι Έλληνες πολίτες την αλήθεια. Καταθέτω τον πλήρη κατάλογο των αγορών και των πωλήσεων εκείνης της περιόδου. Για να δουν όλοι οι Έλληνες πολίτες πώς γίνονταν και πώς κουκουλώνονταν οι πράξεις σας. Για να μάθουν όλοι οι Έλληνες πολίτες ποιοί είναι εκείνοι που παριστάνουν σήμερα τους, δήθεν, κήρυκες της διαφάνειας και τους κήνσορες των χρημάτων των ασφαλισμένων.



    Πού πήγαν αυτά τα λεφτά των Ταμείων; Τί κάνατε; Και επειδή σας αρέσουν τα συνθήματα, φέρτε πίσω τα λεφτά των Ταμείων που πήρε η ‘’Ακρόπολις Χρηματιστηριακή’’, χωρίς να μιλήσει κανείς σας. Γιατί εμείς την αποκαλύψαμε. Εμείς την κλείσαμε. Εμείς την στείλαμε στον Εισαγγελέα. Εμείς δώσαμε εντολή να ερευνηθούν και να ερευνούνται τα πάντα.



    Κύριε Παπανδρέου, ισχυρίζεστε - και το είπατε και σήμερα - ότι αγνοούσατε τον όρο ‘’δομημένα ομόλογα’’, μέχρι την ώρα που ανέλαβε την διακυβέρνηση της Χώρας η Νέα Δημοκρατία.



    Με ρωτήσατε, πριν από λίγο, όταν απευθύνομαι σε εσάς, αν γνωρίζω σε ποιον μιλάω.



    Εσείς ήσασταν, κύριε Παπανδρέου, στις 23 Νοεμβρίου του 2000, εξέχον μέλος της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, όταν εκχωρούσε τα μελλοντικά έσοδα του Ταμείου Παρακαταθηκών και Δανείων, εκδίδοντας ‘’δομημένα ομόλογα’’ ύψους 740 εκ. ευρώ.



    Εσείς ήσασταν στέλεχος της Κυβέρνησης του κ. Σημίτη, όταν, στις 13 Δεκεμβρίου του 2000, εκχωρήθηκαν μελλοντικά έσοδα των ‘’Κρατικών Λαχείων’’, εκδίδοντας πάλι ‘’δομημένα ομόλογα’’ ύψους 650 εκ. ευρώ.



    Εσείς ήσασταν Υπουργός, τον Νοέμβριο του 2001, όταν η Κυβέρνηση στην οποία μετείχατε, εκχωρούσε μελλοντικά έσοδα του Γ’ ΚΠΣ, εκδίδοντας ομόλογα ύψους 2 δις ευρώ.



    Εσείς ήσασταν στέλεχος και Υπουργός της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, στις 13 Δεκεμβρίου του 2001, όταν, για μια ακόμη φορά, εκχωρούσατε μελλοντικά έσοδα από το EUROCONTROL, εκδίδοντας ομόλογα ύψους 355 εκ. ευρώ.



    Εσείς ήσασταν Υπουργός της Κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ, το 2001 πάλι, όταν δομήθηκε το πιο σύνθετο και το πιο ακριβό ομόλογο - μαμούθ που έχει ποτέ εκδώσει το Ελληνικό Δημόσιο, για να αποκρύψετε 2,5% του δημοσίου χρέους. Γι΄ αυτό το ομόλογο, οι Έλληνες πληρώνουν 400 εκ. ευρώ το χρόνο. Και θα συνεχίσουν να πληρώνουν, έως το 2019, 400 εκ. ευρώ το χρόνο! Προκύπτει ότι και τα ‘’δομημένα ομόλογα’’ τα ξέρατε και ότι σιωπούσατε εσκεμμένα. Αλλά το ψέμα έχει κοντά ποδάρια.



    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,



    Μίλησε ο Αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης για «συνομωσίες», «οργανωμένα σχέδια». Το μόνο που μπορώ να σας πω είναι πως ντρέπομαι για τον κατήφορο του πολιτικού σας επιπέδου. Δύο εξηγήσεις μόνο χωρούν: Ή με τους απαράδεκτους, ψευδέστατους χαρακτηρισμούς σας επιχειρείτε να καλύψετε την πλήρη έλλειψη στοιχείων για την τεκμηρίωση των λεγομένων σας, ή ότι μιλάτε όπως μάθατε, μέσα από την πορεία του κόμματός σας και τα δικά σας βιώματα. Φοβούμαι πως συμβαίνει το δεύτερο. Έτσι συνηθίσατε, έτσι μάθατε. Δύσκολο να αλλάξετε. Οι πολίτες αντιλαμβάνονται πολύ καλά ότι εμείς δεν αποκρύπτουμε, δεν συγκαλύπτουμε. Γνωρίζουν ότι εσείς συγκαλύπτατε και κουκουλώνατε. Δεν αφήνατε τίποτα να βγει στο φως. Οι πολίτες είδαν, έμαθαν, ξέρουν. Γνωρίζουν πολύ καλά ότι δεν είμαστε όλοι το ίδιο.





















    ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ







    Αθήνα, 3 Μαΐου 2007







    ΤΡΙΤΟΛΟΓΙΑ

    ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ κ. ΚΩΣΤΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΕΩΣ ΣΥΖΗΤΗΣΗ

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ





    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,



    Άκουσα τον κ. Παπανδρέου να μιλάει για «περιορισμένη ευθύνη». Αυξημένη ευθύνη έχει μόνον όποιος συμφωνεί μαζί σας; Έτσι νομίζετε; Έτσι μετριέται η ευθύνη; Εσείς είστε το μέτρο της ευθύνης δηλαδή; Κι αν έτσι νομίζετε, δοκιμάσατε ποτέ να μετρήσετε πόσο αξιολογείται η ευθύνη σας, μέσα στο ίδιο σας το κόμμα; Χρόνια, τώρα, η λέξη αυτή είναι άγνωστη στο χώρο σας. Μην την κακοποιείτε, λοιπόν! Έχουν και μνήμη και κρίση οι πολίτες.



    Ευθύνη σημαίνει να ασκείς πολιτική για τις σημερινές και τις επόμενες γενιές και όχι για τις πρόσκαιρες εντυπώσεις. Ευθύνη σημαίνει να αναλαμβάνεις κόστος για το καλό του Τόπου και όχι να επιδιώκεις όφελος, βλάπτοντας τα συμφέροντά του. Ευθύνη είναι να τολμάς τα δύσκολα, τα σωστά και όχι τα αρεστά και, τελικά, επιζήμια.



    Μιλώντας για «περιορισμένη ευθύνη», κύριε Παπανδρέου, αναδεικνύετε το απεριόριστο της ανευθυνότητάς σας.



    Κυρίες και κύριοι συνάδελφοι,



    Είναι γεγονός πως κάθε πολιτικός, με βάση τις αρχές του, καθορίζει τη συνολική διαδρομή του και καταλήγει στις επιλογές του. Ιδίως μάλιστα στις επιλογές που αφορούν σοβαρά προβλήματα του Τόπου. Τις ημέρες αυτές, μακριά από «πυροτεχνήματα», ένα ήταν και παραμένει το ζητούμενο: Η αποτελεσματική διαχείριση και η θωράκιση των αποθεματικών των Ταμείων.



    Παρά το γνωστό κλίμα των ημερών, από την πρώτη στιγμή, απέρριψα τις εύκολες λύσεις με στόχο τον εντυπωσιασμό. Εύκολες λύσεις, που, εν τέλει, συγκαλύπτουν και διαιωνίζουν τα προβλήματα εις βάρος της πολιτικής ουσίας, εις βάρος των πολιτών και του Τόπου.



    Όταν υπήρξε ένα συγκεκριμένο ζήτημα ηθικής τάξης, έκανα το αυτονόητο. Όχι για να το μεταθέσω σε οποιονδήποτε, κάτι που αντιτίθεται στις αρχές μου. Είναι άλλωστε βαθειά πεποίθησή μου πως μόνο μια Κυβέρνηση που τολμά να αναλαμβάνει τις ευθύνες της, τολμά επίσης να δώσει λύσεις σε όλα τα μεγάλα προβλήματα του Τόπου. Είναι επίσης γνωστό ότι ανέλαβα, από το βήμα αυτό, την ευθύνη για το ότι δεν πήραμε άμεσα μέτρα, όσον αφορά τον τρόπο επιλογής των διοικήσεων των Ταμείων. Μέτρα βέβαια που αντιμετωπίζουν παθογένειες πολλών δεκαετιών. Για τις όποιες παθογένειες του παρελθόντος ουδείς άλλος τόλμησε να αναλάβει τις δικές του ευθύνες. Έχουμε ήδη ανακοινώσει μια σειρά θεσμικών μέτρων που αφορούν τον τρόπο επιλογής των διοικήσεων, αλλά και την καθιέρωση συστηματικού ελέγχου διαχείρισης των αποθεματικών των Ταμείων. Αυτά τα μέτρα θωρακίζουν και αξιοποιούν την περιουσία των ασφαλισμένων. Αυτά τα μέτρα απαιτούν οι ασφαλισμένοι. Γιατί οι ασφαλισμένοι ζητούν χειροπιαστές δράσεις. Όχι «πυροτεχνήματα» και - ακόμα λιγότερο - λαϊκισμούς.



    Αν στο παρελθόν οι κυβερνήσεις τολμούσαν να αναλάβουν τις συλλογικές ευθύνες τους, τότε τα λάθη τους θα ήταν πολύ λιγότερα. Και όλοι στο χώρο της πολιτικής θα είχαν προσφέρει πολύ περισσότερα στον Τόπο. Το κόμμα σας, κύριε Παπανδρέου, έχει ένα δεδομένο παρελθόν. Γι’ αυτό άλλωστε έχει κριθεί. Από τις παθογένειες αυτού του παρελθόντος θα ευχόταν κανείς να είχατε αποστασιοποιηθεί. Δεν το έχετε πράξει. Σε σχέση με τις παθογένειες αυτές, θα ευχόταν κανείς, εσείς, ως μέλος όλων των κυβερνήσεων του κόμματός σας, να αναλάβετε και προσωπικά κάποιες ευθύνες. Να κάνετε κάποια αυτοκριτική, έστω στοιχειώδη. Ούτε αυτό πράξατε. Αλλά, κυρίες και κύριοι συνάδελφοι, οι υπεύθυνοι, που εμφανίζονται εν τέλει χωρίς να έχουν αναλάβει καμιά ευθύνη, είναι τελικά διπλά υπεύθυνοι. Αντί λοιπόν να αναλάβετε τις ευθύνες που σας αναλογούν, μετά από τόσα χρόνια στην εξουσία, σήμερα δημαγωγείτε με περίσσευμα ανευθυνότητας. Ελπίζετε πως έτσι θα έχετε κομματικά οφέλη. Κάνετε λάθος. Πέρασε η εποχή που η δημαγωγία και η ανευθυνότητα αποτελούσαν συνταγή κομματικής επιτυχίας. Η κοινή γνώμη, πιο ώριμη από ποτέ, απαιτεί απ’ όλους μας στάση ευθύνης και πολιτικού θάρρους.



    Είμαστε δύο πολιτικοί της νεότερης γενιάς, που θα έπρεπε να αφήνουμε πίσω μας νοοτροπίες και αγκυλώσεις του παρελθόντος. Από την επιλογή σας αυτή σίγουρα δεν θα κερδίσετε, ενώ, δυστυχώς, βλάπτετε και τον Τόπο. Αλλά, στο τέλος της ημέρας και οι δύο κρινόμαστε από τις επιλογές μας. Ο καθένας διαλέγει την πορεία του. Για μένα υπάρχει μόνο ένας δρόμος: Εκείνος της ευθύνης, της αποτελεσματικής αντιμετώπισης των προβλημάτων. Διαλέγω την πολιτική ουσία. Σας χαρίζω τα «πυροτεχνήματα».



    Είστε καλός στα ερωτήματα. Έχετε ένα μικρό προβληματάκι στις απαντήσεις. Ίσως γιατί δεν έχετε απαντήσεις, ή γιατί δεν σας βολεύουν οι απαντήσεις. Αν δεν το καταλάβατε, σήμερα είστε έκθετος. Οφείλετε να δώσετε απαντήσεις. Να απαντήσετε γιατί κρύβατε και γιατί κρύβετε τα δομημένα ομόλογα. Να απαντήσετε γιατί κρύβατε και γιατί κρύβετε τις 70 και πλέον «τράμπες» ομολόγων, από Ταμείο σε Ταμείο, με ενδιάμεσο την ίδια χρηματιστηριακή εταιρία, που μόνο κέρδη είχε από αυτές τις συναλλαγές.



    Είπατε ότι σας κατηγόρησα προσωπικά. Είναι κατηγορία ότι μετείχατε στις κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ; Είναι κατηγορία ότι ήσασταν Υπουργός - μέλος του ΚΥΣΕΑ, όταν έγινε ό,τι έγινε στα εξοπλιστικά προγράμματα; Είναι κατηγορία ότι ήσασταν μέλος της Κυβερνητικής Επιτροπής, που έπαιρνε αποφάσεις για το Χρηματιστήριο και τα δομημένα ομόλογα;



    Γιατί συγχύζεστε τόσο κ. Παπανδρέου; Γιατί τόσος εκνευρισμός; Μια χαρά ήρεμος ήσασταν όταν μιλούσατε πριν. Νομίζατε ότι είστε «καβαλάρης». Πέσατε, όμως, άσχημα από το άλογο της οίησης και της κενολογίας. Τέτοια «δομημένη ταραχή», ομολογουμένως, πρώτη φορά βλέπω να έχετε. Πάθατε ταραχή γιατί, απλούστατα, σήμερα, αποκαλύφθηκαν τα ψέματα ετών και δεν μπορείτε πια να τα συγκαλύψετε.



    Όσο για τις εκλογές - που το λέτε και το ξαναλέτε - εγώ θα πάω σε εκλογές στην ώρα τους. Εσείς να σκεφθείτε πού θα είσαστε τη Δευτέρα των εκλογών.

























    ANA-MPA Copyright © 2004-2005 All rights reserved.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    9:19 μμ


    Ανώνυμο said...
    Aποφασισα να κυβερνησω δεχομενος τις υποδειξεις σας δημοσιογραφικες πορνες.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    9:20 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.

    9:20 μμ


    Ανώνυμο said...
    επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    9:21 μμ


    Ανώνυμο said...
    μυνημα καραμανλη προς νταβατζηδες και εκδοτες..
    μετα απο δυο μηνες υστεριας..
    μονοθεματικων δελτιων.
    μονοθεματικων εφημεριδων.
    ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ..
    θα ειμαι παντα καταλληλοτερος.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ.
    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .
    ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ.
    δωστε δουλεια σε νεα και αφθαρτα παιδια.
    θα πληρωνετε λιγοτερα αλλα θα ειναι πιο αποτελεσματικοι.

    9:21 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ..
    τρια χρονια εχω πληρωσει δις σε ακριβοπληρωμενους δημοσιογραφους.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ,ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    και αυτος παραμενει καταλληλοτερος.
    ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΗΣΩ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ..
    τωρα συνειδητοποιω οτι μου τα παιρνουν χωρις αποτελεσμα..
    φοβαμαι οτι θα χασω και την μεγαλη δουλεια που θελω να κανω με το δημοσιο.
    θα με χρεωκοπησουν στο τελος οι αχρηστοι

    9:21 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    παιδια δεν εχω τιποτα μαζι σας.
    μακαρι να μπορουσα να σας χωσω δις,
    να το κονομησετε και εσεις, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
    σας υποσχομε οταν βελτιωθει η οικονομικη κατασταση,να ανοιξω τα ταμεια και να σας τα χωνω.
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.

    1:19 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    9:19 μμ


    Ανώνυμο said...
    Aποφασισα να κυβερνησω δεχομενος τις υποδειξεις σας δημοσιογραφικες πορνες.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    9:20 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.

    9:20 μμ


    Ανώνυμο said...
    επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    9:21 μμ


    Ανώνυμο said...
    μυνημα καραμανλη προς νταβατζηδες και εκδοτες..
    μετα απο δυο μηνες υστεριας..
    μονοθεματικων δελτιων.
    μονοθεματικων εφημεριδων.
    ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ..
    θα ειμαι παντα καταλληλοτερος.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ.
    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .
    ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ.
    δωστε δουλεια σε νεα και αφθαρτα παιδια.
    θα πληρωνετε λιγοτερα αλλα θα ειναι πιο αποτελεσματικοι.

    9:21 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΝΤΑΒΑΤΖΗ..
    τρια χρονια εχω πληρωσει δις σε ακριβοπληρωμενους δημοσιογραφους.
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΒΙΑΣΟΥΝ ,ΑΠΟΔΟΜΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    και αυτος παραμενει καταλληλοτερος.
    ΘΑ ΤΑ ΑΠΟΛΗΣΩ ΤΑ ΑΧΡΗΣΤΑ ΑΠΑΞΙΩΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ..
    τωρα συνειδητοποιω οτι μου τα παιρνουν χωρις αποτελεσμα..
    φοβαμαι οτι θα χασω και την μεγαλη δουλεια που θελω να κανω με το δημοσιο.
    θα με χρεωκοπησουν στο τελος οι αχρηστοι

    9:21 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    παιδια δεν εχω τιποτα μαζι σας.
    μακαρι να μπορουσα να σας χωσω δις,
    να το κονομησετε και εσεις, ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ.
    ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΧΩΡΑ ΕΧΕΙ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΗ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΘΡΕΨΩ ΤΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΥΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΖΙ.
    ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ.
    σας υποσχομε οταν βελτιωθει η οικονομικη κατασταση,να ανοιξω τα ταμεια και να σας τα χωνω.
    ΚΑΝΤΕ ΛΙΓΟ ΥΠΟΜΟΝΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ .
    ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. χθες στην πρεμιερα της νεας του εκπομπης Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΓΕΛΙΩΝ..
    ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ,οταν ο βουλευτης μανωλης,ο μονος απο ολο το πολιτικο συστημα τολμησε να μιλησει ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, τον εγκαλεσε λεγοντας οτι ειναι εκτος γραμμης κυβερνησης.
    και δηλωσε οτι ορθως οι τραπεζες..εκαναν την δουλεια τους.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    1:32 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    προς εξαρτημενα γιουσουφακια μου
    πολιτικους,συνδικαλιστες,δημοσιογραφους.
    συκοφαντηστε,την ΕΤΕ,ΑΤΕ,ΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ..ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΠΟΝΕΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ,ΤΤ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΙΔΙΩΤΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ..
    ΝΕΟ 89 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΦΑΡΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΜΜΕ.
    Η ΛΕΗΛΑΣΙΑ ΤΗΣ ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ ΔΕΝ ΕΠΑΝΑΛΜΒΑΝΕΤΑΙ..Ο ΛΑΟΣ ΞΥΠΝΗΣΕ.
    ΝΕΟ 89 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΟΥΤΕ..
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΒΕΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕ
    ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ...
    1.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΕΦΤΑ Η ΧΩΡΑ ΧΡΕΟΚΟΠΗΣΕ.
    2.ΓΙΑΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΜΝΗΜΗ.
    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣΤΕ ..ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΜΕ 54%.
    ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΑΤΕΡΛΩ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΔΙΛΗΜΑ..
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΠΑΡΑΚΜΗ.
    ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ Η ΚΟΛΟΜΒΙΑ.
    ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ Ο ΤΟΠΟΣ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΓΚΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ,ΟΙ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΣΤΗΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΜΠΟΡΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΙΣ ΙΔΕΕΣ ΜΑΣ.
    ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑ
    ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΠΛΟΥΤΟΥ.
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΣΕ ΥΣΤΕΡΙΑ..
    ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΘΕΙΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΑΛΛΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΑ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ..
    ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΙ ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ.
    ΕΙΣΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ..Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.
    ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ..
    ΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΚΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.
    εγινε ουδετερα κυβερνητικη.
    αλλα στις κρισεις αποδομη καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ
    ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕΒ ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ..
    ΕΣΤΩ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ..
    ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.
    εγινε ουδετερα κυβερνητικη.
    αλλα στις κρισεις αποδομη καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΕΡΤ
    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΕΞΥΠΝΑ ΝΑ ΕΥΝΟΥΧΙΣΗ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΓΕΛΟΙΕ ΑΛΑΒΑΝΕ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΓΙΑ ΤΟ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩΣΕ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    10:23 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Άκουσα να υψώνετε τον τόνο της φωνής σας. Άκουσα να χρησιμοποιείτε αόριστες, ηχηρές κατηγορίες περί κουκουλώματος, άκουσα να μου απευθύνεστε και προσωπικά, να με κατηγορείτε και προσωπικά.

    Ένα απλό ερώτημα, κ. Καραμανλή, από τα πολλά που σας έθεσα. Γιατί δεν δημοσιοποιείτε σήμερα όλα τα στοιχεία για τη διάθεση των ομολόγων απ' τα Ταμεία; Γιατί δεν τα καταθέτετε σήμερα; Γιατί κρύβετε την αλήθεια; Γιατί φοβόσαστε την αλήθεια;

    Και προσπαθείτε και πάλι - γιατί μόνο αυτό ακούσαμε - να κρύβεστε στη συκοφαντία του παρελθόντος. Δεν απαντήσατε σε τίποτα. Τρία χρόνια λέτε ότι δε γνωρίζετε. Λάθος. Τρία χρόνια συγκαλύψατε. Και, τώρα, αποκαλύπτεται η αλήθεια. Και, σε λίγο, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όταν το ΠΑΣΟΚ θα είναι κυβέρνηση αυτής της χώρας.

    Όσο για το παρελθόν, δεν μας πείθει πια και δεν πείθει κανέναν πια το θέατρό σας. Σας είπα, έχετε στοιχεία; Έχετε εντοπίσει παρανομίες; Έχετε σοβαρές κατηγορίες; Τρία χρόνια ήσαστε κυβέρνηση. Ήρθατε εδώ και ανεύθυνα, στη δευτερολογία σας, διαβάζετε διάφορα ονόματα Ταμείων. Έχετε στοιχεία, κ. Καραμανλή, για κάποια παρανομία; Κάντε Εξεταστική Επιτροπή. Να δούμε, κ. Καραμανλή, πόσα «αγαπημένα» και «ευγενή» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κρύβονται πίσω από αυτές τις υποθέσεις.

    Και όταν το λέω αυτό, θέλω να σας θυμίσω άλλο ένα δικό σας ψέμα. Στην περίοδο 1999-2002 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλε σε 56 επιχειρήσεις πρόστιμο 136 εκατομμυρίων ευρώ. Απ' τις 56 επιχειρήσεις, οι 31 επιχειρήσεις παραπέμφθηκαν στην Ποινική Δικαιοσύνη. Ανάμεσα σε αυτές, βεβαίως, και η υπόθεση του Ευγένιου Παπαδόπουλου. Αυτή ήταν η δουλειά, κ. Καραμανλή.

    Και όσο για τον «δανεισμό», για τον οποίο εσείς μιλήσατε, είναι εξωφρενικό να μιλάτε για «δανεισμό» και να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ, για δανεισμό που έγινε στην κυβέρνηση '90-'93, του κ. Μητσοτάκη. Γι' αυτό το δανεισμό μιλάτε. Αυτά έπρεπε εμείς να ξεπληρώσουμε, κ. Καραμανλή. Της δικής σας κυβέρνησης.

    Ντροπή σας. Αυτό είναι το ψέμα, που εσείς χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, εδώ, σε αυτή την αίθουσα. Αλλά δεν μπορείτε. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις πια, κ. Καραμανλή. Η αλήθεια θα λάμψει, θα λάμψει η αλήθεια και θα αποκαλυφθούν όλες οι ευθύνες.

    9:23 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ; ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ "ΥΠΕΥΘΥΝΑ" ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ;

    9:26 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΡΩΤΟΥΝ :


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ; ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ "ΥΠΕΥΘΥΝΑ" ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ;

    ΑΛΛΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Άκουσα να υψώνετε τον τόνο της φωνής σας. Άκουσα να χρησιμοποιείτε αόριστες, ηχηρές κατηγορίες περί κουκουλώματος, άκουσα να μου απευθύνεστε και προσωπικά, να με κατηγορείτε και προσωπικά.

    Ένα απλό ερώτημα, κ. Καραμανλή, από τα πολλά που σας έθεσα. Γιατί δεν δημοσιοποιείτε σήμερα όλα τα στοιχεία για τη διάθεση των ομολόγων απ' τα Ταμεία; Γιατί δεν τα καταθέτετε σήμερα; Γιατί κρύβετε την αλήθεια; Γιατί φοβόσαστε την αλήθεια;

    Και προσπαθείτε και πάλι - γιατί μόνο αυτό ακούσαμε - να κρύβεστε στη συκοφαντία του παρελθόντος. Δεν απαντήσατε σε τίποτα. Τρία χρόνια λέτε ότι δε γνωρίζετε. Λάθος. Τρία χρόνια συγκαλύψατε. Και, τώρα, αποκαλύπτεται η αλήθεια. Και, σε λίγο, θα αποκαλυφθεί όλη η αλήθεια, όταν το ΠΑΣΟΚ θα είναι κυβέρνηση αυτής της χώρας.

    Όσο για το παρελθόν, δεν μας πείθει πια και δεν πείθει κανέναν πια το θέατρό σας. Σας είπα, έχετε στοιχεία; Έχετε εντοπίσει παρανομίες; Έχετε σοβαρές κατηγορίες; Τρία χρόνια ήσαστε κυβέρνηση. Ήρθατε εδώ και ανεύθυνα, στη δευτερολογία σας, διαβάζετε διάφορα ονόματα Ταμείων. Έχετε στοιχεία, κ. Καραμανλή, για κάποια παρανομία; Κάντε Εξεταστική Επιτροπή. Να δούμε, κ. Καραμανλή, πόσα «αγαπημένα» και «ευγενή» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κρύβονται πίσω από αυτές τις υποθέσεις.

    Και όταν το λέω αυτό, θέλω να σας θυμίσω άλλο ένα δικό σας ψέμα. Στην περίοδο 1999-2002 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλε σε 56 επιχειρήσεις πρόστιμο 136 εκατομμυρίων ευρώ. Απ' τις 56 επιχειρήσεις, οι 31 επιχειρήσεις παραπέμφθηκαν στην Ποινική Δικαιοσύνη. Ανάμεσα σε αυτές, βεβαίως, και η υπόθεση του Ευγένιου Παπαδόπουλου. Αυτή ήταν η δουλειά, κ. Καραμανλή.

    Και όσο για τον «δανεισμό», για τον οποίο εσείς μιλήσατε, είναι εξωφρενικό να μιλάτε για «δανεισμό» και να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ, για δανεισμό που έγινε στην κυβέρνηση '90-'93, του κ. Μητσοτάκη. Γι' αυτό το δανεισμό μιλάτε. Αυτά έπρεπε εμείς να ξεπληρώσουμε, κ. Καραμανλή. Της δικής σας κυβέρνησης.

    Ντροπή σας. Αυτό είναι το ψέμα, που εσείς χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, εδώ, σε αυτή την αίθουσα. Αλλά δεν μπορείτε. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις πια, κ. Καραμανλή. Η αλήθεια θα λάμψει, θα λάμψει η αλήθεια και θα αποκαλυφθούν όλες οι ευθύνες.

    9:23 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ; ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ "ΥΠΕΥΘΥΝΑ" ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ;

    9:26 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΛΚΙΣ ΡΩΤΟΥΝ :


    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ
    ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

    ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΣΤΟ ΥΠ.ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΑΝ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΟΥΝ ΜΕΤΟΧΕΣ; ....ΟΠΩΣ ΠΟΛΥ "ΥΠΕΥΘΥΝΑ" ΕΙΠΕΣ ΣΗΜΕΡΑ; ;

    ΑΛΛΑ ΕΔΙΩΞΕΣ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Όσο για το παρελθόν, δεν μας πείθει πια και δεν πείθει κανέναν πια το θέατρό σας. Σας είπα, έχετε στοιχεία; Έχετε εντοπίσει παρανομίες; Έχετε σοβαρές κατηγορίες; Τρία χρόνια ήσαστε κυβέρνηση. Ήρθατε εδώ και ανεύθυνα, στη δευτερολογία σας, διαβάζετε διάφορα ονόματα Ταμείων. Έχετε στοιχεία, κ. Καραμανλή, για κάποια παρανομία; Κάντε Εξεταστική Επιτροπή. Να δούμε, κ. Καραμανλή, πόσα «αγαπημένα» και «ευγενή» στελέχη της Νέας Δημοκρατίας κρύβονται πίσω από αυτές τις υποθέσεις.

    Και όταν το λέω αυτό, θέλω να σας θυμίσω άλλο ένα δικό σας ψέμα. Στην περίοδο 1999-2002 η Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς επέβαλε σε 56 επιχειρήσεις πρόστιμο 136 εκατομμυρίων ευρώ. Απ' τις 56 επιχειρήσεις, οι 31 επιχειρήσεις παραπέμφθηκαν στην Ποινική Δικαιοσύνη. Ανάμεσα σε αυτές, βεβαίως, και η υπόθεση του Ευγένιου Παπαδόπουλου. Αυτή ήταν η δουλειά, κ. Καραμανλή.

    Και όσο για τον «δανεισμό», για τον οποίο εσείς μιλήσατε, είναι εξωφρενικό να μιλάτε για «δανεισμό» και να κατηγορείτε το ΠΑΣΟΚ, για δανεισμό που έγινε στην κυβέρνηση '90-'93, του κ. Μητσοτάκη. Γι' αυτό το δανεισμό μιλάτε. Αυτά έπρεπε εμείς να ξεπληρώσουμε, κ. Καραμανλή. Της δικής σας κυβέρνησης.

    Ντροπή σας. Αυτό είναι το ψέμα, που εσείς χρησιμοποιείτε για να δημιουργήσετε εντυπώσεις, εδώ, σε αυτή την αίθουσα. Αλλά δεν μπορείτε. Δεν μπορείτε να δημιουργήσετε εντυπώσεις πια, κ. Καραμανλή. Η αλήθεια θα λάμψει, θα λάμψει η αλήθεια και θα αποκαλυφθούν όλες οι ευθύνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Να επαναλαβω κι εγω.
    Κυριοι,του μπλογκ κανετε κατι,εαν μπορειτε.Ο Χωρος εδω εχει καταντησει-για καταντια προκειται--διαφημιστικο βημα κομματικων ανακοινωσεων.Ο καθε στερημενος μαλακας βρισκει διεξοδο με το να αντιγραφει και να παρουσιαζει ο,τι τουρθει στο κεφαλι η ο,τι του δινουν οι παλαιοκομματουρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΑΙΔΙΑ Ο ΖΟΡΜΠΑΣ ΕΔΩΣΕ ΣΤΙΓΜΑ.
    ΟΣΟΝΟΥΠΩ ΠΑΕΙ ΜΕΓΑΡΟ
    [ΜΑΞΙΜΟΥ, ΒΕΒΑΙΩΣ]
    ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ.
    ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ Ο ΜΑΓΚΑΣ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΣΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 11.12


    Kάτω τα χέρια (και τις ψωλές for that matter) από το babis!








    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. DEN PAIZETE O KARAMANLIS!!
    EINAI APAIXTOS!!

    TON EKANE SKOUPIDI TON AMERIKANO TO GIORGAKI!!

    ROBAAAAAAA KSEKOUBOTI O GIORGAKISSS


    ANTE STIN MANOULA NA KRYFTEIS!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ο κούλογλου "παίζει" παπατζή

    γέλιο μέχρι δακρύων - έχει και τη μάγκυ - τόσα λεφτά έχει βουτήξει από τις ΜΚΟ του Yorgos δε κάνει κι ένα botox?



    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    Ο ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟΣ ΔΙΩΚΤΗΣ ΛΕΕΙ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ΑΛΛΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ, ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η ΑΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ.
    Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΣΥΧΝΑ..ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
    ΤΙΝΟΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΝΝΟΕΙ.ΠΟΙΑΝΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.
    ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΕΙ.
    ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΠΟΨΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΞ.
    ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟ ΥΠΑΛΛΗΛΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ.
    ΔΗΛ.ΤΗΣ ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ ΚΑΤΑ ΜΑΡΞ.
    ΑΝΘΩΠΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ.
    ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΣΥΧΝΑ ΕΝΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΝ
    ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΕΣ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ
    ΚΥΡΙΕ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΠΟΥΛΕ..
    ΓΙΑΤΙ ΚΤΥΠΑΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ,ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ,ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ,ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ.
    Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΡΝΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΕ ΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ,ΚΑΙ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ΤΗΣ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΕΣ ΠΟΡΝΕΣ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΣ ΤΩΝ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ.
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ Ο ΣΑΚΟΣ ΤΟΥ ΜΠΟΞ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.
    ΤΟΥΣ ΚΤΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΝΟΥΜΕ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ.
    ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΕΙΣΑΣΤΕ Ο ΚΑΤΕΞΟΧΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΣΗΣ
    ΤΗΣ ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    9:33 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΤΟ 89 ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΗΣ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΕΚΔΩΣΕΙ ΝΕΑ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ,Ο ΚΟΣΚΩΤΑΣ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΤΩΝ ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΦΥΛΑΚΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΒΓΑΛΕ ΕΦΗΜΕΡΗΔΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΗΣΑΝ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ.
    ΓΙΑΤΙ.ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΕΥΓΕΝΕΙΑ.
    ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΚΡΥ ΤΟΥΣ ΧΕΡΙ.
    ΤΟΥΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ.
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ.
    ΑΝΑΘΕΤΟΥΝ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.

    9:41 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΑΓΓΕΛΙΑ..
    ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΖΟΥΓΚΛΑ.
    ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ
    ΑΝΤΙΠΑΛΩΝ ΣΑΣ..
    ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ,ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ,ΔΙΚΑΣΤΩΝ,
    ΚΤΛ.
    ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΑΚΡΙΒΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ.

    1:57 μμ


    Ανώνυμο said...
    εχετε καποιο προβλημα..
    θελετε να εκβιασετε εναν δικαστη,
    καποιον πολιτικο που σας αντιστεκετε.
    να κλεισετε στην φυλακη επιχειρηματια που σας παιρνει τις δουλειες.
    ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΖΟΥΓΚΛΑ Η ΣΤΟ ΘΕΜΑ.
    ειμαστε λιγο ακριβοι,αλλα απολυτα αποτελεσματικοι.

    μακης θεμος.

    παραδειγμα ,τελευταιας μεγαλης επιτυχιας.
    εκβιασα τον αλαφουζο,καθημερινη.
    αποτελεσμα,απολυσε δελαστικ,μπουγατσου,
    αλλαξε την γραμμη της εφημεριδας.
    εγινε ουδετερα κυβερνητικη.
    αλλα στις κρισεις αποδομη καραμανλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. tsolia alites paraplirofites kai apateones!!1

    O SAVAS ZEI!! KAI THA KSANAEKLEGEI!!

    OPOS VLEPE THA SYNEXISEI TIN POLITIKI TOU KARIERA PARA TIS PAPARIES SAS!!

    ANTE ASXOLEITHEITE ME TOUS ALITHINOUS KLEFTES!!

    LALIOTIS..TSOXATZOPOULO...!!! ANTE NA SAS DO KOLOPASOKIA TOU KERATA.
    ANTE RE ALITES VGALTE TA APLYTA TOUS STIN FORA!!

    TI FOVASTE??? E??? DEN THA SAS PLIROSEI TO REYMA I XARILAOU TRIKOUPI??

    OUST APO EDO ALHTES.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Την περίοδο 1999-2002 τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν πάνω από 1,5 δισεκατομμύρια Ευρώ από επενδύσεις σε μετοχές, ομόλογα και αμοιβαία!!!

    Από 22 δισεκατομμύρια Ευρώ το 2003 σήμερα η αξία τους υπερβαίνει τα 31 δισεκατομμύρια Ευρώ!!!

    Ποιοι είναι οι πραγματικοί κλέφτες; Ποιοι πραγματικά λεηλάτησαν τα ταμεία;

    Αυτοί που σήμερα ζητούν πίσω τα "κλεμμένα". Ας αδειάσουν λοιπόν τις τσέπες τους...

    Όσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *