GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα επίθεση Καρατζαφέρη στο ΠΑΣΟΚ!

"Επιβεβαιώθηκα" λέει για τους Τουρκοκύπριους "παρατηρητές"... Νέος γύρος στην κόντρα του Γ. Καραταζαφέρη με το ΠΑΣΟΚ:...

"Επιβεβαιώθηκα" λέει για τους Τουρκοκύπριους "παρατηρητές"...
Νέος γύρος στην κόντρα του Γ. Καραταζαφέρη με το ΠΑΣΟΚ: Ο αρχηγός του ΛΑ.Ο.Σ. ισχυρίζεται ότι "απόλυτη επιβεβαίωση των ισχυρισμών του αναφορικά με την τακτική της Σοσιαλιστικής Ομάδας για την έλευση "παρατηρητών" από τα κατεχόμενα της Κύπρου δίνουν τα επίσημα πρακτικά της "ΔΙΑΣΚΕΨΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΕΔΡΩΝ" ( "CONFERENCE OF PRESIDENTS") του Ευρωκοινοβουλίου με ημερομηνία 15.3.2007 και αύξοντα αριθμό ΡΕ 385.785/CPG". Οπως δήλωσε "στις σελίδες 18-19 αναφέρεται ότι ο Σοσιαλιστής ευρωβουλευτής κ.WIERSMA ( ο οποίος αναπλήρωνε τον Πρόεδρο της Σοσιαλιστικής Ομάδας στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο) μίλησε υπέρ της "αναβάθμισης του καθεστώτος των Τουρκοκυπρίων παρατηρητών" προτείνοντας και τη συμμετοχή τους στις εργασίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου!!".
Το ΠΑΣΟΚ είχε τότε διαψεύσει την ύπαρξη τέτοιου θέματος και ο Καρατζαφέρης τώρα καλεί τον Γ. Παπανδρέου να απαντήσει αν "ήξερε ο ίδιος την παράξενη αυτή πρωτοβουλία", αν "ειδοποιήθηκε από τους 8 ευρωβουλευτές του", "τί έκανε ως Πρόεδρος της Σοσιαλιστικής Διεθνούς για να ανακληθεί η πρωτοβουλία αμέσως" και αν "θα ανακαλέσει ο ίδιος και ο εκπρόσωπός του κ. Ευθυμίου τις χυδαιότητες που λέχθηκαν εναντίον του".
Η μάχη για το "πατριωτικό" -ή όπως αλλιώς το ονομάζει καθένας- κομμάτι του εκλογικού σώματος που είναι διάσπαρτο σε όλα τα κόμματα, φουντώνει...

26 σχόλια

  1. Η πληροφορια ειναι απολυτως εξακριβωμενη:

    Ο κ.Γ.Α.Παπανδρεου δεν θα παει στην Ινδια.
    Το δηλωσε κατηγορηματικα.
    Εχει "στοκ" λενε οι πληροφοριες.
    (Το μυρωδατο χασισακι,που λεει και το τραγουδι,εχει καργα ,οπως λεει ο λαος,καινουργια παρτιδα οπως λεει και ο λαος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφέρης είναι σαχλαμάρας και υποκριτής που παραποιεί σκόπιμα την αλήθεια.
    Πράγματι ο εν λόγω Ευρωβουλευτής έκανε την πρόταση, μόνο που ως έχει δικαίωμα εξέφρασε την δική του πεποίθηση.
    Οι Ευρωβουλευτές δεν ομιλούν στο Σώμα ή στις Επιτροπές εξ ονόματος άλλων, ούτε εκφράζουν τη παράταξή τους.
    Αλλά, ακόμα και την πρόταση του συγκεκριμένου Ευρωβουλευτή την παραποιεί.
    Σημειώνει ο απατεώνας Καρατζαφέρης: «προτείνοντας και τη συμμετοχή τους στις εργασίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου»!!".
    Μόνο που ξέχασε(!!!) να βάλει μια λεξούλα στο τέλος, «ως παρατηρητές».
    Ήτοι ολοκληρωμένο: : «προτείνοντας και τη συμμετοχή τους στις εργασίες των Κοινοβουλευτικών Επιτροπών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου ΩΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ»!!".
    Δεν είμαι ΠΑΣΟΚ και δε με ενδιαφέρει τι θα πει ο Ευθυμίου, εγώ είμαι ο
    ΡΟΜΠΕΝ της αλήθειας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΘΑ ΠΑΘΕΙ ΖΗΜΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑΘΕΜΕΛΗ. ΓΚΑΛΟΠ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΣ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί παραπονιέται ο Καρατζαφέρης; Μια αποψούλα είπε ο φουκαράς ο σοσιαλευρωβουλευτής. Μην του πάρουμε και το κεφάλι. Εξάλλου σύντομα θα επιληφθεί ο Γιώργος σαν Πρόεδρος της Σ.Σ. και θα "χτυπήσει αλύπητα" αυτούς που τοποθετούνται χωρίς να ρωτήσουν τον Πρόεδρο ή αυτούς που τους φταίει ο Καρατζαφέρης. ΄Η μήπως εκεί στις Βρυξέλλες στην σοσιαλιστική ομάδα είναι αλλιώς "δομημένα" τα πράγματα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Από babis, έγινε roben, robin, κλπ.

    Αυτό θα πει να έχεις φαντασιώσεις!!!


    Βρε ουστ πασοκόσκυλα που ξεπουλήσατε τα πάντα.

    Τι σας έταξαν ρε οι τούρκοι; Να βάλουν τους μουσουλμάνους να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ;


    ***** ΠΟΥΛΗΜΕΝΑ ΤΟΜΑΡΙΑ *****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΥ ΑΝΗΣΥΧΕΙ ΓΙΑΤΙ Ο babis ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΣΕΝΤΟΝΙ ΜΕ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙ ΓΑΠ


    Είναι στον κήπο, απολαμβάνει τη λιακάδα, κυλιέται στο γρασίδι και γλύφει τα παπάρια του.

    Don't worry - θα έρθει αργότερα να γλύψει και τα δικά μας.




    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. εθνικιστικές ανοησίες του γνωστού ακροδεξιού στοιχείου που κάποιοι δύσμοιροι ψήφισαν για εκπρόσωπό τους στην ΕΕ. Μιλάμε για ανοησία γιατί ακόμη και αν είναι αλήθεια και ο ΓΑΠ πράγματι δέχτηκε κάτι τέτοιο, ε, απλά δεν είναι περίεργο! Ίσα - ίσα είναι το πιο λογικό, από τη στιγμή που οι διαολεμένοι ΤΚ ΔΕΧΤΗΚΑΝ την λύση, αλλά κάποια άλλα εθνικιστικά στοιχεία στην ελεύθερη Κύπρο έσπειραν τον τουρκουστερία στους ΕΚ, λες κ η λύση αυτή θα ήταν η καταστροφή τους.

    Το κυπριακό δεν πρόκειται να λυθεί εκτός και αν ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ κάνουν υποχωρήσεις στις ηλίθιες εθνικιστικές βλακείες που εκλαμβάνονται ως την μόνη (ιστορική και όχι μόνο) αλήθεια...

    Της ανωνυμίας το κάγκελο γίνεται εδώ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον ακούσατε τον ανθέλληνα Χριστόδουλο; Είπε πάλι την ανθελληνική κοτσάνα του : "Αλλο γνήσιος πατριωτισμός και άλλο παθογενής εθνικισμός". Το ίδιο λέγει και ο δημαγωγός καρατσαφέρης. Με άλλα λόγια οι καλύτεροι έλληνες για τον ανθέλληνα χριστόδουλο, είναι οι αλλοεθνείς που γενήθηκαν στην Ελλάδα. Ούστ εβραιολάτρες χριστιανοί μητροπολίτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΚΛΑΣΕ ΜΑΣ



    Τ ΑΡΧΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Κ
    Α
    Ρ
    Α
    Τ
    Ζ
    Α
    Φ
    Ε
    Ρ
    Η


    Κ
    Λ
    Α
    Σ
    Ε

    Μ
    Α
    Σ

    Τ

    Α
    Ρ
    Χ
    Ι
    Δ
    Ι
    Α
    .
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καραγκιόζης είναι ο καρατζαφέρης καραγκιόζης και ο παπανδρέου, απλά ο παπανδρέου έχει ξεπεράσει κάθε όριο εδώ και καιρό.
    για δείτε και αυτό
    http://x-gamma.blogspot.com/2007/05/10.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 4.43

    κάνεις λάθος. ο φιλέλληνας ΔΕΝ είναι καραγκιόζης. Είναι επικίνδυνος. Ακόμη χειρότερα δηλαδή.

    Μη ξεχνάς ποίου επίγονος είναι. Τουλάχιστον ο Αντρέας είχε και την επίφαση (λόγω καλού μπλα-μπλα στις αμοιβάδες) του "αγωνιστή". Ο Yorgo όμως είναι ΚΑΙ πίντί της Μάγκυ. Which is even worse.




    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Kαρατζαφέρης και Παπαντρέου, παίζουν στο γήπεδο του πρωτόγονου εθνικισμού και της θρησκοκαπηλικής Ορθοδοξίας. Ο πρώτος απροκάλυπτα και χυδαία, ο δεύτερος στα πιό κρυφά γιατί ψαρεύει ταυτόχρονα και στο γήπεδο του εκσυγχρονισμού. Δυό γάϊδαροι μαλώνανε σε ξένο αχυρώνα. Αν ο Καρα Τζαφέρ είναι πατριώτης, ας κάνει από το περίσσευμά του μια δωρεά στον Στρατό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Άντε τώρα να βάλουμε και τον Καρατζαφέρη να μας διαφεντέψει τον τόπο! Μη χειρότερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Καρατζαφέρη Ελληναρά, ελληνοποίησε το επώνυμό σου σε Μαυροάλογος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Σημερα είναι πλεον ξεκαθαρο ,μετα τα τελευταια γεγονοτα, ότι η Δεξια στην οποια εχει βρει καταφυγιο και εχει αναδειχθει κάθε λαμογιο(ετσι ηταν παντα αυτό το κομα) είναι μπασμενη βαθεια στην υποθεση του Χρηματιστηριου.Ο κάθε ενας από εμας ακουει,μαθαινει γνωριζει..
    Βουλευτες,πολιτευτες,στελεχη και αξιωματουχοι του κοματος της Δεξιας πλουτισαν και εκαναν αρπαχτες σε βαρος ανυποψιαστων πολιτων. Δυστυχως στη λεηλασια αυτή εγινε αθελα τους και με την ανοχη η την συμμετοχη και ορισμενων που δηλωναν ΠΑΣΟΚ.
    Το μεγαλο φαγοποτι όμως εγινε από τη Δεξια.Αυτος είναι και ο λογος που ουτε ανοιξε ουτε θα ανοιξει ο περιφημος φακελος του Χρηματιστηριου.
    Η σπεκουλα που εκανε σεαυτο το θεμα η ΝΔ προεκλογικα πηρε τελος.Ο λαος μετα τα τελευται γεγονοτα εμαθε και καταλαβε πολλα. Η μηχανη σε βαρος του ΠΑΣΟΚ που στηθηκε εχει αποκαλυπτει. Ο λαος περιμενει το ΠΑΣΟΚ και τον Γιωργο Παπανδρεου να αναλαβει τις τυχες του για να αποκτησει η χωρα ένα οραμα μια προοπτικη και να δοθει ένα τελος στα νοσηρα φαινομενα που μας ταλαζουν.Εχουμε σοβαροτερα θεμα τα να ασχολουθουμε .Το ΠΑΣΟΚ και ο ΓΑΠ το εγγυουνται αυτό.
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. τώρα με έναν Καραγκιόζη θα ασχολούμαστε? όλο αρλούμπες και κοτσάνες είναι.
    Κάποτε ηταν ο Λεβέντης της μόδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. "Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει την ίδια άδικη πολιτική και θα την συνεχίσει, όταν τυπικά βγούμε από την επιτήρηση. Μια επιτήρηση, στην οποία κακώς μπήκαμε και από την οποία πρέπει να βγούμε άμεσα. Μια επιτήρηση, που ήδη έχει επιφέρει ανυπολόγιστες επιπτώσεις στην ευημερία του Ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν δίστασε να πλήξει, χωρίς αιδώ, ακόμα και τα αποθεματικά των Ταμείων, να πλήξει την καρδιά του κοινωνικού κράτους. Εγγυώμαι προσωπικά την ασφάλεια της σύνταξης του Έλληνα πολίτη. Η πολιτική αυτής της Νέας Δημοκρατίας έχει ημερομηνία λήξης. Είναι οι επόμενες εκλογές και η ψήφος του πολίτη για ελπίδα και προοπτική. Το ΠΑΣΟΚ εγγυάται την αποκατάσταση της αγοραστικής δύναμης των νοικοκυριών, με δραστική αναδιανομή του εισοδήματος. Σημαντικές αυξήσεις στις συντάξεις."

    Απο τις σημερινες δηλωσεις του Προεδρου του ΠΑΣΟΚ κυριου Γεωργιου Παπανδρεου
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΛΕΟΣ ρε σεις
    εγώ δεν ειπα για τον Καρατζαφέρη αλλά όχι να μου δικαιολογείτε το giorgaki
    τι κομματόσκυλα είστε εσείς;
    ντροπή σε όλους σας
    κανείς από αυτούς δεν είναι άξιος να οδηγήσει τον λαό μας σε καλύτερα χρόνια
    ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ-ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
    έτρωγε στην μάπα ο παππούς μου
    αυτούς ο πατέρας μου
    τους ίδιους εγώ
    και δυστυχώς τους ίδιους θα τρώει και το παιδί μου.
    όσο για τον καρατζαφέρη τα ίδια και χειρότερα είναι
    ξεκολλάτε από τα κόμματα
    ξεκολλάτε από τους καραγκιόζηδες που μας διαφεντεύουν
    τότε μόνο έχουμε πιθανότητες να τους φτύσει το ίδιο το σύστημα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλώς την κι ας άργησε τη λυγερόκορμη


    κούκλα μου τι κάνεις? τις καλύτερες ώρες εμαφανίζεσαι...

    κι έχω κάτι κάβλες, άλλο να στο λέω κι άλλο να το νιώσεις...


    έχεις σκεφτεί τα σεντόνια που post-άρεις να τα κάνεις σε κασέτες για όσους έχουν αϋπνίες? ύπνος βαθύς σε χρόνο dt....θα μαζέψεις όλο το χαρτί για πλάκα...

    για σκέψου το σοβαρά γιατί περνάνε τα χρόνια και μαζί και η μπογιά σου... όλο τσιμπούκια, θα σου ξεχειλώσει KAI το σαγώνι στο τέλος...






    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 6.03 ΔΗΛ. Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΘΑΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΤΖΑΦΕΡΦΕΡΕΤΖΕ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΤΟ ΕΥΡΟΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΓΙΝΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ;
    ΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΟΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ Γ.ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΕΙΤΕ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΗΤΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ.
    ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ;
    ΠΟΙΕΣ ΗΤΑΝ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ, ΓΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΑΜΥΔΡΑ.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΛΟΙΠΟΝ. ΑΣ ΔΙΑΛΕΞΟΥΝ ΕΝΑΙ ΑΝΟΗΤΟΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΜΙΣΜΕΝΟΙ; ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ; ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΗΤΑΝ.
    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΙΣΧΥΟΥΝ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΡΟΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΟΛΩΝ ΤΟΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ ΕΚΤΟΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΒΕΒΑΙΑ.
    ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ Η ΓΚΑΦΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ;
    ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; ΠΩΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ;
    ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΔΙΕΘΝΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ;
    Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ ΤΟ ΕΓΝΩΡΙΖΕ ΚΑΙ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΒΓΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ, ΔΕΝ ΟΦΕΙΕΛΕΙ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΟΥ;
    ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ. ΛΙΓΟ ΗΘΟΣ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ. ΑΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΤΟΥΠΕΚΙ ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΟΥΝ ΣΑΝ ΑΝΑΞΙΟΙ.
    ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΓΑ ΤΥΧΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΝΠΑΛΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Πες τα ρε 6,49,
    Να σκεφτείς υπογράφοντας ως Ρομπεν, έδειξα το λαϊκισμό και τη χυδαιολογία Καρατζαφέρη στο συγκεκριμένο θέμα και κάποιοι εδώ έσπευσαν να με χρεώσουν στο ΠΑΣΟΚ, ταυτίζοντας με μάλιστα με τον πολυγραφότατο Μπάμπη , ο οποίος επειδή τον βόλευε, προφανώς, δεν φρόντισε να το διαψεύσει.
    Αν δεν ήξερα ότι ΠΑΣΟΚΙΑ και ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ , πάσχουν από ομαδιοφιλία με δόσεις χουλιγκανισμού θα πίστευα ότι είναι φασίστες. Όμως δεν είναι, απλώς όταν σχηματίζουν αγέλη φασιστίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. 6:49 ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ .
    ΠΕΣ ΜΑΣ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ.
    ΑΠΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΣΚΙΖΟΥΜΕ.
    ΣΤΟ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝΕ ΚΑΙ ΑΕΡΟΛΟΓΟΥΝ.
    ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΩΡΗΤΙΚΟΥΣ
    ΝΑΙ ΣΤΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ ΚΟΜΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΓΑΠΗΤΕ ΓΙΑΝ ΜΠΑΜΠ.
    ΝΑ ΠΟΥ ΞΑΝΑΣΥΝΑΝΤΙΟΜΑΣΤΕ.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΑΛΛΑ ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΙΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΟΥΣΕΙ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΟΛΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΝ
    ΚΑΙ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ.
    ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΑΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ.
    ΑΜ ΚΑΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΘΥΜΙΟΥ?
    ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ.
    Η ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΟΥ ΔΕΝ ΔΙΑΤΡΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ,ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΟΥΣΑ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ
    ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ "ΕΥΘΥΜΙΣΩ" ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ, ΕΙΝΑΙ :
    ΑΜΑΝ Ο ΑΥΝΑΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. 9:25 μμ
    TI KΑΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ; ΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ Η ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΡΙΚΛΟΠΟΔΙΕΣ.ΑΚΟΥΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ.
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *