GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καλός ο Σάββας και ο Ευγένιος...

...αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα που άπτονται της κοινωνίας Του Χρήστου Λουτράδη Αγαπητοί μου φίλοι, πέρα απο τα σημαντικά γεγονότα που παρου...

...αλλά υπάρχουν κι άλλα θέματα που άπτονται της κοινωνίας

Του Χρήστου Λουτράδη

Αγαπητοί μου φίλοι,
πέρα απο τα σημαντικά γεγονότα που παρουσιάζετε και δημιουργούν εντυπώσεις και αποτελέσματα , πέρα απο την πράγματι αποκαλυπτική δημοσιογραφία που διεξάγετε χωρίς κομματισμούς και χωρίς παρωπίδες, έχετε δείξει οτι είστε ανοιχτοί σε ειδήσεις που δεν παρουσιάζονται απο τα μαζικά μέσα ενημέρωσης και θάβονται απο πολλές εφημερίδες.
Αυτές ειναι ειδήσεις που άπτονται της κοινωνίας των πολιτών όπως η Διεθνής Αμνηστία και η Greenpeace.
Στο πλαίσιο αυτό να σας ενημέρωσω για την ιστοσελίδα www.stopclimatechange.gr της Greenpeace που έχει ως συλλογιστική την ευαισθητοποιηση του Ελληνα πολίτη στο θέμα των κλιματικών αλλαγών με στόχο να αποτελέσει το κύριο κέντρο ενημέρωσης για τις κλιματικές αλλαγές οπως και να κινητοποιησει τον κοσμο σε δράση. Γιατί καλός και ο Τσιτουρίδης και ο Ευγένιος αλλά θα υπάρχει το κατάλληλο ''περιβάλλον'' για να διαπράτουν αυτά που διαπράτουν;

14 σχόλια

  1. Η κοροϊδία είναι με τους καταλύτες. Μας έταξαν καθαρό περιβάλον και μας φόρτωσαν τους καταλύτες που έφεραν περισσότερα δεινά. Επωφελήθηκε η αυτοκινητοβιομηχανία με αποσύρσεις που πλήρωσαν τα κράτη και ο λαός. Άρα το μόνο κακό είναι βρωμιά που πρέπει να απομακρυνθεί. Οι διάφορες ΜΚΟ και άλλες οργανώσεις είναι υποζύγεια των κυβερνήσεων και των αρχόντων της Νέας Τάξης και για να κλέβουν τον κόσμο. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γεια σου αγαπητε Χρηστο.
    Με πολύ χαρα ειδα το μυνημα σου. Η ευγενεια ,η αγωνια σου για τα πολύ σοβαρα θεματα που μας ταλανιζουν και μας επηρεαζουν ολους,δειχνουν ένα ατομο συγκροτημενο και με σοβαρες κοινωνικες ανησυχιες. Συγχαρτηρια.Τετοιοι νεοι λαμπρινουν τους χωρους που δραστηριοποιουνται και τιμουν την οικογενεια των.
    Συγχαρτηρια και παλι και συνεχισε στο δρομο που εχεις χαραξει.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το περιβάλλον, αγαπητέ κύριε, είναι ασφαλώς κατάλληλο για να ευδοκιμούν τα «φρούτα» στα οποία υπαινικτικά αναφέρεσαι.
    Ξέρεις πόσα χρόνια διαμορφώνονται αυτές οι συνθήκες;
    Πρώτα καταστρέφεται ότι φυσικό και αυτοφυές και μετά αρχίζει η μετάλλαξη της κοινωνίας των ανθρώπων και των πολιτών σε αγορά των καταναλωτών.
    Οι κοινωνικές σχέσεις μετατρέπονται σε αγοραίες και το φυσικό οικοσύστημα σε οικόπεδο, προς άνευ όρων και ορίων εκμετάλλευση.
    Άμα λείπει η συνείδηση της ύπαρξης, τότε πώς να μη κλωνοποείται η προσωπικότητα της αγχωμένης και καταστροφικής διαρκούς μεγέθυνσης.
    Πιστεύω ότι γνωρίζεις πως αυτοί που μιλούν για οικονομία - και εξ’ ονόματος αυτής -δεν μάθανε ποτέ να οικονομούν φυσικά.
    Δεν μπορούν να «διαβάσουν» τη φύση, γιατί στραβώθηκαν στον digital πίνακα κάποιου χρηματιστηρίου.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θαυμάσια τα γράφεις ΑΓΙΕ!
    “Όταν η οικονομική επιχειρεί να αναλύσει τα φαινόμενα του περιβάλλοντος, της φύσης και της ζωής, αισθανόμενη ιδιαίτερα δυνατή μέσα στο χώρο των δικών της εμπορευματικών θεωρήσεων, τότε τείνει ουσιαστικά να αναγάγει όλα στην δική της λογική, λες και η φύση ασχολείται με τις προσαρμογές των τιμών, του κόστους και του οικονομικού optimum” σημειώνει στη μετάφραση του RENE PASSET «ΟΙΚΟΝΟΜΊΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ» ο εξαίρετος συνάδελφος-οικονομολόγος, καθηγητής Γιώργος Χατζηκωνσταντίνου, από τη Θεσσαλονίκη.

    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην Διεθνή Αμνηστία και Greenpeace είναι πρώεδρος ο αλλαξοπιστής Τούρκος Ιμβραήμ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. θα έπρεπε να είναι πρώτο ζητημα για ολα τα πολιτικά κόμματα..
    αλλα που...
    βλάχοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. στην Μεγάλη Βρετάννια έχει θεσπιστει η πιο αυστηρή νομοθεσία για το περιβάλλον οπως και στην Γερμανία τώρα θεσπίζεται..ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 11.39
    Δε λες που δε πλάκωσαν ακόμα οι βλάχοι και σε αυτό το post να το ξεσκίσουν όπως τα άλλα!!!!!
    Λες να έχουν περιβαλλοντικές ανησυχίες;

    …εντάξει ένα αστείο έκανα μη βαράς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΛΑΤΕ ΕΔΩ ΚΟΖΑΝΗ , ΣΤΗ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ.
    ΑΙΣΧΟΣ
    ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΑΜΠΑΛΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. μου κάνει εντύπωση που δεν το βεβήλωσαν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. υπάρχουν οικολόγοι βουλετές στα πολιτικά κομματα στην βουλη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 12:22
    ΨΑΡΑΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ
    ΚΑΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.
    ΒΛΑΧΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ.
    Ο ΞΥΝΟΓΑΛΟΣ.
    ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΝΕΟΙ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΓΛΩΣΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΡΕ ΣΥ 12.01
    Μεθυσμένος είσαι;
    Είπα εγώ ότι δεν υπάρχει Βλάχος στο Blog;
    Για διάβασε ξανά τι γράφω…δεν μας τη πέσανε ακόμη σε αυτό το POST, λέω!!
    Δόξα το θεό αυτό το blog έχει κατακλειστεί από καράβλαχους, βάρβαρους και απαίδευτους πασόκους και νεοδημοκράτες που ταλαιπωρούν τους συνανθρώπους τους νυχθημερόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΕΧ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΙΠΕΣ.
    ΙΣΕ ΝΕΟΥΣ ΚΙ ΘΑ ΠΗΞΣ.
    ΣΤΑΒΟΥΓΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *