GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο εκλογικός νόμος...

ο Θέλετε να κατατοπιστείτε για το πώς θα λειτουργήσει ο "εκλογικός νόμος Σκανδαλίδη" που θα ισχύσει για πρώτη φορά στις ερχόμενε...

ο
Θέλετε να κατατοπιστείτε για το πώς θα λειτουργήσει ο "εκλογικός νόμος Σκανδαλίδη" που θα ισχύσει για πρώτη φορά στις ερχόμενες εκλογές; Πατήστε εδώ, σχετικό ρεπορτάζ από το περιοδικό "Αντί".

20 σχόλια

  1. Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ 8Α ΧΑΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ


    ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΣΚΑΝΔΖΛΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΣΕ ΛΙΓΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί να ονομάζεται "νόμος Σκανδαλίδη" αφού ως γνωστόν ο Σκανδαλίδης ήταν ετερόφωτος "Γιές μεν", με άλλα λόγια ένα μηδενικό στημένο; Αυτός δεν ήξερε σε δύο γαϊδούρια να μοιράσει χόρτο. Αυτός ήξερε μόνον να διορίσει την γυναίκα του στην ΕΤΕ και να κάνει διάφορες εκδουλεύσεις στον Καρατσά. Αυτόν τον χρησιμοποίησε και ο δημαγωγός Α, Παπανδέου και ο Σιωνιστής Κ. Σημίτης για να παρουσιάσουν νόμους πρότερα γραμμένους από την φασιστική Μπίλντενμπεργκ. Ο Σκανδαλίδης είναι ο τύπος του οπορτουνιστή διεθνιστή της Νέας Τάξης, που και την πατρίδα του πουλάει αρκεί να περνάει ο ίδιος και η οικογένεια του καλά. Δυστυχώς τέτοιοι μας κυβερνούν, για να πάρει θέση στην Β΄Αθηνών, πούλησε και την πατρίδα του την Ρόδο. Και όταν γράφουν "κυβερνητική σταθερότητα" εκλογικού νόμου οι διάφοροι δικτάτορες των κομμάτων ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και των ΜΜΕ, με το πέπλο της δήθεν δημοκρατίας θέλουν να περάσουν αντιδημοκρατικούς νόμους του ενός φασίστα, Κ. Σημίτη. Αλλά για πιό λαό ότι κυβερνάει γράφει στο σύνταγμα; Για το 40% της κυβέρνησης που θα προκύψει, που θα κυβερνάει το 60% που γράφουν τα αντισυνταγματικά εκλογικά συστήματα των φασιστών ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Μάλλον για αυτό κρατάνε τον δικό τους φασίστα Κεδίκογλου ΠΑΣΟΚ-ΝΔ, για να τους δίνει ψεύτικα πιστοποιητικά νομιμότητας ο μάλλον διευθαρμένος. Το ότι είναι ίδιο κόμμα φαίνεται και από το ότι κρατούν και τα δύο σαν πρόεδρο της Τράπεζας Ελλάδος τον μασόνο Γκαργάνα. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Να σου πω ρε φιλόλαε....
    Τι πίνεις και δε μας δίνεις ρε μεγάλε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλα τα γκάλοπ δείχνουν:
    ΝΔ:147-153 έδρες
    ΠΑΣΟΚ 97-109
    ΚΚΕ 16-22
    ΣΥΝ 13-18
    ΛΑΟΣ 8-12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. pros 10:08 pios soy fteei an eisai leipsos kai den katalavaineis.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όπως επανειλημμένα σας έχω ενημερώσει, αποκλειστικά και έγκυρα, αυτή τη βδομάδα θα προκηρυχτούν πρόωρες εκλογές με την επίκληση σειράς θεμάτων μεταξύ των οποίων και η οικονομία.
    Θυμηθείτε ότι είμαι ο πρώτος που αναφέρθηκα στην ημερομηνία των εκλογών, πριν από 80 περίπου ημέρες, επικαλούμενος πληροφορίες από το Μαξίμου και ο μόνος που επέμεινα σε αυτήν.
    Θυμηθείτε επίσης ότι την πληροφορία αυτή έχει επιβεβαιώσει από διαφορετικές πηγές μόνο ένας, ο Αμφιλεγόμενος, προφανώς ενστερνιστεί μόνο ένας άλλος δίχως nickname – που επανέλαβε το σχόλιο μου κανα- δυο φορές - και υποστήριξε με την ανάλυσή του ο Άγιος, ουδείς άλλος.
    Αυτά τα θυμίζω σήμερα για να είμαστε εξηγημένοι αύριο, ΟΚ;
    Το ΚΑΡΦΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. O KAΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΛΟΓΕΣ
    ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΤΟΥ 2008.
    ΓΙΑΤΙ?
    ΛΕΕΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ..ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΜΙΚΟΣ.
    ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΟ ΕΘΝΙΚΟ ΛΟΓΟ...

    ΝΑ ΓΕΛΕΙΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΞΙΩΘΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ.
    ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΡΟΟΔΕΥΣΗ.
    ΟΤΑΝ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΩΝ ΤΡΑΜΠΟΥΚΩΝ ΕΚΒΙΑΣΤΩΝ, ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ,ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΠΑΡΑΣΙΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΠΑΞΙΩΘΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ουδείς επιθυμεί τη διολίσθηση του πολιτικού βίου σε κλίμα τύπου 1989, δηλώνει ο Ευάγγελος Βενιζέλος.

    Μιλώντας στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξηγεί: ««Το ΠΑΣΟΚ υπήρξε το δεύτερο κατά σειρά σημασίας θύμα του 1989. Το πρώτο ήταν η χώρα και οι θεσμοί, οι ρυθμοί ανάπτυξης, το πολιτικό κλίμα, τα δημοσιονομικά δεδομένα.»

    καταλαβε το βοδι οτι η συμμαχια
    της παραγκας των εκδοτων με την
    παραγκα του πασοκ εναντια στον
    στον καραμανλη ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ..
    ΟΙ ΑΝΔΡΕΙΚΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΕΚΔΟΤΕΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΟ 89.
    EΦΑΓΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ,ΓΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ,
    ΠΡΑΣΙΝΕΣ
    ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ,ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΗΛΑΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.
    ΤΩΡΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΑΧΥΡΑΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.
    ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ..

    ΑΝΔΡΕΑ ΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΒΑΓΓΕΛΑΚΙ ΤΟ 89 ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΠΑΣΟΚ
    ΤΟ ΘΥΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΔΟΜΗΣΗ
    ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ.
    ΘΥΜΑ ΗΤΑΝ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΙ Η ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
    ΕΓΙΝΑΝ ΠΟΡΝΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. TO 89 ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ ΤΗΝ ΓΕΝΙΑ
    ΤΩΝ ΑΔΙΣΤΑΚΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ
    ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΑΡΠΑΧΤΙΚΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΩΘΕΙΤΕ..
    ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΗΡΩΙΚΟ 89.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μαλακιες,φουσκες δεν αγοραζει
    πια ο λαος.
    οπως εσκασε η φουσκα των ομολογων,
    θα σκασει και η φουσκα των εκδοτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. λατρευτα μου πελατακια..
    σας ευχαριστω που με βοηθατε να
    απαλλαγω απο τα λαμογια της δεξιας,
    που ονειρευονται να αντικαταστησουν
    τους πασοκους στην λεηλασια του
    δημοσιου..
    καντε εσεις την βρωμοδουλεια γιατι
    εγω δεν θελω να εκτιθεμαι..
    ολα στην φορα.

    ευχαριστω για την βοηθεια..

    καραμανλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Με την μεγαλειωδη συμφωνια στην τσεπη που προβλεπει ανταλλαγη τουριστων μεταξυ Βιετναμ και Ελλαδας,ο κ.Πρωθυπουργος επιστρεφει στην Ελλαδα.Πραγματι.Παρομοιες συμφωνιες προαγουν τον τουρισμο,τον πολιτισμο,την παγκοσμιοποιηση,την δενδροκομια,τον φιλοτελισμο,την ανταλλαγη συζυγων,την καταπολεμηση της μελιγκρας,την δομημενη ομολογιοεκδοση και τα τρια πουλακια καθονταν στου Κιτσου το κλαρακι.
    Ευγε παντα τετοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ωρα είναι να μας πουν πάλι μερικοί ότι και ο Κοσκωτάς έπαιζε το παιχνίδι της ΝΔ!!!!!!!!!!!!!!!!


    Τα χάπια μου. Που την έχουν βρει τέτοια αλητεία, δεν μπορεί να καταλάβει κανείς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αχ βρε 2.11, όταν αρχίσετε την αποκαθήλωση του Αντρέα και βάλετε και ολίγη από Δημοκρατία στα εσωκομματικά σας, θα δείτε άσπρη μέρα...

    Βρε, ξεχνάς πόσοι άνθρωποι πήραν βαθιά ανάσα όταν πέθανε ο Κουτσόγιωργας ο έρμος; Ήξερε πάρα πολλλά ο άνθρωπος, βλέπεις.

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Α, μην ξεχάσω:

    Δε μπορώ να μην παρατηρήσω πως εδώ και ένα μήνα σκυλοβρίζανε το ΑΝΤΙ, τώρα γίνεται δεκτό ως υπεύθυνος πολιτικός αναλυτής (που είναι, στο φινάλε...)

    Οποία συνέπεια λόγων!!

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ (ΕΜΜΙΣΘΑ Η ΜΗ)ΤΩΝ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΩΝ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ,

    Ας με πειτε οπως γουσταρετε, εγω δεν θα κουραστω να σας ξεφωνιζω με τα επιχειρηματα μου, θα σας συντριβω καθημερινα και θα σας ξεβρακωνω μπροστα σε καθε Ελληνα, ακουραστος , καθε μερα, εναν εναν, πορτα πορτα , οσο ζω και εχω μεσα μου αιμα Ελληνικο ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ να μην σας αφησω σε ησυχια ουτε στον ταφο σας.

    Το δικαιο και η αληθεια ειναι με το μερος μας γιαυτο ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ..

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ , Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΕΝΑ ΦΥΣΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΛΕΠΡΑ..

    ΕΜΠΡΟΣ ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟΣΤΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΝΑ ΑΣΧΗΜΟΝΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΝΑΡΧΑΙΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΜΑΣ ΤΟ ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΔΟΞΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ..

    ΜΗΝ ΔΙΣΤΑΖΕΤΕ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ,ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΙΤΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΣΑΣ (ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ) ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΣΑΦΗ ΘΕΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΕΤΕ.. ΧΤΥΠΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ EINAI ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ ΕΔΟΜΕΝΗ Η ΝΙΚΗ ΜΑΣ...

    Ο ΞΙΦΟΜΑΧΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Σύντροφοι να υπενθυμίζετε καθημερινά στους αποπροσανατολισμένους φίλους μας που ακόμα είναι Δεξιοί τα ακόλουθα ιστορικά γεγονότα που συνέβησαν μετά την
    7η Μαρτίου 2004 :
    1) Η κυβέρνηση της Ν.Δ. έβαλε το κόμμα πάνω από την πατρίδα και χάλκευσε την περίφημη ‘’απογραφή’’βάζοντας την Ελλάδα υπό επιτήρηση . Σκοπός τους ήταν (α) η κατασυκοφάντηση των πολιτικών τους αντιπάλων (β) να μην πραγματοποιήσουν τις προεκλογικές τους υποσχέσεις.
    2) Η τριάδα Ρουσσόπουλου – Παυλόπουλου – Παπαληγούρα πομπωδώς ανακοίνωσε την ψ΄φιση του περίφημου νόμου για τον ‘’Βασικό Μέτοχο’’ αλλά έντρομη τον πήρε πίσω μετά 2 μήνες ,μια Κυριακή βράδυ .
    3) Η Νέα Διακυβέρνηση αύξησε στο 40% την φορολόγιση μισθωτών και συνταξιούχων αλλά μείωσε στην μέση την φορολογία των βιομηχάνων .
    4) Φοροαπάλλαξε τελείως τους Δεσποτάδες.
    5) Το διεθνές τηλεοπτικό δίκτυο CNN συμπεριέλαβε τον κ.Αλογοσκούφη μέσα στους 101 πιό βλάκες οικονομολόγους του κόσμου για το έτος 2006 . Το έβαλε βέβαια στην 39η θέση , ενω νομίζω ότι άξιζε θέση στην πρώτη δεκάδα .
    6) Financial Times κάθε μέρα γράφουν για Ελληνικό οικονομικό φιάσκο .
    7) Η κλίκα του υπουργείου οικονομικών είναι υπεύθηνη για το έγκλημα των δομημένων ομολόγων και ας αφήσουν τις τρίχες ότι τα ίδια έκαναν και οι Πασόκοι . Βόλτα στα Cayman Islands μόνο τα γαλάζια παιδιά πηγαίνουν τα ομόλογα για να κτίζουν ανάκτορα με τις μίζες .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *