GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ημερίδα για τους ανέργους στο Πέραμα

ο Ημερίδα συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Περάματος με θέμα «Προώθηση κοινωνι...

ο
Ημερίδα συνδιοργανώνουν η Εταιρεία Ψυχοκοινωνικών Μελετών και η Δημοτική Επιχείρηση Ανάπτυξης Δήμου Περάματος με θέμα «Προώθηση κοινωνικής και επαγγελματικής ένταξης ανέργων στην τοπική κοινωνία». Θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τετάρτη 30 Μαϊου στις 6 το απόγευμα στο δημαρχείο Περάματος.

17 σχόλια

  1. mpampi eisai xristianos orthodoxos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα εσυ περιμενεις απαντηση,μαλακα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. όχι περιμένω να πάρω την επιδότηση του προδότη αμερικάνου γιωργάκη που δίνει στις ΜΚΟ... όπως κι εσύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παντως αυτη η συμμορια "babis" πρεπει ναναι :
    1.Διανοητικα καθυστερημενα IQ λεμε κατω του μετριου
    2. Πληρωμενα αφισκια .
    Ενα διανοητικα καθυστερημενο αμα το πληρωνεις μπορεις να το φτιαξεις οπως θελεις.
    Εδω η πασοκοσκυλια με την πληρωμη και βασιζομενη στο χαμηλο IQ των μαλακοκαυληδων Ξηρων εφτιαξε ολοκληρη 17Ν,με την οποια επι 20 χρονια τρομοκρατουσε τους αντιπαλους της ,δολοφονωντας εξεχοντα στελεχη της,και χτυπωντας οποτε ειχε προβληματα (απεργια πχ?
    Ενα φονος και τελειωσαμε για ενα τριμηνο. Ξανα απεργια ? Ξανα αλλος φονος απο την δικια μας 17Ν και να ! βγαλαμε αλλο ενα τετραμηνο ..)

    Με αντιλαμβανεστε φιλτατοι,Νομιζω?

    τζων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. mpampi eisai xristianos or8odoxos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανοιχτή Επιστολή εις GAP

    Yorgo dearest, Ελπίζω τα Ελληνικά σου να είναι αρκετά έτσι ώστε να καταλάβεις τι σου γράφω. Άν όχι, δώσε την επιστολή στον Παύλο το Γερουλάνο (το γιό του Σταυλάρχη του Κοκκού, Μαρίνο Γερουλάνο) που έιναι το δεξί σου χέρι να σου τη μεταφράσει.

    Το θέμα για το οποίο σου καταναλίσκω τον πολύτιμο χρόνο σου από το γυμναστήριο, το ποδήλατο, την τήρηση της ισορροπίας στην Τρικούπη και τη διαδικτυακή δημοκρατία είναι το εξής.

    Θεωρώ πως πρέπει να δώσεις χρήματα στους οπαδούς σου γιατί τρία χρόνια τώρα εκτός κουτάλας είναι πολλά. Και θα είναι ακόμη περισσότερα μετά την δεδομένη ήττα σου στις επερχόμενες εκλογές που τόσο πολύ επιθυμείς. Το γιατί εσύ το ξέρεις-είναι άλλο ζήτημα και θα το συζητήσουμε κάποια άλλη στιγμή, γιατί τώρα θέλω όλο το attention span σου των τριών (3) δευτερολέπτων επικεντρωμένο στο matter at hand.

    Έχουν ξαμολυθεί στη βίζιτα τα αρπαχτικά σου και τσιμπουκώνουν όποιον βρούν, just so as to make a fast dollar.

    Therefore, please be kind enough to ask Alex (Rontos) to release funds via NGO’s (ΜΚΟ) όπως τόσες φορές έκανες και στο παρελθόν (με τα γνωστά αποτελέσματα της εθνικής μειοδοσίας) γιατί κοντεύουμε να λιώσουμε από τις πίπες.

    Thank you and have a great day!

    P.S. Give my warmest regards to your mother.
    P.S.2 Προς επίρρωσιν των όσων σου έγραψα, σε άλλο post θα αναρτηθούν τα τσιμπουκο-stats του πιστότερου οπαδού σου, babi τερψίπρωκτου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γουστάρω να βλέπω νεοδημοκρατακια και Ροσοπουλακια που στην απελπισία των και μη έχοντας τίποτα να πουν επί της ουσίας, να αμολανε σεντόνια από σαχλαμάρες,επαναληψεις και φαιδροτητες που απευθύνονται μόνο σε χαχόλους..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ορισμένοι χαζούληδες Δεξιοί δυστυχώς δεν μπορούν να πιστέψουν ότι η 17Ν τέλος. Αυτή ήταν. Βλέπεις πώς να αλλάξουν τώρα μια εδραιωμένη πεποίθηση που τόσο χρόνο τους πιπίλιζαν το μυαλό ότι η 17Ν είναι το ΠΑΣΟΚ. Με τέτοιες φήμες και διαδόσεις μέχρι και εκλογές κέρδισαν .Οι άνθρωποι δεν ωρροδουν πουθενά. Αρκεί να πάρουν την εξουσία. Αυτός είναι ο σκοπός , δεν τους ενδιαφέρει τι θα πουν και τι ψέματα θα εκπέμψουν. Κλασικό παράδειγμα πρόσφατα. Είναι πολύ φρέσκια τα γεγονότα. Τι ψεμaτα και τι υποσχέσεις έλεγε ο σημερινός» καταλληλότερος» Μπουλης με το PLAYSTATION ?. Λέχτηκαν περισσότερες ψευτιές και υποσχέσεις προεκλογικά?. Δεν υπήρξε πικραμένος που προεκλογικά να μην πήρε την ψεύτικη υπόσχεση του για ότι τον απασχολούσε.
    Η πλάκα έχει λοιπόν ότι σήμερα μετά την εξάρθρωση της 17Ν οι χαζούληδες οι Δεξιοί, έχουν κολλήσει και αφού κατέρρευσε ο μύθος ότι 17Ν=ΠΑΣΟΚ ,που τόσα χρόνια εντέχνως καλλιεργούσαν ,αυτοί συνεχίζουν να είναι στον κόσμο των. Οι άνθρωποι έχουν πια την συμπάθεια μας. Τι άλλο να πω. Αρρωστημένες καταστάσεις και κολλήματα.
    Θα μου πεις υπήρξε ποτέ Δεξιός και απόλυτα υγιής στο μυαλό η στη ψυχή.?
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. mpampi eisai xristianos or8odoxos?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "...πια η ζωή στο Φάληρο που όλοι οι κάτοικοι είναι απογοητευμένοι.Πηγαίνω τακτικά εκεί..."
    babis



    ΣΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΟΥ ΦΑΛΗΡΟΥ, Η ΠΙΠΑ ΤΟΥ ΤΑΛΗΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. GIA ONOMA TOY THEOY .
    ESEIS OI DEXIOI DEN EXETE OYTE IERO OYTE OSIO . GIA TOYS ANERGOYS TOY PERAMATOS YPOTITHETAI OTI THA GRAFAME THN GNWMH MAS EDW KAI ESEIS ANTALASSETE TSIBOYKOKOYVENTES .
    TI NA PW ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8.20 άσε το θεό ήσυχο...

    προφανώς δεν έχεις γνώμη... αν είχες θα την έγραφες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 2.46

    Καλα ρε μαλακα Τζων,τοσο μαλακας πια,τοσο αρρωστος,τοσο ηλιθιος.Τα σεναρια αυτα που περιγραφεις,μονον ''ανθρωπος'' σαν εσενα μπορουσε να τα γραψει.Στον τυφλο φανατισμο υπαρχει κι ενα οριο,εσυ το ξεπερασες κι αυτο.Τι να πει κανεις.Εισαι τελικα ανιατα ασθενης,περιπτωση ψυχιατρου α'. κλασης.Πλεον παυω να σε θεωρω σοβαρο και σε παραπεμπω κατ ευθειαν στο Δαφνι για αμεση θεραπεια.Αει σιχτιρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 8.55 τα ίδια έχουν πει και πρώην σύντροφοι του Αντρέα με δεδομένα μεγαλύτερη αξιοπιστία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9.01

    κΑΛΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 9.15 κυρία μου,

    αφού δε γουστάρετε την επιδότηση του γιωργάκη, πάρτε μας μια πίπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Πρέπει να δώσουμε συγχαρητήρια στους επικοινωνιολόγους της Νέας Δημοκρατίας.
    Πως καταφέρνουν να παρουσιάζουν , πρός όφελος της παράταξης ΄΄την νύχτα για ημέρα΄΄.
    Το πολύνεκρο ναυάγιο του ΄΄Σάμινα΄΄ ,όλη η ναυτιλιακή πιάτσα της Ακτής Μιαούλη γνωρίζει ότι προεκλίθει επειδή ο αξιωματικός βάρδιας έβλεπε ένα μάτς και άφησε στον δόκιμο την διακυβέρνηση του πλοίου . Κατάφερε η Νέα Δημοκρατία να πείση την κοινή γνώμη ότι Πλοίαρχος ήταν ουσιαστικά ο ...Παπουτσής και εκείνος φταίει !!!
    Μέχρι και ο δυστυχής Σημίτης απολογείθηκε στην Βουλή για το ναυάγιο .
    Τώρα μαθαίνουμε ότι ήταν χαλασμένη η προπέλα . Αυτοί που έχουν ακόμα και ελάχιστες γνώσεις ναυπηγικής γνωρίζουν ότι με χαλασμένη προπέλα δεν θα είχε πάει ποτέ στην Πάρο το πλοίο .
    Αλλά πρόσφατα θαυμάσαμε την Νέα Διακυβέρνηση στο ναυάγιο του Sea Diamond .
    Τώρα είναι οι ‘’γαλάζιοι φωστήρες’’ στην κυβέρνηση .
    Το θέμα ξεχάστηκε μαζί με τους δύο νεκρούς .
    ΟΙ ΠΑΝΗΛΙΘΙΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟΥ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ . ΠΗΓΑΝ ΤΟΝ ΛΟΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΒΥΘΙΣΑΝ ΣΤΑ ΒΑΘΕΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟ ‘’ΚΑΤΣΟΥΝ’’ ΣΤΑ ΡΗΧΑ.
    ΟΛΑ AYTA ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 50 ΕΚΑΤ. ΔΟΛΛΑΡΙΑ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ . MR LOUIZIDIS. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙ ΟΥΤΕ ΡΥΜΟΥΛΚΟ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΕΓΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΤΟΠΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΑΡΧΕΙΟ . ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ .
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΤΑΡΑΖΕΤΕ .
    ΤΩΡΑ ΚΥΒΕΡΝΑ Ο ‘’ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ‘’ .
    Προσέξτε όμως αν νικήσει και το ερχόμενο φθινόπωρο , δεν θα μας κάνει την χάρη να ξαναχρησιμοποιήσει βαζελίνη . Ούτε σάλιο πλέον .

    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *