GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βουλιάζει η μετοχή της Εθνική Τράπεζας...

...από την επικίνδυνη κρίση στην Τουρκία. Η "παρέα του Λονδίνου", εκτός από τα ομόλογα, είχε στήσει και το κόλπο με την Financeba...

...από την επικίνδυνη κρίση στην Τουρκία.
Η "παρέα του Λονδίνου", εκτός από τα ομόλογα, είχε στήσει και το κόλπο με την Financebank που τώρα γίνεται μπούμερανγκ για τη χώρα μας

Μεγάλη αγωνία επικρατεί, όπως μαθαίνουμε, στην κυβέρνηση και σε πολιτικό και σε οικονομικό επίπεδο για την πορεία της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας.
Η πολιτική κρίση στην Τουρκία την επηρεάζει άμεσα και αρνητικά. Την Δευτέρα είχε μεγάλη πτώση, κοντά στο 3% (πατήστε εδώ). Το τι θα γίνει σήμερα, Τετάρτη, είναι πολύ κρίσιμο.
Με τις χτεσινές εξελίξεις στην γειτονική χώρα, φοβούνται ελεύθερη πτώση. Κι αυτό λόγω της εξαγοράς της υπό χρεοκοπία τουρκικής Financebank που έκανε η Εθνική Τράπεζα πριν από μερικούς μήνες. Ένα μεγάλο κόλπο που έστησε ο Τάκης Αράπογλου με την «υπόλοιπη παρέα του Λονδίνου». Ναι, είναι η γνωστή παρέα και του σκανδάλου των ομολόγων: Χρήστος Μεγάλου και λοιποί.
Και τώρα δεν ξέρουν κυριολεκτικά τι θα τους ξημερώσει. Σε πρώτη φάση, θα προσπαθήσουν να στηρίξουν την μετοχή της Εθνικής αλλά το κόστος είναι μεγάλο.

53 σχόλια

  1. ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ!
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ 45 ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ 75 ΕΥΡΩ.

    ΟΧΙ ΚΥΡΙΕ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπλέξανε με αυτή τη επένδυση, ε;
    Και που να βγούν οι "μυστικές συμφωνίες".
    Ας πούμε 10/2006...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3:06 :
    Ναι μεν, αλλά...είσαι Παπαντωνίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα τη ρίξουν τη μετοχή οι Πασόκοι για να πέσει η κυβέρνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. -Μην πουλάτε Εθνική.Πρόκειται να κάνει SPLIT,(Εφημερ.Χρηματιστήριο 30-4-7) ,γιατί έχει βαρύνει το χαρτί.Δεν βλέπετε ότι κάποιοι-προφανώς ξένοι-αγοράζουν μετά μανίας.Κρατήστε τα χαρτιά σας.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΤΑΣΗ: Να γίνει δημοσκόπηση από το P.G γιά τις ευθύνες του Οικονομικού Επιτελείου της Κυβέρνησης στο θέμα των ομολόγων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. © Εντυπωσιακό. Το βιβλίο-αφιέρωμα των ΝΕΩΝ, ανήμερα της 21ης Απριλίου, για τη Χούντα τυπώθηκε στην Τουρκία, παρότι ο ΔΟΛ έχει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις. Άτιμη παγκοσμιοποίηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Τάκης Αράπογλου ανήκει στην παρέα των Καππαδόκων. Μαζί τα σχεδίασαν μαζί τα έκαναν. Στην ίδια παρέα είναι ο Καραμανλής, ο Χριστόδουλος, Τσιτουρίδης, Παπαδόπουλος, Τσουπίδης (πατέρας-γιός)κτλ. Η παρέα προσπαθεί και πάλι να φέρει την τουρκία στην Ελλάδα με ειρηνικά μέσα μόνον που είναι πολύ ηλίθια η παρέα, για να καταλάβει ότι αυτό δεν γίνεται. Πάντως ενεργεί με οργάνωση και μέθοδο. Δυστυχώς για τους έλληνες θα την πληρώσουν την νύφη, αυτοί. Όπως έγραφα και για τα ομόλογα δεν πρόκειται να επιστραφούν τα χρήματα από τις εταιρίες και αν πληρώσουν τα ταμεία με χρήματα του δημοσίου, απλώς θα φορολογηθεί ο λαός για αυτά. Επίσης κανείς πολιτικός δεν θα πάει φυλακή, όπως θα έπρεπε. Την ηλιθιότητα των πολιτικών των υπουργείων οικονομικών και Απασχόλησης την ακούσαμε λες και οι υπουργόί δεν ξέρουν τι κάνουν και δεν συντονίζουν τις ενέργειές τους. "ΔΕν έπρεπε να ξέρει που θα πάει το ομόλογο λένε στο υπουργείο οικονομικών". Τόσο ηλιθιότητα και προστυχιά. Λες και δεν ήξερε σαν συντονισμό η κυβέρνησης ότι το Υπουργείο Απασχόλησης θα έπαιρνε δάνεια, με τα ασφαλιστικά ταμεία του. Για να αλλάξει η κατάσταση τώρα ψηφίστε Ε.Α.Ρ. (Ελληνικό Ανανεωτικό Ρεύμα), http://www.ear-hellas.gr
    Για αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν καταβαίνουν το πρόγραμμα του Ε.Α.Ρ., ας διαβάσουν τις θέσεις του και το καταστατικό του. Μόνον με το Ε.Α.Ρ. θα τιμωρηθθούν οι κλέφτες και ψεύτες ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλιώς θα κουκουλώνει το ένα κόμμα τις βρωμιές του άλλου κόμματος. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μεγάλη αγωνία επικρατεί, όπως μαθαίνουμε, στην κυβέρνηση και σε πολιτικό και σε οικονομικό επίπεδο για την πορεία της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας.

    Mε δεδομένη (πλειστάκις αποδεδειγμένη) την αναξιοπιστία του press-gr, αυτό μεταφράζεται ως εξής:

    Άκουσα ότι ο Θανάσης ο ταμίας αγωνιά αν θα του κάτσει η Σούλα από τις εισαγωγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑΝΑΣΗ ΓΛΑΡΟΣΟΥΠΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.
    Η ΣΟΥΛΑ ΕΚΑΤΣΕ ΣΤΟΝ ΜΗΤΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. kolpo i Nea Dimokratia me tin financebank??? kolpo me tous symvasiouxous???? kolpo me ton germano??? kolpo me to xrimatistirio to 99?????
    kolpo me tin DEH?????? kolpo me ta omologa????? peftw apo ta synefa....

    kai oloi aytoi oi kolpoi mesa se 3 kai kati xronia,eimai sigourous pws an kleisei i ND 20tia tha poulisei kai tin akropoli(wp wp wp i mipws pige na to kanei o mitsotakis kai ayto)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μαγκες του μπλογκ

    Η μετοχη δεν βουλιαζει.Εσεις μ αυτα που γραφετε,πανικοβαλετε τους μικροεπενδυτες για να βουλιαξει.Οσο γι αυτους που βλεπου τα οικονομικα στοιχεια και δεν ακουν ηλιθια σχολια,ξερουν γιατι την αγορασαν και για θα την κρατησουν.Εκτος εαν εσεις θελετε να ψωνισετε φτηνοτερα και κανετε
    υποτιμητικη κερδοσκοπια.Πραγμα που διωκεται ποινικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ayto einai palio kai gnosto..!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η παρέα του Λονδινου, είναι ένα μεγάλο μαυρος κουμπαράς που που έχει πολλούς ταμείες και στήθηκε για να κάνει τον Αλογοσκουφη αρχηγό της ΝΔ. Ο Καραμανλής που φυσικά δεν εχει ιδεα απο οικονομικά-σαμπως έχει εκτος απο να λεει παπαριές και καμιά ειδίκευση- εμπιστευτηκε τυφλά τον Αλογομουρη ο οποίος εβαλε στα πιο κρισιμα πόστα ανθρωπους του. Αραπογλου, Τσουπίδης, Πιλαβιος, Κουρής, Μπέζας Ρουμπη κλπ κλπ. Μαζί με ορισμένους εκπροσώπους εκπροσώπους ξένων επενδυτικών τραπεζών-Χρήστος Μεγάλου- και κάτι αλλα αρπαχτικά σαν τον Παπαδομαρκάκη εστησαν τις κλοπές. Finansbank Γερμανός, Π&Κ και η ληστεία με τα δομημένα ήταν τα πιο δυνατά κόλπα. Λέγεται οτι απο όλη αυτή την ιστορία κέρδισαν πα΄νω παο 150 εκ ευρώ. Μεγάλο γλέντι. Πήραν φυσικά τα μερίδια τους καιτο πολύ χρήμα εμεινε για καβάτζα, ώστε οταν και αν ερθει η ωρα για τον Γιωργο να πέσουν χρήματα για να εξαγοραστούν κομματικοί μηχανισμοί, ΜΜΕ και δημοσιογράφοι. Απο την αρπαχτή αυτή εγιναν μεγάλες περιουσιες, καποια λεφτά πηγαν στο κομμα για ξεκαρφωμα και φυσικά όταν θα ερθει το ΠΑΣΟΚ θα έχουμε ντράβαρα γιατί αυτή την φορά-θυμηθειτε τι σας λέω-καποιοι θα πάνε φυλακή. Θα είναι ο Αράπογλου; θα είναι ο Μεγάλου; Καποιος σίγουρα θα την πληρώσει. Λέγεται, οτι Ντορα και Αβραμοπουλος που έχουν ανησυχήσει γιατι βλέπουν τον Αλογομούρη να δυναμωνει ετοιμαζουν κάτι, μάλλον υα βαλλουν τον Σάββα να τον κάψει με αντάλλαγμα να τον αποκαταστήσουν οταν ένας παο τους δυο ερθει στα πραγματα. Αλλά να ειστε βεβαιοι οτι ο Αλογομουρης αργά η γργγορα θα γίνει ρομπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 9.40 prepei na symplirwseis kati "...Εκτος εαν εσεις θελετε να ψωνισετε φτηνοτερα και κανετε
    υποτιμητικη κερδοσκοπια.Πραγμα που διωκεται ποινικα...se oles tis alles xwres tis eyrwpis plin tis ellados"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Κουιζ. Που θα πάνε τα δυο στελέχη νεοκοπης εφημεριδας μεγάλης κυκλοφορίας;Ο Ενας πάντως έκλεισε τα βρηκε και στα χρήματα και στο πόστο που θα έχει στο νεο...μαγαζί. Ο άλλος; Η διαφορά στα λεγτά είναι μικρή και πέντε επάνω πέντε κατω, και λίγο οι εμγανισεις στο γυαλί θα τα βρουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άντε να δούμε τι θα γίνει. Ευτυχώς δεν είμαι νεοδημοκράτης να αρχίσω κι εγώ να βλέπω τα όνειρά μου να γκρεμίζονται σαν μετοχές και ομόλογα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΛΑΜΟΓΙΑ PRESS-GR............... ΜΗΝ ΠΟΥΛΑΤΕ!
    ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΦΘΑΣΕΙ ΤΑ 45 ΕΥΡΩ
    ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΤΑ 75 ΕΥΡΩ.
    Κέρδη-ρεκόρ για τις ελληνικές τράπεζες στο α΄ τρίμηνο

    2/5/2007
    09:08


    Του Γιώργου Δημητρομανωλάκη

    Πορεία για ακόμα μεγαλύτερα κέρδη στα επόμενα χρόνια βάζουν σχεδόν όλες οι εμπορικές τράπεζες στη χώρα "ικανοποιώντας" με αυτόν τον τρόπο ειδικά τους ξένους θεσμικούς επενδυτές οι όποιοι κατέχουν έως και το 50% του μετοχικού τους κεφαλαίου.

    Έως το τέλος του 2010 εκτιμάται ότι η συνολική κερδοφορία τους θα έχει προσεγγίσει το ποσό των 7 δισ. ευρώ από 3 δισ. ευρώ που ήταν στο τέλος του 2006. Το μεγάλο στοίχημα των Ελλήνων τραπεζιτών ήδη έχει μετατοπιστεί στις χώρες της ΝΑ Ευρώπης όπου τα περιθώρια ανάπτυξης εμφανίζονται ιδιαίτερα μεγάλα, ενώ υψηλά είναι και τα κέρδη από την εγχώρια αγορά που τροφοδοτούνται κυρίως από την ζήτηση για νέα δάνεια με υψηλό κόστος για τους δανειολήπτες.

    Μόνο στην Εθνική οι ξένοι θεσμικοί επενδυτές κατέχουν το 50% του μετοχικού της κεφαλαίου, ενώ στην Alpha και την Πειραιώς φτάνει έως και το 40%. Μοναδική εξαίρεση αποτελεί ο όμιλος της Eurobank, καθώς ο βασικός μέτοχος του ομίλου κατέχει ποσοστό άνω του 41%. Μια πρώτη γεύση των μεγάλων κερδών που θα παρουσιάσουν οι τράπεζες τα επόμενα χρόνια θα είναι τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου του 2007.

    Οι αναλυτές επισημαίνουν ότι κρίσιμη παράμετρος για την φετινή χρόνια αναμένεται να αποτελέσει ποσό συνολικού ύψους 280 εκατ. ευρώ που θα προσθέσουν στα κέρδη τους η Alpha Bank, η Πειραιώς και η Marfin Popular Bank. Το ποσό αυτό προηλθε από πωλήσεις συμμετοχών και θυγατρικών τους εταιριών. Υψηλά κέρδη όμως θα καταγράψει και η Εθνική Τράπεζα εξαιτίας των εσόδων από την τουρκική Finansbank.

    Τα αποτελέσματα του α΄ τριμήνου αναμένεται να αποτελέσουν ρεκόρ για το εγχώριο τραπεζικό σύστημα και εκτιμάται ότι θα προσεγγίσουν το 1,5 δισ. ευρώ όταν ολόκληρο το 2006 τα κέρδη έφτασαν περίπου τα 3 δισ. ευρώ.

    Αναλυτικά τα κέρδη

    * Της Εθνικής Τράπεζας αναμένεται να φτάσουν στο α΄ τρίμηνο τα 400 εκατ. ευρώ και θα είναι αυξημένα κατά 54%. "Χείρα βοηθείας" θα προσφέρουν για πρώτη φορά και τα αποτελέσματα της τουρκικής Finansbank, τα οποία θα είναι αυξημένα σχεδόν κατά 100% σε σχέση με το αντίστοιχο τρίμηνο του 2006. Σημειώνεται ότι στο α΄εξάμηνο του έτους η τράπεζα θα εγγράψει έκτακτα κέρδη 110 εκατ. ευρώ από την πώληση της ΑΓΕΤ Ηρακλής.

    * Της Alpha Βank άγγιξαν τα 256 εκατ. ευρώ από 151 εκατ. ευρώ που ήταν στο αντίστοιχο διάστημα του 2006. Ωστόσο, σε αυτά συμπεριελήφθησαν και τα κέρδη από την πώληση της Alpha Ασφαλιστικής στη γαλλική ΑΧΑ, ύψους 81 εκατ. ευρώ (αύξηση κατά 60%). Οι επικεφαλής του ομίλου, Ι. Κωστόπουλος και Δ. Ματζούνης μαζί την ηγετική ομάδα (Σπύρος Φιλάρετος, Μαρίνος Γιαννόπουλος, Γιώργος Αρώνης ) εκτιμούν ότι τα καθαρά κέρδη ανά μετοχή θα αυξάνονται κατά 20% για την περίοδο 2007-2010.

    * Της Πειραιώς αναμένεται να καταγράψουν αύξηση κατά 56% και να φτάσουν στα 290 εκατ. ευρώ. Βέβαια από τα 290 εκατ. ευρώ τα 170 εκατ. ευρώ θα προέρθουν από τις υπεραξίες που αποκόμισε ο όμιλος Σάλλα από την πώληση των μετοχών της Τράπεζας Κύπρου. Υπενθυμίζεται ότι στο α΄ τρίμηνο του 2006 η Πειραιώς είχε εγγράψει έκτακτα κέρδη 120 εκατ. ευρώ από την πώληση της συμμετοχής της στην ING.

    * Της Eurobank εκτιμάται ότι θα φτάσουν στα 200 εκατ. ευρώ έναντι των 157 εκατ. ευρώ πέρυσι, καταγράφοντας αύξηση περίπου 25%. Η τράπεζα του ομίλου Λάτση δεν καταγράφει έκτακτα έσοδα από πωλησεις συμμετοχών.

    * Της Marfin Popular Bank εκτιμάται ότι θα προσεγγίσουν τα 150 εκατ. ευρώ, ενώ στο α΄ τρίμηνο του 2006 ανήλθαν στα 68 εκατ. ευρώ. Η τράπεζα θα εγγράψει έκτακτα έσοδα ύψους 50 εκατ. ευρώ από την πώληση της συμμετοχής που κατείχε στην Ελληνική Τράπεζα.

    * Της Κύπρου, από 65 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε 100 εκατ. ευρώ (αύξηση 55%).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ο μαγικός αριθμός των λογαριασμών: 09-F9-11-02-9D-74-E3-5B-D8-41-56-C5-63-56-88-C0

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. "Βουλιάζει η μετοχή της Εθνικής...";

    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ, ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΩ!!

    Α, το ότι είχε φθάσει σε επίπεδα ρεκόρ την Παρασκευή δεν το είχατε γράψει ενώ τώρα που πέφτει πέφτει για "σκάνδαλο" με την Finansbank;

    ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ ΕΝΩΘΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. LAMOGIA PRESS-GR ME 4%ANIJE TO XRHMATHSTIRIO STHN TOYRKIA LAMOGIA FOBIZETE TON KOSMO OUST REEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Παπαγιάννη χθες βράδυ σε παραδέχθηκα. Σε παρατήρηση τηλεθεατή "όλα τα ΜΜΕ δεξιά είναι", εξεράγεις δικαίως, γιατί εσύ προσωπικά διαχωρίζεις το δημοσιογραφικό καθήκον από την πολιτική τοποθέτηση που σαν πολίτης έχεις το δικαίωμα να έχεις
    Εδώ και δύο μήνες -είπες- και εμείς εδώ και όλα τα ΜΜΕ στην Ελλάδα (εκτός της ΝΕΤ) τον έχουμε ξεσκίσει στην κριτική τον Καραμανλή. Αντίθετα με ότι γίνεται στον υπόλοιπο κόσμο
    Πράγματι. Όποιος βλέπει χωρίς παρωπίδες το ίδιο θα έλεγε. Έχει και τα θετικά της η αυστηρότατη και υπερβολική κριτική (μεταφορικά το ξέσκισμα).
    Να μην νομίζει ο κόσμος ότι ο Κωστάκης πληρώνει ή διαπλέκεται με τα ΜΜΕ για να τον "προβάλλουν".
    Καλύτερα να σου τα χώνουν έστω και χοντρά παρά να σε γλείφουν για να παίρνουν λεφτά ή έργα.

    Τώρα για το θέμα του ποστ.
    Μία εταιρεία (έστω και με δημόσιο ενδιαφέρον) που κινείται με ιδιωτικοοικονομικά κριτήρια και στο χρηματιστήριο, δεν μπορείς να την κρίνεις αποσπασματικά από μία αγορά της, ούτε από κάποια κακή για εκείνη περίοδο χρηματιστηριακά. Ειδικά η Εθνική έχει καταγράψει τα τελευταί χρόνια εντυπωσιακά κέρδη (και προ φόρων και μετά). Οι λόγοι της αγοράς της τούρκικης τράπεζας ήταν γενικότεροι και δεν αφορούσαν μόνο την ίδια την συγκεκριμένη επένδυση, αλλά κυρίως την ένταξη σε μία δύσκολη από πολλές πλευρές τούρκικη αγορά. Η Εθνική είδε μπροστά, πρωτοπόρησε αλλά για λίγα χρόνια ίσως πληρώσει αυτήν την πρωτοπορία. Η συνεργασία ελληνικών και τουρκικών εταιρειών-τραπεζών ίσως είναι και η ευκαιρία ουσιαστικής βελτίωσης των διακρατικών σχέσεων. Καλύτερα τα λεφτά να ξοδεύονται σε τέτοιες συμφωνίες παρά να γίνονται πολυδάπανοι (και αχρησιμοποίητοι)εξοπλισμοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΣΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΓΡΑΨΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟ PRESS-GR ΓΑΜΙΜΕΝΕ ΠΑΠΑΓΙΑΝΗ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και την ώρα που το "έγκυρο" press-gr γράφει ότι "βουλίαζει" η Εθνική, στον πραγματικό κόσμο (δηλαδή αυτόν που είναι καθαρός από βρωμοπασόκους προπαγανδιστές) η Εθνική απολαμβάνει σήμερα στο άνοιγμα άνοδο +1.21% (ώρα 10:50).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1,26% ώρα 10:54.

    Το ΠΑΣΟΚ θα έκανε τα πάντα για να πέσει το χρηματιστήριο για να "αποδείξει" ότι, και οι δεξιοί έχουν "σκάνδαλο" ΧΑΑ.

    Κάθε μέρα που περνάει το ΠΑΣΟΚ και τα παπαγαλάκια του μοιάζουν με σιχαμερά ερπετά που βρωμίζουν την δημόσια ζωή. Καλά έκανε ο λαός και τους έστειλε στην πολιτική ανακύκλωση για πολλές τετραετίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τιμή: 41,80 (1,26%) Όγκος: 236.901 Ελάχιστη: 41,72 Μέγιστη: 42,12

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. +1,36% ώρα 11:02

    Ο νόμος περί διασποράς ψευδών ειδήσεων και περί χειραγώγησης μετοχών πόσα χρόνια φυλακή λέει για την περίπτωσή σας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Τιμή: 41,80 (1,26%) Όγκος: 251.946 Ελάχιστη: 41,72 Μέγιστη: 42,12
    Τιμή Αγοράς: 41,78 Όγκος: 4.945 Αξία: 10.556Χιλ. Τιμή Πώλησης: 41,80 Όγκος: 3.427
    ΛΑΜΟΓΙΑ PRESS-GR

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ο Αλογοσκούφης θα το χαρεί πολύ να σας κλείσει ο ίδιος στο πιο βαθύ κελί του Κορυδαλλού παρέα με έναν τριχωτό γκόμενο που θα σας φωνάζει με γυναικεία ονόματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Σε ποιό τηλέφωνο κάνουμε καταγγελία για χειραγώγηση μετοχών και οικονομικές απάτες; Πραγματικά θέλω να μάθω.

    Βασίλης Μαρκάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Δύο πραγματάκια μόνο τα οποία ΔΕΝ αμφισβητούνται από καμμία προπαγάνδα.

    1. Όταν μία μετοχή πάει για split, η τιμή συνήθως πέφτει (γιατί πουλάνε για να αγοράσουν φθηνότερα μετά το split)
    2. Σε ότι αφορά στη Finans Bank (έτσι γράφεται σωστά), γενικά κάντε ένα κόπο να μελετήσετε το τραπεζικό σύστημα στην Τουρκία και θα καταλάβετε ότι γράφετε μαλακίες.

    Οι τράπεζες της Τουρκίας έχουν

    Πρώτον πολύ καλύτερο rating από τη χώρα (κοιτάξτε Moody's & Standard & Poor's) - ότι ακριβώς συμβαίνει και με τις Ελληνικές Τράπεζες,

    Δεύτερον ανήκουν (οι ιδωτικές) σε industrial groups που αντίστοιχά τους ΔΕΝ υπάρχουν στην Ελλάδα (και δρούν αρχικά ως clearing banks των groups αυτών), άρα επί της ουσίας ΔΕΝ υπάρχει κίνδυνος default γιατί απλά ΔΕΝ κλεινουν οι βιομηχανίες που τις στηρίζουν.


    Όλα τα υπόλοιπα είναι φτηνιάρικη προπαγάνδα







    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δωρεάν τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης επενδυτών 800 11 56789
    Τηλεφωνήστε για όσα χρηματιστηριακά θέματα σας αφορούν

    Τηλεφωνικό Κέντρο Χ.Α.: 210 33 66 800
    Κεντρικό FAX Χ.Α.: 210 33 11 975

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εγω σας συνιστω να αποσυρετε το συγκεκριμενο ποστ,γιατι διαλυει την αξιοπιστια σας και θα σας βαλει σε μπελαδες.Δεν ειναι ολα τα πραγματα Σαββας-Λινα-Καστρι-Χριστινα κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. 1. Όταν μία μετοχή πάει για split, η τιμή συνήθως πέφτει (γιατί πουλάνε για να αγοράσουν φθηνότερα μετά το split)
    KANHS MEGALO LA8OS FILE H METOXH SYNH8OS ANEBENH

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 11.27 oταν ανακοινωθεί το split ΝΑΙ,

    πριν να γίνει, ΟΧΙ


    άρα έιναι θέμα χρόνου





    o babis ανήκει σ' αυτούς που τον γαμάνε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οφείλω να σας μεταφέρω τη φράση επιτρόπου της ΕΕ σε συνάδελφο του, όπως την άκουσε και μου την εκμυστηρεύτηκε σύμβουλος του, πριν από λίγο.
    «Θα πρέπει να περιμένουμε τις εκλογές που θα γίνουν τον Ιούνιο στην Ελλάδα και τη Τουρκία για να …», δεν συνεχίζω τη φράση για να μη καρφώσω τη πηγή μου.
    Καλημέρα σας
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΕ 11.47, καλές είναι και όχι αμφιλεγόμενες οι πηγές σου όπως και του φίλου που γράφει για 17 Ιουνίου, αυτά πράγματι κυκλοφορούν γιατί αυτά πρέπει να κυκλοφορούν. Σκέψου όμως λίγο διαφορετικά. Στο κάτω κάτω δεν προκύπτει από κάποια λογική ότι επειδή θα γίνουν στην Τουρκία εκλογές άρα ότι θα γίνουν κι εδώ. Πετάνε "πατάτες" και οι επίτροποι, μη νομίζεις ότι έχουν το αλάθητο.
    Οι εκλογές εδώ θα γίνουν στην ώρα τους Μάρτιο-Απρίλιο του 2008.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. alli mia malakia ton galazion arpaktikon!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. 12.49 γειά σου αγράμματε βλάκα

    κάνε τον κόπο να διαβάσεις καλύτερα (αν ξέρεις γράμματα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Βασίλη, αν συνέχιζα τη φράση θα γινόταν φανερό ότι ο Επίτροπος συσχέτισε τις εκλογές στην Ελλάδα και τη Τουρκία για το συγκεκριμένο θέμα, που, όπως είπα, κωλύομαι να αποκαλύψω.
    Τώρα αν έχει δίκιο για τη βεβαιότητα που εξέφρασε, δεν είμαι σε θέση να ξέρω.
    Αλλά και μόνο ότι κάνουν το συσχετισμό στην λήψη αποφάσεων, εμένα που γνωρίζω πως λειτουργούν, με βάζει σε υποψίες ότι πρέπει να έχουν έγκυρη πληροφόρηση από την Αθήνα.
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τηλέφωνο Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς για καταγγελία αυτής της είδησης: 210-3377100

    Είπανε πως θα επιληφθεί ο εισαγγελέας του θέματος. Το διάβασαν το άρθρο σας οπότε και να το κατεβάσετε δεν έχει νόημα.

    Τι τσιγάρα καπνίζετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 210-3377297 κα. Ασημακοπούλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. μπα... δε τους κόβω για καπνιστές τσιγάρων... για πίπα σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΕ ΕΛΛΗΝΟΒΛΑΚΕΣ..
    ΝΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ.
    ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΑΛΦΑ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ,ΠΕΙΡΑΙΩς.
    ΦΙΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΜΕΓΑΛΕ ΤΣΙΤΟΥΡΙΔΗ..
    ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΟΙ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΕΣ.
    ΦΑΓΩΜΑΡΑ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΞΥΛΟ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΕΒΑΛΕΣ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΧΑΖΟΥΛΗΔΕΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ Η ΕΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΞΕΝΩΝ ΘΕΣΜΙΚΩΝ.
    ΜΑΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΥΞΗΣΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ.
    ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΕΤΕ,ΤΤ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ.
    ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ.
    ΕΝΑΣ ΠΑΛΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΙΕΣ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
    Η ΝΤΟΙΤΣΕ ΒΑΝΚ ΕΔΩΣΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ .
    ΣΥΣΤΑΣΗ..HOLD.
    ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ..ΠΟΥΛΑΤΕ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ.
    ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΟΙΚΟΙ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΛΕΝΕ SELL.
    ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΜΕ ΣΥΣΤΑΣΗ.
    HOLD.ΔΗΛΑΔΗ ..ΠΟΥΛΗΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΗOLD ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΕΝΝΟΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΜΑΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ !

    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΜΩΣ;;;;;;;;;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ,ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙ ΑΛΛΟΥΣ..ΣΕ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΙΚΤΗΣ ΣΤΙΣ 10000 ΜΟΝ. ΤΑ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ..ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΠΩΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. 2/5/2007
    Oι πρόωρες εκλογές εκτίναξαν το Χρηματιστήριο στην Τουρκία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. 12.29



    κλεφτηηηηη.ξερεις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *