GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Ο Ριβάλντο είναι η κορυφή του παγόβουνου..."

Πικρές αλήθειες για τον Ολυμπιακό... ο Του Νίκου Κοροπούλη MyThrylos info@mythrylos.gr Ο κύριος Κόκκαλης για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι τα...

Πικρές αλήθειες για τον Ολυμπιακό...
ο
Του Νίκου Κοροπούλη
MyThrylos
info@mythrylos.gr

Ο κύριος Κόκκαλης για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι τα χρήματα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Και είναι σίγουρο ότι για μία ακόμη φορά η «παιδική χαρά» της Πλατείας Αλεξάνδρας τον οδήγησε σε άλλο ένα ολίσθημα. Κάτι που δεν έχει συμβεί στις άλλες επιχειρήσεις του γιατί απλά έχει τους καλύτερους επαγγελματίες. Το αντίθετο στον Ολυμπιακό «προσέλαβε» τους ανεπάγγελτους φίλους του κ. Πέτρου Κόκκαλη. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό.
Ο κ. Κόκκαλης επαναλαμβάνει διαρκώς ότι είναι ο σωτήρας του Ολυμπιακού. Ναι είναι αλήθεια αλλά επειδή ο Θρύλος είναι τόσο τεράστιος το μόνο που χρειαζόταν ήταν κάποιον με χρήματα. Τον οποιοδήποτε εκτός των άφραγκων τύπου Σαλιαρέλη των απατεώνων τύπου Κοσκωτά. Και τι έκανε ο κ. Κόκκαλης; Μεσολάβησε να γίνει η ρύθμιση χρεών (κάτι που έχουν καταφέρει και οι άφραγκοι ή οι – δεν θέλω να βάλω χρήματα – «σωτήρες» των ομάδων της Θεσσαλονίκης και επένδυσε χρήματα από τις εταιρείες του (Intracom, Panafon {τότε} κ.α.), ποσά τα οποία φυσικά και ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ από τον ισολογισμό τους. Μπράβο κύριε Κόκκαλη, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε. Μα αν δεν με απατά η μνήμη μου μιλάμε για 15 χρόνια πριν!!!
ο
Ο μύθος των "μελών"...
Όλα αυτά τα χρόνια τι κέρδισε ο Ολυμπιακός; Πρωταθλήματα πολλά και δόξα μεγαλύτερη. Σωστό. Φυσικά για την Ευρώπη δεν μιλάω αλλά το θέμα μας δεν είναι ποδοσφαιρικό. Είναι ηθικό, πνευματικό και εθνικό. Είναι ηθικό γιατί η αυλή του κ. Κόκκαλη είχε πάρα πολλά «λουλούδια». Και Μητρόπουλους είχε και Τσουκαλάδες είχε και Μπέους και ότι πιο αντιδεοντολογικό για το χώρο του ποδοσφαίρου. Ήταν η συνταγή των κ. Βαρδινογιαννέων που κάτι ξέρουν παραπάνω για βούρκο. Και πέτυχε ξανά. Και έκανε τον Ολυμπιακό φορέα αντιπνεύματος γιατί καλλιέργησε τη βία, τη μη ήττα και την ψευτοιδέα του ανίκητου.
Φυσικά και η Γιουβέντους και πολλοί άλλοι δεν είχαν τη σχετική σύμφωνη άποψη. Και έφτασε να κάνει τον Ολυμπιακό φορέα δυσφήμισης του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό με όλες τις περιπτώσεις Καρεμπέ, Τζιοβάνι και τώρα Ριβάλντο αλλά και με όλη την κοινωνία των χούλιγκαν και των ναρκομανών οπαδών που χάρισαν σε όλη την υφήλιο σκηνές απείρου κάλλους (βλέπε Νέα Σμύρνη ή τελευταία Παιανία).
Την ίδια στιγμή η αυλή του κ. Κόκκαλη επεχείρησε τη φίμωση και την αλλοίωση των οπαδών του Ολυμπιακού. Δημιούργησε το μύθο των «μελών» για να δημιουργήσει – έτσι νόμιζε – ένα στρατό που δεν θα ήταν μισθοφόροι αλλά θα πλήρωναν και από πάνω. Μίλησε για την υπεραξία των φιλάθλων του Ολυμπιακού και στο εγχείρημα των «μελών» είχαμε για «ηγέτες» είτε άτομα που γελοιοποιούνται σε κάθε εκπομπή της Ανίτας Πάνια (ναι ο χαζούλης μουστακαλής από τα Μέγαρα ήταν στην κεντρική επιτροπή για τα μέλη!!!) είτε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου (ναι φτάσαμε στο σημείο μέλος της ΠΑΕ να εγκαλείται από τη δικαιοσύνη ως κοινός εγκληματίας).
Φυσικά είχαμε και τον διδάκτορα των Ολυμπιακών επιστημών και Πρόεδρο των απανταχού την Γαία ΠΕΦΟ κ. Μπαρμπή (ναι είναι απαραίτητες οι καρικατούρες) ή κάθε άλλο φίλο βουλευτή τύπου Ανδρουλάκη, που θυμούνται τον Ολυμπιακό όταν έχουν κάμερα ή μικρόφωνο μπροστά τους.
ο
Οι βρώμικοι αλητήριοι...
Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να γαλουχηθούν νέες γενιές που δεν έχουν το δικαίωμα να δουν τον Ολυμπιακό τους. Γιατί αυτό είναι το δικαίωμα των βρώμικων αλητήριων που δυσφημούν αγνούς πρωτεργάτες του συνδεσμικού κινήματος του Ολυμπιακού. Γιατί αυτό είναι το δικαίωμα των μελών που πρέπει να δώσουν 60 ευρώ «καπάρο» για να δουν την ομάδα. Και τι μένει για τους υπόλοιπους; Μα η τηλεόραση, για να ανεβαίνει η αξία της συμφωνίας με τα κανάλια και τα κινητά που σε προτρέπουν να προβλέψεις το αποτέλεσμα του αγώνα για να κερδίσεις ένα αυτόγραφο του Πέτρου Κόκκαλη.
Σε ευχαριστούμε κύριε Κόκκαλη, σωτήρα της ομάδας μας. Πήρες τον Ολυμπιακό των 75.000 εισιτηρίων με τη Λάρισα αν και 7ος στη βαθμολογία και τον έκανες κλειστό club ελεγχόμενων φιλάθλων. Οι ίδιοι και οι ίδιοι που έφτασαν στο σημείο να γνωρίζει ο ένας τον άλλο με το μικρό όνομα. Γιατί όλοι εμείς γαλουχηθήκαμε με το ανέκδοτο: «ήσουν στο γήπεδο; Και πως δεν σε είδα…» Και πώς να σε δω φίλε μου όταν τόσος λαός πλημμύριζε τα στάδια για το Θρύλο;
ο
Τα οικονομικά και οι μετοχές...
Αλλά ας μιλήσουμε οικονομικά:
1. Ποιοι είναι οι χορηγοί του Ολυμπιακού; Μα φυσικά εταιρείες συμφερόντων του κ. Κόκκαλη.
2. Σε ποιον ανήκει το Καραϊσκάκη; Και φυσικά όχι στον Ολυμπιακό πόσο μάλλον στο λαό του. Ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη ή εταιρικά λέγε με «Καραϊσκάκη Α.Ε.».
3. Σε ποιόν ανήκει η «Θρύλος Α.Ε.»; Βλέπε απάντηση στην ερώτηση 2.
Άρα έχασες κύριε Κόκκαλη; Φυσικά όχι γιατί όλη αυτή η επιστροφή χρημάτων είναι μία μορφή «τοκογλυφίας». Έδωσες 1 και λαμβάνεις 1.000. Γιατί θα βάλουμε και:
i. Την άνοδο του image. Ποιος ήξερε τον κ. Κόκκαλη έως ότου ανέλαβε τον Ολυμπιακό; Μάλλον οι πέριξ της πλατείας Κολωνακίου.
ii. Τον πολιτικό ελιγμό. Κάτω τα χέρια από τον Κόκκαλη κύριε Σημίτη, Καραμανλή κλπ κλπ φωνάζουν οι αγανακτισμένοι μισθοφόροι των εξεδρών.
ο
Το τέρας...
Και έθρεψες ένα τέρας κύριε Κόκκαλη. Αυτό που τώρα θα σε γιουχαΐσει. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θα έχει και δίκιο. Γιατί ο Ριβάλντο είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και εσύ δεν θέλεις στην ομάδα ανθρώπους όπως ο Ρίμπο. Θες αιώνια παιδάκια στυλ Τζόρτζεβιτς που θα πουν «yes master» όταν θα τους ανακοινώσεις ότι θα πάρουν τα μισά.
- Να ξεχάσουμε γιατί έφυγε ο Τουρέ; Μα γιατί είχε βαρεθεί να ξεφτιλίζεται στο ελληνικό προξενείο της Νιγηρίας, όπου έτρεχε γιατί η χώρα του δεν έχει ελληνική παρουσία.
- Τα ίδια δεν τράβηξε ο Ριβάλντο; Έφερε όλη την οικογένειά του για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Αλλά πρέπει τα παιδιά του να τα σηκώσει το Αλλοδαπών και να τα στείλει πίσω στη Βραζιλία. Ω, τι εξευτελισμός…
- Τα ίδια δεν είχαμε και με τον Έβανς στο μπάσκετ; Και φυσικά έφυγε το παλικάρι γιατί στις ΗΠΑ δεν είχε μάθει ότι στη ζωή πρέπει να έχεις λαμβάνειν. Βλέπεις οι ηλίθιοι του NBA όταν πάει πρώτη του μήνα ή όταν έρχεται η ημερομηνία της δόσης συμβολαίου πληρώνουν στην ώρα τους (και χαλάνε την αγορά ε;).
- Να ξεχάσουμε πώς έφυγαν τόσοι και τόσοι από το Θρύλο επί των ημερών σας; Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι τους πετάξατε.
ο
Η οικογένεια Anieli...
Τι να τα κάνω τα πρωταθλήματα; Ο Ολυμπιακός είναι ιδέα! Είναι υπεράνω χρημάτων. Βλέπω τη Γιουβέντους να παίζει στη Β’ Εθνική και ανατριχιάζω. Και αν ένα λαμόγιο τους έστειλε εκεί η διοίκηση δεν είπε τίποτα. Mea culpa και πληρώνω, είπε κ. Κόκκαλη. Γιατί η οικογένεια Anieli είχε τη δύναμη να ακυρώσει κάθε ποινή. Δεν το έκανε και ξέρεις γιατί; Για να μην θρέψει το τέρας.
Εσύ τι θα έκανες στη θέση του Anieli κ. Κόκκαλη;
Εάν είσαι ο σωτήρας κύριε Κόκκαλη τότε απέδειξε το. Δημοσίευσε να μάθει ο κόσμος:
1.Τους ισολογισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακό των τελευταίων 17 χρόνων (ελλειμματικοί).
2.Τους ισολογισμούς της Θρύλος Α.Ε. και της Καραϊσκάκη Α.Ε.
3.Το μετοχολόγιο της Θρύλος Α.Ε. και της Καραϊσκάκη Α.Ε.
Καλό δρόμο μεγάλε Ριβάλντο! Η αγάπη μας να σε συντροφεύει για πάντα στη ζωή σου!

55 σχόλια

  1. Εντάξει τι να πώ!!! Είσαι μεγάλος! Μεγάλες αλήθειες είπες φίλε! Μπορεί να είμαι βάζελος αλλά σε παραδέχομαι.

    Υ.Γ. Οζοι βιαστείτε να πείτε κάτι...διαβάστε το κείμενο...είναι πολύ ψαγμένο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το ελληνικό ποδόσφαιρο θα γίνει πάλι καθαρό μόνον με ερασιτεχνικές ομάδες και τους ημιεπαγελματίες αθλητές, όπως όλες οι σκανδιναβικές χώρες έχουν. Τότε ξανά οι τοπικές ομάδες θα γίνουν αγαπητές στα πλήθη των οικίων πόλεων και όχι των βανδάλων μισθοφόρων των φασιστών Βαρδινογιάννη, Κόκκαλη. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Νίκος Κοροπούλης έχει την ίδια ευθύνη με τον Κόκκαλη. Πριν τον λιβάνιζε, τώρα διότι δεν κάνει ότι αυτός σκέπτεται, τον βρίζει. Στην κόλαση και οι δύο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δευτερολογία Γιώργου Α. Παπανδρέου στο Προγραμματικό Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ
    19.05.2007

    "Το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, το συμπέρασμα, είναι ένα: Είμαστε έτοιμοι.Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ! Ενωμένο, δυνατό, έτοιμο. Έτοιμο να αναλάβει τις ευθύνες της χώρας, της πατρίδας. Έτοιμο να πάει τη χώρα μπροστά. Έτοιμο να κάνει πράξη τα αιτήματα του ελληνικού λαού. Να κάνει πράξη το «φτάνει πια», να γυρίσουμε σελίδα, να πάμε στην νέα εποχή, σε μια δίκαιη κοινωνία σιγουριάς, ασφάλειας. Ενωμένοι και δυνατοί για να μπορέσουμε με σιγουριά και ανθρωπιά να αντιμετωπίσουμε τα προβλήματα του αύριο. Διότι η σημερινή κυβέρνηση, που μίκρυνε την Ελλάδα, που πλήγωσε τη Δημοκρατία, που άνοιξε χάσματα ανισότητας, που αδίκησε τόσους στην κοινωνία μας, που υπονόμευσε και ευτέλισε θεσμούς και αξίες, που έπνιξε την χώρα στην οσμή των σκανδάλων, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει. Εδώ και τώρα."
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπράβο φίλε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και να σου πω ότι δεν έγινα ποτέ μέλος του Ολυμπιακού γιατί και εγώ από τότε θεωρούσα τον Κόκκαλη απατεώνα.
    Οσο για τον φίλο των 7:17 πμ δεν μας σώζει ο ερασιτεχνισμός το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να αποτραβηχτούμε από τους επαγγελματίες ερασιτέχνες.
    Όσο για τον babis τι να πω μαλάκας ήτανε είναι και θα είναι και φυσικά έχουν δίκιο κάποιοι που τον βρίζουν του αξίζει.
    Τακούς κουτορνίθι babis;
    Αει "γανώσου" πρωί πρωί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ρε ηλιθιοι γαυροι
    ποιος νοιαζεται για τα εσωτερικα σας.Εχετε γινει κρατος εν κρατει τοσα χρονια με τις κομπινες,τις λοβιτουρες,τα δανεικα και αγυριστα στο κρατος.Το τελευταιο που μας απασχολει ειναι αν θα μεινει η οχι ο κοκκαλης η ο ριβαλντο.Αν εκλαψε ο ριμπο η αν εκλασε ο νικοπολιδης.Αντε απο δω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τα λαμόγια της Ελληνο-Αμερικανικής Ένωσης να κοιτάξουν να καλέσουν και τον κ. Χριστόδουλο στο συνέδριό τους, για να είναι όλοι οι μαφιόζοι παρέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. στην ιστοσελίδα liberopoulos.gr υπάρχει καυστικό σχόλιο για το θέμα, φωτογραφία του Ριβάλντο κι΄ενός πουλιού σε διάλογο.
    ΡΙΜΠΟ: τί με κοιτάς λυπημένα δεκαοχτουράκι μου; σ΄ένα χρόνο κλείνω δεκαοχτώ(!) χρόνια στα γήπεδα και μου φερθήκανε λες κι΄είμαι ξεπουπουλιασμένος αετός... Πως σε λένε πουλάκι μου; ΠΟΥΛΙ: δάσκαλε με λένε Νίνη και μπαίνω στα δεκαοχτώ... και πίστεψέ με, σε θαυμάζω και μακάρι να σου΄ μοιαζα μιά μέρα στο μικρό σου δαχτυλάκι... (κανένας δεν το ξέρει... κι΄όμως ο δεκαεφτάχρονος Νίνης τηλεφώνησε στο 35χρονο Ρίμπο και τον ευχαρίστησε που του έκανε τη τιμή να παίξουν αντίπαλοι)
    η ιστοσελίδα άνανεώνεται καθημερινά και με άλλα επίκαιρα θέματα και σχόλια ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ti sto peos ftaiei kai vgainoun ASXETA sxolia polles fores??
    Einai tipota malakes pou spamaroun, tipota gkavoi pou de vlepoun pou postarous h to blogspot malakizetai??????????
    RIBO GIA PANTA!!
    WWW.RIBO-10.GR
    8A MAS KARFWNEI TA GKOLAKIA ME THN AEK KAI 8A KLAIME!!!
    PETRAKH (KAI SWKRATH) KOPSE TO KOKO GIATI MAS TON GAMHSES TON OLYMPIAKO!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DIOR8WSH
    http://www.rivaldo-10.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Babis αει χασου βρωμερο υποκειμενο.Εχει δικιο τελικα ο friends of skylos και σε ξεσκιζει.10.40 εισαι ο ορισμος του γελοιου υποκειμενου.Κι εσυ press-gr γιατι αφηνεις ολους αυτους να απαξιωνουν το blog;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Υποτίθεται ότι το site φτιάχτηκε για να αποκαλύπτει. Ωραία δεν υπάρχει μία αποκάλυψη την ημέρα. Ωραία δεν υπάρχει ούτε μία την εβδομάδα. Αυτό ομως ρε παιδιά είναι σχόλιο, στις δέκα ημέρες που έφυγε ο Ριβάλντο έχουν δημοσιευθεί πέντε εκατομμύρια, επτακόσιες χιλιάδες, τετρακόσια σαράντα πέντε όμοια σχόλια. ΟΜΟΙΑ. Βλάπτει ; Προφανώς όχι. Σε κάνει να βαριέσαι ; Προφανέστερα απέραντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κύριοι υπεύθυνοι του press.gr γιατί δεν βάζετε όριο λέξεων ώστε κάποιοι ξερόλες ή πονηροί να μη στέλνουν κωλοσέντονα μηνυμάτων που καθιστούν δυσκολοδιάβαστη τη ροή τους; ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΈΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 10.40 EIΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά τα λες! Θα μας πεις και τι ομάδα είσαι ?
    Ο ανασκολοπισμός εδώ και δέκα χρόνια σου άρεσε , και το πέος το αράπη τωρα γλύφεις , και για να καταλάβεις , είμαι από αυτούς που τους βρέχανε με την μάνικα της πυροσβεστικής επί εποχή Σαλιαρελη , αν θυμάσαι εκείνα τα ωραία χρόνια . Τι σου λέω τώρα ! Τι να τα κάνεις τα πρωταθλήματα ? ? ? Πολύ θα ήθελα να σου δώσω την γραβάτα να την φας για να δεις πως σε γαμάει ο Πειραιάς .Ολυμπιακός δεν είναι όποιος το δηλώσει , δεν έχεις το δικαίωμα του αυτοπροσδιορισμού σε αυτήν την περίπτωση και σ αυτήν την ομάδα . Α και κάτι ακόμα!!! , γαμώ τον Πρόεδρο και όλη την Βραζιλία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. babis,

    κούκλα μου, τρελλό αγόρι,

    όπως βλέπεις τηρήσαμε τη δέσμευσή μας. Σιγά αλλά σταθερά γίνεσαι αστέρι.

    Κάθε μέρα αυξάνονται αυτοί που θέλουν να σε γαμίσουν. Κι αυτό ΔΕΝ είναι μακέτΟ - ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ απλά θα προσθέσω μια φράση που πολλές φορές λέει ο πατέρας μου για τους φιλάθλους του Ολυμπιακού την δεκαετία του '70.
    "Δευτέρα πρωί, δεν έπιανε κανένας δουλειά στον Πειραιά, εάν δεν είχε εκδοθεί πρώτα το ΦΩΣ. Καμιά φορά που αργούσε η εφημερίδα, έμενε πίσω όλη η πόλη..."
    Μαζί και με άλλες στιγμές από το Καραϊσκάκη, με τα... δάκρυα του αείμνηστου Αττίλιο, με την τρομπέτα, τα πειράγματα πριν τον αγώνα, Παναθηναϊκούς και Ολυμπιακούς μαζί στις κερκίδες (όπως και στη ζωή) και διάφορες άλλες ιστορίες.
    Δυστυχώς όλα αυτά φαντάζουν παραμύθι μπροστά στην σημερινή ποδοσφαιρική πραγματικότητα.
    Πολύ καλό το κείμενο σας κ. Κοροπούλη, ελπίζω να αφυπνίσει και να προβληματίσει τον κόσμο του Ολυμπιακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. babis
    Οσο θα είσαι μαχητικός και αγωνιστής των ιδεών και των αποψεών σου, τόσο θα προκαλείς τα γελία φασιστοειδή που περιφέρονται στο blog.
    ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ, ΚΡΑΤΑ ΔΥΝΑΤΑ, Η ΝΙΚΗ ΕΡΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. babis
    Οσο θα είσαι μαχητικός και αγωνιστής του τσιμπουκιού και της κατάποσης, τόσο θα προκαλείς τα καυλιά που περιφέρονται στο blog.
    ΡΟΥΦΑ ΓΕΡΑ, ΡΟΥΦΑ ΔΥΝΑΤΑ, Η ΨΩΛΙΑ ΕΡΧΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. παιδια μην τα βαζεται με τον προεδρο.

    του τα παιρνει χοντρα ο τριανταφυλοπουλος.
    εχει πολλα εξοδα το ΘΕΜΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. δικιο εχεις,σημερα το ΘΕΜΑ τελειωνοντας την αγιογραφια κοκκαλη,την επεσε και στον ΟΡΦΑΝΟ,
    συνομωτει λεει εναντια κοκκαλικοτητα..απο το ελληνικοτητα..του ΟΠΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. δεν ασχολειται με τον οπαπ ο ορφανος.
    ειναι απασχολημενος με το δικτυο πορνειας με αθωες φοιτητριες που στεινει ανα την επικρατεια.

    ταδε εφη μακης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Και μεσα σε ολα αθωωθηκε και η παραγκα που χρησιμοποιησε ο θειος για να παιρνει τα πρωταθληματα.Απαλλακτικο βουλευμα για τον υπαρχηγο Σπαθα και απαλλακτικη προταση απο την εισαγγελεα Ελ.Ράικου για τον Θ.Μητροπουλο.Προς το παρον το Συμβουλιο Εφετων επιφυλασσεται,αλλα -που θα παει- θα τους πεισει ο Βρωμυλος... ΑΡΧΙΜΗΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Πέρα από το ποδόσφαιρο, το να θεωρεί κανείς μεγάλους παράγοντες όλους τους τύπου Κόκκαλη, Βαρδινογιάννη και λοιπές οικογένειες είναι τουλάχιστον αφέλεια. Οι άνθρωποι είναι επαρχιώτες στην νοοτροπία, αντίστοιχοι των κοτσαμπάσηδων επί Τουρκοκρατίας (οι Βαρδινογιάννηδες μάλιστα ήταν προεστοί των ραγιάδων επί Οθωμανικης Αυτοκρατορίας). Είναι δυνατόν να συγκριθούν μέ γίγαντες όπως τον Ωνάση που απασχολούσε ολόκληρα τμήματα μυστικών υπηρεσιών΄CIA, FBI κλπ ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ο προεδρος εχει στο μισθολογιο δικαστες,δημοσιογραφους,πολιτικους,κτλ.θα του ξεφευγαν οι διαιτητες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. o ολυμπιακος δεν χρωσταει τιποτα στον κοκκαλη.
    ο ολυμπιακος
    του εδωσε το πρωταθλημα στις προμηθειες του δημοσιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. απλα ειχε την εξυπναδα να εκμεταλευτει τον ολυμπιακο.
    αποκτησε μεγαλη οικονομικη και πολιτικη δυναμη χαρη στον ολυμπιακο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. μπάμπη τι ομάδα είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΛΕΦΤΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
    ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΛ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΣΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ,ΜΕ ΤΑ ΚΑΡΤΕΛ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΜΜΕ ΝΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΕ ΤΙΜΕΣ ΦΟΥΣΚΑΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ..
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΕΚΒΙΑΖΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ.

    Η ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΞΕΝΟΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. μπάμπη τι ομάδα είσαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. To αρθρο δειχνει γενναιοτητα κυριως. Την γνωση την εχουν μαλλον αρκετοι στον Πειραια. Αν εγραφε και σωστα ελληνικα, το αρθρο θα ηταν εξοχο.
    Εαν τωρα, οπως επισημαινεται απο τον τριτο σχολιαστη, 7.25, λιβανιζε παλαιοτερα, καλο ειναι που το ξερουμε! Ισως να εγινε ... ανθρωπος, ποιος ξερει?
    Ο Ριβαλντο κερδισε την συμπαθεια πολυαριθμου φιλαθλου κοινου οπως μπονο ο Βαζεχα καταφερε σε τετοιο βαθμο. Ευγε και στους δυο!
    Ο 12.00 καρφωσε τριποντο. Να τον μιμηθουν και ολοι οι αλλοι: Να ειναι συντομοι και περιεκτικοι, κι οχι λυσσασμενοι οπως κατα τού Βαβις. ( Ας ειστε ειλικρινεις με τον εαυτο σας... Ειναι ή δεν ειναι ετσι? )
    ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΕ, κανεις δεν ξερει εκ των προτερων οτι θα ακολουθησουν 5 εκατομμυρια παρομοια σχολια με του καθενος. Απλως θελησαν να εκφραστουν. Ή κανω λαθος και... "οργανωθηκαν"? Παντως η προταση σου ειναι θαυμασια!
    Εξ αλλου η λιγκα σερβων αθλητων, κρυφων και φανερων - που ενισχυεται ασυστολα! - σε βαθος χρονου αποδυναμωνει τον ελληνικο αθλητισμο. Αν περιμενετε απο dimosiografi να σας πληροφορησουν, θα περιμενετε πολυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο 3.27 δεν ειναι προφητης. Απλως, ξερει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. o μπάμπης γιατί δε λέει τι ομάδα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. όντως ο 12:00 έγραψε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Φυσικα Ολυμπιακος...
    Μονο που εχω να παω γηπεδο απο τη δεκαετια του 80..!!!
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Θα ηταν αρχες του 1972 οταν,μαθητης γυμνασιου,εγραψα ενα γραμμα στην αθλ.ηχω που το δημοσιευσε,με τιτλο:"γιατι δεν θα ξαναπαω στο γηπεδο".Το γραμμα-ενυπογραφο- απευθυνετο στο τοτε προεδρο,τον εναν,τον μοναδικο,τον αξεπεραστο,αειμνηστο ΝΙΚΟ ΓΟΥΛΑΝΔΡΗ.Ανθρωπο απο τους λιγους.Αφορμη ηταν τα ασχημα αποτελεσματα που εφερε σε καποιους αγωνες η ομαδα,εξ αιτιας κυριως ενος οχι ικανου αγγλου προπονητη,του Αλαν Ασμαν(μετα απο αυτον ανελαβε ο αειμνηστος μεγαλος Πετροπουλος).Την επομενη μερα κοντεψε να μου πεσει το ακουστικο οταν μου τηλεφωνησε ο ιδιος ο ΓΟΥΛΑΝΔΡΗΣ να μου ζητησει εξηγησεις.Και συζητησε μαζι μου ακομα και οταν του ειπα οτι ειμαι μαθητης γυμνασιου.Με καλεσε στο τελος να παω απο τα γραφεια.Δεν εχει σημασια η συνεχεια.Αλλοι καιροι,αλλα ηθη.Και ο Κοκκαλης αναμφισβητητα προσεφερε,αναμφισβητητα ειναι οπαδος, οχι μονον επιχειρηματιας.Πρεπει να αποφασισει γρηγορα τι θα κανει,αυτη η ομαδα πονιεται.Αγαπηθηκε με παθος απο τον απλο φτωχοκοσμο του λιμανιου(εχω δει στο γηπεδο ανθρωπους και ανθρωπους να κλαινε).Αγαπιεται ακομα παρα πολυ.Καμμια ομαδα δεν αγαπηθηκε ετσι,η λεξη θρυλος δεν αντανακλα μονον στις επιτυχιες αλλα και στην ψυχη αυτης της ομαδος,ψυχη γνησια,ηιδια η ψυχη του λαου.Συγκινηθηκα που ειδα σχετικα προσφατα στην τηλεοραση τον μεγαλο Δεληκαρη.Ποσοι και ποσοι παικταραδες περασανε απο την Ομαδα, που παιζανε για την τιμημενη φανελα!Συγχωρειστε με αγαπητοι φιλοι για την φλυαρια,απλως μου ηρθαν παλι στο νου παλιες αναμνησεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Συγχαρητήρια κ.Κοροπύλη.Ηταν και είναι μαρτυρικά για το ελληνικό ποδοσφαιρο τα χρόνια Κόκκαλη στον Ολυμπιακό.Ξεφτύλισε το ελληνικό πρωτάθλημα με τα περισσότερα μαιμού πρωταθλήματα που μάζεψε (απόδειξη η πορεία της ομάδας στην Ευρώπη με τους ξένους ανεξάρτητους διαιτητές),φανάτισε και όπλισε αντιπάλους φιλάθλους με την κατάπτυστη Τσουκαλοεκπομπή/Μπαρποεκπομπή και τίς φυλλάδες Πρωταθλητής/Φώς,έκανε τον Ολυμπιακό την πιό μισητή ομάδα της χώρας και έκανε τον "μαγκάκο" κυβερνήτη της χώρας να σέρνεται απο πίσω του (όλοι θυμάστε τους πύρινους προεκλογικούς λόγους κατα των διαπλεκομένων).Αν δεν ξυπνήσουν οι οπαδοί του Ολυμπιακού,δεν ξεκαβαλήσουν το καλάμι που τους έδωσαν οι Τσουκαλάδες και επαναστατήσουν τότε αυτή η 11ετής χούντα του ελληνικού ποδοσφαίρου θα μας ταλανίσει για πολλά χρόνια ακόμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. 7.53
    Μήπως είσαι κουτός ; Αλλα έλεγε το κείμενο και όχι ότι θα σε βόλευε να πιστεύεις... Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις αυτό το κείμενο γιατί το έκανα ειδικά για σένα μικρό και με λίγες και εύκολες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Επ' ευκαιρίας να πω ότι ο άνθρωπος έχει πάρει σβάρνα τα site με το ίδιο κείμενο.
    Αυτό βρισκόταν στο Sport24.gr

    Ακόμη μια φορά ο πρόεδρος του Ολυμπιακού κι οι διοικούντες κάνουν τη λάθος κίνηση τη λάθος στιγμή. Μην ξεχνάμε Λουτσιάνο, Μπάγεβιτς, Ιωαννίδη, Καρεμπέ και πολλούς άλλους. Δυστυχώς για αυτούς ο Ριβάλντο μίλησω ενώ όλοι οι άλλοι σιώπησαν.

    Βέβαια ο Ολυμπιακός είναι ιδιοκτησία του κυρίου Κόκκαλη κι αυτός κάνει κουμάντο. Δυστυχώς όμως όλα αυτά μας κάνουν ρεζίλι στην Ευρώπη και δεν βλέπω πως θα ξεφύγουμε από την μιζέρια του ελληνικού πρωταθλήματος.

    Στο κάτω κάτω ο κύριος Κόκκαλης δήλωνε πριν μια βδομάδα ότι παίκτες-λαχεία σαν τον Ριβάλντο δεν τα βρίσκεις κάθε μέρα, άρα δεν τα αφήνεις να σου φύγουν.

    hotelrezi@otenet.gr

    Ο κύριος Κόκκαλης για μία ακόμη φορά απέδειξε ότι τα χρήματα δεν κάνουν τον άνθρωπο. Και είναι σίγουρο ότι για μία ακόμη φορά η «παιδική χαρά» της Πλατείας Αλεξάνδρας τον οδήγησε σε άλλο ένα ολίσθημα. Κάτι που δεν έχει συμβεί στις άλλες επιχειρήσεις του γιατί απλά έχει τους καλύτερους επαγγελματίες. Το αντίθετο στον Ολυμπιακό «προσέλαβε» τους ανεπάγγελτους φίλους του κ. Πέτρου Κόκκαλη. Το αποτέλεσμα είναι γνωστό.

    Ο κ. Κόκκαλης επαναλαμβάνει διαρκώς ότι είναι ο σωτήρας του Ολυμπιακού. Ναι είναι αλήθεια αλλά επειδή ο Θρύλος είναι τόσο τεράστιος το μόνο που χρειαζόταν ήταν κάποιον με χρήματα. Τον οποιοδήποτε εκτός των άφραγκων τύπου Σαλιαρέλη των απατεώνων τύπου Κοσκωτά. Και τι έκανε ο κ. Κόκκαλης; Μεσολάβησε να γίνει η ρύθμιση χρεών (κάτι που έχουν καταφέρει και οι άφραγκοι ή οι δεν θέλω να βάλω χρήματα «σωτήρες» των ομάδων της Θεσσαλονίκης και επένδυσε χρήματα από τις εταιρείες του (Intracom, Panafon {τότε} κ.α.), ποσά τα οποία φυσικά και ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ από τον ισολογισμό τους. Μπράβο κύριε Κόκκαλη, συγχαρητήρια και ευχαριστούμε. Μα αν δεν με απατά η μνήμη μου μιλάμε για 15 χρόνια πριν!!!

    Όλα αυτά τα χρόνια τι κέρδισε ο Ολυμπιακός; Πρωταθλήματα πολλά και δόξα μεγαλύτερη. Σωστό. Φυσικά για την Ευρώπη δεν μιλάω αλλά το θέμα μας δεν είναι ποδοσφαιρικό. Είναι ηθικό, πνευματικό και εθνικό. Είναι ηθικό γιατί η αυλή του κ. Κόκκαλη είχε πάρα πολλά «λουλούδια». Και Μητρόπουλους είχε και Τσουκαλάδες είχε και Μπέους και ότι πιο αντιδεοντολογικό για το χώρο του ποδοσφαίρου. Ήταν η συνταγή των κ. Βαρδινογιαννέων που κάτι ξέρουν παραπάνω για βούρκο. Και πέτυχε ξανά. Και έκανε τον Ολυμπιακό φορέα αντιπνεύματος γιατί καλλιέργησε τη βία, τη μη ήττα και την ψευτοιδέα του ανίκητου. Φυσικά και η Γιουβέντους και πολλοί άλλοι δεν είχαν τη σχετική σύμφωνη άποψη. Και έφτασε να κάνει τον Ολυμπιακό φορέα δυσφήμισης του Ελληνικού ποδοσφαίρου στο εξωτερικό με όλες τις περιπτώσεις Καρεμπέ, Τζιοβάνι και τώρα Ριβάλντο αλλά και με όλη την κοινωνία των χούλιγκαν και των ναρκομανών οπαδών που χάρισαν σε όλη την υφήλιο σκηνές απείρου κάλλους (βλέπε Νέα Σμύρνη ή τελευταία Παιανία).

    Την ίδια στιγμή η αυλή του κ. Κόκκαλη επεχείρησε τη φίμωση και την αλλοίωση των οπαδών του Ολυμπιακού. Δημιούργησε το μύθο των «μελών» για να δημιουργήσει έτσι νόμιζε ένα στρατό που δεν θα ήταν μισθοφόροι αλλά θα πλήρωναν και από πάνω. Μίλησε για την υπεραξία των φιλάθλων του Ολυμπιακού και στο εγχείρημα των «μελών» είχαμε για «ηγέτες» είτε άτομα που γελοιοποιούνται σε κάθε εκπομπή της Ανίτας Πάνια (ναι ο χαζούλης μουστακαλής από τα Μέγαρα ήταν στην κεντρική επιτροπή για τα μέλη!!!) είτε άτομα του κοινού ποινικού δικαίου (ναι φτάσαμε στο σημείο μέλος της ΠΑΕ να εγκαλείται από τη δικαιοσύνη ως κοινός εγκληματίας). Φυσικά είχαμε και τον διδάκτορα των Ολυμπιακών επιστημών και Πρόεδρο των απανταχού την Γαία ΠΕΦΟ κ. Μπαρμπή (ναι είναι απαραίτητες οι καρικατούρες) ή κάθε άλλο φίλο βουλευτή τύπου Ανδρουλάκη, που θυμούνται τον Ολυμπιακό όταν έχουν κάμερα ή μικρόφωνο μπροστά τους. Ποιο ήταν το αποτέλεσμα; Να γαλουχηθούν νέες γενιές που δεν έχουν το δικαίωμα να δουν τον Ολυμπιακό τους. Γιατί αυτό είναι το δικαίωμα των βρώμικων αλητήριων που δυσφημούν αγνούς πρωτεργάτες του συνδεσμικού κινήματος του Ολυμπιακού. Γιατί αυτό είναι το δικαίωμα των μελών που πρέπει να δώσουν 60 ευρώ «καπάρο» για να δουν την ομάδα. Και τι μένει για τους υπόλοιπους; Μα η τηλεόραση, για να ανεβαίνει η αξία της συμφωνίας με τα κανάλια και τα κινητά που σε προτρέπουν να προβλέψεις το αποτέλεσμα του αγώνα για να κερδίσεις ένα αυτόγραφο του Πέτρου Κόκκαλη.

    Σε ευχαριστούμε κύριε Κόκκαλη, σωτήρα της ομάδας μας. Πήρες τον Ολυμπιακό των 75.000 εισιτηρίων με τη Λάρισα αν και 7ος στη βαθμολογία και τον έκανες κλειστό club ελεγχόμενων φιλάθλων. Οι ίδιοι και οι ίδιοι που έφτασαν στο σημείο να γνωρίζει ο ένας τον άλλο με το μικρό όνομα. Γιατί όλοι εμείς γαλουχηθήκαμε με το ανέκδοτο: «ήσουν στο γήπεδο; Και πως δεν σε είδα» Και πώς να σε δω φίλε μου όταν τόσος λαός πλημμύριζε τα στάδια για το Θρύλο;

    Αλλά ας μιλήσουμε οικονομικά:

    1. Ποιοι είναι οι χορηγοί του Ολυμπιακού; Μα φυσικά εταιρείες συμφερόντων του κ. Κόκκαλη.

    2. Σε ποιον ανήκει το Καραϊσκάκη; Και φυσικά όχι στον Ολυμπιακό πόσο μάλλον στο λαό του. Ανήκει στην οικογένεια Κόκκαλη ή εταιρικά λέγε με «Καραϊσκάκη Α.Ε.».

    3. Σε ποιόν ανήκει η «Θρύλος Α.Ε.»; Βλέπε απάντηση στην ερώτηση 2.

    Άρα έχασες κύριε Κόκκαλη; Φυσικά όχι γιατί όλη αυτή η επιστροφή χρημάτων είναι μία μορφή «τοκογλυφίας». Έδωσες 1 και λαμβάνεις 1.000. Γιατί θα βάλουμε και:

    i. Την άνοδο του image. Ποιος ήξερε τον κ. Κόκκαλη έως ότου ανέλαβε τον Ολυμπιακό; Μάλλον οι πέριξ της πλατείας Κολωνακίου.

    ii. Τον πολιτικό ελιγμό. Κάτω τα χέρια από τον Κόκκαλη κύριε Σημίτη, Καραμανλή κλπ κλπ φωνάζουν οι αγανακτισμένοι μισθοφόροι των εξεδρών.

    Και έθρεψες ένα τέρας κύριε Κόκκαλη. Αυτό που τώρα θα σε γιουχαΐσει. Και το αστείο της υπόθεσης είναι ότι θα έχει και δίκιο. Γιατί ο Ριβάλντο είναι η κορυφή του παγόβουνου. Και εσύ δεν θέλεις στην ομάδα ανθρώπους όπως ο Ρίμπο. Θες αιώνια παιδάκια στυλ Τζόρτζεβιτς που θα πουν «yes master» όταν θα τους ανακοινώσεις ότι θα πάρουν τα μισά.

    - Να ξεχάσουμε γιατί έφυγε ο Τουρέ; Μα γιατί είχε βαρεθεί να ξεφτιλίζεται στο ελληνικό προξενείο της Νιγηρίας, όπου έτρεχε γιατί η χώρα του δεν έχει ελληνική παρουσία.

    - Τα ίδια δεν τράβηξε ο Ριβάλντο; Έφερε όλη την οικογένειά του για την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. Αλλά πρέπει τα παιδιά του να τα σηκώσει το Αλλοδαπών και να τα στείλει πίσω στη Βραζιλία. Ω, τι εξευτελισμός

    - Τα ίδια δεν είχαμε και με τον Έβανς στο μπάσκετ; Και φυσικά έφυγε το παλικάρι γιατί στις ΗΠΑ δεν είχε μάθει ότι στη ζωή πρέπει να έχεις λαμβάνειν. Βλέπεις οι ηλίθιοι του NBA όταν πάει πρώτη του μήνα ή όταν έρχεται η ημερομηνία της δόσης συμβολαίου πληρώνουν στην ώρα τους (και χαλάνε την αγορά ε;).

    - Να ξεχάσουμε πως έφυγαν τόσοι και τόσοι από το Θρύλο επί των ημερών σας; Σαν το σκυλί στ’ αμπέλι τους πετάξατε.

    Τι να τα κάνω τα πρωταθλήματα; Ο Ολυμπιακό είναι ιδέα! Είναι υπεράνω χρημάτων. Βλέπω τη Γιουβέντους να παίζει στη Β’ Εθνική και ανατριχιάζω. Και αν ένα λαμόγιο τους έστειλε εκεί η διοίκηση δεν είπε τίποτα. Mea culpa και πληρώνω είπε κ. Κόκκαλη. Γιατί η οικογένεια Anieli είχε τη δύναμη να ακυρώσει κάθε ποινή. Δεν το έκανε και ξέρεις γιατί; Για να μην θρέψει το τέρας.

    Εσύ τι θα έκανες στη θέση του Anieli κ. Κόκκαλη;

    Εάν είσαι ο σωτήρας κύριε Κόκκαλη τότε απέδειξε το. Δημοσίευσε να μάθει ο κόσμος:

    1. Τους ισολογισμούς της ΠΑΕ Ολυμπιακό των τελευταίων 17 χρόνων (ελλειμματικοί).

    2. Τους ισολογισμούς της Θρύλος Α.Ε. και της Καραϊσκάκη Α.Ε.

    3. Το μετοχολόγιο της Θρύλος Α.Ε. και της Καραϊσκάκη Α.Ε.

    Καλό δρόμο μεγάλε Ριβάλντο! Η αγάπη μας να σε συντροφεύει για πάντα στη ζωή σου!

    Καλή φιέστα Πρόεδρε!
    Νίκος Κοροπούλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 8.16
    Μήπως είσαι μαλάκας προβοκάτορας υπαλληλίσκος; Ελπίζω ότι καταλαβαίνεις αυτό το κείμενο γιατί το έκανα ειδικά για σένα πολύ μικρό και με ελάχιστες και πανεύκολες λέξεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Κοροπούλη τώρα θυμήθηκες να διαμαρτυρηθείς?
    Τόσα χρόνια που το ερείπιο με τα δεκανίκια της ελληνικής δικαιοσύνης και της διαιτησίας και υπό την προστασία της αστυνομίας έκλεβε πρωταθλήματα και κύπελλα που ήσουν?
    Με τα πρόβατα μαζί δεν πανηγύριζες?
    Με τους ρουφιάνους υπαλλήλους της λ-εφτά - μηδέν, τους δολοφόνους - μπράβους της νύχτας και αλβανούς δεν φωταγωγούσατε το πειραιά?
    Τι έγινε τώρα, σου πήραν το παιχνιδάκι σου και στενοχωρήθηκες?
    Για το γεροσακάτη διαμαρτύρεσαι ή μήπως καθυστέρησε κι εσένα ο μισθός σου? Έμαθα ότι τα ξαναβρήκαν οι τσουκαλάδες με τα αφεντικά τους και μαζί θα προχωρήσουν στον δρόμο του θρήνου προς την ευρωπαϊκή καταξίωση - κοίτα να τα βρεις κι εσύ γραφικέ καραγκιοζάκο.

    Κι εσύ με το πρώτο μήνυμα ξύπνα. Είμαστε ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΙ – βάζελους μας έλεγαν κάποτε οι απόγονοι του στόλου.

    Pitchfork

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το κείμενο είναι πολύ σωστό και πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει τις θέσεις πάρα πολλών φίλων του Ολυμπιακού.Τα ίδια συζητούν καί σχολιάζουν,πάνω κάτω
    οι περισσότεροι ερυθρόλευκοι φίλαθλοι,οι υγιείς εννοείται.
    Μονο κάτι ρεμάλια με IQ ραδικιού
    τύπου Τσουκαλά,διαφωνούν και υμνούν
    τον Κόκκαλη,με το αζημίωτο φυσικά
    αφού είναι κοινό μυστικό σε όλο τον
    κόσμο του Ολυμπιακού ότι τους έχει κόψει μισθό κανονικό συν ότι τους παρέχει δώρεάν τόσο τα εισητήρια
    όσο και τα ...(ο νοών νοήτω)
    Πέρα από όλα αυτά όμως θέλω να κάνω μία πρόταση σε όλους σας,δεν θα ήταν καλύτερα αν τα σχολιά μας αφορούσαν το θέμα για το οποίο
    καλούμαστε να πούμε τη γνώμη μας?
    Βλέπεις 50 comments για ένα θέμα,
    π.χ. για το σκάνδαλο των ομολόγων
    και μόνο 5-6 είναι σχετικά,όλα τα άλλα μιλούν γενικά και αόριστα για
    Παπανδρέου-Καραμανλή (ανάλογα την κομματική τους τοποθέτηση),άλλοι
    βγάζουν απωθημένα για Μάκη και Θέμο
    και κάποιοι γράφουν για τα τσιμπούκια κάποιου babi εδώ μέσα που πλάκα-πλάκα τείνει να γίνει
    ο star toy press-gr...
    Επίσης τα ίδιακείμενα αντιγράφονται σε όλα τα θέματα επι σειρά ημερών,
    δεν είναι σπαστικό αυτό?
    Βλέπεις ένα post,έχεις να πεις κατι? Πες το ΟΠΟΙΑ και αν είναι η
    γνώμη σου,αδιαφορείς για το post?
    Απλά προσπέρασέ το ,μη γράφεις
    ότι σου κατέβει,τι φταίμε εμείς
    οι υπόλοιποι να ψάχνουμε ανάμεσα
    σε 80-100 σχόλια να βρούμε τα 10-15
    που έχουν σχέση με το θέμα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 1.52 ντρέπεσαι να πεις ότι ο τσουκαλάς είναι ο πάροχος της πρέζας στους οργανωμένους με την ανοχή και τη σύμπραξη του κρόκους?

    πήγαινε στην πλατεία μέμου στον κορυδαλλό να το δεις το έργο φωτογραφία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ο ΚΛΑΣΙΚΟΣ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΓΑΥΡΟΣ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΑΤΕ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΟΤΑΝ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΤΟ 1992; ΤΟΤΕ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ!
    ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ; ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ;ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΞΩ; ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΞΑΦΝΙΚΑ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΚΟΣ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΛΥΣΕΙ; ΟΤΑΝ ΕΠΕΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΩΜΑΔΕΣ ΟΛΟΙ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΗΔΟΝΗ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ. ΤΩΡΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΙΑΖΟΣΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΔΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Ρεμάλια δεν είμαστε καλά. Ο Ριβάλντο το μόνο που δεν ζητούσε μαζί με το να υιοθετήσει η ομάδα την οικογένειά του ήταν να έρχονται να του σκουπίζουν και τον κώλο όποτε χέζει. Αι σιχτίρ ρε.

    Εννοείται ότι τους έβαζε να του κάνουν και κωλοτούμπες για να παίζει. Και όταν κάποιον που τον πληρώνεις σε βάζει να κάνεις και κωλοτούμπες, όταν φτάσει η στιγμή που δεν τον χρειάζεσαι πλέον του ρίχνεις κι ένα πήδημα.
    Έτσι κάνουν οι επιχειρηματίες παντού και φυσικά δεν αφήνουν ποτέ τους υπάλληλούς τους, αυτούς που τους χρυσοπληρώνουν, να τους κλέβουν τη δόξα. Άλλωστε αυτό ακριβώς είναι το αλισβερίσι τους. Έχω λεφτά, έχεις δόξα, κάνουμε ανταλαγή.
    Στο καλό Ριβάλντο γύφτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. @1.52

    Οι άοκνες προσπάθειές μας απέδωσαν και o babis έγινε ο star του blog.

    Φυσικά και ο ίδιος ο babis έχει τεράστια συμβολή σ' αυτό το άθλο. Μη ξεχνάτε ότι είναιGrande Maitre στο τσιμπούκι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 1Ο.50. ΠΑΙΧΤΑΡΑΣ Ο ΡΙΜΠΟ ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΣΤΗΣ ΕΔΙΩΞΕ ΔΥΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΤΟ 2005 ΟΤΑΝ ΕΦΥΓΕ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΒΡΙΖΑΝ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΕΝΩ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΟΣ ΕΙΧΕ ΒΑΛΕ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝΕΙ.ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΠΑΝΤΑ Σ' ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΕΙΣΟΥΝ. ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΤΟΝ ΖΗΛΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΚΑΛΗ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΩΣ Ο ΚΑΘΕ ΨΩΡΙΑΡΗΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΒΡΙΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΔΥΝΑΤΟ.Ο ΡΙΜΠΟ ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΝΤΑΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΤΗΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΑ ΔΙΑΛΗΜΕΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ. ΘΑ ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΑΝ ΧΤΑΠΟΔΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ. ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΥΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. martyrika ta xronia epi kokkali...eno prin?
    o valitsogiannismos itan prosopopoiisi tis katharotitas kai tis leventias. kompleksakia mpoymplides. pantos o kokkalis akomi fota den esvise gia na parei protathlima. o kokkalis ftaiei pou o valitsogiannis doulevei ta vazelakia psilo gazi kseftilizontas tin omada tou. o kokkalis ftaiei pou o kathe apateonas kanei tin arpaxti tou stis omades tis thessalonikis kai meta tin kanei petontas. o kokkalis ftaiei pou to arthro 44 dialithike kai eglipse katourimenes podies gia na sothei. o kokkalis ftaiei pou sti b ethniki kathe paragontas exei apo 3-4 katadikes. o kokkalis ftaiei pou oi politikoi xezontai mprosta se kathe ''aganaktismeno lao''. o kokkalis ftaiei pou typakia poromena me to komma tous tin exoun dei olimpiakares kai dialaloun ta epanastatika tous manifesta. koropouli eisai megistos vlakas, oxi giati ta xoneis ston kokkali, pou exei kanei apeires malakies, alla giati eisai toso poromenos pou grafeis apisteftes mpourdes. gia ton toure poios ftaiei vre zavlaka? o kokkalis i o manager tou? gia ton rivaldo i malakia tou kokkali den itan i prosfora tou alla o tropos tou. eno o tropos tou rivaldo? egrapse st'arxidia tou olo ton kosmo gia na mas pei ta dika tou. otan ekraze o rivaldo proponites stin tileorasi pou isoun re thematofylaka tis olimpiakis timis? o olumpiakos xreiazotan apla kapoion me xrimata to 91? thymasai mipos posoi alloi ipopsifioi itan ektos apo ton kokkali? kanenas zavlaka. les kai ekanan oura. oso gia ti disfimisi sto eksoteriko des pos apodesmevontai paixtes stis evropaikes omades kai ela na mou peis an o kokkalis ekane eglimata. to megalitero kalo pou exeis na kaneis kotopouli einai na stamatisis na asxoleisai me ton olympaiko. fele.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Ο ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΣ Ο ΡΙΜΠΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ.ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΚΡΑΤΗ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ. ΤΗΝ ΛΥΠΑΜΑΙ ΤΗΝ ΕΡΜΗ ΤΗΝ ΑΕΚ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ ΚΑΙ Ο ΝΤΕΜΑΚΟΣ ΘΑ ΧΟΡΟΠΗΔΑΕΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΑΝ ΧΙΜΠΑΤΖΗς. ΠΟΥΛΑΕΙ Ο ΟΣΦΠ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ. ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΜΕ ΤΑ ΘΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΟΥ. ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΠΕΙΧΗΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ; ΜΗΠΩΣ Η ΓΙΑΝΝΑ; ΟΤΙ ΚΙΝΗΤΕ ΤΟ ΑΓΟΡΑΖΕΙ Η ΓΙΑΝΝΑ; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΟΥ ΤΣΑΚΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΠΕΛΑ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΣΑΝ ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΩΛΟΣΕ ΣΤΟ ΒΟΛΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΗΣΕ;ΕΝΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙ ΠΟΥ ΛΑΛΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΠΟΡ- ΕΦ ΕΜ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΘΕ ΒΔΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Καμιά φορά η αλήθεια (τεκμηριωμένη) ενοχλεί κάποιους και είναι λογικό!

    Κάποιους φίλους που είδαν την ανοικτή επιστολή μου προς τον κ. Κόκκαλη ως οπαδοί δεν αξίζουν απάντησης αφού βλέπουν το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό γενικότερα μόνο ως αποτέλεσμα και στατιστική. Ο Ολυμπιακός δεν χρειάζεται να απολογηθεί περί διαιτησίας ή διακανονισμών χρεών γιατί όλα αυτά είναι φαινόμενα της ελληνικής κοινωνίας, του ελληνικού αθλητισμού στη συγκεκριμένη περίπτωση. Οπότε όλοι είναι υπόλογοι.

    Δεν μπορούμε όμως κάποιοι να θεωρούμαστε ως αντιδραστικοί, κομπλεξικοί ή κατευθυνόμενοι όταν κάνουμε κριτική. Και δεν είμαστε οι μειοψηφία κύριοι! Αντίθετα είμαστε η πλειοψηφία που θέλει στάδια γεμάτα με οικογένειες και ειδικά παιδιά. Είμαστε η πλειοψηφία που αρνείται να συμμετάσχει στην εκτόνωση του κόμπλεξ κάποιων μέσω της βίας. Εμείς είμαστε Ολυμπιακοί αλλά οπαδοί του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ, του ΠΑΟΚ κλπ είναι τα αδέλφια μας, τα ξαδέλφια μας, φίλοι και γνωστοί. Συγγνώμη λοιπόν αλλά δεν θα πάρουμε, δεν θα συμμετάσχουμε στη βλακεία.

    Παράλληλα κάποιοι μιλάνε για τον Κόκκαλη το Θεό. Μα δεν είπε κανείς ότι δεν είμαστε ευγνώμονες στον Πρόεδρο. Αλλά μετά από 15 χρόνια παρουσίας έχουμε το δικαίωμα να ασκήσουμε κριτική. Άλλωστε είμαστε και «πελάτες» όπως ο ίδιος ισχυρίζεται. Προσωπικά συνέταξα την επιστολή για δύο λόγους. Πρώτον γιατί ο χειρισμός της υπόθεσης του Ριβάλντο (ξανά)έθιξε την προσωπικότητα και το πνεύμα του Ολυμπιακού και του ελληνικού αθλητισμού γενικότερα. Έδειξε ότι η αχαριστία είναι το εθνικό μας σπορ. Κατά δεύτερο λόγο η επιστολή μου ήθελε να αποδείξει ότι δεν είμαστε και ηλίθιοι να χαρίσουμε το Θρύλο σε κανένα. Γιατί ο κ. Κόκκαλης και τα φερέφωνά του επαναλαμβάνουν συνεχώς «να μην είμαστε αγνώμονες…». Εμείς λέμε ότι δεν είμαστε αγνώμονες αλλά δεν είμαστε και ηλίθιοι!

    Κάποιοι αντί να δουν την επιστολή στο βάθος και στην ουσία της την είδαν επιφανειακά. Προσωπικά δεν ήμουν ποτέ υπάλληλος κανενός (μόνο 6 μήνες σε μία διαφημιστική) και έχω πλέον 17 χρόνια επαγγελματική δραστηριότητα. Δραστηριοποιούμαι στο χώρο των συνδέσμων από το 1984 σε ηλικία 15 ετών και είμαι υπερήφανος που όταν ανοίξαμε τα γραφεία του Ολυμπιακού στην πόλη μου ήμασταν δίπλα στα αντίστοιχα της ΑΕΚ! Και με τους «άπιστους» φίλους μας τρώγαμε, πίναμε μαζί και καμιά φορά φεύγαμε ομαδικώς να πάμε στο γήπεδο. Αυτό το πνεύμα προσπάθησα να προωθήσω λίγα χρόνια πριν με τη δημιουργία του MyThrylos (mythrylos.gr), μίας νέας πολιτισμένης πρότασης στο χώρο των συνδέσμων. Όλα αυτά που λέω στην επιστολή μου τα έχω ήδη πει και στον ίδιο τον Κόκκαλη σε συνέδρια συνδέσμων του Ολυμπιακού. Γι΄ αυτό το λόγο όλος ο επίσημος Ολυμπιακός έπεσε πάνω στην προσπάθεια του MyThrylos, που έγινε προσπάθεια πολλών τότε, για να σταματήσει. Γιατί δεν ήθελε τέτοιους φιλάθλους! Μάλιστα έφτασαν στο σημείο να στέλνουν κλητήρες στο σπίτι μου με αγωγές ότι εκμεταλλεύομαι το όνομα και το σήμα του Ολυμπιακού. Ειδικά για το domain mythrylos.gr όπου στήθηκε ολόκληρη «δίκη» στην Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών προκειμένου να μου αφαιρεθεί. Φυσικά γέλασαν και οι τοίχοι εκεί αφού τα δικηγοράκια του κ. Κόκκαλη έπαθαν πανωλεθρία αφού μόνος μου και χωρίς δικηγόρο απέδειξα ότι όχι μόνο δεν εκμεταλλευόμασταν το όνομα του Ολυμπιακού αλλά αντίθετα δίναμε και χρήματα στις επιχειρήσεις του κ. Κόκκαλη.

    Γι’αυτό λοιπόν καλώ όλους τους φίλους να σταματήσουν να έχουν παρωπίδες. Ο αθλητισμός όπως και η πολιτική πρέπει να είναι προς όφελος της κοινωνίας και των ανθρώπων. Φυσικά δεν ζούμε ουτοπικά αλλά αντίθετα προσπαθούμε να αλλάξουμε τους εαυτούς μας, την οικογένεια και τους φίλους μας. Γιατί τον κόσμο, δυστυχώς, δεν μπορείς να τον αλλάξεις…

    Φιλικά,
    Νίκος Κοροπούλης

    Υ.Γ. Φίλε Αντώνη Πανούτσο είχες δίκιο σε όσα μου έλεγες λίγα χρόνια πριν. Συγγνώμη γιατί δεν σε κατάλαβα τότε…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΡΕ ΚΟΡΟΠΟΥΛΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ Ο ΠΑΝΟΥΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΛΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΦΓΑΖΕΙ ΧΟΛΕΡΑ; ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΧΟΛΕΡΑ; ΓΙΑΤΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΥΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Δεν είπε κανείς ότι όλα είναι μαύρα... αλλά δεν είναι και άσπρα...

    Για τον Πανούτσο ρωτήστε τον ίδιο... για μένα τι να απολογηθώ; Λεφτά δίναμε κάποιοι στον Ολυμπιακό, δεν παίρναμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Θα συμφωνήσω απόλυτα. Υποστηρίζω την ομάδα του Παναθηναϊκου και θα ήθελα να γράψω την άποψή μου για το θέμα Ριβάλντο.
    Ο Ολυμπικός ήταν πολύ τυχερός όταν ο Ρίμπο δέχτηκε να φορέσει τη φανέλα του. Κατα την προσωπική μου άποψη ο Βραζιλιάνος συγκαταλέγεται μεταξύ των 10 καλύτερων σύγχρονων ποδοσφαιριστών του κόσμου. Θεωρώ ότι είναι πάίχτης ίδιας κλάσης με τον Ζιντάν και τον Ροναλντίνιο. Ειναι ένας Σούπερ σταρ κύριοι. Σούπερ σταρ κύριο πρόεδροι όλων των ελληνικών ομάδων είναι οι ποδοσφαιριστές και όχι οι παράγοντες. Συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στο Ντέμη Νικολαϊδη που δεν άφησε τον "μάγο" να φύγει από την πατρίδα μας καιθα τον απολαύσουμε άλλη μια χρονιά. Είναι τυχαίο που ο κ. Νικολαϊδης είναι πρωην ποδοσφαιριστής? Καθόλου. Υπήρξε και αυτός σταρ και ξέρει να συμπεριφέρεται... Ο Ρίμπο δεν είναι "προβατάκι" ούτε "μέλος". Ο Ρίμπο είναι ιδέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *