GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπράβο στον δήμαρχο Ελληνικού!

Συνεχίζει την απεργία πείνας για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία ο Συνεχίζει την απεργία πείνας ο δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης που ...

Συνεχίζει την απεργία πείνας για ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία
ο
Συνεχίζει την απεργία πείνας ο δήμαρχος Ελληνικού Χρήστος Κορτζίδης που στρέφεται εναντίον δύο επιχειρήσεων που έχουν μισθώσει παράνομα 60 στρέμματα στο αθλητικό κέντρο Αγίου Κοσμά και εμποδίζουν την ελεύθερη πρόσβαση στην παραλία. (Διαβάστε και εδώ). Σύμφωνα με την νομοθεσία, η εκμίσθωση των χώρων αυτών επιτρέπεται μόνο για αθλητικούς σκοπούς και απαγορεύεται η παραχώρησή τους σε ιδιώτες.
Ο ένας επιχειρηματίας, Άλκης Νικολούζος, ισχυρίζεται ότι οι επιχειρήσεις του είναι νόμιμες. Λίγο πιο πέρα λειτουργούν τρία νυχτερινά κέντρα του επιχειρηματία Γιάννη Ρέστη, ενώ 20 στρέμματα έχουν παραχωρηθεί έως το 2017 στην εταιρεία "Ποσειδών Πετροκλαμπ". Η περιοχή είναι γεμάτη μπάζα και σκουπίδια. Νόμιμες και διαφανείς χαρακτήρίζει τις διαδικασίες παραχώρησης και ο πρόεδρος της εταιρίας "Ολυμπιακά Ακίνητα" Χρήστος Χατζηεμμανουήλ! (φωτογραφία).

17 σχόλια

  1. H "ΠΛΕΡΙΑ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ TOY ΦΙΛΕΛΛΗΝΑ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟΥΣ

    Ευθείες βολές κατά του Γιώργου Παπανδρέου εξαπέλυσε ο Γιάννος Παπαντωνίου, μετά τον αποκλεισμό του από το προγραμματικό συνέδριο του κόμματος, λέγοντας ότι ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν πιστεύει στην νίκη και αυτό που τον απασχολεί είναι το πώς θα ελέγξει την Κοινοβουλευτική Ομάδα σε περίπτωση ήττας.


    «Αυτή η συμπεριφορά απέναντί μου θα έλεγα ότι ήταν τουλάχιστον περίεργη και αναπάντεχη και ακόμα δεν μπορώ να ερμηνεύσω τη λογική της σημερινής ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ που αντί να αθροίζει δυνάμεις για να εξασφαλίσει καλύτερο εκλογικό αποτέλεσμα, αφαιρεί δυνάμεις με κίνδυνο να συρρικνώσει τη δύναμη του ΠΑΣΟΚ» δήλωσε στον Alpha o κ. Παπαντωνίου, προσθέτοντας ότι δεν αναγνωρίζει στο παρελθόν «καμία μεγάλη διαφωνία ή ένσταση του απέναντί σε μένα».

    «Υπάρχει μια πολιτική εξήγηση για όλα αυτά. Φοβάμαι ότι ο Γ. Παπανδρέου δεν πιστεύει στη νίκη του ΠΑΣΟΚ, άρα ανησυχεί για το ενδεχόμενο ήττας. Θεωρώ ότι στην ανησυχία του αυτή μπαίνει μια παράμετρος, πως θα ελέγξει στο μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, την Κοινοβουλευτική Ομάδα στην περίπτωση ήττας. Νομίζω ότι προσπαθεί με κάθε τρόπο να αποκλείσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα, με όποιο τρόπο διαθέτει -νομίζω ότι ο νέος κύκλος αποκλεισμών που προαναγγέλλει εκεί αποσκοπεί- να αποκλείσει πρόσωπα με ανεξαρτησία γνώμης και επιρροή στους βουλευτές.»

    Επίσης, ο Γ.Παπαντωνίου άφησε αιχμές για την εσωκομματική λειτουργία, κάνοντας λόγο για «γραμμή αντιδημοκρατική στο μέτρο που βλέπουμε ότι υπάρχει μια προσωποπαγής άσκηση της εξουσίας, υπάρχει μια αντίληψη 'αποφασίζω και διατάζω'. Δεν βλέπω καμία συλλογικότητα».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν και εδώ και καιρό αμφιβάλλω για την πραγματική ανεξαρτησία του blog, σας καλώ να διερευνήσετε το ρόλο του απελθόντος δημάρχου Ελληνικού κ.Εφραιμίδη, του άλλοτε δημοτικού του συμβούλου κ.Σωτηρίου (ήταν ταυτοχρόνως και νομικός σύμβουλος των επιχειρηματιών της παραλίας), καθώς και του επικεφαλής του "γαλάζιου" συνδυασμού κ.Πετρά (μονίμως στα πρώτα τραπέζια του Ακρωτηρίου).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟ blog,τα θεωρει απαραδεκτα .
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...
    υπαρχει σε εξελιξη μια καταπτυστη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ των καταχθονιων δυναμεων της καραμανλικης νεοδεξιας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    1.λιωνουν τα παγοβουνα..
    ειναι συνωμοσια της δεξιας για να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    2.η δεξια εκανε τους ελληνες μεταναστες στην αυστραλια στον παρελθον..για να παει τωρα ο καραμανλης και να προσπαθησει να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολαγα.
    3.η δεξια κατασκευασε το κρατος των σκοπιων..για να μπορει σημερα ο καραμανλης να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    4...5...
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ..ΒΑΣ..ΒΑΣ..ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. στο παλαιό φάληρο να δείτε τι συμβαίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κυριε πρωθυπουργε
    ειναι απαραδεχτο να πηγαινετε για διακοπες στην αυστραλια.
    εαν μας ρωτουσατε θα σας προτειναμε μια πιο πατριωτικη λυση..
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ ΣΤΟ ΕΞΟΧΙΚΟ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ.

    φιλικα ΤΑ ΝΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. τι εγινε κυριε καραμανλη.
    τα ζομπυ αρχισαν παλι παιγνιδι στην σοφοκλεους.
    ολες οι σκατοφυλλαδες αρχισαν να διαφημιζουν τα περιφεριακα χαρτια της πλακας και να καλουν τον λαο να συμμετασχει στο παρτυ...
    καμμια εκατοστη σαπακια αρχισαν το χορο.
    υπαρχει εισαγγελεας?
    επιτροπη κεφαλαιαγορας?
    ανοιχτα αρχισαν ..ο επενδυτης,η αξια,και ολες οι ελεγχομενες απο εισηγμενους εφημεριδες να προτεινουν σαπακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δημαρχε αν εισαι γαλαζιος σταματα τωρα την απεργια... θα σ αφησουν να πεθανεις απο ασιτια αυτοι εκει στο μαξιμου..... πως θα τους διωξουν απ την παραλια αφου ο ρεστης τους τ ακουμπαει και ειναι παρακοιμωμενος τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 21 Μαΐου 2007

    Την Τετάρτη 23 Μαΐου η διεθνής οργάνωση θα δημοσιεύσει, ταυτόχρονα σε ολόκληρο τον κόσμο, την Ετήσια Έκθεσή της που τεκμηριώνει την κατάσταση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ανά τον κόσμο κατά το περασμένο έτος. Στην Ελλάδα θα παρουσιαστεί με συνεντεύξεις Τύπου στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

    Στην Αθήνα: η παρουσίαση της Ετήσιας Έκθεσης 2007 θα γίνει με συνέντευξη Τύπου την Τετάρτη 23 Μαΐου, ώρα 12.00 το μεσημέρι, στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών (Ακαδημίας 60, 1ος όροφος).

    Στη Θεσσαλονίκη: θα πραγματοποιηθεί στο Βαλκανικό Κέντρο Τύπου, Στρατηγού Καλλάρη 5, στις 13.00.

    Στην Έκθεση 2007 της Διεθνούς Αμνηστίας τεκμηριώνονται οι παραβιάσεις των ανθρώπινων δικαιωμάτων που κατέγραψε η οργάνωση ανά τον κόσμο και αναλύονται κατά θέμα οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η προστασία των ανθρώπινων δικαιωμάτων σήμερα, σε έναν κόσμο όλο και πιο διχασμένο εξ αιτίας της πολιτικής του φόβου.

    Επίσης εκτίθεται συνοπτικά το έργο και η έρευνα της Διεθνούς Αμνηστίας για την προστασία των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Στις συνεντεύξεις Τύπου θα διανεμηθεί πλούσιο υλικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δημαρχε και το που προσπαθεις μπραβο σου συγχαρητηρια,πρεπει να εχεις πολλα κιλα αρχιδια,αλλα φοβαμαι οτι αποτελεσμα δε θα βγει.Ο κοσμακης στο Ελλαδισταν ειναι ραγιας,τιποτα δε κουνιεται.Γιαυτο σταματα την απεργια σου να μεινει σε συμβολικο επιπεδο,εστω κι ετσι κατι θα μεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Min masate! Akomi kai an dioxei tous torinous "epixeirimaties" tha valei dikous tou meta. EINAI POLLA TA LEFTA KORITSIA!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Στο παλαιό Φάληρο ζουμε την τελευταία τετραετία ενα θέατρο του παραλόγου με μια δημοτική αρχή που ξεπουλάει κάθε σπιθαμη ελεύθερης γης με την πρόφαση οτι δεν μπορεί να την διαχειριστεί , γιατι προσπάθησε? , με αποτέλεσμα να έχουμε στην παραλία του Φαληρικού όρμου εκτρώματα του βωβου και την μαρίνα του λάτση..οπως και μια παιδική χαρα..με χορηγούς πολυεθνικές.Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή η κατάσταση αποτελεί μοντέλο ευρύτερης συλλογιστικής του δημάρχου για το πως βλέπει τους ελεύθερους χώρους.
    Αξιοσημείωτη ειναι και η απουσία του ΠΑΣΟΚ σστα τεκταινόμενα και σε τοπικό επίπεδο και σε βουλετών αλλά και της Υπερνομάρχου και του Νομάρχη Σγουρού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ρε γαμώτο, μπορείτε στα σχόλια να μην γράφετε άσχετα πράγματα με το κάθε θέμα; Έχει γίνει μπουρδέλο το μπλογκ. Αν μη τι άλλο, διευκολύνει τους πάντες. Επιτέλους λίγη σοβαρότητα και τα προσωπικά σας συμπλέγματα, αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΑΠΙΟΦΥΛΛΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΥΣΚΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΗ ΤΗΝ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΦΕΛΕΙΣ ΣΕ ΜΕΤΟΧΕΣ ΖΟΜΠΙ.
    ΑΞΙΑ,ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ,ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ,ΚΕΡΔΟΣ
    ΚΤΛ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΓΟΡΑΣ?
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ?

    εισαστε απασχολημενοι με τον υιο κεδικογλου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σοβαρευτείτε,αν έχετε να πείτε κάτι σχετικό με το θέμα,πείτε το.Μας έχετε ζαλίσει με άσχετα θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εκλέχτηκε με τον ΣΥΝ είναι πρώην μέλος του ΚΚΕ ο λεβέντης δήμαρχός μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτά που συμβαίνουν στο Ελληνικό είναι τελείως παράλογα και οι κινήσεις του Δημάρχου (εκλεγμένου τοπικού άρχοντα) παντελώς εξευτελιστικές και απαράδεκτες.

    Στην Ελλάδα δεν υπάρχει κανένα θεσμικό πλαίσιο και ο Δήμαρχος εάν και εφόσον έχει δίκιο γιατί δεν συγκαλεί συνάντηση με όλους τους αρμόδιους φορείς για να βρεθεί η λύση.
    1. Με τις αρμόδιες υπηρεσίες του κράτους που έχουν προβεί στην μίσθωση.
    2. Με τους επιχειρηματίες που έχουν μισθώσει τους χώρους ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.

    Με αυτές τις κινήσεις που κάνει καταστρέφει τους ανθρώπους που λειτουργούν τα κέντρα διασκέδασης και τα 200 άτομα που απασχολούνται σε αυτές που θα βρεθούν χωρίς δουλειά. Ενώ ο "χώρος" που υποτίθεται ότι εκπροσωπεί ο κ. Δήμαρχος είναι κοντά στον λαό και στους εργαζόμενους με τις ενέργειες του αυτές οδηγεί στην ανεργία και στην εξαθλίωση 200 ανθρώπους.

    Κάθισε όμως στο τραπέζι να συζητήσει και να βρουν μια κοινά αποδεκτή λύση ?? ΟΧΙ
    Όχι γιατί θέλει να εξυπηρετήσει τα μικροπολιτικά του συμφέροντα χωρίς να λογαριάζει τις ζωές των αναθρώπων και αν οδηγεί στην καταστροφή τους επιχειρηματίες που έχουν αναλάβει την λειτουργία των κέντρων.

    Θα μπορούσαν για παράδειγμα να ανοίξουν την παραλία για τους δημότες του Ελληνικού άνευ τιμήματος για φέτος, τα κέντρα να συνεχίσουν να λειτουργούν μέχρι το τέλος της θερινής σεζόν (για να ΜΗΝ μείνουν 200 άτομα στον δρόμο) και στην συνέχεια να έχουν μπροστά τους όλο το χρονικό διάστημα για να βρούν την λύση.

    Τι φταίει ο επιχειρηματίας που μισθώνει από το ίδιο το κράτος κάποια έκταση και στην συνέχεια δεν τον αφήνει να λειτουργήσειη τοπική αυτοδίοικηση αλλά το μίσθωμα πρέπει να το καταβάλει στα Ολυμπιακά Ακίνητα ή σε όποιον άλλο κρατικό φορέα.

    Επίσης ο Δήμος γιατί τόσον καιρό εισπράτει από τον επιχειρηματία τον δημοτικό φόρο από την λειτουργία των κέντρων.

    Το ΙΚΑ γιατί εισπράτει τις εργοδοτικές εισφορές για τους υπαλλήλους που απασχολούνται στα κέντρα.

    Αλλά με παράλογες και απαράδεκτες ενέργειες από την πλευρά του κ. Δημάρχου δεν βρίσκεται η ΛΥΣΗ.

    Αν λέω αν ο επιχειρηματίας καταφύγει στα Ευρωπαικά Δικαστήρια και μηνύσει τον Δήμο και τον κ. Δήμαρχο και δικαιωθεί (γιατί πιστέψτε με ότι θα δικαιωθεί) και κληθεί ο Δήμος να πληρώσει διαφυγόντα κέρδη, ηθική βλάβη, συκοφαντική δυσφήμιση κτλ. ΄για ποσό της τάξης των € 3.000.000 δεν θα ζημιωθεί ο Δήμος και οι Δημότες του που για να καταβέλλει το ποσό δεν θα δουν έργο στον ήμο για πολλύ καιρό.

    Δυστυχώς στην Ελλάδα όποιος θέλει να επενδύσει και να προσφέρει εργασία σε εκατοντάδες ανθρώπων εξαρτάται από τις ενέργειες του κάθε τυχάρπαστου που έτυχε να βρεθεί σε κάποια καρέκλα.
    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *