GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Από τα κέρδη στις απώλειες....

Εχει χάσει 1,24% την τελευταία εβδομάδα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Κίνδυνος για κερδοσκοπικά παιχνίδια. Πατήστε εδώ για να έχετε μια π...

Εχει χάσει 1,24% την τελευταία εβδομάδα η μετοχή της Εθνικής Τράπεζας. Κίνδυνος για κερδοσκοπικά παιχνίδια.
Πατήστε εδώ για να έχετε μια πλήρη εικόνα της πορείας της μετοχής της Εθνικής Τράπεζας. Φαίνεται από τους πίνακες ότι η πορεία της ήταν κερδοφόρα όλο το προηγούμενο διάστημα. Αλλά την τελευταία εβδομάδα, που οξύνθηκε η κατάσταση στην Τουρκία, έχει απώλειες της τάξης του 1,24%. Κι αυτό την ώρα που η γενικότερη πορεία του Χρηματιστηρίου είναι ανοδική, όπως και των περισσότερων μετοχών. Και μάλιστα των τραπεζικών.
Αν παραταθεί η κρίση στην Τουρκία, τι θα γίνει; Και τι κερδοσκοπικά παιχνίδια θα γίνουν από τους "επιτήδειους" με τη μετοχή της Τράπεζας, κύριε Αράπογλου και λοιποί της γνωστής "παρέας";

20 σχόλια

  1. Μήπως πρέπει να εξηγήσει η Εθνική Τράπεζα γιατί δεν συμπεριέλαβε στη συμφωνία και τη θυγατρική της Finasbank στη Ρουμανία;
    Η τελευταία άλλαξε πρόσφατα την ονομασία της σε "Europe Credit Bank" και ετοιμάζεται για επιθετική πολιτική στη μεγάλη αγορά των 22 εκατομμυρίων Ρουμάνων.
    Γιατί κύριε Αράπογλου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΠΟΛΥ ΑΣΧΕΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΛΑΜΟΓΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι σκέφτεται το έξυπνο χρήμα;

    Ποιες είναι οι σκέψεις των έξυπνων επενδυτών; Ενα μεγάλο μέρος του έξυπνου χρήματος είναι συγκεντρωμένο στο Μανχάταν για το ετήσιο συνέδριο του ινστιτούτου CFA Institute, του παγκόσμιου «θυρωρού» για τον τίτλο του Chartered Financial Analyst (Αναγνωρισμένου Αναλυτή Χρηματοοικονομικών). Μια δημοσκόπηση μεταξύ των συνέδρων αντανακλά τον σκεπτικισμό τους για την αισιοδοξία των διεθνών αγορών.

    Η έρευνα δεν είναι επιστημονική, αλλά γεμάτη ενδιαφέροντα συμπεράσματα. Στο ερώτημα τι ασφάλιστρο κινδύνου -δηλαδή την επιπλέον απόδοση που θα πρέπει να απαιτούν οι επενδυτές για τον κίνδυνο που αναλαμβάνουν όταν επενδύουν σε μετοχές κι όχι κρατικά ομόλογα- θα πρότειναν, οι σύνεδροι έδωσαν ως μέση απάντηση το 3,4%. Αυτό είναι σχεδόν το ήμισυ του 7% που ήταν το ασφάλιστρο κινδύνου για το μεγαλύτερο μέρος του περασμένου αιώνα. Μόνο το 2% των συνέδρων πρότειναν ασφάλιστρο ως και 6%.

    Πολύ λίγοι πιστεύουν ότι τα ιστορικά χαμηλά επίπεδα της μεταβλητότητας στις αγορές θα συνεχιστούν. Μόνο το 9% θεωρεί ότι η τελευταία είναι «συνέπεια της επί μακρόν χαμηλής οικονομικής μεταβλητότητας».

    Εν τω μεταξύ, το 47% θεωρεί ότι η χαμηλή μεταβλητότητα είναι προσωρινή και συμφωνεί με τη δήλωση: «Τα πράγματα δεν θα είναι διαφορετικά αυτή τη φορά». Μακροπρόθεσμα, οι περισσότεροι πιστεύουν ότι ο στατιστικός κανόνας της «μέσης αντιστροφής» θα ισχύσει. Με άλλα λόγια, όσοι επενδύουν σε βάθος χρόνου θα εκμεταλλευτούν την τάση των αγορών να επιστρέφουν στον μακροπρόθεσμο μέσο όρο τους.

    Στην πραγματικότητα, η παγκόσμια επενδυτική ελίτ δεν είναι πια χωρισμένη ανάμεσα σε «ταύρους» και «αρκούδες» που ερίζουν για την κατεύθυνση της αγοράς. Αντίθετα, διαφωνούν στο πώς θα πάρουν «άλφα», τον όρο που στην «αργκό» της αγοράς σημαίνει αποδόσεις που δεν σχετίζονται με την πορεία της αγοράς. Αυτό μάλλον δεν θα πρέπει να ευχαριστεί τους μικρούς επενδυτές που ελπίζουν ότι οι αγορές θα ενισχυθούν τόσο ώστε να τους χρηματοδοτούν μέχρι να πάρουν σύνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το δημοσίευμα είναι συκοφαντικό και παραπλανητικό.
    Δεν έχασε μόνο η Εθνική 1,24% αλλά όλες οι τράπεζες την προηγούμενη εβδομάδα.
    Ο Τραπεζικός δείκτης μετοχών έχασε από 27/4 1,56%. Οι άλλες τράπεζες έχασαν περισσότερα την ίδια περίοδο:

    ALPHA BANK: -1,57%
    ASPIS BANK: -2,63%
    ΑΤΤΙΚΗΣ: 0,44%
    EUROBANK: -0,84%
    MARFIN: -21% (!!)
    ΕΓΝΑΤΙΑ: -2,40%
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ: 0,18%
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ: 0,74%

    Επομένως είστε κοινοί ψεύτες.
    Για να δούμε τώρα τις σκοπιμότητες του δημοσιεύματος. Είναι προφανές πως θέλετε να εμπλέξετε τον Αλογοσκούφη σε κάποια πιθανή πτώση της μετοχής για πολιτικούς λόγους μια και είστε πολιτικοί του εχθροί. Βέβαια η ανωνυμία σας βοηθάει να γλυτώσετε για λίγο τις διώξεις ποντάροντας στην αδράνεια του ελληνικού κράτους.

    Από την άλλη αδιαφορείτε για τους απλούς επενδυτές της Εθνικής καθώς και για τα ασφαλιστικά ταμεία και άλλους φορείς που έχουν μετοχές της τράπεζας.

    Ποιούς λοιπόν θα βόλευε μια πτώση της Εθνικής και περαιτέρω του ΧΑΑ; Μα φυσικά το κόμμα του ΠΑΣΟΚ το οποίο το τελευταίο διάστημα κυριολεκτικά έχει λυσσάξει να βρει οικονομικά σκάνδαλα. Και προφανώς μέσω του ανώνυμου αυτού blog προσπαθεί να επηρεάσει τον κόσμο.

    Τα λίγα ανώδυνα άρθρα που γράφετε για ξεκάρφωμα για το ΠΑΣΟΚ δεν αναιρούν τα παραπάνω.

    Επομένως το press-gr πρέπει στη συνείδηση του κόσμου να καταγραφεί σαν μια προσπάθεια του ΠΑΣΟΚ για ανώνυμη συκοφάντηση της κυβέρνησης και στελεχών της.

    Το παραπάνω είναι ο ορισμός της προπαγάνδας και μάλιστα της μαύρης.

    Καλημέρα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ka press-gr είστε πολύ έξυπνοι! Αφού χτες σας απαντήσαν με επιχειρήματα στο ίδιο θέμα, δημιουργήτε νέο διάλογο χωρίς κανένα νέο στοιχείο, έτσι ώστε οι αναγνώστες σας να μην κοιτάν τα χτεσινά σχόλια.

    Όπως είπε και ένας κύριος χτες, η μετόχή της Εθνικής εξακολουθεί να έχει πορεία καλύτερη από το Χρηματηστήριο Αθηνών το τρίμηνο.

    Η Εθνική Τράπεζα είχε δύο επιλογές:

    1.να εξαγοράσει τράπεζες στα Βαλκάνια και να μεγαλώσει, προσφέροντας στην Ελλάδα σημαντικότατη θέση στην ευρύτερη περιοχή των Βαλκανίων

    2. Να κάτσει στα αυγά της και να κινδυνεύει από επιθετική εξαγορα. Μην ξεχνάτε ότι το Δημόσιο (Ταμεία) έχουν μόνο 20-25%, άρα όχι αρκετό για να αμυνθούν

    Τέλος δεν αγόρασε την Ρουμανία, γιατί δεν πουλιώταν. Σαν να αγοράσεις εσύ ένα αυτοκίνητο και να ρωτήσεις τον πωλητή γιατί δεν πουλάει και το σπίτι του μαζί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η Εθνική είναι ιδιωτική τράπεζα, γιατί ασχολούμαστε? Το Δημόσιο έχει ΜΗΔΕΝ μετοχές, κάποια Ταμεία έχουν ποσοστά, αν δεν τους αρέσει πλέον η Εθνική γιατί δεν πουλάνε τις μετοχές τους να αγοράσουν Ομόλογα σταθερά του Δημοσίου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ορίστε και οι αποδόσεις των τραπεζών από την αρχή του έτους. Υψηλότερη απόδοση έχει η Εθνική με δεύτερη τη Eurobank.

    ALPHA ΒΑΝΚ -1,74%
    ASPIS BANK -19,21%
    ATTICA BANK -16,11%
    EUROBANK EFG 11,88%
    MARFIN FINANC -4,18%
    ΑΓΡΟΤΙΚΗ 1,02%
    ΓΕΝΙΚΗ -13,40%
    ΕΓΝΑΤΙΑ -26,54%
    ΕΘΝΙΚΗ 18,28%
    ΕΜΠΟΡΙΚΗ -7,21%
    ΠΕΙΡΑΙΩΣ 9,50%

    Τελικά η "παρέα του Λονδίνου" περισσότερο καλό κάνει στη μετοχή παρά αυτό που θέλει να δείξει το ΠΑΣΟΚ και τα φερέφωνά του (βλ. press-gr δηλαδή)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η κεφαλαιοποίση της Εθνικής ειναι 20 δισ ΕΥΡΩ. Για να κάνει κανείς παιχνίδι, δηλ να στηρίξει την μετοχή ας πούμε αγοράζοντας 2-3% θέλει 400-600 εκατομύρια (που κανείς δεν έχει). Άρα η απόδοση της μετοχής είνα καθαρή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΤΟΛΗ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    προς εξαρτημενα γιουσουφακια μου
    πολιτικους,συνδικαλιστες,δημοσιογραφους.
    συκοφαντηστε,την ΕΤΕ,ΑΤΕ,ΤΤ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χθες στην πρεμιερα της νεας του εκπομπης Ο ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΤΩΝ ΓΕΛΙΩΝ..
    ΤΩΝ ΔΕΛΤΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ,οταν ο βουλευτης μανωλης,ο μονος απο ολο το πολιτικο συστημα τολμησε να μιλησει ΓΙΑ ΤΑ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΟΡΤΩΣΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, τον εγκαλεσε λεγοντας οτι ειναι εκτος γραμμης κυβερνησης.
    και δηλωσε οτι ορθως οι τραπεζες..εκαναν την δουλεια τους.
    ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΥΠΟΤΑΓΜΕΝΟΣ ΣΤΑ ΤΑΝΚΣ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. vre paidia.... katarxas gia ton prwto: H Europe Credit Bank einai to moscow-based division tis Finansbank (opou anoikei exoloklirou), kai h ETE exei symferon 46%.

    episis, gia to xylo pou eixe faei h ETE, otan to asset risk sou einai sxedon 40% tourkiko, einai logiko na exeis provlima otan to CDS tis tourkias exei provlima! skeftite ti zimies exoun oi xenes trapezes, pou vlepoun tis grammes tous na kanoun blow off logw tou CDS!!

    episis.... mipws den sas exei perasei apo to myalo oti h ETE einai mia TERASTIA etairia akoma kai gia eurwpaika prwtypa, ki oti h xeiragwgisi tis einai sxedon adynati?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΟ ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΙΚΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ ΤΗΣ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ Η ΒΑΣΩ ΤΗΣ ΑΛΦΑ.
    ΕΧΕΙ ΕΞΑΠΟΛΥΣΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΕΤΕ,ΤΤ,ΑΤΕ.
    ΓΙΑΤΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ.
    ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΜΑΡΦΙΝ ΜΕ ΝΤΟΥΜΠΑΙ ΚΕΦΑΛΑΙΑ.
    ΕΧΟΥΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΘΕΙ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΕΣ ΑΛΦΑ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ,ΠΕΙΡΑΙΩΣ.
    ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΥΣ.

    9:08 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΟΣΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ.
    ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ.
    ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΤΑ ΤΕΧΝΙΚΑ ΓΡΑΦΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΑΛΦΑ,ΕΤΕ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ.
    ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΧΩΣΙΜΟ ΤΗΣ ΑΛΦΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ.
    ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΤΗΣ ΕΤΕ,ΕΥΡΟΒΑΝΚ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΤΟ ΓΡΑΦΗΜΑ.
    ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΡΔΙΟΓΡΑΦΗΜΑ.
    ΣΤΗΝ ΑΛΦΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ
    ΜΟΥΛΩΧΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. σημερα η καθημερινη εγραφε οτι το 2007 τα στελεχη της ΑΛΦΑ ηταν πωλητες της μετοχης δεκαοκτω προς ενα αγοραστες.
    κατι ξερουν και ξεπουλανε οι insiders..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε μη δίνετε απαντήσεις στους ντενεκέδες που γραφουν τις μαλακίες τους. Αυτοί εδώ είναι η ντροπή των δημοσιογράφων, με εμφανώς ΠΟΛΛΑ σεξουλικά προβλήματα.... Ολα τα ξέρουν αυτοί, τα σεξουαλικά τους μονο δεν ξέρουν να λύσουν και γι'αυτό γράφουν τις παπαριές που γράφουν και συνομιλούν σε επίπεδο που το πεζοδρόμιο και το λιμάνι θα κοκκίνιζε από ντροπή. Μάθανε και από χρηματιστήριο τώρα και έχουν άποψη και για επενδύσεις στο εξωτερικό.... Είναι τόσο σχετικοί που αυτοί εδώ το μόνο που καταφέρανε είναι να γίνουν ελεύθεροι επαγγελματίες και να γράφουν έναντι αμοιβής από ...διάφορα κέντρα - όπως άλλωστε λένε και οι ίδιοι παντού στο blog για τους εαυτούς τους... Παράσιτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ντενεκέδες Ξεγάνωτοι που έλεγε και ο μακαρίτης ο Γιαννόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ,ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΠΟΛΥΣΕΙ ΜΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΚΗ
    ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ..ΤΙ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ...
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΟΝ ΟΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ..ΠΟΝΕΣΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ Η ΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ.ΠΟΝΕΣΕ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΗΝ ΑΤΕ,ΤΤ.ΓΙΑΤΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.
    ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ
    ΚΡΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ.
    ΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΧΕΙ ΕΚΦΥΛΙΣΤΕΙ ΣΕ ΣΥΜΜΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΞΥΠΕΡΕΤΟΥΝ ΙΔΙΩΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΑ ΚΕΝΤΡΑ.
    ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΣ ΕΝΑ ΣΟΣΙΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΙΔΙΩΤΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΜΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ..
    ΚΑΙ Η ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΠΟΝΤΙΚΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙ
    ΤΟΥ ΜΠΟΜΠΟΛΑ.
    ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΤΟ ΕΘΝΟΣ.
    ΚΑΡΦΩΝΕΣΤΕ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ.
    ΛΙΓΗ ΠΑΡΑΛΑΓΗ ΔΕΝ ΒΛΑΠΤΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΚΔΟΤΕΣ ΦΑΓΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΕΙ..
    ΝΕΟ 89 ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΦΑΡΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ, ξεκίνησε την λειτουργία είκοσι πέντε (25) άγονων αεροπορικών γραμμών σε δύο (2) χρόνια, αλλά δεν έκρινε σκόπιμο να κάνει εγκαίνια ούτε μια φορά. Η κυβέρνηση της Ν.Δ., σε τρία χρόνια, ξεκίνησε ουσιαστικά την λειτουργία δύο (2) μόνον άγονων αεροπορικών γραμμών, εγκαινιάζοντας αυτές πομπωδώς, παρουσία υπουργών, με τις γνωστές προεκλογικές φιέστες του Υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. Η υπερβολή είναι προφανής.
    Η κυβέρνηση της Ν.Δ., αφήνοντας πίσω της για μια ακόμη φορά την σεμνότητα και ταπεινότητα λόγων και έργων, εγκαινιάζει σήμερα στην Καλαμάτα, το ίδιο πράγμα που το ΠΑΣΟΚ παρέδωσε είκοσι πέντε (25) φορές στον Ελληνικό λαό χωρίς εγκαίνια και φιέστες. Έτσι νιώθουν, έτσι κάνουν: αλληλοσυγχαίρονται για την απραξία τους, πανηγυρίζουν για τις καθυστερήσεις τους, προβάλλουν την ανεπάρκειά τους.
    Ο υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών, θυμήθηκε τις άγονες αεροπορικές γραμμές και την Καλαμάτα στο τέλος της θητείας της κυβέρνησης Καραμανλή.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *