GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Περί Εργατικής Πρωτομαγιάς...

...βρίσκει απλήρωτους και εξαθλιωμένους τους εργαζόμενους στην Δ.Ε.Π.Α.Δ. και στην Ε.Α.Σ. Διδυμοτείχου. Του Στέφανου Σιναπίδη Σοβαρό οικονομ...

...βρίσκει απλήρωτους και εξαθλιωμένους τους εργαζόμενους στην Δ.Ε.Π.Α.Δ. και στην Ε.Α.Σ. Διδυμοτείχου.

Του Στέφανου Σιναπίδη

Σοβαρό οικονομικό πρόβλημα αντιμετωπίζουν τους τελευταίους μήνες όχι μόνο οι εργαζόμενοι της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών Διδυμοτείχου (Ε.Α.Σ.) αλλά και οι εργαζόμενοι στην Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Διδ/χου (Δ.Ε.Π.Α.Δ.), που παραμένουν απλήρωτοι, λόγω έλλειψης χρηματικών κονδυλίων όπως συμβαίνει και σε άλλες προβληματικές δημοτικές επιχειρήσεις ανά την Ελλάδα. Το πρόβλημα υπάρχει, λόγω του γεγονότος, πως σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες(προς το παρόν) πληροφορίες, η υπάρχουσα δημοτική επιχείρηση δεν υφίσταται… στα χαρτιά, για άγνωστους γραφειοκρατικούς λόγους ορισμένων τοπικών υπευθύνων, και επομένως η Περιφέρεια δεν εγκρίνει τους μισθούς των υπαλλήλων.
Οι υπάλληλοι πραγματοποιούν σιωπηρή «λευκή διαμαρτυρία», αλλά δεν έχουν το σθένος να προβάλλουν και να διεκδικήσουν το δίκαιο τους, γιατί φοβούνται το κλίμα «τρομοκρατίας» των εργοδοτών. «Μοιραίοι και άβουλοι αντάμα περιμένουν ίσως κάποιο θαύμα».

27 σχόλια

  1. "Ποτέ άλλοτε η χώρα δεν είχε πρωθυπουργό μειωμένης ευθύνης. Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την πλήρη αδυναμία του να ανταποκριθεί στο βάρος της ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας.Αναγκάστηκε να άρει την προστασία στον κ. Τσιτουρίδη προκειμένου να διαφυλάξει τον εαυτό του και τον πυρήνα των εμπλεκόμενων υπουργών του στο μεγάλο σκάνδαλο της λεηλασίας των Ταμείων. Απέπεμψε μάλιστα τον κ. Τσιτουρίδη όχι για το σκάνδαλο των ομολόγων αλλά για άλλη υπόθεση. Ο κ. Καραμανλής οφείλει να αναλάβει όλη την ευθύνη για όλες τις πλευρές του μεγάλου σκανδάλου και για όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς, υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς και Διοικητές του κομματικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι το μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης".

    Ποτέ άλλοτε η χώρα δεν είχε πρωθυπουργό μειωμένης ευθύνης.
    Ο πρωθυπουργός επιβεβαίωσε την πλήρη αδυναμία του να ανταποκριθεί στο βάρος της ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας.
    Αναγκάστηκε να άρει την προστασία στον κ. Τσιτουρίδη προκειμένου να διαφυλάξει τον εαυτό του και τον πυρήνα των εμπλεκόμενων υπουργών του στο μεγάλο σκάνδαλο της λεηλασίας των Ταμείων.
    Απέπεμψε μάλιστα τον κ. Τσιτουρίδη όχι για το σκάνδαλο των ομολόγων αλλά για άλλη υπόθεση.
    Ο κ. Καραμανλής οφείλει να αναλάβει όλη την ευθύνη για όλες τις πλευρές του μεγάλου σκανδάλου και για όλους τους εμπλεκόμενους υπουργούς, υφυπουργούς, Γενικούς Γραμματείς και Διοικητές του κομματικού κράτους της Νέας Δημοκρατίας. Αυτό είναι το μείζον θέμα πολιτικής και ηθικής τάξης.
    Ο κ. Καραμανλής δεν σεβάστηκε την αλήθεια. Δεν σεβάστηκε τους πολίτες. Αθέτησε κάθε πολιτική και ηθική δέσμευσή του. Δεν τίμησε την εμπιστοσύνη που του έδωσαν οι πολίτες το 2004.
    Η χώρα έχει εισέλθει σε παρατεταμένη ακυβερνησία.
    Η κυβέρνηση του κ. Καραμανλή μπορεί πια να έχει μια μόνο προσφορά στον τόπο: την άμεση προσφυγή στην λαϊκή ετυμηγορία.
    Η συγκάλυψη στην οποία επιμένει ακόμα και σήμερα ο πρωθυπουργός είναι καταδικασμένη να αποτύχει. Παρά τις προσπάθειές του, όλα θα έρθουν στο φως. Οι πολιτικές, ποινικές και αστικές ευθύνες θα αποδοθούν σε όλους τους εμπλεκόμενους.
    Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ θα εγγυηθεί τη διαφάνεια, την αποκάλυψη όλης της αλήθειας, την κάλυψη της ζημίας των Ταμείων που προκάλεσε η κυβέρνηση της ΝΔ, και την πλήρη εξασφάλιση των συντάξεων. Θα εγγυηθεί μια νέα πορεία αλήθειας, διαφάνειας και δικαίου για τη χώρα και τους πολίτες.
    Απο τις χθεσινες δηλωσεις του Προεδρου του ΠΑΣΟΚ κυριου Γεωργιου Α.Παπανδρεου
    Για την αντιγραφη
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. babis

    σλουρπ-σλουρπ θα το κατσιάσεις το πιντί

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα γιορταζουμε την πρωτομαγια και το συνολο των εργαζομενων της χωρας μας είναι ανaστατοι από τη αποκαλυψη ότι τα λαμογια του χρηματιστηριου ηταν γαλαζια και συνεχιζουν και σημερα το θεαρεστο εργο των.
    Η ανικανη κυβερνηση ευρισκομενη σε μονιμη αποσυνθεση και ανικανοτητα πελαγοδρομει.
    Το συνολο του Ελληνικου λαου απαιτει αμεση πρσφυγη στις καλπες και την αναληψη της διακυβερνησης της χωρας από το ΠΑΣΟΚ με πρωθυπουργο τον Γιωργο Παπανδρεου για να επαναφερει τη χωρα στη σοβαροτητα και τη διεθνη αναγνωριση.
    Οσο πιο γργογορα γινει αυτό τοσο το καλυτερο για τη χωρα.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με κεντρικό σύνθημα «τα λεφτά μας στα Ταμεία», θα διαδηλώσουν την Τρίτη 1η Μάη οι εργαζόμενοι σε όλη τη χώρα, στο πλαίσιο των απεργιακών κινητοποιήσεων της Εργατικής Πρωτομαγιάς.
    Μάλιστα!!! Ο οικονομισμός και η τσέπη ως το ύστατο ιδεολόγημα μιας αποχαυνωμένης, κομματόδουλης και υστερόβουλης συνδικαλιστικής ηγεσίας. Οι ψευδεπίγραφοι προοδευτικοί και αριστεροί για άλλη μια φορά, εξευτελίζουν το μήνυμα της πρωτομαγιάς. Δηλαδή, εάν τα λεφτά, που χάθηκαν και με δική τους ευθύνη, επιστρέψουν στα ταμεία με κάποιο κόλπο, αυτοί οι γελοίοι υποκριτές θα ικανοποιηθούν; Το σκάνδαλο των ομολόγων είναι μόνον η δυνητική οικονομική απώλεια των ταμείων; Αυτό κατάλαβαν οι συνδικαλιστές; Προφανώς, αντιλαμβάνονται με το προσωπικό τους ίδιοτελές κριτήριο τα σκάνδαλα.
    Το σκάνδαλο των ομολόγων είναι πολύ σοβαρότερη υπόθεση και σχετίζεται με ολόκληρη τη δομή και λειτουργία του πολιτικού συστήματος και της οικονομίας της αγοράς και δεν περιορίζεται στην υπόθεση της ενδεχόμενης ζημίας.
    Αν κάναμε την "τραβηγμένη" υπόθεση οτι τα ταμεία θα κατέγραφαν κέρδη από αυτή την υπόθεση, ο κύκλος των ομολόγων με τις μίζες στους ημέτερους και το μαυρό χρήμα, δεν θα σκανδάλιζε κανέναν;
    Είπαμε, κάτι δεν πάει καλά στην αντίληψη και τον πολιτισμό μας.
    Ο ΑΜΦΙΛΕΓΟΜΕΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. HOMO ΤΖΩΝ

    Κάνε υπομονή καραβλαχάρα αγάπη μου, σε λίγους μήνες θα αναλάβω προσωπικά τα εντατικά μαθήματά της "επιμόρφωσής" σου. Ερχόμαστε για τη νέα αλλαγή και σε έχω πρωτη-πρώτη στη λίστα. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. HOMO ΤΖΩΝ

    Κάνε υπομονή καραβλαχάρα αγάπη μου, σε λίγους μήνες θα αναλάβω προσωπικά τα εντατικά μαθήματά της "επιμόρφωσής" σου. Ερχόμαστε για τη νέα αλλαγή και σε έχω πρωτη-πρώτη στη λίστα. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος...

    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καθε απελπισμένος ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ... Επαναλαμβανοντας το φιλο μας…
    Το τελος του παραμυθιου και της απατης που οργανωσε και καταφερε η ΝΔ με τις εκλογες το Μαρτιου 2004 πλησιαζει. Το ψεμα εχει κοντα ποδαρια..
    Ο Ελληνικος λαος περιμενει τις εκλογες για να εκφραστει και να αναθεσσει στο ΠΑΣΟΚ την διακυβερνηση της χωρας και να γινει πρωθυπουργος ο ΓΑΠ ο προεδρος του ΠΑΣΟΚ και προεδρος της Σοσιαλιστικης Διεθνους και να αποκτησει η χωρα επιτελους ένα οραμα ,μια προοπτικη. Εχομε πολλα σοβαρα θεματα να ασχοληθουμε. Τελος στους κουμπαρους,στα λαμογια,στα ομολογα..
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. babis πουσταρά
    babis χαζοβιόλη
    που μέσα στο Κούνημα
    σε γαμάνε όλοι


    έτσι σε θέλω κούκλα μου - μαχητική, σα τη Λιάνη - να ρουφάς και να τα καταπίνεις όλα

    Οh and by the way, το μόνο που θα αναθέσει ο λαός στο ΠΑΣΟΚ είναι τα Καλλιστεία Τραβεστί. Έχετε πολλές υποψήφιες πίπες εκει μέσα στο πουστράτο σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. αχ αυτά σου τα μπρούτζινα αρχίδια babis....

    όταν πας στο βενζινάδικο να γεμίσεις το παπί σου φτωχόπουστα να προσέχεις μη βγάζουν σπίθες και γίνεις παρανάλωμα του πυρός ΚΟΤΑ και ποιόν θα γαμάμε και θα σοβατίζουμε στη μάπα μετά...

    έλα να μας τα πείς αυτά στο blog "σου"...ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ, ΠΟΥΣΤΡΑ ΦΕΥΓΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλοι του press.gr έχουν τεθεί κάποια ερωτήματα για τη σχέση Μηλιάκου-Παπαδόπουλου-Μουσσά, την εταιρεία GEOGENESIS, στα οποία είναι πολύ εύκολο να γίνει δημοσιογραφική διασταύρωση.
    Απάντηση δεν δίνετε.

    Προσπαθείτε για κάποιους δικούς σας λόγους να μπλέξετε τον Λάμπρου.
    Δεν σας βγήκε η "εμπλοκή" του με τον Παπαδόπουλο και τώρα το γυρίσατε στον Σιγάλα. Εντάξει θα έχετε τους λόγους σας, προσωπικούς ή άλλους.

    Στα ερωτήματα όμως του ΣΗΜΕΡΑ θα απαντήσετε με κάποιον τρόπο;

    Θα μας πείτε για τα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ της ΑΤΕ σε διαφημιστικές δαπάνες που χειρίζεται ο στενός φίλος και κουμπάρος του Ευγένιου, κ. Μουσσάς;

    Θα μας πείτε κάτι για τον κ, Μηλιάκο και τα έργα που έδωσε στην τεχνική εταιρεία του Παπαδόπουλου;

    Ίσως κάτι για την κ.Ματθαίου;

    Τι λέτε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο ιδιος ο Γ.Α.Παπανδρεου δεν θα παει στα Ματαλα.
    Θα παει στην Ροδο,θα παει στο παγκρατι,θα παει στην ιδια την Αθηνα.
    Ολος ο λαος βλεπει οτι η κυβερνηση της Νεας Δημοκρατιας του κ.Καραμανλη δεν εχει τσιπα οπως λεει και ο ιδιος ο λαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΠΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΝΤΙΜΠΕΡΓΚ
    ΓΙΑΝΝΗΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητε κυριε 3.16.

    Η απαντηση στην απορια σου είναι ότι ελπιζω να ξερεις ποιος είναι ο κουμπαρος του Κυριου Διοικητη της ΑΤΕ ε?
    Εκει είναι η καρδια του προβληματος.
    Τα αλλα που λες είναι οι αμαρτωλες παραφυαδες της αθλιοτητας που μας κυβερνα
    Συγχαρηρια για τις αποριες σου.Φαινεσαι «μπασμενος»
    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ κ. ΛΕΥΤΕΡΗ ΖΑΓΟΡΙΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ


    Η επέτειος της εργατικής Πρωτομαγιάς σηματοδοτεί τα αδιαπραγμάτευτα δικαιώματα των εργαζομένων. Το δικαίωμα στην εργασία, την ελεύθερη συνδικαλιστική δράση, τις δίκαιες αμοιβές, την καλύτερη ποιότητα ζωής, την εγγύηση των ασφαλιστικών και συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων.

    Οι προκλήσεις της νέας εποχής, μας καλούν να εργαζόμαστε διαρκώς για την κοινωνική συνοχή και αλληλεγγύη, την εξουδετέρωση της φτώχειας, την αντιμετώπιση της ανεργίας. Θέτουν επιτακτικά, την ανάγκη για αλλαγές και μεταρρυθμίσεις. Για πολιτικές που εγγυώνται ασφάλεια και προοπτική για το μέλλον.

    Η δικαίωση κάθε πολιτικής, περνά μόνο μέσα από την αντιμετώπιση των προβλημάτων και όχι την μετακύλισή τους στο μέλλον. Οι κοινωνίες που δεν τολμούν, είναι καταδικασμένες να ζουν με τα προβλήματα που τους κληροδότησε το παρελθόν.

    Γι’ αυτό και η οικονομική ανάπτυξη, η καλύτερη παιδεία, ο ευρύς κοινωνικός διάλογος, η προάσπιση και θωράκιση του χώρου της ασφάλισης, αποτελούν ζητήματα ευθύνης για όλους μας. Την κυβέρνηση, τις πολιτικές δυνάμεις, τους κοινωνικούς εταίρους.

    Απαιτείται απ’ όλους τόλμη και σύνεση. Ουσιαστικός και αποτελεσματικός διάλογος. Είναι αναγκαίο να ακολουθήσουμε το δρόμο της σύνθεσης και της συνεννόησης. Για τη Νέα Δημοκρατία αυτός είναι ο δρόμος .

    Χαιρετίζουμε την Εργατική Πρωτομαγιά και τους διαχρονικούς αγώνες των εργαζομένων για μια κοινωνία ευημερίας και ανθρωπιάς, για έναν κόσμο ειρήνης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. QUIZ: Αφού ο Ανδρέας ήταν "άσφαιρος", ποιος βόλευε την Μιμή;

    1) Ο Καρχιμάκης.
    2) Ο Καρχιδάκης.
    3) Αυτός που παντρεύτηκε την ανιψιά του Λαλιώτη.
    4) Αυτός που παντρεύτηκε την αδελφή της γυναίκας του Παπουτσή.
    5) Αυτός που είναι κουμπάρος του Πέτρου Λάμπρου.
    6) Αυτός που την είχε συνάδελφο και γκόμενα στην Ολυμπιακή.

    Παρακαλούμε απαντήστε με προσοχή. Όποιος το βρει κερδίζει μια βραδιά με τον μεγάλο εραστή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΟΙ περισσότεροι αυτών των υπαλλήλων, είναι τοποθετημένοι επί ΠΑΣΟΚ και οι διευθύνοντες συνδικαλιστές του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ έκλεβαν και οι εργαζόμενοι στους συνεταιρισμούς τους κάλυπταν. Επόμενο είναι τώρα να πληρώνουν την αμαρτία τους. Αφού η ΝΔ σε σύμπραξη της απάτης με το ΠΑΣΟΚ δεν έβαλε τους συνδικαλιστές της απάτης μέσα, δεν πρέπει να φωνάζουν τώρα οι υπάλληλοι αλλά να ψηφίσουν ΕΑΡ την επόμενη φορά ώστε να πάρει πίσω τα κλεμμένα και να βάλει φυλακή τους αλήτες του ΠΑΣΟΚ-ΝΔ. Φιλόλαος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.42

    κεσκεσέ μεγάλος εραστής? αυτό που λέμε "Ο Τελευταίος Μεγάλος Πελάτης-Οι αναμνήσεις μιάς βίζιτας"? αυτός που βρίσκεται στην χωμάτινη γκαρσονιέρα φορώντας το ξύλινο παλτό? ο μπαμπάς της Αιμιλία Ανδρέα Νίμπλουμ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ.
    ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ..ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    1:42 μμ


    Ανώνυμο said...
    προς συνδικαλιστες.
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΜΙΖΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣαριστερες,δεξιες.
    οι βουλευτες ολων των κομματων,
    οι συνδικαλιστες δεν μιλανε.
    ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΕΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΜΥΝΗΜΑ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..
    ΠΡΟΣ ΤΗΛΕΦΑΣΙΣΤΕΣ,ΑΛΗΤΟΦΥΛΛΑΔΕΣ.
    λατρευτα μου πελατακια,
    ειναι μυθος οτι το βασικο μου στηριγμα ειναι ο γιωργακης.
    ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΞΙΟΠΙΣΤΑ,ΑΦΡΙΖΟΝΤΑ ΣΚΥΛΙΑ,
    ΕΙΣΘΕ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΜΟΥ.
    οσο απελπισμενα μου προσπαθειτε να με αποδομεισετε,ο λαος που εχει ενστικτο θα με στηριζει.
    ΘΑ ΒΑΡΕΘΩ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΑΩ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ελπιζω και η ερτ να σας μυμηθει.

    1:42 μμ


    Ανώνυμο said...
    προς συνδικαλιστες.
    ΦΕΡΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΜΙΖΟΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ.
    ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΠΟΥ ΠΕΙΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

    1:44 μμ


    Ανώνυμο said...
    εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    1:47 μμ


    Ανώνυμο said...
    Ανώνυμο said...
    εγκυρη πληροφορια.
    Η CITIGRUP,MORGAN STANLEY,JP MORGAN,ΚΤΛ.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΤΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΦΑΒΑΝΚ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΥΣΦΗΜΕΙΣΕ ΔΙΕΘΝΩΣ.
    ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΑΣ.
    ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ.
    ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.
    ΕΧΑΣΕ 8% ΣΕ ΤΡΕΙΣ ΗΜΕΡΕΣ.

    1:53 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ,ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣαριστερες,δεξιες.
    οι βουλευτες ολων των κομματων,
    οι συνδικαλιστες δεν μιλανε.
    ΓΙΑ ΤΑ 4 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ
    ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.

    1:56 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΠΤΑΕΤΙΑ ΗΤΑΝ ΚΟΛΕΓΙΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.
    ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΜΟΥΓΚΑ ΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ...

    1:59 μμ


    Ανώνυμο said...
    Aποφασισα να κυβερνησω δεχομενος τις υποδειξεις σας δημοσιογραφικες πορνες.
    ΘΑ ΚΑΝΩ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.
    ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΘΕ ΜΗΝΑ.
    ΘΑ ΠΕΡΝΑΩ ΚΑΘΕ ΠΡΩΙ ΑΠΟ ΑΥΤΙΑ ΚΤΛ.
    ΘΑ ΥΠΑΡΧΩ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΩΝ ΓΕΛΟΙΩΝ ΤΩΝ ΟΚΤΩ.
    ΘΑ ΓΙΝΩ ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΗΣ ΑΝΝΙΤΑΣ ΠΑΝΙΑ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΕ ΠΕΙΣΑΤΕ ΘΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΩ..
    ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΙΣΤΑΝ.

    2:03 μμ


    Ανώνυμο said...
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΑΠΕΛΠΙΣΜΕΝΩΝ ΕΝΑΝΤΙΑ
    ΣΤΗ ΔΕΞΙΑ ΑΡΧΙΣΕ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΣΕΒ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙ..
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΤΑ ΕΦΑΓΕ Η ΔΕΞΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΚΔΟΤΩΝ..ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ,
    ΦΩΝΑΖΕΙ..ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΛΕΗΛΑΤΟΥΜΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ..
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΕΓΚΥΡΗΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ..
    ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ, ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΓΚΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ.
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΟΥ ΜΠΟΥΣ..ΑΠΑΙΤΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ..ΜΠΟΥΡΚΑΣ...
    ΤΟ ΣΟΒΙΕΤ ΤΗΣ ΓΣΕΕ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΟΥΛΗΣΤΕ
    ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ΟΜΟΛΟΓΑ,ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑ.

    9:17 μμ
    Ανώνυμο said...

    τσιτουριδη πρεπει νασαι ευχαριστημενος γιατι εζησες μια μοναδικη εμπειρια.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΝ ΜΕΓΑΛΟ ΗΓΕΤΗ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΤΗΚΑΝ ΕΤΣΙ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΑ ΣΚΥΛΙΑ..
    ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΥΟΥ .
    ειναι μεγαλη τιμη για σενα.
    ΤΟΤΕ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΦΩΝΑΖΑΝ ΝΑ ΦΥΓΗ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΛΟΚΗ.
    και ειχες εσυ την απαιτηση τωρα να σε στηριξουν τα φοβισμενα λαμογια της δεξιας.
    εισαι ανιστορητος.

    9:22 μμ
    Ανώνυμο said...

    ξερει κανενας γιατι το λαμογιο ο τριανταφυλοπουλος εχει στοχοποιησει το προεδρο του αρειου παγου.
    σε συνδιασμο βεβαια με την μαιμου τρομοκρατια.
    ποιο αφεντικο πληρωνει το συμβολαιο.
    ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ.

    9:27 μμ
    Ανώνυμο said...

    το συμβολαιο εναντια στην ΑΤΤΙΚΑΤ κατασκευαστικη,που τους πηρε το διαγωνισμο στο φλοισβο,ο τριανταφυλοπουλος για ποιον το εκτελει.
    ξερει κανενας αδελφια.

    9:30 μμ
    Ανώνυμο said...

    ΗΡΕΜΗΣΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ .
    Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ ΝΥΧΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ,ΟΠΩΣ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ.
    ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΜΕΝΟΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
    ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
    ΣΕΒ,ΕΚΔΟΤΕΣ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ,ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ.
    ΑΡΧΙΣΕ Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΟΥ.
    Η ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΝ ΚΛΕΦΤΩΝ ΚΑΙ ΑΡΜΑΤΟΛΩΝ.
    ΤΟ ΝΕΟ 89 ΑΡΧΙΣΕ...
    ΚΑΤΩ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ..
    ΕΔΩ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ,ΘΑ ΤΗΝ ΓΛΙΤΩΣΗ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ.

    2:33 μμ


    Ανώνυμο said...
    ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΑ..
    ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ ΕΞΕΦΤΕΛΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ
    ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕΤΑ ΦΙΛΙΠΙΝΕΖΑ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    ΘΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ Η
    ΝΔ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥΣ.
    ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΘΑ ΑΝΗΞΕΙ.
    ΕΞΕΡΜΕΝΑ ΑΓΑΝΑΚΤΙΜΕΝΑ ΜΟΥ ΛΑΜΟΓΙΑ ...
    Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. επιτελους οι νταβατζηδες συνειδητοποιησαν..οτι με ολους τους ακριβοπληρομενους δημοσιογραφοτραμπουκουςεκβιαστες,
    των 8.κτλ.
    ειναι αδυνατον να αποδομησουν τον καραμανλη.
    ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ.
    ΝΑ ΜΙΣΘΩΣΟΥΝ..ΜΑΦΙΟΖΟΥΝ,ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΥΣ,
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΟΜΕΝΟΥΣ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΜΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ..ΓΙΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΝΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΤΑΡΑΧΗ.
    ΜΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΟΥΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ..ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.
    δεν ειναι ευκολο σημερα να στρατολογησουν ρομαντικους ηλιθιους αριστερους..
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΑΝΑΤΙΝΑΞΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    αποδεικτηκε οτι αδικα πληρωνουν τα
    υστερικα απαξιωμενα παπαγαλακια των ΜΜΕ.

    9:12 μμ


    Ανώνυμο said...
    τα δημοσιογραφικα παπαγαλακια θα τα χρησιμοποιησουν για ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΟΥΝ την νεα τρομοκρατια,
    αποδιδοντας σε κοινωνικες συνθηκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ
    ΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙΟΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ
    ΤΟΥ ΚΚΕ.
    ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΗ ΚΡΑΤΙΚΕΣ
    ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΘΑ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΣΕΒ ,ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ.
    ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΟΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ..
    ΕΣΤΩ ΚΑΝΕ ΜΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΟΤΙ ΤΟ ΜΕΛΕΤΑΣ..
    ΒΑΛΤΟ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΗΘΕΝ ΔΙΑΛΟΓΟ.
    ΘΑ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΝΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. μυνημα καραμανλη προς νταβατζηδες και εκδοτες..
    μετα απο δυο μηνες υστεριας..
    μονοθεματικων δελτιων.
    μονοθεματικων εφημεριδων.
    ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ.
    ΤΙΠΟΤΑ..
    θα ειμαι παντα καταλληλοτερος.
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΟΣΟ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΑΚΟΥΜΠΑΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΗ ΦΟΥΣΚΑ.
    ΑΠΟΛΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ .
    ΠΡΟΣΛΑΒΕΤΕ ΝΕΑ ΠΑΙΔΙΑ.
    ΑΝΑΝΕΩΣΤΕ ΤΟ ΦΘΑΡΜΕΝΟ ΠΟΡΝΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΑΣ.
    ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΚΡΙΒΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΕ ΕΚΒΙΑΣΕΤΕ.
    δωστε δουλεια σε νεα και αφθαρτα παιδια.
    θα πληρωνετε λιγοτερα αλλα θα ειναι πιο αποτελεσματικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑΤΙΚΟ ΜΥΝΗΜΑ.
    ΠΡΟΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ.
    ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΤΕ
    ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ..ΣΟΣΙΑΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.

    1:51 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αληθεύει ότι το 90% των μελών των ΔΣ στα Ταμεία και οι συνδικαλιστές και οι άλλοι ήταν οι ίδιοι και επί ΠΑΣΟΚ; Και έχουν το θράσος να διαμαρτύρονται για τα ομόλογα τώρα;
    Όταν άφηναν να αγοράζονται μετοχές (που δεν σου εξασφαλίζουν ούτε καν το κεφάλαιό σου) και να σκορπίζονται σε φούσκες τα λεφτά των ασφαλισμένων με το ΧΑΑ στις 5-6000 μονάδες, πού ήταν οι κύριοι;
    Όταν αγόραζαν τα Ταμεία μέσω της ΔΕΚΑ π.χ. "Εμπορική" στα 60-80 ευρώ (ενώ κανονικά έπρεπε να είχε 15-20 €) για να βοηθήσουν (με τον εγκλωβισμό του κόσμου στο χρηματιστήριο) το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές, πού ήταν οι κύριοι να διαμαρτυρηθούν για τα λεφτά μας;
    Όταν κλεινόταν η συμφωνία της ΠΑΣΚΕ για την εθελούσια του ΟΤΕ και την άρση της μονιμότητας γιατί η ΓΣΣΕ ασχολιόταν με την μεταφορά ή όχι της αργίας της Πρωτομαγιάς που έπεφτε Πάσχα;
    Καλά κάνουν και σας λένε εργατοπατέρες. Και λίγα σας λένε. Δεν πείθετε πλέον κανέναν. Κανείς ακομμάτιστος απλός εργαζόμενος πολίτης δεν πατάει στις δήθεν διαδηλώσεις σας. Κάντε αυτοκριτική ή παραιτηθείτε σύσσωμοι και ξεκολλήστε τον συνδικαλισμό από τα κόμματα, μπας και ανασάνει ο χώρος και δει ο εργαζόμενος πραγματικούς εκπρόσωπους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *