GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέρασε το 1.000.000 "επισκέψεις" το Press-gr!

ο Αλλο ένα "φράγμα" σπάσαμε σήμερα. Οι "επισκέψεις" στο Press-gr πέρασαν ήδη το 1.000.0000. Και να σκεφτείτε ότι πριν...

ο
Αλλο ένα "φράγμα" σπάσαμε σήμερα. Οι "επισκέψεις" στο Press-gr πέρασαν ήδη το 1.000.0000. Και να σκεφτείτε ότι πριν από σχεδόν επτά μήνες, στις 15 Οκτωβρίου, όταν καλύπταμε το όριο των 10.000 βάζαμε στόχο τις ...100.000 (πατήστε εδώ). (Μόνο το ...Χρηματιστήριο θα ανεβαίνει;)
Τώρα, τι ...στόχο να βάλουμε; Προς το παρόν, οφείλουμε 1.000.000 "ευχαριστούμε" σε όλους εσάς. Γιατί, το ξαναλέμε, το Press-gr είναι εσείς!
Και συνεχίζουμε!

64 σχόλια

  1. Μπραβο μονο που δεν εχετε αντιληφθει οτι ουσιωδες στοιχειο
    ενος blog ειναι η συμμετοχη των
    αναγνωστων του στα σχολια.

    Κι εσεις εχετε επιτρεψει εντελως
    ακατανοητα να σας διαλυσουν τα σχολια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. page reloads είναι, όχι unique visitors.

    Kάθε φορά που "ξαναφορτώνεις" τη σελίδα κάνοντας refresh τη μετράει σα hit επισκεψιμότητας.

    Οπότε το 1,000,000 δεν είναι σωστό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ρε αποκάτω τόσο άσχετος είσαι ή σε πειράζει η αλήθεια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο γιάννος γιατί τα χώνει στο γιωργάκη? τα χαλάσανε στη μοιρασιά των κλεμμένων του ΧΑΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΠΛΟΓΚ..
    ΑΓΝΟΕΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΚΡΙΤΕΣ.
    Η ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΣΥΔΟΣΙΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ταλαιπωρε παπαντωνιου.
    ολοι αχαριστοι..
    τους εκανες πλουσιους το 99..
    και τωρα ολα τα κομματικα-δημοσιογραφικα λαμογια σου γυριζουν την πλατη.
    σκοτωνουν τα αλογα οταν τα ξεζουμιζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. TO BLOG ΣΚΙΖΕΙ.ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ

    ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απαράδεκτοι Κακαουνάκης, Κύρτσος
    Στο κρανίο τα πήρε ο Γιώργος Αυτιάς στο χθεσινό κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και δικαίως, αφού, τόσο ο Ν. Κακαουνάκης όσο και ο Γ. Κύρτσος δεν τον άφηναν να ολοκληρώσει το ρεπορτάζ του για τα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός για τους έλληνες ομογενείς στην Αυστραλία! Απαράδεκτη η στάση των δύο δημοσιογράφων, διότι ανεξάρτητα από το εάν συμφωνεί κανείς ή όχι, το ρεπορτάζ είναι ρεπορτάζ. Το μόνο που καταφέρνουν με την συμπεριφορά τους είναι ο τηλεθεατής να τους αποστρέφεται και να γυρίζει κανάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χθες ο αλφα πηρε την σκυταλη του ανενδοτου αγωνα απο το μεγκα..
    εδειχνε τον καραμανλη στην αυστραλια ,ταυτοχρονα με τον κακαουνακη να ουρλιαζει..
    με ζουμ στο τεαδυ,κτλ...
    ηρεμηστε λαμογια,σας γελοιοποιει ο πανικος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ρε φιλε ο αλφα ηθελε να δειξει οτι ο καραμανλης με τις μιζες απο τα ομολογα πληρωσε τις διακοπες στην αυστραλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής συναντήθηκε σήμερα με την Πρωθυπουργό κα Helen Clark και με μέλη του Υπουργικού Συμβουλίου της Νέας Ζηλανδίας στο Ουέλλινγκτον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, στο πλαίσιο της επίσκεψής του στη Σιγκαπούρη, συναντήθηκε σήμερα με τον Πρόεδρο κ. Sellapan Ramanathan Nathan.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ...
    υπαρχει σε εξελιξη μια καταπτυστη ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ των καταχθονιων δυναμεων της καραμανλικης νεοδεξιας ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΕΓΚΑ..
    1.λιωνουν τα παγοβουνα..
    ειναι συνωμοσια της δεξιας για να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    2.η δεξια εκανε τους ελληνες μεταναστες στην αυστραλια στον παρελθον..για να παει τωρα ο καραμανλης και να προσπαθησει να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολαγα.
    3.η δεξια κατασκευασε το κρατος των σκοπιων..για να μπορει σημερα ο καραμανλης να αποπροσανατολιση το μεγκα απο τα ομολογα.
    4...5...
    ΤΟ ΜΕΓΚΑ-ΛΟ ΚΑΝΑΛΙ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ..ΒΑΣ..ΒΑΣ..ΤΙΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ο ΑΛΦΑ ΟΜΩΣ ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ.
    ΕΔΕΙΧΝΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ ΤΟΥ ΤΕΑΔΥ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ..
    ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΟ ΕΞΩΘΕΣΜΙΚΟ ΠΑΡΑΣΥΣΤΗΜΑ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. «Συμμάζεμα» των οικονομικών
    Εγγύηση για δάνειο 80 εκατ. ευρώ ζήτησε ο δήμαρχος Πειραιά από τον υπουργό Οικονομίας

    ΑΠΕ
    Ο δήμαρχος Πειραιά με τον υπουργό Οικονομίας
    Αθήνα


    Την εγγύηση του Δημοσίου για τη λήψη δανείου ύψους 80 εκατ. ευρώ ζήτησε ο δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας από τον υπουργό Οικονομίας Γιώργο Αλογοσκούφη, για την κάλυψη άμεσων αναγκών του δήμου προς προμηθευτές και τοκοχρεολύσια.

    Την Τετάρτη, ο κ. Φασούλας επισκέφθηκε τον κ. Αλογοσκούφη στο υπουργείο και μετά τη συνάντηση που είχαν αναφέρθηκε στο «άνοιγμα» του δήμου που προέρχεται τόσο από οφειλές προς προμηθευτές όσο και από οφειλές προς το προσωπικό του δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 1:39 swstos.... diladi o tsitouridis prepei na paei diakopes sto feggari...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ισως γιατι προχθες ο αλφα εσπασε την συμφωνια..εναρμονισμενων πρακτικων της παραπληροφορησης και αντι να ασχοληθει οπως το μεγκα αποκλειστικα με τα ομολαγα,το εριξε στην κοντρα πολυδωρα-συνδικαλιστων.
    ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΕ ΝΑ ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΕΙ...
    ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΤΑΓΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΓΚΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. εχεις δικιο ,με την χθεσινη σκηνοθεσια ο αλφα ζητουσε συγνωμη απο το μεγκα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φρένο στους πλειστηριασμούς
    Απαγορεύει την κατάσχεση πρώτης κατοικίας δανειολήπτη για χρέος έως 10.000 ευρώ σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες

    Για τον κ. Δ. Σιούφα και τον κ. Γ. Παπαθανασίου, υπουργό και υφυπουργό Ανάπτυξης αντίστοιχα, η προστασία των δανειοληπτών από την κατάσχεση της πρώτης κατοικίας τους ήταν βασικός στόχος πολιτικής.

    Ως πρώην τραπεζικός ο κ. Σιούφας και επιχειρηματίας ο κ. Παπαθανασίου είχαν ζήσει το πρόβλημα από κοντά, και από τις δύο πλευρές του λόφου.

    Πέτυχαν σε πρώτη φάση να μην κατάσχεται η πρώτη κατοικία για μια ειδική κατηγορία επιχειρηματικών δανείων (τα εγγυημένα από το Δημόσιο) - με το νομοσχέδιο για την προστασία του καταναλωτή η ασπίδα επεκτείνεται στα καταναλωτικά δάνεια και τις πιστωτικές κάρτες.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Ε.Τ.», στο νομοσχέδιο για τον καταναλωτή θα περιληφθεί διάταξη με την οποία απαγορεύεται η κατάσχεση της πρώτης κατοικίας δανειολήπτη, για χρέος μέχρι 10.000 ευρώ σε καταναλωτικά δάνεια και πιστωτικές κάρτες, υπό την προϋπόθεση βέβαια ότι υπάρχει αποδεδειγμένη αδυναμία πληρωμής. Η ρύθμιση σώζει σπίτια που με το ισχύον καθεστώς βγαίνουν στο σφυρί για χρέη μερικών εκατοντάδων ή χιλιάδων ευρώ.

    Το νομοσχέδιο πέρασε από την Κεντρική Νομοπαρασκευαστική Επιτροπή, είναι στο στάδιο της συλλογής υπογραφών και θα κατατεθεί στη Βουλή ίσως και την Παρασκευή, ή το αργότερο στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Τον Ιούνιο θα είναι νόμος του κράτους.

    Αρμοδιότητες

    Με άλλη ρύθμιση στο ίδιο νομοσχέδιο, ξεκαθαρίζεται ότι οι αρμοδιότητες για την προστασία των καταναλωτών παραμένουν στο υπουργείο Ανάπτυξης, όπως ζητούσαν οι περισσότερες καταναλωτικές οργανώσεις.

    Δεν γίνεται δεκτή η πρόταση της Τράπεζας της Ελλάδος να αναλάβει και αυτόν το ρόλο, ωστόσο η Κεντρική Τράπεζα θα γνωμοδοτεί για θέματα που αφορούν τους καταναλωτές και χρειάζονται τεχνοκρατική υποστήριξη.

    Κομβικής σημασίας για την προστασία των καταναλωτών θεωρείται και η ρύθμιση που προβλέπει ότι οι αμετάκλητες δικαστικές αποφάσεις που εκδίδονται μετά από συλλογική αγωγή ισχύουν για όλους, και όχι μόνο για τους διάδικους.

    Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι οι αποφάσεις του Αρείου Πάγου με τις οποίες κρίθηκε παράνομη και καταχρηστική σειρά όρων στις συμβάσεις καταναλωτικών και στεγαστικών δανείων αποκτούν γενική ισχύ. Δεν θα αφορούν μόνο την τράπεζα κατά της οποίας έγινε η αγωγή.

    Η νομοθεσία για την καταναλωτική πίστη βρίσκεται υπό αναθεώρηση και σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Συζητήθηκε προχθές στις Βρυξέλλες, στο Συμβούλιο Υπουργών Ανταγωνιστικότητας, όπου ο γενικός γραμματέας Καταναλωτή κ. Γ. Οικονόμου καταψήφισε την πρόταση Οδηγίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

    Η Οδηγία προβλέπει «πέναλτι» 0,5 – 1 % του υπολοίπου για την πρόωρη εξόφληση καταναλωτικών δανείων πάνω από 10.000 ευρώ, όμως η ελληνική νομοθεσία απαγορεύει την ποινή προεξόφλησης στα δάνεια σταθερού επιτοκίου. Μόλις τον περασμένο Φεβρουάριο το υπουργείο Ανάπτυξης επέβαλε πρόστιμα ύψους 236.082 στην Εθνική και την Εγνατία, επειδή επέβαλαν «πέναλτι» σε καταναλωτικά δάνεια και δεν ενημέρωναν τους δανειολήπτες ότι έχουν δικαίωμα να προεξοφλήσουν το δάνειο με αντίστοιχη μείωση του τιμήματος.


    Κώστας Βουτσαδάκης
    Ελεύθερος Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εξόρμηση Καραμανλή στη Λάρισα μετά την Αυστραλία

    Στο θεσσαλικό κάμπο «ανεβαίνει» για πρώτη φορά ως πρωθυπουργός ο κ. Κ. Καραμανλής στις 10 Ιουνίου. Θα μιλήσει στη Λάρισα στο προσυνέδριο του κόμματος για την αγροτική ανάπτυξη και ήδη οι αγροτοσυνδικαλιστές ετοιμάζονται να δώσουν το παρών. Οι επιδοτήσεις δόθηκαν, οι αντιδράσεις κόπασαν και οι οργανωτές εκτιμούν ότι είναι κατάλληλη περίοδος για την παρουσία του πρωθυπουργού στην περιοχή.

    Το προσυνέδριο δεν θα διεξαχθεί σε κλειστό στάδιο, όπως το σύνολο όσων προγραμματίζονται, αλλά σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης. Η εξήγηση των κομματικών στελεχών είναι ότι οι συνθήκες σε έναν κλιματιζόμενο χώρο θα είναι κατάλληλες, καθώς η ζέστη και η υγρασία στη Λάρισα είναι έντονες εκείνη την περίοδο, υπάρχουν όμως και οι… καχύποπτοι: εκείνοι που θεωρούν ότι η πρόσβαση σε έναν περιορισμένο χώρο θα είναι ελεγχόμενη και θα «προστατεύσουν» την ημερίδα από ορισμένους αγρότες που πιθανώς θα θέλουν να εκφράσουν στα στελέχη της κυβέρνησης την αντίδρασή τους για το «δύσκολο χειμώνα που πέρασαν».

    Η εξόρμηση του πρωθυπουργού στην περιφέρεια ξεκινά αμέσως με την επιστροφή του από την Αυστραλία.


    Ελεύθερος Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΖΩΝΥΔΕΣ . ΑΜΦΙ , ΦΙΛΟΛΑΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

    Φρένο στους πλειστηριασμούς

    Βόλτα με το καρότσι του σούπερ μάρκετ

    Σπίτι στο σφυρί για 680 ευρώ
    Σχέδιο δράσης κατά της φτώχειας
    Ιδρύεται Εθνικό Ταμείο Kοινωνικής Συνοχής

    Η πρώτη ολοκληρωμένη προσπάθεια για την αντιμετώπιση της φτώχειας που μαστίζει το 20% του συνολικού πληθυσμού ξεκινά με την ίδρυση ενός νέου Εθνικού Ταμείου, που θα προβλέπει την εξατομικευμένη ενίσχυση των δικαιούχων με ποσό έως 1.000 ευρώ. Το Μέγαρο Μαξίμου και το οικονομικό επιτελείο έχουν ήδη ολοκληρώσει το νομοσχέδιο για τη λειτουργία του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής, που θα έχει ως βασικό στόχο τη μείωση των εισοδηματικών ανισοτήτων, τον περιορισμό του κοινωνικού αποκλεισμού και τη μείωση του ποσοστού της φτώχειας. Σύμφωνα με τις διατάξεις του νομοσχεδίου που αποκαλύπτει ο «Ε.Τ.» δικαιούχοι των ενισχύσεων είναι 2.000.000 πολίτες που βρίσκονται κάτω από το όριο της φτώχειας. Για τα εισοδήματα του 2004, το όριο της φτώχειας διαμορφωνόταν σε 5.649,78 ευρώ ετησίως (περίπου 470 ευρώ μηνιαίως) ή για ένα νοικοκυριό με δύο ανηλίκους και δύο εξαρτώμενα παιδιά κάτω των 13 ετών στα 11.864 ευρώ (περίπου 988 ευρώ).

    Βάσει του μοντέλου μέτρησης που έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή Ενωση ως ποσοστό της φτώχειας ορίζεται το ποσοστό των νοικοκυριών που έχουν εισόδημα κάτω από το 60% του μέσου ελληνικού εισοδήματος.

    Το νομοσχέδιο, που αναμένεται να εξαγγείλει ο πρωθυπουργός κ. Κ. Καραμανλής εντός του καλοκαιριού, θα προβλέπει ελαφρώς υψηλότερα εισοδηματικά όρια καθώς θα προσαρμοσθεί με βάση τον πληθωρισμό των τελευταίων τριών ετών. Το χρηματικό ποσό της ενίσχυσης που θα ορισθεί έως 1.000 ευρώ ανά δικαιούχο, θα μπορούν να το λάβουν άνεργοι, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, άτομα με αναπηρία ή μονογονεϊκές οικογένειες.

    Το Εθνικό Ταμείο θα λειτουργήσει ως ομπρέλα και για προγράμματα που ήδη εφαρμόζονται από τα υπουργεία Υγείας ή Απασχόλησης. Με την ίδρυσή του θα «προικοδοτηθεί» με 100 εκατομμύρια ευρώ από το υπουργείο Οικονομίας. Στις 31 Δεκεμβρίου του 2007 το κεφάλαιο του Ταμείου θα ανέλθει σε 500 εκατομμύρια ενώ θα αυξάνεται ετησίως κατά 500 εκατ. ώστε στις 31 Δεκεμβρίου 2010 να φθάσει τα 2 δισεκατομμύρια ευρώ. Το ύψος της ενίσχυσης και τα χρηματοδοτούμενα προγράμματα θα καθορίζονται μέχρι τα τέλη Μαρτίου κάθε έτους από το υπουργείο Οικονομίας. Προτεραιότητα θα δοθεί σε ομάδες δικαιούχων που θα προσδιορισθούν με αντικειμενικά κριτήρια και βρίσκονται «στο βάθος της φτώχειας». Η Ελλάδα διαθέτει ένα από τα πιο αναποτελεσματικά συστήματα κοινωνικής προστασίας με αποτέλεσμα οι ενισχύσεις που δίδονται έως τώρα να μη συμβάλλουν καθοριστικά στην αντιμετώπιση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού.

    Ο υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης έχει θέσει ως κεντρικό στόχο τη μείωση της φτώχειας από το 20% του πληθυσμού στο 15%, που είναι και ο μέσος όρος της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Αυτό σημαίνει ότι έως το τέλος της επόμενης τετραετίας ο αριθμός των φτωχών μπορεί να μειωθεί κατά 500.000 πολίτες, με τη λειτουργία του Εθνικού Ταμείου Κοινωνικής Συνοχής.


    Πάνος Αμυράς
    Ελεύθερος Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΛΟΠΑΣΟΚΟ ΤΩΝ 1:57 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Στη ΔΕΘ «κλειδώνουν» οι εκλογές
    Από τη Θεσσαλονίκη η εξαγγελία Καραμανλή για τις 7 Οκτωβρίου

    Από τη Θεσσαλονίκη θα «κλειδώσει» ο πρωθυπουργός τον ακριβή χρόνο των προσεχών εκλογών. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Ε. Τ.» θα αξιοποιήσει την παρουσία του στη Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης για να ανακοινώσει την οριστική ημερομηνία προσφυγής στις κάλπες.
    Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, ο Κ. Καραμανλής προσανατολίζεται οριστικά για τον Οκτώβριο και το ημερολόγιο στο γραφείο του γράφει Κυριακή 7 Οκτωβρίου. Αν υπάρξει αλλαγή, θα είναι για μια εβδομάδα αργότερα.

    Για τις αποφάσεις του ο πρωθυπουργός θα προτάξει συγκεκριμένους πολιτικούς λόγους, μεταξύ των οποίων:
    -η κυβέρνησή του έχει ολοκληρώσει τις προγραμματικές εξαγγελίες της,
    -η παρατεταμένη εκλογική περίοδος, ιδίως στη διάρκεια του χειμώνα, θα βλάψει τη χώρα και ειδικότερα την Οικονομία, και
    -ουσιαστικά θα έχει φθάσει στο τέλος της τετραετίας, καθώς θα απομένουν μόλις τέσσερις μήνες και λίγες ημέρες από την (τυπική) εκπνοή της κυβερνητικής του θητείας.

    Πρακτικές

    Υπ’ αυτή την έννοια, ο Κ. Καραμανλής δεν σκοπεύει να επικαλεστεί εθνικούς ή άλλους λόγους, αποστρεφόμενος πρακτικές που ορισμένοι προκάτοχοί του είχαν επιλέξει προσχηματικά στο παρελθόν. Οι πληροφορίες, που έχει στη διάθεσή του ο «Ε.Τ.», αποκλείουν κατηγορηματικά και την προσφυγή σε εκλογές με βάση τις όποιες εξελίξεις στο θέμα ονομασίας των Σκοπίων. Θεωρείται από τον ίδιο και την κυβέρνησή του ως και «τυχοδιωκτική ενέργεια», με συνέπειες στην εξωτερική πολιτική της χώρας και στο χειρισμό των εθνικών μας θεμάτων. Αλλωστε, ο κ. Καραμανλής ουδέποτε έκρυψε την επιθυμία του για τήρηση των συνταγματικών επιταγών.

    Παράμενε για τον ίδιο «προσωπικό στοίχημα», όχι μόνο επειδή σ’ όλες τις πολιτικές έρευνες αποτυπωνόταν η λαϊκή βούληση για εξάντληση της κυβερνητικής θητείας, αλλά γιατί επεδίωκε με τις επιλογές του να αποδείξει παραδειγματικά την προσπάθεια που οφείλει το σύνολο των πολιτικών δυνάμεων για την εμπέδωση των θεσμών στη χώρα.

    Εισηγήσεις

    Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο ο πρωθυπουργός εξαρχής είχε επιμείνει στην τήρηση των προγραμματικών δηλώσεών του ιδίως σε ό,τι αφορά στη συνταγματική αναθεώρηση. Ακόμη και σε ζητήματα σχετικά με τον εκλογικό νόμο, παρότι είχε δεχθεί και «ελκυστικές εισηγήσεις», όπως λέγεται, από υπουργούς και στενούς συνεργάτες του, άλλες σχετικά με το γερμανικό και άλλες με το βρετανικό εκλογικό σύστημα σε ό,τι αφορά στον αριθμό των εδρών ή σε αλλαγές στη θητεία της Βουλής, δεν συναίνεσε.

    Αντιθέτως, επέμεινε ότι «δεν πρέπει να υπάρξει αιφνιδιασμός».Στον προσανατολισμό του για τη διενέργεια εκλογών τον Οκτώβριο θεωρείται ότι καθοριστικό ρόλο διαδραμάτισαν οι εισηγήσεις του υπουργού Οικονομίας. Ο Γιώργος Αλογοσκούφης, τουλάχιστον από την αρχή του χρόνου, είχε διαμορφώσει την άποψη ότι για λόγους ουσίας και δημοκρατικής τάξης η νέα κυβέρνηση πρέπει να έχει την ευχέρεια να αρχίσει τη θητεία της με την κατάρτιση του Προϋπολογισμού του επομένου έτους.


    Μανώλης Κοττάκης
    Ελεύθερος Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1.56 ΡΕ ΔΕ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΟΡΑ ΚΙΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΚΑΒΗΤΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και 2ο φθηνό Ι.Χ. στους πολύτεκνους

    Ευνοϊκές ρυθμίσεις για πολύτεκνους, ιδιοκτήτες ταξί, ανάπηρους και αγρότες, περιλαμβάνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών για την αναμόρφωση του τελωνειακού κώδικα. Το ν/σ δόθηκε χθες στη δημοσιότητα από τον υπουργό κ. Γ. Αλογοσκούφη και τον αρμόδιο υφυπουργό κ. Αντ. Μπέζα. Με τις διατάξεις του προβλέπεται επίσης η επιβολή προστίμων που φθάνουν μέχρι τα 20.000 ευρώ σε όσους εντοπίζονται να εισάγουν και να διακινούν στη χώρα μας προϊόντα-απομιμήσεις γνωστών και επωνύμων εμπορικών οίκων. Με τις βασικότερες διατάξεις του νομοσχεδίου:

    1) Δίδεται η δυνατότητα στους πολύτεκνους (τους οικογενειάρχες με 4 ή περισσότερα ανήλικα παιδιά) να αγοράσουν και δεύτερο Ι.Χ. αυτοκίνητο με πλήρη ή μερική απαλλαγή από τα τέλη ταξινόμησης. Με τη νέα ρύθμιση, κάθε πολύτεκνος θα μπορεί να πάρει πλήρη ή μερική απαλλαγή για δεύτερο Ι.Χ., εφόσον έχουν περάσει τουλάχιστον 5 έτη από την αγορά του πρώτου αυτοκινήτου και υπό την προϋπόθεση ότι εξακολουθεί να έχει 4 ή περισσότερα ανήλικα τέκνα. Υπενθυμίζεται ότι με τις ισχύουσες διατάξεις, η αγορά Ι.Χ. αυτοκινήτου μέχρι 2.000 κ. εκ. από πολύτεκνο απαλλάσσεται πλήρως από τα τέλη ταξινόμησης.

    2) Mειώνεται ο χρόνος αποχαρακτηρισμού των ταξί από τα 10 στα 5 χρόνια. Η διάταξη αυτή θα δώσει τη δυνατότητα ανανέωσης του στόλου των ταξί στη χώρα μας: χιλιάδες επιτηδευματίες που εκμεταλλεύονται τα οχήματα αυτά θα μπορούν να αποκτήσουν καινούργια χωρίς επιβαρύνσεις με τέλη ταξινόμησης, μετά την πάροδο 5 ετών από την αγορά των προηγουμένων.

    3) Δίδεται σε κάθε άτομο με αναπηρία άνω του 80% το δικαίωμα να παραλάβει αυτοκίνητο μέχρι 2.650 κυβικά εκατοστά με πλήρη απαλλαγή από τα τέλη ταξινόμησης. Σήμερα η απαλλαγή αυτή παρέχεται για αυτοκίνητα μέχρι 2.000 κ. εκ.

    4) Προβλέπεται πλήρης απαλλαγή από τα τέλη ταξινόμησης για τους μετοικούντες, κατά την εισαγωγή των μέσων μεταφοράς τους στη χώρα μας.

    5) Καθορίζονται τα εξής νέα κριτήρια για τον χαρακτηρισμό αυτοκινήτων ως «διπλοκάμπινων»:
    α) Μήκος καρότσας μεγαλύτερο του 50% της απόστασης μεταξύ των δύο τροχών.
    β) Ωφέλιμο φορτίο μεγαλύτερο αυτού των επιβατών.
    Τα «διπλοκάμπινα» που πληρούν τα παραπάνω κριτήρια θα φορολογούνται με τους χαμηλότερους συντελεστές που ισχύουν για τα φορτηγά.

    6) Επιτρέπεται η χρήση αγροτικού πετρελαίου από τα «αγροτικά μηχανήματα πολλαπλής χρήσης» (Α.Μ.Π.Χ.).

    7) Διαγράφονται τα πρόστιμα που έχουν επιβληθεί μέχρι τις 16/10/2003 σε αγρότες για παράνομη χρήση πετρελαίου θέρμανσης. Προϋπόθεση για τη διαγραφή των προστίμων είναι να καταβληθεί η διαφορά του ειδικού φόρου κατανάλωσης.


    Γιώργος Παλαιτσάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανοδος των οικονομικών μεγεθών της Finansbank

    Σημαντική άνοδο σημείωσαν τα βασικά οικονομικά μεγέθη της τουρκικής τράπεζας Finansbank το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η Εθνική Τράπεζα. Ειδικότερα, αύξηση κατά 47,4% σε ετήσια βάση και 9,2% σε τριμηνιαία βάση σημείωσαν οι συνολικές χορηγήσεις της τράπεζας, προσεγγίζοντας τα 13,5 δισ. τουρκικές λίρες. Το μερίδιο αγοράς της Finansbank αυξήθηκε κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007 τόσο στη λιανική (+0,22%) όσο και στην επιχειρηματική τραπεζική (+0,23%) φθάνοντας το 6,74% και 5,62% αντίστοιχα.

    Το συνολικό μερίδιο αγοράς δανείων της Finansbank στο τέλος Μαρτίου 2007 είναι 6%. Τα στεγαστικά δάνεια ιδιωτών αυξήθηκαν με ρυθμούς σαφώς μεγαλύτερους της αγοράς, σημειώνοντας αύξηση 74,7% σε ετήσια βάση και 8,7% σε τριμηνιαία βάση. Ως αποτέλεσμα, το μερίδιο αγοράς της Finansbank στα στεγαστικά δάνεια διαμορφώθηκε σε 9,3% το πρώτο τρίμηνο του 2007. Τα υπόλοιπα καταναλωτικής πίστης και πιστωτικών καρτών παρουσίασαν αύξηση 48% σε ετήσια βάση.

    Η ταχεία ανάπτυξη συνεχίστηκε και κατά το πρώτο τρίμηνο του 2007 με ρυθμούς 7,1%, υπερδιπλάσια του ρυθμού αύξησης της αγοράς. Το μερίδιο αγοράς της Finansbank διαμορφώθηκε στο 5,6% το πρώτο τρίμηνο του 2007 (αύξηση κατά 0,56% από το α' τρίμηνο του 2006). Οι χορηγήσεις της Finansbank προς επιχειρήσεις κατέγραψαν αύξηση, σχεδόν διπλάσια της αγοράς, παρά την περιοριστική οικονομική πολιτική. Ενδεικτικά, τα υπόλοιπα επιχειρηματικής πίστης σταθερού επιτοκίου αυξήθηκαν κατά 11,1% σε τριμηνιαία βάση. Η ποιότητα του χαρτοφυλακίου συνεχίζει να βελτιώνεται με το δείκτη μη εξυπηρετούμενων δανείων να διαμορφώνεται μόλις σε 2%.

    Σύμφωνα με το επιχειρηματικό σχέδιο, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΤΕ, η Finansbank συνεχίζει να επενδύει με ταχύτατους ρυθμούς στο δίκτυο καταστημάτων, ανοίγοντας το πρώτο τρίμηνο του 2007, 19 νέα καταστήματα (107 σε ετήσια βάση), προσελκύοντας συνεχώς νέους πελάτες. Στους πρώτους μήνες του 2007 το άνοιγμα νέων καταστημάτων πραγματοποιήθηκε με ένα-δύο νέα καταστήματα την εβδομάδα, με αποτέλεσμα το Μάιο του 2007 τα καταστήματα να φτάσουν τα 342, στοχεύοντας τα 400 στο τέλος του έτους. Επίσης, τα ATM αυξήθηκαν κατά 5% τους πρώτους τρεις μήνες του 2007, οι εργαζόμενοι στη Finansbank έφτασαν σχεδόν τους 8,000, ενώ προστέθηκαν περίπου 109.000 νέοι πελάτες. Παράλληλα, οι καταθέσεις της Finansbank στο τοπικό νόμισμα σημείωσαν αύξηση κατά 11% στο πρώτο τρίμηνο του 2007.

    Η πλήρης ανάλυση και παρουσίαση του ισολογισμού και αποτελεσμάτων της Finansbank, βάσει των Διεθνών Λογιστικών Προτύπων, για το πρώτο τρίμηνο 2007, θα αποτελέσει μέρος της παρουσίασης των αποτελεσμάτων τριμήνου του Ομίλου της Εθνικής Τράπεζας που θα ανακοινωθούν στις 30 Μαϊου 2007.


    Ελεύθερος Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ Ο ΓΙΟΣ ΤΙΣ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΣ .
    τα άστρα σήμερα» της αντωνίας πέτα Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τον μεγάλο τελικό. Σε ποιούς δρόμους διακόπτεται η ΚΡΙΟΣ21/03 - 20/04
    Εχετε τη διάθεση ν’ αναγνωρίσετε τις ικανότητές σας αλλά και την ανάγκη σας για αλλαγή κι αυτή η καταπίεση σας κάνει αρκετά νευρικούς και παρορμητικούς. Αυτό είναι η αρχή για μια καινούρια πορεία στη ζωή σας και που χρειάζεται να σκεφτείτε πώς θα την κάνετε ήρεμα. ΤΑΥΡΟΣ21/04 - 20/05
    Από σήμερα η διάθεσή σας θα είναι πιο δυναμική και αποφασιστική παρόλο που αισθάνεστε αρκετά παράξενα όχι μόνο γιατί βλέπετε ότι οι αλλαγές που θέλατε να κάνετε πρέπει να περιμένουν για αργότερα, αλλά γιατί ήδη είστε αρκετά καταπιεσμένοι από τις καταστάσεις που ζείτε. ΔΙΔΥΜΟΙ21/05 - 21/06
    Σήμερα, ο εκνευρισμός είναι πολύ περίεργη δύναμη για σας. Σε θέματα συνεργασιών σας φτάνει σε τέτοια άκρα, που ίσως αύριο να πρέπει να βρείτε μια καινούρια δουλειά ή καινούριους συνεργάτες. Στη σχέση με το σύντροφό σας γίνεται η πηγή του ερωτικού σας πάθους. ΚΑΡΚΙΝΟΣ22/6 - 22/7
    Αισθάνεστε ότι είστε ακόμα στη μεταβατική κατάσταση από το παλιό προς το καινούριο και δεν έχετε πραγματικά δει κάποιο αποτέλεσμα το οποίο να σας επιβεβαιώνει ότι όλα πάνε καλά. Αισθάνεστε ότι η αλλαγή αυτή είναι ουσιαστική για σας, όχι μόνο περιστασιακά τώρα αλλά και όλη σας τη ζωή. ΛΕΩΝ23/7 - 22/8
    Είναι προφανές ότι επηρεάζετε τους άλλους πάρα πολύ και ενώ στην αρχή σας αρέσει σαν παιχνίδι εξουσίας, τώρα καταλαβαίνετε και ποιες υποχρεώσεις έχετε αναλάβει και πόσο ψυχοφθόρες αλλά και χρονοβόρες είναι για σας. ΠΑΡΘΕΝΟΣ23/8 - 22/9
    Οι προσωπικές σας σχέσεις είναι καλές αλλά και σεις είστε έτοιμοι να εμπλακείτε σε καινούριες στις οποίες δεν θα ξέρετε αν ο λόγος είναι επειδή εντυπωσιαστήκατε ή επειδή οι άλλοι σας έπεισαν ότι ήταν μια πολύ καλή λύση για σας τουλάχιστον αυτή την εποχή. ΖΥΓΟΣ23/9 - 22/10
    Πρέπει να προστατέψετε τα οικονομικά σας σχεδιάζοντας τα πολύ προσεκτικά για το μέλλον. Σίγουρα δεν είναι η εποχή να τολμήσετε αλλαγές, αλλά ούτε και ν’ ακολουθήσετε τα σχέδια κάποιων άλλων, που ενώ φαίνονται επιτυχημένα μπορεί να καταλήξουν άδοξα. ΣΚΟΡΠΙΟΣ23/10 - 22/11
    Μπορεί εσείς να θέλετε να λύσετε όλα τα θέματά σας γρήγορα, όμως τα ίδια τα γεγονότα δεν σας το επιτρέπουν. Βέβαια αυτό δεν είναι κακό γιατί είναι καλό να πρέπει να κοιτάξετε προς τα πίσω και να κάνετε κάποιο απολογισμό, ο οποίος θα ’ναι και ουσιαστικός. ΤΟΞΟΤΗΣ23/11 - 21/12
    Πρέπει ν’ αποφύγετε να επηρεαστείτε από τις έντονες, εγωιστικές ή και δύσκολες απαιτήσεις των τρίτων γιατί δεν σας βοηθούν πουθενά, ενώ συγχρόνως σας μπερδεύουν και σας μπλοκάρουν. Θα πρέπει να βρείτε έναν ευγενικό τρόπο για να τους αγνοήσετε και να συνεχίσετε μόνοι σας το δρόμο σας προς τους στόχους σας με σταθερότητα και υπομονή. ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ22/12 - 19/01
    Μπορεί να είστε έτοιμοι να κάνετε αλλαγές τόσο στις συνεργασίες σας όσο και στα οικονομικά σας, αλλά δεν είναι σίγουρο ότι η αισιοδοξία σας αυτή θα σας βοηθήσει πολύ. Δεν έχετε σκεφτεί τι θα συμβεί σε αντίθετη περίπτωση απ’ αυτή που εσείς έχετε υπολογίσει, δεν έχετε δει κάποια χαρτιά τα οποία πρέπει να υπογράψετε, επειδή δεν είναι τόσο σωστά όσο εσείς θεωρείτε. ΥΔΡΟΧΟΟΣ20/01 - 19/02
    Κάποια ξαφνικά γεγονότα στη δουλειά σάς προβληματίζουν, αλλά και σας υποδεικνύουν ότι έχετε φτάσει σε αδιέξοδο, το οποίο πρέπει να λύσετε, όχι βιαστικά και επαναστατικά αλλά με την εμπειρία και τη γνώση του παρελθόντος. Εχετε το χρόνο να δείτε πώς να βάλετε ένα πιο δημιουργικό πρόγραμμα, ώστε να μη σπαταλάτε χωρίς κέρδος το χρόνο και τις γνώσεις σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ. ΜΟΝΟ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΕΣΤΑΝΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΠΑΣΟΚΟΥΣ
    Σεπτέμβριο του 2009 ξεκινά η Ακαδημία Τεχνών
    «Πτυχίο» η καλλιέργεια των τεχνών

    Το Σεπτέμβριο του 2009 θα αρχίσουν τα μαθήματα στην Ακαδημία Τεχνών. Με μικρό αριθμό σπουδαστών, 15-30 σπουδαστές σε κάθε έτος και σε καθεμία από τις τέσσερις υπό ίδρυση σχολές: Δραματικής Τέχνης, Χορού, Μουσικής, Κινηματογράφου και Οπτικοακουστικών Μέσων.
    Οι σπουδαστές θα εισάγονται στην Ακαδημία Τεχνών έπειτα από εισαγωγικές εξετάσεις που, όμως, θα είναι ανεξάρτητες των Πανελλαδικών.

    Οι σπουδές θα έχουν διάρκεια τρία χρόνια με «ενδεικτικά δίδακτρα». Ο τρόπος εισαγωγής θα προβλέπεται από το Γενικό Κανονισμό Λειτουργίας της Ακαδημίας Τεχνών, ο οποίος θα συνταχθεί μετά την ψήφιση του σχετικού νομοσχεδίου, όπως ανέφερε χθες ο υπουργός Πολιτισμού κ. Γιώργος Βουλγαράκης, κατά την παρουσίαση του σχεδίου νόμου.

    Αυστηρά κριτήρια

    Τα κριτήρια, είπε ο υπουργός, θα είναι αυστηρά. Ωστόσο δεν έγιναν γνωστά. Βασική προϋπόθεση για την εισαγωγή στην Ακαδημία Τεχνών είναι το Απολυτήριο Λυκείου. Ομως, «μπορεί να υπάρξει παράκαμψη του κανονισμού για τα ξεχωριστά ταλέντα».

    Σύμφωνα, πάντως, με την κυρία Ντένη Ευθυμίου-Τσεκούρα, μέλος της επιτροπής που επεξεργάστηκε τις προτάσεις του νόμου που αφορούν στο χορό, και διευθύντριας στην Κρατική Σχολή Ορχηστικής Τέχνης (ΚΣΟΤ), το σύστημα της εισαγωγής θα μοιάζει με εκείνο που ισχύει σήμερα στην ΚΣΟΤ, όπου οι υποψήφιοι διαγωνίζονται στις εισαγωγικές εξετάσεις και στην Εκθεση, αλλά και με το καθεστώς λειτουργίας της Δραματικής Σχολής του Εθνικού Θεάτρου. Και οι δύο αυτές σχολές θα συνεχίσουν να λειτουργούν παράλληλα με την Ακαδημία Τεχνών.

    Πιστοποιητικά σπουδών

    Ο κ. Βουλγαράκης δέχτηκε και ερωτήσεις που αφορούσαν στη διαβάθμιση των πτυχίων που θα χορηγεί η Ακαδημία Τεχνών.

    Οπως έγινε γνωστό, η Ακαδημία θα χορηγεί πιστοποιητικά σπουδών (διπλώματα ανώτερης καλλιτεχνικής εκπαίδευσης) σε όσους παρακολουθούν και τα τρία έτη σπουδών, καθώς και βεβαιώσεις σε εκείνους που θα παρακολουθούν μεμονωμένα σεμινάρια.

    «Σκοπός της τέχνης δεν είναι το πτυχίο. Αυτό που μας αφορά είναι η καλλιέργεια των τεχνών, γι’ αυτό και οι σχολές της Ακαδημίας Τεχνών πρέπει να λειτουργούν στο πλαίσιο του υπ. Πολιτισμού.
    Μας ενδιαφέρει να αναδειχθούν οι καλύτεροι και να διδάξουν οι καλύτεροι», επισήμανε ο υπ. Πολιτισμού. Τόνισε, επίσης, τη «διακλαδικότητα», τα κοινά μαθήματα (και θεωρητικά όπως Ιστορία της Τέχνης, του θεάτρου, του χορού) και τις κοινές παραγωγές των τεσσάρων σχολών της Ακαδημίας Τεχνών, οι οποίες θα «συγκατοικήσουν» στις ολυμπιακές εγκαταστάσεις των Ανω Λιοσίων.

    Ενδεικτικά κίνητρα

    Στον επόμενο Προϋπολογισμό του κράτους θα υπάρχει ειδικό κονδύλι για την Ακαδημία, ενώ το νομοσχέδιο προβλέπει ακόμα την εξασφάλιση πόρων από χορηγίες, κοινοτικά και διεθνή προγράμματα κ.ά.

    Οι σπουδαστές της σχολής θα καταβάλουν «ενδεικτικά δίδακτρα», είπε ο υπουργός Πολιτισμού, «ως ένδειξη σεβασμού στη γνώση που τους δίνεται», ενώ πρόσθεσε ότι θα υπάρχει και εκτεταμένο σύστημα υποτροφιών. Τα δίδακτρα αλλά και ο προϋπολογισμός της Ακαδημίας Τεχνών δεν γνωστοποιήθηκαν.

    Η Ακαδημία Τεχνών θα είναι Νομικό Πρόσωπο Ιδιωτικού Δικαίου και θα λειτουργεί υπό την αποκλειστική εποπτεία του υπουργείου Πολιτισμού. Θα διοικείται από επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο και το γενικό διευθυντή, που θα διορίζονται από τον υπουργό Πολιτισμού. Η θητεία του Δ.Σ. θα είναι τριετής.


    Πάνος Παναγιωτάκος
    Ελεύθερος Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΜΠΑΜΠΗΣ Ο ....... μιλάει στον Ε.Τ.

    Η Σέρβα τραγουδίστρια απαντά στις δυτικές αντιδράσεις περί ανατολικού μπλοκ, καθώς τα 12άρια δεν ήρθαν στη Σερβία μόνο από τους γείτονες.

    Στο πλαίσιο του winning tour, ενός θεσμού που καθιέρωσε φέτος για πρώτη φορά η EBU, πέρασε από την Αθήνα η Μαρία Σερίφοβιτς, η τραγουδίστρια που κέρδισε το βραβείο του φετινού διαγωνισμού της Eurovision, για λογαριασμό της Σερβίας. Η πρέσβης της Σερβίας, κυρία Λιλιάνα Μπάσεβιτς, παρέθεσε δεξίωση στο χώρο της πρεσβείας προς τιμήν της τραγουδίστριας η οποία απολαμβάνει πλέον τιμών εθνικής ηρωίδας. Η Μαρία Σερίφοβιτς βρήκε το χρόνο και μας έδωσε μια μικρή συνέντευξη.

    «Ελεύθερος Τύπος»: Καταρχήν, συγχαρητήρια για τη νίκη σας.
    Μαρία Σερίφοβιτς: Ευχαριστώ πολύ.

    ΕΤ. Πείτε μου τι σημαίνει αυτή η νίκη. Πρώτα για σας...
    Μ.Σ. Για μένα είναι πολύ σημαντική, έρχεται σε καλή ώρα για την καριέρα μου, η νίκη αυτή θα τη βοηθήσει, ωστόσο δεν είμαι άτομο κολλημένο στην έννοια καριέρα.

    ΕΤ. Και για τη χώρα σας;
    Μ.Σ. Για την πατρίδα μου, ίσως να σημαίνει περισσότερα. Τα μάτια του κόσμου στράφηκαν στη Σερβία. Αλλωστε οι 80.000 λαού που συγκεντρώθηκαν έξω από το Κοινοβούλιο στο Βελιγράδι, μετά τα αποτελέσματα, μιλούν από μόνοι τους.

    ΕΤ: Τολμηρή κι η επιλογή σας να τραγουδήσετε στη γλώσσα σας.
    Μ.Σ: Με τη γλώσσα μου εκφράζομαι καλύτερα.

    ΕΤ: Πώς θα σχολιάζατε προσωπικά τις δηλώσεις κάποιων δυτικοευρωπαίων επισήμων και μη, με αφορμή τη νίκη σας, περί Ανατολικού Μπλοκ;
    Μ.Σ.: Μα όλα νομίζω έγιναν, επειδή δεν ψηφίστηκε το τραγούδι της Αγγλίας. Δεν ξέρω γιατί δεν ψηφίστηκε, πάντως συνέβη. Από εκεί και μετά τι να πω; Δηλαδή εμείς δεν είμαστε Ευρωπαίοι; Στο κάτω – κάτω, το δικό μας τραγούδι δεν το ψήφισαν μόνο τα Βαλκάνια, όπως θέλουν να ισχυριστούν ορισμένοι. Του έδωσαν 12 πόντους κι η Φινλανδία κι η Ελβετία κι η Αυστρία. Για να αναφερθώ μόνο σε μερικά 12άρια. Ολοι μας δεν αποτελούμε την Ευρώπη;

    ΕΤ: Ως καλλιτέχνης αλλά και ως Βαλκάνια Ευρωπαία, πιστεύετε ότι αυτή τη στιγμή εξυφαίνεται μια σύγκρουση πολιτισμών ανάμεσα σε Δυτικούς και Ανατολικούς Ευρωπαίους ;
    Μ.Σ. Οτι υπάρχει σύγκρουση μεταξύ Ανατολικής και Δυτικής Ευρώπης, είναι γεγονός.
    Από πού να πιάσουμε; Από την πολιτική; Από την οικονομία; Ωστόσο δεν θα ήθελα να μιλήσω για αυτά. Στον τομέα του πολιτισμού υπάρχει επίσης. Τι είναι αυτό που ζητούν οι Δυτικοί να καθιερώσουν στην Eurovision; Να χωρίσουν επίσημα την Ευρώπη σε δύο ζώνες και να διοργανώνουν δύο ημιτελικούς, ένα για τους Ανατολικούς κι ένα για τους Δυτικούς; Το βρίσκω εντελώς ηλίθιο. Το ζητούμενο για όλους είναι τα καλά τραγούδια.


    Παναγιώτης Τιμογιαννάκης
    Ελεύθερος Τύπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Πάντως, σύμφωνα με πληροφορίες, η JP Morgan προχωρεί σε εξωνυχιστικό εσωτερικό έλεγχο σε Ελλάδα, Λονδίνο και Νέα Υόρκη και σχεδιάζει να απομακρύνει ομάδα υπαλλήλων της που διαχειρίστηκε το κρυφό ομόλογο, θεωρώντας ότι απέκρυψαν στοιχεία, σε μια προσπάθεια να αποφύγει τις αυστηρές κυρώσεις τις αμερικανικής δικαιοσύνης.

    Φως αναμένεται να ρίξουν και τα αποτελέσματα των ελέγχων στις εμπλεκόμενες τράπεζες με τη συνδρομή της Τραπέζης της Ελλάδος στους ελέγχους, κάτι που επιβεβαίωσε και ο διοικητής της Νίκος Γκαργκάνας μετά τη συνάντηση που είχε την Τρίτη με τον υπουργό Απασχόλησης
    ΜΕΓΚΑ!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ελλάδα

    Κόσμος
    Οικονομία

    Σπορ
    Ψυχαγωγία

    Αυτοκίνητο
    Interactivity

    Multimedia
    Ταξίδια

    Ατζέντα
    Τα Αστρα σήμερα

    Καιρός
    ελλάδα | ευρώπη | θάλασσα homepage » καιρός Τετάρτη 23.05.07 / Αθήνα 25 °C καιρός Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις γιαΟ καιρός
    Στην ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη και τα νησιά του βόρειου και ανατολικού Αιγαίου προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες. Στην υπόλοιπη χώρα αναμένονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν και τις απογευματινές ώρες θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες.

    ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Αθήνα | 16 – 25 | 16 – 24 | 16 – 25
    Θεσ/νίκη | 15 – 25 | 15 – 28 | 17 – 29
    Πάτρα | 16 – 26 | 15 – 24 | 15 – 25
    Χανιά | 17 – 22 | 17 – 22 | 17 – 21
    Ιωάννινα | 14 – 25 | 14 – 20 | 14 – 25
    Λάρισα | 16 – 25 | 17 – 26 | 18 – 29
    ΤΕΤΑΡΤΗ ΠΕΜΠΤΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
    Λονδίνο | 11 – 23 | 12 – 25 | 16 – 16
    Παρίσι | 13 – 25 | 14 – 28 | 19 – 19
    Ρώμη | 16 – 29 | 18 – 28 | 18 – 18
    Βερολίνο | 14 – 22 | 13 – 24 | 17 – 17
    Ο ΚΑΙΡΟΣ ΤΩΡΑ
    16 - 2415 - 2815 - 2417 - 2214 - 2017 - 26ΕΛΛΑΔΑ ΕΥΡΩΠΗ

    Φθινοπωρινό σκηνικό
    Με συννεφιές, βροχές, καταιγίδες και… αρκετή δροσιά για την εποχή θα μας αποχαιρετήσει φέτος η άνοιξη, καθώς τα τερτίπια του καιρού θα συνεχιστούν και τις επόμενες ημέρες, τουλάχιστον έως την Παρασκευή. Η θερμοκρασία θα ανεβαίνει σταδιακά έως το τέλος της εβδομάδας αλλά δεν θα ξεπεράσει τους 27-28 βαθμούς Κελ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τον δρόμο για το εδώλιο έδειξε ο εισαγγελέας Εφετών στον Πέτρο Μαντούβαλο, εντοπίζοντας ενδείξεις ενοχής για δύο κακουργήματα. Τα αδικήματα αφορούν υποθέσεις που ερευνήθηκαν στα πλαίσια του παραδικαστικού κυκλώματος, ωστόσο ο ανεξάρτητος βουλευτής απειλεί με αποκαλύψεις, ενώ αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να πολιτευθεί με άλλο κόμμα.

    Σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha, ο Πέτρος Μαντούβαλος τόνισε: "Με κανένα κόμμα δεν υπάρχει κώλυμα. Θα είμαι όπου θέλω εγώ. Σκάω μέσα μου γιατί είμαι εκτός του κόμματος που αγαπάω, και βλέπω τους κλέφτες να τους αντιμετωπίζουν σαν κύριους". Και σε άλλο σημείο πρόσθεσε: "Ας κοιτάξει ο εφέτης ανακριτής τον γιο του κ. Κεδίκογλου ή την κόρη του γενικού γραμματέα του υπουργείου Δικαιοσύνης. Ας κοιτάξει τι έγινε με τα ομόλογα. Ποια είναι αυτά τα καθάρματα που εισέπραξαν τα χρήματα του πατέρα μου και του δικού σας".

    Εντύπωση προκαλεί, πάντως, η στήριξη που παρείχε στον ανεξάρτητο βουλευτή το κόμμα του ΛΑΟΣ με γραπτή του ανακοίνωση, στην οποία έκανε λόγο για "πολύ βολική για κάποιους διαπόμπευση του βουλευτή". "Το ζήσαμε στον Τύπο στο πρόσωπο του Γρηγόρη Μιχαλόπουλου, το ζούμε στην πολιτική στο πρόσωπο του Πέτρου Μαντούβαλου. Είναι η εύκολη λύση εναπόθεσης σε έναν ώμο δυσβάσταχτων φορτίων των πολλών" σημειώνεται στην ανακοίνωση του ΛΑΟΣ
    Π Ο Ι Α Ν Ο Υ Κ Ο Μ Μ Α Τ Ο Σ Η Τ Α Ν Ο Μ Α Ν Τ Ο Υ Β Α Λ Ο Σ ΩΡΕ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΟΜΕΝΟΙ;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΖΩΝΥΔΕΣ . ΑΜΦΙ , ΦΙΛΟΛΑΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ο ΜΑΝΤΟΥΒΑΛΟΣ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΣΟΚ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΕ..
    Ο ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ..ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΚΑΙ ΟΛΙΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ 2.14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΚΑΙ ΟΛΙΓΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΜΕΓΚΑ
    Ποδόσφαιρο :: Ελλάδα
    Έτοιμος να πει το «ναι»
    Διαβάστηκε 9041 φορέςΤελ. ενημ/ση: 23.05.2007 12:39
    Ξανά στα κίτρινα...
    Προ των πυλών βρίσκεται η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ. Έτοιμος να πει το «ναι» είναι ο Ριβάλντο στην πρόταση που του έκαναν Νικολαΐδης και Φερέρ στη χθεσινή τους συνάντηση και αφορά σε κλειστό διετές συμβόλαιο με απολαβές που ξεκινούν από το 1,2 εκατ. ευρώ και μπορούν να φτάσουν έως τα 2 εκατ. ευρώ. Μέχρι την Πέμπτη η οριστική απάντηση του Βραζιλιάνου. Απορρίφθηκε η πρόταση της Νυρεμβέργης για τον Λυμπερόπουλο, πρόταση για Σορεντίνο φέρνει ο μάνατζέρ του, πιθανότατα από τη Λάτσιο. «Έχω επαφές με ελληνική ομάδα», είπε ο Γέρζι Ντούντεκ, αναφερόμενος στην ΑΕΚ. Όργιο φημών για επικείμενη συμφωνία με την Ξάνθη για Μάλαρτζ, δοκιμάζεται ο 25χρονος Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Μπλάζιτς. Συνεχίζονται οι επαφές με τη Σπόρτινγκ για Βαρέλα, σύντομα η κρούση στην Πάσος Φερέιρα για Ζεράλδο Άλβες. Τέλος Χιώτης, Μόρας και Έμερσον. Εντυπωσιακό το ντεμπούτο Ράμος στις προπονήσεις.

    Ξανά στα κίτρινα

    Προ των πυλών βρίσκεται η μεγαλύτερη μεταγραφή στην ιστορία της ΑΕΚ, με τον Ριβάλντο να προβάρει ξανά τα κίτρινα, αυτή τη φορά όχι της Βραζιλίας, αλλά της «Ένωσης». Η πολυαναμενόμενη συνάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη και του Λορένσο Σέρα Φερέρ με τον «Ρίμπο» έγινε χθες λίγο μετά τις 21:00 μέσα σε θερμό κλίμα και όλα συνηγορούν πως στις επόμενες 48 ώρες από τη συνάντηση θα επέλθει οριστική συμφωνία. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ πρότεινε στον Ριβάλντο διετές «κλειστό» συμβόλαιο με αποδοχές που μπορούν να φτάσουν συνολικά τα 4 εκατ. ευρώ! Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ προσφέρει 1,2 εκατ. ευρώ ετησίως στον «Ρίμπο», συν μπόνους 300.000 ευρώ για την κατάκτηση του τίτλου και άλλες 300.000 ευρώ για τη συμμετοχή στους ομίλους του Champions League. O 35χρονος άσος δεσμεύτηκε να απαντήσει έως την Πέμπτη, λέγοντας πως «θέλω να συζητήσω με τη σύζυγό μου και να αποφασίσουμε ότι θα μείνουμε στην Ελλάδα για ακόμα δύο χρόνια».

    Η… προεργασία για το μεγάλο ραντεβού είχε γίνει από το απόγευμα, όταν ο Ντέμης Νικολαΐδης αρχικά και ο Λορένσο Σέρα Φερέρ και ο Ριβάλντο αργότερα βρέθηκαν στο ΟΑΚΑ. Ο προπονητής της ΑΕΚ και ο Βραζιλιάνος συναντήθηκαν στον αγωνιστικό χώρο λίγο πριν από την έναρξη της προπόνησης της Μίλαν. Ο πρώτος είχε συζήτηση με τον πρώην παίκτη του στην Μπέτις, Ρικάρντο Καρβάλιο, ενώ ο δεύτερος με αρκετούς πρώην συμπαίκτες του στη Μίλαν. Λίγο αργότερα Φερέρ και «Ρίμπο» επιβιβάστηκαν σε μια Mercedes και κατευθύνθηκαν στα γραφεία της ΠΑΕ στο Μαρούσι. Όταν ολοκληρώθηκε το ραντεβού, ο Ριβάλντο φυγαδεύτηκε για να μην συναντηθεί με τους δημοσιογράφους.

    «Nein»

    Αρνητικά απάντησε η ΑΕΚ στη δελεαστική πρόταση της Νυρεμβέργης για την απόκτηση του Νίκου Λυμπερόπουλου. Οι Γερμανοί πρόσφεραν δύο εκατομμύρια ευρώ στην «Ένωση» και περίπου το ίδιο ποσό («καθαρά») στον παίκτη για διετές συμβόλαιο, ωστόσο οι "κιτρινόμαυροι" απάντησαν πως ο πρώτος σκόρερ της ομάδας δεν πωλείται. Ο 32χρονος φορ από την πλευρά του είχε αφήσει την υπόθεση αποκλειστικά στο χέρι της διοίκησης, η οποία σε συνεννόηση με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ απάντησε… «Nein» στους φιναλίστ του Κυπέλλου Γερμανίας, που την επόμενη περίοδο θα αγωνίζονται στο Κύπελλο UEFA.

    Πρόταση για Σορεντίνο

    Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες ο μάνατζερ του Στέφανο Σορεντίνο, Μπέπε Μπονέτο, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες θα μεταφέρει στον Ντέμη Νικολαΐδη επίσημη πρόταση για τον πελάτη του. Η ομάδα που φέρεται να έχει κάνει την πρόταση είναι η Λάτσιο (σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ), η οποία λέγεται πως προσφέρει γύρω στο 1 εκατ. ευρώ στην ΑΕΚ.

    Επαφές με Ντούντεκ, όργιο φημών για Μάλαρτζ και… Μπλάζιτς

    Ο Γέρζι Ντούντεκ, που βρίσκεται στην Αθήνα με την αποστολή της Λίβερπουλ για τον τελικό του Champions League, δήλωσε στη ΝΕΤ πως «έχω επαφές με ελληνική ομάδα. Δεν μπορώ να σας πω ποια». Ο 34χρονος Πολωνός τερματοφύλακας πάντως ζητούσε πληροφορίες για την ΑΕΚ, αποκαλύπτοντας ουσιαστικά με ποια ομάδα μιλά. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος από τους «κόκκινους» και αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

    Την ίδια ώρα, ένας συμπατριώτης του, ο Αρκάντιους Μάλαρτζ, φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στην ΑΕΚ, αφού η διοίκηση της «Ένωσης» σύμφωνα με πληροφορίες έχει σχεδόν συμφωνήσει με τη Skoda Ξάνθη για την απόκτησή του.

    Ο 25χρονος Μαυροβούνιος τερματοφύλακας Σέρτζαν Μπλάζιτς δοκιμάστηκε χθες στην προπόνηση της ΑΕΚ. Ο πανύψηλος γκολκίπερ (1,96μ.), που αποτελεί ανακάλυψη του γυμναστή τερματοφυλάκων της «Ένωσης», Σλόμπονταν Σούιτσα, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Ξεκίνησε την καριέρα του από την Μπούντουτσνοστ το 1996, συνέχισε στη Ζέτα και στην Κομ Ζλάτιτσα και φέτος ήταν στη Ρούνταρ Πλιέβλια, ενώ έχει ήδη κληθεί στη νεοσύστατη εθνική ομάδα του Μαυροβουνίου.

    Βαρέλα και Μάρτινς

    Οι διαπραγματεύσεις της ΑΕΚ με τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας για τον Βαρέλα συνεχίζονται, όπως δήλωσε στη «SportDay» ο μάνατζερ του, Πάουλο Μπαρμπόσα. «Αυτή τη στιγμή προσπαθούμε να δούμε τι ακριβώς ισχύει με τη Σπόρτινγκ. Αυτό που θέλουμε είναι να φτάσουμε σε συμφωνία με την ομάδα, για να έρθει ο παίκτης στην Ελλάδα και την ΑΕΚ. Δεν είναι εύκολο. Προσπαθούμε, όμως, να έρθουμε σε συμφωνία με τη Σπόρτινγκ, για να προχωρήσει το θέμα με τον Βαρέλα», τόνισε ο εκπρόσωπος του νεαρού μεσοεπιθετικού, που εκπροσωπεί και έναν άλλο παίκτη των «λιονταριών» που απασχολεί την ΑΕΚ, τον μεσοεπιθετικό, Κάρλος Μάρτινς. «Είναι μία πιο εύκολη υπόθεση σχετικά με εκείνη του Βαρέλα, μια και ο Μάρτινς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Γνωρίζω ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και περιμένω να μου πουν να προχωρήσει το θέμα».

    Τέλος, αναφερόμενος στο θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του Ζούλιο Σέζαρ, είπε: «Είμαστε στην τελική ευθεία. Δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα για το συγκεκριμένο θέμα και μετά την επιστροφή της ΑΕΚ από τις ΗΠΑ, θα προχωρήσουμε τη συμφωνία και θα βάλουμε τις υπογραφές».

    Αναμονή για Ζεράλντο

    Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει ρίξει όλο το βάρος στη μεταγραφή του Ριβάλντο και για το λόγο αυτό παρουσιάζει στασιμότητα η υπόθεση της ενίσχυσης στο κέντρο της άμυνας. Στόχος είναι ο Ζεράλδο Άλβες, αδερφός του Μπρούνο (που σημειωτέον χθες κλήθηκε για πρώτη φορά στην εθνική Πορτογαλίας). Το κόστος απόκτησής του από την Πάσος Φερέιρα δεν ξεπερνά τις 300.000 ευρώ και ο μάνατζέρ του, Μαρσέλο Σάντος Σιπριάνο, δήλωσε στη «SportDay» πως περιμένει την ΑΕΚ. «Δεν υπάρχει ουσιαστική εξέλιξη αυτή τη στιγμή. Εχω να μιλήσω με την ΑΕΚ από το περασμένο Σάββατο και περιμένω μία ειδοποίηση για να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες, που αφορούν στην αποδέσμευση του ποδοσφαιριστή από την Πάσος Φερέιρα. Αυτό, άλλωστε, είναι και το μοναδικό πράγμα που πρέπει να γίνει για να προχωρήσει το θέμα. Δεν αποκλείεται την Τετάρτη ή τις αμέσως επόμενες μέρες να έχουμε εξελίξεις. Οταν θα υπάρξει η επαφή με την Πάσος, τότε θα τελειώσουν όλα, μια και ο Ζεράλντο θέλει να έρθει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ», τόνισε.

    Το «αντίο» του Λεωνίδα

    Ο Λεωνίδας Καμπάνταης βρέθηκε χθες στους Θρακομακεδόνες για να μαζέψει τα πράγματά του και να αποχαιρετήσει τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες του και τον Λορένσο Σέρα Φερέρ. «Σας ευχαριστώ για όλα. Σας εύχομαι καλή τύχη. Πιστεύω ότι με τη σκληρή δουλειά που κάνετε, του χρόνου θα μπορέσετε να σηκώσετε την "κούπα" του πρωταθλητή. Με βοηθήσατε όλοι σε όλα όσα πέτυχα. Ενα μέρος το οφείλω και σε εσάς. Αλλά η ζωή, όπως λέει και ο προπονητής, τα φέρνει καμιά φορά έτσι... Κι εγώ τώρα θα συνεχίσω στη Γερμανία», ήταν τα λόγια του 25χρονου φορ, που θα συνεχίσει την καριέρα του στην Αρμίνια Μπίλεφελντ. Λίγες ώρες αργότερα ο «Λεό» πέρασε και από τα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ και συναντήθηκε με τον Ντέμη Νικολαΐδη, τον οποίο ευχαρίστησε για τη συνεργασία, αλλά και την πρόταση που του έκανε για νέο συμβόλαιο.

    Τέλος για τρεις

    Οι Διονύσης Χιώτης, Βαγγέλης Μόρας και Έμερσον ενημερώθηκαν χθες από την ΑΕΚ πως δεν θα ανανεωθούν τα συμβόλαιά τους. Οι δύο πρώτοι συναντήθηκαν με τον Λορένσο Σέρα Φερέρ, ο οποίος αφού τους είπε πως δεν είναι στα πλάνα του για την επόμενη περίοδο, τους ευχαρίστησε για την προσφορά τους και τους ευχήθηκε καλή συνέχεια στην καριέρα τους. Ο Διονύσης Χιώτης, που αγωνίστηκε 85 φορές με τη φανέλα της ΑΕΚ (5 φέτος), λέγεται πως έχει πρόταση από τον Αστέρα Τρίπολης. Ο Βαγγέλης Μόρας, που αγωνίστηκε 71 φορές με την «Ενωση» (φέτος 15), αναζητεί ομάδα στο εξωτερικό (έχει προταθεί σε Κολωνία, Γκλάντμπαχ και Σάλτσμπουργκ), αλλά και εντός συνόρων (έχει προταθεί στον Ολυμπιακό).

    Ο Έμερσον ενημερώθηκε μέσω του μάνατζέρ του, ο οποίος είχε επικοινωνία με τον Ντέμη Νικολαΐδη. Ο Φερέρ είχε πει στον Βραζιλιάνο μέσο πως θα του προταθεί συμβόλαιο για ακόμα ένα χρόνο με τις ίδιες αποδοχές (300.000 ευρώ), ωστόσο η επικείμενη απόκτηση του Ριβάλντο άλλαξε τα δεδομένα, αφού η πλευρά της ΑΕΚ δεν ήθελε να κρατήσει στην ομάδα έναν ακόμη παίκτη που είναι στα 35 του.

    Πρώτη του Έντσον Ράμος

    Την πρώτη του προπόνηση ως ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ έκανε χθες ο Εντσον Ράμος Σίλβα, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις. Ο Λορένσο Σέρα Φερέρ, του οποίου προσωπική επιλογή αποτελεί ο 21χρονος δεξιός μπακ χαφ, είπε απευθυνόμενος στους παίκτες του. «Ο Ράμος θα είναι μαζί μας από εδώ και πέρα και θέλω όλοι να τον βοηθήσετε να ενταχθεί στην ομάδα όσο το δυνατόν πιο γρήγορα». Ο Βραζιλιάνος άσος πήρε μέρος και στο προπονητικό διπλό, έχοντας πολύ καλή παρουσία και πετυχαίνοντας ένα γκολ. Οι τραυματίες ακολούθησαν και χθες το πρόγραμμά τους στο γυμναστήριο. Οι Καπετάνος και Μόρας ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ έκαναν τρέξιμο οι Τζιωρτζιόπουλος και Αλεξόπουλος. Στο γυμναστήριο ακολούθησαν το πρόγραμμά τους οι Λαγός, Χετεμάι, Γεωργέας και Πλιάτσικας. Από τη χθεσινή προπόνηση απουσίαζαν οι διεθνείς Τόζερ, Κονέ, Παπασταθόπουλος, Μπαρμπούδης.

    *H τηλεόραση του Alpha θα μεταδώσει στην Ελλάδα το φιλικό της 27ης Μαΐου μεταξύ της ΑΕΚ και της Μπενφίκα (20:00).

    Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΒΡΕ ΜΙΜΙΚΟ ΤΩΝ 2:17 μμ
    ΠΑΡΕ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ....

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΥΣΤΟΧΗ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΤΟΥ 2.14

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΑΣ
    Γ.Παπανδρέου:"Ετοιμο να κυβερνήσει το ΠΑΣΟΚ"

    Στις εκδηλώσεις στη μνήμη του σμηναγού Κώστα Ηλιάκη και στα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του, στα Πηγάδια της Καρπάθου θα παραστεί ο κ. Γ.Παπανδρέου, ο οποίος πραγματοποιεί από χθες περιοδεία στο ακριτικό νησί.

    Χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επισκέφθηκε το ορεινό χωριό Όλυμπος στο βόρειο τμήμα της Καρπάθου, όπου έγινε δεκτός από το σύνολο των κατοίκων, οι οποίοι τον υποδέχθηκαν στην πλατεία του χωριού και στην εκκλησία, όπου εψάλη εσπερινή δοξολογία, στο ναό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, που χρονολογείται από τον 8ο μΧ αιώνα.

    Ο κ. Παπανδρέου μιλώντας προς τους κατοίκους της Ολύμπου, τόνισε ότι δεν είναι τυχαίο ότι ο διάλογος για την ενημέρωση των πολιτών για το πρόγραμμα του Κινήματος ξεκινάει από την Κάρπαθο. Θέλει να σηματοδοτήσει την βασική του φιλοσοφία ότι για το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχουν πολίτες, πρώτης και δεύτερης κατηγορίας.

    Ο νησιώτης, τόνισε, πρέπει να αισθάνεται ασφαλής και ισότιμος πολίτης της χώρας, επισημαίνοντας ταυτόχρονα τη γεωγραφική θέση της Καρπάθου στα σύνορα της χώρας, που αυτό έχει ως συνέπεια να αισθάνεται την απειλή. Και υποσχέθηκε στους κατοίκους του νησιού ότι θα είναι συμπαραστάτης στους αγώνες τους.

    Ανέφερε, επίσης, ότι το ΠΑΣΟΚ έχει συνολικό σχέδιο για την Ελλάδα, αλλά και συνολική πρόταση για τα νησιά. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται στο πρόγραμμα στις υποδομές των νησιών και ιδιαίτερα στις συγκοινωνιακές υποδομές και υποσχέθηκε πλοίο κάθε μέρα σε κάθε νησί. Επίσης, έμφαση δίνεται στον τομέα της παιδείας, ώστε τα παιδιά στα νησιά να έχουν τα ίδια δικαιώματα και τις δυνατότητες με τα παιδιά στην υπόλοιπη χώρα. Ιδιαίτερο βάρος δίνεται και στην υγεία, καθώς προβλέπεται η λειτουργία Κέντρου Υγείας σε κάθε νησί, αλλά και η δημιουργία συνθηκών για τη γρήγορη αερομεταφορά όταν χρειάζεται.

    Ο κ. Παπανδρέου αναφέρθηκε και στη φροντίδα για τους αγρότες με την αυξημένη σύνταξη. Για την ανάπτυξη των νησιών τόνισε ότι θα δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στον τουρισμό και στην παράδοση. Επίσης, στον προϋπολογισμό θα περιλαμβάνεται συγκεκριμένος κωδικός, τα κονδύλια του οποίου θα διατίθενται αποκλειστικά στα νησιά.

    Το σύντομο χαιρετισμό του κ. Παπανδρέου ακολούθησαν μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις στην πλατεία της εκκλησίας, στις οποίες πήρε μέρος και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

    Συνεδρίαση Κοινοβουλευτικού Συμβουλίου

    Συνήλθε χθες στη πρώτη, μετά το προγραμματικό συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, συνεδρίασή του το Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του Κινήματος, υπό την προεδρία του Γιώργου Παπανδρέου, ο οποίος τόνισε την ετοιμότητα του ΠΑΣΟΚ και ενόψει των εκλογών, αλλά και για τη διακυβέρνηση της χώρας.

    Ο κ. Παπανδρέου ανέφερε πως το ΠΑΣΟΚ διαθέτει σαφές σχέδιο για το μέλλον και το πρόγραμμά του απευθύνεται στην αντιμετώπιση των προβλημάτων του μέσου έλληνα και της ελληνικής οικογένειας.

    Ανέφερε επίσης πως στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει κινητοποίηση ώστε το πρόγραμμα να διαχυθεί παντού, καθώς οριοθετεί ένα πλαίσιο αρχών και θέσεων, το οποίο, όπως σημείωσε, είναι τελείως διαφορετικό από τις πράξεις της κυβέρνησης της ΝΔ και διέπεται από αρχές, διαφάνεια,αξιολόγηση, συμμετοχή,κοινωνικό διάλογο και λογοδοσία.

    Στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ τονίστηκαν η κεντρική κατεύθυνση του προγράμματος, που είναι η ανάπτυξη με την αναδιανομή του πλούτου υπέρ των ασθενεστέρων, ο δε κεντρικός στόχος του είναι το νέο κοινωνικό κράτος στην παιδεία, την υγεία, την πρόνοια και την ασφάλιση έτσι ώστε η μέση ελληνική οικογένεια να απαλλαγεί από το βάρος της ιδιωτικής δαπάνης γι΄αυτά τα αγαθά.

    Ένα άλλο ζήτημα το οποίο απασχόλησε το Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ ήταν ο αθλητισμός, όπου διατυπώθηκε η άποψη ότι η ΝΔ και στον τομέα του αθλητισμού, όπως και παντού, υπονομεύει δικαιώματα ώστε να ενισχύει πελατειακά και αδιαφανή κέντρα εξουσίας. Και διαπιστώθηκε μεγάλη υποχώρηση από τις θετικές επιδόσεις και κατακτήσεις στο χώρο του αθλητισμού, όπως δημιουργήθηκαν και ολοκληρώθηκαν με τη μεγάλη επιτυχία των Ολυμπιακών Αγώνων.

    Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ανέφερε ότι παντού βλέπουμε την οικοδόμηση κομματικού κράτους, πρόσθεσε ότι ο τρόπος διαχείρισης του ΟΠΑΠ,εκ μέρους της κυβέρνησης, θέτει ουσιώδη ζητήματα διαφάνειας. Στάθηκε δε και στην πρόσφατη συνάντησή του με τον πρόεδρο της ΔΟΕ Ζακ Ρογκ, στη οποία, όπως είπε, του ανέφερε τις αρχές της αθλητικής πολιτικής του ΠΑΣΟΚ καθώς και την επίμονη δράση του κόμματος για τα ολυμπιακά ιδεώδη και την ολυμπιακή εκεχειρία.

    Στο Κοινοβουλευτικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ συζητήθηκαν τα σημεία του προγράμματος για τον αθλητισμό, όπου δίνεται έμφαση στην ανάπτυξη του αθλητισμού "από τα κάτω", δηλαδή στην ανάπτυξη του μαζικού λαϊκού ερασιτεχνικού αθλητισμού. Και τονίστηκε ότι στόχος είναι η αποφασιστική ενίσχυση του σχολικού αθλητισμού και των αθλητικών δραστηριοτήτων, μέσω των ΟΤΑ που πρέπει να ενισχύονται προς αυτή την κατεύθυνση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΚΦΡΑΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΛΑΜΕ. ΜΟΝΟ ΠΕΣΤΕ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ ΓΙΑΤΙ ΖΕΣΤΑΝΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ. ΜΕ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΣΕΝΤΟΝΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΤΟΥ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΤΟΥ ΠΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Οικογενειακή τραγωδία στην Καλλιθέα
    23/5/2007 8:52


    Τραγική κατάληξη είχε οικογενειακό επεισόδιο που σημειώθηκε στις 7 απόψε στην οδό Ανδρομάχης 63 στην Καλλιθέα.


    Πατέρας, 71 ετών, ομογενής από τη Γεωργία, τραυμάτισε με μαχαίρι τον 38χρονο γιο του, ο οποίος εξέπνευσε λίγο αργότερα στο νοσοκομείο "Ευαγγελισμός" όπου μεταφέρθηκε.

    Ο δράστης συνελήφθη και κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Καλλιθέας.

    Babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Τέλος ο Χαριτάτος από το «Στούντιο με θέα»
    Παρελθόν αποτελεί ο Σπύρος Χαριτάτος από το πρωινό του Σαββατοκύριακου του ANT1, «Στούντιο με θέα». «Κατάφερε και τον έφαγε» λένε στους διαδρόμους του καναλιού, αποδίδοντας την εκπαραθύρωση του στην συμπαρουσιάστριά του Εύη Φραγκάκη. Η τελευταία λέγεται ότι έχει ισχυρό «δόντι» στο κανάλι με αποτέλεσμα να γίνεται ότι θέλει! Άλλωστε δεν είναι τυχαία η παρουσία της στην κριτική επιτροπή των καλλιστείων. Ωστόσο, η κόντρα τους που χρονολογείται από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησε η εκπομπή, κορυφώθηκε όταν ο Σπύρος Χαριτάτος ζήτησε να μην αλλοιωθεί ο χαρακτήρας της εκπομπής και να παραμείνει αμιγώς δημοσιογραφικός. Σε αντίθεση με την συμπαρουσιάστριά του που την προτιμά περισσότερο ψυχαγωγική.
    Το κανάλι πρότεινε στον Σπύρο Χαριτάτο να δουλέψει στο δελτίο και συγκεκριμένα στο ελεύθερο ρεπορτάζ! Την θέση του στην εκπομπή θα καταλάβει ο Βαγγέλης Γιακουμής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ω μαλάκα το πιντί πάει να επισκεφθεί το νησί που θα ξεπουλήσει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΚΑΤΑ ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΛΕΝΕ ΜΙΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

    ΑΛΛΟΙ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ, ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΨΩΛΟΘΕΡΑΠΕΥΟΝΤΑΙ.

    ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΨΩΛΟΘΕΡΑΠΕΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΟΥ BLOG, ΠΑΛΙ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΓΑΡΓΑΡΑ


    ΕΜΠΡΟΣ ΣΤO ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Ο babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ BLOG ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΧΟΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΟ ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤΖΩΝΥΔΕΣ . ΑΜΦΙ , ΦΙΛΟΛΑΟΥΣ, ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΑΝΤΙΠΑΣΟΚΙΚΕΣ,ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΔΕΞΙΕΣ ΔΥΜΑΜΕΙΣ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΙΠΟΡΟΥΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1989 ...

    ΑΛΛΟΣ ....δεν ειναι δικο μου αλλα το επικροτω και θα.. το αναπαραγαγω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Κάποτε το press-gr είχε ενδιαφέρον. Τώρα μαζεύονται όλοι οι αυτιστικοί και σχολιάζουν. Και έχει γίνει για γέλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Sugxaritiria!!!! Prosexte omos ligaki me ta "upokeimena" pou vrizoun kai grafoun anakriveies. Oran sigoureuto tha sas doso TIS eidiseis........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Μια παρατήρηση ουσιαστική.

    Το 1μύριο είναι pageviews (εμφανίσεις σελίδων)ΔΕΝ είναι επισκέψεις. Κοινώς είναι clicks/hits και καμιά σχέση δεν έχει με τους επισκέπτες (unique visitors) που λογικά είναι πολύ λιγότεροι. Καλό θα είναι να βάλετε έναν πιο "σωστό" μετρητή αν θέλετε να "ενημερώνετε" και να "ενημερώνεστε" σωστά.

    Αυτό φυσικά δεν αναιρεί την επιτυχία του μπλογκ σας αλλά το σωστό να λέγετε. Καλή συνέχεια.

    ΥΓ το κακό με τα comments έχει παραγίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. ας επανορθώσει το press-gr λοιπόν σχετικά με το 1 μύριο επισκέψεις αντί να ευλογάει τα γένια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ΕΦΥΓΕ Ο ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ; ΠΩ ΠΩ ΘΛΙΨΗ! ΑΥΤΡΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΑΡΘΡΩΣΕΙ ΜΙΑ ΛΕΞΗ ΡΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. ΣΑΝ ΨΕΥΔΗ ΒΛΑΧΟΑΔΕΡΦΗ ΗΤΑΝ; Η ΣΥΜΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΡΙΑ ΤΟΥ ΕΦΤΑΙΓΕ; ΜΗΝ ΤΡΑΛΛΑΘΟΥΜΕ. ΓΕΛΑΝΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙ1 ΜΕ ΤΟΝ ΣΠΥΡΑΚΟ. ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΑΛΛΑ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ε όχι και αδερφή. Αδερφάρα που θα της κάνουμε τον κώλο ΝΑ μέσα στον ΑΝΤ1 γιατί μας είχε εμφανιστεί με πολύ τουπέ. Θα φας τρέξιμο τώρα Σπυράκο. Σούφρα θα γίνει από τον Ευαγγελάτο ο πωπός σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. κι ο babis "χτύπησε" το landmark (όπως λένε και στην πατρίδα του αφεντικού του) του ενός εκατομμυρίου τσιμπούκια, αλλα δε βγάλαμε και δελτίο τύπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. MALAKES EISTE PARADIOMOSIOGRAFIA KANETE LAMOGIA EISTE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΑΝΑΛΦΑΒΗΤΟΥΣ ...ΤΟΥΣ ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ...ΝΑ ΛΕΝΕ ΒΑΛΑΚΙΕΣ ...ΤΟ ΙΝΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ...ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΖΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Παιδιά του πρες άντε και στα 10.000.000. Καλή δημοσιογραφία να κάνετε, πολύπλευρη και άστε εμάς να σας τα χώνουμε όταν χρειάζεται. Είχα καιρό να μπω στο blog. Βλέπω καινούργιες φιγούρες. ΑΓΙΕ, Αμφιλεγόμενε ιδίως εσάς, σας χαιρετώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μήπως ξέρει κάποιος τι άλλο μπορούν να κάνουν οι τράπεζες όταν χρωστάς σε κάρτες και προσωπικά δάνεια(πάνω από 60.000€) και δεν έχεις τίποτα στο ονομα σου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν ξανά οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    ΑΠΑΤΗ - ΨΕΜΑ - ΔΙΑΦΘΟΡΑ - ΡΕΜΟΥΛΑ - ΔΙΑΠΛΟΚΗ - ΣΚΑΝΔΑΛΑ - ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς, της λάσπης και της συκοφαντίας που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Όλους τους ‘’κυρίους’’ που βρίζουν το Πα.σο.κ. θέλω να τους ρωτήσω για την προίκα των 130.000.000 δολλαρίων Η.Π.Α. που δήλωσε ο θείος Αχιλλέας στην δήλωση του πόθεν έσχες !!!
    Επειδή οι περισσότεροι είναι νέοι στην ηλικία τους πληροφορώ :
    Ο πεθερός του κ.Αχιλλέα Καραμανλή , ο συχωρεμένος Διαμαντής , ήταν ένας ‘’σεμνός και ταπεινός’’ ψαρομανάβης στην ιχθυόσκαλα του Κερατσινίου .
    Στην αρχή της ανόδου της Δυναστείας των Καραμανλήδων του είχαν δώσει την αποκλειστικότητα εισαγωγής παστού βακαλάου στην Ελλάδα .
    Όταν η Δυναστεία θέριεψε και οι μπίζνες μεγάλωσαν έβαλαν στο όνομά του την Ναυτιλιακή τους εταιρία για να μην φανούν αυτοί οι Εθνοσωτήρες ότι έγιναν μεγαλοεφοπλιστές .
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Ο πρωθυπουργός κ. Καραμανλής, έκανε στην Θεσσαλονίκη την έναρξη της προεκλογικής του παρουσίας και στο εσωτερικό της χώρας.
    Επισκέφθηκε οδικά έργα στον Λαγκαδά. Μόνον που πρόκειται για διαπλάτυνση μιας οδού που είχε ξεκινήσει πριν από τουλάχιστον 4 χρόνια και είχε στην συνέχεια εγκαταλειφθεί από την δική του κυβέρνηση.
    Επισκέφθηκε το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε εξαγγείλει από το 2004. Μόνον που στην πραγματικότητα επισκέφθηκε τα γραφεία της ΠΑΣΕΓΕΣ.
    Αυτό όμως, που αναδεικνύει με μοναδικό τρόπο την φιλοσοφία του είναι ότι, έβαλε ο ίδιος τον γνωστό “μαύρο λαγό” του Βορρά σε διατεταγμένη υπηρεσία, για να τον νουθετεί -δήθεν-δημοσίως, εκτός των άλλων, των άλλων που βεβαίως, ήταν μόνον ύβρεις για τον πολιτικό του αντίπαλο.
    Ας συνεχίσει έτσι.
    Εξάλλου, οι μάσκες είχαν πέσει, τώρα εμφανίζεται και το πραγματικό πρόσωπο χωρίς το μακιγιάζ του μεσαίου χώρου.
    Και μοιάζει τόσο με αυτό του “μαύρου λαγού”.
    ‘’PASOK poisonous’’

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. ΕΦΥΓΕ Ο ΧΑΡΙΤΑΤΟΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ... Τον λάθος άνθρωπο έδιωξαν, την λάθος γυναίκα κράτησαν.. Μονοψήφια κάνει η εκπομπή μετά από αυτόν. ΑΤΙΜΕ ΧΑΡΙΤΑΤΕ, ΠΑΛΙ ΔΙΚΑΙΩΝΕΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *