GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επαληθεύεται το γκάλοπ του Press-gr...

...από το γκάλοπ της Κάπα Research για τη χούντα, στο "Βήμα" Πολλοί βιάζονται να λοιδωρήσουν τα γκάλοπ που οργανώνει το Press-gr...

...από το γκάλοπ της Κάπα Research για τη χούντα, στο "Βήμα"
Πολλοί βιάζονται να λοιδωρήσουν τα γκάλοπ που οργανώνει το Press-gr, αν και έχουμε σημειώσει κι εμείς ότι η ψηφοφορία που γίνεται κάθε φορά δεν είναι επιστημονική. Τα γκάλοπ που κάνουμε αποτυπώνουν όμως το κλίμα και τις διαθέσεις των αναγνωστών μας -που πιστεύουμε ότι αποτελεί ένα από τα πιο "προχωρημένα" κοινά- για τα θέματα της επικαιρότητας
Το ίδιο ισχύει και για το γκάλοπ για την επέτειο της δικτατορίας.
Πατήστε εδώ για να δείτε τα αποτελέσματα.
Κάνετε και τις συγκρίσεις με ανάλογη -και προφανώς πιο επιστημονική- δημοσκόπηση της εταιρείας «Κάπα Research» που δημοσιεύθηκε στο «Βήμα»:

οοοο
-Το 52,9% θεωρεί ότι η κατάσταση στην Ελλάδα θα ήταν καλύτερη αν δεν είχε επιβληθεί η δικτατορία. Ομως, το 50,9% δηλώνει ότι η περίοδος της δικτατορίας είχε και οφέλη για τη χώρα. Στο γκάλοπ του Press-gr, το ποσοστό αυτό είναι 47%.
-Το 54,5% δηλώνει λίγο ή καθόλου ικανοποιημένο από τον τρόπο που λειτουργεί η δημοκρατία στην Ελλάδα. Στο δικό μας γκάλοπ το ποσοστό αυτό είναι αθροιστικά 77%.
-Το 46,8% δηλώνει ότι προτιμά να αλλάξει το πολίτευμα σε προεδρική δημοκρατία με πρόεδρο που να εκλέγεται από το λαό. Το σύστημα της προεδρευομένης δημοκρατίας που έχουμε σήμερα προτιμά το 33,9%, ενώ το 11,6% τάσσεται υπέρ της βασιλευομένης δημοκρατίας αλλά με το βασιλιά να έχει εθιμοτυπικό ρόλο. Στο γκάλοπ του Press-gr, το 38% αποδίδει τα προβλήματα της Δημοκρατίας μας στη φύση του πολιτεύματος.
-Το 71,1% θεωρεί ότι η δικτατορία ήταν αποτέλεσμα της προβληματικής λειτουργίας της δημοκρατίας εκείνη την περίοδο, το 70,3% εκτιμά ότι επιβλήθηκε από τις ΗΠΑ, το 57,2% καταλογίζει σοβαρές ευθύνες για την επιβολή της στη Δεξιά και το 43,4% στον τέως βασιλιά Κωνσταντίνο. (Εμείς δεν είχαμε σχετικό ερώτημα).

32 σχόλια

  1. ΤΟ ΓΚΑΛΟΠ ΕΧΕΙ ΗΛΙΚΙΑΚΗ ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΩΝ ΕΡΩΤΟΥΜΕΝΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΣΟΥΤΑΛΕΓΑ
    ΜΑ ΤΑΚΟΥΓΕΣ ΠΑΡΑΛΟΓΑ.

    ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ
    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΘΕΣΙΝΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑ (ΜΗ ΧΥΜΑ ΕΠΙ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟΤΕΡΟ ΓΛΩΣΣΙΚΑ) -ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΟ-ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΡΡΕΟΥΣΑ ΑΥΤΗΝ ΘΟΛΟΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ
    ΔΕΝ ΘΑ ΕΦΕΡΝΕ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ (ΕΣΤΩ ΜΑΚΡΙΝΟΥΣ;) ΞΑΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΟΥ!!


    ΑΛΛΑ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ... ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ 89΄(ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ -ΔΑΜΑΝΑΚΗ ΜΑΚΟΥΣ)ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕ ...ΚΑΙ Ο "ΜΕΓΑΘΥΜΟΣ" ΓΑΠ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΑΖΕΨΕ !!! ΜΕ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΟΧΡΟΝΙΟ ΩΦΕΛΟΣ (ΠΟΤΕ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΝ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΑΛΤΣΧΑΪΜΕΡ...
    ...ΚΟΥΛΟΥΡΗ ΜΗ ΚΑΝΕΙΣ ΟΡΕΞΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ... Ο ΛΑΪΚΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να ανοίξει ξανά το Long Island.

    Γιατί πρέπει πολλοί να πάνε διακοπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΦΑΥΛΟΥΣ
    ΚΑΙ ΣΤΗ ΦΑΥΛΟΚΡΑΤΙΑ.
    ΔΩΣΤΕ ΤΕΡΜΑ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρειάζεται «δημοσκόπηση» για αν αντιληφθεί κάποιος ότι η ιδεολογικές προσεγγίσεις της αριστεράς, περνούν σοβαρή κρίση;
    Η πραγματική αιτία, μάλλον, πρέπει να αναζητηθεί στη φθορά των αδόμητων ιδεολογημάτων του χώρου, που δίχως ποτέ να αποκτήσουν συνεκτική ιδεολογική μορφή, καταχρηστικά χρησιμοποιήθηκαν ως βάση της πολιτικής ρητορείας της αριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, σε αντιστοιχία με τα έργα και τις ημέρες τους.
    Η χούντα αποτέλεσε για τη Μεταπολίτευση το νομιμοποιητικό αντίβαρο της δημοκρατίας. Οι διώξεις τις χούντας «εξέδωσαν» το πολιτικό διαβατήριο μιας ολόκληρης γενιάς, που για πάρα πολλά χρόνια προσδιόριζε τη ταυτότητα της με το μυθοποιημένο παρελθόν και όχι με το αμφιλεγόμενο παρόν της.
    Η υποκρισία περίσσεψε από αυτούς που αγωνίστηκαν για να υψώσουν τεχνητά τείχη
    μεταξύ αριστεράς και δεξιάς, τα τελευταία χρόνια.
    Ο κόσμος τους πήρε χαμπάρι…
    Η αριστερά κρίθηκε μετεξεταστέα…την επόμενη φορά που θα δώσει εξετάσεις ας αποφύγει την αντιγραφή από δεξιά γιατί θα κοπεί… και πάλι.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΓΙΕ !ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΠΙ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΙΕΣΥ ....ΔΙΑΒΑΖΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 10.37 μου,
    Ευτυχώς για μένα έζησα από πολύ κοντά και από μέσα τον αντιδικτατορικό αγώνα και ακόμα ευτυχέστερα, ξέφυγα γρήγορα από τις ομάδες εκείνες που τον καπηλεύτηκαν. Δυστυχώς για μένα, τότε δεν διάβαζα πολύ. Το διόρθωσα αργότερα. Παραφράζοντας τον Λεωνίδα Κύρκο, ο οποίος αναφερόμενος στον εμφύλιο δήλωσε "ευτυχώς ηττηθήκαμε", εγώ είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω οτι δυστυχώς ηττήθηκε η ιδεολογία της αριστεράς από την πολιτική των λογής-λογής αριστερών.
    Για να καταλάβεις, όμως, το γιατί, εκτός από εμπειρία θέλει και διάβασμα.
    Το συνιστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΚΕΡΙΕ ΑΓΙΕ.
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΩ:

    1]ΠΡΑΓΜΑΤΙ Η ΧΟΥΝΤΑ ΕΞΕΔΩΣΕ ΠΟΛΛΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΘΝΟΣΩΤΗΡΕΣ ΚΑΙ

    2]ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΒΑΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟ.

    ΚΙ'ΑΥΤΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΕΙ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ ΜΑΖΙ, ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ.
    ΜΕΤΑ ΤΟ 10:49 ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ,
    ΑΛΛΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΝΕΝΑ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ"
    Η ΚΑΝΕΝΑ "ΜΟΝΤΑΤΟΡΕ" ΔΙΑΒΑΖΑΤΕ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Λυπάμαι,αλλά δημοσκόπηση που να μπορεις να ψηφίζεις όσες φορές σου κάνει κέφι,δεν μπορεί να έχει σχέση με την αλήθεια ούτε κατά προσέγγιση.
    Αν δεν μπορείτε να βρείτε τρόπο να μην μπορεί να ψηφίζει κανείς όποτε και όσες φερές θέλει,καλύτερα να μην ξανακάνετε κανενός είδους γκάλοπ.
    Συνεχείστε με την θεματολογία που έχετε και τον σχολιασμό της που κάνετε αρκετά καλά,και αφήστε τα γκάλοπ σε πιο ειδικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ευτυχώς για μένα έζησα από πολύ κοντά και από μέσα τον αντιδικτατορικό αγώνα και ακόμα ευτυχέστερα, ξέφυγα γρήγορα από τις ομάδες εκείνες που τον καπηλεύτηκαν............

    10.49 μου
    αναλογίζεσαι πώς και πόσο ζημιά μπορούν να κάνουν αυτές οι κουβέντες;στα παιδιά που ονειρεύονται στα παιδιά που τα θέλουνε όλα...;

    πόσο υπονοούμενο κρύβουν οι λέξεις ..ξέφυγα..ομάδες...καπηλεύτηκαν...(βαριά η σημειολογία τους που την κάνει βαρύτερη η απροθυμία σου να τις ερμηνεύσεις)...αν δείχνουν φυγή θα μου επιτρέψεις να την προτιμώ...προς τα μπρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11.01,
    ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά ως άγιος οφείλω να σε διαβεβαιώσω οτι δεν μπορεί να έχω καμία σχέση με τον Χριστόδουλο. Αυτός έχει απευθείας επαφή με τον Θεό, ενώ εγώ με πολλούς βασανιστικούς διαβόλους.
    Τους διαβόλους της χούντας τους υπέστην στο πετσί μου, όπως δυστυχώς και τα διαβολάκια της μεταπολίτευσης, που με διαόλισαν και με διαολίζουν με το παραμύθι, τη μικροπρέπεια, την αγραμματοσύνη, τη χυδαιότητα και την αμετροέπειά τους.
    Ξέρεις πόσους πραγματικά ονειροπόλους αγωνιστές εναντίον της χούντας απέκλεισαν οι κομματικοί ινστρούκτορες του ΚΚΕ και οι "άκαπνοι" οπαδοί του Ανδρέα;
    Αν ήξερες πόσοι τους σιχάθηκαν και, επιστρέφοντας, ταλαιπωρημένοι στα σπίτια τους, στις δουλειές τους, στις σπουδές τους, έριξαν μαύρη πέτρα στο εσμό των "επαναστατών" που αγωνίστηκαν για να εξαργυρώσουν πανάκριβα το υπερτιμολογημένο ομόλογο της αντίστασής τους!
    Αν ήξερες πόσοι από τη γενιά της Νομικής και του Πολυτεχνείου διατήρησαν τον αυτοσεβασμό και την αξιοπρέπειά τους και δεν κατέληξαν σαν τον Λαλιώτη και τη Δαμανάκη, θα καταλάβαινες, ίσως, τι εννοώ λέγοντας "προσχηματική διάκριση" μεταξύ μεταξύ αριστεράς και δεξιάς.
    ...Και είπαμε, μη με ξαναμπερδέψεις με τον Χριστόδουλο, γιατί άλλη εποχή διάβαζε αυτός, άλλη εγώ. Και, προδήλως, άλλους συγγραφείς αυτός, άλλους εγώ. Πώς, λοιπόν, φίλε μου, να συναντηθώ μ' αυτόν τον άνθρωπο;
    Να λοιπόν, γιατί έμεινα σκέτος...
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑΥΑΓΙΟΣ Ο ΑΓΙΟΣ.
    ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΔΕΝ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΟ ΚΑΖΑΝΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΡΜΙΤΑ.
    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ,
    ΚΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΣΟΥ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ
    ΤΗΣ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ
    ΓΙΑ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΟΜΩΣ
    ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΜΕΣΑ
    ΚΙ'ΕΔΩ ΚΑΙ 33 ΧΡΟΝΙΑ
    ΜΑΣ ΣΩΖΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. 11.41 Και γιατί Αγιος; απο αμετροέπεια; ή όποιος...όσα δεν φτάνει η αλεπού...αγιαζει;...τι ευκολη η κατακριτική κριτική;....(μετά μου λες ουδεμία ομοιότης με τον διαβαστερό στις μέρες της χούντας)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Φίλε μου 11.54,
    καμιά φορά ο διάλογος οδηγεί σε απίθανα παιχνίδια.
    Έπεσες μέσα στο όνομα της πόλης, όμως λάθεψες στο σύνδρομο. Αυτό θα είχε πολύ ενδιαφέρον να το εξετάσεις σε σχέση με εκείνους τους αριστερούς, που μοιάζει να λάτρεψαν τους ληστές που τους κράτησαν και τους κρατούν ομήρους. Αρκετα αργότερα οι ληστές καθιερώθηκαν ως νταβάδες και οι όμηροί τους ως ηγήτορες του πολιτικού μας συστήματος.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ...ενας Αγιος (αυτοαποκαλούμενος αριστερός)με υφακι χαμηλοβλεπούσικο τιμητής των όσων τόλμησαν να βάλλουν ένα πετραδάκι...εχει πολλούς η Κουμουνδούρου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 12.10
    Το nickname Ο ΑΓΙΟΣ σημαίνει αυτός που υπηρετεί τη συνείδησή του και μόνο αυτή και γι' αυτό υφίσταται διωγμούς, οι οποίοι δεν καταφέρνουν να τον ταπεινώσουν. Καμία σχέση με δόγματα και θείες εντολές.
    Αν αυτό το σημαινόμενο το κρίνεις ως αμετροέπεια, ας είναι έτσι - άλλωστε ως άγιος απεχθάνομαι τους μετριόφρονες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΑΓΙΑΣΕΣ;... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕΣ ΤΟ ΨΑΛΣΙΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 12.29,
    Το φοβήθηκα και το παραφοβήθηκα, αλλά μετά από χρόνια το συνηθίζεις και το ακούς ως θόρυβο.
    Καληνύχτα κι ευχαριστώ για το διάλογο.
    Ο ΑΓΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΛΩΣ!! ΙΣΩΣ ΑΡΚΟΥΣΕ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ (η το απεμπόλησες)!!

    ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΤΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΒΑΒΥΛΙΔΕΣ ΓΙΟΣΑΚΙΔΕΣ κλπ καραγκιζακηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΕΜΕΝΑ Ο ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΜΕ ΑΝΑΚΑΤΕΨΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ***********************************
    AYTO TO ΠΟΣΤ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΒΛΑΒΕΡΗ ΟΥΣΙΑ babis
    ***********************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Τζων

    καταφερες ολο το σαιτ και σ ολα τα ποστς να αναφερεται τ ονοματακι σου.Μπραβο.Αυτο συνιστα αξιολογη προβολη για το κομμα.Αρα τα χαρτζηλικια δεν πανε τζαμπα.Ομως...
    εχεις ατυχησει στο γεγονος οτι τωρα τελευταια υπερτονιζεις τις χουντικες καταβολες σου.Αυτο θα ληφθει υπ οψιν στην μελλοντικη σου αξιολογηση απο το κομμα και θα εκτιμηθει δεοντως.

    Σου απονεμομε λοιπον,περαν του βαθμου Πλοιαρχου Α΄. Ταξης,τους τιτλους και βαθμους Υβριστη Α΄. Ταξης,Διαστροφεα της Ελληνικης Ιστοριας Α΄. Ταξης και Χουντικου Περιτριμματος Α΄. Ταξης ομοιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τζων

    καταφερες ολο το σαιτ και σ ολα τα ποστς να αναφερεται τ ονοματακι σου.Μπραβο.Αυτο συνιστα αξιολογη προβολη για το κομμα.Αρα τα χαρτζηλικια δεν πανε τζαμπα.Ομως...
    εχεις ατυχησει στο γεγονος οτι τωρα τελευταια υπερτονιζεις τις χουντικες καταβολες σου.Αυτο θα ληφθει υπ οψιν στην μελλοντικη σου αξιολογηση απο το κομμα και θα εκτιμηθει δεοντως.

    Σου απονεμομε λοιπον,περαν του βαθμου Πλοιαρχου Α΄. Ταξης,τους τιτλους και βαθμους Υβριστη Α΄. Ταξης,Διαστροφεα της Ελληνικης Ιστοριας Α΄. Ταξης και Χουντικου Περιτριμματος Α΄. Ταξης ομοιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 1.22 βάλε βρε babis το ονοματάκι σου από κάτω από τις περισπούδαστες γελοιότητές σου...

    Φαίνεται και από το ύφος, φαίνεται από την ανορθογραφία... ωραία Ελληνικά... Από Αμερικάνους τουρίστες τα έμαθες ή όπως έλεγε και η αθάνατη Μαλβίνα στο ΙΕΚ ΤΑΠΕΡΜΑΝ???

    άντε στη μανιοκαταθλιπτική και κατεστραμένη από τον πατέρα της κυρά σου για το σκυλομπισκότο σε ένδειξη καλών υπηρεσιών στην Πρεσβεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ***********************************
    ΚΑΤΟΠΙΝ ΝΕΩΤΕΡΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΟΥΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΣΤ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ babis σε κρυφή μετάλλαξη-απόκρυψη
    ***********************************

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. το γκάλοπ δεν απειχεί την φρόνηση των Ελλήνων για την περίοδο ! Ολοί στο δρόμο που βγαίνεις λένε " Που σαι ρε Παπαδόπουλε να φτιάξεις τη χώρα με τους προδότες τους πολιτικούς !" . Δυστυχώς αλλά το λένε . Εγώ προσπαθώ να τους αλλάξω γνώμη αλλά μάταια ! Τελικώς πιστεύω ότι η Δημοκρατία το καλύτερο πολίτευμα θα αρθεί στο ύψος των περιστάσεων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. kai pou akrivws leei to galop tou vimatos oti gia tin simerini katastasi ftaei "i xakarwsi tis paradosiakis ithikis" i pou leei oti foniades alites san ton ntertili prepei na apofylakistoun......
    ma kala eiste sovaroi na kserete oti spernete tosa xronia eseis oi poulimenoi dimosiografoi epeidi kapoioi arnountai na sas ta akoubisoun tha erthei i wra na ta theristoun kai tha ta plirwsei pali o kosmakis.....
    Alitheia re seis pioi apo sas pou exte ayto to blog den exoun parei pote lefta apo komata?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. kai kati allo re vlimata,,,,,,,,,,,,,
    gnwrizete re mosxaria tou press-gr apo kanones statistikis???????
    giati opoios goustare borouse na psifisei oses fores ithele??????

    ti tha legate an kanane ntou ta pasokia kai oi knites kai evgazan oti apotelesma ithelan??????

    -STIN ERWTISI PERI STATISTIKIS THELW APANTISI.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΜΑΚΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΠΟΥΛΟΣ..
    το μαντροσκυλο του συστηματος.
    δηθεν το πολεμαει ..
    ενω ειναι ο τραμπουκος ,εκβιαστης,τρομοκρατης..ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ.
    ειναι εκβιαστης για να κλεινει δουλειες για τα αφεντικα του.
    ποιος πολιτικος θα τολμησει να αρνηθει δουλειες στα αφεντικα του.
    θα τους περιλαβει μετα και θα τους ξεσκισει...
    εχει συνεργατες στην ΚΥΠ,για υλικο εκβιασμου.
    τους εχει φακελωσει ολους..
    ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΒΑΣΙΚΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ
    ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ..ΟΙ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΙΠΟΤΕ.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΣΑΚΟ ΤΟΥ ΒΟΞ τους τρομαγμενους πολιτικους και τους εκβιαζει.
    επισης κτυπαει ανταγωνιστες των αφεντικων του.
    το μεγαλο αφεντικο του ειναι ο κοκκαλης.
    αλλα παιρνει και εργολαβιες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες.
    Παιδιά του πρες δεν βγαίνουν έτσι σοβαρά συμπεράσματα όμως. Χρειάζεται και κάποιο σταθμισμένο δείγμα. Το ότι κάπου συμπίπτει με άλλο γκάλοπ είναι και λόγω της φύσης του ερωτήματος που οι περισσότεροι έχουν ίδια γνώμη. Δεν χρειάζεται δηλαδή γκάλοπ για να απαντηθεί το αυτονόητο.

    Το ουσιαστικό συμπέρασμα όμως που βγαίνει και από αυτό το γκάλοπ είναι ότι ο κόσμος δεν παρασύρεται πλέον από ταμπέλες και "δημοκρατισμούς" χωρίς περιεχόμενο. Μιλάει ανοιχτά, δεν συγχωρεί τη λαμογιά στο όνομα της δημοκρατίας, αντιμετωπίζει τους σύγχρονους πολιτικούς με την ίδια αυστηρότητα που αντιμετώπιζε τους απριλιανούς και πλέον ζητάει σταράτες κουβέντες και όχι ανούσιους ιδεαλισμούς, δηλώσεις εντιμότητας και πολιτικές αριστερίστικες ή φαντασιώσεις αριστεροφανείς .
    Οι διαχωρισμοί και τα τείχη (αριστερά-δεξιά) ο κόσμος αντιλαμβάνεται πλέον καθαρά ότι υψώνονται προς αποκόμιση και μόνο ψηφαλακίων. Ο ΑΓΙΟΣ 10.34 έχει απόλυτο δίκιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Nα ανοίξει το Λόνγκ Άϊλαντ της Ελλάδας, αμέσως

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *