GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μπλόκο στο σαμποτάζ του Press-gr

H προσπάθεια, από κάποιους, σαμποταρίσματος του blog και της άνετης ανταλλαγής απόψεων, μας υποχρεώνει να πάρουμε μέτρα (προσωρινά, ελπί...

H προσπάθεια, από κάποιους, σαμποταρίσματος του blog και της άνετης ανταλλαγής απόψεων, μας υποχρεώνει να πάρουμε μέτρα (προσωρινά, ελπίζουμε) για τα comments, που κάθε άλλο παρά λογοκρισία είναι. Αντίθετα, αποκρούουν αυτή την έμμεση και ύπουλη προσπάθεια λογοκρισίας που επιχειρείται. Και το κάνουμε αφού πέρασαν αρκετές ημέρες. Οι αυτουργοί του σαμποταρίσματος δεν θα πετύχουν αυτό που επιδιώκουν. Πιστεύουμε ότι συμφωνείτε.

54 σχόλια

  1. να αφαιρούνται και οι προσωπικες επιθεσεις με χαρακτηρισμους, "εξυπνάδες", γηπεδικές εκφράσεις και στοιχακια "γυμνασιακου" επιπεδου

    να δημοσιευονται μονο αποψεις με επιχειρηματα και τεκμηριωμενες ειδησεις

    δικη σας ευθυνη και η ποιοτητα των θεματων που θελετε να σχολιασθουν.
    παρακολουθω το blog εδω και δυο μηνες και ενω η επικαιροτητα ειναι απλοχερη ασχολειστε με "κατινιστικες" καταστασεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΗΝ ΠΤΟΕΙΣΘΕ. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΙΔΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΜΑΣ. ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Aγαπητοι φιρδοι του blog
    Ο οργανωμενος εκφυλισμος του blog σας ειναι ενα σχεδιο των "άθλιων και ποταπώνν" που μας αντιπολιτεύονται.Εχουν βαλθει να μας σωπασουν.Ο Βενιζέλος, ο Πάγκαλος και ο Παπουτσής ειναι όργανα του ίδιου αφεντικού που εχει σκοπο να μας κλεισει.Κατι αναλογο εχει γινει και σε αλλες παλιότερες εποχές.
    Δυστυχως αν δεν λαβουμε τα μετρα μας η καταληξη θα είναι να μας θάψουν το ΓΑΠ.
    Οι ανθρωποι αυτοι ειναι άθλιοι και εκφραζουν οτι πιο σιχαμένο και βρωμερό υπαρχει σημερα στο ΠΑΣΟΚ και δυστυχως κατι τετοιοι κανουν κουμαντο γενικα.Τετοιοι ειναι σε καιρια ποστα στο Κίνημα και εχουν το πανω χερι.Ειναι αθλιοι και δουλευουν μονο για τον εαυτο των εφαρμωζοντας τη λαικη παροιμια ..."οσα αρπαξει o babis των....".Αισθανονται το εδαφος να φευγει απο τα ποδια των αφου η κυβέρνηση του Καραμανλη δεν πρέπει να πάρει τελος και καθημερινα αυθαιρετουν , κλεβουν ασυστολα, και προκαλουν.Οι μερες τους ειναι μετρημενες.Ο ΓΑΠ και ο Ελληνικος λαος ξερει που θα τους πεταξει .Στην Ελβετία να τρώνε τα κλεμμένα επί 20 χρονια τωρα και θα τους ξαναβαλει.Εκει ειναι μονιμα η θεση των.
    babis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προχωρήστε έτσι παιδιά...
    Η επανάσταση ξεκίνησε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνώ απόλυτα γιατί με είχαν κουράσει και υπάρχουν καποιοι με σωστές ιδέες που σχολιάζουν τα γεγονότα και πρέπει να ακουστούν και αυτοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. haris

    πρόσεχε σου έχει φύγει ένας πόντος από το καλσόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΛΕΙΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΕΘΑΝΑΤΕ ΠΡΙΝ ΤΗΣ ΩΡΑΣ ΤΟΥ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο Ροϊδης κλείνει αλλά το γεγονός επισκιάζεται απο την επίσημη ανακοίνωση-πρόβλεψη του διεθνούς οργανισμού παγκόσμιου ιστού ICAAN. Είναι σοκαριστικό παιδιά!

    "TΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΘΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ 2 ΧΡΟΝΙΑ."

    Λόγω του τεράστιου όγκου των pc-zombies και των spam-nets που επεκτείνονται ανεξέλεγκτα κυρίως απο χώρες της Ανατολής, το internet θα έχει γονατίσει ολότελα σε 25 μήνες.
    Το bandwidth θα αναλωθεί 99% σε διαφημιστικά mail για χάπια Viagra®, συσκευές penis enlargement, δανείων αφρικάνικων τραπεζών, ρολογιών ΦΟΛΕΞ και λοιπών αξεσουάρ.

    Υπολογιζόμενης της αδυναμίας των αρχών να αντιδράσουν, oι υπηρεσίες ΝSA & CIΑ προφασιζόμενες θέμα κυβερνοτρομοκρατίας θα θέσουν εκτός ελέγχου το σύστημα DNS (ραχοκοκκαλιά του internet), δημιουργώντας ένα παγκόσμιο πόλεμο Ευρώπης και Αμερικής για τους αμερικάνικους χειρισμούς στον έλεγχο του δικτύου.

    Τελικά σε 27 μήνες η Hνωμένες Πολιτείες θα υπερισχύσουν και το ΙΝΤΕΡΝΕΤ θα τεθεί στην παρανομία, αρχικά με απαγόρευση του σερφαρίσματος μετά τη δύση του ηλίου και έπειτα με καταστροφή όλων των ΙSP με smart virus.
    Τελικό συμπέρασμα των αμερικάνικων αρχών για το internet:

    "Το internet Βλάπτει σοβαρά το Δ.Ε.Σ.A*"


    * Δίκτυο Ελέγχου Συνειδήσεων & Ανελευθεροτυπίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. η μαγεια του internet ειναι η απολυτη ελευθερια. περιοριστε την, για οποιονδηποτε λογο, και χαστε τη μαγεια.

    ακομη και η προβλεψη του καιρου ή το στοιχημα ή τα κινεζικα και βεβαια και τα υβρεολογια ειναι μορφη εκφρασης, αντιθεσης, διαφωνιας κοκ.

    κυριε 944 ποιος θα αποφασισει ποιες αποψεις εχουν επιχειρηματα και ποιες οχι?

    Αφηστε το ελευθερο, μονο κερδος θα εχετε. Οποιαδηποτε αλλη αποφαση θα μας διωξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Επιτέλους! Είχα πάψει να διαβάζω τα comments. Εάν δεν μπορούμε να αυτορυθμιστούμε, ας μας ρυθμίζει κάποιος άλλος.
    Δ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 10.36 Poio einai to orio ths afto-logokrisias? Giati einai apaitoumeno apo anagnwstes-commentators th stigmh pou oi dhmosiografoi grafoun oti malakia tous katevei sto kefali?

    De diafwnw mazi sou erwthmata 8etw

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να αφαιρείτε κομεντς μονο σε ακραίες περιπτώσεις και όταν επαναλαμβάνονται...π.χ. το ατομο που βαζει πορνογραφική "λογοτεχνια" εδω κ.λπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Επιτέλους, τα λαμόγια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, αλλά και περαστικοί ανισόρροποι χυδαιολογούσαν συνειδητά για να περιορίσουν την ελεύθερη έκφραση.Μέρες που είναι γράψτε κάτι για την απάτη του Αγίου Φωτός που το μεταφέρει η Ολυμπιακή λες και είμαστε τριτοκοσμική χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γυρίστε το σε forum. Να κάνουμε εγγραφή και να μιλάμε με nickname. Θα διευκολυνθεί ο διάλογος και θα κατανοούμε ευκολότερα τις σκέψεις όσων γράφουν εδώ. Κάπως πρέπει να μπει μια σειρά εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγαπητέ 10,36,
    Καμία απολύτως ελευθερία δε περιορίζεται έτσι.
    Αντιθέτως διασφαλίζεται η ελευθερία του λόγου όλων μας, πού κατάδηλα και επιδεικτικά κάποιοι επιχείρησαν να μας στερήσουν.
    Δικαίωμα χωρίς περιφρούρηση, δυστυχώς, δεν υφίσταται.
    Το δικαίωμα στη καταπάτηση του δικαιώματος είναι ολοκληρωτισμός.
    Η δημοκρατική και φιλελεύθερη έκφραση απαιτεί σεβασμό των ελευθεριών μας που κάποιοι άρρωστοι επιχείρησαν με βία και επίμονη προκλητικότητα να καταλύσουν.
    Τα σκουπίδια τους στο σπίτι και τη μούρη τους, όχι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 12.19 Κι ο Αντώναρος την ίδια τακτική ακολούθησε - προβληματίσου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 11.55 Μακάρι αλλά έτσι ξέρουν (forum) ότι δε θα γράφει κανένας επωνύμως (έστω και με ψευδώνυμο) γιατί απλά δε θα πρέπει να εκτεθεί και να στηρίξει την άποψή του διαχρονικά. Και τότε οι μάσκες θα πέσουν και θα φανεί τι ρόλο παίζει ο καθένας. Επίσης, θα τελειώσουν οι κλακαδόροι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Το comment moderation δείχνει 2 πράγματα: Πρώτον, δεν αντέχουν την κριτική, δεύτερον δεν αντέχουν τη διαφορετικότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. «ακομη και η προβλεψη του καιρου ή το στοιχημα ή τα κινεζικα και βεβαια και τα υβρεολογια ειναι μορφη εκφρασης, αντιθεσης, διαφωνιας κοκ.»

    Ασφαλώς και τα παραπάνω αποτελούν μορφή έκφρασης. Όταν, όμως, τοποθετούνται με μοναδικό, εμφανή σκοπό την κατάργηση του διαλόγου και της επικοινωνίας των υπολοίπων, τότε αποτελούν έκφραση ολοκληρωτισμού ή σοβαρής ψυχικής διαταραχής, για την οποία, δυστυχώς, δεν είμαστε αρμόδιοι, ούτε, φαντάζομαι, το μπλόγκ θα μπορούσε να βοηθήσει σημαντικά στη θεραπεία.
    Προσωπικά, ως φιλελεύθερος αναρχικός, δεν είμαι οπαδός της κοινής λογικής. Συνεχίζω, όμως, να ασπάζομαι τη στοιχειώδη λογική, την οποία τα καμώματα των ιδιόμορφων εισβολέων προσέβαλαν βάναυσα.
    Όταν, μετά από κάθε σχόλιο πέφτουν μακροσκελή εμβόλιμα στοιχήματα, κλπ, που εκφράζουν διάθεση για κατάργηση του διαλόγου και δημιουργούν τεχνητό πρόβλημα στην αλληλόδραση των σχολιαστών, τότε η έκφραση αντίθεσης, διαφωνίας κοκ, δεν έχει να κάνει με τα ποστ, αλλά με την λογική ύπαρξης του μπλογκ αυτού καθαυτού. Ακόμη και αυτό είναι κατανοητό και θα μπορούσε να γίνει σεβαστό, εάν δεν έπαιρνε κατακλυσμιαία μορφή. Σ’ αυτή την περίπτωση δεν μιλάμε πλέον για «έκφραση αντίθεσης», αλλά για ολοκληρωτική εξόντωση όλων μας.
    Σ’ αυτή την περίπτωση, σ’ αρέσει δε σ’ αρέσει, επιλέγεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μα γιαυτο εφευρεθηκε το scroll down! για να ξεπερναμε το στοιχημα και τα υβρεολογια, να αφηνουμε οσους καταφευγουν σε αυτα στο κοσμο τους, και να συνεχιζουμε το διαλογο. προσωπικα δεν εμπιστευομαι κανενα moderator να επιλεγει τι θα αναρτηθει στο blog και τι οχι, θελω οτι μου κατεβαινει να το γραφω και να κοινοποιειται αμεσα, οπως θελω να ειναι ελευθεροι ολοι να το κανουν.

    1036

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. 12.59 αυτό ακριβώς λέω κι εγώ - πες τα στο "φιλελεύθερο αναρχικό" - αλήθεια ποιά από τις δύο προσωπικότητες έγραψε το πόνημα? σκέψου διαταραχή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. μπας και ο "φιλελεύθερος αναρχικός" είναι ο παρανοϊκός "φασιστοειδές κομούνι" που έχει και blog http://epanastasis.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το μοντερέισον είναι καλό αρκεί να μην φιμώσετε τις αντίθετες με σας απόψεις (που ενίοτε είναι και περισσότερες). Μην ξεχνάτε ότι το blog είμαστε εμείς (ή θα έπρεπε να είμαστε εμείς). Τώρα αν κάποιοι καταχρώνται του χώρου και της υπομονής των υπολοίπων για να χαλάνε την συζήτηση είναι καλό να φεύγουν.
    Θα μπορούσε όμως και το blog να κάνει ένα αυτομοντερέισον, να μην κάνει μονομέτωπο αγώνα, να είναι περισσότερο "αμφικλινές", να ποστάρει και αντίθετες απόψεις, να προβάλλει και άλλα θέματα που τίθενται από αναγνώστες, όπως έκανε παλιότερα. Αν προκαλεί τους αναγνώστες θα έχει άσχημες αντιδράσεις είτε έχει είτε δεν έχει μοντερέισον και στο τέλος θα διαβάζεται μόνο από αυτούς που συμφωνούν με τα ποστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλημέρα 1.09 και 1.21,
    Είμαι ο φιλελεύθερος αναρχικός που καθυβρίσατε.
    Επιτρέψτε μου μερικές παρατηρήσεις:

    Σχολείο πήγατε γράμματα ξέρετε; Ή μήπως το τυφλό πάθος εναντίον ιδεολογιών δεν σας επιτρέπει να εννοείτε τι διαβάζετε;
    Που είδατε, στο δικό μου κείμενο, να έχω αντίρρηση στο scroll down, ως μεθόδου αποτελεσματικότερης διαχείρισης του περιεχομένου και της επικοινωνίας του blog;
    Γράφω κάπου ότι προκρίνω «κάποιον» mediator;
    Είστε απίθανα σαχλαμάρες, προκατειλημμένοι με ιδεολογικές παρωπίδες σε τέτοιο βαθμό που πλέον είστε ανίκανοι να διαβάσετε ένα κείμενο και να εκφράσετε κριτική και γνώμη δίχως χαρακτηρισμούς και ασφαλίτικες μεθόδους.
    Αντί να μου πείτε σε τι διαφωνείτε, ψάχνετε να βρείτε ποιο είναι το «κρυφό» μου blog! Αντί να επιδιώξετε τον διάλογο, επιχειρείτε να προκαλέσετε εντυπώσεις δίχως ουσία και περιεχόμενο αποκαλώντας με μάλιστα φασίστα(!).
    Κακόμοιροι, να ξέρατε τι φασίζουσα κουλτούρα αποπνέει η δική σας συμπεριφορά που έχει υποκαταστήσει την πολιτική και ιδεολογική αντιπαράθεση με ψευδεπίγραφες ταμπέλες πολιτικής αναφοράς!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. www.babist.blogspot.com free games

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Φίλε 12.32,
    Λόγω εμπειριών τόσα χρόνια στο εξωτερικό, όπου έχω συναντήσει παρόμοιες συμπεριφορές, σε διαβεβαιώνω ότι έχω πολύ περισσότερες αναφορές και παραδείγματα από την περίπτωση Αντώναρου- την οποία δεν είχα τη τύχη να γνωρίσω σε βάθος!
    Επί τριάντα χρόνια βαυκαλιζόμουν με το υπέροχο σύνθημα:
    «Απαγορεύεται το Απαγορεύεται»
    Τα τελευταία δέκα, όμως, χρόνια της ζωής μου παρατήρησα ότι οι εκφραστές αυτού του υπέροχου συνθήματος δεν ήταν τόσο φιλελεύθεροι όσο εγώ νόμιζα.
    Ήταν είτε συμπλεγματικά άτομα ή πονηρά ανθρωπάκια που εκμεταλλευόμενα τις φιλελεύθερες ευαισθησίες άλλων επεδίωκαν να επιβάλουν τη δική τους παρουσία, βίαια, δίχως «λόγο» και χωρίς κοινωνική νομιμοποίηση. Δεν ήθελαν να πουν τίποτε, τους ενοχλούσε, απλώς, που οι άλλοι μιλούσαν. Δεν ήθελαν να κουβεντιάσουν τίποτε τους ενοχλούσε που οι άλλοι συζητούσαν.
    Κατά βάθος μισούσαν τον φιλελευθερισμό, πάνω στον οποίο πατούσαν για να επιβάλουν τη βία τους και την αυθαίρετη συμπεριφορά τους.
    Είναι η άλλη όψη της εξουσιαστικής δομής των κρατών και της παγκοσμιοποιημένης αγοράς.
    Είναι οι χούλιγκαν που εκδιώχθηκαν από τα γήπεδα και πλημμύρισαν τα δίκτυα.
    Είναι η άλλη όψη του Τράγκα και του Κακαουνάκη.
    Μισούν τις δομές και τους κοινωνικούς κανόνες, γιατί θέλουν ελεύθερα να επιβάλουν το δικό τους συμφέρον ως υπέρτατο κοινωνικό αγαθό, το οποίο οφείλουμε να υπερασπιστούμε όλοι. Είναι οι μικροαστοί, κολοτούμπες της καθημερινότητας.
    Είναι οι ίδιοι οι χούλιγκαν, αλλά και ένα μεγάλο μέρος των γιάπηδων και των καθωσπρέπει συμπολιτών μας. Μάθανε να μισούν τυφλά και να καταστρέφουν, όχι γιατί θέλουν να φτιάξουν κάτι άλλο, διαφορετικό, αλλά γιατί έτσι αποκτούν ρόλο και παρουσία – κάποιοι και σεβαστή περιουσία.
    Μη μου πεις ποιος φταίει γι’ αυτό και ποια είναι τα αίτια! Ξέρω.
    Πες μου, αν δεν ανήκεις στις παραπάνω κατηγορίες, πως θα υπερασπιστής το δικαίωμα της δικής σου ύπαρξης που συνθλίβεται μεταξύ κράτους-δήθεν αγοράς και ποικιλόμορφων χούλιγκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αγαπητοί κύριοι του press-gr, από εσάς θα εξαρτηθεί η εξέλιξη των γεγονότων.

    Αν μονάχα ξεσκαρτάρετε τους λογής λογής ηλίθιους, όλα καλά. Αν μαζί τους καίγονται και μερικά χλωρά, κακό της κεφαλής σας. Τίποτα δε μένει κρυφό, έτσι κι αλλιώς...

    Ελπίζω επίσης πως δε θα λειτουργήσετε σεμνότυφα. Πολλές φορές το βρίσιμο αποτελεί συστατικό μέρος ενός σημαντικού μηνύματος. Αν ο καθωσπρεπισμός γίνει αφορμή για τέτοιου είδους λογοκρισία, επίσης έχετε χάσει.

    Λυπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ο Λυπον ορθώς ομίλησε και ο θεωρητικός από πάνω καλώς θεώρησε !!!
    Πάμε ξανά…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε 10,49. Έθιξες με αυτό το πανέξυπνο και περιεκτικό κόμεντ σου τα κακώς κείμενα στην Ελλάδα του 2007, παρότι έζησες τόσα χρόνια έξω.
    Ένα επιπλέον στοιχείο που κρατάει την Ελλάδα κολλημμένη στον πάτο της Ευρώπης, είναι η αξία που δίνουμε όλοι στους εργατοπατέρες συνδικαλιστές, θεωρώντας την ως πανάκεια στην επίπλαστη δημοκρατικότητα που επιζητούμε. Όντας πανίσχυροι, προσφέρουν απεργία ή ησυχία στους κατά καιρούς πελάτες τους και με όπλο την ψήφο των εργαζομένων μπορούν να διεκδικούν ή να πετούν αλλού την μπάλλα. Όσοι τους ακολουθούν και τους υποστηρίζουν, διεκδικώντας μερίδιο από την δύναμή τους, πράττουν κακώς. Φυσικά δεν αναφέρομαι στο ΚΚΕ που είναι παραδοσιακά αγνός υποστηρικτής των εργαζομένων, έστω με τις αρτηριοσκληριωτικές του θέσεις, αλλά στους υπόλοιπους ειδικά των μεγάλων κομμάτων, που δρώντας υπογείως προωθούν την μία ή την άλλη ομάδα εξουσίας και ουσιαστικά είναι οι άμεσα υπεύθυνοι και για την σημερινή κατάσταση με τα ταμεία αλλά και για την σημερινή κατάσταση στο δημόσιο στα λαδώματα και στα ρουσφέτια. Τίποτα δεν γίνεται χωρίς την συναίνεση και την υπογραφή τους, αλλά πάντα φροντίζουν με τις ισχυρές τους πλάτες να βγαίνουν λάδι, να βάζουν έξω την ουρά τους δρώντας ουσιαστικά μαζί με τους ισχυρούς, με την εργοδοσία και την εκάστοτε εξουσία ή αντιπολίτευσή της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Λυπόν,
    είσαι καλός συνθέτης.
    Πες τα και στο Γιώργο όταν κάνει διαγραφές…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΤΟ ΞΥΝΟΓΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΗΓΗ ΖΩΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σας έχω προτείνει λύση...

    Η διπλωματία μπορεί (και πρέπει) να εφαρμόζεται παντού.

    Λειτουργείστε έξυπνα, είναι προς όφελος όλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. προβοκατσια και στο δικό μου blog ...και εισβολή απο του αντωναρου με σχόλια οτι προέρχονται απο το δικό μου ... ενταξει τι θα πετυχουν..δεν θα καταλαβουν ποτε οτι το ιντερνετ ..δεν προσφερετε για τετοιες προβοκάτσιες και προφήτες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Συμφωνώ απόλυτα να διαγράφονται όλα τα υβριστικά και άσχετα σχόλια, αλλά επίσης και τα μακροσκελέστατα που επαναλαμβάνουν τον καϋμό του καθενός από την εποχή του Ομήρου και εντεύθεν! Ας ανοίξουν δικό τους blog, όσοι έχουν κάτι εκτεταμένο και για ικανό διάστημα να πουν/γράψουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. 9.36 diataragmene - diatetagmene ksanadiabase ti egrapses arxika kai 8a diafwnhseis me ton eafto sou - pragma ka8olou periergo. perastika vre!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. για 10.49 από 12.32 Όπως πολύ απλά πρότεινε κάποιος πριν από εμένα, θα "ανοίξουν" όλοι ένα nickname και θα τελειώσει το βιολί. έτσι θα αποτραπούν τα ανώνυμα σχόλια και ο καθένας θα κρίνεται βάση της συνέπειας των θέσεών του μακροσκοπικά. Τόσο πάρα πολύ απλό.

    Έλα όμως που ελάχιστοι θα το δεχθούν αυτό. Γιατί? Περιμένω την απάντησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Συγνώμη 4.25,
    Σε παρεξήγησα, νόμιζα ότι με διάβασες επιπόλαια, με αυτά, όμως, που γράφεις βεβαιώθηκα ότι δεν με διάβασες καθόλου.
    Είναι φυσικό, άλλωστε, γιατί όπως διαπιστώνω δεν ξέρεις πως γράφονται τα ελληνικά.
    Δεν είναι κακό, μόλις μάθεις και καταφέρεις να διαβάσεις το κείμενό μου, σε παρακαλώ επισήμανε μου τις αντιφάσεις μου, που οδηγούν στο συμπέρασμα(σου) περί της «διαταραχής μου».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ρε συ 6.06 δεν έχεις καταλάβει ότι σε έχουνε πάρει στο βραστό από ένα σημείο και μετά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ποιο είναι το σημείο που διέκρινες 6.58;
    Γιατί δε το λες και σε μένα να το καταλάβω;
    Σε τι γλώσσα είναι γραμμένο;
    Βοήθησε τον συνάνθρωπο σου να αντιληφθεί το «σημείο βρασμού» του!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. θΕΛΕΙ ΑΡΕΤΗ & ΤΟΛΜΗ Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. 8.13 επιβεβαιώνεις τον 6.58. Όσο αφορά στην ερώτησή σου περί του σημείου βρασμού, γιαυτό υπάρχουν και οι ψυχίατροι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. 8.47
    Είδες τι έπαθες!!!!!
    Είδες πόσο δίκιο είχε ό μπαμπάς σου που σου έλεγε να μάθεις γράμματα για να μπορείς να αναπτύσεις απόψεις και να σκέφτεσαι!
    Έσυ δεν τον άκουγες και δες τώρα πώς εγκλωβίστηκες στη σαχλαμάρα που ξεκίνησες!
    Έμπλεξες τα μπούτια σου, μικρέ μου, μεταξύ βρασμού και ψυχιάτρου.
    Ούτε το σήμειο βρασμού φάνηκε οτι γνωρίζεις, ούτε τη δουλειά του ψυχιάτρου.
    Αν συνεχίσεις έτσι, φίλε μου, σε βλέπω να μου ζητάς τη διεύθυνσή του.
    Είσαι τυχερός γιατί την έχω πρόχειρη.
    Πιο πρόχειρη δεν γίνεται, καθώς είναι η δική μου!
    Δεν θέλω να το παινευτώ, αλλά έχω καλό όνομα.
    Θα με εμπιστευτείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. 9.20 A...Καλά... μετά το babis κερδίζεις επάξια τον τίτλο του τρίβλακα γραφικού... και βαρετού επίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ναι. Να λογοκρίνονται, αλλά μόνο αυτά που λέμε "αισχρόλογα".
    Καμιά άλλη γραφή.
    Όσο για τον babys και το Βασίλη, που μαζί με κάποιους άλλους ξέφυγαν ευκαιριακά από το το θέμα, καλά έκαναν, δε σχολιάζω αυτό, παρά τις απόψεις τους: ο πρώτος ενοχοποιεί το ΠΑΣΟΚ με μια δήθεν υποστήριξη: "Όταν έχεις τέτοιους φίλους τι τους θέλεις τους εχθρούς" και ο δεύτερος ούτε λίγο ούτε πολύ μας παρουσιάζει έμμεσα το ΠΑΜΕ για τη μόνη σωστή συνδικαλιστική παράταξη και όλους τους άλλους συνδικαλιστές όργανα κάποιας ελίτ που δεν εκλέγεται; από τη βάση. Δε θέλω να πω πως η ηγεσία του ΠΑΜΕ είναι φυτευτή, γιατί θα προσκρούσω στα δημοκρατικά φρονήματα των οπαδών! Μήπως είδατε ποιος πήγε στην κηδεία του Φαράκου;
    Ας αφήσουμε λοιπόν τα συνδικάτα να βρίσκουν το δρόμο τους γιατί, αν πούμε πως δεν ψάχνουν και δεχτούμε πως το μόνο κόμμα που υποστηρίζει σταθερά το δίκιο του εργάτη είναι το ΚΚΕ, θα ναναγκαστούμε να πούμε δύο πράγματα που πρέπει να οδηγήσουν στην κατάργηση του συνδικαλισμού:
    1ο- 80 χρόνια χωρίς αντίσταση πού οδηγήθηκαν τα συνδικάτα στη Σοβιετική Ένωση; και
    2ο.- Πώς μπορούν στις χώρες της Δύσης να εντάσσονται οι εργαζόμενοι σε ακριβώς αντίθετης πολιτικής κατεύθυνσης ομοσπονδίες!!

    Δεν είναι σωστές οι ερωτήσεις και γι αυτό μη στείλετε απάντηση. Ο αγώνας είναι αγώνας και έχει ανεβάσματα και πτώσεις. Η παγκοσμιοποίηση σήμερα έχει δυσκολίες στην αντιμετώπιση των κακών πλευρών της και η εργαζόμενοι πρέπει να βρούν τον τρόπο να βρούν τη μορφή και τα μέσα άμυνας. Θα πω : αργούν να προσαρμωστούν! Και όσο αργούν τόσο πιο δύσκολος θα γίνεται καθημερινά ο αγώνας τους.

    Yannis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Yannis. Το ΠΑΜΕ είπα κι εγώ ότι είναι αρτηριοσκληριωτικό όπως και το ΚΚΕ. Όμως είναι ελικρινές και αυτό εκτιμάται. Δεν παίζει παιχνίδια εξουσίας, ούτε γλύφει αυτούς που τα σπάνε. Είναι απέξω από τη διοίκηση της ΓΣΕΕ εν γνώσει του. Δεν ζητάει ρουσφέτια, δεν διεκδικεί θέσεις και καρέκλες και μισθούς. Άρα είναι καλύτερος συνδικαλιστής από όλους τους άλλους. Αν έπρεπε να πάρω απόφαση για τους συνδικαλιστές θα τους έβγαζα τελείως έξω από τα κόμματα και ο καθένας φορέας να προσπαθήσει να πείσει μόνος του τον εργαζόμενο χωρίς πλάτες και ιδιοτελείς κομματικές υποσχέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. συμφωνω και επαυξανω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στο μόνο που πρέπει να γίνει λογοκρισία είναι στη μονόπλευρη ενημέρωση που προσφέρετε...


    Οσα περισσότερα ψέματα, τόσο περισσότερες πιθανότητες να εξαπατηθούν οι πολίτες.

    Αρπαχτικά του δημόσιου χρήματος ενωθείτε. Μπορούν να έρθουν ξανά καλύτερες μέρες!

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Yesterday, while I was at work, my cousin stole my apple ipad and tested to see if it can survive
    a 30 foot drop, just so she can be a youtube sensation.

    My iPad is now broken and she has 83 views. I know this is entirely off topic but
    I had to share it with someone!

    Check out my web blog ... http://hemocylwebsite.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Hi to every one, it's truly a nice for me to pay a visit this site, it contains useful Information.

    my webpage ... zetaclearstore.vefblog.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Today, I went to the beachfront with my children. I found a sea shell
    and gave it to my 4 year old daughter and said "You can hear the ocean if you put this to your ear." She put the shell to her ear and
    screamed. There was a hermit crab inside and it
    pinched her ear. She never wants to go back! LoL I know this is completely off
    topic but I had to tell someone!

    Also visit my site; tailbone pain

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *