GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο ισολογισμός του Ταμιευτηρίου...

...και η επιστροφή της Ρουμπίνης Χαράς ευαγγέλια για τις εφημερίδες... Διανεμήθηκε στις περισσότερες γ ια δημοσίευση ο προβληματικός ισο...

...και η επιστροφή της Ρουμπίνης
Χαράς ευαγγέλια για τις εφημερίδες... Διανεμήθηκε στις περισσότερες για δημοσίευση ο προβληματικός ισολογισμός του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου, με την τρύπα των 121,9 εκ. ευρώ, τις διαφωνίες των Ελεγκτών κλπ. Κι όσες δεν τον έχουν ακόμα, δεν θα είναι δύσκολο να πάρουν την εντολή για δημοσίευση, στην κατάσταση που βρίσκεται ο μπλεγμένος με το σκάνδαλο των ομολόγων Π. Τσουπίδης. (Ευτυχώς εμείς δεν δημοσιεύουμε ....ούτε ισολογισμούς).
Γύρισε εξάλλου και στο γραφείο της, μετά από εβδομάδες απουσίας στο Λονδίνο, και η κυρία Ρουμπίνη Γεωργακοπούλου - Μεγάλου, αρμόδια για τα θέματα επικοινωνίας, διαφημίσεων κλπ , σύζυγος του γνωστού και μη εξαιρετέου τραπεζίτη(;) Χρ. Μεγάλου και μέλους της γνωστής παρέας του Λονδίνου.
(Αντε, για ... εσάς δουλεύουμε κύριοι υπεύθυνοι των εμπορικών τμημάτων των εφημερίδων...)

38 σχόλια

  1. Είναι καλή γκόμενα τουλάχιστον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δηλαδή μας λέτε ότι οι σύξυγοι τραπεζιτών δεν έχουν δικαίωμα να δούλεύουν; Ο ένας σύζυγος τραπεζίτης στο Λονδίνο και ο άλλος δουλεύει σε τράπεζα στην Ελλάδα. Ποιό το πρόβλημα σας; Όχι ρε παιδιά στην προσπάθεια σας να βρήτε σκάνδαλα να τα μπλέκεται όλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλο για τον Μεγάλου μιλάτε αλλά κανά στοιχείο δεν μας δίνεται! Μήπως εσείς πληρώνεστε από κάνα ανταγωνιστή του για να του κάνετε ζημια; Λέω εγώ τώρα ......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ONTOS ME TO THEMA MEGALOU PLEON EHOUN GINI GRAFIKI OLI TOUS. ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προφανώς με τον Μεγάλου το μόνο θέμα είναι ότι η γυναίκα του δουλεύει αντί να ...ξύνεται!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μπράβο στην γυναίκα που δουλεύει, αντί να τρώει τα λεφτά του άντρα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξέρεις πολλές που ο άντρας τους έχει λεφτα να δουλεύουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή ζήτω η Ρουμπίνη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μία εκδοχή είναι αυτή. Η δεύτερη είναι μήπως ο άνθρωπος δεν έχει τόσα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ασχολείται τόσος κόσμος με την γυναίκα. Ενόχλησε κανέναν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Tι ζητω η Ρουμπινη ρε χλεχλεδες;


    ZHTΩ Η ΘΩΜΑΗ ΡΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η Ρουμπίνη, σύμφωνα με όσα λένε οι συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ Ταμιευτηρίου, γνωρίζει πολλά για την υπόθεση Χούπη στο Ταμιευτήριο.
    Επίσης είναι πάρα πολύ ενδιαφέρον το πώς πήρε πέρυσι το διαγωνισμό διαφήμισης του Ταμιευτηρίου 6 εκατ ευρώ, η Civitas (μαζί με μια άλλη διαφημιστική, για ξεκάρφωμα;).
    Τώρα ξαναβγαίνει διαγωνισμός 6 εκατ ευρώ και εσείς ως καλοί δημοσιογράφοι θα τον παρακολουθήσετε.Τι συμβάσεις έχει δώσει σε εταιρεία, που απο πίσω κρύβεται ο Βαρβιτσιώτης;
    οι συνδικαλιστές ψάχνουν με αγωνία την απάντηση σε ένα ερώτημα που με λίγα λόγια λεει, γιατί η Ρουμπίνη μεγάλου ήταν επί 6 μήνες δίπλα στον αλογοσκούφη και μετά πήγε δίπλα στον ΤσουΤσουπίδη.
    Εχουν και άλλες πολλές ιστορίες, όλες με αναθέσεις. Τους παρακαλάω και μπορεί να μου τις πούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Απο ό,τι ξέρω η γυναίκα δούλευε 23 ολόκληρα χρόνια στον ιδιωτικό τομέα και δυστυχώς τρελάθηκε και άρχισε να ασχολείται με το δημόσιο!
    Ας ασχοληθούν λοιπόν με κάποιον που έχει δουλέψει λιγότερο από εκείνη......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και ο Μεγάλου και η Μεγάλου έχουν περιουσία από παλιά και είναι δηλωμένα τα πάντα. Ας κοιτάξουν τι κάνουν αυτοί που δεν κάνουν το ίδιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Είσαστε εντελώς άσχετοι αφού μπερδεύετε τις εταιρίες δημοσίων σχέσεων μεταξύ τους. Πριν κάνετε οποιοδήποτε σχόλια τουλάχιστον βρε παιδιά ξεστραβωθείτε και ενημερωθείτε καλύτερα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΓΚΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ SITE ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ, Ο ΙΔΙΟΣ ΟΜΩΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ! Α ΡΕ ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΝΤΩΣ Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΤΑ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑ ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ. ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΟΝΤΩΣ ΚΟΤ ΚΟΤ ΚΟΤ...ΚΟΤΑΑΑΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΩΜΑΗ , ΑΛΛΗ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ποια περιουσία είχε η πατσαβουρα η Ρουμπινη ρε παιδιά; Μια ξεβρακωτη ήταν που έμενε στον Βύρωνα και δεν είχε μια. Τωρα σπίτιστην Εκάλη και στο Λονδίνο. Κια ο μεγάλου αφραγκος ήταν μέχρι να κανει τις απραχτές. Σε μια στανη στην Αγία Παρασκευή γεννήθηκε. Οχι τώρα πριν απο 50 χρόνια οταν τοα προάστειο ήταν για τους φτωχούς. Μην ακουω μαλακιες για δήθεν οικογενειακά λεγτά του ζεύγους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Ρουμπίνη δεν διάλεξε το δημόσιο παο επιλογή. Το διάλεξε οταν την σούταραν απο την διαφημιστική, λόγω ανικαντητας. Τώρα παιρνει τις μιζες παο τα συμβολαια που δίνει στον Λαμόγιο τον Θωμά τον Βαρβιτσιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ρουμπίνη αρπαχτικό μου φέρνεις εμετό. Φερε και τα λεφτά που μου έφαγες πίσω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ρουμπίνη σου υπόσχομαι οταν θα πέσει η ΝΔ να σε πάω φυλακή. Εσένα τον Χρηστάκο τον Θωμα, τον Γιαννακη. Ο Αναστασης θα την γλιτώσει επειδή είναι βαθυπλουτος. Με τον Γιαννάκη και τον Θωμά θα είστε μαζί στις γυναικείες φυλακές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. paidia tha exei poli plaka se ligo pou tha vgoun sti fora oi business pou ekane o Megalou me alogoskoufi se Ethniki/Finance Bank kai sto OTE.
    A, na min xehaso, giati den mporei na perasei o Megalou apo ti Roumania? Ti kompines ekane me tin Rom Telecom, pou einai thigatriki tou OTE?
    Oi diafimistes pou dialegei i kira-roumpini ti pratides exoun me ton Alogoskoufi? Kai giati dialegei diafimistes gia to ipourgeio tou alogoskoufi?
    E, re plakes pou tha ginoun se ligo me tin ergazomeni Roumbini kai ton plousio Megalou!
    Kati mou leei oti oute sto London den tha mporoun na elthoun...
    Megale Megalou! Megaleiotati Roumbini!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχουμε βαρεθεί να σας διαβάζουμε με τις καρφωτές για Ρουμπίνη και Μεγάλου ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να γράφετε ούτε ΕΝΑ στοιχείο!
    Αν αυτό ειναοι δημοσιογραφία, τι να πούμε εμείς οι αναγνώστες; Καλά λοιπόν κάνουν οι εκ΄δοτες και πουλάνε τσόντες με τις εφημερίδες γιατί αν πουλούσανε αξιοπιστία μέσα απο τους "δημοσιογράφους" του τύπου αυτού εδω του blog, θα πήγαιναν στο πτωχοκομείο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εχουμε βαρεθεί να σας διαβάζουμε με τις καρφωτές για Ρουμπίνη και Μεγάλου ΧΩΡΙΣ ΠΟΤΕ να γράφετε ούτε ΕΝΑ στοιχείο!
    Αν αυτό ειναοι δημοσιογραφία, τι να πούμε εμείς οι αναγνώστες; Καλά λοιπόν κάνουν οι εκδότες και πουλάνε τσόντες με τις εφημερίδες γιατί αν προσπαθούσαν να βασιστούν σε αξιοπιστία μέσα απο τους "δημοσιογράφους" του τύπου αυτού εδω του blog, είναι βέβαιο οτι θα πήγαιναν στο πτωχοκομείο!

    7:26 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ρουμπίνη γερά παρτα όλα τα λεφτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 5.15 ΚΟΤΑ

    ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΤΑ ,ΥΠΟΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΣΟΥ,ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΦΙΛΕ,ΠΟΥΛ-ΠΟΥΛ-ΠΟΥΛ ΑΝΤΕ ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Η Ρουμπίνη είναι πολύ μεγάλη μαέστρος, δεν κάνει τόσο φθηνά παιγνίδια. Οποιος ξέρει πώς έδωσε τον προηγούμενο διαγωνισμό στον Φλέσσα, με μέλος της επιτροπής τη συνεργάτη του Χούπη, γραμματέα της Βούλής, τα καταλαβαίνει αυτά.
    Μιλάμε για 6,5 εκατ ευρώ. Η Ρουμπίνη είχε και μέγα σχέδιο για το πώς θα μοιραστούν τα λεφτά. Κόψτε ρε παιδιά την πλάκα, μην της φορτώνεται μικροκομπίνες, αυτά τα διαδίδει η 'σκληρή' ΔΑΚΕ, που βλέπει την κυρία σύμβουλο να τα έχει κάνει πλακάκια με τους καταπράσινους συνδικαλιστές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 4:48
    ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΛΙΝΑΚΙ
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΑΖΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ayto pou den mporw na akouw kathe fora einai dithen arpaxtes xwris sygkekrimena stoixeia. Opoios exei na pei kati as to pei me apodeixeis. Diaforetika EGW proswpika ton xaraktirizw PSETFI!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Τί να πουν οι άνθρωποι. Πάντως είναι πολύ καλό που με τα σχόλια που συνεχίζουν να γράφουν μερικοί πλέον «φωτογραφίζουν» τον εαυτό τους. Αλήθεια κάποια χτεσινά σχόλια γιατί τα διαγράψατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Εχει πολύ μεγάλο γέλιο τελικά η υπόθεση. Φαίνεται ότι κάποιοι απειλούν κιόλας. Συνεχίστε θα έχει ενδιαφέρον να δούμε στο τέλος ποιός έχει να κρύψει και τί. Αυτός που είναι καθαρός δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Αν πάλι έχετε να πείτε κάτι- καλά λένε όλοι- , γιατί ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΤΕ -ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΟΜΩΣ -ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ EΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΟΙΟΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΙ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Το Θωμαής Γεωργακοπούλου ειναι πολύ πετυχημενο και μπραβο σε εαυτόν που το σκεφτηκε. Μονο που ο Τσουπίδης δεν ειναι τοσο γεροντας όσο ο συχωρεμενος ο Βαρθόλομιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τελικά σίγουρα υπάρχει εμμονή για τους Μεγάλου. Δεν αρέσει σίγουρα σε μερικούς μερικούς και αμφισβητούν την οικογενειακή περιουσία τους ζεύγους από παλιά.Δεν πειράζει, ότι θέλετε λέγετε και το απολαμβάνουν όλοι όσοι ξέρουν την αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. O Alogoskoufis είχε καλέσει την Ρουμπίνη να τον βοηθήσει στην διεξαγωγή των διαγωνισμών διαφήμισης του υπουργείου του, κάτι που έκανε με επιτυχία. Δεν άνοιξε μύτη, αλλά αυτό δεν άρεσε σε παράγοντες του ίδιου υπουργείου που ξεμείνανε με κάτι λιμές αναθέσεις σε Θεσσαλονίκη και περιφέρεια. Στην επέτειο του γάμου του ζευγους Μεγάλου, που έγινε σε πολύ γνωστό κτήμα, ήταν εκεί ο Αλογισκούφης και άλλοι υπουργοί και πολλοί επιχειρηματίες και διαφημιστές. Το ζευγάρι έδειξε ότι έχει δύναμη και είναι ευκατάστατο και έχει πολλές καλές επαφές και στην Αθήνα και στο Λονδίνο. Αυτό δεν άρεσε σε κάποιους από τους προσκεκλημένους στο πάρτυ, που περίμεναν δουλειές από το υπουργείο έλα που έχασαν τουςδιαγωνισμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μαθητευόμενοι γκεμπελίσκοι ενωθείτε.

    Εμπρός στο δρόμο της ρουφιανιάς και της λάσπης που χάραξε ο καρχιμάκης...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση

Εμφανιζόμενη ανάρτηση

«ΑΚΕΦΑΛΗ» η Χεζμπολάχ! ΟΙ IDF ΣΚΟΤΩΣΑΝ και τον διάδοχο του Νασράλα...

Ο ισραηλινός στρατός επιβεβαίωσε απόψε ότι ένας από τους κορυφαίους αξιωματούχους της Χεζμπολάχ, ο οποίος αναμενόταν να γίνει ο επόμενος ηγέ...

Αρχειοθήκη ιστολογίου

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *